אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
בהמרה לקובץ mp3 מתבטלים צלילים מסויימים שהאוזן האנושית לא שומעת. מה קורה בתהליך ההמרה מ- mp3 ל- wav? כיצד נהפך קובץ mp3 ל-wav שגודלו פי 10 אם בתהליך ההמרה ההפוך הורדה אינפורמציה מהקובץ? אשמח מאוד לקבל הסבר על כך. שאלה נוספת, ההמרה ל-wav תוריד, תשאיר או תעלה את איכות הקובץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
אני קונה אוטוטו רמקולים ואני מאוד רוצה מערכת 5.1 ואני גם סגור כבר על הX-540... אבל.... החדר שלי איפה שאני שם את הרמקולים לא כל כך סימטרי ככה שיוצא ששני הרמקולים האחוריים יהיו במרחקים שונים ממני... הוספתי שרטוט (מאוד מושקע!!) של הסידור כדי להמחיש את הבעיה... השטח האפור זה השולחן. הפס האדום זה המסך. הפסים הכחולים זה שני הקידמיים והסנטר. היצור זה אני. והפסים הירוקים אלה האחוריים, תלויים על הקיר. אפשר לראות שהאחורי הימני הוא 1מטר ממני והשמאלי הוא 2 מטר ממני (+- 15cm).. רציתי לדעת אם המרחק הזה יהיה באמת משמעותי ויוכל לפגוע בהנאה?! זתמרת, יש מצב שאני ארגיש את הדיליי? בנוסף רציתי לדעת אם יש לי אפשרות להגדיר בכרטיס קול את המרחק שלי מהרמקולים ואז הוא יגדיר דיליי בעצמו?! (כ…
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מפעיל מוסיקה מהמחשב בזמן השיר יש פצפוצים כאלה שנשמעים בעיקר בקטעים של הבסים יש לי WMP אז חשבתי שזה התוכנה אז הפעלתי תשירים עם תוכנה אחרת BS PLAYER וגם שם פחות אמנם אבל גם יש חשבתי שאולי אלה הרמקולים אבל החלפתי רמקולים וגם שם זה מופיע וחשבתי שזה אולי הקובץ של השיר אבל זה בכל השירים ככה וכשאני מפעיל את הקבצים בMP3 שלי אני לא שומע אותם אז מכאן אני חושב שזה הבעיה במחשב למישהו יש פתרון? תודה
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש שאלה בקשר לסאבוופר שיש לו (אין לו חשבון, אז אני שואל בשבילו). יש ברשותו סאבוופר של פנסוניק מדגם SB-PM21. הוא ככל הנראה שייך במקור למערכת שמע של פנסוניק מדגם SC-PM21 (אנחנו מדברים רק הסאב, בלי כל המערכת) : https://panasonic.ca/PCS/OperatingInstructions/SCPM21-OI-Eng.pdf השאלות: א. למה נועדו 2 הכבלים? מדובר בזוג כבלים כפולים (ראו בתמונה המצורפת). ב. האם ניתן לחבר אותו בכלל לרסיבר, ואם כן איך? ג. האם הוא פסיבי או אקטיבי? ד.האם הוא בכלל סאב? מדובר על רמקול בודד ולא על מערכת. תודה לכל מי שעזר.
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות Over-Ear Bluetooth איכותיות בתקציב הנע בין 400 ל800 ש"ח, השימוש של האוזניות מתחלק ל 2: מחוץ לבית: מוזיקה, שיחות, שיעורים. בבית: סרטים (לעיתים רחוקות - רק שמישהו ישן (יש לי התקן בסיסי שמשרד את הבלוטוס)) חשוב לי שהאוזניות יהיו: 1. עם מיקרופון איכותי 2. חיבור חוטי 3. סינון רעשים (מחוץ לבית כולל נסיעות) אשמח להמלצה לדגמים איכותיים! קניה מחו"ל גם באה בחשבון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
בקירות עוברים כבלי CAT5E של טלפונים ורשת, יש לי כבל כזה לא מנוצל שעובר בקיר מהקדימה של הסלון לאחוריו, האם אפשר להשתמש בכבל הזה להובלת סאונד (אולי לשלב כמה גידים יחד) כתחליף להעברת כבל אודיו? רק אות האודיו יעבור על הכבל ורק כבל הCAT5E נמצא בצינור פלסטיק בקיר
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני הכל חיפשתי בפורום ובאינטרנט שעות ולא מצאתי פתרונות מכיוון שלמגבר שלי אין יציאות כמו של מגברים של אנשים שעזרו להם כבר.. אז ככה: יש לי רסיבר SANSUI RZ6005AV (500W) כניסות/יציאות: שקע אנטנה AM שקע אנטנה FM שקע כניסת CD/VCD שקע כניסת AC-3 (FL/FR, SL/SR, CEN, SW) שקע יציאת סב-וופר סט נקודות חיבור רמקולים יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 וכרטיס קול CREATIVE AUDIGY 2 הנה הכניסות/ יציאות שלו (להוריד את הרווח אחרי ה COו) http://up352.siz.co .il/up2/eimtzyjm1jxo.png אני רוצה לחבר מהמגבר את היציאות הבאות שקע כניסת AC-3 (FL/FR, SL/SR, CEN, SW) - כל יציאה כזאת זה כבל RCA ל 3.5 MM השאלה שלי היא לאיפה לחבר בכרטיס קול של CREATIVE את כל החוטים האלו ?ומה להגדיר במחשב…
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
ראיתי כמה סרטונים ביוטיוב על הסט 2.1 הזה אם למישהו יש כאן את הרמקולים בבקשה לרשום יתרונות וחסרונות על המוצר! תודה.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש מערכת רמקולים למחשב (5.1). חשוב לציין שאני לא איזה אודיופיל מושבע ושאני לא זקוק לאיזו מערכת סופר איכותית באלפי שקלים. להלן המידע הרלוונטי: חדר: ממ"ד, כ-3 על 3 מטר. כבלים: נדרשים כבלים ארוכים, אשר יעברו בחוטי משיכה בתוך הקיר. אני מניח שהקדמיים זקוקים לכ-3-4 מטר והאחוריים לכ-6-7 מטר. תלייה: עדיפות לרמקולים עם מנגון תלייה מובנה, שלא אצטרך להתחיל לרכוש בנוסף גם מדפים במיוחד. ייעוד: בעיקר סרטים, סדרות ומשחקים. מוזיקה אני לא שומע כמעט במחשב. מחיר: עד 800 ש"ח. אודה להמלצותיכם ! תודה.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
רכשתי אוזניות רגילות (הכוונה לגודל רגיל- עורפיות אם זה עוזר למישהו). כאשר מחברים אותם למחשב, כל עוד הרמקולים פתוחים יש צליל כזה מעצבן, שדומה לצליל הזה כאשר פותחים את הרמקולים על עוצמה מלאה ולא מפעילים בהם כלום. כאשר האוזניות מחוברות, והרמקולים כבויים, אין את הצליל. רק כשפותחים אותם ישר הוא מתחיל (שוב אני אומר, גם כאשר העוצמה היא 0. העיקר שהם דלוקים). ניסיתי לחבר את האוזניות גם לרמקולים אחרים במחשב אחר, שוב - אותה בעיה בדיוק. כאשר אני מחבר אבל את האוזניות ישר לכרטיס הקול, אין את הרעש הנ"ל. כמובן שישר חשבתי שהבעיה היא באוזניות עצמן, לכן הלכתי והחלפתי לאוזניות עורפיות אחרות. הבעיה נשארה בדיוק אותו הדבר. האם למישהו יש מושג איך אפשר לתקן, או לפחות להפחית את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין באוזניות לשימוש ספורטיבי(קרי:ריצות של עד 52 דק'..), המבחר בארץ מצומצם למדי. בינתיים שתי אלה נראות אופציות לא רעות: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2459&scat=308&tcat= http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=580&scat=308&tcat= הנתונים של הסוני רחוקים מלהיות מרשימים, לי הטווח תדרים שהן משחזרות אפשר להסיק שהבאס בהן גרוע(מוזמנים לחלוק עליי). העיצוב שלהן לעומת זאת, מושלם. ללוגי' אין בכלל נתונים, קשה לי לגבש דעה עליהן(למרות שרוב מה שמצאתי מהלל אותן).האם מישהו התנסה איתן? האוזניות האולט' מבחינתי הן: http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=MDRW20G&Dept=audio&a…
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום איזה כרטיס קול כדאי לי לבחור? לקנות את GTXP בארץ? או להביא את האודיג'י 2 פלטינום מחול באותו מחיר? או את האקסטיג'י? או את האודיג'י פלטינום החיצוני? לאיזה מהם יש את הסאונד הכי טוב? הסאונד זה מה שהכי חשוב לי לא פיצרים לא שום דבר לאיזה מהכרטיסים האלה יש את הסאונד הכי טוב?[ הכרטיס יתחבר בחיבור קואקיסאלי או אופטי לרסיבר נדלקתי על האקסטיג'י אבל אני לא רוצה שהוא יתחבר בUSB ואז ראיתי את ההרקולס והוא נראה בן זונה או שאני יכול להביא את הפלטיונם ב150 דולר מחול... איזה הכי טוב?
