אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אם יוצאים מנקודת הנחה שכל שלושת הרכיבים הללו הם באיכות מעולה וצריך להחליט אם לחבר האוזניות לרסיבר או לכרטיס. תודה
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הCreative iNSPIRE 2500 2.1 שלי ברמקולים מהחברה הזו איך החברה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מצטער על כותרת לא כ"כ ברורה פשוט קצת קשה לי להסביר בשורה אחת יש לי אוזניות samsung HM3500 בלוטות' יש להן כפתור הדלקה ווליום וכפתור ראשי שאמור לקבל ולנתק שיחות כרגע אין לי BT בפלאפון ואני משתמש באוזניות עם המחשב מבדיקה קטנה עולה שאם אני מקבל שיחה קולית בג'ימייל אני לא יכול לענות עם הכפתור זה ניתן לשינוי/קינפוג וכו'? יש איזה דריבר שמגיע עם אוזניות BT שנותן לשחק עם ההגדות? (אני לא קיבלתי שום דבר) תודה, אריה
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה על מסך טלוויזיה בגודל שנע בין 32"-42". הדבר היחידי שחשוב הינו איכות התמונה. צפייה בתכני FHD ותכנים ברזו' SD (פחות). שוב, התקציב עומד על 3000 ש"ח, אלא אם ניתן להשיג משהו טוב משמעותית בחריגה קלה (!). בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן את ה ATP3 (שאגב אני מאוד מרוצה מהם). יש לי לוח אם לא חדש במיוחד, עם כרטיס קול די פשוט, השאלה שלי היא האם יש צורך לקנות כרטיס קול טוב יותר? האם אני ארגיש הבדל גדול באיכות ה sound? אני משתמש ברמקולים בשביל מוזיקה, משחקים וסרטים.
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
ברשותי כבל RCA. חיברתי אותו לפלסמה, עכשיו לאן עליי לחבר אותו במחשב ? ולאחר החיבור האם אני צריך להגדיר דברים במחשב או בטלוויזיה?
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי! במשך שנים היו לי הCreative SBS 2.1 350 והיו פשוט יוצאים מן הכלל, חברים עם מערכות יקרות משמעותית התלהבו מהסאונד ומהבאס אצלי בחדר. כעת לצערי הרב מאוד רמקול שמאל הפסיק לעבוד (בעיה בחיבור לסאבוופר, אחד המעגלים נשרף או משהו בסגנון) וכנראה שהגיע הזמן להחליף. אני סטודנט והתקציב מאוד דל, ה200 ש"ח זה הLIMIT אלא אם כן יש איזה קפיצה משמעותית וב230 ש"ח יש משהו ששווה כל אגורה, ואני אמתח את עצמי קצת. ראיתי בזאפ מלא לוג'יטקים, אבל את האמת אני לא יודע עד כמה סאונד של לוג'יטק יכול להיות טוב (?) דגש קטן: אני מאוד, מאוד אוהב באס. זה חשוב לי בטירוף. אם למישהו היו הרמקולים הנוכחיים שלי שייקח אותם כאמת מידה, http://img200.imageshack.us/img200/7228/gonikicreative3.jpg תודה, לב
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי כסף ובא לי על נגן כצת איכותי אני הרבה מאוד בנסיעות (כל יום נוסע לפחות שעתיים ביום) ומה זה משעמם לי... היה לי נגן חרא (הסיניים האלה) ובא לי משהו איכותי, שיחזיק לי הרבה זמן, ושיתן ביצועים... חשבתי על NANO (ממש אהבתי את הנגן) ZEN MICRO יש לכם עוד הצעות? (ואגב אני יודע שאפשר לשלול את אפשרות האייפוד כי יש יותר טוב, אז בשביל זה אתם פה ) תודה בהקדם
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום אירגנתי למישהי מסיבה ובחד הרמקולים קרעו לי את רשת-גריל של הרמקול מישהו יודע איפה אני יכול לקנות רשת כזאת (אני אמת מחדש לבד אבל אין לי רשת) תודה איגור
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום אני ראיתי נגן של iriver ב380 ויש לו רק 256 זיכרון אז רציתי לדעת כמה שירים אפשר להכניס בו ואם הוא נגן ששווה את המחיר הדגם הוא IFP790 תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אוזניות אלחוטיות איכותיות (כמה שאפשר) ל IPOD בתקציב של עד 150$ כרגע יש לי אוזניות דיי איכותיות של SONY אך לא אלחוטיות. יש שתי אוזניות שמצאתי ואשמח לדעת מה יותר טוב ואם יש יותר טובים מהם 1. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106944 2. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855998416
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הגיוני ? יש לי את הרמקולים X520 של קרייטיב (5.1) ויש לי את האוזניות XT-HS77MV של SILVER LINE, ושאני שומע שירים אז אני מרגיש שבאזניות אני שומע על כל הפרטים, ושאפילו יש דברים שבאוזניות שומעים וברמקולים לא... עוד משהו ששמתי לב זה שככל שהווליום גבוהה יותר שומעים כאילו באיכות גבוהה יותר, הגיוני ?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מבקש סליחה מראש אם זה אינו הפורום הנכון לנושא זה, פשוט זה הפורום שנראה לי הכי הגיוני לפרסם בו את הדיון הזה .. קנינו מכונית חדשה ואני צריך לקנות מערכת ורמקולים, כבר יש משהו שאני חושב עליו פשוט רציתי עוד דעות כי יש הרבה שמבינים יותר ממני (אני לא מבין כמעט כלום במערכות ורמקולים) ... בתודה מראש, יאיר ב.א. המערכת היא : רדיו דיסק PIONEER לרכב עם MP3 דגם DEH-P7450MP והרמקולים : זוג רמקולים 330W מסדרת אקסלרייט PIONEER דגם TS-A6910
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אחי הביא מאמריקה את הZ-2300 של לוגיטק והוא קצת מודאג בגלל ההבדלים בתדר של רשתות החשמל. אמרתי לו שיקנה ממיר מ110 ל220 ויחבר אבל גיסי (שמתעסק בחשמל) אמר לו שבתחום שלו (משאבות) ההבדל בתדרים יכול לגרום נזק למשאבות ושלדעתו ברמקולים זה יכול לגרום לו גם לרעשי רקע, כי הממיר ישנה את הוולט אבל לא את התדר. אני לא מבין בתחום, אבל זה נשמע לי מוזר ששנאי לא יספיק. האם יש פה מישהו שיכול אולי לספק קצת מידע מוסמך בנושא? איזה סוג של מתאם צריך לקנות? האם הפשוט ביותר יספיק או שצריך משהו מיוחד? והאם ההבדל בתדרים יכול לגרום לרעשי רקע?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
האם 500ש"ח זה מחיר סביר/יקר/זול לרמקולים ATP3 של אלטק ?? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב חדש, ובהזדמנות זו הגיע הזמן להחליף את הרמקולים הותיקים שלי (4.1, כיום משמשים רק כ-2.1, של Cambridge Soundworks - קלאסיקה בת 10 שנים, אבל הם כבר לא נשמעים טוב). אני משתמש יותר באוזניות, ככה שאני לא רוצה להשקיע יותר מדי ברמקולים - בטווח של 300 ש"ח, אפשר קצת יותר אם ההבדל מצדיק את זה. אני צריך 2.1, עם שלט חוטי שיש בו חיבור לאוזניות, שמספק גם הגברה ושליטת ווליום לאוזניות. הייתי קונה VS2421 של Altec, לו רק היה להם מיסוך אלמנטרי (למי שלא מכיר - הם סובלים מרעשים והפרעות סטטיות מכל ציוד אלקטרוני, ברמה מציקה מאוד). המלצות?
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
א. אין לי מקום לזוג רמקולים קדמיים רצפתיים [לסנטר ולאחוריים אין בעיה רק לרצפתיים קדמיים אין מקום..] ב. יש לי תקציב נמוך, מה הכוונה נמוך? 1000-1200 ש"ח...\: מה ההמלצות שלכם איך אני יכול להסתדר למרות המגבלות שיש לי?
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי כרגע BEYERDYNAMIC DT 880 כרגע הן מחוברות לNAD 7020i בתור מגבר, וזאת ההגברה הכי טוב שיש לי בבית כרגע. עם מה שיש, אני ממש ממש לא מרוצה, אני לא יודע אם זה המגבר אבל אני מאמין שזאת הבעיה. אז אני מחפש מגבר לאוזניות... הכיוון זה להזמין באיביי. מה שאני מחפש זה פשוט מגבר שיוצא מאוזניות HI END את כל מה שהן יכולות לתת, התקציב הוא גמיש מאוד אבל אם למשל המגבר הוא ב400$ הוא צריך לספק סחורה שמגבר ב120$ יהיה רחוק מלספק. אם למישהו יש הצעות אני אשמח לשמוע - תודה ! אוהד.
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
ראיתי באחת החנויות מסך HDR של פנסוניק LX80 שחיברו אליו נגן בלו-ריי שמוציא 1080P. המסך באופן אוטומטי עשה תאום עם הנגן והסיגנל השתנה ל1080I. האם כל המסכים שלא תומכים ב1080P יודעים להתאים את המקור שמחובר אליהם לסיגנל שהמסך מסוגל לקבל??
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות חשובות... אני מעוניין לקנות כבל קומפוננט..עכשיו ראיתי שהמחירים רצים מ 50שח ועד סוף העולם...עכשיו הכבל הזה יהיה מיועד להיות מחובר לDVD מהLCD שלי... אני אומר להסתפק בכבל פשוט (GENERIC) או להשקיע טיפה למשהו איכותי..אם כן אז מה אתם מצעים לי? שאלה נוספת מס' 2 כרגע בבית יש לי ממיר YES MAX....הוא מחובר דרך כבל RCA מוזהב (כבל צהוב עבה יותר מהאדום והלבן) רואים לא משהו ביכלל....אם אני יחליף לממיר YES MAX HD דרך חיבור HDMI אני יקבל שיפור בתכנים רגילים (לא ערוצים HD) שיפור מ RCA אני מתכוון...? שאלה מס' 3 יש לי נייד דיי ישן יש לו יציאת S VIDEO ויציאת AGP...הייתי רוצה לחבר אותו לLCD שלי וראיתי שיש כבל צד אחד AGP מוזהב צד שני קומפוננט...כבל כזה יביא לי מקסימום איכות…
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בעקבות הודעה שרשם PerGola. (שגם היא בעקבות הודעה אחרת ) כמו שהעירו שם לא בכל פורום זה מתאים אבל בפורום הזה זה בהחלט מתאים לעשות מדריך המלצות לכל תקציב בשביל רמקולים (ואולי גם אוזניות) עבור כל קטגוריה (2.1, 5.1 וכו') כמו בפורום תצוגה. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172712.0) יחסוך הרבה דיונים חוזרים ויעזור מאד לאנשים לקבל דעה מבוססת. זה דורש קצת השקעה אבל היא תחזיר את עצמה..
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אהלן, חיברתי למחשב כבל באופן המוצג בתמונה. ואת הקצה השני ל-AUX של המערכת סטריאו. אבל משום מה אני שומע רק מרמקול אחד ולא משניהם. .. מה אני עושה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
רמקולים Logitech - X-540 Black 5.1 בלי טוויטרים 541 ש"ח רמקולים CREATIVE - Inspire T6100, 5.1 כולל 2 רמקולים עם טוויטרים 448 ש"ח עוצמת הקריאטיב עולה במיקצת על ההספק של לוג'יטק אבל מצד שני ללוג'יטק יש 2 רמקולים בכל מעמד לא יצא לי לשמוע אותם אז איזה מהם נותן צלילים יותר נקיים וטובים????
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי בטלויזיות LCD בגודל 32 אינץ' לא ממש שמים לב להבדל בין FHD ל- HDR. אז מה הטעם לקנות FHD בגודל כזה? ודבר שני, שמעתי שבטלויזיות FHD איכות התכנים של ה-SD נמוכה יותר מאשר ב- HDR. זה נכון? כי אני רוצה לקנות טלויזיית 32 אינץ' של סמסונג LCD ומתלבט בין ה-C450 ל-C530. אני יושב בערך 2 מטר ממנה ומשתמש בה לטלויזיה ו-PS3. אז אם ההבדל בין ה-FHD ל-HDR לא מורגש ושידורי הטלויזיה ייראו רע יותר ב- FHD כבר עדיף לי ללכת על ה-C450, לא ככה?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-