עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני מחפש תחנת עגינה+רמקולים לאייפוד נאנו, עד 400 ש"ח. לשימוש ילדה בחדר קטן. צריך לכלול: חיבור+הטענה לאייפוד נאנו, כניסת אודיו (AUX) לחיבור נגנים אחרים/טלפון, חיבור לחשמל (לא חייב להיות נייד). רצוי: רדיו. תודה רבה על הפנייה לדגם מתאים.

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  2. Started by pure perfection,

מה קורה ?? עשיתי עיוות קול של מישהו ושמרתי בקובץ אודיו , עכשיו איך אני יכול לשים "הגנה" על הקובץ הזה שלא יוכלו לדחק עם הקול ולחהזיר את זה כשהיה בהתחלה ?? תודה

3. שלום, אני צריך המלצה לטלויזית 32 אינץ' בתקציב 1500 ש"ח (אפשרי לחרוג גג עד 1600-1650 אם זה ממש רצוי) טלויזיה לחדר שינה, חשוב לי שיהיה HDMI וכניסת USB לסרטים עם כתוביות בעברית. ראיתי כמה טלויזיות אבל אני לא ממש מבין בתחום אז אני צריך את עזרתכם תודה רבה!

4. ערב טוב. אני מעוניין להוריד להרבה קבצים אאצלי את איכות השמע וע"י לכווץ אקבצים שששוקלים 20 מגה לפחות ממשמעותית כדי שאוכל להעלות אאותם לאתר. האם כל תוכנה של mp3 convert אמורה ללעשות את העבודה? ואיפה אני יכול למצוא תתוכנה כזו? עוד דבר שאשמח לקבל עליו הסבר זה איך אני מקטין וידאו מסוים שרץ על מסך כמעט מלא לקטן (להקטין רזולוציה ואפילו אאיכות) שיהיה בגודל ששל יוטיוב כד'.? התוכנה super נותנת פתרון לדבר השני שביקשתי? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  5. Started by neo690,

האלן יש לי מחשב חדש (חודש וקצת) עובד ממש תותח ואני מחפש עכשיו רמקולים 2.1 (2 רמוקולים + סאב) יש למישהו המלצות? (אני גר באזור חיפה אם זה משנה) תודה

• 12 תגובות
    • 873 צפיות
  6. Started by DMV,

הי חברים, יש לי בקשה לעזרה יש לי אוזניות IN EAR של IBEATS (נהדרות אם כבר שאלתם...לפחות בזמן שהם היו שלמות) עם דיבורית אישית מובנית (לחבר לאייפון) הייתי קצת אלים איתם ושברתי את הפלאג- יצא החוצה מהמקום ולא ניתן להחזיר. אחרי שהוצאתי את הבידוד וחשפתי חוטים נשארתי עם כמה שאלות: 1- לאן אני מלחים כל דבר? (הבנתי שירוק זה הארקה, אדום-שמאל, זהב-ימין ובטח הלבן המסוכך זה הדיבורית...תקנו אותי אם זה אחרת) 2-האם צריך הלחמה מיוחדת? 3-האם מישהו מוכן לעזור לי עם ההלחמה (אין לי מלחם שפיץ, מוכן לשלם) הערות - מדובר בכבל של מונסטר. -צירפתי תמונות של הפלאג והחוטים החשופים. -אני ממש אוהב את האוזניות האלה -לחנויות אלקטרוניקה אין סבלנות להתעסק עם תיקונים כאלה, תנו להם רק טלויזיות... - אני ישמח לקב…

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  7. יש לי רמקולים 5.1 YAMAHA TSS-1 הם עובדים עם כרטיס קול O/B האם אני אשמע הבדל עם AUDIGY 2 ? גם עם כרטיס מובנה הרמקולים טובים.. אבל האם האיכות אפילו תשתפר עם כרטיס ?AUDIGY

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by MotoCross,

אני מחפש את הרמקולים הכי איכותיים של 5.1. עש תקציב של 1000 שח. על מה אתם ממליצים :AR15:

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  9. Started by j-cool,

אני מעוניין לקנות את ה-iriver h320 אני לא מצליח למצוא את המכשיר בשום מקום חוץ מניות באינטרנת האם אתם יודעים מתי יהיה אפשר לקנות את המכשיר בחנויות בארה"ב לדוגמא best buy wal-mart וכו...????

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  10. שלום, אני קונה מחשב חדש ואזדקק לכרטיס קול שיעבוד בצורה טובה עם Steinberg Cubase. התקציב הוא, כאמור 500 ש"ח. תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  11. Started by skot,

ניסיתי להחליף רמקולים ולשחק בהגדרות של המחשב הכל על איזון אמצעי ועדין לא מצליח לשמוע ברמקול הימני

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  12. SOUND BLASTER X-FI PLATINUM FATAL1TY CHAMPION 7.1 PCI אני אשמח לשמוע המלצות בנוגע לכרטיס קול הזה, זה במקום הכרטיס קול המובנה שיש לי בלוח אם של המחשב החדש שלי. למי שאינו יודע, הלוח אם של המחשב הישן שלי עשה את שלו וכנראה התפגר , ולכן העברתי את ההארד דיסקים החדשים (500GB IDE כל אחד) מהמחשב הישן לחדש, והסתדרתי לבסוף עם ההתקנה של הווינדוס. בסופו של דבר התקנתי אותו על ההארד דיסק השני וזה עבד. ההארד דיסק הראשון כבר זוהה אח"כ ומאז אני שמח. עכשיו אני צריך המלצה על כרטיס קול וכרטיס מסך. נתחיל עם כרטיס קול.

• 12 תגובות
    • 873 צפיות
  13. Started by nottheguy,

היי, אני רוצה לקנות נגן (כנראה iaudio x5) בעיקר כדי להקשיב באוטו. השאלה היא האם יש משדר רדיו שאפשר לחבר לנגן ולקלוט ברדיו-דיסק של האוטו (כמו itrip של ipod). תודה תודה על כל עזרה!

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  14. שלומות חברים, הטלוויזית CRT בסלון שלנו שבקה חיים והוחלט "פה אחד" לעבור לפלזמה/LCD. מבחינת מימדים, תקציב וכו' אנו מוגבלים ל32 אינץ'. מרחק הצפייה הוא בין 2.5 מטר ל3, והשימוש הכמעט בלעדי יהיה בחיבור לממיר HOT VOD רגיל לחלוטין, פעם במאה שנה אולי גם יתנגן איזה סרט DVD, אבל זה כנראה לא יקרה. לכן, אפילו HD READY זה "יותר מדי", אבל אני יודע שכבר אין טלוויזיות שהן לא HD READY... אז נגיד. משיטוטיי בפורום הבנתי שדווקא עדיף פלזמה לשידורי כבלים בסיסיים... אשמח להסבר ולהצעות. תקציב: שוב, כמה שיותר זולה... חייב להיות פחות מ3,000 - אם יש משהו בסביבות ה2,500 אנחנו נשמח מאוד. תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  15. Started by MasterDC,

שלום לכל חברי הפורום! רציתי לדעת עד כמה מוכר נגן ה mp3 הנפלא הזה בארץ. אני מדבר על המכשיר MURO MR-100. למי שלא מכיר: http://store.suntecint.com/yhst-19396115535817/mumr25mp3plw.html בקצרה - -נגן אמפי3 עם תכונה מיוחדת במינה: משדר רדיו (אלחוטי) שבעזרתו משדרים לכל מערכת עם רדיו את השירים שעל המכשיר. -קורא mp3 ו wma. -רדיו. -הקלטה מהרדיו - ישר מקודד את הקובץ ל MP3. -הקלטת קול. -Line-In Record ועוד. בקיצור מי שלא מכיר - שווה לו להכיר, ומי שמכיר אני אשמח אם יצור איתי קשר או באימייל sdhdavid@walla.co.il או כאן. תודה.

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  16. יש לי כרטיס X-FI XTRIME MUSIC איזה רמקולים אני צריך כדי לנצל את כולו ?