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות של DJ ומגבר הכי טוב שיש במחיר של המגבר בין 1000 ל3500 שקל ושהאוזניות יכולים להכנס לאיפוד NANO
-
- 14 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אוקיי יש לי רסיבר JVC מדגם - RX-6012 עם כרטיס קול לייב של קריאייטיב 5.1 עכשיו זה עובד לי על פרולוג'יק (שתי ההרמקולים הקידמיים סטריאו והאחוריים מונו) ואני לא אוהב את זה אני רוצה שהוא יעבוד לי על דולבי דיגיטל או על DTS וברסיבר שלי יש מפענח DTS ודולבי דיגיטל ואני יודע שהלייב יכול לעשות דולבי דיגיטל איך אני עושה את זה? אני פונה אליכם בתקווה שתעזרו לי כי אני יודע שרובכם עובדים עם רסיברים ויש לכם ניסיון בזה תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב שלי ואני מתלבט בין אלו: 1. logitch x540 Creative T6200 .2 אני מכיר את עומצת הסאונד של X540 ואני יודע שהוא מדהים וכך גם הבאס, אבל שאלתי בפורום אחר והם אמרו לי שה-T6200 הוא המתחרה שלו ושהוא יותר טוב ממנו. אז רציתי תגובה מצידכם... תודה מראש polegs:)
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אוקי, חשבתי שזה היה חד פעמי אבל זה כנראה לא.. כי זה כבר קרה מספר פעמים (לא הטענתי אותו כל כך הרבה פעמים ..) אני מכניס את המטען לחשמל, ואז כשנוגעים בנגן הוא פשוט מעביר זרם!!!!! הטסטר כבר מרחוק משתגע וניהיה אדום די חזק.. ובנגיעה בכלל אדום בוהק! אני צריך להיות מודאג ? (אני מניח שכן.....) זה קרה לעוד מישהו?
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הבנתי שבשביל לעשות את זה צריך כרטיס מסך VIVO או כרטיס טלוויזיה. כרטיס המסך שלי אין לו כניסת וידאו ולכן חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה. האם זה מה שאני צריך? במידה וכן אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תחנת עגינה+רמקולים לאייפוד נאנו, עד 400 ש"ח. לשימוש ילדה בחדר קטן. צריך לכלול: חיבור+הטענה לאייפוד נאנו, כניסת אודיו (AUX) לחיבור נגנים אחרים/טלפון, חיבור לחשמל (לא חייב להיות נייד). רצוי: רדיו. תודה רבה על הפנייה לדגם מתאים.
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני שוקל עכשיו לקנות את האוזניות האלו Brainwavz M1, יש למישהו אותם או שיש לו חוות דעת עליהם? בנוסף שוקל קניה של FiiO E5 בשבילהם (לא בשביל הD2, בשביל נגן אחר)
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להגדיר שרמקולים (יציאה אחורית) ואזניות (יציאה קדמית) יפעלו במקביל, ולא אחד ע"ח השני, ב-Windows 7. תודה.
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום. אין לי ניסיון עם אוזניות אכותיות (לא יודע אם 500 /700 שח ליחידה.. ניתן להביא איכותי ,אפשרי גם מאמזון/בי2) ובכלל. שאלתי, האם באמת ניתן להנות עם אוזניות בצפייה בסרטים ויש גם באס מורגש ובכלל חווית שמיעה כמו מערכת רמקולים 1.5 למשל כמו ה-Logitech Z906 . מתלבט ,האם לקנות שני אוזניות או מערכת כמו Logitech Z906 (אני כרגע גר בשכרות,ובלי חשק להתחיל לתלות אותם או לחפש להם עכשיו מקום ) . בכל אופן, אם חווית השמע הרבה יותר טובה עם מערכת 1.5 .. אז כמובן אלך על זה . תודה
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש משהו שרוצה למכור מגבר דגם Onkyo TX DS575 5.1 במחיר 1400 במצב מעולה http://audio-database.com/ONKYO/amp/tx-ds575-e.html סאב אקטיבי-600 Onkyo -100w
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
אני לא מבין גדול בנושא האודיאו אז תיסלחו אם אני לא מובן או מבין מה אני כותב אני צריך מגבר ורמקולים יש לי מחשב עם יציאת HDMI שמתחבר ל LCD יש במחשב גם יציאה אופטית (לא יודע את השם אבל אתם בטח יודעים) גם ה Xbox 360 מחובר ב HDMI לטלביזיה וגם לו יש יציאה אופטית בנוסף כרגע שניהם מחוברים בכבל אופטי לרסיבר ללא מגבר (סתם לדעת, עדין מיצרים כאלה היום?) משם לסט רמקולים 5.1 עם מגבר מובנה משהו שקניתי בנתיים ב 300 שקל אני רוצה להחליף את המערכת הקיימת בגלל שהרסיבר מקטע בסאונד מדי פעם וזה לא המחשב או הכבל האופטי כנראה משהו שם דפוק ברסיבר והרמקולים לא משהו עכשיו אני רוצה סראונד שהיה לסרטים HD ול Xbox שהבנתי שיש לו פורמט חדש בשם DTS Neural Surround, מקור: http://www.thehdroom.com/news/DTS_A…
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-