אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מעוניין לקנות טלוזיה לחדר שינה תקציב *1500-2000. *גמיש - אם מצדיק את המחיר מוכן להוסיף עוד 500 ש"ח מעבר לתקציב. המרחק צפיה - קצת פחות מ 3 מטר. מה שמתוכנן לראות בו - שידורי טלויזיה בעיקר ספורט (לא רק). שאלות: - lcd, פלזמה או led - Full HD או Ready HD - איזה גודל מומלץ וכמובן איזה דגמים מולצים? תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המוצר הבא: http://ecx.images-amazon.com/images/I/31Qhtyp1SrL._SS400_.jpg (כמו שניתן לראות יש בחיבור שלו שלושה פסים) כמו כן, שמתי לב שבמחשב שלי המקרופון הוא בעל 2 פסים. מה השם של כל אחד מהחיבורים הללו? האם זה 2.5ממ או 3.5 ממ האם זה זכר או נקבה? איזה מתאם עלי לרכוש כדי שאוכל להמיר את החיבור בעל השלושה פסים(שכאמור, אשמח לדעת את שמו) לחיבור בעל השני פסים(שגם לו, אשמח להדביק שם)? תודה.
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ביס יש פרסומת לHD החדש שלהם. הם כותבים שהרזולוציה היא פי 5 גדולה יותר. מה הרזולוציה הרגילה של טלוויזיה LCD ?וטלוויזיה רגילה? לאבא שלי יש טלוויזיה LCD 21 אינטץ של טושיבה שתומכת בHD. איך היא יכולה לתמוך ב HD אם גודל המסך המינימאלי שתומך בHD במסכי מחשב הוא 24"? אתם יכולים להסביר לי איך זה עובד ואת כל העניין של הרזולוציות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הרוב זה מוזיקה ממש ממש טיפה זה סרטים ויש גם קצת משחקים חשבתי על להשקיע בסביבות ה-3000 יספיק לי לכרטיס טוב אוזניות טובות ומגבר טוב?
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי! במשך שנים היו לי הCreative SBS 2.1 350 והיו פשוט יוצאים מן הכלל, חברים עם מערכות יקרות משמעותית התלהבו מהסאונד ומהבאס אצלי בחדר. כעת לצערי הרב מאוד רמקול שמאל הפסיק לעבוד (בעיה בחיבור לסאבוופר, אחד המעגלים נשרף או משהו בסגנון) וכנראה שהגיע הזמן להחליף. אני סטודנט והתקציב מאוד דל, ה200 ש"ח זה הLIMIT אלא אם כן יש איזה קפיצה משמעותית וב230 ש"ח יש משהו ששווה כל אגורה, ואני אמתח את עצמי קצת. ראיתי בזאפ מלא לוג'יטקים, אבל את האמת אני לא יודע עד כמה סאונד של לוג'יטק יכול להיות טוב (?) דגש קטן: אני מאוד, מאוד אוהב באס. זה חשוב לי בטירוף. אם למישהו היו הרמקולים הנוכחיים שלי שייקח אותם כאמת מידה, http://img200.imageshack.us/img200/7228/gonikicreative3.jpg תודה, לב
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש איזה שהיא אופציה לכבות תרמקולים חוץ מהלחצן מאחורה? דרך השלט אולי ? כי מאחורה הוא מאפס את ההגדרות של הבאס והטריבל.. ובוא נגיד שאין זה בסדר להשאיר אותם דלוקים? זה הורס תמגבר או משהו?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
אני מוכר את הLOGITECH z2300 שלי כי נמאס לי מהסאב החזק מדי, בהתחלה התלהבתי אבל זהו נמאס כבר ואני לא מגביר את הסאב יותר מחצי גם ככה, וגם הבנתי שהם לא ממש איכותיים. אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים בתקציב דומה שיהיו יותר איכותיים מהם, אבל שגם לא יפלו מהם בעוצמה ושיהיה כיף לשמוע בהם מוזיקה. הרמקולים אך ורק למוזיקה, בנתיים אני די סגור או על MICROLAB SOLO7C או על MICROLAB H-300. התקציב הוא 950 שקל עם חריגה ל 1150, ואל תמליצו לי על ALTEC LANSING MX6021, שמעתי אותם ובכלל לא אהבתי, הZ2300 יותר טובים לדעתי. אז רציתי לשאול, המיקרולאב H300 אמרו לי הם בסגנון של ה Z2300, סאבוופר ורמקולים לווינים נכון? אם הרמקולים לווינים למה הם כאלה גדולים? תכלס אם זה רמקולים לווינים יותר יתאים לי ה SOL…
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה בחיבור DVI או VGA, ואני מנגן במחשב סרט ברזולוציות גבוהות (720p לדוגמא), האם המידע יעבור בצורה חלקה וטובה לטלויזיה שיכולה לנצל את הרזולוציה הזו.. לדוגמא טלויזית HD READY / HD FULL, או שאני צריך להשתמש בכבל HDMI כדי להגיע ל100% ניצול הקובץ מן המחשב לטלויזיה. ואם לא אשתמש בכבל HDMI אז איך תפגע האיכות והאם אוכל לקבל איכות תמונה טובה בטלויזיה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים שיהיו מעולים למוזיקה וגם למשחקים. 2.1- לא יותר. אני רוצה איכות ממש טובה, שיהיה כמה שפחות "עיוות" של באס. עדיף של קריאטיב כי את שאר החברות קשה יותר למצוא לפי מיטב ידיעתי.. תקציב גמיש
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בתקציב של עד 400 ש"ח ורצוי הרבה פחות. בהתחלה רציתי לקנות Altec Lansing ATP3 אבל הסאב וופר ענקי ואין לי איפה לשים אותו. אני רוצה רמקולים רק של CreaTive או Logitech. למי שיש תמונה של הסאב וופר של Altec Lansing ATP3 בחדר שלו שיעלה בבקשה. (אני רוצה לראות אין הוא נראה בחדר של מישהו, אולי אני סתם נבהל מהמידות). תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב שלי ואני מתלבט בין אלו: 1. logitch x540 Creative T6200 .2 אני מכיר את עומצת הסאונד של X540 ואני יודע שהוא מדהים וכך גם הבאס, אבל שאלתי בפורום אחר והם אמרו לי שה-T6200 הוא המתחרה שלו ושהוא יותר טוב ממנו. אז רציתי תגובה מצידכם... תודה מראש polegs:)
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
האם 500ש"ח זה מחיר סביר/יקר/זול לרמקולים ATP3 של אלטק ?? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות חדשות שיהיו טובות במשחקים ומוזיקה.רצוי שיהיה מיקרופון אבל לא חייב. הסתכלתי בזאפ על Sennheiser HD 201 שלהם אין מיקרופון והמחיר נע בין 125 ל286. אוזניות נוסופות הם של מיקרוסופט LX3000 שלהם יש מיקרופון אבל החיסרון הוא שיש להם כבל USB והמחיר כמו האוזניות כנ''ל. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=353086 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=677258 יש משהו מומלץ משתי האוזניות האלה או שיש הצעות אחרות? תודה
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אם זה אירופאי כנראה סוף סוף אני הולך לקנות אותו במחיר דיי נוח של 1260 שקל
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מצאתי בין ערמות הזבל בית מגבר מדגם Micronic A-60 של blaupunkt הוא נראה נחמד ואיכותי, עם מראה רטרו "עתידני" מגניב ביותר. הבעיה היא שאין לי מושג מה הוא שווה, כל המידע שמצאתי עליו הוא בגרמנית (כמה אתרי HI FI גרמניים). מישהו יכל לעזור לי למצוא מידע באנגלית שיגיד לי לאיזה רמה הוא שייך והאם יש לו ערך כספי כל שהוא? למעלה רדיו T-60, ולמטה המגבר A-60. יש לי את שניהם.
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף את מערכת הרמקולים הנוכחית שלי שהיא כבר בת 12 שנה. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח (אבל הוא גמיש אם מדובר בתוספת תשלום סבירה תמורת קפיצה גדולה באיכות). השימושים שלי - בעיקר צפיה בסרטי בלו ריי מקוריים (כן, על דיסקים) וגם בסרטי DVD. אני לא צופה בסלון אלא בחדר ייעודי שהוא די קטן - בערך 3.5 מטר אורך על 2.5 מטר רוחב. גם מרחק הצפיה שלי נמוך - בערך 1.8 מטר. הטלוויזייה מסוג LED תלת מימד מחוברת למחשב שנמצא ממש לידה בכבל HDMI ואת הסרטים אני מנגן בכונן בלו ריי במחשב. מערכת הרמקולים הנוכחית מחוברת גם היא למחשב והסאונד יוצא מהכרטיס קול שבלוח האם, יש שם חיבור רגיל של 3 בננות - תכלת, ירוק וורוד (מפרט המחשב המלא מעודכן בפרופיל שלי). למרות החדר הקטן, חשוב לי סאונד היקפי…
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום! אני יודע שהפורום הזה הוא אחד מהמקצועיים שאני מכיר ולכן רציתי להתייעץ לפני קניית טלויזיה. אני מחפש טלויזיה לא גדולה, 37 אינץ' מקסימום (גם 32 זה סביר), אך הדבר החשוב ביותר הוא אפשרות לנגן סרטים שהורדו מהמחשב דרך USB. הבעיה העיקרית היא כרגע אני משתמש בדיוידי וצורב סרטים על דיסקים וחוץ מזה שזה מאוד מתיש יש גם בעיה שלפעמים פורמטים מסוימים לא מתנגנים על הדיוידי, האם יש הבדל בין חברות שונות והתאימות עם קודקים שונים? איזו חברה של טלויזיה תנגון הכי הרבה קודקים? האם יש דרך עדיפה לראות סרטים וסדרות שהורדו במחשב דרך הטלויזיה (חוץ מ-HTPC)? תודה רבה רבה לכם!
