עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Shasoosh,

החלטתי להמליץ פה על משחק חדש (כן, אני יודע, זה פורום אודיו וקולנוע ביתי..) מומלץ מאוד לכל האודיופילים בפורום, למרות שכל אחד יכול להנות ממנו באותה מידה. המשחק פחות מכוון לקהילת הגיימרים ויותר לחובבי המוזיקה. אני לא ירחיב בהסברים, אבל בכמה מילים, שירים שאתה בוחר והנאה צרופה! לדוגמא: System of a Down - Chop Suey המשחק מתאים את הקצב של השיר שבחרת לתבניות של המשחק. המשחק עולה 10 דולר דרך סטים, אפשר לפני כן להוריד את הדמו ולחוות 4 שירים של משחק. אני חושב שהולכים לשמוע על הגימיק הזה עוד הרבה.. http://www.audio-surf.com/ (* כרגע האתר שלהם למטה - לדמו גשו ל - Steam)

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  2. Started by overload,

ראיתי בארץ את הOMX 50V החדשות ב160 שקל מישהו יודע עליהם משהו מבחינת האיכות ביחס לאוזיות כמו הMX550? אני שונא אוזניות כפתור כי הם אף פעם לא יושבות טוב מאבדות הרבה מהאיכות בגלל זה ומצד שני אוזיות קשת אחורית לא נוחות באוטובוס ואוזניות קשת רגילות לא נוחות לספורט... סוף סוף סנהסיר מוציאים אזניות עם תמיכה נורמאלית לאוזן, השאלה היא מה האיכות שלהם. כדאי לבדוק את הסדרות החדשות שלהם פה: http://www.style-your-sound.com/

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  3. מאז שחיברתי אותם אני שומע את הרעשים האלה זה כמו" BZZZZZ" כזה חיברתי הכל לפי התרשים, לא עשיתי שום הגרדות במחשב (צריך לעשות אם כן כיצד?) תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  4. מה הדרך הטובה ביותר לחבר נגן MP3 לרכב? או יותר נכון מה הדרך הכי טובה וזולה (בעייתי הא?) לשמוע MP3 בקלות באוטו מבלי לצרוב דיסקים? אז יש מכשיר עכשיו שמתחבר למצית של הרכב ונקרא MP3CAR ויש לו כניסה לכל דיסק און קי. אתה מחבר את הדיסק און קי למכשיר כשאתה נכנס לאוטו והמכשיר הקטן הזה משדר בתדר FM למערכת של האוטו את השירים שעל הדיסק און קי ואתה שומע את המוזיקה כמו תחנה ברדיו(אין קישור ישיר בין המכשיר לרדיו ברכב- מגניב הא?). האפשרות השניה היא פשוט לחבר מיני פי אל מאחורי המערכת ברכב ולהוציא את החוט שיתחבר בצד השני לנגן MP3 שיש לך (חייב נגן במקרה הזה ולא רק דיסק און קי). יש לציין כי במקרה הזה יש צורך גם בבטריות לנגן בניגוד לאפשרות הקודמת. האפשרות השלישית היא כמובן לקנות מערכת שקוראת …

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. שלום, אני לא בטוח שאני בפורום הנכון- כי יש כאן הקשר גם לרשתות. התחדשתי בLG LD650 37". היא מחוברת בHDMI למחשב. המחשב מחובר בWIRELESS לאינטרנט דרך ראוטר שיושב בחדר אחר. מה שאומר שהכ.רשת החוטי של המחשב פנוי. לטלויזיה יש חיבור רשת. האם אני יכול לחבר אותה למחשב וש"תתחבר" לאינטרנט דרך החיבור שלו לראוטר? אם כן אשמח לעזרה והכוונה. במקרה של תהיה למה לי לעשות את זה ולא להשתמש בולויזיה כ"צג למחשב" וככה להנות מהאינטרנט:- אז , בטלויזיה יש כמה "אפליקציות" כמו יוטיוב ופיקאסה שאמורים להתחבר לרשת- מה שמוריד את צהורך להתעסק במחשב ולקבל קצת "שליטה מהספה עם השלט". תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Folklore,

טוב שלום לכולם אני כבר הרבה זמן רוצה לקנותת אוזניות אבל אני לא יודע איזה יותר שווה לי לקנות אוזניות למשחקים או למוזיקה כי אני גם שומע המון מוזיקה וגם משחק בהרבה משחקים וזואת אחלה בעיה ושאני אומר אוזניות למשחקים אני מתכוון ל 1 מאלו http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1060 ומוזקיה זה http://www.gradolabs.com/product_pages/sr60.htm ד'א אני לא בטוח לגבי ה SR60 אולי יש יותר טוב במחיר הזה או אולי שווה להשקיע עוד קצת בשבי משהו יותר טוב מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by dgolverk,

שלום, ברצוני לקנות נגן MP3 פשוט, לא משהו יקר - 300 ש"ח לכל היותר. אני רוצה שיהיה בו 512MB ושתהיה אפשרות הקלטה 100+ שעות. ברצוני לקנות דרך האינטרנט. אשמח לשמוע המלצות, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by shlomi8,

אני מחבר את הטלויזיה שלי למחשב עם חיבור כזה צהוב ושחור בצד שני...הבעיה שרואים דיי גרוע בטלויזיה מטושטש כזה, ובסרטים זה מראה לי רק מסך שחור... מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  9. יש לי מחשב פנטיום 4 1.7 ג'יגהרץ.. לא שזה ממש משנה הכרטיס קול שלי הוא AC97 מובנה על הלוח... לפני כמה זמן נתקע לי המחשב משום מה, אז נתתי לו ריסט ומאז כשאני מפעיל אותו, אני לא יכול לכוון נורמלי את הווליום מ-ה- SYSTRAY.. שיש אייקון אפור כזה. כשאני מזיז את הסמן ומשחרר את הפס הזה של הכיוונון יש כמו רעש מוזר מהמחשב עצמו ולא ה "דינג" הזה שהרמקולים מוציאים. ואני חושב שזה גורם לבעיה של התקעות לפעמים.. אני לא בטוח.. התקנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס קול מהדיסק שקיבלתי עם המחשב, אבל הבעיה נמשכת. אם מישהו יכול לעזור אני מודה לו.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by inoy,

שלום. קניתי מחשב חדש אינטל 6400. עכשיו הגיע זמן למצלמה. השימוש שלי הוא לשיחות במסנג'ר. יש לי מצלמה מאוד פשוטה אך לא רואים בה ברור. איזו מצלמה מומלצת בזול?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  11. שלום, זהו התחום שאני חלש בו ולכן אבקש את עזרתכם. אני זקוק לנגן MP3 בתקציב עד 200 שקל (ניתן לחרוג טיפה למעלה - כמובן שעדיף כמה שיותר זול) חשוב 1G זיכרון חיבור USB2 יכולת הקלטה בעל איכות גבוהה וסוללה נטענת לא חייב להיות מסך (בדר"כ מסך מייקר) תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  12. Started by parker,

אהלן כולם, לפני שבועיים ביקשתי כאן בפורום המלצות לאוזניות בתקציב של כ-500 שקל, ובין השאר הוצעו לי HD555 וה SR80. לאחרונה חבר שלי השיג זוג של SR125 ואין לו כלום לעשות איתן, אז הוא מוכן למכור לי אותן ב-400 שקל. האוזניות חדשות לגמרי וסגורות בקופסא. רציתי לדעת איך הן משתוות לאוזניות האחרות שהוצעו לי D: תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ironman405,

מהרמקול הימני יוצא 3 בננות שמתחברות למחשב,איך אני יודע איך לחבר אותם למחשב נכון?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  14. יש לי שלושה כרטיסי קול . 1) פנימי של RALTEK 2) כרטיס LIVE של CREATIVE 3) ו DJCONCOLE של HERCULES אני לא מבין למה זה משנה שהכרטיס יכול להוציא יותר מ 16 BIT ו 48KHZ הרי זלא שהכרטיסים מנצלים את כל התחום הדינמי שיש להם כי כיום (כולל XIFI בקושי) לא ממש יכולים לשחזר את המוזיקה (הרמוניות שחסרו מהפס קול מקורי) אז למה לי יותר . איזה יתרון אני מקבל מי זה כאשר אני שמוע דיסק באיכות הגבוהה ביותר או ITUNES במצב ללא דחיסה . איזה ערך מוסף אני מקבל מזה ? הרי את הארמוניות אין לשחזר .מה כן אפשר לעשות ? אני יודע קוראי CD יקרים מכפילים את גל הנושא ל תדר )96MHZ כדי להמירו ל DTOA ביותר מדיוק אבל גם שם לא ממרים את זה ל24 BIT ו 128KHZ ..יש משהו שפיספסתי .

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by babu,

ATP 3 או LOGITECH X230 ראיתי שהעוצמה הכללית של ה לוגיטק גבוה יותר מהאלטק לאנסינג חשבתי גם על CREATIVE SBS 580 מה הכי טוב אתם אומרים מכל הבחינות איכות עוצמה הכל הכל ! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by night-fire,

ממצב אחים שלי?!?! אממ רציתי לשאול אם מישהו כאן ממליץ לי על נגן mp3 בערך ב-200-350 שח ,אפשר להתגמש קצת... גם אני קצת חיפשתי פה ושם וראיתי את זה: http://www.hacupon.co.il/_Pics/CouponAv.gif http://www.hacupon.co.il/_Pics/CouponAv.gif מה אתם אומרים? יש לכם מה להציע לי? תודה.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by someone,

Whatevver that is exactly... כתוב בספר שכדי להפעיל את זה צריך ללחוץ בכפתור הימני על ההארדיסק הנייד ולעשות UPDATE DATEBASE או משהו... אבל אין לי אפשרות כזאת משום מה.. מישהו?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  18. ^ http://www.amazon.com/Bose-Companion-II-multimedia-speaker/dp/B000HZDF8W אני מתכוון לקנות אותם למטרת מוזיקה וסרטים. מה אתם אומרים? יש למה להשוות אותם? מישהו שמע אותם? כל פיסת מידע מעניינת אותי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  19. Started by Black Knight,

היי קיימת לי האופציה לרכוש את המערכת הזאת ב1300 שקלים, השאלה שלי היא איך היא (למטרות מוסיקה, סרטים וכו'.. אין ממש הגבלה)והאם היא טובה ביחס לאפשרויות האחרות שקיימות בשוק. הבקשה היא מערכת 5.1. תודה רבה!

20. יש לי ממיר יאס המחובר באדום צהוב לבן(RCA נדמה לי)לכרטיס הטלויזיה WinTV-PVR150 והמחשב מחובר למסך 24' איכות הצפייה זוועתית!יש ארטיפקטים(לעיתים רחוקות וקטנים)והשחור לא שחור עם מן נמלים כאלה....וכשאני רואה סרטים רגילים(לא דרך הכרטיס)אז רואים נהדר.... או שיש בעיה עם הכרטיס או שהוא לא מספיק... מה ההצעות? ואם הבעיה היא שהכרטיס חלש אז על מה אתם ממליצים עד 800ש"ח?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by evy,

הוצע לי ליקנות את הסאבוופר של wharfedale powercube 8 ,מה אתם אומרים? http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=powercube10A&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=8 שמעתי אותו בעיקרון אבל הוא התחיל לזייף בעוצמות גבוהות,אבל אני לא יודע אולי כשהוא יישמע אצלי במערכת הוא ישמע אחרת?

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  22. יש לי מינידיסק של sony דגם:510 ואני רוצה תוכנה הכי פשוטה שיש שאני מראה לו תיקיה עם שירים במחשב והוא יעלה לי אותהבלי יותר מדי סיבוכים.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by Yoram_gini,

היי מה נשמע אני לא מבין בסאונד, אני צריך רמקולים לחוץ שבנויים שישמעו אותם לכמה שיותר רחוק. אני צריך עוצמה כמה שיותר גבוהה עד 2500 שקל. האיכות לא חשובה בכלל, אפילו האיכות הירודה ביותר. רק שיהיה כמה שיותר עוצמתי. תודה לעוזרים ! וסליחה שלא זה לא קשור למחשבים אני לא מכיר פורום אחר שמבינים בו בדברים כאלה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום לכולם, כרגע יש לי 5H V2 שהן נפלאות אבל הבעיה שהבס חלש והן לא הכי טובות למוזיקה למרות שעד עכשיו לא היו לי תלונות הבעיה היא שהן נפלו מהשולחן שלי ועכשיו המיקרופון פעול קקי שזה ממש חבל כי הוא היה ממש טוב עם הנפילה איכות הסאונד קצת נפגעה אז... החלטתי שזה הזמן לקנות חדשות הדרישות הן: שהן יהיו טובות למשחקים ולמוזיקה שהבאס יהיה טוב +/- שיהיו נוחות ללבוש לאורך זמן עדיפויות: שלא יראו כמו קקי של 30 שקל מהסופר או משהוא כזה =) , שיהיה מיקרופון, שלו יתקלקלו כי נפלו מהשולחן מחשב שלי (החתול שלי אוהב לקפוץ על חוטים אז...) העדיפויות הן לא חובה אלא מין בונוס אתם יודעים.... עדיפויות =) חחח... אפשר לחרוג מהתקציב אבל רק אם זה מצדיק התקציב הו 500 אבל דיי גמיש אפשר גם 600 אם הן באמת טובות ו…

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  25. Started by Snir999,

אני הולך לקנות את המערכת הזאת בקרוב. השאלה שלי אם ישמעו בכל הרמקולים כאשר אחבר את המערכת למחשב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.