עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by duzap,

נושא קודם על ה SPDIF לא ענו לי אבל לא נורא.. הסתדרתי בסוף קיצור: בקרוב אני מקבל את המערכת SONY-DAV DZ26, אני מתכוון לחבר אותה למחשב דרך SPDIF COAX, ול TV דרך SCART. עכשיו ב TV שלי אין יציאות SCART (מה שמפתיע אותי, כי זה טלוויזיה של טושיבה לא הכי ישנה בעולם אבל לא הכי חדישה גם..) אלא יש לה רק יציאות RGB. עכשיו השאלה שלי אם אני מביא מתאם SCART ל RGB, ויחבר לטלוויזיה אני יקבל סאונד של 5.1? או רק של 2 ערוצים...? אם אני לא יקבל סאונד היקפי, יש דרך לעשות את זה? או שרק עם הממירים החדשים זה יהיה אפשרי דרך HDMI... עוד שאלה: יש לי בממיר חיבור SPDIF אופטי, אם אני יחבר אליו כבל אופטי, אני יקבל אודיו של 5.1 100%?

• 8 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. שלום לכולם. רכשנו מערכת קולנוע ביתית חדשה ( של LG, לא יודע את הדגם ) ואני רוצה לחבר את הממיר שלנו ( YES MAX ) למערכת. החיבור היחיד שזהה הוא חיבור כמו שמצורף בתמונה ( החיבור הימני ). מישהו יודע איפה אני מוצא כבל כזה? ( איזור ראשון-בת ים-חולון ). לידע כללי, מדובר במערכת קולנוע ביתית עם רסיבר מובנה ב DVD. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 4.8k צפיות
  3. שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי לברר איך לחבר את הרכיבים הבאים בצורה האופטימלית. מחשב עם לוח אם: X58-USB3 וכרטיס מסך: Redeon HD 5700 רסיבר: ONKYO TX-NR1008 מסך: SAMSUNG LED Smart TV דגם-UA40D5500 השאיפה היא לאפשר בנוסף לגלישה רגילה במחשב דרך המסך הראשי בסלון גם את האפשרות לסראונד בסרטי קולנוע ומשחקים. בנוסף לא ברור לי איך אפשר להעביר את תכני הוידאו של טלויזית הסמארט (ממיר עידן והאפליקציות של הטלויזיה) לרסיבר כך שיהיו משויכים לכניסה אחת יחד עם הקול. תודה מראש לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by -iTaY-,

קניתי מערכת של LG עכשיו חבר שלי הביא לי כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme Audio PCIe 7.1 ואני רוצה לשמוע 5.1 מהעמרכת אבל אין במערכת חיבור אופטי.. איך אני עוד יכול לחבר את המערכת?? יש לי במערכת INPUT אדום צהוב לבן וOUTPUT ירוק ועוד כמה צבעים לא זוכר כלכך.. בבקשה תעזרו לי אני רוצה לחבר את המערכת ושאני ישמע טוב. תודה. הגב עם ציטוט

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ytyt02,

היי חברים, קיבלתי מערכת קולנוע ביתית,איך אני מחבר אותה לטלוויזיה ולממיר של עידן פלוס? הוספתי תמונה עם החיבורים שקיימים,למעלה זה הממיר של עידן פלוס ולמטה זאת המערכת קולנוע(התמונה הפוכה ככה שכרגע למעלה זאת המערכת קולנוע LG). לטלוויזיה יש את כל החיבורים. תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by hagai-,

שלום רב, יש ברשותי מערכת של 5.1 רמקולים (SEG). המערכת מחוברת לדי וי די, והדיוידי לטלוויזיה בעזרת כבל בננה. כיום ניתן לשמוע דרך הרמקולים רק כאשר מתנגן דיסק בדיוידי. האם ניתן לחבר את הרמקולים בצורה כזו שישמעו גם את הטלויזיה דרכם? אם כן, כיצד? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. רמקולים של altec lansing, שאני רוצה לחבר למחשב נייח ונייד, בכדי שאני אוכל לשמוע באותם הרמקולים בשני המחשבים.... אם למישהו יש עצות, זה יעזור עד מאוד...תודה

