עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הלך לי הטרנספורמטור במגבר ואני צריך להשיג טרנספורמטור חדש... הנתונים שלו הם נכנס: 220 וולט יוצא: 2 חוטים של 40-45 וולט בעלי חוט אחד של אדמה משותף ועוד 2 חוטים של 6 וולט- לתאורה... תודה

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  2. אם זה אירופאי כנראה סוף סוף אני הולך לקנות אותו במחיר דיי נוח של 1260 שקל

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by TermiNal,

אוקיי אני מעוניין באוזניות למחשב תקציב ככה 500 מיועדות למוזיקה וקצת סרטים שומע בעיקר האוסים טראנסים שחורה ומעט מזרחית... בנוסף רציתי להבין מה יתן לי כרטיס קול מתקדם יותר מהכרטיס דיפולט על הלוח שלי -NFORCE2 ואם גם אפשר לקבל המלצה לכרטיס טוב יותר גם מחיר סביב 300-400 ומממ האם מגבר משפיע על אוזניות במחיר של 500? מה זה יתן מה עדיף להשקיע בכרטיס קול טוב יותר או במגבר? הייתי מעדיף אוזניות סגורות (עד כמה שהבנתי סגורות הכוונה לאוזניות שלא מאפשרות לרעשים מבחוץ להיכנס) תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by amit_p,

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הנגן, יתרונות וחסרונות, בעיקר מול האייפוד!

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  5. פרסמתי בעבר שאלה בנוגע לדגם e140 בפורום הזה, אך עכשיו קיבלתי תלושי קניה לבאג, וברשת באג אין את ה - e140 אלא רק את ה - m240 http://www.sandisk.com/Products/Item(1205)-SDMX3-1024-Sansa_m240_MP3_Player_1GB.aspx האם הוא גם טוב ? ( חוץ מהעובדה שאין בזה קיטלוג שירים לפי אלבום / זמרים וכו', שזה מאודדדד מבאס ) תודה.

• 12 תגובות
    • 877 צפיות
  6. יש לציין שאני לא מעוניין ב2.1 אלא רק 5.1, השימושים העיקריים שלי במערכת יהיו סרטים ומשחקים, מוזיקה לפעמים אבל הרבה פחות. החדר שלי הוא חדר קטן יחסית (בערך 2.45x2.3 מטר). אני מתלבט בין כמה אפשרויות: Logitech® Z-640 - 5.1 לבין Creative Pc Works SBS LX520 E - 5.1 לבין עוד אפשרות: כעיקרון עד עכשיו אני תכננתי לקנות ממישהו רסיבר משומש (אך במצב חדש) ב700ש"ח בערך ואחרי זה לקנות רמקולים טובים למערכת קולנוע ביתית מאיפשהו, אולי מחבר, יכול להיות שחבר שלי בקרוב יקנה רמקולים חדשים וימכור לי את הרמקולים הישנים שלו: 5.1 של JAMO, 70W לכל רמקול, במחיר זול יחסית (400ש"ח או פחות), שמעתי את הרמקולים אצלו והם נשמעו מעולה לטעמי. הרסיבר שאני יכול לקנות משומש הוא: RX-6012VSL לא תצליחו למצ…

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by Oded.Dwek,

שלום, יש לי את המערכת רמקולים "MicroLab X23" כרגע אני מנסה לסדר את הרמקולים בצורהי יותר מרחבית ונתקלתי בבעיה שהכבלים לא מספיק ארוכים. הכבלים הם מסוג AUX (אני חושב ;o) בצד אחד יש פין (שנכנס למגבר) ובצד השני יש הכבל מתפצל ל2 כבלים חשופים שאתה מצמיד לרמקולים. רציתי לדעת איפה ניתן לקנות כבלים זהים אך ארוכים יותר. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by Jabradb1,

שלום לכולם! אני מקווה שהגעתי למקום הנכון, העניין הוא כזה, חבר שלי צריך לקבל יונדאי I10 מהעבודה והבנתי שחברת הליסינג הורידה את המערכת BUILT-IN של יונדאי והכניסה מערכת רגילה במקום. הוא לא יודע מהי המערכת הזו אבל חשבתי שבטח כדאי לו לשדרג אותה. המערכת המשודרגת שהציעו לו היא קנווד 4044 USB. מה אתם אומרים על המערכת הזו? האם אפשר לחבר אליה IPOD? מהי הדרך הטובה והזולה מבחינת עלות/תועלת לחבר IPOD לרכב? תודה לכולם!!!

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  9. שלום, אני רוצה לרכוש מסך מחשב / טלויזיה שישמש אותי גם לעבודה שוטפת מול המחשב (כמו מסך מחשב) וגם לצפיה בשידורי כבלים דרך חיבור אנאלוגי (שלא ע"י ממיר). שאלתי היא האם עלי לחפש מסך מחשב גדול יחסית (24 אינץ') או טלויזיית LCD קטנה (באותו הגודל)? אציין כי אין לי כיום כרטיס טלויזיה היום במחשב. אילו חיבורים עלי לוודא שקיימים במסך המחשב / טלויזיה לפני שאני קונה? תודה! ארז

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  10. Started by Natishapiro,

היי שלום לכל הפורום! (: ובכן המצב הוא כזה - קניתי לא מזמן אוזניות Sennheiser 360PC, וגם רמקולים Microlab 6c (בהשראת -LosNir-) אני מעוניין לקנות כרטיס קול עם תקציב של 200-250 ש"ח (אפשר לחרוג מהתקציב אם זה שווה את זה ). שמתי עין על מספר כרטיסי קול ואשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירה: - Asus Xonar series. http://www.asus.com/Multimedia/Audio_Cards/Gaming - Creative X-Fi series. יש הרבה מהם, ואני לא סגור איזה מהם בדיוק. ??? - Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro Usb Sound Card http://us.store.creative.com/Creative-Sound-Blaster-XFi-Surround-5.1/M/B0044DEDCA.htm *השימוש העיקרי באוזניות הוא לגיימינג כך ש- Surround sound הוא חשוב בעבורי. אשמח לייעוץ מכם, וכל עזרה…

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  11. שלום לכולם, המון זמן לא ביקרתי בפורום, אז בשעה טובה קניתי LCD ואני אמור לקבל אותה בשבוע הבא קודם כל רציתי לשאול, מאחר ואין לי בטלוויזיה כניסה של סקארט איך הכי כדאי לי לחבר את הממיר לטלויזיה? דבר שני , אני מעוניין לבדוק את האיכות של הHD מאחר ושמעתי דברים טובים ,כיצד אוכל לבדוק את האיכות על ידי המחשב? האם צריך מחשב חזק משלי על מנת לצפות בשידורים אלו? מהיכן ניתן להוריד תכנים לבדיקה ואליו תכנים מתאימים לטלוויזיה שלי ? 720P או 1080P. הטלוויזיה היא 37 אינץ' דגם A450 של סמסונג HD READY כמובן. אשמח לתשובה

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  12. Started by Mr.Pepo,

שלום יש לי אייפוד דור רביעי 20GB. ואתמול אחרי ריצה קצרה הנחתי את האייפוד בחדרי כאשר הוא היה כבוי, שבאתי לקחת אותי איתי לבית ספר ולהדליק אותו לקח לו כמה שניות להדלק, ושמעתי את ההארד דיסק מתחיל לפעול, רציתי לדעת למה האייפוד עושה את זה, ולמה? בדרך כלל שאני מניח אותו אני מסוגל להדליק אותו תוך שניה, אבל משום מה ההארד דיסק שלו היה צריך לעשות משהו כדי שאני אוכל להשמיע שירים... עוד בעלי אייפוד מודעים לתופעה?

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  13. http://www.snapstream.com/Community/articles/hydra/default.asp המחשב הזה נועד יותר להראות את יכולת התוכנה להתמודד עם כל כך הרבה INPUT בוזמנית, אבל מטורף לא פחות...5 כרטיסי דגימה בפנים..

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  14. שלום לכולם אני רושם הודעה נוספת כי לקודמת אפ אחד לא ענה.. ברצוני לבטל את האפשרות של השמעת כמה ערוצים ביחד .כלומר,אני רוצה שברגע שאני אשמיע מוזיקה במדיה פלייר כל תוכנה אחרת המשמיעה מוזיקה או צלילים תיחסם והצליל שהיא מנגנת לא ישמע . רק המוזיקה במדיה פלייר איך אני עושה את זה. את צלילי הווינדוס ביטלתי אבל אני עדיין סובל מהבעיה כשאני מקבל איזו אפליקציית פלאש לדוגמה באיזה אתר.. ואז אני יכול את הפליקציה בערוץ השני בנוסף למדייה פלייר.. איך אני יכול לבטל את זה

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  15. שלום לכולם.אנחנו קונים טלויזיה למטבח, יש צורך שלטלוויזיה יהיו זוויות צפייה רחבות, צבעים איכותיים ושהיא עצמה תיהיה איכותית, תכלול רמקולים, אם אפשר גם שתתמוך בHD. מומלץ מסך לא רחב. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. רצוי גם שהיא לא תעבור את גובה ה40 ס"מ, מקסימום 43 הצעות!!! איך זאתי? מעולה שיש לה DVD מובנה... http://mazganim.shopy.co.il/products/87472 או זאתי? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=N2060W&Cat2Cat1ID=1885&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE[br]פורסם בתאריך: 8.02.2008 בשעה 21:31:26 מישהו? :-\[br]פורסם בתאריך: 9.02.2008 בשעה 18:56:33חברה אני כבר כמה ימים מחכה...

16. אז ככה חברה רמקולים של CREATIVE שהיו איתי כמעט 10 שנים הלכו לעולמם :'( יש כרגע כ 600 שקל לרכוש רמקולים חדשים פישפשתי קצת בפורום וראיתי מספר המלצות שהיו פה על חברה ששמה מיקרולאב עשיתי בדיקה ראיתי את הדגם Solo3c נראה נחמד , השאלה איך הוא מול ההרמאן קארדון סאונד סטיק 2.1 III (אני יודע שמחירם בין 800-900) אני יכול להשיג אותם ב550 מחבר. דגם נוסף שהומלץ הוא ה T20 של קריאטיב (גם הביקורות ברשת מחמיאות) והסולו 3 C של מיקרו אם יש עוד משהו שאפשר להוסיף לרשימה או משהו מהרשימה ששווה ללכת עליו בלי בעיה. אשמח לעזרה, תודה.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by SheZiF,

אז ככה, אני מחפש כ. קול במחיר של עד 800 ש"ח עדיפות לקניה מחלילית. בגלל זיכוי שיש לי במקום. הכ. מיועד בעיקר למוזיקה: רוק ומוזיקה פסיכודלית. עכשיו, סביר להניח שאני גם אשחק במשחקים איתו.. האם אני ארגיש הבדל ממש גדול בינו לבין כ. של Creative ? מכל הבחינה של הEAX וכול'... בתודה מראש, דור

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  18. בהמרה לקובץ mp3 מתבטלים צלילים מסויימים שהאוזן האנושית לא שומעת. מה קורה בתהליך ההמרה מ- mp3 ל- wav? כיצד נהפך קובץ mp3 ל-wav שגודלו פי 10 אם בתהליך ההמרה ההפוך הורדה אינפורמציה מהקובץ? אשמח מאוד לקבל הסבר על כך. שאלה נוספת, ההמרה ל-wav תוריד, תשאיר או תעלה את איכות הקובץ? תודה

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  19. Started by zombie,

יש לי כרטיס טלויזיה hauppauge wintv pvr 150 mce בעל היציאות הבאות:RCA(צהוב לוידיאו לבן ואדום לסאוונד), S-video וחיבור כזה של קבל לבן וגדול והכינוי של החיבור הוא פיטמה נדמה לי(שהוא כרגע לא בשימוש, פעם כשהייתי ביס היה חיבור כזה בין הממיר לכרטיס טלויזיה אבל כשניתקתי אותו לא היה הבדל... והטכנאי של הוט אמר שאצלם אין חיבור כזה בין ממיר לטלויזיה) קיבלתי מהוט כבל של svideo + אדום ולבן לסאוונד ומהצד השני שלו הוא מתחבר ב SCRAT נכנסתי למדיה סנטר וכשהגדרתי את החיבורים והכל קיבלתי אות זוועתי שלא לדבר על זה שהוא היה בשחור לבן... ניסינו עם הכבלים הרגילים(RCA) וקיבלתי אות קצת יותר טוב ולא בשחור לבן אבל עדין מפוקסל ועם "GHOSTING" ניסיתי בעבר פה בפורום לשנות את הרמת פילטרים והיה צריך בשביל…