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני הדגמים לגיימינג ומוזיקה, חשוב לי שתהיה במה רחבה שאוכל למקם את הקולות במרחב ולכן אני מעדיף מאוד אוזניות פתוחות. הסנהייזר נשמעו לא רע בכלל אבל הצליל היה קצת אפל ומרוחק, לעומת זאת שמעתי שלאודיו טכניקה יש במת צליל מאוד רחבה וטובה ותדרים גבוהים מאוד מפורטים ומדויקים. הבעיה שאין איפה לשמוע אותן בארץ ואני מעדיף שלא להשקיע כזה סכום באוזניות שלא שמעתי עדיין. השאלה אם יש מקום בארץ שמשמיע אודיו טכניקה או שיש עוד דגם מומלץ לשימושים האלו? חשוב לי לציין שאני שומע בעיקר מטאל ואני אוהב טרבל מפורט וטוב, מיד חם ובס הדוק ולא מרוח, אבל שיהיה לו מספיק כח. האוזניות יחוברו לכרטיס קול שמופיע במפרט בצד. ואני יודע שאני קשה, אז סליחה ותודה מראש
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר YESMAX בעל דיסק של 160GB, ראיתי במכשיר כניסת USB, האם אפשר לחבר לשם הארדיסק נייד איכשהוא ולהקליט עליו? אם כן איך? אם לא, האם ניתן לקחת את ההארדיסק המקורי של המכשיר, לחבר אותו למחשב ולהעתיקו בעזרת ACRONIS לדיסק אחר יותר גדול כמובן ובכך אני אקבל עוד מקום להקלטה? האם הדבר אפשרי? תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי אתמול את האייפוד החדש שלי (מהדגמים החדשים) של 15 גיגה... שאלתי היא האם אני יכול להשתמש בגירסא האחרונה של ephpod איתו ללא חשש??
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אז ככה חברה רמקולים של CREATIVE שהיו איתי כמעט 10 שנים הלכו לעולמם :'( יש כרגע כ 600 שקל לרכוש רמקולים חדשים פישפשתי קצת בפורום וראיתי מספר המלצות שהיו פה על חברה ששמה מיקרולאב עשיתי בדיקה ראיתי את הדגם Solo3c נראה נחמד , השאלה איך הוא מול ההרמאן קארדון סאונד סטיק 2.1 III (אני יודע שמחירם בין 800-900) אני יכול להשיג אותם ב550 מחבר. דגם נוסף שהומלץ הוא ה T20 של קריאטיב (גם הביקורות ברשת מחמיאות) והסולו 3 C של מיקרו אם יש עוד משהו שאפשר להוסיף לרשימה או משהו מהרשימה ששווה ללכת עליו בלי בעיה. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה hauppauge wintv pvr 150 mce בעל היציאות הבאות:RCA(צהוב לוידיאו לבן ואדום לסאוונד), S-video וחיבור כזה של קבל לבן וגדול והכינוי של החיבור הוא פיטמה נדמה לי(שהוא כרגע לא בשימוש, פעם כשהייתי ביס היה חיבור כזה בין הממיר לכרטיס טלויזיה אבל כשניתקתי אותו לא היה הבדל... והטכנאי של הוט אמר שאצלם אין חיבור כזה בין ממיר לטלויזיה) קיבלתי מהוט כבל של svideo + אדום ולבן לסאוונד ומהצד השני שלו הוא מתחבר ב SCRAT נכנסתי למדיה סנטר וכשהגדרתי את החיבורים והכל קיבלתי אות זוועתי שלא לדבר על זה שהוא היה בשחור לבן... ניסינו עם הכבלים הרגילים(RCA) וקיבלתי אות קצת יותר טוב ולא בשחור לבן אבל עדין מפוקסל ועם "GHOSTING" ניסיתי בעבר פה בפורום לשנות את הרמת פילטרים והיה צריך בשביל…
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
חיברתי פעם ראשונה את המחשב לטלויזיה (כבל VGA), שיניתי SOURCE בטלויזיה למחשב אישי, ויש מסך שחור בטלויזיה- מה עוד יש להגדיר ? ( מ"ה WINXP)
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג (אם בכלל) מתלה למשענת ראש עבור DVD נייד ?
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
בקירות עוברים כבלי CAT5E של טלפונים ורשת, יש לי כבל כזה לא מנוצל שעובר בקיר מהקדימה של הסלון לאחוריו, האם אפשר להשתמש בכבל הזה להובלת סאונד (אולי לשלב כמה גידים יחד) כתחליף להעברת כבל אודיו? רק אות האודיו יעבור על הכבל ורק כבל הCAT5E נמצא בצינור פלסטיק בקיר
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-