עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אז ככה אני לא מוצא את הדבר כי גם אני לא יודע איך קוראים לזה מאז ששינו תגוגל זה לא מוצא לי דברים בעברית או שאני עשיתי משהוא דפוק שאני לא יודע עלו. אז ככה יש לי אוזניות USB אלחוטיות עכשיו אני רוצה בעיקרון לחבר אותם לרסיבר או לטלוויזיה עצה אבל הקטע שהחיבור USB של הטלוויזיה לא מזהה תחיבור של האוזניות. אז אני רוצה לקנות חיבור רגיל שהופך לUSB ואפשר להוציא מימנו מוזיקה ושיזהה תאוזניות ראיתי דבר כזה אצל איזה מישהוא. עם לא הבנתם אותי אני יעשה את זה יותר מפורש(:. האוזניות זה אלו: http://i.ebayimg.com/t/Plantronics-995H-Wireless-Headset-used-good-with-accessories-/00/s/MTMxMVgxNjAw/$(KGrHqF,!oMFBmH1Q9GFBQg(uVOjhw~~60_35.JPG ממש ממש תודה לעוזרים זה אמור להתחבר לטלוויזיה ומישם לUSB של…

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  2. Started by domiel,

יש לי יומהולדת עוד חודש וקונים לי X5L ובמקרה יצא לשמוע קצת עם הSR60 שלי בביה"ס וזה בילתי נסבל...אי אפשר להנות ממוזיקה שיש כל כך הרבה רעש רקע... לכן יחד עם הנגן אני רוצה גם אוזניות סגורות... יש לי 350ש"ח להשקיע (משהו כמו 80 דולר) לאוזניות סגורות...(חשוב שיהיו בגודל מלא ) תודה מראש. ולל,מסתבר שאבא שלי עשה טעות וקנה את הX5L 30G...התכוונתי ללכת על 280PRO וכשהוא הגיע לחנות לא היה לו מספיק כסף...הוא חזר היום ולא אמר לי על זה כלום עד שהגיע...אבל,אני עדיין מעוניין לקנות אוזניות ב350 ש"ח רק שבגלל שאבא הולך לארה"ב בעוד חודשיים אני מתכוון לקנות אותם בארץ. אז ההתלבטות היא בין 212P ל201,שלפי מה שהבנתי ל212 יש בעיות באס שמעלימה כל זכר למיד ולהיי ואני בטוח שאם איקולזייר נכון אפשר לשנות …

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  3. Started by TRISOMY,

היי, אני מעוניין להחליף את המערכת הנוכחית שיש לי בחדר... החלטתי לרכוש מע' 5.1 ... בעיקרון מיועדים למוזיקה בעיקר... התקציב עומד על גג 700 ש"ח. גודל החדר הוא 3.5*3.5 +/-. אם יהיה גם שלט למע' אז יהיה מצויין.... תודה מי שיעזור בנושא...

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  4. Started by ab_box,

היי חברים, לאחר שקראתי את הביקות על הCOMPRO VIDEOMATE E900F http://hwzone.co.il/reviews/videomate_e900f/ החלטתי לרכוש אותו, עכשיו ברשותי מס' שאלות 1. הכרטיס באמת מסוגל להקליט HD או רק צפייה? 2. אם יש לי שני ממירים אני אוכל באמצעותו להקליט משניהם? בבקשה תענו מהר כי כבר הזמנתי

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  5. Started by ktanta harta,

אני משתמש בכרטיס קול פורטיסימו 3 ובמשחק Dead To Rights, במשחק בנמאפייני אודיו כתוב שמהשחק תומך בDD בכרטיסים כמו הסאונד סטורם אשר בלוחות NFORCE שיש להם די קודר פנימי אבל אני משתמש ביציאה האופטית וברסיבר בתור הדי קודר בעזרת AC3 FILTER, אז איך אני גורם למשחק להפעיל את הAC3 כדי הרסיבר יפענח כי כרגע זה לא עובד, אבל לדוגמא סרטים עם AC3 אני כן יכול לשמוע

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  6. Started by roisg,

אילו מבין הרמקולים הבאים (בלי להתחשב במחיר) הם הכי מומלצים? (מוזיקה, סרטים, משחקים - הכל באופן כללי ולא מקצועי). ALTEC LANSING ATP3E 2.1 ALTEC LANSING VS4121 2.1 ALTEC LANSING VS2421 2.1 JBL CREATURE II 2.1 HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II 2.1 בתודה מראש..

