עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי ולחבר שלי ריב מה הוא המדיה הכי איכותית, הוא אומר שזה ה DAT וונילה הוא אומר שזה הכי אייכותי ומזה יש את הצליל הכי טוב אני אומר שזה דיסקים וdvd audio הרבה יותר איכותי מה אתם אומרים? ובאולפני מוזיקה משתמשים במחשבים כדי ליצור שירים (מאחסנים אותם על ההרדסיק)? או הופכים אותם לסלילים כמו של הסרטים...? הוא אומר סלילים אני אומר שומרים אותם על ההרדיסק תיקנתי את השגיעות שהיו לי לא הבנתי איך בכלל הבנתם אותי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. צוהריים טובים תראו יש לי מערכת אבל אין בא יציאות לחיבור למחשב או לטלויזה?! יש לי רק לחיבור רמקולים!! האם אפר להוסיף יציאות כאלה? ועם כן איך?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by The Ripper,

כאשר הלכתי לבדוק את הDX ב-Start-->Run-->DXdiag-->Music קבלתי תחת DirectX Features את ההודעה Default Port Acceleration: Not Available במקום Enabled מישהו יודע מה מקור הבעיה ואיך פותרים אותה?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by drumtroll85,

עד לפני מספר חודשים היה לי את ה-AVC SOUL PLAYER הראשון, שנחשב לנגן מעולה. הוא הפסיק לעבוד משום מה והבנתי שלא כדאי לתקן אותו (אני לא יודע בכלל מה הבעיה...). עכשיו אני מחפש נגן חדש ומחפש המלצה על נגן ועל חנות שכדאי לקנות אותו ממנה (לא רק בארץ, אם יש הבדל מחיר משמעותי). הסתכלתי בינתיים על ה-IRIVER SLIMX IMP-550 שהמחיר שלו הוא בסביבות 150$ בחו"ל ו-1100 בארץ, שזה קצת יקר. רציתי לדעת אם יש נגן שקרוב אליו בתכונות ועולה פחות ממנו. כל המלצה תתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by drorleb,

האם מישהו יודע אם כבר הוציאו עברית לאייפוד?? בתודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  6. קיבלתי את הטלויזיה במסגרת מבצע טריפל של הוט. התמונה מאוד חשוכה (אמנם האיכות של התמונה גבוהה מאוד).לא משנה מה אני עושה,משנה מצב צפייה (מauto לdynamic או שאר המצבים) התמונה אולי מקבלת קצת יותר אור אבל זה עדיין חשוך יחסית ומציק בעיינים.גם אם אני בmanual מגדיר את הbrightness והcontrast להיות ב100% עדיין התמונה יחסית חשוכה למה שאני רגיל מטלויזית הCRT הקודמת. כמו שציינתי מקודם איכות התמונה מעולה,פרט לכך (וזה נשמע מצחיק) שהצבעים אולי אפילו חדים מדיי בצפייה בHD כך שסרטים מצולמים נראים לפעמים כמו סרטי אנימציה תלת מימדיים (יכול להיות שזה גם בגלל שהתמונה חשוכה) איך אפשר לסדר את זה?,האם זו תקלה בטלויזיה?,צריך אולי לשחק עם הbacklight בנוסף לbrightness והcontrast? (את הauto back light …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום יש לי מערכת של MICROLAB F530U זאת מערכת 2.1. עכשיו הכבל שמגיע כול לווין הוא כבל של בערך מטר. עכשיו הייתי צריך להאריך אותו כי אני תליתי אותם על הקיר בחדר. אז קניתי כבל 2RCA(רק לשמע) הבעיה שלי שיש לי ניחות ממש גבוהה על הקו. השאלה שלי חוץ מלקנות כבל חדש איכותי יותר ולפרק את כול העבודה שעשיתי בחדר יש אפשרות להגביר את האות שמגיע מהלווינים? קיים מגבר במחיר נורמלי? אני ישמח לעזרה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by roma,

היי חברים , וווא כמה זמן לא כתבתי פה.. הפסקתי להתעניין, אולי אני עוד אחזור, מי יודע=) חשבתי על לקנות את הנגן הנ"ל, חשוב לי: נפח איכסון גדול - 40 ג"ב. הצגת סרטים, אמנם אחרי המרה אבל שיהיה הצגת תמונות וניגון שירים מן הסתם האם הוא הכי כדאי בשוק כרגע למחיר שאני משלם עליו - 2000 שח?

• 85 תגובות
    • 6.5k צפיות
  9. Started by TimoTy,

טוב אני מחפש רמקולים 4.1 אן 5.1 (עדיף5.1 ) ב1500 בערך אשמח לשממוע המלצות וחוות דעת תדוה מראש

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  10. Started by vmaddog,

מעונין בכרטיס הקלטה מהטלויזיה למחשב (שמע ווידיאו) משהו פשוט וטוב מחיר - לא יודע כמה עולה מה העדפה לדברים זולים אם אפשר כמה אפשרויות לכמה רמות

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  11. אני מחפש מיקרופון טוב ויחסית זול לפודקאסטינג. התקציב כרגע שאני חושב עליו הוא בסביבות ה-300 -350 ש"ח. על פי המלצות שראיתי בתור מיקרופון יחסית איכותי בסיסי יש את ה Blue Snowball ואת ה Samson C01, אבל להזמין מחול יוצא טיפה יותר יקר ממה שאני מוכן כרגע לבזבז, ואני לא בטוח שאני רוצה לזרוק כסף כזה באיביי. אני לא הולך להקליט שירה או מוזיקה, אלא רק דיבור, ואני מעדיף שיהיה לו חיבור USB (למרות שאם אפשר להשיג מתאם זול מXLR, או עם חיבור 3.5 רגיל, זה גם יתאים) אשמח להמלצות ועדיף מחנויות בארץ אם אפשר... תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by maor676,

אני עומד לקנות לחדר רמקולים diamond 9.1 של וורפידל ומגבר סטריאו איכותי של דנון. מה אתם אומרים על הרמקולים?למישהו יש המלצות עליהם? האם הדגם 9.2 הוא טוב יותר? ויש לי כרטיס קול onbord ישן איזה כרטיס הייתם ממליצים לי בעיקר למוסיקה(סביבות 500 ש"ח). תודה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by Zambar,

שלום רב ללא אפליה בין מי שיענה לבין מי שלא! האוזניות ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה (רוק, מטאל, קלאסית וגם קצת ישראלית) ומשחקים, אולי סרט פה ושם. הדגמים שהוצעו לי: Sannheiser 212 Pro Koss R20 Philips SHL9560 על מה מומלץ ללכת? האם לכיוון ה Sannheiser היותר יקרות, או שמא אחת מהאחרות מתאימה לי יותר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי במחשב כרטיס קול בעל 4 יציאות סטריופוניות יציאות לרמקולים מקדימה, יציאה לרמקולים מאחורה, יציאה לרמקולים מהצדדים, ויציאה לסאב (בנוסף למיקרופון וכניסה חיצונית) יש לי 6 רמקולים (רמקולים של מערכת סטריאו) לקדימה אחורה וצדדים. לאותם רמקולים אין מגבר פנימי ולכן כרטיס הקול אינו יכול לספק להם עוצמת קול ברמה מספיקה ולכן שומעים חלש. אני מחפש מגבר שיוכל לקבל את 4 היציאות של המחשב ויוכל להוציא אותם אל 6 הרמקולים שלי (וגם לסאב למרות שאין לי) שמעתי שמגבר מסוג Integrated Amp נותן לי את המענה ? מישהוא מכיר מגברים מסוג זה שמתאים לבעייה שלי או כל מגבר שיכול לתת מענה לבעייה שלי (אני לא מחפש ריסיבר כי הוא יקר מאוד ו אובר קילינק בשבילי, אני מחפש מגבר פשוט) תודה רבה מראש ski_farm

15. Started by zini1,

ברשותי לוח אם gigabyte k8nf9. האם יציאת spdif היא אופטית או קואקסיאלית?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  16. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני רוצה להכין כבל מיני למיני איכותי (מהמחשב למגבר), איך אני בוחר פלאגים איכותיים וכבל איכותי? מה האורך המומלץ? איך לסוכך את הכבל? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מבקש המלצה לנגן MP3 שיהיה 1GB ושיהיה אפשרות שיתמוך בעברית(עדיף ממהתחלה אבל גם אם יש איזה Frimwire אז לא כזה אכפת לי אבל עדיף שיבוא כבר עם עברית) תקציב: 700 אפשרות לחריגה אבל לא מטורפת

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  18. Started by tzolerguy,

שלום יש ברשותי מגבר אשר באפשרותי לבחור באמצעות מפסק האם הרמקולים שלי הם 8 אום או 4 אום .. הרמקולים שלי בפועל הם 6 אום... מה עדיף על מנת שהמגבר שלי יאריך חיים???

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by IG,

כבר הרבה זמן (כמעט שנתיים ) אני רוצה לקנות מערכת רמקולים חדשה למחשב. בהתחלה חשבתי על האינספייר 4.1, אבל הם מעבר לתקציב (300 ש"ח) ובמציאות הם לא יפים כמו בתמונות. לפני כמה חודשים הטכנאי שלי (אני שומר איתו על קשר טוב... בכל זאת, אנחנו (המחשב ואני) מבקרים אותו לפחות פעם בחודש :) המליץ לי על רמקולים איכותיים וזולים, של חברה בריטית, בשם EACEN. אני שמעתי אותם והתרשמתי לטובה. הבעייה, אני שמעתי מערכת של 2.1 ואני רוצה לדעת אם גם המערכות 4.1 שלהם טובות. בנוסף, אני רוצה לדעת מה המחיר הממוצע שלהן (ה2.1 וה4.1) בחנויות אחרות, ואם יש למישהו ניסיון איתם ורוצה לשתף, השיתוף יתקבל בשימחה. ועוד שאלות: יש לי לפטופ T40 של IBM ואני רוצה לדעת אם הכרטיס קול שלו תומך במערכות 4.1. אני לא מוצא …

