אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך המלצה לאוזניות. - אני ישמע הרבה טראנסים, ראפ, אלקטרוני, פופ אז צריך באס והרבה. - יחוברו כנראה לנגן COWON I7 / COWON S9 - אני ישמה רק קבצי FLAC אז אין בעיה עם פירוט גבוה. - שהאורך של הכבלים של האוזניות יהיה שווה ולא צד אחד יותר ארוך. - אם אפשר כבלים וחיבורים יותר מאסיבים ולא כבלים דקיקים ועדינים. - בלי מיקרופון - צבע שחור + כסוף יהיה נחמד. התקציב בערך 200ש"ח - יש מצב ליותר תלוי אם הן שוות את זה יש לי כמה דגמים שחשבתי עליהם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=596068 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401958 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=523524 senheiser CX300 - לא, הכבלים שונים באורך וזה יאק. בנתים אני בכיוון של הקריאטיב. מה דעתכם, יש המל…
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טלוויזיה לאמא שלי, לצפייה בהוט, 37 אינץ עד 2,000 ש"ח. לא חשוב לי שתהייה full hd ואני מעוניין בכניסת usb לצפייה בסרטים. במידה ואין טלוויזיה 37 טובה במחיר הזה, אתפשר על 32. תודה
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
מה דעתכם על הדגם הזה והאם שווה להפרד מ200 שקלים עבורו ( אין באפשרותי להזמין מחו"ל )
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי ת'atp3 ורמקולים של טלויזיה טושיבה (משו בומבה ). את הסאב של ה-atp3 אני מחבר ליציאה הירוקה בכרטיס קול (SB 5.1 Live!) ואת הרמקולים של הטלויזיה, שאין בהם סאב, אני מחבר ליציאה השחורה. ברשותי עוד זוג רמקולים שאני יכול לחבר אחד מהם. לאיזו יציאה לחבר את הרמקול הנוסף?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אני בדיוק רוכש מחשב חדש, חזק במיוחד [סה"כ עלות בסביבות 9000 ש"ח] ואני מעוניין בכרטיס קול איכותי, עם דגש על סרטים, מוזיקה ומשחקים - משהו שמספק הכל, ברמה גבוהה, עם חדות, גם בווליום גבוה - העניין הוא שהתחלתי להסתבך עם דולבי, DTS, THX - האם יש צורך בכל אלו? ואם כן, אילו כרטיסים תומכים בחלק מזה ומה זה אומר בתכל'ס? ואילו רמקולים יתאימו לי לצרכים האלה? חרשתי את גוגל וגם את החיפוש באתר הזה ויש ים דעות וכיוונים וביקורות עוד משנת 2002 .. אשמח לכל עזרה ודעה! נ.ב תקציב רמקולים 800+ ש"ח, וכרטיס מסך תקציב דומה.. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
חג שמח! רציתי לשאול, יש לי מחשב נייד עם יציאת VGA בלבד, אני מעוניין לחבר אותו לטלויזיות ישנות (component,composite) האם קיימים כבלים זולים בשוק שעושים את העברה הזאת? או האם אני צריך איזה ממיר שעולה מאות שקלים? אני אשמח גם לדעת באיזה מקרים אני צריך את הממיר. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס טלוויזיה. מה הכי יתאים לי לממיר של יס? תודה,
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
אני צריך תוכנה שתעביר לי את הקבצים מMP3 לקבצי ASF או דרך אחרת ללא תוכנה
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדלי בין דגמי המגבר של Harman Kardon: avr 145 לבין avr 154 לבין avr 146 לדוגמא avr 154 מופיע לי רק בחו"ל וavr 145 מופיע בארץ באתר של Harman kardon לא מופיע הדגם avr 145 אלא avr 146 רציתי לדעת אם יש הבדל בין הדגמים אם כן מהו ולמה השמות שונים? תודה מראש רון
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
מחפש HDMI MATRIX 2X2, אחד זול, מישהו התנסה עם אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
סתם שאלה שמטרידה אותי די הרבה זמן. נגיד אני יושב באוטובוס בדרך לעבודה, ואני מפעיל את הנגן X5 ומתחיל להקשיב למוסיקה (CX300). אחרי כמה שניות אני מתחיל לשמוע את עצמי נושם/מתנשף או מה שזה לא יהיה, ומרגע לרגע בצורה כבדה יותר! ברגע שאני מוציא את האוזניות, ההרגשה הזאת נעלמת! יש לכם אותה גם, או שזה דפק ספציפי אצלי? מי שלא רוצה לענות ברצינות, שלא יטרח.
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הטלוויזיה הנ"ל תגיע אליי בעוד כשבוע, מיועדת לסלון בעיקר לשידורי HOT DIGITAL http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=490577 בנוגע לחיבורים ראיתי את הפוסט של באגירה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242503.msg2139755#msg2139755 ואני מבין ש- scart מומלץ, הבנתי ממקום אחר שהמחיר מגיע ל 400 ש"ח בשביל כבל כזה, מישהו יכול לאשר? בכלל, אם למישהו יש את הטלוויזיה הנ"ל, איזשהן דעות / חוויות / טיפים או באמת כל דבר גם אם זה ברכת תתחדש אל תתביישו, אתם מוזמנים... תודה ד"א בלינק של באגירה הוא בעצמו כותב (והשאלה הזאת מופנית גם אלייך ) שישנם שני חיבורים אנאלוגיים טובים מה- SCART.. ה- VGA / D-sub 15 וה- COMPONENT, אם כך למה ההמלצה להשתמש ב SCART בממיר של הוט? כי לממיר אין…
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי נגן מיני אי פוד והאוזניות התחילו לזייף, אני רוצה לקנות אוזניות שאני באמת באמת ירגיש הבדל באיכות (ולא סתם יוציא 200-300 שקל על אוזניות). אני יכול להוציא בסביבות ה300 אני מעדיף אוזניות שנכנסות לאוזן כי יותר נוח מבחינת תנועה וגם כי רוב הזמן אסור לי לשמוע (אני חייל) אז עדיף שיהיה אוזניות קטנות ויהיו ממש אכותיות ואם זה ממש ממש חריג אז אפשר הצעות לרגילות (עוצמה לא חסר הנגן הקטן הזה ממש מוציא עוצמה). בקשר לסגנון מוזיקה אני שומע מוזיקה מזרחית טראנסים מוזיקה ישראלית וMTV. תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי קניתי היום נגן MP3 של MPIO דגם FY600 256MB... אחרי שקניתי שמתי לב שהסלולה בו AAA ולא נטענת, ואני רציתי נגן עם סלולה נטענת.. וגם אין בו איקואליזר... אני חושב להחליף אותו בMPIO FL300 256MB או בiRiver iFP-790 256MB... מה אתם חושבים? להחליף אותו לאחד מאלו או שהוא בסדר גמור ואין צוריך להחליף? הנה הקישורים: MPIO FY600 - ק' http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=83&scat=221&tcat=33 MPIO FL300- ק' http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2487&scat=221&tcat=33 iRiver iFP-790- ק' http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1101&scat=221&tcat=33
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחבר שלי שני רמקולים דיי גדולים "בוקסות", יש להם רק שלושה חוטים בחיבורים שלהם אדום לבן וכסף, ויש לי סאב וופר שאני יכול לחבר לו רמקולים על בננות רגילות, השאלה שלי אם אני יכול לחבר בין הסאב וופר לרמקולים, או אם אין אפשרות.. אז תציעו משהו אחר.
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
דרייברים חדשים מבית Creative Labs לסדרת Audigy. Audigy Web Update 2 - Core Driver package Audigy Web Update 2 - Creative Audio HQ Audigy Web Update 2 - Creative PlayCenter 3 Audigy Web Update 2 - Creative Recorder Audigy Web Update 2 - Creative Audigy Taskbar אני התקנתי אותם ויש איכות במיוחד לבעלי ה-5.1, להורדה ופרטים נוספים.
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש והעברתי את סט הרמקולים הישן שלי (creative inspire 5.1) מהסאב יוצאים 3 כבלי PL אחד לסאב וסנטר, שני רמקולים קדמייםושליי רמקולים אחוריים. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח ויש לי אפשרות לחבר אליו 3 כבלים (ורוד, ירוק וכחול) הבעיה זה שאני מחבר אותם אני שומע סטריאו, זאת אומרת סאב, ושני רמקולים, או קדמיים או אחוריים, תלוי לאן אני מחבר, וניסיתי כבר את כל הקומבינציות. הכטיס קול הזה תומך 5.1 אבל אני לא יודע איך להגדיר אותו שיעשה את זה. בהגדרות תצורה של הוינדוס 7 יש לי רק אפשרות של סטריאו. יש איזשהוא אפשרות או כלי להשתמש בו שאני אוכל שכל הסט יפעל? אז זה יעזור, בהגדרות הקול של הווינדוס כתוב לי שההתקן הוא high definition audio תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלוזיה דרך היציאה של הכרטיס מסך וגם חיברתי את היציאות אודיו לכרטיס הקול שבמחשב. עכשיו בזמן שאני רואה סרט בטלוזיה שמועבר מהמחשב יש מין רעש לוואי, כשאני מחבר את הרמקולים של המחשב לכרטיס קול אין את אותו רעש. יש לציין כי החיבורים הם חיבורים איכותיים ואין כל חשש למגע בין חוטים(ניסיתי מספר סוגי חוטים, עדיין לא עוזר). מבקש את עזרתכם, כי אני כבר השתגעתיייייייי
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שני חברים שלי מחפשים רמקולים ורסיבר (אחד רמקולים אחד רסיבר) כל אחד מהם מוכן להוציא 2000 שקל על הפריט אז אני צריך המלצה לרסיבר לקולנוע ביתי עם DD וDTS (כרגע יש לו אחד של סוני רק עם פרו לוג'יק) ו2 רמקולים קדמיים איכותיים תודה
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
קיבלתי את הרמקולים עכשיו עדיין לא חיברתי הכל חיברתי רק את הסאב ועוד רמקול אחד פשוט נהנתי מהאיכות רק של שתייהם אז אני מצפה לראות מה יהיה שהכל יהיה מחובר..... עכשיו השאלה שלי היא שראיתי שהחוט לאחורה מאוד קצר..............מה אני יכול לעשות........? עוד שאלה זה יש לי כרטיס קול מובנה של הלוח אם של ג'יגביט A8V הכרטיס הוא 5.1 האם כדי לי לקנות משהו אחר כרטיס לא מובנה האם השמעיה תיהיה יותר איכותית ועם כן אז איזה כרטיס קול במחיר טוב יש? תודה לעוזרים וגמר חתימה טובה
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
המסך מיועד לצפיה בסרטים+חיבור PS3+חיבור למחשב. אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
או שזה גורם לריצודים במסך..?
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מערכת 5.1 למשחקים וקצת סרטים אבל בעיקר משחקים, עד 600 ש"ח הלוח אם - כרטיס קול שלי זה : Gigabyte EX38 גודל חדר 3x3 חלל. כמו כן מה ההבדלים בין X530 ו X540 של לוג'יטק, ומה הוארך של הכבלים האחוריים ב X540 האם כבלים מאריכים של RCA מורידים איכות ?
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
קניתי mp3 פשוט של חברת yepo וכשאני מחבר אותו כשהוא כבוי אז המחשב לא מגיב ושה-mp3 דלוק המחשב נתקע לכמה שניות ומשתחרר ככה כל הזמן ובנוסף משום מה המחשב מנתק את החייגן של האינטרנט ולא מצליח להתחבר כאילו ניתקתי או שיניתי את ההגדרות של המודם.. החלפתי את ה mp3 והכבל והבעיה נשארה,ד"א ב Mp3 יש שני שירים ושומעים אותם טוב. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-