אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
משום מה כל פעם שאני מחבר גם את הטלוויזיה וגם את המחשב מתחיל להיות לי רעש סטטי מאוד מציק במיוחד כאשר אני מזיז את העכבר, הדבר לא קורה בכלל כאשר הרמקולים מחוברים אך ורק למחשב לכן זה אינו נגרם מהחומרה של המחשב שלי או הכרטיס קול לצורך העניין. רציתי לדעת אם מישהו נתקל בדבר כזה? עריכה: שכחתי לציין שזה גם לא קורה כאשר הרמקולים מחוברים לטלוויזיה בלבד.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את ה AUDIGY ZS - הזמנתי את ה TSS-1 של YAMAHA - סט של 5.1 - השאלה שלי אם אני מוסיף להם עוד 2 רמקולים אני אשמע 7.1 ? הסבר למי שלא הבין - את כל הכניסות של ה 5.1 - CENTER/SUBWOOFER, FRONT,REAR - אני מחבר את ה 5.1 - ול2 ערוצים נוספים אני מחבר את ה 2 רמקולים האחרים ....
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי 5H V2 שהן נפלאות אבל הבעיה שהבס חלש והן לא הכי טובות למוזיקה למרות שעד עכשיו לא היו לי תלונות הבעיה היא שהן נפלו מהשולחן שלי ועכשיו המיקרופון פעול קקי שזה ממש חבל כי הוא היה ממש טוב עם הנפילה איכות הסאונד קצת נפגעה אז... החלטתי שזה הזמן לקנות חדשות הדרישות הן: שהן יהיו טובות למשחקים ולמוזיקה שהבאס יהיה טוב +/- שיהיו נוחות ללבוש לאורך זמן עדיפויות: שלא יראו כמו קקי של 30 שקל מהסופר או משהוא כזה =) , שיהיה מיקרופון, שלו יתקלקלו כי נפלו מהשולחן מחשב שלי (החתול שלי אוהב לקפוץ על חוטים אז...) העדיפויות הן לא חובה אלא מין בונוס אתם יודעים.... עדיפויות =) חחח... אפשר לחרוג מהתקציב אבל רק אם זה מצדיק התקציב הו 500 אבל דיי גמיש אפשר גם 600 אם הן באמת טובות ו…
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אחי נמצא כרגע בהונג קונג ואני צריך להחזיר לו תשובה עד מחר כי הוא עוזב שם מחורתיים. הוא רוצה לקנות נגן ווידיאו ומוזיקה הוא חושב בכיוון ה- IPod Video 60GB, אמרתי לו שלא ימהר ואני יברר את העניין. אני יודע שיש כל מיני נגנים בשוק, IPod, Creative, I-River וכו'. רציתי לדעת מה הכי טוב בשוק? הכי מומלץ? מבחינת ביצועים, איכות וידאו, איכות שמע וכו'. אשמח לקבל הצעות שלכם לנגנים השונים. תודה רבה זה ממש דחוף.
-
- 13 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אוקי, חשבתי שזה היה חד פעמי אבל זה כנראה לא.. כי זה כבר קרה מספר פעמים (לא הטענתי אותו כל כך הרבה פעמים ..) אני מכניס את המטען לחשמל, ואז כשנוגעים בנגן הוא פשוט מעביר זרם!!!!! הטסטר כבר מרחוק משתגע וניהיה אדום די חזק.. ובנגיעה בכלל אדום בוהק! אני צריך להיות מודאג ? (אני מניח שכן.....) זה קרה לעוד מישהו?
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עובד במפעל ולצערי האטמים הפשוטים לא עוזרים ב100% אני מחפש אזניות איכותיות שישמשו אותי כ10 שעות ביום בעבודה (במשרד רועש ביותר) סביבות המחיר 700 ש'ח סגנון מוזיקה שאני אוהב הוא עם המון בס (דאבסטפ ומסביב) אלקטרוני וגם רוק / מטאל. לבינתיים ראיתי את AKG K242 אבל אינני יודע עד כמה הן מבודדות. אשמח להצעות!
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי על אילו אוזניות מבין השתים אתם יותר ממליצים?? אני יודע שה200 אטומות לרעשים אבל שמעתי של100 יש סאונד יותר טוב דבר אחרון, מישהו קנה את אחד מהדגמים האלו כבר ויכול להגיד לי מה המחיר בערך ואיך האיכות?? וכמובן איפה אפשר לקנות תודה
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מה דעתכם על הרמקולים הבאים http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9907 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9904 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9903 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9902
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישם P4 3.0 GHZ , עם כרטיס מסך GFORCE 6200 וגיגה זכרון. המחשב לא סוחב סרטי HD , האם החלפת כרטיס מסך למשהו טוב יותר תפתור את הבעיה, או שהמעבד חלש מדי/ מעט מדי זכרון ?
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
כבר הייתי דיי סגור על Z5500 אבל אני לא בטוח... בנוסף, חשבתי על ה-Microlab H600. מה אתם אומרים? בבקשה תעזרו לי... אני ממש נואש. כבר הרבה זמן אני מחפש תשובה ואני לא מוצא. עריכה: למה אף אחד לא עונה?... לאף אחד אין מערכת טובה להציע בתקציב הזה?...
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אהלן, ראיתי ברשת אוזניות CX 380 Sport II ויש את גירסת ה CX 380 כדוגמא http://cgi.ebay.com/Sennheiser-CX380...QQcmdZViewItem לעומת http://cgi.ebay.com/SENNHEISER-Sennh...QQcmdZViewItem המחיר דיי משמעותי, אבל אני לא מוצא את ההבדל בביצועים, תודה.
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
ב- 1000 ש"ח, מה הDVD הכי טוב שאפשר לקנות היום? איזה פונקציות חשוב שיהיה בו? מה אומר קצב הקריאה של העין? הנתי שיש כאלה שקוראים 10 ביטים , וכאלה של 24 ביטים, 10 \ 24 ביחס למה? ומבחינת קידודים ו ZONים , וקריאת צרובים? תשובה מפורטת עם המלצה בסופה תתקבל בברכה. (אני מקווה שאני בפורום הנכון..... ;D)
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע כרטיס קול מובנה בלוח אם ASUS P5KC ורמקולים HARMAN KARDON SOUNDSTICKS 2 ואוזניות HD465. אם אני אשדרג את הכרטיס קול ל ASUS XONAR D2X, יהיה הבדל משמעותי ומורגש מבחינת איכות שמע באוזניות וברמקולים מהכרטיס המובנה שלי? שוב השימושים הם נטו למוזיקה ובקושי למשחקים. שווה לי לשדרג או שלא יהיה הבדל משמעותי? אם יש לכם המלצה לכרטיס טוב יותר עד 700 שקל אני אשמח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות רמקולים חדשים למחשב משהו בפחות מ300 שח וחשבתי על כמה דגמים http://ksp.co.il/?select=.1047..241.&list=2&sort=2&glist=1&uin=10086&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או אחד הדגמים של מיקרולאב בסביבות המחיר עכשיו אני די נוטה ללוג'יטאק בבגלל שלא היה לי נסיון עם המיקרולאב יש לי סיבה להעדיף את הלוג'טאק או שעדיף מיקרולאב?
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום! צריך המלצה לנגן הארד דיסק, שיהיה לא גדול מידי, שיוכל להכיל לפחות 200 שירים, זמן בטריה ארוך, ואוזניות סבירות תקציב-כ 1300 שקל.. חשבתי על הH10
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כדאי לקנות את המכשיר הנ"ל מחו"ל ? אני רוצה לקנות ב B&H ! אני צריך פרטים נוספים עליו, אני לא ממש מבין מה מפורט באתר שם..
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת קולנוע (כרגע ללא רסיבר) המורכבת כרגע רק מSUB , CENTER, FR, FL. אני מעוניין לחבר אותה לDVD. אז איזה כבלים אמורים לצאת מDVD, איזה מהם מתחברים לטלוויזיה ואיזה מתחברים לSUB (שהוא זה שמחבר את כל המערכת יחד)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
טוב לאחר התלבטויות החלטתי לשדרג את הקול במערכת הדי זקנה שלי ויצא לי די טוב אבא שלי עוד כמה ימים טס לאמריקה אז הוא יביא לי מש שזה יוצא ממש ממש זול קריאטיב X-FI אקסטרים מוסיק מבחינת מחיר הוא הכי מתאים לי ונתנו לו הרבה המלצות והוא טוב כי רוב השימוש שלי הוא למשחקים אז הוא נותן לי 100% מענה -עכשיו שאלה לגביו הוא יעבוד על המערכת שלי?(פרטים בצד) כי אומרים שיש איתו באגים במערכות וכו עכשיו לרקולים logitech Z-2300 החלטתי על מערכת משובחת בשביל הכרטיס קול עכשיו אני לא יכול 5.1 אין מקום בחדר אז החלטתי לקחת 2.1 איכותי ביותר.. - השאלה האם זה באמת האיכותי ביותר בסביבות המחיר הזה (ואני משיג את זה ב-150 דולר שבארץ זה עולה 1000) הבנתי שיש לזה גם תמיכה ב-THX.. -עוד שאלה הבנתי שלכרטיס יש רק 4…
-
- 13 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
שלום לכם. לאחי יש DVD של החברה Greatz ובכל פעם שאנחנו צופים בסרט בפורמט SVCD התמונה מתחילה לקרטע והסאונד יוצא מסינכרון, והדבר הכי מוזר הוא שכל זה קורה רק לאחר 20-25 דקות של צפייה נורמאלית בסרט. כלומר, אנחנו מפעילים את הסרט רואים אותו בצורה מושלמת וללא בעיות כלשהן למשך 20 עד 25 דקות, ולאחר זמן זה הסרט מתחיל לקרטע! אפילו מדדנו את הזמן בכמה וכמה סרטים שונים (בפורמט SVCD) וקורה אותו הדבר בידיוק! אחרי 20-25 דקות הסרט מקרטע ויוצא מסינכרון.. לעומט זאת כשאנחנו מנגנים סרט בפורמט VCD הדבר לא קורה. האם מישהו יכול לעזור או אפילו לתת קצה חוט בעיניין?? כי אצלי אבדה התיקווה :-[ בבקשה נסו לעזור בעיניין, רב תודות.
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני ממש צריך עזרה במציאת דריבר לכרטיס קול הנ"ל משום מה באתר creative לא מצוין שום דבר לגבי הכרטיס הקול ואני אבדתי את הדיסק של ההתקנה לפי מה שאני זוכר לאחר ההתקנה אתה מקבל מספר תוכנות גם eax console,creative media source וכדומה.... התוכנות לא כל כך חשובות לי אם הם לא משפיעות כל כך אבל אני ישמח אם להם תוכלו להביא לי לינק הכי חשוב לי כרגע זה להפעיל את הכרטיס קול... כבר ניסתי להפעיל אותו דרך hardware manger של ה-windows והוא לא מוצא שום דבר..... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אם אי אפשר לומר בפורם אז בבקשה לשלוח לי לאיסיקיו 49264648 או אימייל : super_man3@walla.co.il ואתם אולי יודעים איך קוראים לסוג כבל הזה?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
חשבתי לשדרג לעצמי את הרמקולים לחדר... חשבתי להתחיל לחפש בהתחלה רמקולים ואז להתאים להם מגבר מה אתם אומרים על רמקולים של JBL E30? כדאי? איכותיים? שווה את הכסף? אם כן, איזה מגבר כדאי להתאים להם? חשוב שכל העסק לא יעלה על 2000 שקל. תודה מראש אלכס.
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, יש לי כבר מעל 5 שנים את הסט ALTEC LANSING ADA880 יש לו בעיות קצת עם החשמל והגיע הזמן להחליף אותו התקציב כרגע לא מאפשר לי ללכת על מערכת רצינית של מגבר ורמקולים ונראה לי שאני ישאר עם אותו סגנון של רמקולים איכותיים למחשב התקציב הוא 1000+- בעקרון המחשב נמצא בסלון של הדירה והרמקולים צריכים ישמשו בסלון למוזיקה וסרטים אני בדילמה אם לקחת 2 טובים של סטריאו כמו SOLO7 או ללכת על סראונד עם סאב 5.1 כמו הדגם X15 עד עכשיו הייתי עם סאב, האם ב-SOLO7 יש מספיק באס איכותי להחליף סט עם סאב? שניהם בתקציב הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על מה עדיף והאם אלו הם הדגמים המומלצים או שיש עוד דגמים טובים ולא יקרים מידי? אולי ALTEC? או שאולי בכלל כדאי לי ללכת על יד שניה ולמצוא מגבר ושני רמקולים במחיר ט…
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-