• 38 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by taltola,

שלום לכולם, קניתי את האוזניות שבכותרת יד 2 (מקווה שהם נחשבות סבבה) ואני לא מצליח למצוא דרייברים מתאימים, הדרייבר היחיד שמצאתי הוא לדגם עם חיבור USB ולי יש חיבור רגיל כזה בצבע זהב. יש מצב שמישהו מוצא לי קישור לדרייבר מתאים? תודה.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  21. שלום חברה. כיום יש הרבה נגני MP3 טובים וההתלבטות קשה חשוב לי לקנות מכשיר עם איכות סאונד מעולה ויכולת באס. אני מתלבט בין IPOD NANO לבין IAUDIO G3 הטווח מחירים שלי הוא 800-1350ש"ח מה שאני מחפש בעיקרון במכשירים זה: איכות סאונד רדיו יכולת הקלטה תומך בפלייליסט M3U אם יש לכם הצעות לעוד מכשירים טובים אנא עזרו לי. תודה

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  22. יש לציין שאני לא מעוניין ב2.1 אלא רק 5.1, השימושים העיקריים שלי במערכת יהיו סרטים ומשחקים, מוזיקה לפעמים אבל הרבה פחות. החדר שלי הוא חדר קטן יחסית (בערך 2.45x2.3 מטר). אני מתלבט בין כמה אפשרויות: Logitech® Z-640 - 5.1 לבין Creative Pc Works SBS LX520 E - 5.1 לבין עוד אפשרות: כעיקרון עד עכשיו אני תכננתי לקנות ממישהו רסיבר משומש (אך במצב חדש) ב700ש"ח בערך ואחרי זה לקנות רמקולים טובים למערכת קולנוע ביתית מאיפשהו, אולי מחבר, יכול להיות שחבר שלי בקרוב יקנה רמקולים חדשים וימכור לי את הרמקולים הישנים שלו: 5.1 של JAMO, 70W לכל רמקול, במחיר זול יחסית (400ש"ח או פחות), שמעתי את הרמקולים אצלו והם נשמעו מעולה לטעמי. הרסיבר שאני יכול לקנות משומש הוא: RX-6012VSL לא תצליחו למצ…

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  23. אני מחפש כבר הרבה זמן רמקולים שיתאימו לי מחשב וכניראה לי מצאתי כי אני אומר שלא שווה להשקיע על רמקולים למחשב אז חשבתי לקנות רסיבר וזוג רצפתיים מה אתם אומרים שווה לקנות משו נחמד לחפש ביד2 אם מישו שיכול להמליץ לי על רסיברים חברות וכו' ורמקולים כי אני לא ממש מבין בזה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אהלן, אני שוכר דירה בה בסלון יש כבר 4 חוטים שיוצאים מ- 4 פינות של החדר , ארבעת החוטים מתנקזים בנקודת חיבור שנמצאת מתחת לטלווזייה. הבנתי מחבר שעלי לקנות מגבר + ארבעה רמקולים כדי שלא סתם ייצאו לי חוטים מכוערים מהתקרה... אגב, שמתי לב שאם אני מחבר כל אחד מארבעת החוטים לעידן פלוס, אני מתחיל לשמוע ערוץ 10, כלומר החיבורים עובדים. עכשיו אני לא כלכך סומך על החבר, האם אני באמת צריך לקנות מגבר או שאפשר פשוט לחבר את החוטים לטלוויזיה ככה שהטלוויזיה תשמש כמגבר? אם אכן הטלווזיה יכולה לשמש כמגבר, איזה רמקולים אתם ממליצים לקנות. לא בא לי להשקיע בזה הרבה כסף, עקרונית. נ.ב הטלווזייה אינה טלווזייה חכמה. סתם טלוויזיה רגילה של LG.

25. התחילה לי היום הבעיה, סתם ככה הרמקול השמאלי התחיל לעשות רעש סטטי מעצבן כמו של רדיו שלא מכוון על שום תחנה וסתם עושה רעש. ניסיתי לחשוף קצת מהכבל עם פלייר בצד של הרמקול ולא עזר, ניסיתי בצד של הרסיבר וגם לא עזר, החלפתי את הרמקול ברמקול אחר שלי (שכן עבד בצד ימין) ועדיין אותה הבעייה. ניסיתי להחליף את הכבלים לגמרי בכבלים אחרים וגם לא עבד, אותו רעש סטטי מעצבן שלא נותן לעבוד איתו. כדי להיות בטוח לגמרי הבאתי עוד רמקול וגם הוא עשה את אותו רעש. לקחתי ספריי לניקוי אבק ועברתי על כל הרסיבר וניקיתי אותו, מהפתחי אוורור עד החיבורים. לאחר הניקוי היה שקט יחסית ואז אחרי בערך שתי דקות המשיך הרעש. כיביתי את כל מכשירי החשמל אצלי בחדר כולל המחשב והמסך והשארתי רק את הרסיבר מחובר לחשמל ולרמקול אחד …

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.