עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Andrey22,

המטרה צפיה בסרטים ושמיעה מוזיקה בנייד,המליצו לי בנתיים על זה http://www.musicall.co.il/description.php?id=ES08-PORTA

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  2. שלום לכולם. יש לי רמקולים של פיוניר 9*6 מדגם TS-A6980 שההספק המוצהר שלהם הוא 200W ו 50W נקי - RMS. כשאני מחפש מידע עליהם באינטרנט הדגם 6980 הנוכחי הוא שונה לחלוטין- צורה, צבע, הספק גבוה יותר וכו'. על הרמקולים שלי אני לא מוצא מידע בכלל (יש לי אותם משנת 2000 ומאז הם שכבו בארון, קניתי אותם משומשים מחבר). עוד דבר על כל מוצרי פיוניר הלוגו כתוב Pioneer - האות הראשונה גדולה והשאר קטנות. בדגם שלי כתוב PIONEER - כל האותיות גדולות ומצורף הסמל של פיוניר. דבר נוסף שמעתי על חותמת או הטבעה של הלוגו של פיוניר על הממברנה ועל הטוויטר ויש לי את ההטבעות האלה. מה נראה לכם- רמקולים מקוריים או זיופים. זה דחוף לי כי אני הולך מחר להתקין אותם.

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  3. אם אי אפשר לומר בפורם אז בבקשה לשלוח לי לאיסיקיו 49264648 או אימייל : super_man3@walla.co.il ואתם אולי יודעים איך קוראים לסוג כבל הזה?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  4. רוצה לשדרג את החדר שלי. בתכנון כבר לקנות מחשב חדש + טלוויזיה 32FHD בתור מסך. הפוסט הזה בשביל מערכת הסאונד. אני מוכן להשקיע 4-4.5 אלף על זוג רצפתיים קדמיים + רסיבר סראונד (או מגבר סראונד..לא יודע כ"כ מה ההבדל) אני רוצה מיד שניה. חדש לא משתלם במיוחד שאפשר להשיג משהו טוב במחיר זול. אני לוקח את הזמן שלי. לא ממהר לשום מקום ויש לי לפחות חודשיים עד שאבצע את הקניה. אני רוצה להיות סגור על זה עד הסוף. ומוכן גם לעשות מספר נסיעות עד לבית המוכר כדי לשמוע במה מדובר. במה כדאי לי לשים יותר דגש מבחינת השקעה כספית? רמקולים? מגבר? ובאיזה חברה עדיף? אני לא מעוניין בחברות מדבקה כמו Pure Accustics וכו'.. המגבר צריך להיות סראונד. יש לי 2 רמקולים, סטליטים, אחוריים שאני מתכנן לחבר אותם וגם סנטר. …

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  5. Started by codvir,

שלום לכולם יש לי מגבר ימאהה וכרטיס קול של קריאטיב עם יציאה דיגיטלית ו/או שלוש יציאות רגילות לקידמיים אחוריים וסאב. בהנחה שאני רוצה לחבר את כרטיס הקול ביציאה הדיגיטלית למגבר שלי איך ניתן לעשות זאת ולאיזה יציאה במגבר אני צריך לחבר זאת. אשמח לקבל גם אופציות נוספות, בגדול אני רוצה לקבל את אפקט חמשת הסרונד כמו בסרטים ובמשחקים. תודה דביר

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by n_aviv1,

שמתי לב שלאחרונה יש הרבה אנשים שחוזרים על 2 טעויות ואני רוצה לענות עליהן: 1. אם אני אחבר ממיר HD לטלוויזיה FHD אני אראה טוב יותר בערוצים רגילים? לפחות בממירים של יס - חד משמעית לא! להפך, האיכות יכולה לרדת בגלל שימוש בHDMI/קומפוננט (למרות שבמקרים מסויימים הקומפוננט משפר טיפה) הם גם לא מסתירים את זה... תשאלו אותם בטלפון, זה מה שהם אמרו עוד לפני שרכשנו את הממיר! (חשוב לי לציין שאני לא עוד לקוח ממורמר שיס עשקו, להפך הם היו כנים ואני לא רוצה להוציא להם שם רע) שימו לב! HDMI הוא החיבור הכי טוב לשידורי HD, הוא לא חיבור שמיועד לSD! כמובן שבערוצי HD תראו יותר טוב מבערוצים הרגילים... 2. אני רוצה המלצה למערכת רמקולים בלי מגבר. אני לא רוצה מגבר כי הוא תופס ברבה מקום. אין מצב שתו…

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by SMSM,

אני עומד לקנות את ה AUDIGY ZS - הזמנתי את ה TSS-1 של YAMAHA - סט של 5.1 - השאלה שלי אם אני מוסיף להם עוד 2 רמקולים אני אשמע 7.1 ? הסבר למי שלא הבין - את כל הכניסות של ה 5.1 - CENTER/SUBWOOFER, FRONT,REAR - אני מחבר את ה 5.1 - ול2 ערוצים נוספים אני מחבר את ה 2 רמקולים האחרים ....

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  8. שלום לכולם, מחפש טלויזיה LCD בגודל 37 אינץ', התקציב עומד על כ-3800 ש"ח. דרישות: יתחבר כנראה למחשב, נתלה על הקיר (תוספת כסף למתקן?), צפיה כמה שיותר חדה. במסך רצוי שיהיה HD, (מה ההבדל בין hd ready או full hd ?). מה בעקרון צריך לבדוק שרוכשים טלויזיה כזו ? במיוחד אני אחד שלא מבין ממש מה ההבדלים. איך משווים מחירים כאשר לכל אחד תכונות אחרות וכל מילה נראית כמו מדע שלם ? יש בכלל חיה כזו בתקציב כזה ? אם יש עוד דברים שלא שאלתי ורצוי שאדע, אשמח אם מישהו יוסיף. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  9. סביבות ה-150.. רצוי 2 רמקולים וסאב. יש משהו קצת יותר איכותי מהלוג'יטק R20? הצעות? תודה

• 14 תגובות
    • 915 צפיות
  10. Started by yonir,

בעקבות הודעה שרשם PerGola. (שגם היא בעקבות הודעה אחרת ) כמו שהעירו שם לא בכל פורום זה מתאים אבל בפורום הזה זה בהחלט מתאים לעשות מדריך המלצות לכל תקציב בשביל רמקולים (ואולי גם אוזניות) עבור כל קטגוריה (2.1, 5.1 וכו') כמו בפורום תצוגה. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172712.0) יחסוך הרבה דיונים חוזרים ויעזור מאד לאנשים לקבל דעה מבוססת. זה דורש קצת השקעה אבל היא תחזיר את עצמה..

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  11. Started by e-d-a,

כמו שראיתם בכותרת היה לי Ipod mini שנגנב לא חשוב איך ולמה אבל עכשיו אני רוצה לקנות נגן באותו עלות פחות או יותר ובאותו גודל, אז ישר חשבתי על iriver h10 אבל בגלל שאני בצבא וממש לא מעודכן רוצה לדעת מה כדי ואם יש דברים חדשים (חוץ מה ipod nano). וגם רציתי לדעת אם יש עברית לiriver שזה ממש שניות לסדר את כל העברית על המכשיר כמו בi pod?

• 14 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by kyyle,

אני רואה הרבה סרטים במחשב שלי,רמקולים טובים כבר יש לי (Z-560) אבל הכרטיס קול שלי הוא על הלוח -לוח Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) אני הולך לקנות עכשיו אודיג'י 2,מה יהיה השיפור בסאונד? הוא יהיה מורגש או שזה ממש זניח וחבל על הכסף כי אני אוהב לשמוע באיכות. ???

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by I.K.P,

מהם הרמקולים החזקים והעצבנים :AR15: ביותר למחשב? כמובן שיש מגבר אבל משהו חזק שיחזיק מעמד

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  14. שלום! קיבלתי אתמול את האייפוד החדש שלי (מהדגמים החדשים) של 15 גיגה... שאלתי היא האם אני יכול להשתמש בגירסא האחרונה של ephpod איתו ללא חשש??

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  15. שלום יש לי בעיה עם רמקולים לוגיטק X530 ואני דיי משוכנע שזה בגלל הכרטיס קול שלי הכרטים מסוג realtek Ac'97 Audio , כן כן מובנה ומעפן! אני מנסה לעשות הכל כדי להיפטר מהבעיה (רישרושים ברקולים הקידמיים) ובין השאר חיפשתי דרייבר הכי מעודכן לכרטיס קול הזה ולא מצאתי. יכולים לעזור לי למצוא ? למישהו פה עוד יש את הכרטיס הזה ? תודה!

16. Started by e-r-a-n,

אני מתחדש בטלויזיה חדשה בקרוב ומעונין ליצור סוג של מדיה סנטר. יש לי מחשב נייד שלא בשימוש כרגע. יש לו רק פורט vga. האם יש דרך לצרף לו hdmi שיוציא תמונה ברזולוציית fhd למסך טלויזיה? ראיתי מתאמים אבל התמונה ברזולוציה נמוכה יחסית..מדובר ב LG f1 עם כרטיס מסך מובנה. הסיבה שאני מעונין להשתמש במחשב הזה כי זה נראה לי הפתרון הכי זול כרגע להזרמת מדיה לטלויזיה ופונקציונליות רחבה כי בכל זאת זה מחשב.

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  17. Started by yaaemd,

שלום הלך לי הספק כח של הרמקולים (חוט נקרע, הלחמתי אותו כבר פעם אחת והוא נקרע שוב) יש למשהוא מושג איפה אפשר להשיג ספק מקביל (עדיף של חברה אחרת) מנסיון גם הספק של JBL spyro/creature מתאים

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  18. Started by coorva,

ראשית, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון. מעוניין לקנות כרטיס קול X FI EXTREME MUSIC . יש לי לוח אם ישן יחסית D850EMV2. פרטים טכניים עליו יש בלינק הבא http://www.intel.com/design/motherbd/mv2/ האם לוח האם הישן לא יוריד מהיכולות של כרטיס הקול המתקדם?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  19. Started by The Ball,

קניתי את המכשיר היום אחרי המלצות רבות של אנשים מהפורום. נתחיל עם זה שהוא לא בא עם שנאי. המוכר אמר לי שהוא לא בא עם זה למרות שבחוברת הוראות כתוב אחרת.. זה נכון? בנוסף הוא אמר לי שכשאני מחבר את המכשיר למחשב דרך ה- usb, הוא מטעין אותו אוטומטית. למרות שעל צג המכשיר כתוב "connected" הוא באמת מטעין אותו? ובמקרה וכן, כמה זמן אמורה להמשך הטעינה הראשונה? כי כל מה שכתוב בחוברת שמקסימום טעינה זה 6 שעות עד שהבטריה מלאה, אבל לא כתוב כמה צריך להטעין בפעם הראשונה. אחרי העתקת השירים, אין לי מושג איך אני אמור להוציא את המכשיר. בחוברת ההוראות ממש מסבירים את זה לא ברור.. (מערכת הפעלה xp) מישהו יכול לתת לי הסבר קצר?

• 13 תגובות
    • 915 צפיות
  20. 1) Creative AUDIGY Digital Entertainment Retail Sound Card 2) Creative AUDIGY DE MP3 Retail Sound Card 3) Creative AUDIGY X-GAMER Retail Sound Card

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  21. Started by boaz1996,

שלום לכולם, אתמול קיבלתי ממיר HD של הוט,ורציתי לחבר אותו למסך המחשב שברשותי, LG W2242T. אפילו קניתי כבל HDMI לDVI,כיוון שהוט לא מספקים כבר כזה,ובמסך אין כניסת HDMI. אבל מה?כשאני מחבר את הממיר,כתוב לי "OUT OF RANGE"ואני לא קולט ווידאו. אני יודע שהממיר עובד,כי הוא מחובר בנפרד לרמקולים=ואני יכול לשמוע את הסאונד. הוט לא עוזרים,כי הם "לא תומכים בDVI". מה אני אמור לעשות? תודה,בעז

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by nottheguy,

היי, אני רוצה לקנות נגן (כנראה iaudio x5) בעיקר כדי להקשיב באוטו. השאלה היא האם יש משדר רדיו שאפשר לחבר לנגן ולקלוט ברדיו-דיסק של האוטו (כמו itrip של ipod). תודה תודה על כל עזרה!

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by Lior4543,

שלום, קיבלתי מחבר שלי שני רמקולים דיי גדולים "בוקסות", יש להם רק שלושה חוטים בחיבורים שלהם אדום לבן וכסף, ויש לי סאב וופר שאני יכול לחבר לו רמקולים על בננות רגילות, השאלה שלי אם אני יכול לחבר בין הסאב וופר לרמקולים, או אם אין אפשרות.. אז תציעו משהו אחר.

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  24. פחות או יותר זה התקציב. אני מחפש משהו שיתן תמורה טובה עד כמה שאפשר לכסף. לא משמעותי לי שלט וכל השטויות האלה. מחפש שיהיה כמה שיותר איכותי(בהתאם לתקציב). תודה מראש

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  25. יש לי עכשיו בבית Auditek 4.1 (הסוובפר כמו מגבר), ומתכנן לקנות עוד מערכת -2. ויש לי לוח GIgabyte NF4 ULTRa-9 עם כרטיס קול בנוי של .REALTEK השאלה אם אני יקנה את ה AUDIGY 2 אוו את ה X-fi XtremeMusic אני ירגיש שיפור שיהיה שווה תהשקעה?? וווליום חזק ואיכותי יותר במוזיקה ובמשחקים, אוו שלא שווה.

• 14 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים