אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מצד אחד יש את האיכות צליל ה- touch ped והיופי של הקריאטיב ומצד שני יש את הפיצרים והמכוערות של האיריבר איזה משני הנגנים הוא המומלץ ביותר? אני לא יכול שלא לשים לב למכוערות של האיריבר (שחור עם נקודות או מה שזה לא יהיה) האם יש אותו בצבעים אחרים? תודה
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מערכת רמקולים 5.1 לצפייה בסרטים. התקציב הוא סביבות ה- 800-900 שקל איזה המלצות יש לכם?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3. משהו נחמד אולי עם מסך צבעוני...גאדג'ט כזה... תציעו כל הצעה שעולה לכם לראש אם תוסיפו קישורים זה יהיה נחמד יותר.. לכל אלה ששואלים באיזה מחיר....לא משנה תזרקו הצעות זה מה שאתם חושבים בלי הגדרת מחיר כרגע...
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמתי ווינדוס XP וחסר לי הדרייבר לכרטיס קול התקנתי EVEREST ה CHIPSET: North Bridge Intel Lakeport-G i945G וחמה שכתוב לי במוטלטימדיה זה: Device Description Type Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] PCI אני לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס קול, מישהו יכול לעזור לי עם זה ?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
פינקתי את עצמי בפלזמה 32 Haier P32R1 - יש לי כרטיס מסך 6600 עכשיו אני עובד עם מסך 17 אינץ crt של סמסונג (כמובן לא רחב) והפלזמה שהיא רחבה. לכן אני עובד על דיואל ויו כל מסך על רזולוציה שונה הראשי הוא הcrt. אני רוצה לנעול את הסמן רק למסך הראשי כי השני ישמש רק לוידאו ולא לשום דבר אחר. אני רוצה שיהיה אפשר לעבוד על הראשי בזמן שהפלזמה עובדת אבל שהסמן בורח לטלוויזיה זה מרגיז גם למי שרואה סרט וגם למי שעובד על המחשב ( הסמן נוטה להעלם לטלוויזיה). בNview אין אופציה כזאת (או שאני לא מצאתי האם קיימת שיטה אחרת או תוכנה בשביל העניין הזה או שיש מצב תצוגה יותר מתאים. clone לא טוב לי כי המסכים הם ביחס רוחב גובה שונה.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב קולנוע ביתי עם הדרישות הבאות: [list type=decimal] [*]תאימות מלאה של המפרט ל- XBMC. [*]יכולת התקנה של דיסק קשיח בגודל 3.5 אינטש (עדיפות ליכולת להתקין 2). [*]קירור פסיבי. [*]רשת קווית 1GB + WiFi. [*]יכולת התמודדות עם סרטים ב- High Bitrate ובכל פרופילי הדחיסה. [*]שלט אלחוטי תואם XBMC. [*]יציאב אופטית לסאונד. [*]יציאת HDMI ו- Display Port. האם אתם מכירים מחשב מוכן מראש שעונה לדרישות הללו? אם לא, כיצד ניתן לבנות ידנית (אני מניח שנקודת התחלה היא המארז ולוח אם תואם), אילו חלקים תואמים לדרישות הללו? תודה ושבוע טוב!
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום רב עד לפני מספר ימים היה לי חיבור לטלויזיה של YES ובעזרת השלט של YES היה לי אפשרות להגביה ולהנמיך את הווליום של המערכת קולנוע ביתי היום יש לי HOT ואין אני מצליח, אני צריך שני שלטים אחד לטלויזיה לתחנות.והווליום במצב מינימום. והשני של המערכת לשנות את הווליום כיצד אפשר לחבר את הטלויזיה למערכת הקול עם שלט אחד בלבד של HOT בתודה אביחי
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר ויכול להמליץ על מערכת קולנוע ביתי ב"קופסא" (Home theater in a box) נחמדה שתנגן Divx (האם Divx ver. 6 זה ultra Divx? האם חשוב שגם פורמט זה יהיה מסוגל להתנגן בנגן?), שיהיה חיבור USB (שגם ממנו ניתן יהיה לנגן את כל הפורמטים - וידאו ואודיו) ואפשרי (אך כלל לא הכרחי) שיהיה בה דיסק פנימי/ רשת. יש המלצה? ראיתי כמה דגמים, יש המלצות או עזרה בבחירת אחת מהם: LG LFD790 - LG - USA Philips HTS6500/37 - Philips USA Samsung HT-X200 - Samsung USA בגלל המחיר, אני מתכנן לקנות אותם בארה"ב. האם אני צריך לקחת בחשבון נתונים מסויימים (מתח חשמל, NTSC/PAL וכדו')? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום. ובכן, אז כמו בכותרת, קניתי פלזמה חדשה פיליפס שהיא Native 720P. רציתי להוריד כמה קליפים כדי לבדוק בפעם הראשונה מה זה HDTV באמת. לשם כך נכנסתי לאתר שנותן סמפלים של WMV-HD, צרבתי לדיסק, אבל היה כתוב ש- Can't Read The File. כנראה שזה עניין של קידוד. אז, היכן אני יכול למצוא קליפים של 720p בקידוד MPEG2? (או משהו שלפחות ירוץ על הפלזמה + נגן DVD, שהוא די מתקדם של אונקיו). תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה. לפני כמה זמן קניתי חיבור של HDMI TO HDMI על מנת לחבר את המחשב לטלוויזיה. יש לי כרטיס מסך של ATI READON HD4870, ומתאם DVI TO HDMI שקיבלתי עם הכרטיס מסך. כשחיברתי את הכבל בפעמים הראשונות הכל עבד חלק, גם האודיו וגם התמונה. לאחר כ3 פעמים, הכבל החל להעביר רק תמונה ללא קול. חשבתי שהבעיה אולי במתאם, והבנתי שלקנות מתאם חדש לא יעזור כי רק מתאמים מקוריים של ATI מעבירים קול ותמונה. מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עדכנתי דרייברים ל- AUDIGY 1 Platinum שברשותי (כן כן, הוא ישן אבל טוב) על WINDOWS 7 ומאז אני לא מצליח לשמוע בכל הסראונד מלבד שני הרמקולים הקדמיים. ניסיתי את ההגדרות של ה- WINDOWS, ניסיתי את ההגדרות של ה- Creative Console, אבל שומדבר לא עובד. ראיתי עוד אנשים עם הבעיה הזו בפורומים בחו"ל, אבל לא הצלחתי למצוא פתרון. מישהו נתקל בזה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אלה הרמקולים.. Cerwin Vega Int-252 http://www.cerwinvega.com/intense252.php Cerwin Vega Int-118 http://www.cerwinvega.com/intense118.php אני מחפש מגבר שינצל אותם כמה שיותר ובאיכות גבוהה.. עכשיו אני מתלבט אם להביא מגבר עם יציאה לסאב ולחבר את שלושתם לאותו מגבר או להביא שני מגברים - אחד ישמש לשתי הבוקסות, ושני ישמש לסאב ולחבר את שני המגברים לקרוס אובר שיאזן את הסאונד. מה אתם מציעים לי חבר'ה ??
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי, הטלוויזה המדוברת LG 47LN5200 לפעמים עובדת בסדר גמור והכל טוב ויפהץ לפעמים אחרי שעתיים בערך נכבית ולא נדלקת עד שלא עובר הרבה זמן לפעמים התקעת על מסך כחול או לבן עם פסים ולא מגיבה לכלום - גם פה כיבוי לזמן ממושך מחזיר אותה לחיים. היה טכנאי, החליף לוח, נראה שהסתדר אבל לא שוב חוזר על עצמו, לקח שוב לבדיקה ולא מצא כלום ועם זאת עדיין ממשיך לקרות. יש למישהו רעיונות מה זה יכול להיות? הוחלף כבל חשמל וכבל HDMI ומקורות שידור שונים ועדיין כלום.
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אני מחפש משהו כזה - http://www.daganm.co.il/rec/420-מתאם-HDMI-זכר-DVI-נקבה,-מוזהב רק בחיפה. המטרה היא לחבר ממיר HOT למסך המחשב שיש לו כניסת DVI בלבד.
-
- 29 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות לאוזניות ל-zen micro המיועדות לפעילות ספורט מתונה. חשוב שיהיו נוחות וקלות (וכמובן באיכות טובה). באותו עניין - האם אוזניות עורף עדיפות לספורט על פני אוזניות כפתור? הם באמת נוחות בפעילות ספורט? ושאלה אחרונה - יש חנויות שמאפשרות להתרשם מאיכות השמע (ולא רק מהקופסא).
