עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, יש לי סטרימר Xtreamer SideWinder ורמקולים 5.1 שבעבר השתמשתי בהם למחשב - Logitech X540. אני רוצה לחבר את הרמקולים לסטרימר / טלוויזיה בשביל לקבל סאונד 5.1,אך החיבורים שלהם הם 3.5mm ולסטרימר ולטלוויזיה אין כאלה יציאות. לסטרימר כן יש יציאה אופטית,אז חשבתי להשתמש בזה איכשהו.. הרעיון שלי הוא לקנות את זה: http://www.ebay.com/itm/AC3-DTS-Digital-Optical-Audio-To-5-1-2-1-Channel-Stereo-Analog-RCA-Converter-/140899945054?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item20ce4a8a5e ולחבר את הרמקולים והסטרימר...אבל אני לא מאוד בקיא בתחום ולא יודע אם זה יעבוד כמו שצריך ויתן סאונד 5.1 אמיתי? עוד משהו שמצאתי היה זה: http://www.ebay.com/itm/Logitech-5-1-Game-Console-Audio-Adapter-RC…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. האם ניתן לחבר רמקולים אלה ל-LCD הם רמקולים מצויינים (דגם לפני ה-Z-550 ( תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. היי, יש לי מחשב שמחובר לטלוויזית LCD. למחשב יש רמקולים של ALTEC LANSING 2.1 החיבור הוא כזה: מכל רמקול יוצא כבל שמתחבר ל-SUB ויש כבל אחד שמחובר מהמחשב ל-SUB. השאלה היא האם יש אפשרות לחבר גם את ה-LCD באופן כזה שאני אוכל לשמוע גם את הטלוויזיה דרך הרמקולים של המחשב? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  4. שלום אנשים רציתי רק לדעת האם אפשרי לחבר רמקולים של מחשב (2.1) ישירות לטלויזיה ללא מתווך ביניהם (רסיבר)? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  5. יש לי טלויזית LCD של סמסונג. מחוברים אליה רמקולים של מחשב שיותר טובים מהרמקולים של הטלויזיה עצמה. הרמקולים עובדים בסדר גמור אך כשאני מעביר את הטלויזיה למצב מחשב (כדי לראות סרטים עליה) שומעים עם הרמקולים רק בצד שמאל. הרמקולים מחוברים לטלויזיה דרך יציאה בשביל אוזניות/רמקולים והמחשב מחובר לטלויזיה דרך יציאה שנקראת PC IN (עם כבל PL). בשידורי טלויזיה, וXBOX שומעים מצויין אך כשמעבירים למחשב שומעים רק בצד שמאל. מישהו יודע להצביע על הבעיה?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  6. לאחרונה קנינו טלוויזיה פלזמה אך מן הסתם לא ממש מרוצים מהסאונד שלה. בחדר אחר בבית מחוברים למחשב רמקולים ATP3 ואנו מאוד מרוצים מהאיכות שלהם. השאלה אם אפשר לחבר את אותם רמקולים או רמקולים דומים לפלזמה בדרך כלשהי? פשוט ה-ATP3 זולים ואין לנו תקציב להוציא 10,000 ש"ח על מערכת קולנוע ביתי. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by pAnAhI,

שלום לכולם. איזו מודיפיקציה חשמלית אני צריך לעשות במידה ואני מעוניין לחבר רמקולים של מחשב לרכב? (נניח לצורך העניין Z5500 שניתן למצוא במחיר מציאה היום). מה אני מרוויח מה אני מפסיד? זה נשמע על פניו כפתרון יעיל כיוון שקיים מגבר מובנה סאב לא רע ואיכות לא רעה במחיר נחמד שלמיטב הבנתי מהפורום לא ניתן להוציא מערכת מי יודע מה במחיר הנ"ל (בסביבות ה 1200-1300..) אשמח לתשובה

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by eizik26,

שלום אנשים חשבתי לחבר רמקולים 2.1 של מחשב לרסיבר קולנוע ביתי שיש לי בסלון. האם זה אפשרי? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום, יש לי מערכת מיני ואני רוצה להפטר ממנה. אבל להשתמש ברמקולים. הרמקולים מחוברים בחיבור רגיל של רמקולים כשלכל רמקול יש כבר שחור ואדום. יש דרך לעשות איזה התאמה ולחבר את הרמקולים לכרטיס קול שלי? תודה

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  10. היי חברים כיצד ניתן לחבר רמקולים של מערכת סטריאו למחשב? אשמח לתשובות :] תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. יש לי מוערכת סטריאו שאני מפרק לצורך מודינג עכשיו אני רוצה לחבר למחשב את שני הרמקולים של המערכת... שאלה ראשונה היא האם חיבור ישיר של הרמקולים יכול לעשות איזשהו נזק למחשב או לרמקולים. שאלה שניה איך אני יכול להגביר אותם כדי לשמוע בעוצה נורמלית... הרמקולים הם 100W כל אחד

• 13 תגובות
    • 8.3k צפיות
  12. האם יש איזושהי דרך לחבר את הרמקולים של המערכת למחשב?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  13. שלום, מצאתי בבית שני רמקולים (טובים) של מערכת סטריאו ישנה, וחשבתי אולי לחבר אותם למחשב במקום הרמקולים הדפוקים שסיפקו לי בחנות מחשבים. שתי שאלות: 1. יש לי כרטיס קול בסיסי מאוד. האם ברגע שאני אחבר רמקולים גדולים ואיכותיים יתחילו להישמע כל מיני עיוותים באיכות הסאונד? אני מתכוון ל-distortions, לדוגמא, שעד היום לא חוויתי. ידוע לי על אנשים אחרים שחיברו רמקולים כאלו למחשב, גם כן לכרטיס קול בסיסי, והאיכות סאונד אצלם טובה מאוד. 2. האם זה משנה אם אני מחבר מערכת סטריאו שלמה למחשב או רק רמקולים? אני מעוניין לתפעל את כל בקרת הסאונד מהמחשב, ואין לי טעם פרקטי להשתמש בכל המערכת. רק אם הדבר משנה את איכות הסאונד אני אשקול אותו. ושוב, זה חיבור רגיל לחלוטין של שני רמקולים בסטריאו, בלי ש…

14. שלום, רציתי לשאול האם ניתן, ואם כן כיצד, לחבר רמקולים של מערכת סטריאו לכרטיס הקול. אני יודע שניתן לעשות זאת באמצעות AUX של המערכת, אך יש ברשותי רק את שני הרמקולים, ולא את המערכת עצמה. לרמקולים אין ממש חיבור, זהו כבל חשוף (2 כבלים לרמקול - 4 סך הכל) שמכניסים לחור מסויים, וניתפס ע"י "מתג" שמחזיק אותו. האם קיים איזשהו מתאם שבאמצעותו ניתן לחבר את הרמקולים למחשב, אם כן מה שמו (ומחירו, אם ידוע). (ניסיתי לחפש בגוגל, ומצאתי את זה: http://www.computerhope.com/issues/ch000203.htm לפי מה שכתוב, הדבר אפשרי, אבל ההסבר שם אינו מפורט כל-כך) תודה רבה.

15. Started by dvirb,

שלום חברים נפלו לידי רמקולים ישנים של מערכת סטריו.הרמקולים הרמקולים פשוטים, שמתחברים למערכת עם שני חוטים של פלוס ומינוס(אדום ושחור) שמתחברים לרמקול עם שני קליפסים קטנים ומתחברים למערכת גם כן עם שני קליפסים כאלה רציתי לדעת מה היא הדרך לחבר אותם למחשב(אין לי את המערכת סטריו שהרמקולים פעלו עליה או מערכת סרטיו אחרת). האם יש דרך להכין אוו לקנות כבל שיעביר את החוטים לפלאג אשר מתחבר ליצאה של המחשב?(יש לי כרטיס קול ישן שנקרא sound blaster live, אני חושב שהוא של logitech) בנוסף יש לי מערכת 5.1 גם כן ישנה(המחשב נקנה לפני כ 5-6 שנים והרמקולים הגיעו איתו) של DELL מהדגם הזה http://www.ciao.co.uk/Dell_5650_PC_multimedia_home_theatre_speaker_system__Review_5526735 האם יש אפשרות לחבר את…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by ake,

ברשותי מערכת סטראו ישנה של yamaha בעלת שתי רמקולים . לכל רמקול יש שני חוטים חשופים(אדום ושחור) שמתחברים בעזרת קליפס אל המערכת אני רוצה לחבר את הרמקולים האלה למחשב שלי, איך אני יכול לעשות זאת מבחינת החיבור ?

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  17. Started by dude101,

(להלן סיפור רקע. מי שרוצה לקפוץ לעניין יכול לעבור לחלק המודגש) במשך כמה וכמה שנים מע' הסאונד במחשב שלי הייתה מורכבת משני רמקולים רגילים של סטריאו שחיברתי לרמקולים מקולקלים של מחשב (ע"י חיתוך והדבקת הכבלים), על מנת שישמשו כספק כח. היום הספק נשבר, אז בתור תחליף חיברתי להם יציאה רגילה של 3.5 (שוב, ע"י חיתוך והדבקה), ואת היציאה חיברתי לסאב-וופר, על מנת שישמש כספק כח. עם זאת, לא הייתי מרוצה מהעניין (הסאב וופר הפריע לי, או שהשפיע על איכות הסאונד), אז חשבתי לחבר את הרמקולים ישירות למחשב והפלא הפלא - הרמקולים פועלים ללא שום בעיות. לשאלה עצמה: האם בכך שחיברתי את הרמקולים של הסטריאו ישירות למחשב, כך שהמחשב עצמו משמש כספק כח, לא יעמיס על המחשב או יפגע בו, או ברמקולים, בצורה כזאת או …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי ממערכת סטריאו ישנה שני רמקולים איכותיים (אייווה). החיבור שלהם אנלוגי (זה המונח? שני חוטים אדום-שחור גלויים בסופם?) וכל אחד מהם צורך 40W ובעל התנגדות של 6 אוהם.(נשמע כמו שיעורי בית)... רסיבר לא בא בחשבון שכן הם עולים הון... אז אני סומך עליכם שתתנו לי פתרון... (תקציב של 200 ש"ח לכל היותר) אין לי ניסיון רב באלקטרונירה ואני לא מבין גדול במערכות שמע למיניהם... אז אבקש מהפונים לענות בפירוט רב ככל האפשר אך אל תחסכו את הטרמינולוגיה המקצועית... ברשותי: לוח ג'יגהבייט 945P-S3 ספק JSP-TECH 500W למעוניינים לעזור אתם יכולים ליצור איתי קשר באימייל : itamar_ts@walla.co.il תודה רבה...! !

