עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Ibrow-Now,

אם לוח בא עם כרטיס קול עליו ואני רוצה לשים כרטיס נורמלי, איך מנטרלים את הON BOARD?

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  2. מחליף את ה-z906 הזוועתיים (למוזיקה, למשחקים הם סבבה...). שוקל להשאיר את שניהם מחוברים

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  3. Started by DAVIDD,

H-10 אייריבר איך הבאנדל שלו,איכות שמיעה, חסרונות,יתרונות מחיר 1380 שווה?? יאללה תריצו תגובות אני חושב ללכת על הנגן הזה :s05:

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  4. Started by DAVIDKI19,

של לוג'יטק? אפשר לתלות אותם לקיר או שרק על השולחן?

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  5. Started by yawn,

שלום אני מחפש ספיקרים למחשב ושיהיה ניתן אולי בהמשך לחבר למערכת רצינית בסלון. במטרה של בעיקר שמיעת מוזיקה ומשחקים לעיתים רחוקות. הסתכלתי על הGLA-55 ואיכות השמע מדהימה אך המחיר קצת גבוה, אני מחפש משהו בסדר גודל האיכויות האלו במחיר יותר סביר (במקרה ויש) אני צריך 2 ספיקרים כי אין לי מקום למערכת של 5, וטווח המחירים יכול להגיע גם לאלף+ ש"ח. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  6. Started by shimlali,

שלום, קניתי סאונד בר של ימאהה yas 109 עם אלקסה, מישהו יודע כיצד להתקין את האפליקציה אמזון אלקסה בכדי שאוכל לתפעל את הסאונד בר? הורדתי את האפליקציה של ימאהה, הורדתי גרסת ביטא של אלקסה, אך אני לא מבין איך ומה לעשות? מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  7. Started by AcidBurn10,

שלום חברים יש לי מע' רמקולים Logitech X-530 שקניתי אתמול חיברתי אותם היום ויש לי רעש סטטי כל כמה שניות , רעש כזה כאילו הכבל לא יושב טוב , מין פיצוצים קטנים כאלה , כמו הפרעות .. גם שאני שומע שירים (זה פחות קריטי) וגם שאין שום אודיו מהמחשב .. אם אני יושב ליד המחשב בשקט בלי לשים שירים זה רעש מטריף ומעצבן , כל כמה שניות.. ניתקתי אותם לגמרי מהמחשב וזה הפסיק .... מה זה יכול להיות? זה הרמקולים? או איזשהי הפרעה אלקטרומגנטית ? יש לי ראוטר אלחוטי , ניתקתי אותו אבל זה עדיין המשיך ... כדאי להחליף אותם בסט חדש/אחר ? תודה !!

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  8. Started by nehmia,

הממ מה זה?

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  9. Started by jayz0r,

אהלן, אני כותב בשם חבר אשר רוכש: - מחשב נייד (XPS של DELL כנראה, אבל הרבה תלוי בתשובות כאן) - רמקולי סראונד (סט סטאלייטים וסאב של JBL) - רסיבר (איזשהו דנון) - טלוויזיית LG SCARLET 42" FULL HD השאלה היא, איך אפשר להשתמש בלפטופ כ- HTPC מבחינת סאונד? הרי אם אין לו SPDIF (ועד כמה שידוע לי לאף אחד מהם אין) איך הוא יוציא סראונד לרסיבר? הוא אמור להוציא בכלל, או שהוא רק מוציא מידע והרסיבר יהפוך את זה לסראונד? ברור שאין את הבעיה הזו עם HTPC נייח בגלל שאפשר לחבר כבל דיגיטלי, אבל הנייד נקנה גם ככה בלי שום קשר למערכת הקולנוע הביתית, וכדי לחסוך עלות של נייח הוא היה מעדיף להשתמש בנייד בתור ה- HTPC. יש למישהו פתרון לעניין ויכול בנוסף גם לתאר את שרשרת הכבלים והחיבורים הדרושים בסופו של יו…

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  10. היי איך אני מחבר את הרמקולים של מערכת סטריאו למחשב? תודה מראש

11. אני רוצה לקנות רמקולים לחדר שינה שיתאימו לקולנוע ביתי בתקציב 300-500 אני זוכר שיש רמקולים ממש טובים של ALTEC מלפני איזה שנה שכולם דיברו עליהם.. עכשיו אין לי מושג מה הולך אבל הבנתי שעדיף לקנות רמקולים למחשב כי הם נותנים יותר איכות בזול.. אז אם אפשר המלצה על רמקולים 5.1 באיזור ה300-500

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  12. שלום, יש לי אפשרות שיביאו לי רמקולים למחשב, כרגע יש לי מערכת עתיקה : Creative Cambridge SoundWorks DeskTop Theater DTT2500. ראיתי את ה- Logitech Z-5300e במחיר מצחיק של 117$ : http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=360413 קראתי הרבה ביקורות על המערכת, אבל רציתי לשמוע מאנשים שיש להם את המערכת או שמכירים אותה היטב, מה דעתם אליה ואם יש מערכת יותר טובה באותו טווח מחירים. שימושים : משחקים ומוזיקה (לא ברמת Audiophile). יש לי את המחשב שני שמחובר למערכת סטריו רצינית בשביל מוזיקה וסרטים. תודה.

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  13. Started by shaib1,

בס"ד שלום לכולם!! מאוד מתלבט מה לקנות האם את iriver h320 או את iaudio x5l את השוני בינהם באופן כללי אני יודע אני מחפש לדעת הבדלים יותר עקרוניים בינהם .... למשל : א) מה זה Iriver juckbox ......... מה זה אומר ? האם יש את זה גם ל iaudio ??? ב) האם ב- iaudio ה usb to go מגלה כל נגן או disk on key מהסוג שלא צרכים כל התקנה שמחברים אותם למחשב ? ג) היתי בבאג גבעתיים והם חיברו ל iaudio את ה disk on key שלי מסוג lg-stick-256m וזה לא זיהה אותו ..... מה אתם יודעים על זה ? המוכר יותר חשב שיש בעיה במכשיר שלו תודה רבה לכולם ! שי!

14. Started by maxwell10,

האם ישנם מגברים או רסיברים build-in במחשב (כלומר 5.25")?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  15. Started by Gilzo,

יש לי את ה Logitech X540 וכשאני לא על מצב מטריקס ואני שומע מוזיקה נגיד בWINAMP אני לא שומע בסנטר בכלל הוא לא מוציא אבל כשאני רואה סרט למשל הוא מוציא.. זה תקין? שאלה שניה זה איך אני יכול לדעת שהדרייבר קול שלי מעודכן והכל כמו שצריך? יש לי רילטק שאלה אחרונה זה את האוזניות משנה איפ]ה אני מחבר? לקונטרולר של הרמקולים או ישירים למחשב? תודה רבה חברים!

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  16. Started by רוצה לקנות,

מה איכות הנגנים שלהם? כלומר האם כדאי להשקיע1300 שקל בנגן 5 גיגה של קריאטיב (לא ציבעוני - רק MP3) או 1400 שקל בנגן MPIO עם מסך ציבעוני שמנגן סרטים, מראה תמונות ואם 8 גיגה (!!)

• 15 תגובות
    • 895 צפיות
  17. אורח עידו
    Started by אורח עידו,

היי כולם, חייב לומר שלא מתמצא בעניין בכלל, רק רוצה מאד לשדרג את הסאונד של הטלוויזיה והחלטתי לרכוש מקרן קול. מבחינת תקציב, אני פשוט מעדיף להשקיע ולרכוש אחד מצוין, אז בוא נגיד... 5000-6000? אם יש דגמים הרבה יותר טובים במחיר קצת יותר גבוה, אפשר גם. הסלון אינו סגור, צד ימין קיר, צד ימין מטבח, מרחק מהטלוויזיה (Samsung ) כ- 4.5 מטר. תודה

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  18. Started by ferrarious,

אני רוכש מחשב שיהיה מחובר לטלוויזיה פיליפס 8404 ואני מתלבט מה לעשות בקשר לאופן שמיעת התוכן. השימוש יהיה משחקים וצפיה בתוכן HD. אין לי אפשרות לרכוש מערכת קולנוע ביתית כיוון שבני הבית האחרים, בדרך כלל תמיד יש מישהו בבית, לא מאפשרים שימוש ברמקולים לכן כיום כאשר אני משחק או צופה בסרטים וסדרות אני משתמש באוזניות HD555 של סנהייזר המחוברות למערכת סטריאו המחוברת לכרטיס קול Creative SB live. עכשיו השאלה היא מה כדאי לי לעשות לאחר רכישת המחשב החדש: 1.לחבר את המערכת למחשב לכרטיס קול על הלוח אם ואליה את האוזניות 2.לחבר את המערכת למחשב לכרטיס קול נפרד ( אם כן אז איזה כרטיס כדאי לקנות ) ואליה את האוזניות 3.לחבר את האוזניות ישירות לכרטיס הקול על הלוח אם 4.לחבר את האוזניות ישירות לכרטיס ה…

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  19. Started by BaR151,

שלום, אני מתלבט בין כמה LCD ואני לא יודע איך לבחור.. עדיף לקנות חברה כמו סמסונג/LG... או עדיף לקנות טלויזיה לפי הנתונים לה (גם חברות פחות מוכרות כמו SANSUI/HAIRE וכו') תודה רבה!

20. Started by LIRON1,

השבוע התחדשתי ברמקולים למחשב microlab x16 והתאכזבתי מהבאס שלהם, כלומר יש להם באס טוב בווליום גבוהה אבל אני דווקא אוהב את הבאסים שבווליום הנמוך. השאלה אם כרטיס קול יעזור במשהו?

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  21. Started by zobb,

חברים אני ריוד לדעת מה יותר כדאי עכשיו, אני יודעשEXTIGY 2 יותר טוב לדי וי די אבל אני לא ממש צריך את העניין של הדי וי די כי אין לי די וי די במחשב אני צריך אתו כדי שיתן לי סראונד. אני לא ממש מעוניין ב2 בגלל שהוא נמצא בתוך המחשב ויש לי במארז דלת ככה שתמיד אני יצתרך להשאיר את הדלת פתוחה לכן אני מעדיף את הUSB. עכשיו אם אתם חושבים שהשינוי הוא מאוד דראסטי אז תאמרו לי תודה!!!!

22. Started by WaRez.,

מחפש המלצה למגבר פשוט ביותר, יש לי שני רמקולים של Cerwin Vega LS-10, ועוד זוג Cerwin Vega קטנים קטנים יותר שהגיעו איתם בסט, סה''כ 4 רמקולים. כרגע יש לי Denon AVR-1602 שהוא מאוד ישן, וגדול. אני מחפש מגבר שיוכל להתחבר לטלווזיה [ 32'' LCD ] ולמחשב [ כ.קול 7.1] [ אפשרי להתחבר לשניהם ולשנות ערוצים לפי בחירה?] ושיהיה כמה שיותר קטן. אני לא ממש חסיד של איכות אז בעיקרון כל מגבר שיעשה את העבודה ויהיה קומפקטי זה בסדר מבחינתי. עדיפות לחדש. בקשר לתקציב אין לי ממש מושג מה טווח המחירים, אז פשוט אסתכל על ההמלצות שלכם ואחליט. תודה.

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by Ofir87,

אהלן, ברשותי רמקולים מדגם Altec Lansing ATP3 בני 8-9, ולאחר ששירתו אותי נאמנה כל כך הרבה שנים רמקול שמאל הפסיק לעבוד (בדקתי חיבורים וכן כל דבר שניתן לעשות מבלי לפתוח את הרמקול עצמו/את יחידת הסאב). תהיתי לעצמי, בתור אחד שאין לו שמץ קלוש בנושא האודיו היוקרתי ועולם ההגברה, האם ניתן וכדאי לחבר רמקול מדפי דמות ה-Wharfedale Diamond 10.1 למחשב, ללא רסיבר או אמצעי מתווך כלשהו? במידה וכן, האם כרטיס עם יכולת הגברה מובנת (דוגמאת ASUS Xonar מדגם מסוים) יכול לתת לרמקולים הללו את הכח הדרוש להגיע ליכולת מספקת? האם בכלל שווה להיכנס לזה או שכדאי להשקיע במערכת 2.0/2.1 יעודית? אני לא מתכוון לקנות בעתיד הנראה לעין טלוויזיה כך שאני לא רואה את עצמי רוכש מגבר/רסיבר לשדך לה או למחשב? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  24. האם זה הגיוני שיש לרמקולים חיבור USB ?

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  25. Started by ghreg,

בעיה קטנה יש לי מגבר פיוניר עים יציאה אופטית חיברתי כבל מהלוח ליציאה לא שומעים כלום והווינדוס מראה שמתנגן משו אים יש הגדרה משו שאני מפספס אשמח לעזרה :}

• 4 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.