עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by cold fire,

יש לי מערכת ישנה ענתיקה בסביבות ה20 שנה (אחלה עובדת הכל תקין) הרמקולים התייבשו(גם הם בסביבות ה20 לחייהם) אני רוצה לקנות כעקרון 2 רמקולים בינונים (אני ישים אותם על המזנון) ואיכותיים כמה שניתן. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  2. Started by return,

שלום, אני מחפש אוזניות למוזיקה בעיקר, התקציב הוא עד 170 ש"ח. תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by orelzion,

טוב הכותרת לא ממש מסבירה את האמת, אבל לא היה לי איך לכתוב את זה. אז ככה יש לי מערכת קולנוע ביתית של samsung שקיבלתי מחבר, ואני לא יודע איך לחבר את זה ככה שיהיה לי 5.1 אמיתי, אני מצליח לחבר את זה למחשב עם חיבור רגיל ליציאת הפרונט (הירוקה) בלוח אם שלי. גילתי שיש במערכת הזאת יציאת s-pdif שכתוב עליה video out ניסיתי לחבר את זה ליציאת הS-pdif במחשב שלי (creative sound blaster live) אבל זה לא עובד רק אם אני מחבר חיבור סטריאופוני זה עובד, אולי זה לא היציאה הנכונה, אולי זה משהו אחר, יש למישהו מושג? אני פשוט לא מבין כלום במערכות האלו זאת הראשונה שלי. תודה!

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  4. Started by Snatch,

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין 192kbps ל 192kbps VBR ומה זה בכלל הVBR הזה ?

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  5. האם זה הגיוני שיש לרמקולים חיבור USB ?

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  6. Started by barak19876,

אני מתלבט באין הנגנים הבאים iAudio X5L 20G Archos Gimini 402 Archos Gmini 402 camcorder מה הכי כדאי לקנות ולמה???? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by ghreg,

בעיה קטנה יש לי מגבר פיוניר עים יציאה אופטית חיברתי כבל מהלוח ליציאה לא שומעים כלום והווינדוס מראה שמתנגן משו אים יש הגדרה משו שאני מפספס אשמח לעזרה :}

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  8. Started by justblack,

שלום לכולם! יש לי חוסר ידע ואני צריך את עזרתכם... תוך שבועיים אני קונה מחשב HTPC בעל כרטיס 2600XT עם מתאם DVI / HDMI - כולל העברת סאונד. בנוסף יהיה לי כרטיס TV מסוג PVR - 150. אני מעוניין לקנות LCD שישמש לצורכי אינטרנט אפליקציות שונות במחשב וכמובן לצפייה (ב YES) בסרטי DVD ותכני HD (שירדו מהאינטרנט בעיקר). מרחק הישיבה הוא כ 2.5 מטר. מספר שאלות: 1. איזה גודל מסך LCD מומלץ למרחק כזה? 2. יש לי רסיבר עם כניסה אופטית. איזה לוח אם כדאי לקחת שיש לו חיבור אופטי בכרטיס קול המובנה? 3. את כרטיס ה TV אני מחבר ישירות לממיר לצורכי ההקלטה ולא ל LCD נכון? 4. מה זה אומר HD READY? בחלק מהדגמים ראיתי תמיכה ב 1080i ובחלק 1080p. מה זה אומר? 5.וכמובן איזה LCD יתאים לי לצרכים של מחשב וצפייה? תו…

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  9. Started by 007noob007,

אני רוצה לקנות אוזניות חדשות! תקציב- 450 שקל. אפשר אולי גם קצת יותר.... מקום קניה- רק מאמזון ( amazon) שימושים- להקשבה למוזיקה מחוץ לבית, דרך הנגן שלי שהוא גם הפלאפון שלי (גלאקסי S ) פנוקציות- שישתיק את הקול מבחוץ, שיראו טוב, כמובן שהאיכות מוזיקה עדיף שתהיה גבוהה אם באסים טובים, נוחות, עמידות, ומעוד חשוב שיהיה פירוד והפרדת צלילים גבוה (שישמאו כל צליל בנפרד במקום בגוש מעורבב.) סוגי מוזיקה- רוק (sistem of a down,ACDC, GUNZ N ROSES) , ג'אז, מוזיקת מערבונים (הטוב הרעה והמוכארמוזיקה אם צלילים של חיות והרבה כלים), בעיקר דברים מורכבים אם הרבה צלילים! אני מעוד אהבתי את הAKG הקודמים שלי, אבל הם היו לא נוחות מספיק.. וגם התקלקלו לי המגעים.. היה לי AKG K518 ו AKG K512

10. זאת אומרת.. אני רואה הרבה סרטים.. גם סרטים ישנים ממש.. שהם בפורמט רחב.. ומשתרעים כמעט על רוב המסך.. אבל יש סרטים שהם בפורמט רגיל.. ורואים אותם בחלק הרבה יותר קטן של המסך.. ויש פסים שחורים גדולים למעלה ולמטה.. יש טעם להוריד גירסאות אחרות של הסרט וזה יסתדר שם? או שפשוט כל הגירסאות ככה.. ולא משנה איזה גירסא אני יוריד אני ימשיך לראות פסים ממש גדולים של שחור.. שלא כמו בפורמט רחב שזה רק פסים קטנים...

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  11. Started by dani688933,

בעיקר לגיימינג וסרטים. אפשר לחרוג ב50 עם ההבדל הוא משמעותי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  12. Started by FeedMe,

אני משתמש בX-FI אקסטרים מוזיקה תחת ויסטה 32 + הדרייבר שניתן להורדה מהאינטרנט. 1. האם יש audio console תואמת ויסטה להורדה איפשהו, או שאני אצטרך להמתין לשחרור של קרייטיב? (המשך 07') 2. בעיה A: כל התקני כניסת האודיו line in, מיקרופון.. לא עובדים. בקונסול יש אפשרות לברור איזה התקן יעבוד ואיזה לא, פה הוא פשוט לא עובד -אף אחד מהם. מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לברור התקנים? 3. בעיה B: למעשה, בלי הקונסולה איבדתי את כל האפקטים והיכולות של ה-audio creation mode. יש דרך להחזיר אותך/ להפעיל אותם דרך הדרייבר המפגר של קרייטיב? תודה!

• 13 תגובות
    • 907 צפיות
  13. Started by House M.D.,

אני מעוניין בהמלצה לאוזניות in-ear לאייפוד. בתקציב שלי הוא בערך 60-70$ בקנייה ב ebay. מה שחשוב לי זה שיהיו אטומות עם סיליקון, ושיהיו עד כמה שיותר איכותיות מבחינת חומרים, אני מעדיף אוזניות שיעבדו הרבה זמן. פלאג ישר ולא בצורת "ר" - יתרון אבל לא חובה, מכיוון שכשהאייפוד בכיס פלאג "ר" גורם להתעקמות הכבל.

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  14. שלום, אני צריך רמקולים לחבר. אין לו מושג ברמקולים והוא הולך לקנות משהו מטופש שאיזה חבר FXP גאון אמר לו. אני צריך המלצה מידידינו פה המבינים הוא בעיקר משחק, אבל הרמקולים בטוח ישמשו לצפייה ביוטיוב \ מוזיקה או סרטים. התקציב שלו זה 400 ש"ח. (אני קניתי JBL ספיירו ב-300 בבאג שהיה להם מבצע) אני הסתכלתי קצת, הוא התלהב ממיקרו לאב (יש לחבר שלו את הדגם הבא: http://ksp.co.il/?select=.1047..241..1310.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15360&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=442) יש לכם המלצות? הוא לא אודיופיל בשום מובן של המילה)

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  15. Started by domiel,

יש לי יומהולדת עוד חודש וקונים לי X5L ובמקרה יצא לשמוע קצת עם הSR60 שלי בביה"ס וזה בילתי נסבל...אי אפשר להנות ממוזיקה שיש כל כך הרבה רעש רקע... לכן יחד עם הנגן אני רוצה גם אוזניות סגורות... יש לי 350ש"ח להשקיע (משהו כמו 80 דולר) לאוזניות סגורות...(חשוב שיהיו בגודל מלא ) תודה מראש. ולל,מסתבר שאבא שלי עשה טעות וקנה את הX5L 30G...התכוונתי ללכת על 280PRO וכשהוא הגיע לחנות לא היה לו מספיק כסף...הוא חזר היום ולא אמר לי על זה כלום עד שהגיע...אבל,אני עדיין מעוניין לקנות אוזניות ב350 ש"ח רק שבגלל שאבא הולך לארה"ב בעוד חודשיים אני מתכוון לקנות אותם בארץ. אז ההתלבטות היא בין 212P ל201,שלפי מה שהבנתי ל212 יש בעיות באס שמעלימה כל זכר למיד ולהיי ואני בטוח שאם איקולזייר נכון אפשר לשנות …

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  16. Started by Black_Citadel,

יותר נכון , חבר שלי זקוק... וזה לא בדיוק התחום שלי, אוקיי אז הדרישות מהמכשיר הן: * תומך USB2 * עם 512מ"ב לפחות *אחריות מעל לשנה * עד 300 ש"ח תודה רבה רבה רבה

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  17. שלום, יש לי את האוזניות הנל כמעט שנתיים. בהתחלה דיי התלהבתי מה אבל עם הזמן אני מרגיש דעיכה בסאונד. יש לי תקציב של עד 250-300 שח לאוזניות. והפעם שלא יהיו INEAR אלא על כל האוזן עטופות. אשמח להמלצות. עד עכשיו המליצו עלי על HD205. איך היא? תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  18. Started by 1,

אני קונה עוד חודשיים DVD פייוניר DV366 ואני מעוניין לקנות רמקולים בשביל לשמוע סראוונד איכותי. איזה רמקולים הכי מומלצים מבחינת מחר ביצועים?

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  19. שלום חבר שלי רוצה לקנות אוזניות בתקציב של עד 100 ש"ח. על אילו אוזניות אתם ממליצים? תודה רבה לעונים.

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  20. אני רוצה לקנות רמקולים לחדר שינה שיתאימו לקולנוע ביתי בתקציב 300-500 אני זוכר שיש רמקולים ממש טובים של ALTEC מלפני איזה שנה שכולם דיברו עליהם.. עכשיו אין לי מושג מה הולך אבל הבנתי שעדיף לקנות רמקולים למחשב כי הם נותנים יותר איכות בזול.. אז אם אפשר המלצה על רמקולים 5.1 באיזור ה300-500

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  21. http://www.mpmate.com/sbuilder/bbs/hw/hw.jsp?id=PowerGallery&mode=view&action=view&hwNo=1289 יש לו -רדיו -מקליט -מסך צבעוני -אפשרות לראות תמונות -אפשרות לראות סרטים (divx) -רמקולים -עיצוב מדהים (גודל קטן!) החיסרון הכי בולט שמצאתי עד עכשיו שאין לו כניסה ל כרטיסי זיכרון - אין לו אופצית הרחבת זיכרון אז אתה דיי תקוע אם ה נפח שבחרת ( מקווה שזה לא נכון , אבל לפי התמונות זה נראה ככה) קבלו עוד כמה נגנים ממש מגניבים! http://www.mpmate.com/sbuilder/bbs/hw/hw.jsp?id=PowerGallery&categoryId=A03-B01-C24-D08&hwNo=1286&mode=view&action=view&reMode=list&reAction=list&division=1&productGroup=&category=&page=1 http://www.…

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  22. Started by kobin,

יש לי כרטיס קול די ישן, CREATIVE VIBRA שעד עכשיו עשה את כל מה שמבקשים ממנו, שזה להוציא קול לשני רמקולים... עכשיו קניתי כרטיס מסך RADEON 9200 VIVO, ואני רואה טלויזיה במחשב, כאשר ה-סאונד נכנס למחשב דרך ה-LINE IN של כרטיס הקול יש לי שתי שאלות: 1. חיברתי אוזניות ליציאה של כרטיס הקול, ואז שמתי לב שהכרטיס מוציא החוצה "רעשי מחשב", כלומר שיש כל מיני רחשים שנובעים מסיבובי מאווררים, דיסקים וכו', שכרטיס הקול כנראה קולט ומוציא החוצה כרעש. שמתי לב שזה קיים גם ברמקולים הרגילים, כשאני מגביר את הווליום (הרעשים קיימים גם עם כרטיס המסך הקודם) 2. לבד מן הרחשים האלה, שומעים טלויזיה מצויין במחשב, בסטריאו ודרך שני הרמקולים. הבעייה: כאשר אני מקליט מן הטלויזיה לקובץ, אז כשאחר כך אני מריץ את קטע …

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  23. שלום כולם. קנינו טלויזיה חדשה 52' של פוג'יקום. חיברתי את הלפטופ לטלויזיה על מנת לראות סרטים(איכות טובה P720). כשאני מחבר אז יש ריצוד קל במסך- כמו פסים כאלה (בעיקר כשיש מסך שרובו שחור). יש לציין שבחיבור לממיר אין ריצוד. החיבור מתבצע ע"י כבל PC-VGA רגיל וכרטיס המסך של הלפטופ זה הכרטיס המובנה של אינטל- אני חושב X3100. מה אפשר/צריך לעשות על מנת לקבל תמונה חלקה לגמרי? האם זה הכבל/היציאה/כרטיס מסך/הגדרות של רזולוציה? תודה רבה עמרי

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  24. אורח עידו
    Started by אורח עידו,

היי כולם, חייב לומר שלא מתמצא בעניין בכלל, רק רוצה מאד לשדרג את הסאונד של הטלוויזיה והחלטתי לרכוש מקרן קול. מבחינת תקציב, אני פשוט מעדיף להשקיע ולרכוש אחד מצוין, אז בוא נגיד... 5000-6000? אם יש דגמים הרבה יותר טובים במחיר קצת יותר גבוה, אפשר גם. הסלון אינו סגור, צד ימין קיר, צד ימין מטבח, מרחק מהטלוויזיה (Samsung ) כ- 4.5 מטר. תודה

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  25. Started by WaRez.,

מחפש המלצה למגבר פשוט ביותר, יש לי שני רמקולים של Cerwin Vega LS-10, ועוד זוג Cerwin Vega קטנים קטנים יותר שהגיעו איתם בסט, סה''כ 4 רמקולים. כרגע יש לי Denon AVR-1602 שהוא מאוד ישן, וגדול. אני מחפש מגבר שיוכל להתחבר לטלווזיה [ 32'' LCD ] ולמחשב [ כ.קול 7.1] [ אפשרי להתחבר לשניהם ולשנות ערוצים לפי בחירה?] ושיהיה כמה שיותר קטן. אני לא ממש חסיד של איכות אז בעיקרון כל מגבר שיעשה את העבודה ויהיה קומפקטי זה בסדר מבחינתי. עדיפות לחדש. בקשר לתקציב אין לי ממש מושג מה טווח המחירים, אז פשוט אסתכל על ההמלצות שלכם ואחליט. תודה.

• 0 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים