עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. המערכת פועלת אצלי מצויין ועושה אחלה רעש ... אבל אני רוצה יותררררררר !! הדיקודר מקבל מוזיקה באינפוט של DIGITAL OPTICAL ומערכת הסראונד היא ProLogic II ... ואני שומע רעש חזק רק מהרמקול של הסנטר ! מתקרבים ושומעים בקושי רעש משאר ארבעת הרמקולים .... מה צריך לעשות ?! כדי שאני ישמע שירים בווינאמפ חזק מכל הכיוונים נ.ב. אפשר לשמוע סראונד ברמקולים כי ה DOLBY DIGITAL טוב ..

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by arkady,

כן שלום :] אני עכשיו מתחיל לשפר לי את המחשב בצורה הקפית יותר.. אז ככה אני מתחנן לקנות עכבר, מארז, רמקולים 5.1. עכבר אני לוקח כנראה 510MX. מארז אני לוקח כנראה סופרלטאנט. עכשיו נשארת לי השאלה איזה רמקולים לקנות.. אני רוצה 5.1 אבל אין לי תקציב כי עדיין לא יודע מתי אני יקנה.. אני עכשיו מתחיל לחסוך לכל זה..אז ככה פחות או יותר כמה עולים רמקולים טובים 5.1 (אני לא ציך משהו ממש ממש מוגזם אלא במחיר סביר) רוב המטרות שלי זה מוזיקה למשיחקים יש לי אוזניות. תודה לעוזרים :]

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  3. כן עדכון עם עברית הפוכה ב FILE TREE יצא! גם לגרסה האמריקאית! בעדכון יש עוד כמה דברים אבל זניחים לעומת העברית! http://iriver.com/html/company/press/copr_news_view.asp?idx=144 אגב זה לא כולל עברית ב ID3 אז אוהד אם אתה יכול תערוך גם את הגרסה הזאתי ?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by yaaemd,

שלום הלך לי הספק כח של הרמקולים (חוט נקרע, הלחמתי אותו כבר פעם אחת והוא נקרע שוב) יש למשהוא מושג איפה אפשר להשיג ספק מקביל (עדיף של חברה אחרת) מנסיון גם הספק של JBL spyro/creature מתאים

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  5. שלום, אני כרגע בעל LIVE 5.1... אחי רוצה את הכרטיס שלי אז אני שוקל אולי לקנות חדש... בכל מקרה, הייתי רוצה לדעת אם יש למישהו מושג מה בידיוק הם מוכרים ? כי אין ממש דגם ספציפי... ובאתר של קראייטיב אני לא רואה AUDIGY 2 סטנדרט.. בכל מקרה האם זה יותר טוב מה SBLIVE ? האם זה שווה את ה 250 שקל ? והאם זה 24Bit או 16... בקיצור אני רוצה לדעת מה זה מחדש לי מבחינת סרטים משחקים EAX וכ'ו... אם זה מחדש בכלל... אשמח לפרטים ועזרה, תודה מראש

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  6. Started by e-d-a,

יש לי נגן מיני אי פוד והאוזניות התחילו לזייף, אני רוצה לקנות אוזניות שאני באמת באמת ירגיש הבדל באיכות (ולא סתם יוציא 200-300 שקל על אוזניות). אני יכול להוציא בסביבות ה300 אני מעדיף אוזניות שנכנסות לאוזן כי יותר נוח מבחינת תנועה וגם כי רוב הזמן אסור לי לשמוע (אני חייל) אז עדיף שיהיה אוזניות קטנות ויהיו ממש אכותיות ואם זה ממש ממש חריג אז אפשר הצעות לרגילות (עוצמה לא חסר הנגן הקטן הזה ממש מוציא עוצמה). בקשר לסגנון מוזיקה אני שומע מוזיקה מזרחית טראנסים מוזיקה ישראלית וMTV. תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  7. Started by Yaron-Cohen,

ככה...יש לי מערת 5.1 ואני שומע בכל הרמקולים לפי הבדיקה... אני צריך לקנפג את הרמקולים...כך שהאחוריים יהיו יותר חזקים...כי הם יותר מרוחקים ממני מהקדמיים... אני משתמש בדרייבר של הלוח אם...הכרטיס קול הוא ALC 850... איך אני יכול להגיע להדגרה הזאת?...או מה אני עושה..?

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by achiya1,

מדובר בPSP ובמסך LCD של טושיבה 32 אינץ' מה צריך לעשות אם אפשר בכלל לחבר את הPSP שיראו את התמונה במסך הגדול ? מצד שני אם זה אפשרי..בשביל מה צריך PS2\3 ?

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  9. קיבלתי את הרמקולים עכשיו עדיין לא חיברתי הכל חיברתי רק את הסאב ועוד רמקול אחד פשוט נהנתי מהאיכות רק של שתייהם אז אני מצפה לראות מה יהיה שהכל יהיה מחובר..... עכשיו השאלה שלי היא שראיתי שהחוט לאחורה מאוד קצר..............מה אני יכול לעשות........? עוד שאלה זה יש לי כרטיס קול מובנה של הלוח אם של ג'יגביט A8V הכרטיס הוא 5.1 האם כדי לי לקנות משהו אחר כרטיס לא מובנה האם השמעיה תיהיה יותר איכותית ועם כן אז איזה כרטיס קול במחיר טוב יש? תודה לעוזרים וגמר חתימה טובה

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by Yehazkel,

הנגן MP3 שלי יודע לקרוא קבצי .lrc השאלה שלי היא אם יש לכם אתרים שאני יכול להוריד בהם קבצי lrc לשירים ידועים. תודה

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  11. יש לי כרטיס X-FI XTRIME MUSIC איזה רמקולים אני צריך כדי לנצל את כולו ?

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  12. שלום חברים.. ראשית אני חדש פה, מעיון בפורום התרשמתי שבהחלט יש פה אנשים מקצועיים שמבינים דבר או שניים, מקווה שתוכלו לעזור.. אז ככה: ברשותי יש טלוויזיה אל.סי.די של פאנסוניק רסיבר של אונקיו TXSR607 רמקולים 5.1 של הרמן קארדון HKTS 30BQ/230 לפטפופ סוני ואיו VGN-FW250J הבעיה היא כזו: כיום בשביל לראות סרטים אני מחבר את המחשב לרסיבר(יש למחשב יציאת אייץ' די) ומשם לטלוויזיה, אני יודע שזה פוגע באיכות התמונה. התמונה היא לא הבעיה, רואים מדהים, כל סרט אייץ' די. הבעיה היא בסאונד, איך אני מוציא סאונד מהמחשב בנפרד ולא דרך יציאת האייץ' די? כשהמחשב מחובר הרסיבר לא נותן את אופציית PLII או שאר אופציות שנותנות חוויה קולנועית אמיתית.. מה הפיתרון? ואם יציאת הS400 שיש לי בלפטופ יכולה לעזור? או …

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  13. Started by B.D.B,

when ever I play a game anything that is more complex than shooting sounds gets a very noticable static noise in its background. now it only happens in games when there's 3D audio involved. it doesn't happen when listenning to music or watching movies. I tryed switching back to the O/B AC97 and it doesn't happen there. is it a problem with the sound card or the drivers? I'm using drivers version 5.12.2.296. the speakers are Inspire T5400 (5.1), though I'm pretty sure they're not the problem.

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  14. Started by vid170,

קניתי לי את ה-VS2421 לפני כחצי שנה ולפתע הם התחילו להציג דיסטורשיין כשהווליום עולה, שלא להזכיר שכל פעם שאיזה חיזר ממאדים משתמש בפלפון שלו אני מקבל הפרעות מבהילות ומעצבנות כשאני מנסה להירדם. האם זה נפוץ והאם חנות מחשבים מחוייבת להחליף לי אותם בגלל הדיסטורשיין?

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  15. Started by andrei21,

אני רוצה לבנות קולנוע ביתי ורוצה להתחיל ממקרן זה עולם די זר לי , הוא חייב לההיות FULL HD ואוליי 3D אם זה לא יותר מידי יקר, בכללי מחפש מקרן לא יקר. הבנתי שהמחירים בארץ ברוב המקרים הם פי 2 יותר יקרים ממה שאפשר להזמין ב eBay אז כנראה יזמין משם, מה הסיכונים והחסרונות בזה? בבקשה תמקדו אותי קצת, על איזה נתונים חשוב להתסכל כגון עוצמת בהירות ניגידיות .... אשמח לקבל המלצות , יש את המקרן optoma hd20 שהוא זול ונראה שנותן תמורה טובה, אין לי בעיה להשקיע עוד כמה אלפים אם זה שווה את זה. תודה לכל העוזרים

16. Started by elad-k1,

שלום.. אתמול חיברתי כרטיס רשת למחשב ופתאוםפ שאני מעלה את המחשב רואים תצוגה עד שהוא צריץ את הוינדוס ואז פתאום נעלמת התצוגה ורשום no singel מישו יודע מה זה הבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  17. Started by shahar31,

החלטתי לקנות אוזניות ומגבר ב2500 שקל אני כבר סגור על הA900 אבל עדיין לא על מגבר חשבתי על הLD2 ++ אבל אין לי ממש משתמש בEBAY וזה קצת בעיה אז תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  18. Started by arik89,

היו לי אוזניות ממש טובות של JVC שהלכו =\ ואז אני מחפש אוזניות חדשות בשביל מוזיקה ומשחקים צריך באסים כי אני רוב שומע פסיכודאלי.. אני במגמת תקשורת בתיכון אז הגיעו אלי אוזניות של AKG K55 ,נשמעות לי ממש טובות והמורה שלי אמר שהן עולות סביבות ה200 שקל . יש אופציות אחרות בתקציב? כי הן נראות לי די שבירות + האוזניים ממש מתחממות אחרי שימוש קצר.. תודה

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  19. Started by shdrthki1,

אני מחפש רמקולים למוזיקה וסרטים בעיקר בסביבות ה400~500 שקל. אני מאוד אוהב בס אז חשוב שלרמקולים יהיה בסים טובים אני מתלבט בין http://tms.co.il/product/7964 שנמצאת בתקציב ל http://tms.co.il/product/2543 שחורג ב120שקל ממה שאני רוצה להוציא אז המערכת השניה באמת שווה הפרש של 200 שקל ? ןיש משהו יותר טוב במחירים האלה ?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by asilbob,

ראיתי הרבה המלצות על הכרטיס עכשיו ראיתי בזאף יש ולה 4 חנויות והם לא כולכך המינות וגם נמצאות רחוק מי הבית שלי .......... מאיפה עוד אפשר לקנות אבל במחיר מה שיותר נמוך מי הצפון ?? בחיית תעזרו לי [br]פורסם בתאריך: 4.09.2008 בשעה 17:19:33 במקום הכרטיס קול כי ראיתי שהוא לא נמכר כי אין בזאפ בכלל חנויות ........ יש המלצה למשהו אחר באותו רמה ואותו מחיר כמו קולוX-Fi XtremeGamerוCreative מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ?במיוחד לשמיעת מוזיקה ושירים לא מעניין אותי משחקים! כי רשום פשוט גימר אז לא יודע מה אומרים ?

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  21. שלום לכולם! אבא שלי רצה שנרכיב את המערכת קולנוע המיושנת מעט שלנו כרגע מורכבת מ: טלויזיה SAMSUNG C5000 DVD PIONEER + HDMI 2 רמקולים Homemade עם דרייברים של פיליפס וקרוסאובר של פיליפס. סראונד של STORM סנטר של STORM רסיבר של KENWOOD KRF-V7030 ממיר של CUBEREVO 250HD OPTICAL + HDMI. הממיר מחובר לרסיבר עם חיבור אופטי. הממיר מתאפיין בהצגת יכולות HD 1920x1080i עם אפשרות העברת סאונד 5.1 כאשר יש סרטים שכאלו. הטלויזיה מחוברת לממיר עם (HDMI (HDMI #2 הDVD מחובר עם HDMI לטלויזיה (HDMI #1) לרסיבר יש חיבור OPTICAL X2 אחד MONITOR ואחד CD\DVD ב-CD\DVD מחובר הממיר מוגדר DIGITAL IN AUTO ברסיבר. מערכת חמודה מאוד חייב לציין,רק שכעת אני נתקל ב-2 בעיות. בעיה ראשונה : כאשר משודר סרט ב-H…

22. Started by aonn45,

מה שנימע, אני מעונין ליקנות רמקולים במחיר של 400-500 שקל, אני שומע דאבסטפ HARD STYLE ודברים בסיגנון בעיקר, אלב לפעמים גם רוק מטאל וכו'... תודה רבה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  23. צריך המלצה לאוזניות שישמשו לשמיעה באייפוד. התקציב הוא עד 300 ש"ח ואני מעדיף לנצל את התקציב אבל לא לחרוג. רק לא אוזניות שמתלבשות בתוך האוזן/מכוערות.

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  24. Started by telzur,

אילו רמקולים מומלצים יותר? מערכת רמקולים 5.1 Philips MMS460 או atp3 של altec lansing או משהו אחר עד 400 שקלים תודה על העזרה...

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  25. אני רוצה לשדרג קצת את החדר, ואני מתלבט מה לקנות מסך מחשב או טלוויזיה עכשיו יש לי מסך 17 אינץ' (שאני מאד מרוצה ממנו, הוא של MAG ואצלי יותר מ3 שנים, אבל הוא כבר קטן מדיי ) רוב השימוש שלי הוא במחשב,וגם את הסרטים אני רואה רק דרך המחשב ( אין לי ממיר בחדר, ואני גם לא רוצה ) עכשיו : אני לא יודע מה עדיף, להשאר עם המסך הזה רק לשימושים של מחשב, ואת הסרטים והמשחקים לראות על מסך טלוויזיה או פשוט לקנות מסך מחשב גדול .. לדוגמא 24 ? מה אתם ממליצים ?

• 5 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.