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  8. שלום יש לי מערכת רמקולים 5.1 ערוצים של לוג'יטק. המערכת מחוברת כרגע למחשב ואני מעוניין לחבר אותו גם לטלווזיה. הטלוויזיה תיהיה מחוברת למחשב כך שאני אוכל לראות סרטים דרך המחשב בטלווזיה. הבנתי שאת הקול אני ישמע דרך הטלוויזיה ולא דרך הרמקולים של המחשב (כלומר, המערכת 5.1 ערוצים) האם זה נכון? (זה מאוד חשוב לי, כי אם כן אולי אני לא יקנה את הטלוויזיה) האם יש אפשרות לחבר את הרמקולים גם לטלוויזיה דרך איזה מכשיר מיתוג, שימתג בין המחשב לטלווזייה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by tomse,

שבוע טוב, יש לי מערכת רמקולים של 2 רמקולים + CENTER ואני רוצה לחבר אותם לטלוויזיה סוג הרמקולים: Wastra ולפי מה שהבנתי זה חברה גרמנית , יש לי אותם מהחנות הישנה של אמא שלי ואין לי מושג איך לחבר אותם, הרמקולים נראים ככה: עכשיו לשאלות: איזה חוטים אני צריך ואיך אני מחבר אותם ? באיזה מקום לחבר כל חוט ואיך אני מחבר את הממיר הזה בכלל לטלוויזיה ? האם יש בהם באס בכלל או שצריך להוסיף סאבוופר ? חסר לי 2 הרמקולים הגדולים האם זה ישפיע (לא מבחינת עוצמה, האם שם נמצא הבאס או משהו כזה..)? אשמח להסבר מ 0 עד לסוף.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  10. Started by CrashZone,

קודם כל לא ידעתי איפה לשים את זה אז מצטער אם זה בפורום הלא נכון... אני רוצה לחבר את מצלמת הוידאו שיש לי למחשב ולהשתמש בה כמצלמת אינטרנט ויש לי מספר שאלות: 1)האם זה בכלל אפשרי? 2)איך?מה אני צריך לעשות לקנות ואיך לחבר בשביל שזה יעבוד... 3)האם אני יראה ממש ממש טוב בגלל שאני משתמש במצלמת וידאו? 4)איזה חיבורים אני צריך על המצלמה/מחשב? 5)זה חשוב איזה מצלמה זאת?אם כן איך אני בודק דגם? OK תודה לכל מי שעוזר...ואני ממש ממש מצטער אם זה הפורום הלא נכון...

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by shibby15,

בעודי מתקרב לרשיון חשבתי כבר על איזור המוסיקה והסאונד. באוטו של אמא שלי יש רדיו דיסק של פיוניר. איך אני יכול לחבר מקור אחר כמו נגן MP3?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by MeniAdam,

היי חיפשתי בפורום ובפורומים אחרים ולא מצאתי פתרון לבעיה שאני מתמודד איתה. יש לי מקלט דיגיטלי dvr-t עם חיבור USB . חיברתי אותו למחשב והתקנתי את הדרייבר ואת התוכנה והכל עובד טוב ויפה. הבעיה מתחילה שאני נכנס למקלט שנמצא במחסן עם חלון קטן, ומחבר למקלט הדיגיטלי מאריך אנטנה במקום האנטנה הקטנה שמגיע איתו ולא מצליח לקלוט כלום. בהתחלה קניתי מאריך של 10 מטר והאנטנה הקטנה שמגיע עם המקלט ישב ממש מחוץ לחלון , ולא קלט כלום. לכן חשבתי אולי בגלל שהמאריך ארוך מידי זה קורה, וקניתי מאריך של 5 מטר ואותו סיפור. יש לציין אם אני עומד עם הנייד צמוד לחלון ומחבר את האנטנה ישר למקלט אז יש קליטה ורק דרך המאריך אין קליטה. הבעיה אינו במקלט הדיגיטלי עצמו , כי חיברתי אותו ל3 מחשבים והוא עובד תקין. הבעיה…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by MONRO,

שלום לעוזרים רכשתי מקרן של HARMAN KARDON Enchant 800 אני רוצה לחבר ישירות לטלויזיה מדגם Sharp LC-42SB55E (בת 12), החיבור המומלץ ע"י היצרן HDMI ARC שלדעתי לא קיים בטלויזיה, החיבור בבלותוס יוצר DELAY בסאונד כשמשדרים תכנים דרך סטרימר המחובר בWIFI................ אשמח לדעת מהי הדרך הטובה ביותר לחבר את המקרן לטלויזיה\ לסטרימר- מצרפת מפת חיבורים של הטלויזיה תודה מראש ע.pdf

14. Started by aboren,

האם אפשר לחבר מקרן קול למחשב, במקום שימוש בכבלים? רוצה להיפטר מכל החוטים שיש לי ב5.1 וחשבתי על האופציה הזאת תודה אביב

15. שלום לכם הגולשים . קניתי לא מזמן רסיבר של HARMAN\KARDON דגם AVR137 ואני רוצה לחבר אליו מקרן קול של חברת POLKAUDIO . השאלה היא איך האיכות סאונד של המוצר הנ"ל כי בעצם שמעתי עליו רק שתי תגובות של אנשים בזפ אבל זה לא מספיק. מי יודע על המוצר הנ"ל או חווה את השמיע שימליץ. אשמח לישמוע כל תגובה על מוצר. תודה.

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. בטלויזיה הנוכחית שלי (LG בת 5) אם מחברים מקרן קול (או רמקולים חיצוניים), הסאונד יישמע כברירת מחדל גם דרך הטלויזיה וגם דרך המקרן - אלא אם שמים את הטלויזיה על mute ואז שומעים רק דרך המקרן. זה די דבילי ולא נוח. האם יש טלויזיות מודרניות בהן הסאונד עובר אוטומטי רק למקרן הקול כאשר הטלויזיה מזהה שמקרן כזה מחובר?

17. שלום קניתי משקפיים (ראה תמונה) 3D ACTIVE SHUTTER GLASSES כי במשקפיים הפשוטים אדום טורקיז לא אהבתי את המראה הירוק בפרצופים של הסרט. באתר של החנות היה כתוב שהם מתאימים לכרטיסי מסך של NVIDIA (יש לי 660Ti) עשיתי חיפוש אם השאלה הזאת כבר נמצאת וראיתי שלא ובשאלה דומה היה רשום שלא צריך טלוויזיה בתלת ממד (יש לי TOSHIOBA POWER TV את הדגם אני לא יודע אבל היא מחוברת בHDMI ב1920*1080 למחשב שלי ואין לה כינסת USB). יש לי צורב BW-12B1ST של ASUS . וסרט ספיידר המופלה בתלת ממד, תוכנת CyberLink PowerDVD 13. חיברתי את האני לא יודע מה זה בUSB למחשב ואותו בUBB למשקפיים עכשיו השאלה שלי היא איזה התקן זה מבין ההתקנים הבאים ב"אשף הגדרות תצורה בלוח בקרה של NVIDIA מתאים? א.מקלט\משדר אינפרה אדום ומשק…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by GGuyZ,

ניסיתי לחבר את נגן הדי וי די שלי, שכולל יציאת VGA מובנית, למסך מחשב 17". לצערי, לא רואים שום דבר במסך. ניסיתי גם לחבר די וי די אחר, מדגם שונה לגמרי עם יציאה דומה - והבעיה חזרה על עצמה. כשמחברים נייד בצורה זו, המסך עובד ומראה את צג המחשב. למישהו יש מושג למה זה, ומה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by roi503,

אוקיי אז ככה יש לי שאלה ממש פשוטה יש לי נגן MP3 בסיסי ביותר ומגבר שמחוברים לרמקולים ולדי וי די שיש לי אין חיבור USB כלומר לזיכרון נייד השאלה שלי פשוטה האם ניתן לחבר את הMP3 למגבר ע"י כבל של אוזניות שבקטע אחד יש חיבור לאוזניות שאליו אני החבר את ה-MP3 לחיבור של האוזניות ובקצה השני שני בננות שיחוברו לחיבור האחורי של המגבר שני בננות אחד אדום ואחד שחור ללא נזק כלשהו לנגן או למגבר? או שכדי לעשות זאת צריך די וי די שיספק עוצמה? לי אישית אין מושג פניתי אלילכם מכוון שניראלי התשובות שלכם יהיו מיקצועיות יותר מכל פורום אחר תודה, והמשך יום נעים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. רציתי לדעת אם יש כבל סטנדרטי ליציאת CHANGER מרדיו לרכב, או שלכל חברה/דגם זה משהו שונה.... בגדול אני מעוניין לחבר את הנגן MP3 שלי, ליציאת CHANGER של הרדיו, זה בעייתי (בנושא ההגברה וכו')? ואיזה כבלים אמורים להיות מתאימים לכך ?

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by shpring,

שלום לכולם . יש לי נגן : I-River H340 . ורסיבר YAMAHA : RXV-1000 http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/ht/rxv1000.html קניתי כבל שבצד אחד יש לו 2 חיבורים (למערכת), ובצד שני חיבור בודד לנגן . השאלה שלי : אני שומע הרבה רעשי רקע וצרצורים (ברמה כזאת שאי אפשר לשמוע ... ) . מה דעתכם ? יש משהו שאפשר לעשות בנידון ? מישהו ניסה זאת בעבר ? טיפים ? תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  22. Started by iPsych,

חבר שלי מעוניין לנסוע לאוסטרליה לתקופה ארוכה. בזמן השהות שלו שם הוא רוצה לצלם הרבה, ובשל כך הוא זקוק למקום איחסון רב. שאלתי היא כזו- האם יש אפשרות לחיבור ישיר בין נגן MP3 מבוסס דיסק קשיח למצלמה מכל סוג שהיא, כך שהתמונות שנמצאות ע"ג המצלמה יועברו אל הדיסק הקשיח של הנגן? אם כן, אילו נגנים תומכים בדבר, או לאילו נגנים יש אפשרות לקנות איזשהו תוספת שתאפשר את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by enzo,

שלום. אני רוצה לחבר את הנגן שלי D2 לרסיבר (ימאהה דגם RX-V540RDS) כדי לשמוע מוסיקה דרכו. הבעיה היא שאני לא יודע איזה כבל לקנות/או מה לעשות. יש לי כבל שמשני קצותיו חיבור של אוזניות רגיל.אז חשבתי פשוט לקנות פלאג ליציאה של האוזניות שברסיבר וככה הרסיבר יזהה ישר ויתחיל לנגן או שאני צריך לעבור למצב אחר כדי שיזהה את היציאה של האוזניות כמקור פלט לרמקולים. או שלקנות כבל AUX ולחבר אותו? או משהו אחר לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by sdfzxc,

האם זה בעייתי ? האם הציוד (הנגן / רמקולים) יכולים להרס / לקבל נזק תמידי כתוצאה מעומס ? אני מדבר על חיבור של נגן דוגמת IPOD/ARCHOS/IRIVER/RIO וכאלו לרמקולים של מחשב (אבל עם סאב ומגבר).

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  25. Started by ^DaRk-MiNd^,

יש לי דיסקמן MP3 והשאלה שלי היא האם ישנם מין אביזרים אשר דרכם ניתן לשמוע את המוזיקה שמתנגנת בדיסקמן דרך האוטו ? באוטו שלנו יש סתם רדיו-קסטה בלי LINE IN. אני חושב שראיתי פעם מישהו מחבר דרך הדיבורית (אבל אני לא בטוח)

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים