עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מיועד רק לצפייה בחדשות וב-SD ולא HD ולכן אני מעדיף פלזמה. מרחק צפיה - 2 מטרים הכי חשוב לי זה איכות התמונה - עד כמה שהיא יכולה להיות טובה ב-SD. אחר כך הסאונד.. כל מיני תוספות כמו USB וכאלה פחות חשובות לי. ממעבר על זאפ, אלו הכי נראות לי: Samsung http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732551 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768000 LG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=757628 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752541 Panasonic http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=757596 תודה !

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by TRISOMY,

היי, אני מעוניין להחליף את המערכת הנוכחית שיש לי בחדר... החלטתי לרכוש מע' 5.1 ... בעיקרון מיועדים למוזיקה בעיקר... התקציב עומד על גג 700 ש"ח. גודל החדר הוא 3.5*3.5 +/-. אם יהיה גם שלט למע' אז יהיה מצויין.... תודה מי שיעזור בנושא...

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by TermiNal,

אוקיי אני מעוניין באוזניות למחשב תקציב ככה 500 מיועדות למוזיקה וקצת סרטים שומע בעיקר האוסים טראנסים שחורה ומעט מזרחית... בנוסף רציתי להבין מה יתן לי כרטיס קול מתקדם יותר מהכרטיס דיפולט על הלוח שלי -NFORCE2 ואם גם אפשר לקבל המלצה לכרטיס טוב יותר גם מחיר סביב 300-400 ומממ האם מגבר משפיע על אוזניות במחיר של 500? מה זה יתן מה עדיף להשקיע בכרטיס קול טוב יותר או במגבר? הייתי מעדיף אוזניות סגורות (עד כמה שהבנתי סגורות הכוונה לאוזניות שלא מאפשרות לרעשים מבחוץ להיכנס) תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  4. Started by tomse,

יש לי רמקולים מסוג Logitech דגם LS21 ויש להם "שלט חוטי" שנראה כך: והוא מחובר לסאבוופר ולא ניתן לניתוק, אני לא משתמש ברמקולים האלו כבר ממזמן ואני מעוניין רק בשלט החוטי הזה כי הוא מאוד נוח ! רציתי לדעת האם ניתן לחתוך אותו בצד של הסאבוופר ופשוט להשתמש בו דרך אגב, כמו שאתם רואים, יש לו 2 יציאות, אחת למחשב ואחת לסאבוופר ... השאלה היא האם כשאני אנתק את הצד של הסאבוופר לא יקרה לו כלום ?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by CyberBot,

עד 300 ש"ח מוזיקה מהטלפון(אנדרויד אבל לא חובה עם מיקרופון)/מחשב in ear או קשת אבל דגש על in ear

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by jetman,

שאלה פשוטה, כמה באמת מספיק לסלון קטן? יש לי אפשרות לקנות 2 אקטיבים של 60W, לכל צד 30W, לא הצלחתי למצוע שום טבלה ברשת כמו שיש נגיד גודל מסך למרחק צפיה, יש משהוא כזה לעוצמת רמקולים וגודל החדר?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  7. שלום, האם קיים מוצר שיכול להעביר וידאו ממחשב לטלויזיה. הרעיון שהמחשב שנמצא באחד מחדרי הבית יוכל להקרין סרט על מסך בסלון ללא חיבורי כבלים. האם יש מוצר שתומך באיכות גבוה?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  8. Started by Winterlord,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני הדגמים לגיימינג ומוזיקה, חשוב לי שתהיה במה רחבה שאוכל למקם את הקולות במרחב ולכן אני מעדיף מאוד אוזניות פתוחות. הסנהייזר נשמעו לא רע בכלל אבל הצליל היה קצת אפל ומרוחק, לעומת זאת שמעתי שלאודיו טכניקה יש במת צליל מאוד רחבה וטובה ותדרים גבוהים מאוד מפורטים ומדויקים. הבעיה שאין איפה לשמוע אותן בארץ ואני מעדיף שלא להשקיע כזה סכום באוזניות שלא שמעתי עדיין. השאלה אם יש מקום בארץ שמשמיע אודיו טכניקה או שיש עוד דגם מומלץ לשימושים האלו? חשוב לי לציין שאני שומע בעיקר מטאל ואני אוהב טרבל מפורט וטוב, מיד חם ובס הדוק ולא מרוח, אבל שיהיה לו מספיק כח. האוזניות יחוברו לכרטיס קול שמופיע במפרט בצד. ואני יודע שאני קשה, אז סליחה ותודה מראש

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  9. שלום, 1. אם הטלויזיה שלי אינה תומכת בDTS, אם אנגן את הסרט דרך נגן בלוריי הDTS יתמך? כנ"ל לגבי סטרימר 2. איזה בלוריי מומלץ בתקציב של עד 800? מה חשוב לבדוק? 3. האם קיים בלוריי שהוא גם סטרימר? תודה.

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  10. בהמרה לקובץ mp3 מתבטלים צלילים מסויימים שהאוזן האנושית לא שומעת. מה קורה בתהליך ההמרה מ- mp3 ל- wav? כיצד נהפך קובץ mp3 ל-wav שגודלו פי 10 אם בתהליך ההמרה ההפוך הורדה אינפורמציה מהקובץ? אשמח מאוד לקבל הסבר על כך. שאלה נוספת, ההמרה ל-wav תוריד, תשאיר או תעלה את איכות הקובץ? תודה

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  11. אז כמו שהבנתם יש לי מגב מסוג JVC RX-5042 (קצת ישן) ואני מנסה לחבר סאב שיש לי (גם ישן יחסית) מסוג המילטון (לא משהו אכותי אבל סאב) הבעיה שאני לא מצליח להשמיע סאונד בסאב (זה בעיקרון מערכת קולנוע ביתית שאני מנסה להשתמש בבאס שלה) מישהו יודע אם אני מנסה לעשות משהו שהוא לא אפשרי?? משהו שתדרים או משהו כזה?? כי אני ממש ממש לא מבין בזה.. אגב ברסיבר העברתי את מצב הסאב ל ON והגדרתי מערכת רמקולים 2.1 ונסתי גם 5.1 צרפתי כמה תמונות.. http://up353.siz.co.il/up2/1j2kafmjzzyj.jpg http://www.siz.co.il/view/vixfngklzyzg.jpg.htm תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  12. Started by asafm,

אני חשבתי על קרייטיב אינספיר 5300 אני קונה את זה וכרטיס קול אודיגי DE זה יוצא 1500 שקל אם יש לכם הצעות יותר טובות באותו תקציב בבקשה תרשמו

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  13. שלום! צ'מעו.. יש לי בוחטה שירים.. והשם קובץ של כולם כתוב יפה.. כמו: Willie Nelson - Blue Skies אבל הIDTAG מבולגןןןן.. ואז באייריבר זה כתוב מסריח.. יש תכנה כלשהי שתכניס את שהקובץ הנ"ל לIDTAG? את שם האומן לאומן ושם השיר לשיר.. אם לא.. איך אתם כותבים את הIDTAG שלכם? יש לי מלא שירים וזה בלתי אפשרי לעבור על כולם.. תודההה

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by shaike_adler,

שלום ראיתי שיש תכתובת ענפה בקשר לכרטיס ה- 150PVR מה שהבנתי הוא שהכרטיס עובד ב XP PRO עם מדיה סנטר וללא . (השלט השחור לא מתפקד עבור מדיה סנטר) ב VISTA אין בעיות להבנתי . מה המצב ב 7 WIN (עם ובלי מדיה סנטר). יש בידי את המקלט לשלט הנקרא 01 TSES-IR האם היום עם מערכת הפעלה מעודכנת יהיו בעיות? (אני מעונין להפעיל ב PRO XP ואחר לעבור ל 7 WIB ) בברכה שייקה אדלר :

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by BONO,

אמרו לי שאפשר להעתיק לתוכו שירים בצורת mp3 ואז אני יוכל להכניס הרבה שירים בדיסק אחד או בזכרון איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  16. היי חברים, איך אני יכול לסדר את זה? חברתי כבל DVI/HDMI... הוידיאו באמת נראה אחלה, אך ה-TV לא מוציאה סאונד... ואילו הרמקולים של המחשב כן... איך אני יכול לסדר את זה? שאני אשמע דרך ה-TV ולא דרך הרמקולים של המחשב... תודה רבה וחג שמח, תום.

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  17. Started by GhostCow,

לא מזמן קניתי את המכשיר, וגיליתי באג מעצבן... מתי שאני עושה הקלטות אז באיזהשהוא שלב הוא קופא יעני אומר שהוא חושב ולא מפסיק ... ונכנסתי לאתר של IAUDIO ויש שם FIRMWARE UPDATE ל X5... זה גם לX5L? אם כן אפשר לדעת איזה באגים הם תיקנו מאז הפירמוור שלי? 2.07 בניגוד ל2.10 החדש... מה שכתוב באתר זה שהם רק הוסיפו תמיכה למצלמות של קאנון... מה עוד??

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  18. הי, בקרוב עובר לדירה חדשה שבה אצתרך מערכת מדיה לסלון, המערכת צריכה להיות מסוגלת לנגן HD ו3D בקלות וכמובן משחקים ב3D למסך FHD 55inch אז חשוב שתהיה חזקה מאד. המחשב שיש לי במשרד בבית(במפרט בצד) הוא חזק מאד ויקר - חשבתי לשלוח ממנו כבל HDMI נוסף לסלון ולהשתמש בו גם שם אך המרחק הוא 25 מטר - כנראה שרחוק מדי(?), אשמח לטיפ או עצה, או שפשוט אקנה מחשב מדיה חזק ונמשיך כאן לבחור מפרט.. תודה!

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by jayz0r,

למי שלא מכיר, Creative Gigaworks T3 זו מערכת 2.1 דיי יקרה. קניתי אותה עכשיו במסגרת הבלאק פריידיי. הסאב בסה"כ 6.5" אבל הוא בומי ברמות קשות. השליטה על הבאס נמצאת עליו - הורדתי למינימום, ועדיין בווליום גבוה זה מוגזם. ברור לי שזה גם עניין של טעם ויש כאלה שמאוד אוהבים באס, אז תמיד ניתן לטעון שאני מגזים. אבל הנקודה היא שבנקודת המינימום של הבאס אני מצפה שלא יהיה באס בכלל! או לפחות כמעט ולא. הצליל אמור להיות מתכתי הרבה יותר וגבוה, ונטול צלילים נמוכים. במקום זה, הבאס פשוט מתון. כאמור, ברגע שעולים עם הווליום הוא הופך למעצבן, אבל יותר חשוב מזה - לדעתי מפריע לשכנים. ואם עולים עם השליטה על הבאס אפילו קצת, שלא נדבר על הרמה האמצעית, זה פשוט לא נורמלי. לא ברור לי איך תכננו את זה ככה. מצד…

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  20. אני רוצה לתקן Compaq disk וa/v receiver, שניהם בני 22 של YAMAHA. אני מחפש מעבדה מקצועית שלא רק תתקן אלא גם תעשה ניקוי יסודי למכשיר ואת החלקים שצריך להחליף תחליף בחלקים מקוריים או חלקים שידועים שעושים עבודה טובה יותר או לפחות משתווה, ככה שערך המכשיר, הצליל, ואיכות הבניה לא תפגם. בנתיים מצאתי את "מעבדת דודו", בן אדם שנשמע מקצועי ואמין. יש חוות דעת על המקום? תודה רבה לכולכם, levelone.

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  21. Started by kozimus,

שלום יש לי 2 כרטיסי קול ,אחד ONBOARD 7.1 של AC97 והשני של CHAINTECH AV-710 מחובר דרך PCI . אני מעוניין אם יש אפשרות: שהאוזניות יעבדו דרך הAC (מחוברות לפנל קדמי בCM690 ) וכל השאר יצא דרך הכרטיס השני . ניסיתי בכל מני ווריאציות ולא כל-כך הצלחתי . תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by tintin,

ביס יש פרסומת לHD החדש שלהם. הם כותבים שהרזולוציה היא פי 5 גדולה יותר. מה הרזולוציה הרגילה של טלוויזיה LCD ?וטלוויזיה רגילה? לאבא שלי יש טלוויזיה LCD 21 אינטץ של טושיבה שתומכת בHD. איך היא יכולה לתמוך ב HD אם גודל המסך המינימאלי שתומך בHD במסכי מחשב הוא 24"? אתם יכולים להסביר לי איך זה עובד ואת כל העניין של הרזולוציות? תודה.

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  23. כרגע השימוש העיקרי והכמעט יחידי הוא צפייה בשידורי SD של הוט ואולי שידורי HD בעתיד. חוץ מזה קיימת אופציה שיחובר מחשב נייד\הארד דיסק ולצפות בסרטים דרך הטלוויזיה. מרחק צפייה: 2 - 3 מטר. האם מבחינת איכות צפייה באמת יש סיכוי למצוא טלוויזיה במחיר הזה? (4K) דבר נוסף, אם ההמלצה היא על פלזמה, הבנתי שיש להן בעיות השתקפות דיי רציניות. תודה מראש ! (:

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  24. אהלן! אני מחפש כרטיס קול, אשר יתן הגברה נאותה לאוזניות שלי (Sennheiser HD280pro), ובו בזמן יוכל גם לספק יכולת הקלטה איכותית. אם אני אקליט איתו זה יהיה אך ורק גיטרה, וכנראה אות ברמת LINE (עובר דרך מדמה מגברים), לכן דרוש ADC איכותי. אין לי בעיה עם יד שניה, אבל חו"ל אינה אופציה משום שאני חייב את הכרטיס בימים הקרובים (כלומר תחילת שבוע הבא). תודה רבה לכל העוזרים, סטס.

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  25. Started by natan805,

או in ear או כפתור העיקר זה איכות שמע ובס נורמלי אם מומלץ לחרוג קצת אני מוכן. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401961 או cx300 ?

• 3 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.