אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז ככה היום אני מזמין את AUDIGY 2 ZS ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו בחיבור דיגיטלי ישירות למגבר.גם כן אם מישהו יכול לפרסם פה תמונה של הכבל שאני צריך כדי לבצע את זה.
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מגבר של luxman בן 20 לערך, בכל מקרה, אני רוצה לחבר אותו למחשב לכרטיס קול של audiophile maudio 192. אני פשוט לא מבין את הדינמיקה בין חיבורים דיגיטליים ותקשורת אנלוגית וכו. אודה מאוד על עזרתכם.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, האם אני יכול לחבר את המערכת שלי (צילום מצורף) למחשב? או לפחות את הרמקולים שלה בלבד? אם כן, אילו כבלים אני צריך לקנות? (אם בכלל אני אצליח לקנות עכשיו משהו...). תודה חברים ובריאות
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הבנתי שצריך כניסת AUX, העליתי תמונה, נראה לי שאין במגבר AUX, האם יש אפשרות אחרת או שאבוד?
-
- 23 תגובות
- 11.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש ברשותי akai am-2600 עכשיו הוא מחובר למחשב אני רוצה גם לחבר אותו לTV שלי יש לי יציאות של phono אבל שומעים בהם לא באיכות לא יודע למה אולי כי חברתי את הבננות לממיר של היס ולא לטלוויזיה עצמה?
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, חיברתי iMac למגבר ישן של מערכת סטריאו והכל עובד. אני שוקל לשדרג את המגבר. האופן העיקרי בו אני שומע מוזיקה הוא Spotify דרך המחשב. כדי לשמוע מוזיקה באופן הכי איכותי בקונפיגורציה הזו, עד כמה חשובים הרכיבים האלה מ-10-1 (10 הכי חשוב). הכבל שמחבר בין המחשב למגבר, 10-1. המגבר, 10-1. הרמקולים, 10-1. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מגבר של רכב בבית שהוא 2 ערוצים ויש לי גם מערכת איווה ישנה שהיא גם 2 ערוצים,אני מעונין לחבר את המגבר של הרכב למחשב/מערכת כך שיהיה לי 4 ערוצי הגברה,איך עושים כזה דבר?,יש לי לוח M אסוס P5B והכרטיס קול הואADI AD 1988A אני חושב ויש לי דריבר במחשב שניקרא SOUNDMAX
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי רמקולים מדגם Altec Lansing ATP3 בני 8-9, ולאחר ששירתו אותי נאמנה כל כך הרבה שנים רמקול שמאל הפסיק לעבוד (בדקתי חיבורים וכן כל דבר שניתן לעשות מבלי לפתוח את הרמקול עצמו/את יחידת הסאב). תהיתי לעצמי, בתור אחד שאין לו שמץ קלוש בנושא האודיו היוקרתי ועולם ההגברה, האם ניתן וכדאי לחבר רמקול מדפי דמות ה-Wharfedale Diamond 10.1 למחשב, ללא רסיבר או אמצעי מתווך כלשהו? במידה וכן, האם כרטיס עם יכולת הגברה מובנת (דוגמאת ASUS Xonar מדגם מסוים) יכול לתת לרמקולים הללו את הכח הדרוש להגיע ליכולת מספקת? האם בכלל שווה להיכנס לזה או שכדאי להשקיע במערכת 2.0/2.1 יעודית? אני לא מתכוון לקנות בעתיד הנראה לעין טלוויזיה כך שאני לא רואה את עצמי רוכש מגבר/רסיבר לשדך לה או למחשב? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
קניתי טלויזיה lcd ואני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה יש לי חיבור של מסך מחשב בטלויזה(התקע הכחול הזה) ויש לי גם מהכרטיס מסך כבל כזה שמחברים לכרטיס מסך ויוצא 3 כניסות של צבעים באיזה מין השתיים יראו באיכות יותר טובה? (יש לי כרטיס מסך (7600gt אז אין לי שמה יצא של hd)
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום לכם , יש ברשותי מחשב נייד מסוג, acer aspire 5732ZG הוא תומך בHD ויש ברשותי טלויזיה samsung series 5 full hd 37* אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה ואז לראות את הסרטים דרך הטלויזיה עכשיו השאלה שלי היא. מהיא הדרך הטובה ביותר והזולה ביותר. האם זה דרך כבל HDMI? ושמעתי שיש דבר כזה STREAMER מישהו מוכבן בבקשה להסביר לי מזה? תודה מראש . מצאתי את זה בDEAL EXTREME. לדעתי זה מאוד זה השאלה אם זה מה שאני צריך. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29769
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי PS3 והוא מחובר לHDMI עכשיו במקום שכל פעם לא אצטרך לבעביר מהמחשב ל מסך בשביך ה PS3 אז חשבתי הבנתי שמפצל יכול לעזור עכשיו בעזרת מפצל שאחבר לסאב ואז כבל אחד למחשב ואחד למסך זה יהיה לי אותה איכות קול כמו שאני מחבר ישר למסך מדובר בכבל מפצל חיבור 3.5mm שמתחבר לסאב ועז ממנו אני יכול לחבר שני כבלים תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני עושה זאת הרמקולים https://www.next-pro.co.il/product/%D7%96%D7%95%D7%92-%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-5-1-1?aff=GoogleMerchant&aff_a=1&gclid=CjwKCAiA98TxBRBtEiwAVRLqu3X-Kuus82F3avByzPcFJ7Du578eelsAUiLPJzW91FrXyS4iaptgphoCHSsQAvD_BwE הטלויזיה https://www.google.com/search?q=samsung+uhd+58+inch&rlz=1C1GCEU_enIL820IL820&oq=samsung+uhd+58+&aqs=chrome.1.69i57j0l7.24999j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש שאלות לי: אני רוצה לחבר את הנייד לטלויזיית LCD . להפתעתי לא מצאתי כניסת DVI לטלוויזיה והמוכר אמר שבטלויזיות החדשות של פיליפס הכניסה היא SVIDEO . לנייד יש יציאת SVIDEO - האם חיבור כבל ביניהם יספיק? האם צריך הגדרה מיוחדת במחשב עבור זה? והאם יהיה לי גם סאונד? שאלה שניה: איזה כבל אני צריך כדי לחבר מחשב (אחר) למערכת הסטראו ולאן אני מחבר? תודה רבה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב לא חדש מדיי (P4 1700MH) אני מקבל עכשיו בפעם הראשונה כרטיס קול 5.1 עם 3 יציאות אחד לקידמים אחד לאחורים ואחד סנטר נראה לי זה הרסיבר שלי Denon AVR-1602 http://www.cinenow.com/us/materiel.php3/tid,1/id,1426/ http://www.homecinemachoice.com/reviews/hccreviews/Amplifiers/Denon/DenonAVR-1602_rear.jpg איך אני מחבר את שניהם ואיזה כבלים אני צריך? תודה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, לא הייתי בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל שווה לנסות... אני קונה בקרוב טלוויזית 32" LCD שקיימת בה כניסת VGA יש לי מחשב עם כרטיס מסך Radeon X1950 Pro ורציתי לדעת על איזו רזולוציה אני אמור להגדיר אותו כדי שיעבוד עם הטלוויזיה? במפרט כתוב שהטלוויזיה עובדת ברזולותיה של 1366X768, שזה לא סטנדרטי למחשבים... מישהו יודע אם כרטיס המסך שלי תומך ברזולוציה הזו, או שיש איזה טריק אחר? איך העסק יעבוד? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
אהלן, חיברתי לאחרונה את הממיר הדיגיטלי שלי של HOT ובנוסף חיברתי את המחשב שלי מאז שחיברתי את הממיר יש לי רעשים של הפרעות מישהו מכיר את זה? ואם כן יש פיתרון נחמד? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום.. רציתי לדעת יש רמקולים גדולים (בוקסות) אחד מאחורה רק 2 חיבורים ורמקול אחד מאחורה זה מובנה מגבר ויש לי גם מגבר חיצוני לא קשור אליהם..! עכשיו השאלה אם אני יכול לחבר את זה למחשב הנייד שלי של hp g3000 יש לי 2 יציאות בצד עם סמלים אחד של מיקרופון ואחד אוזניות יש אפשרות לחבר את כול הציוד הזה למחשב?!
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי מחשב HTPC המבוסס על לוח אם GA-MA78GM-s2H, התקנתי ויסטה 32 וחיברתי אותי לLCD סמסונג HDready עם כבל HDMI. 2 בעיות / שאלות: א. לא הצלחתי לשמוע סאונד בLCD בחיבור ה-HDMI וגם בחיבור רמקולים של מחשב דרך היציאה האנלוגית (ראיתי בrealtek manager שהוא מזהה את הרמקולים אבל אין סאונד). אני מוריד עכשיו דרייברים עדכניים, אבל אני לא חושב ששם הבעיה. רעיונות ? ב. יש דרייבר ספציפי לLCD ? למשל אני לא יכול לבחור במחשב רזולוציה של 1366X 768 שהיא הNR של הLCD, אלא רק 1280X720 או 1280X768. איך הכי טוב להגדיר את הרזולוציות כך שאני אראה סרטים על כל המסך מבלי לעוות את התמונה ? תודה רבה. מסקנות לגבי המפרט בדיעבד: - מקדלת Adesso נהדרת ושווה כל שקל. - המאוורר שמגיע עם המעבד 4850e שקט ומ…
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אהלן ניסתי לחבר את המחשב שלי IBM T42 עם כרטיס מסך ATI MOBILITY RADEON 7500 למסך LCD של פיילוט - PIL42CH דרך כבל VGA העניין שהוא שהמחשב אינו מזהה את המסך ולא ניתן להגדיר את רזולוציית המסך של ה LCD שהיא FULLHD 1920X1080 ניסתי כמה דברים 1. שהמחשב והמסך ה LCD יציגו את התמונה באותו זמן 2. שהמסך מציג את התמונה של המחשב בלבד. והמחשב לא מציג את התמונה 3ץ ניסתי את תוכנה POWERSTRIP - וכפיתי על המחשב את הרזולוצינ FULLHD אבל אז קרה שמסך הטלויזיה הגדיל את התמונה כך שלא כל התמונה נכנסת ב LCD יש לציין שהכבל VGA הוא איכותי , הוא הגיע עם מסך מחשב שקניתי LG והוא משדר בכל 15 הפינים. אשמח להצעות כיצד להציג את המידע שבמחשב ב FULL HD על ה LCD? כי כל מה שניסתי לא הלך
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אז ככה אמא שלי הולכת לעשות שיפוץ בחדר שלה ועל הדרך אנחנו רוצים להעביר כבל מהמחשב שלי ל LCD שנמצא מאחורי הקיר, במקביל למחשב השאלה שלי היא איזה כבל אני צריך שיעביר גם קול וגם תמונה שהאורך שלו יהיה נגיד 3 מטר גג (את הכרטיס מסך שלי אפשר לראות בצד כדי להתאים חיבור )
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לחבר את המחשב שלי למערכת 5.1 של LG (המערכות המשולבות-DVD+רסיבר). כיום יש כבל אחד שמחבר בין שתי המערכות: כבל אודיו פשוט-צד אחד PL - למחשב(כניסה אחת מתוך 6 שיש בפאנל האחורי), צד שני RCA למערכת (זוג אחד-אדום ולבן). מצב זה מאפשר לי לקבל את הסטריאו אך לא את ה-5.1, כפי שהסקתם אני מניח השאלה שלי היא פשוטה-מה היא השיטה הכי כדאית להעברת 5.1 מהמחשב למערכת? אני מבין שיש התקנים אלחוטיים אך כרגע אני בתקופת צמצומים, אז אשמח לקבל הצעות יותר זולות. דרך אגב-אין לי יציאה אופטית-לא המחשב ולא במערכת. אשמח לשמוע פתרונות, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב חדש עם כרטיס ATI 5850 שחיברתי דרך HDMI לרסיבר וממנו לטלוויזיה וזאת על מנת להינות מהאודיו כשאני רואה סרטים דרך המחשב וכשאני משחק בPS3. לרסיבר הנ"ל יש אופציה להראות את התפריטים על גבי מסך הטלוויזיה (שזה מאוד נוח!). לפני כמה זמן התקנתי את הדרייברים האחרונים של המסך והכל עבד כמו שצריך, אח"כ קרה משהו והמערכת נתקעה או משו כזה והיה צורך לעשות ריסטרט. אחרי שעשה ריסטרט המסך לא מראה כלום ואני רואה שהרסיבר מנסה כאילו לתפוס את האות שיוצא מהמחשב ולא מצליח ואז רושם לכמה שניות VIDEO FORMAT NOT SUPPORTED ומנסה לתפוס את האות שוב פעם, למרות שלפני הריסטרט הכל עבד תקין. הבעיה נעלמת רק כאשר אני מדליק את ה-BYPASS ברסיבר אבל אז אין לי אפשרות לראות את התפריט על מסך הטלוויז…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כיצד אחבר את הלוח אם שלי מסוג GA-MA69G-S3H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard /Products_Overview.aspx?ProductID=2554 למערכת קלנוע ביתית בצורה הטובה ביותר? (יש לי אפשרות לHDMI ,) שאלה נוספת האם יש לי בלוח אם תמיכה ב COAX ? האם השקע הכתום הוא מסוג COAX?) ואיזה כבל COAX מומלץ? (צריך בערך 3 מטר) עוד שאלה האם אפשר לחבר במקביל את המערכת בצורה הבאה:? HDMI מהמערכת ל LCD (כך שישמעו מהטלוזיה ברמקולים) ומה COAX שבמערכת למחשב (או דרך היציאה אופטית) כך שיהי אפשר לשמוע במקביל מהמחשב במערכת הרמקולים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי: 1) מערכת סטריאו עם כניסה אחת (RCA X2 ימין ושמאל). 2) טלוויזית LCD 3) ממיר YES רגיל 4) מחשב ברצוני לקבל סאונד מהסטריאו, כשאני מאזין למוזיקה מהמחשב וגם סאונד מהסטריאו כשאני צופה בתכני YES בטלוויזיה. זה יצא לי קצת כמו חידה ;D אפשרי לבצע את זה?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן להפוך את המחשב הישן שלי למחשב HTPC אך אבוי! אין לו יציאת HDMI.... ניסיתי לחפש מתאם DVI-HDMI וקצת התבלבלתי מהתוצאות כי מסתבר שיש כמה סוגים: 24+1 נקבה 24+1 זכר 18+1 נקבה.... הנה לדוגמה אחת מן התוצאות בDX שמצאתי http://www.dealextreme.com/p/dvi-24-1-male-to-hdmi-female-dvi-24-1-to-hdmi-male-dvi-18-1-to-hdmi-female-converters-set-109351 קיצר, השאלה היא איך אני יודע מה אני צריך? מה ההבדל בין המתאמים ומזה זה זכר\נקבה בכבלים? תודה לכל העונים ושבת שלום
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-