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  20. שלום! צ'מעו.. יש לי בוחטה שירים.. והשם קובץ של כולם כתוב יפה.. כמו: Willie Nelson - Blue Skies אבל הIDTAG מבולגןןןן.. ואז באייריבר זה כתוב מסריח.. יש תכנה כלשהי שתכניס את שהקובץ הנ"ל לIDTAG? את שם האומן לאומן ושם השיר לשיר.. אם לא.. איך אתם כותבים את הIDTAG שלכם? יש לי מלא שירים וזה בלתי אפשרי לעבור על כולם.. תודההה

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  21. Started by TeaTime,

בקירות עוברים כבלי CAT5E של טלפונים ורשת, יש לי כבל כזה לא מנוצל שעובר בקיר מהקדימה של הסלון לאחוריו, האם אפשר להשתמש בכבל הזה להובלת סאונד (אולי לשלב כמה גידים יחד) כתחליף להעברת כבל אודיו? רק אות האודיו יעבור על הכבל ורק כבל הCAT5E נמצא בצינור פלסטיק בקיר

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  22. שלום לכולם האם הלוגיטק בטווח המחיר של עד 2500 ש"ח עדיפים על פני קניית סט 5.1 שיחוברו למגבר שלי של סוני DB930? איזה סאטליטים לקולנוע ביתי משתווים \עולים על הסט של לוגיטק שמוגדר סט למחשב? דרך אגב בזאפ פרסם משהוא ביקורת לפיה אחרי רבע שעה של שמיעה רצופה ב Z5500 המערכת מתחממת ונכבית מעצמה האם זה הגיוני? לטענתו זה קרה ב 2 מערכות שונות וחדשות שהחליפו לו.

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  23. הי, בקרוב עובר לדירה חדשה שבה אצתרך מערכת מדיה לסלון, המערכת צריכה להיות מסוגלת לנגן HD ו3D בקלות וכמובן משחקים ב3D למסך FHD 55inch אז חשוב שתהיה חזקה מאד. המחשב שיש לי במשרד בבית(במפרט בצד) הוא חזק מאד ויקר - חשבתי לשלוח ממנו כבל HDMI נוסף לסלון ולהשתמש בו גם שם אך המרחק הוא 25 מטר - כנראה שרחוק מדי(?), אשמח לטיפ או עצה, או שפשוט אקנה מחשב מדיה חזק ונמשיך כאן לבחור מפרט.. תודה!

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  24. אני הלכתי היום לחנות של PIONEER ורציתי לקנות רמקולים 6*9 ל IMPREZA שליץץ ומה מסתבר ש צריך לעשות חיתוכים מיוחדים מאחורה וזה.. בקיצור בלאגן בשביל להכניס 6*9 והוא אמר לי לא לעשות את זה למה זה יראה מכוער וזה להרוס חצי אוטו.. בקיצור הוא הציע לי לקחת תרמקולים האלה http://www.audionet.co.il/details.asp?id=486&lead_id=&look= מה אתם אומרים?!?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  25. אז ככה לפני כמה ימים רכשתי LCD 32" של PHILIPS (PHILIPS 32PFL5322 והיום כמובן החלטתי לנסות לראות עליה פרק של גיבורים. (צרבתי לוהכנסתי לDVD -- דגמו APEX DVX - 815 אם אני לא טועה) הבעיה שנוצרה (רק עם הפרקים של גיבורים! כול השאר נראה בסדר) היא שכשאני רואה את הפרק במסך מלא (0 זום מצד הנגן) נגזרות לי הקצוות משני הצדדים. לעומת זאת כשאני מקטין את התמונה דרך הנגן (כאילו זום 1/2 חצי מהתמונה) אז אני רואה את הכול. ניסיתי את האפשרויות של הרזולוציה של הטלוויזיה ולא עזר. תמונות (צלמו מהפלא ) בלי זום OUT: http://img250.imageshack.us/img250/4151/20112007001xp6.jpg עם זום OUT: http://img513.imageshack.us/img513/8419/20112007sr2.jpg אפשר לראות שבלי הזום לא רואים את כול המילה GL…

• 4 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.