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  7. מפרט: המחיר הוא: 349 ש"ח איך הנגן הזה? שווה את המחיר? כדאי לקנות? ERGOTECH - החברה הזאת מוכרת? שאלה נוספת לא קשורה כלכך: ProVision היא חברה טובה (לנגנים/מסכים)?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  8. Started by matteo,

לא להתייחס לתקציב אלא לתועלת, בידיעה שהמחיר של הכל הינו 3000 שקל 2x polk monitor 70 onkyo sr508 polk psw10 מתכוון להזמין ביום יומיים הקרובים, מחכה לאישור של מביני עניין

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  9. אני מחפש רמקולים למחשב וכרטיס קול, שניהם ביחד עד 1500 ש"ח, תודה.

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  10. כותרת חשובה לי נוחות השימוש (הכוונה שפאנל כונון השמע יהיה מלפנים) איכות טובה גם ברמות גבוהות של שמע יופי 2.1 בלבד כבלים ארוכים (מעל 1.5 מטר) חשבתי ללכת בכיוון של LOGITECH ככה שיתאים לעכבר המתוכנן ולמקלדת חח. (WAVE וG9) מלוג'י חשבתי על X240 וX230 1. האם בX240 פאנל כונון השמע נמצא מלפנים? 2. האם שווה להשקיע את ההפרש בין X230 לX240? 3. האם יש מתחרים באותו תג מחיר הטובים מהשניים שציינתי?

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  11. אני רוצה לקנות כזה מכשיר (שמחברים למחשב ושולח לטלוויזיות בבית אותות), השאלה שלי היא האם זה באמת מספק את מה שהוא מתיימר לספק, ואיך בדיוק קוראים לזה, שאני אדע מה לחפש כדי תכלס למצוא את המכשיר.. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  12. Started by Splashy,

לפני כחודש וחצי קניתי באייבורי את ה-SOLO6C. הכל עבד מצויין עד אתמול, פתאום הם הפסיקו לעבוד. החליפו לי אותם לחדשים, ובחדשים יש בעיה אחרת שלא הייתה בקודמים שנוצרים עיוותים בסאונד, במיוחד עם באסים, אך גם לא בעוצמה חזקה במיוחד (גם בחצי מהעוצמה המקסימלית). כתבתי לאייבורי והתייעצתי איתם מה לעשות. לזכותם של אייבורי ייאמר שחזרו אלי מהר מאוד והציעו לי להחליף לזוג נוסף של SOLO6C או לדגם אחר וכאן ההתלבטות שלי. הרמקולים הקודמים שלי (כרגע אני משתמשת בהם במקום ה-SOLO6C התקולים) הם Altec Lansing FX 6021. האם להישאר עם ה-FX 6021 או להחליף לדגם אחר? אם להחליף אז האם לקחת זוג SOLO6C שלישי או לקחת רמקולים אחרים באותו טווח מחירים (+- 100-200 ש"ח)? האם יש רמקולים אחרים מומלצים בטווח המחירים…

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  13. Started by levelone,

אני מחפש אוזניות טובות למשחקים. אין תקציב מוגדר, תזרקו הצעות ואני יקנה את מה שהכי מתאים לי. מקרופון יהיה נחמד אבל אני מעדיף בלי אם זה אומר שהאוזניות יהיו איכותיות יותר. * למשחקים אני מניח שעדיף אוזניות בצליל היקפי של 5.1 ולא אוזניות סטריאו? תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  14. Started by kobin,

יש לי כרטיס קול די ישן, CREATIVE VIBRA שעד עכשיו עשה את כל מה שמבקשים ממנו, שזה להוציא קול לשני רמקולים... עכשיו קניתי כרטיס מסך RADEON 9200 VIVO, ואני רואה טלויזיה במחשב, כאשר ה-סאונד נכנס למחשב דרך ה-LINE IN של כרטיס הקול יש לי שתי שאלות: 1. חיברתי אוזניות ליציאה של כרטיס הקול, ואז שמתי לב שהכרטיס מוציא החוצה "רעשי מחשב", כלומר שיש כל מיני רחשים שנובעים מסיבובי מאווררים, דיסקים וכו', שכרטיס הקול כנראה קולט ומוציא החוצה כרעש. שמתי לב שזה קיים גם ברמקולים הרגילים, כשאני מגביר את הווליום (הרעשים קיימים גם עם כרטיס המסך הקודם) 2. לבד מן הרחשים האלה, שומעים טלויזיה מצויין במחשב, בסטריאו ודרך שני הרמקולים. הבעייה: כאשר אני מקליט מן הטלויזיה לקובץ, אז כשאחר כך אני מריץ את קטע …

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  15. שלום רציתי לשאול אם אולי יש מישהו שמבין משהו במערכות לרכב אני לא מחפש משהו מיוחד בערך רמקולים קדמיים ואחוריים ששומעים בהם טוב.... או כל הצעה אחרת שתהיה לכם בתקציב של בערך 500 שקל אהה וגם רציתי לשאול אם מישהו מבין בסוגים השונים של הרמקולים ויכול להסביר לי קצת מושגים כמו קומפוננט או רמקולים 6/9 או למשל כמה כדאי לקנות באיזו עוצמה וכו'.... :s05: תודה מראש

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  16. Started by T-HacK,

אני מתלבט בקניית iPod, או iRiver ... שמעתי ש iRiver יותר טובים מאייפוד, יותר מתקדמים .. מישהו יכול לתת לי מידע על שניהם ?? שאני אוכל להשוות מה זה בכלל אייפוד\אייריבר כמה זה עולה ? אילו דגמים יש? תודה רבה.

17. אני רוצה לקנות אוזניות לנגן G3 (וגם למחשב) מישהו יודע איך הם מבחינת נוחות\סאונד ושאר ירקות? הנה לינק מהאתר הרשמי: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/CA/EN,CRID=2412,CONTENTID=10684 לא רשום על ההתנגדות, למישהו אולי יש מושג? ובבאג לא ידעו להגיד

• 12 תגובות
    • 933 צפיות
  18. Started by OmerS,

היי, יש לי דיסק של מוסיקה שכל מערכת סטריאו נורמלית קוראת. המחשב לא קורא אותו משום שהוא חסום בדרך חדשה. מישהו מכיר את החסימה ויודע איך לעקוף אותה? ;D

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  19. Started by dudidu08,

רכשתי לא מזמן את הדגם הנ"ל שכותב שהוא תומך בכל סוגי הוידאו (תומך ב: DVD / CD / MP3 / KODAK-CD / MPEG-4 / CD-R / CD-RW / JPEG / Xvid ) אני משתמש רק בדיסק און קי לאכסן דרטים אך משום מה הוא לא קורא לי קבצים כמו WMV file אלא הוא קורא לי רק AVI file למה זה ככה?יש לי הרבה סרטים בWMV FILE פשוט מה עושים?

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  20. Started by SyRenity,

היי. אני מחפש זוג רמקולים (בלי סאב) למשבח משני לשימוש בסיסי. ראיתי את שלושת אלו: Creative Inspire SBS 245 Altec Lansing BXR1220 Logitech S-120 לכולם יש סקירות טובות בזאפ - שאלה מה הכי מומלץ, והאם יש אופציות אחרות בתווך המחירים זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  21. Started by roKp,

שלום, אני מחפש נגן MP3 בסביבות 1000שח אני מוכן לעלות את התקציב אם יש הצדקה... מאוד חשוב לי שהוא יהיה קטן ודק, ולא שביר כמו הנאנו.נפח-MIN 2G. הייתי רוצה שיהיה בו וידיאו למרות שזה לא עקרוני. יש לי אפשרות לקנות מארהב-אז אפשר לכלול מכשירים שאינם זמינים בארץ. תודה לעוזרים, ושבוע טוב.

• 12 תגובות
    • 932 צפיות
  22. Started by malcolmx9,

ידידה שלי ביקשה שאני אמליץ לה על נגן 128MB (איו צורך בזיכרון גדול יותר), שיהיה בעל איכות שמיעה טובה. התקציב הוא 300 ש"ח. זה מספיק? ובאמת שאין צורך בנפח יותר גדול, אז בבקשה אל תתחילו להמליץ על נגנים של 256MB ויותר, כי זה סתם מוסיף לה כסף!

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  23. למשל sharpness - על כמה?noise reduction - מכוון אצלי על OFF אבל יש אפשרות ל - HIGH \ MEDIUM \ LOW mpeg noise reduction - אותם מצבים על מה לכוון אותם? יש בשלט אפשרות בשם theatre שמתי שאני לוחץ עליה זה עושה את המסך בצבע כהה ושאני עושה OFF חוזר להיות רגיל\בהיר יש לי מערכת קולנוע ביתית טובה שמכוונת אצלי על CINEMA שזה 5.1 ערוצים , קיצר איך לכוון אותה?

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  24. Started by Dror-l,

שלום לכם! היום קיבלתי את נגן ה iriver h10 החדש והמדהים שלי! שמעתי בעבר בפורום שיש הגדרות אופטימליות ל EQ הזה ורציתי לשאול מהם? בתודה מראש ובמחיאות כפיים דרור

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  25. היעוד העיקרי שלו היא שמיעת מוזיקה במחשב. כמה שיותר איכותי, יותר טוב (למרות שאני יודע שהתקציב לא ממש מאפשר זאת). אשמח להמלצות. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים