עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by halo,

איזה אוזניות יש בתוך הקופסא?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  2. לצורכי מוסיקה ישראלית,מזרחית,רמיקסים והאוסים האם בכלל שווה לי לשדרג מהכרטיס קול המובנה שעל הלוח? ואם כן: מה ההבדל בין כרטיס הקול ‏Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1‎ שעלותו 375 ש"ח בKSP לבין Creative X-Fi XtremeGamer שניתן למצוא אותו בEBAY ב45 דולרים כולל משלוח (כלומר 200 ש"ח)? ואפרופו כרטיסי קול. ידוע שדיסקים קשיחים לא מומלץ לקנות יד 2 (בלאי מואץ). רמקולים ומעבדים לדוגמה - כן. איפה עומדים כאן כרטיסי הקול?

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  3. שלום לכולם. הורדתי דרייברים לכרטיס קול שלי מדגם : CREATIVE Sound Blaster Audigy SB1394 EAX Advanced HD ונתקלתי בבעיה בהתקנה שאומרת לי כזה דבר: http://img510.imageshack.us/img510/9678/36973905ve8.jpg וכאן: (לוח בקרה-> כלי ניהול -> שירותים) ביטלתי את הכרטיס קול המובנה של הלוח אם- WINDOWS SOUND הפכתי אותו ללא זמין! כאשר חיברתי את הכרטיס קול לחריץ בלוח אם המחשב לא מזהה אותו ב- Plag And Play אולי צריך לעשות משהו בביוס... אם מישהו מבין מה הבעיה ויוכל לעזור אני מאוד אודה לו... תודה רבה רבה רבה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  4. Started by KusHniR,

אני לא מרוצה מהאוזניות (מחפש משהו יותר איכותי) של RIO אז אני רוצה לקנות אוזניות בתקציב של עד 200 ש"ח ... בנוסף חשבתי לקנות רמקולים חדשים חשבתי על : CREATIVE SBS 370 sub + 2sp או CREATIVE LX220 אין לי תקציב יותר גבוה מ250 לרמקולים ... הממ לא יזיק גם לינק לקניה ...

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  5. המכשיר כרגע לא תומך בעברית והייתי רוצה לדעת אם וכיצד אוכל לגרום לו לתמוך בעברית ובמה זה תלוי. תודה לעוזרים. אגב, ניתן ליצור פלייליסט במכשיר?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by XxehsomxX,

שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות קשתיות שאשתמש בהן בצבא בזמני הפנוי. יש כמה דברים שחשוב לי שיהיו באוזניות. א. שיהיו אטומות לרעשים. ב.שיהיו עם ווליום לא חזק מדי (כי יש לי אוזניים רגישות). ג. איכות sound גבוהה. כמה דגמים שעומדים על הפרק: Sennheiser HD201 AKG K26P KOSS PortaPro וחבר שלי שדי מבין באוזניות המליץ לי גם על: AKG K81 AKG K518 תקציב עד 300 שקל. תודה, יונתן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by zini1,

שלום לכל חברי הפורום! המגבר הקודם שלי מחברת מרנץ שבק חיים :'( אני מעוניין לקנות חדש וההתלבטות היא בין שני רסיברים והם: הרמן קרדן avr-130 דנון avr-1804 השאלות: 1) איזה מהם בעל איכות צליל טובה יותר לסרטים ומוזיקה? 2) איפה השמיעה טובה יותר עם מערכת רמקולים של bose או עם שני רמקולים מסוג PR160 Peerless ובנוסף סנטר ושני רמקולים אחוריים של דנון. 3) האם מגבר מסוג jvc rx-5042 שזול משמעותית יספק שמיעה טובה ביחס לשני הרסיברים לעיל?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by itai_1813,

שלום! אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב. מערכת 2.1 בתקציב של כ-300 ש"ח אשמח אם תמליצו לי על דגמים. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Zakash,

שלום לכולם, אני צריך כרטיס טלויזיה פשוט שישדר לי מהיס מקס למחשב, לא צריך איכות HD או איכות משגעת, סה"כ שירארה לי כמו טלויזיה אבל אני צריך שהשלט שבא עם הכרטיס טלויזיה יעבוד כשלט גם ל Windows media center. מחפש את הדבר הכי זול שיכלול את מה שפירטתי. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  10. Started by shugy100,

קיבלתי מחשב חדש עם לוח gigbyte ga-h77m-d3h תומך ביציאת spdif לאן אני מתחבר ליציאה הזאת? תמונה http://1.bp.blogspot.com/-HIsYsR2TGw4/T5lbcGOg6EI/AAAAAAAAAoA/dVqVnImvhP4/s1600/H77-D3H.jpg צריך לשנות משהו?

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  11. Started by cleric,

מה עדיף? (בתקציב של 300 ש"ח~ , פתוח גם להצעות אחרות) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by parker,

קראתי מספר ביקורות טובות על הכרטיס, ובפרט את זו של אנטולי, ואני רוצה לקנות אותו. הבעיה היא שלא מייבאים אותו לארץ, ולכן רציתי לדעת עם למישהו יש נסיון עם חנות בחו"ל שמבצעת משלוחים לארץ, כי אין לי אופציה אחרת להביא אותו.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by D-M-X,

יש לי creative nomad zen xtra של 60 גיגה ויש לי בעיה עם ההאד דיסק והיבואן של קריאטיב בארץ (איסטרוניקס) לא מוכן לקתן לי כי הוא לא מתעסק עם לקוחות פרטיים. מה עוד אפשר לעשות על מנת לתקן?

14. Started by DisinfectedDuck,

יש לי ATP3 של אלטק לנסינג, מה המיקום האופטימלי שלהם על השולחן?? איזה מרחק ממני ואחד מהשני, ולאן להטות אותם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מחפש מערכת, לאו דווקא סרוואנד אבל מה שאני מחפש זה מערכת שתהיה עם צליל איכותי מאוד ואני רוצה שישאר איכותי בווליום גבוה מאוד, אני יודע שהאיכות יורדת אבל... הכי איכותי הכי טוב. נכון לעכשיו אני חושב על ATP 3 אבל אני לא יודע אם המערכת עומדת בסאוונד גבוה... אם יש לכם מידע על ATP 3 או הצעות אחרות אתם מוזמנים לחלוק אותם איתי :smoke: כמה שאלות אחרונות... האם הכרטיס קול על ה P4P800 יספק איכות מספקת וכמה הבדל אני ארגיש בקניית AUDIGY 2 ? ושאלה אחרונה, אם אני מגביר את הווליום לרמות קיצוניות, האם יכול להיווצר לרמקול נזק בלתי הפיך ?

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  16. כן, אחר לבטים רבים וסבלנות משתלמת, בחרתי ב320 השמנמן והאמין : ). אני מקווה שעשיתי בחירה טובה, ואם לא-הנגן ישמש טוב מאד בתור משקולת נייר שאלה קטנה לפני שאני אפסיק להציק לכם,והיא- יש נגנים מסדרת ה-300 בצבע שחור וכפתורים כסופים??? חיפשתי ביקורות נוספות היום על המוצר ונתקלתי בדגם של ה320 בצבע שחור חלק בעל כפתורים כסופים, המוצר הנ"ל נמצא באתר: www.mp3players.co.uk השאלה שלי, האם ישנה אפשרות שארקדיה או כל חנות אחרת בארץ מחזיקים דגמים אילו? ואם כן, אז איפה!??! בתודה מראש,יונתן.

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  17. Started by Dawn,

הרמקולים הם בעיקר לשמעית מוסיקה.. התקציב הוא משהו כמו 1000 שקלים. אני מעוניין ברמקולים שהם לפחות 200RMS בעיקרון....2.1 שיהיו מעץ ואיכותיים. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by SMoKeR,

אהלן אנשים, יש לי מערכת רמקולים למחשב שמאוד מאוד ישנה CREATIVE Inspire 2.1 2400 ה- Volume Control שלי הוא כזה: הווליום קונטרול שלי בנוי בצורת חוט שמשני צדדיו יש חיבורים (שאחד מתחבר ליציאה של הכ. קול והשני לסאב כמובן) ובאמצע יש את הבקר עוצמה שאיתו אני מנמיך/מגביה... מה שקרה אצלי זה שנדפקו לי המגעים של החוט (ועוד משני הצדדים) ובמקום לשמוע Stereo אני שומע MONO בעבר היה עוד אפשר לשחק קצת עם החוט וזה היה מסתדר אבל היום זה כבר לא עובד.... כעיקרון אני יכול לחבר כבל רגיל אבל אני לא מעוניין בזה כי זה לא נוח להגביה ולהנמיך דרך המחשב... אני רוצה חיבור נוח עם בקר עוצמה באמצע כמו שהיה לי עד עכשיו... מה אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by star010101,

שלום למומחים, יש לי רמקולים Z2300 של לוג'יטק. כרטיס קול - SB XFI EXTREME בגלל שכל הכבלים קצרים ואני רוצה לפזרם בחדר יפה, הארכתי את כבל ה3.5 מ"מ ב-5 מטר. כמו כן אני רוצה להאריך את כבלי הRCA (לדעתי זה RCA ממש כמו הכבלים של הטיוי). 1. השאלה האם זה יגרום נזק (לפי מטב ידיעתי זה יגדיל ההתנגדות - אני צריך 3 מטר הארכה לכל אחד) ? ? ? 2. כמו כן, האם זה יפגע באיכות משמעותית? 3. שכחתי איך קוראים לדברים הקטנים האלה המחברים כבלים לקיר (כמו האלה של הכבלים שמהדקים אותם לקיר וכמה הם עולים) תודה רבה למגיבים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by eegg,

אני הזמנתי את ה Logitech x530 ורציתי לדעת איפה המקום הטוב ביותר לשים את הסאב הנה תמונה של החדר: פה הסאב הישן לשים גם את החדש שם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מאוד רוצה לקנות אחד כזה לחבר

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Pitzinyelo,

חיברתי את מערכת הסטריאו שלי למחשב, ומה שמאד מפריע לי זה הרעשי הלוואי המסוימים שנוצרים כאשר אני משחק בNBA LIVE(זה המשחק היחיד שניסיתי כרגע). בכל הטבעה, בנוסף לקול הרצוי המאסיבי, יש מן עיוות כזה, כמו רעידה. האם זה אומר שהרמקולים של המערכת שלי ממש עלובים, או שאולי זה נובע מכך שכרטיס הקול שלי ממש ישן ופשוט?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by approx,

אני מחפש אוזניות למחשב שישמשו בעיקר לסרטים מוזיקה ומישחקים תקציב הוא 250 -+ ואני לא רוצה עם מיקרופון כזה בצד ראתי את אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1672&products_id=16275

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  24. שלום! כפי שרשום בכותרת. זקוק להמלצה עבור רמקולים למשחקי מחשב אבל שייתנו מענה טוב גם למוזיקה - אני שומע יחסית הרבה דרך המחשב, גם לוסלס או לכל הפחות V0. מצאתי את הרמקולים האלה ב-370 ש"ח בקייאסיפי. מה דעתכם? שווה את החריגה במחיר? בכל מקרה אשמח לשמוע עוד הצעות. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  25. האם צריבה מדיסק אודיו מקורי ב48x באמת פוגעת באיכות השמע בכלל? זה אמנם גורם לסידירום שקורא אותו לעבוד קשה יותר אך ברגע שהוא מצליח לקרוא את הדיסק המידע הוא בדיוק אותו מידע אז איך בדיוק איכות הצליל נפגע? אם אני אקח דיסק אודיו מקורי ואקח את הצריבה שלו (שכמובן צרבתי במהירות הגבוהה ביותר האפשרית) ואפעיל עליהם בדיקת CRC איכשהו והתוצאה תהיה זהה מה אז? גם לפי הידוע לי הדיסק עושה לעצמו תמיד בדיקת CRC ואם יש שגיאה אתה בכלל לא תצליח לקרוא מהדיסק (תקבל הודעה מחלונות: שגיאה בבדיקת יתירות מחזרורית {CRC}) האם שימוש בכבל גרוע בחיבור דיגיטלי פוגעת באיכות? איך בדיוק? לפי הידוע לי התשובה לשאלות האלו היא כן אך מה שאני לא מבין זה איך מידע דיגיטלי יכול להתעוות? הרי זה רק אחדים ואפסים איך זה יכו…

• 3 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.