עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tal7420,

מישהו יודע על חנות באיזור כפר סבא, רעננה בה אפשר לבדוק אוזניות לפני שקונים? כי כידוע אוזניות הן מוצר סטרילי שלא ניתן להחזיר.... תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לכם מושג איזה חנויות מוכרות Mini Ipod 4GB בניו יורק\גירזי. ביקשתי מדודה שלי להזמין מהחניות האלה: http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=370530&is=REG http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?family=iPodmini ועכשיו ראיתי בAMAZON IPOD ב 130 דולר! זה חדש משומש מה זה? הינה זה: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0006HTPQ2/ref=pd_luc_mri/103-0555059-7719004?%5Fencoding=UTF8&v=glance למה לעזאזל זה כזה זול?

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by simla101,

אני רוצה להזמין אוזניות (נאמר e2c של shure) ולא איכפת לי להזמין מחול... השאלה הגדולה איזה חנויות (ששולחות לארץ) יש לעניין?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by Zilberberg,

אני צריך חנות אמיתית(לא באינטרנט) באזור לוס-אנג'לס(בסיטי, לא בוואלי) שמוכרת iriver h10 20 gb ו iaudio x5L, אם אפשר לכתוב גם את הטלפון של החנות. בתודה מראש Zilberberg

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  5. Started by nazgull,

שלום לכולם, אני מחפש חנות באיזור המרכז שאפשר לשמוע בה סאונד ברים ורמקולים לטלויזיה ולמוזיקה. אשמח לקבל המלצות, תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Y-T-M,

לא מצאתי בשום מקום חנות שמשמיעה את הרמקולים של MicroLab.. במקרה מישהו יודע איפה אפשר לשמוע רמקולים של החברה הזאת באיזור השרון?

7. Started by Stanly,

מישהו מכיר חנות לאוזניות שיכולה לתקן אוזניות? והאם חנות אדר בתל אביב יכולה לתקן אוזניות שלא נירכשו על ידה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by rangerman,

אני מחפש חנות באיזור ת"א שבה אוכל לשמוע את ה-PX100 וה-PortaPro (ואולי גם אוזניות אחרות עד 300 וקצת ש"ח). קראתי המלצות בפורום על אדר סוכניות ברחוב החשמונאים, ועל כלי-זמר בדיזנגוף סנטר. אחת משתי אלה עדיפה על השניה? יש חנות אחרת שכדאי לבקר במקום?

9. שלום, אני מעוניין לרכוש סטרימר (boxee או xtreamer sidewinder3) בנוסף למגבר חדש. אודה להמלצות על חנות טובה ומתמחה אשר מכילה את הכל על מנת שלא אצטרך להתרוצץ בין חנויות וגם על מנת שיהיה לי כח קניה גדול יותר. כמו כן אשמח לקבל המלצות על סטרימר עדיף מבין ה-2 שציינתי וגם המלצות על מגבר. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אז ככה, 2 דברים.. הראשון הוא אני מחפש חנות יד שניה של סטריאו באזור המרכז... בגדול אני מחפש פטיפון בטווח ה300-500 שקל משומש, משו חמוד כזה, אבל חכם, לניגון תקליטים ישנים.. בקטע הזה אני מתלבט אולי כדאי לי לקנות כזה מקצועי כזה של DJים משומש, ראיתי שיש כאלה שנכנסים לטווח הזה של מחירים.. השני הוא כזה, יש לי גינה ואני רוצה לאבזר אותה במערכת כל שהיא.. בגדול מה שאני רוצה זה משהו כמו 4 רמקולים היקפיים, שינגנו רדיו, דיסק ויציאה לMP3.. אני לא רוצה להשקיע יותר מידי לזה, כי בכל זאת , זה רק לגינה.. לגבי שמש/גשם/בלאי יש לי כבר תוכנית לעניין, (ארונית חמודה כזו והרמקולים תחת פרגולה, שיכוסו בזמנים קרים). אז השאלה היא ממה להרכיב תמערכת, איזה רמקולים.. האם כדאי לקחת רסיבר או מכשיר אחר...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היה לי אחלה מגבר של Sansui דגם s-x1050 . המגבר הוא בערך בן 15-20 שנה אבל היה בו כל מה שהייתי צריך: אקולייזר גרפי, כניסות לשני טייפים, aux ו- phono . ההספק שלו היה 330 . האידיוט מהחנות שהרס אותו אמר לי להעריך את השווי שלו ולחזור אליו כדי להימנע מתביעה משפטית. השאלה שלי אליכם היא : כמה שווה היום מגבר עם האפליקציות שציינתי ? (כלומר לא כמה שווה אותה מערכת אחרי 20 שנה). ומה כדאי לקנות במחיר הזה היום, אפילו יד-שנייה (ואיפה). המון תודה.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  12. שלום. מחשב נייח, שאליו מחוברת מערכת קולנוע ביתית. הבעיה: אני על המחשב 10 שעות ביום. רק בסופי שבוע אני באמת משתמש במערכת (בזמן צפייה בסרטים). כאשר אני רואה ווידאו ביו-טיוב, או ב ynet, אין לי שום צורך בכל המערכת הזאת, והיא לבטח מבזבזת המון חשמל בהיותה דלוקה כל השעות הללו. לכן, אני מחפש רמקולים סופר פשוטים (כמו של לפטופ), שצורכים מינימום חשמל (ללא חיבור לחשמל - אם יש דבר כזה). הם ישמשו אותי ב 99 אחוז מהזמן (בעיקר אני שומע הרצאות ווקליות, ולא מוזיקה). המלצה? המון תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by 69,

נדפק לי הסאונד במחשב ואין לי את הדרייברים, מישהו שלח לי את הקבצים, אבל בלי קובץ inf שאותו WINDOWS צריך. האם זה סתם קובץ מידע קטן שאפשר ליצור לבד ? (יש לי את שמות הקבצים (דרייבר) אבל אני לא יודע את שם ההתקן...)

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  14. קניתי כרטיס קול FIREBOX: http://www.zzounds.com/item--PRSFIREBOX צריך בשבילו חיבור FireWire (שאני מניח שאין לי שכן אין שקע מתאים בגב המחשב...) איך אני מתקן את המצב העגום הזה? 8)

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  15. Started by DakloN,

שלום, אולי מישהו יכול לעזור.. הדרכתי קבוצה של אמריקאים בטיול וקיבלתי מאחד מהם מתנה נגן MP3... Creative® MICRO ZEN MP3 Player 5GB למי שמכיר.. הבעיה שלא היה לו מטען לזה.. :-\ מישהו יודע אולי איפה אני יכול לקנות רק מטען לזה בארץ??? תשלחו לי קישורים בבקשה... כל עזרה תתקבל בברכה, תודה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  16. Started by Mortar,

יש לי כרגע BEYERDYNAMIC DT 880 כרגע הן מחוברות לNAD 7020i בתור מגבר, וזאת ההגברה הכי טוב שיש לי בבית כרגע. עם מה שיש, אני ממש ממש לא מרוצה, אני לא יודע אם זה המגבר אבל אני מאמין שזאת הבעיה. אז אני מחפש מגבר לאוזניות... הכיוון זה להזמין באיביי. מה שאני מחפש זה פשוט מגבר שיוצא מאוזניות HI END את כל מה שהן יכולות לתת, התקציב הוא גמיש מאוד אבל אם למשל המגבר הוא ב400$ הוא צריך לספק סחורה שמגבר ב120$ יהיה רחוק מלספק. אם למישהו יש הצעות אני אשמח לשמוע - תודה ! אוהד.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  17. בימים האחרונים החלו מספר אתרים שמתמחים בשמועות בכל הקשור למוצרי APPLE לדווח על חידושים בקו ה IPOD: בשבוע הקרוב (יתכן כבר מחר ): - השקת ה IPOD MINI המשודרג בגודל 6GB או 5GB עם מסך צבעוני ודיסק יותר עמיד ! המחיר יהיה זהה לנגן היום, 250$, כאשר יתכן והדגם 4GB ישאר כאופציה זולה יותר של 199$. - הוספת שש צבעים חדשים ל IPOD MINI. במקביל, או קצת אחרי: - 2 דגמי IPOD חדשים במחירים של 349$ ו 449$. לא ברור האם זהו הדור החמישי או פשוט שדרוג מערך הנגנים של הדור הרביעי עם מסך צבע ו/או דיסקים בנפח שונה...

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  18. שלום, יש לי אייפוד דור שלישי 10GB, הוא כבר דיי זקן, החיי סוללה שלו כבר לא כמו פעם וה-10 ג"ב לא מספיקים לכמות המוזיקה שיש לי היום. חשבתי לשדרג את המכשיר ל-iPod Video (דור חמישי), ורציתי לדעת מה דעתכם על הנגן. נתקלתי בביקורת הזאת שדיי משבחת את הנגן - אמנם ישנם מספר חסרונות אך רובם חסרונות שכבר נתקלתי באייפוד הקודם והם לא כל כך הפריעו לי (ID3 Tags). מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  19. לפי מה שאני יודע כמה ששטח הפנים החיצוני של הכבל שמחבר בין הרמקול לריסיבר גדול יותר איכות הסאונד תהיה טובה יותר ובגלל זה כבלים זולים עשויים מכמה חוטים עבים או במקרה גרוע יותר חוט אחד עבה מאוד וכבלים יקרים יותר עשוים מהרבה סיבים דקים. אז חשבתי למה לא לקחת שנים, אולי ארבעה כבלים פשוט כאלה שיש לרמקולים זולים ולחבר את כולם ביחד לאותה יציאה בריסיבר וכניסה ברמקול ובכך להגדיל את שטח הפנים של החוטים וכתוצאה מכך גם את האיכות. יש איזה סיבה ללמה לא עושים את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כידוע לחלקכם (מי שטרח לקרוא הודעה שכתבתי) הנגן שלי מת(בעיות תוכנה) דיברתי עם היבואן והם בתמורה לתיקון רצו 200 ש"ח... הלכתי חיפשתי באינטרנט לא מצאתי כלום... חשוב שתדעו משהו אחד בתור לקוחות אתם יכולים לפנות גם ליצרן דרך אתר האינטרנט שלו (שזה מה שאני עשיתי) לא רק ליבואן (הוא לא תמיד יביא שירות טוב) ולאחר שכתבתי להם שלוש שעות אחרי הם שלחו לי אימייל שבו הייתה תוכנה לנגן שלי והתנצלות על התקלה! ככה חסכתי 200 ש"ח... ושעתיים נסיעה למשרדי היבואן... רק רציתי שתדעו

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  21. Started by Guy King,

אני מתלבט בין ה-H10 לבין CREATIVE ZEN MICRO. הבנתי שה-H10 יותר ממולץ, אך מאידך הוא מעט יותר יקר וגם ה-BD הוא 90 בעוד של ה-CRTATIVE הוא 98. על הנייר זה נראה הבדל די משמעותי, אבל האם כאשר שומעים מוזיקה ניתן לחוש בו? האם הסאונד בקריאטייב יותר נקי באמת בצורה מורגשת? כי זה בנתיים מה שמרתיע אותי מקניית ה-H10.

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  22. כדי לנסות ולבדוק מה לא היה בסדר במגבר שלי ניסיתי כל הזמן לבדוק אופציות חוץ מבעיות חשמל. כמו אצל רובכם גם לי יש לפחות 10 מכשירים ולפעמים מקמבנים בין מפצלים ומאריכים. אני החלטתי שדי נמאס לי. קניתי מפצל נורמלי שבו ריכזתי לשקע אחד את כל הדברים החשובים, כולל מחשב, מגבר אוזניות, DAC ורמקולים. וגולת הכותרת היא - הפלא ופלא, שינוי לא נורמלי. רעש רצפה שמתחיל ב95% ווליום ולא ב70%, שיפור בפירוט בסאונד וברזולוציה. אני מתחרט שעד עכשיו לא ניסיתי לשנות דברים. אבל החל מהזמן הקרוב אני הולך לשפר קצת יותר את מה שאפשר כולל הארקת שקעים חדשים ושימוש כמה שפחות במפצלים. נראה איך זה יעזור.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Tzion,

שלום רציתי לדעת על כמה האיכות של הערטיס קול חשובה כשמחברים אותו לרסיבר או למגבר והאם היא בכלל חשובה, כי למעשה הכל נעשה ברסיבר ומה שהוא עושה זה רק לקשר ולהעביר מידע... ורציתי לדעת לאיזה כרטיסי on-board יש יציאה דיגיטלית ואיזה? (אופטית/ קסואלית או שניהם): Creative CT5880 AC97 ALC650 עריכה: והאם יהיה הבדל משמעותי בין כרטיס אונ-בורד לפורטיסימו3? off-topic אם כבר נוגעים בנושא, אז האם כרטיסי קול יודעים לפעח Dolby-Digital, Dolby Pro-Logic וכדומה...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by meirdor,

שלום רב, מדיון בפורום הבנתי שכל סט של רמקולים יעודיים למחשב דוגמת אלטק לנסינג,הרמן קרדון סאונדסטיקס 2,לא ישתוו לעולם למגבר וצמד רמקולים רצפתיים. מצאתי ביד 2 2 רמקולים רצפתיים של אינפיניטי במחיר מגוחך של 300 שקל אמנם רק עם 2 אלמנטים אבל עדיין ,מציאה. 2 שאלות לי אליכם: 1.האם סט של 2 רמקולים כאלה(אין לי את הדגם) של אינפיניטי ,רצפתיים עם 2 אלמנטים בכל אחד+טוויטר עדיפים על מערכת למחשב של קריאטיב ,לוגיטק וכו' במחיר של 1200 שקל. 2.מגבר,אני יודע שהוא מגביר את המתח ועקב כך הזרם (עזבו להיכנס לחשמל יש לי מספיק באוניברסיטה)אבל מה הוא עושה עוד?האם הוא מהווה ככרטיס קול? כלומר מעביר אות נקי יותר,מעבד את האות שמתקבל אליו? אני רוצה לציין ששימוש המערכת היא רק למוזיקה ,לא מענין אותי משחקים …

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  25. Started by redead,

יש לי כרגע מערכת קולנוע ביתית שמורכבת מרסיבר של דנון , 2 רמקולים קידמיים ישנים ולא כולכך ריכותיים , סנטר ו2 אחוריים יותר חדשים ואיכותיים של AREN ACOUSTIC .. עכשיו השאלה האם כדי להוסיף ולהשקיע גם בסאב וופר? כמה הוא יוסיף? כמה יעלה לי כזה בערך ביד שניה היות ואין לי רצון להשקיע הרבה כסף. תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים