אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
- 

שלום לכולם! :} קניתי בשעה טובה סט X530 של לוגיטק (בבקשה בלי הקטנות. השעה דוחקת והארנק לוחץ). כשחיברתי אותו ל-XFI שלי שמתי לב שהצלילים לא בוקעים מהרמקולים הנכונים :-\ מתוך מחשבה שאולי הXFI קיבל שפעת חיברתי אותם לכרטיס O/B, ושום דבר לא עזר. ערוץ ימין --> ערוץ ימין ערוץ סנטר --> שמאל אחורי סאב --> ימין אחורי שמאל קדמי--> שמאל קדמי ימין אחורי --> אין צליל שמאל אחורי --> סנטר =||||\ ולא, אין לי בעיה בחיווט, בדקתי את זה לא מעט פעמים, מה גם שזה קורה בערוצים כמו הסאב שאין לי שליטה על החיווט שלהם. למישהו יש רעיונות? עריכה 2: בחזרה לכרטיס הקול המקורי- XFI, נתקלנו בבעיה בשנית. להלן המיפוי: קדמי אמצעי --> ימני + קדמי אמצעי ימני קדמי --> ימני אחורי ימני אחורי…
- 

- 5 תגובות
 - 615 צפיות

- 

- 

שלום, חיפשתי בפורום ולא מצאתי דיון דומה, אז אשמח לעזרתכם - סבתא שלי (חירשת באוזן אחת, כבדת שמיעה בשנייה) רוצה לשמוע מוזיקה, ואני מחפש מכשיר מתאים עבורה. היא לא אוהבת לשים את מכשיר השמיעה שלה, לכן אני מחפש מכשיר/אוזניה שיגביר עבורה את הסאונד. מה האופציה העדיפה? האם יש אוזניות עם מגבר בתוכן? אשמח להמלצות. או שעדיף לקנות מגבר חיצוני (כזה - http://musicworld.co.il/index.php/mgbri-avznivt-v-dac/mgbr-avznivt-fiio-a1.html)? האם המגברים האלו מגבירים באופן משמעותי ונוחים לשימוש (מבחינת מורכבות פיזית ומחשבתית)? מה מומלץ, בהנחה ואיכות הסאונד פחות משמעותית (ויותר ההגברה). תודה רבה אריאל
- 

- 1 תגובה
 - 1.3k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

אני מחפש מסך ומערכת שישמשו אותי לטלוויזיה ואולי גם למחשב עכשיו, יש אפשרות למסכי FHD או שהם ממש יקרים לתקציב כזה? אשמח גם אם תוכלו להציע לי חנות לקנות בה. הציעו לי את המסך של HITACHI L42X01A 37" FHD ב8000 לעוד כמה ימים המבצע נמשך האם המסך הזה טוב? בלי פיקסלים שרופים? תודה רבה
- 

- 0 תגובות
 - 507 צפיות

- 

- 

מה אתם אומרים על הליין החדש של סנהייזר? שווה משהו?
- 

- 6 תגובות
 - 813 צפיות

- 

- 

היי אני צריך אוזניות ל-SANDISK SANSA E250 לא אוזניות כפתור אני לא ממש מבין ענק בזה אז לא צריך משהו מעולה
- 

- 0 תגובות
 - 540 צפיות

- 

- 

כמו בכותרת אני רוצה כרטיס קול בסביבות ה700 שקל למוזיקה סרטים ! תודה לעוזרים
- 

- 3 תגובות
 - 784 צפיות

- 

- 

לאיזה קובץ מבין האופציות צריך להמיר קבצים כדי שיפעלו במערכת של AUDIO CD בלבד?
- 

- 9 תגובות
 - 1.8k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

מישהו יודע אם בבאנדל של הX5L קיימת תוכנה שמכשירה את הסרטים לניגון בנגן....? אני מתכוון כמו IRIVERTER
- 

- 10 תגובות
 - 823 צפיות

- 

- 

שלום לכולם , עד אתמול היה לי רמקולים של 185 וואט לרמקול + רסיבר של KODA בעל 5 ערוצים(יש לציין שהמערכת כולה ישנה מאוד) עכשיו קניתי רמקולים חדשים מסוג Solid 8 Pure Acoustics מפרט: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766315 (120 וואט לרמקול) , עכשיו השאלה היא אם אני אחבר את הרמקולים לרסיבר שיש לי של KODA הישן , הוא לא יכול לשרוף את הרמקולים ? מכיוון שהוא היה רסיבר של רמקולים גדולים של 185 וואט לרמקול, ואם יש סיכון אחר כלשהו האם תוכלו להגיד לי אני לא ממש מתמצא בזה \ תודה מראש !
- 

- 5 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

כותרת.. משהו טוב אני רוצה ועדיף שיתאים גם למחשב.. אם אין גם וגם אז שיהיה רק לפלייסטיישן.. התקציב בעיקרון הוא עד 600 אבל עדיף פחות. תודה לעוזרים! עריכה: http://www.ebay.com/itm/OFFICIAL-SONY-PLAYSTATION-3-PS3-WIRELESS-STEREO-7-1-SOURROUND-HEADSET-NEW-IN-BOX-/220949614212?pt=UK_Video_Games_Headsets&hash=item33719f8e84 מה אתם אומרים עליהם? ראיתי שהם מתאימות גם למחשב וזה יעודי לפלייסטיישן
- 

- 0 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

שלום, יש לי את האוזניות הנל כמעט שנתיים. בהתחלה דיי התלהבתי מה אבל עם הזמן אני מרגיש דעיכה בסאונד. יש לי תקציב של עד 250-300 שח לאוזניות. והפעם שלא יהיו INEAR אלא על כל האוזן עטופות. אשמח להמלצות. עד עכשיו המליצו עלי על HD205. איך היא? תודה ויום טוב.
- 

- 0 תגובות
 - 878 צפיות

- 

- 

החלטתי להתחדש ברמקולים חדשים למחשב, בעיקר בגלל שהנוכחים כבר מתחילים להתקלקל... אז חשבתי על ה X16 של MICROLAB ? אבל שמעתי עליהם ביקורות רעות, אז אם תוכלו לתת לי אולי רמקולים אחרים או לבטל את הביקורות ולהגיד לי מה דעתכם (מי שהם בבעלותם או שמע אותם) עליהם ? השימושים במערכת מוסיקה, סרטים, משחקים... כרטיס הקול אין לי מושג, אם תוכלו להגיד לי איך אני מגלה את זה, זה יהיה מצוין. הערות: שיהיה מהארץ, מחנות אמינה ועם אחריות. אם כבלים משנים גם את איכות המוסיקה, אפילו שזה למחשב, אז גם המלצה לכבלים טובים זה יהיה אחלה. אני שומע את כל סוגי המוסיקה, פשוט צריך רמקולים איכותיים ועוצמתיים. תודה !
- 

- 0 תגובות
 - 748 צפיות

- 

- 

שלום אני חושב לשדרג את הרמקולים הישנים שיש לי במחשב. השימוש העיקרי ברמקולים זה למשחקים. אני מחפש משהו סביר אבל בתקציב נמוך. אני אישית לא מאוד מבחין באיכויות קול שונות. אני מגיע לאילת ולכן חשבתי לקנות ב- KSP אילת. כרגע האופציות שאני שוקל הם: Logitech S220 או Logitech Z313 (בעוד 26 שקל) אשמח לעצה תודה רבה
- 

- 2 תגובות
 - 832 צפיות

- 

- 

אני מחפש אוזניות (לא כפתור ודומיהם) כי אם רואים סרט עם אוזניות כפתור, או שמקבלים גידול באוזן או שיוצאים חרשים. אני מחפש אוזניות שיהווי תחליף טוב לרמקולים בלילה, וגם שלא יהיו מגושמות. מה שנקרא "אוזניות פתוחות" או "אוזניות חצי פתוחות" . אוזניות סגורות אפשר גם, אבל לדעתי הן מגושמות מדי ולא ניידות. משהו כזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4769&perur=2&t=12&c=308 אשמח להמלצות. נ.ב מחיר- עד 150 שקלים חדשים ומנצנצים.
- 

- 2 תגובות
 - 619 צפיות

- 

- 

או סוף כל סוף כתבה עילגת לא פרטנית שיטחית ברמות ובעיברית! על ה IAUDIO X5L אולי שמישהו פה באתר יקח תמכשיר ויעשה עליו איזה כתבה משובחת? http://computers.walla.co.il/?w=/4/786839
- 

- 21 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

מצאתי מישהו שמוכר את ה-Creative Jukebox Zen Xtra 30GB שלו ב-900 ש"ח, האם לדעתכם כדאי לקנותו? הבנתי שאפשר להשתמש בו גם ככונן רגיל לכל דבר, וזה ממש מצויין בשבילי ולהעברת קבצים. כמובן שהיעוד העיקרי הוא האזנה למוסיקה, ואני מעוניין לדעת איך הוא מבחינת ביצועים בניגון מוסיקה (סוללה, נוחות, איכות, עמידות וכד')? שאלה חשובה נוספת: האם אפשר להעביר אליו תמונות ישירות מהמצלמה הדיגיטלית שלי?
- 

- 9 תגובות
 - 764 צפיות

- 

- 

הכרטיס הוא כמובן OB מדגם: ADI® AD1988B 8-channel High Definition Audio CODEC - Support Jack-Sensing, Enumeration, Multi-streaming and Jack-Retasking - Coaxial / Optical S/PDIF out ports at back I/O אני רגיל לכניסות הקלטה של "wav in" (כלומר, מה שמשדר כרטיס הקול בעצם) ולהפתעתי יש רק 3 אופציות: CD Player Microphone Line In ממתי ה"שדרוג" הזה...? האם איאלץ להתקין תוכנה לשם כך? בנוסף, סתם כי מעניין אותי, האם חובה לעבוד עם תוכנת ה- Soundmax שתופסת לי 4-5MB על ה-RAM? תודה!
- 

- 0 תגובות
 - 473 צפיות

- 

- 

http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=37907 אלו הם הרקמולים המדוברים , אני אם כרטיס קול מובנה , האם הוא ינצל את הרמקולים במלואם ? ( עוצמה איכות וכל השאר ) תודה ותעבירו לאודיו אם זה יותר מתאים לשם
- 

- 8 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

שלללללללללללום לכולם, רציתי לדעת איך ניתן לחבר מהמחשב (דרך יציאת האזניות ברמקולים) את האודיו לטלביזיה. הבעיה, הרמקולים מוציאים שני אותות RIGHT ו-LEFT כל אחד מכיל שני חוטים (+ ו -) אך לטלביזיה כניסת RCA אחת בלבד, כלומר MONO. בהתחלה חשבתי לחבר את ה+ וה - בהתאמה משני הערוצים לחיבור RCA אחד ולהכניס לטלביזיה. אבל שמעתי שמזה יצא רק סלט. אפשרות נוספת:לחבר רק ערוץ אחד RIGHT אוLEFT ולקוות שאשמע כמו שצריך, ו\או לעשות זאת ואיכשהוא להגדיר שהמחשב יוציא לי מונו, וכך הטלביזיה לא תאבד מהאות????!????? (או להשמיע מהמחשב רק ערוץ אחד???) למישהו יש עצה??????? בבבבבקשה?????. (החומרים שברשותי- RCA , חוטי חשמל, ובננה של יציאת אזניות(PL??)) תודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדה !!! (…
- 

- 3 תגובות
 - 739 צפיות

- 

- 

שלום חברים, אני מעוניין לחבר את המחשב שלי למערכת סטריאו ולשמוע מוסיקה באיכות גבוהה יותר מאשר עם הכרטיסים המובנים שיש בדרך כלל. חיפשתי כאן המלצות וראיתי כרטיסים יחסית יקרים שעושים דברים מעבר למה שאני צריך כמו יצירת מוסיקה, הגברה לרמקולים (אני בס"כ צריך סיגנל טוב - המגבר שלי יידאג להגברה) , יצאיה ל-5 רמקולים וכו'. אשמח מאוד לעזרתכם בעיניין זה. כמו - כן , האם נראה לכם שיציאת RCA איכותית יותר מיציאת TRS הסטנדרטית (יציאת אוזניות)? תודה, ספי
- 

- 0 תגובות
 - 560 צפיות

- 

- 

שלום לכולם קניתי לפני כמה חודשים אוזניות סנהיזר HD595 אני פשוט שמח שקניתי את האוזניות האלה זה פשוט סאונד חבל על הזמן !!! עכשיו השאלה שלי האם שווה להשקיע במגבר בשבילם? הכוונה שלי היא שפשוט לדעתי הסאונד הוא נפלא מספיק וכמה כבר יכול להיות טוב יותר??@ והאם שאני קונה מגבר יעודי לאוזניות יש צורך קודם כול בקרטיס קול איכותי או שהמגבר כבר יעשה את העבודה?
- 

- 4 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

רציתי להבין באמת מה קורה אם הכרטיסים של creative. הX-FI היה מאוד מוצלך בXP אבל בVISTA הוא נחל מפלה קשה מאוד ביגלל דריברים גרואים ותמיחה גרואה מהחברה. מישהוא יודע מה קורה איתם (creative) הם יוציאו משהוא נורמלי לWIN7 או לא? עריכה: עכשיו ראיתי שיש להם את PCI Express X-Fi Titanium שהוא אמור לתת תשובה לשאלה שלי אבל אני לו בטוח שהוא מה שהתכוונתי. מישהוא יודעה מה הם מתכננים לעתיד?
- 

- 6 תגובות
 - 918 צפיות

- 

- 

- 

שלום לכולם! יש לי מילואים עוד מעט ואני רוצה לקנות נגן MP3 בסיסי כדי שלא יהיה לי משעמם. דרישות: 1.לפחות 512 MB 2.שיהיה לו רדיו 3.של חברה כמו סנדיסק (לא נגן אדיר אבל של חברה מוכרת ) 4.חיבור USB תודה! נועם *עריכה* סליחה...נא להעביר לפורום אודיו וקולנוע ביתי
- 

- 0 תגובות
 - 530 צפיות

- 

- 

בעקבות זאת שאני קונה מחשב חדש ויש לו כרטיס קול עם תמיכה ב5.1 ערוצים אני מחפש מערכת סאונד לא יקרה אבל לא חרטא.. מצאתי שלושה דגמים שאולי יכולים להתאים... אודה לכם אם תעזרו לי לבחור בינהם.. או למליץ לי על משהו אחר במחיר של עד 300 שקל. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1301402 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1297677 http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=2782816 תודה מראש
- 

- 7 תגובות
 - 771 צפיות

-