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  17. היי... אני יודע שבטח דנו בנושא הזה בעבר אך הייתי רוצה שאנשים שבאמת יש להם את האוזניות או שבאמת ניסו אותם ולא התסכלו רק באינטרנט כי את זה גם אני יכול שיגידו את כל ההבדלים בין שתי האוזניות ואיך הם בכלל? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  18. Started by אוריפ,

http://www.yeda.co.il/iPodHE/index.html עפ"י YNET העדכון בגרסתו הסופית (לא בטא) יצא עוד כשבוע וחצי. אני ממליץ לחכות ורק אז להתקין. מיותר לציין שבניגוד לשאר תוספות העברית, עדכון זה אינו מסיר את האחריות.

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by heilper,

האם למישהו יש מושג היכן אוכל להשיג את ה nforce CNR audio card riser ללוח של MSI ובאיזה מחיר? בתודה מראש גל היילפר

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  20. הי! יוני(Jim) ביקש ממני לשאול אתכם,אנשי הפורום הנחמדים, האם זה נכון של-NAD יש בעיה רצינית הכל מה שקשור לאמינות של המוצרים שלהם? הוא ראה ליד המלון שלו(בחו"ל) באיזה חנות חיסול מלאי של CDP'S שלהם ולפני שהוא קונה הוא רצה שאני אשאל אם זה נכון שיש להם היסטוריה של בעיות אמינות? כי הוא אומר שהם איכותיים בצורה מדהימה והוא רוצה להיות בטוח בנוגע לחיי המוצר לפני שהוא קונה בחו"ל ובכך מבטל את האחריות... תודה . ולא מדובר פה על דגם ספציפי אלא באופן כללי...

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  21. אני מתכנן לא עכשיו אבל בעוד הרבה זמן לשפר קצת את השמע של המחשב שלי כי נמאס כבר מסאונד ממוצע של שתי רמקולים ג'נריים רציתי לדעת איך הרמקולים האלה במשחקים במיוחד משחקים שתומכים ב eax hd advanced כמו doom3 ו quake 4 אני מתכוון לשים אותם יחד עם כרטיס מסדרת x-fi, כנראה fatal1ty fps לא בטוח ומה הם באמת לא מחוברים אחד לשני בחוטים?

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  22. יש משהו שרוצה למכור מגבר דגם Onkyo TX DS575 5.1 במחיר 1400 במצב מעולה http://audio-database.com/ONKYO/amp/tx-ds575-e.html סאב אקטיבי-600 Onkyo -100w

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  23. אני מחפש אוזניות למחשב עד 300 שקל, ללא חריגה אפילו מעדיף פחות הפלנטרוניקס DSP500 שלי מתו סופית ואני רוצה תחליף זמני ביינתיים. הסתכלתי על מחירים PX200 של סנהייזר עולות כ-250 שקל, HD201 עולות כ140 שקל וכמו גן הeh150 עלות באותו האזור. האיכות צריכה להיות טובה, אני מעיף טווח תדרים צר יותר ושבאמת משוחזר כמו שצריך מאוזניות שטוענות שהן 8hz-30khz ובפועל רק ממלאות את כל הצליל בבאס מציק. כמו כן לגודל וניידות אין שום משחק בעניין, מה שכן אם יש לאוזניות בעיה יידוע עם ספוגים לא נוחים וכו' נא לציין את זה הראש דיי גדול ואני לא סובל אוזניות שלוחצות חזק על האוזניים. איזה עוד דגמים טובים יש בטווח המחירים של 150-300 שקל, ומה מבין שלושת הדגמים המוצעים כאן הכי טוב.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  24. שלום, יש לי מערכת מיני ואני רוצה להפטר ממנה. אבל להשתמש ברמקולים. הרמקולים מחוברים בחיבור רגיל של רמקולים כשלכל רמקול יש כבר שחור ואדום. יש דרך לעשות איזה התאמה ולחבר את הרמקולים לכרטיס קול שלי? תודה

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  25. אוקיי תודה. למה כל פעם שאני פותח ת'רד אז לא רואים אותו כאילו הוא לא נוצר בכלל ?!?! בפורום של מפרטי מחשב ומעבדים לוחות וזכרונות. למהההההההההההההה?????????????

• 10 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.