אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שאני רואה ניתן לחבר אליו 4 רמקולים בלבד, כלומר הוא סטיראו. התכנון היה לחבר לטלויזיה 2 רמקולים של וורפידל מדגם ואלדס 200 ועוד 2 מדגם 100. האם המגבר הזה יוכל להזיז אותם וישמעו טוב? פעם היו מחוברים אליו ריצפתיים של אלטקס והוא עבד איתם מצויין אז אני לא חושב שתהיה בעיה. האם כדי גם לחבר את המגבר למחשב עם הרמקולים שציינתי כתחליף ל-ATP3? השילוב יתן תוצאה יותר טובה? תודה מראש.. תמונות של המגבר: http://www.siz.co.il/my.php?file=j2tjmydxotjo.jpg http://www.siz.co.il/my.php?file=ufzidiwv0ztz.jpg
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש רסיבר ורמקולים 5.1 שבסה"כ יעלו 4000 שח'. המטרה היא צפיית סרטים באיכות HD/BLURAY בסלון של הבית. אני מעוניין שהרסיבר יתמוך ביכולות הסאונד של פורמטים מסוג הנ"ל (והבנתי מבדיקה שיש המון כאלו). אני מחפש לחברו לסטרימר מסוג XTREAMER PRO. אודה לעזרתכם, ואם צריך להוסיף לתקציב אז עד עוד 500 שח' בלבד. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קצת טמבל בדברים האלה, אבל אני זוכר שפעם זה הצליח לי ולכן התסכול הגדול שלי.... מה קרה? 1. שמתי מחשב בסלון (פנטיום 4, לוח של MSI, ישן אבל בסדר (MS-7005), יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9200 SE. 2. חיברתי לטלויזיה שלי (רגילה, 29 אינטש. מה לעשות?!) באמצעות כבל S-Video, שיוצא מכ' המסך. אל הטלויזיה חיברתי ישירות לשקע כניסת S-Video שיש לה בגב. עכשיו הבעיה: אני לא מצליח לראות חלק. התמונה כל הזמן קופצת, בשחור לבן, או חתוכה / קרועה ומרוטשת לגמרי. * יש לציין שבכרטיס המסך, יציאת ה-SVideo היא בעלת 9 פינים והיא מתחברת לטלויזיה עם שקע S-Video רגיל + RCA צהוב. * כשחיברתי גם מסך וגם טלויזיה הצלחתי לאזן את התמונה על הטלויזיה, אבל מהרגע שהטלויזיה מחוברת לבד וביצעתי אתחול למחשב ה…
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי לוח M של ABIT IC7 ואני מעוניין לקנות רמקולים של ALTEC ATP3 2.1 חשוב לציין שכרטיס הקול שלי מובנה האם בסדר מבחינת איכות הקול כמו כן מישהו יכול להגיד איפה המבצע המדובר ש ADA880 תודה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מקווה שזה בסדר שאני פותח את האשכול הזה פה אם לא אז נא למחוק. בזמן שאני מחבר את הHTPC שלי לLCD (פיליפס 5522) יש רעש מאוד מעצבן (מן רעש סטטי) כזה שיוצא מהרמקולים של הטלוויזיה זה מפריע במיוחד שמגיבירם את הווליום מעל 40% לכן זה מאוד מפריע. בהתחלה חשבתי שאולי הכרטיס קול של הHTPC דפוק אז ניסיתי לחבר את המחשב הנייח שלי מהחדר לטלוויזיה וגם שחיברתי אותו יש בדיוק אותה בעיה. חשוב לציין שהמחשב מעביר וידאו דרך כבל HDMI עם מתאים לDVI וסאונד מועבר דרך כבר אודיו פשוט. משהו כזה: http://www.ust.hk/itsc/classroom/notebook/photo/cable_audio_pc.jpg כמו דברים: - הכבל של הסאונד טוב כי כשחיברתי אותו למערכת סטיראו לדוגמא אז שומעים מושלם. - הרמקולים של הטלוויזיה גם תקינים. בשידורי כבלים שומעים…
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזיה ב4 אלף ש"ח בעיקר לסרטיFHD ושידורי יס רגילים.(כרגע לא HD). הטלוויזיות עם מירב ההמלצות היו LG 42 42LD550 ו Philips 42PFL5405H (גם בחניות וגם בפורומים), ולכן שאלתי היא מה בעצם עדיף? הפיליפס באה עם ניגודיות יותר גבוהה של 1:100000 וה 1:80000LG לעומת זאת הטענות נגד הפיליפס הם שהרמקולים חלשים. המלצכתם ועזרתכם.... תודה נ.ב אשמח לקבל המלצות נוספות
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש רמקולים (או אפילו - רמקול בודד), לחבר למחשב הנייד שלי כדי לשמוע מוזיקה בצורה יותר הגיונית. אני גר בדירת סטודנט, ומעדיף להימנע מסידור ה 2.1 (שגם מייצר מלא חוטים). האם יש אופציה לרמקול בודד? במידה ולא, איזה רמקולים (ואני מניח שעדיין קיימים בעולם רמקולים שמכילים קומפלט גם את יחידת ההגברה וגם את הסאב) מומלצים במחיר סביר (בכל זאת סטודנט)? המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני לא יודע מה ליקנות מערכת קולנע ביתית או רמקולים אני חשבתי על המערכת קולנוע הזאות: http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=636&ProductID=15979&VariantID=15980 שאותה אני יכול ליקנות השבוע או שלחכות עד לlogitech Z5500
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
צריך רדיו דיסק עם DVD (לא בטוח בקשר למסך, כנראה שלא בינתיים), אבל יהיה נחמד לצרוב דיסק MP3 עם 4GB. רמקולים. צריך גם סאב? או שזה בעצם כולל קופסא ותופס חצי מהתא מטען? ואולי מגבר? איך בכלל הולך העיניין עם מגברים ראיתי שיש ערוץ בודד, או שניים או 4.. איך מגבירים זוג קידמיים, אחוריים, וסאב? או שלא כולם חייבים הגברה? מקווה להוציא על זה לא יותר מדי, נגיד עד 4000-5000 ש"ח זה הגיוני? יש לי כרגע רדיו עם מיני-דיסק (!) וצ'יינג'ר מאחורה שלא קורא MP3... יש דברים ששווה לנסות להזמין מחו"ל? ואם מישהו יודע מה המס זה גם יעזור. אם יש לכם המלצה על פורום אחר שיותר יתאים לזה, גם אשמח לשמוע.. לדוגמא האם כדאי לקנות משהו בסגנון הזה: (אני לא מבין סתם בחרתי דברים שנראו לי מזאפ) רמקולים אחוריי…
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי רמקולים (5.1) שהם היו מחוברים למערכת רסיבר/dvd ישנה שלא תומכת ב hdmi, אני רוצה לשדרג לרסיבר נורמלי, אני רוצה לחבר אליו ps4, ממיר עידן, מחשב ואולי בעתיד עוד (4 כניסות מספיקות), אשמח להמלצה לרסיבר עד 1500 שח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי זיכוי של 25 דולר בnewegg, ואני רוצה אוזניות למחשב. אני אשמע בהם מוזיקה אבל זה גם למשחקים, ואני מניח שלעיתים רחוקות אני אחבר אותו לH10 שלי. בכל אופן, חשבתי על הHD202 ומישהו אמר לי שה HD201 יותר טובות. זה נכון? והאם יש אוזניות יותר טובות בניואג ב25 דולר? עריכה: עכשיו אריתי גם את הEH150, איך אלה?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש רמקולים למחשב 5.1 בתקציב של עד 1000 ש"ח. ראיתי את ה- Altec Lansing GT5051 שהמלצתם עליו בFAQ אך אני לא יודע מספיק פרטים עליו. האם הרמקולים האחוריים של דגם זה ניתנים לתליה? האם מגיע עם שלט אלחוטי או חוטי? בנוסף ראיתי גם את הלוג'יטק X-540 שעולה 450 שח פחות, האם ההבדל בין הרמקולים משמעותי? הרמקולים יהיו מיועדים בעיקר לשמיעת מוסיקה, עבודה שוטפת עם המחשב וצפיה בסרטים מדי פעם, אך לא למשחקים. אם יש רמקולים אחרים שמתאימים לצרכים האלו במסגרת התקציב אשמח להצעות תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות כפתור טובות מאוד , מבחינת איכות צליל האם ה MX550וSennheiser הוא הכי טוב שיש בתחום אוזניות הכפתור? אם לא מה יש יותר טוב? עד 200 שקל (שזה המון לאוזניות כפתור, לא?) תודה !
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכם וערב טוב, אני כרגע בודק אפשרויות לבניית מערכת הקולנוע הביתי המצומצם יחסית בחדרי , כרגע לרשותי מגבר - Denon AVR 1907 , ביקרתי כבר בט.ר סטריאו והתרשמתי מאוד מן Klipsch RB-61 ומהדגם השני שהאזנתי לו - Klipsch B-3. Klipsch RB-61 מידע : www.klipsch.com/products/details/rb-61.aspx מחיר : 3-4 אלף ש"ח. Klipsch B-3 www.klipsch.com/products/details/b-3.aspx מחיר - 2-3 אלף ש"ח. ההבדלים בהם הצלחתי להבחין הם - 1. מחיר - אלף שקל הבדל. 2. עוצמה - ה RB61 הזדקק לפחות עזרה מן המגבר, היה אפשר לשים לב לכך (400W לRB61 ו320 וואט לבי3. 3 . עיצוב - אהבתי יותר את הRB61. להבדל בצליל לא כל כך הצלחתי להבחין, שניהם סיפקו את הסחורה במוסיקה הכבדה יותר (מטאל,אלקטרוני - טראנס וכו…
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אחרי כשנתיים עם ה-Shure SE115 קצת נמאס לי מאוזניות In-Ear(לא נוח) והגעתי למסקנה שאני גם ככה תמיד עם תיק אז זה לא באמת משנה עניין הניידות מחפש המלצה לאוזניות קשת בתקציב של סביבות ה-400 שקלים עם אפשרות לחרוג טיפה אם זה באמת שווה את זה 95% מהשימוש יהיה מוזיקה, ג'אנר בעיקר רוק ומטאל 95% מהשימוש יהיו מחוברות לאייפון אני מכיר טיפה את הנושא של סגורות / פתוחות..קשה לי להגיד מה אני מעדיף, פתוח להצעות ואם אוכל לשמוע את הדגמים שתמליצו לפני קנייה אני יעשה את זה ניידות/מתקפלות/מגיעות עם קייס שאפשר לזרוק בתיק בראש שקט - יתרון אבל לא חובה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אהלן וחג שמח אני מעונין לקנות אוזניות גימינג עד בערך 400 מה אתם ממליצים לי אני רוצה שישמעו צעדים חזק ושהאיכות תהיה מעולה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=DVD_Players_And_VCRs&AuctionId=7712788
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
בבקשה אנשים טובים, יש לי שתי שאלות, אם לא קשה לענות אליהן: 1. האם הנגן IRIVER H120 מוציא סראונד (ולא רק סטריאו) דרך היציאה האופטית שלו? 2. יש לי שני מקורות קול (מחשב ו-CD) עם יציאות אופטיות ואני רוצה לחבר את שניהם למערכת הרמקולים שלי. איפה אפשר למצוא מפצל לכבל אופטי? חיפשתי שעות ולא מצאתי. תודה לעונים ולמתעניינים!
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן חבר'ס לאחר שקניתי את המוצר הבא אני יכול להגיד בוודאות - זו אחת ההפתעות הטובות שהיו לי מבחינת יחס מחיר - ביצועים . הסאונד והעוצמה של המערכת הבאה, פשוט לא להאמין. מדהים. מדובר על הדגם הבא: SoniCGear EVO 8 קישור: http://www.sonicgear.com.sg/?id=2&pcid=19&pid=208 המחיר של זה בארץ הוא בסביבות ה520 ש"ח. מה אתם אומרים ? אני ממליץ בחום. איכות הסאונד שלו מדהימה.
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי נגן MP3 של קריאטיב שהערסל (או ארסל) שלו מתחבר למחשב בחיבור פראללי והמחשב כבר לא תומך בזה. לנגן הזה יש מקום לכרטיסי הרחבה מסוג סמארט-מדיה בגלל שאני לא יכול להוריד אליו שירים דרך הערסל קניתי קורא כרטיסים כזה (עם 7 סוגים) עכשיו הכנסתי את הסמארט-מדיה הורדתי אליו שירים , הכול סבבה אבל כשאני מכניס את הכרטיס לנגן הוא מראה כאילו אין שירים על הכרטיס אם מישהו יוכל להגיד לי איך לתקן את זה או מה הבעיה אודה לו מאוד תודה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את האוזניות האלה אבל אני לא בטוח שהם יתאימו לנגן MP3 שלי....Iriver H320. אני רוצה לדעת עם האיכות שאני ישמע בהם תהיה מספקת...ובעיקר העוצמה כי הבנתי שלאוזהיות גדולות יש בעיה עם נגנים?....וכמה הם שוות בארץ.....
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מה ההבדל בין האוזניות האלו? Etymotic Research ER-6i Noise Isolator Earphones לבין Etymotic Research ER-6 Isolator Earphones תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ואפשר לחבר אותו למערכת קולנוע ביתית ?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
טוב אני באמת בור בנושא הזה, אין לי מושג איזה חברות מייצרות אוזניות טובות. ואני גם לא מודע למחירים.. אני יודע דבר כזה, קניתי כבר 3 אוזניות, דוגרי ממש לא אכותיות... מבחינת שם כלומר. זה שנמצא עלי כרגע הוא של Smartcom אין לי מושג איזה דגם. והייתי מאוד מרוצה מהאיכות, לא צריך להבין כדי לדעת מה מספק אותך. ואני לא צריך להוציא 300-400 שקל על זוג אוזניות סופר איכותיות. אני רוצה משהו סביר אבל שלא יתקלקל לי!!!! זה כבר הזוג השלישי שאני מפסיק לשמוע בצד אחד! די ! נמאס! מישהו יכול להמליץ לי על זוג אוזניות איכותיות ברמה של עד 150 שקל? אני גר באיזור הקריות, אז חיפה והמפרץ.. אולי איזה חנות בתחום הזה. בבקשה? אולי כדאי באמת שיפתחו איזור בפורום גם לאוזניות, יענו בקטע של הביקורות …
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-