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לפי הכתבה ברגע שאפל נכנסו לשוק עם נגן הפלאש נאנו, הם גם לקחו נתח שוק גדול (כ 40 אחוז) בנגנים המבוססים זיכרון ולא דיסק קשיח, מה שהוביל להפסדים, וכרגע כבר לא שווה להם להשאר בשוק. קראתי את זה בכתבה
-
- 49 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מקבל היום במתנה (!!!) אינספיר 5700... יש לי כרגע כרטיס PCI 5.1 אנלוגי (עם שלוש יציאות... רונט, ריאי וסנטר\סאב) אמרו לי שזה לא טוב לרמקולים האלו... וכדי כרטיס דיגיטלי... על מה את אתם ממליצים? בוא נגיד שאני מוכן להשקיע עד 600 שקל (אבל עדיף כמה שפחות...) קראתי איפה שהוא בש אודג'י 1 אין חיבור אופטי או משהו, שב 2 יש... מה הכוונה? איזה חיבור אני צריך בשביל מקסימום ביצועים מהרמקולים? ואיזה כרטיס כדי לקנות? (ואם התשובה תהיה מוקדמת אז יש מצב שאת הכרטיס אני אקבל גם במתנה... אז בבקשה... תשובות מהירות...)
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3131 אמור לתקן מס' באגים אם כי אומרים שלא הכל תוקן, אולי בגרסה הבאה.. עוד שנה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת לחדר בעיקר לסרטים וגם להאזנה למוסיקה לא סגנונות מאתגרים בטירוף. בבקשה תתעלמו מהמחיר ותמורה למחיר אני פשוט יכול לקנות SOUNSTICKS יד שנייה ב700 שקל שזה מאוד קרוב למיקרולב מה עדיף.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום.! (השאלה בכותרת) הגודל רצוי מאוד שיהיה 256 mb
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כעזרה להורים, התחלתי לברר להם בירורים ראשוניים (מאוד) על מערכת סלונית לשיפור חווית ההאזנה בסלון. כרגע הרכיב היחיד שקיים הוא מסך LCD 37" של טושיבה (HD ready) שלא יוחלף. מעבר לזה, אין כלום. מה שכן, יש לי סט רמקולים Logitech X-530 (רמקולים אנלוגים בתצורת 5.1 עם 3 "חיבורי אוזניות" (3.5mm?) כתום-ירוק-שחור) שלדעתי במקום שסתם ישכבו בתוך הקופסא, אחרי שכבר כמעט שנה אין להם שימוש יכולים בהחלט להתאים לצרכים שלהם בסלון מבחינת עוצמה ואיכות. הבעיה היא שממה שאני מבין, אין ממש רסיברים שיודעים להוציא סאונד לרמקולים של מחשב (יש גם עניין של הגברה פנימית של הרמקולים, לא?) ככה שחיבור ישיר לרסיבר עלול להיות קצת בעייתי. מצד שני, נראה לי שמחשב מדיה סנטר עלול להיות קצת גדול עליהם (למר…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
צהריים טובים, השאלה שלי היא כזו: ברשותי כרטיס קול ASUS Xonar Phoebus ROG עם מספר רב יחסית של יציאות אודיו מאחריו. במבצעי BF האחרונים התחדשתי בנוסף לסולו 7C גם ב M50X ו HD598. השאלה האם ניתן לחבר את שלושת במקביל וע"י שינוי תוכנתי בלבד לכוון איזה התקן יעבוד. כלומר לעשות "הסבה" לאחת היציאות להפוך לאוזניות. האם זה ניתן ואם כן כיצד?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי מערכת דיי ישנה,אבל עם שתי רמקולים ולא מזמן קניתי רמקולים של Sonic Gear EVO 3 עכשיו ישנה אופציה לחבר את הרמקולים או את המערכת עצמה אפילו למחשב וככה יהיה לי תרמקולים של המערכת וגם תרמקולים של הEVO 3?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום. שכנעו אותי לא לקנות PMC, ולכן אני קונה MP3 רגיל. אני צריך MP3 שנראה טוב, עם חיי בטריה שיותר גדולים מ12 שעות, תפריט קל, מכשיר קל, עדיפות על אחד שיקרא גם עברית. אין הגבלה בתקציב. תודה לכל העוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-