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  19. בחיפושי אחרי רמקולים עכשיו לאחר שכבר אי אפשר למצוא את הATP5 ואת הZ-560, נתקלתי ברמקולים האלה של Yamaha - NS-P220 הם נראים די סבבה, אבל הבנתי שצריכים רסיבר בשביל לחבר אותם למחשב.. זה סופי? אין איזה פלא טכנולוגי שיאפשר לי לחבר אותם ישירות ? ממש אין לי כסף בשביל לקנות רסיבר ב1500 http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/ht/nsp220.html

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. היי, האם ניתן לחבר רמקולים שמיועדים למחשב לרסיבר או משהו כזה? כלומר אם אני קונה רמקולים למחשב האם אני אוכל להשתמש בהם גם לדברים אחרים בעתיד? ואיך יציאה אופטית משפיעה/לא משפיע על העניין הנ"ל? (כלומר האם חייבים לקנות רמקולים עם יציאה כזו בשביל זה?) ולסיום- האם רמקולים לוייניים "לא למחשב" שעולים בין 1500-2000 יהיו לרוב טובים מרוב המערכות למחשב במחיר הזה? או שהם יהיו באותה רמה בערך?

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי במארז חיבורים לאודיו בצד האחורי של המארז ויש לי גם בצד הקדמי... בצד האחורי יש לי 8 חיבורים שאין לי מושג מהם אבל זה לא משנה... בצד הקדמי יש לי את החיבור הירוק הרגיל וגם הורוד... אני מנסה לחבר מקדימה את הרמקולים והם לא עובדים... כי פשוט אני כל הזמן מחליף בין הרמקולים לאוזניות אז אני רוצה לחבר אותם מקדימה וזה לא עובד! 1. למה זה לא עובד? (אני מחבר כל פעם משהו אחר ואף אחד מהם לא עובד). 2. איך אני יכול לסדר את זה?? 3. איך אני יכול להשאיר את הרמקולים מחוברים בצד האחורי של המארז וגם לחבר את האוזניות מקדימה ולשלוט על איזה התקן אני רוצה לשמוע? תודה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 4.5k צפיות
  22. שלום. דוד שלי ביקש שאני אפרמט לו את המחשב, פירמטתי עשיתי הכל ,התקנת XP ,במערכת הקודמת הוא טוען שחיבר רסיבר ליציאה אחת ורמקולים רגילים ליציאה נוספת, זה היגיוני? כי זה מחובר כמו קודם ושומעים רק ביציאה העליונה ,ז"א לא שומעים את שניהם במקביל כמו שהיה, אני לא ניתקלת בכריס ON BOARD פשוט שמוציא פעמיים שמיעה, מה אני יכול לעשת כדי להחזיר לו ,הוא שיגעעעע אותייייי יש לו לוח של ASROCK לדעתי עם צ'יפסט של INTEL ,יש איזה אופצייה שאני אמור לשנות אולי? השתגעתי כבר.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by bono_71,

שלום לכולם. קיבלתי את הרסיבר החדש שלי http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745786 לרסיבר יש כניסות HDMI וגם יציאה. כרגע הוא מחובר בכבל דיגיטלי רגיל. השאלה שלי היא אם אפשר לחבר אותו דרך יציאת HDMI בכרטיס מסך? דגם הכרטיס שלי ATI HD4350 יש לי גם מסך DELL 2410 עם כניסות HDMI . בקיצור מה הדרך האיכותית לנצל את הרסיבר מבחינת HDMI דרך הכרטיס מסך והמסך עצמו,אם אפשר בכלל? תודה לעונים ושבת שלום..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Asafalfa,

סודר...

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  25. Started by Cereal Killer,

האם על כרטיס קול עם יציאה אופטית חייב להיות מפענח AC3 בכדי לחבר אותו לרסיבר עם כבל אופטי ושהרסיבר יוציא 5.1 ערוצים? (dolby digital) שימו לב אני לא רצה לחבר דרך קואקסיאלית או RCA

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים