אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00008IP5O/102-8763989-2150535?v=glance הוא דיסקמן טוב? כדי לי לקנות אותו ב 240 שח? תשובה..
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים אבל אני מניח שאם אתם מתעסקים בלוחות אם ומעבדים בטח למישהו יהיה כאן מושג. הכבל אחד לשתיים שלי שמחבר בין המחשב ובין המערכת נשבר וחלק מהפין נשאר בתוך יציאת האודיו הירוקה של המחשב. אני לא יכול לשמוע שום אודיו של מוזיקה וסרטים ואני כולי בעצבים מזה מה עושים? איך אפשר להוציא אותו?
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
בעקבות תגובות של אנשים שאומרים שבלו טאק משפר את איכות הסאונד באוזניות סגורות החלטתי שאני רוצה גם ורציתי לשאול אם האם יהיה שיפור באוזניות שלי? סנהייזר HD-205 ואיפה בדיוק אמורים להשים את הבלו טאק? אני יודע שבתוך האוזניה אבל אני לא יודע בדיוק איפה (מסביב, מאחורי הדריבר/ממברנה של האוזניה...) וכמה להשים? תודה, גיל 8)
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, כמו שהכותרת מרמזת אני מעוניין לקנות מערכת בסכומים הנ"ל. מה אתם ממליצים תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, לאחר ההתקנה של הכרטיס הרשמים הם: - התקנה חומרתית לא פשוטה עקב ריבוי כבילה - התקנת דרייברים עברה בקלות - איכות בסטראו טובה יותר מזו שברסיבר NAD (ללא קשר להגברה כמובן, רק איכות ה-PRE) - כמות הפרטים בסאונד גבוה מאוד והרגישות גם כן - האיכות בסרטים גבוה מאוד - העוצמה של ההגברה של ה-OPAMPS המובנים גבוהה מאוד ולכן יש צורך להגביר פחות את ההגברה - איכות הוידאו השתפרה (כמעט מכל אספקט) - הצליל באופן כללי קר אבל מפורט באופן שאי אפשר לתאר במילים, אבל ככה זה במערכות HIGH-END, לטובה ולרעה. פינות לא סגורות: - לא נמצאה דרך לבחור את סוג המקור באופן אוטומטי (לדוגמה: אם המקור הוא 2.0 אז שגם הכרטיס יוציא כך ולא יעשה UPSAMPLE לערוצים נוספים). - לא נמצאה דרך להוציא את הנתון מה-…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רסיבר מבית Pionner כבר כמה שנים טובות. אני מחפש אתר שמכיל מידע אודות המכשיר שברשותי מדגם VSX-405. חיפשתי באתר של Pioneer אך לא מצאתי כלום. אודה לכם אם תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו פשוטה עם חיבורים של אוזניה ומיקרופון בלבד. שחיברתי את המחשב למיקרופון בקושי שמעו משהו.. סתם רעשים. איך עוד אפשר לחבר את המחשב למערכת? אפשר אולי לחבר רק את הרמקולים? (2 חוטים אדום שחור לכל אחד)
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
רכשתי מבאג אוזניות מדונה ב-50 ש"ח, לשימוש ב-SKYPE. כרטיס הקול הינו - REALTEK והוא מובנה על הלוח אם. כשחיברתי את האוזניות מדונה ליציאות של כרטיס הקול מאחורי המחשב, הכל עובד סבבה. כשאני מנסה לחבר אותן ל-2 הכניסות שנמצאות בקדמת המחשב (מתחת לכונן ה-DVD), אין זיהוי שלהם? מה אפשר לעשות (לא נוח לי לחבר את האוזניות לכניסות של כרטיס הקול)?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי :ם בלוח הזה של DFI זה שתומך ב 64 ביט DFI LAN PARTY nforce3 250gb יש בו כרטיס קול 8 ערוצים. לי יש מגבר בחדר , עם מערכת קולנוע ביתית , וראיתי שיש לכרטיס קול און בורד יציאת spdif שאמרו לי שזה קואקסילית. אני יוכל לחבר בכבל ישיר אחד את הכרטיס קול לרסיבר ולקבל סראונד? היציאה הזאת , של הכרטיס ספציפי הזה , מסוגלת להוציא סראונד מלא? כי שמעתי מאנשים שבכרטיסים מסויימים קואקסילי מוציא רק סטריאו... מה אתם אומרים? ואיך הכרטיס און בורד לעומת Creative live ? יותר איכותי? פחות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני צריך טלויזיה, וחשבתי לעצמי לקנות את זו - http://www.amazon.com/gp/product/B00IXPP7W0/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER כי הרי איך אפשר להגיד לא לטלויזיה עם כאלה נתונים וביקורות ומחיר של 2000 ש"ח כולל הכל. השאלה שעולה היא, מה אני צריך לקנות בשביל להתאים אותה לרשת החשמלית בארץ? שימו לב, הדבר היחיד שאי פעם יתחבר לטלויזיה הזו הוא המחשב שלי, לא יהיה שום ממיר, אז אין מה לדאוג לגבי התאמה שלו.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.halilit.com/index.php?action=recshow&item_id=895
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לאחי היה את האסבוופר הזה Alpha Technology 20P http://www.crazyedi.co.il/products/14466 הוא קונה חודש ואת זה הוא מביא לי. עכשיו יש לי שאלה אם ניתן לחבר את הסאבוופר הזה למחשב ישירות. יש לי כרטיס מסך מובנה של 7.1 ערוצים ויש לי שני רמקולים רגילים של מחשב. האם ניתן לחבר את הסאב למחשב ומה בכלל התנאים שבזכותם מתפאשר לחבר סאב וופר ישירות למחשב בלי צורך לרסיבר או מגבר
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לצורך עבודה במקהלה ועם זמר.
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
השאלה בכותרת חיפוש לא עזר וככה גם לא ה Manual
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה- לקראת הבחירות יש שבוע מבצעים מיוחד בבאג (bug attack) ומתחשק לי לקנות אוזניות גיימינג חדשות. אני מתלבט בין שלושה דגמים שנמכרים במחירי מבצע (שנשמעים מצויין), כאשר הפרמטר החשוב ביותר מבחינתי הוא נוחות השימוש לאורך זמן (שלא יחממו את האוזניים יותר מדי, שלא יגרמו לכאבי ראש וכו'): 1) AKG GHS1- המחיר 199 ש"ח, קומפקטיות ביותר, החסרון הוא שהן ללא סראונד. 2) GameCom 780- המחיר 299 ש"ח, מאסיביות למדי אך איכות הסאונד אמורה להיות ללא תחרות! 3) SteelSeries Siberia V2- המחיר 249 ש"ח, איכות סאונד טובה אך ככה"נ פחות מה-780, אך גם נראות קלות ונוחות יותר... זהו חבר'ה, אני אשמח לשמוע המלצות, חוות דעת ושאר ירקות רק כמה שיותר מהר בבקשה (המבצע מסתיים ב26/01 או עד גמר המלאי P:)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להרכיב אוזניה בודדת במקום אחת מה-2 אוזניות שיש לי באוזניות. ( האוזניה הבודדת בעלת מתקן תלייה על האוזן) חתכתי זוג אוזניות ישן (שעובד) וחיברתי ל (+) ול (-) בהתאמה את האוזניה הבודדת. (ניתקתי רק את ה RIGHT מהזוג הישן) לא שומעים כלום . חיברתי חזרה את האוזניה המקורית החתוכה, ואיזה פלא - אפילו איתה לא שומעים כלום. מה אני עושה לא בסדר? לא מספיק לחבר את הכבלים 1 ל-1 על מנת שאני יקבל סאונד?? ( יש מעין חוט תפירה שכבלים מלופפים סביבו אולי הוא קשור??) בבקשה אם מישהו יודע, אני אודה לו מאוד.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מה לדעתכם עדיף ולמה? 1: http://cgi.ebay.com/High-Quality-CMOY-Headphone-amp-Burr-Brown-OPA2227_W0QQitemZ190325218833QQcmdZViewItemQQptZAU_Electronics_Audio_Amplifiers?hash=item2c50445e11&_trksid=p3286.c0.m14 2: http://cgi.ebay.com/Micro-Cmoy-headphone-amp-Opamp-2227-Amplifier_W0QQitemZ260454633701QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3ca44e50e5&_trksid=p3286.c0.m14 3: http://cgi.ebay.com/New-Black-Jelly-CMOY-OpAmp-Headphone-Amplifier-Amp_W0QQitemZ230359753156QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item35a282e1c4&_trksid=p3286.c0.m14 תודה עריכה: נוספו עוד 2 להתלבטות: 4: http://cgi.ebay.com/PORTABLE-HEADPHONE-AMPLIFIER-RA-1-Special-Edition_W0QQitemZ2…
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אהלן, יש לי תקלה ככל הנראה ברסיבר וכתוצאה ממנה אני לא מקבל סיגנל HDMI החוצה. לפני שאני לוקח אותו לתיקון, אני רוצה לבדוק האם יציאת component עובדת. הבעיה היא שההכניסה לטלוויזיה דורשת מתאמים. איפה אפשר לקנות מתאם כמו בתמונה, ואחד נוסף לאודיו עם 2 נקבות RCA. אני עובד בחולון וגר באיזה רחובות. ברור שאפשר להזמין מחו"ל, אבל הייתי רוצה את הציוד אצלי כמה שיותר מהר תודה, דוד
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, רכשתי טלויזיה 50 אינץ' של סמסונג, טלויזיה חכמה ברזולוציה של 4K. בחרתי בדגם הזה כי מבחינת מחיר זה השתלם, המחיר לא היה רחוק מ - 42 אינץ' עם FULL HD. אין לי כוונה לשים כבלים, אלא לחבר אנטנה ולקלוט ככה את ערוצי 12,13,14. שאלתי אליכם היא האם יש טעם לרכוש סטרימר, ואם כן, מה אני יכול לעשות עם זה ? הטלויזיה חכמה, אז אפליקציות כמו YOUTUBE יש באופן מובנה. לחבר דיסק נייד עם תכנים של וידאו ומוסיקה, זה קל. מה ייתן לי סטרימר שהטלויזיה לא נותנת ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
היי שלום לכולם..לפני שבוע הלכה לעולמה מערכת הסטריאו שהייתה לי של חברת סוני הוותיקה שהייתה מחוברת למחשב.. האיכות שהיו שומעים בה הייתה מצויינת במוסיקה ודי טובה בסרטים למרות היותה סטריאו ולא סראונד.. עכשיו נשארו לי שני רמקולים טובים וגדולים אשר היו מחוברים בצורה הכי פשוטה-"אדום ושחור" ללא כל פין (מישהו מבין למה אני מתכוון..?) עכשיו התלבטות שלי היא בין קניית רסיבר סטריאו/סראונד עד 1000 שח (איך חברות מומלצות בכלל ואיך Sherwood, JVC בפרט בתקציב הדל..) או מערכת מיני סטריאו כדוגמת Philips FWM185 או SONY MHCEC55/68 או חברות אחרות בתקציב הנ"ל.. השימושים הם 50%-50% בין מוסיקה לסרטים ומשחקים כאשר יש נטייה קלה למוסיקה. סליחה על החפירה ותודה מראש על העזרה![br]פורסם בתאריך: 5.10.2…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את המערכת Z-5500 לפני יומיים, וברצוני לדעת מה זה אומר DTS ו-THX ... אמרו לי שTHX מנקה משהו את איכות הסאונד אבל אמרו לי גם שצריך כרטיס קול שיתמוך בזה בלי כרטיס קול שתומך בשתיהם , זה לא יעשה כלום...
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס טלוויזיה שיוכל להקליט תוכניות מ- HOT ולכן כמו שהבנתי אני צריך כרטיס דיגיטלי הבעייה שבזאפ אין כרטיסים דיגיטליים. מאיפה אפשר להשיג כרטיסים כאלו?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
[TABLE=class: forumline, width: 100%] [TR] [TD=class: left-row1, width: 100%, bgcolor: #EFEFEF][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2]התקציב שלי הוא באזור ה- 2000-2500 ש"ח המטרה מבחינתי היא שהמערכת תשמע כמה שיותר טוב (מבחינת סאונד - סראונד וכו') בשימוש רגיל בטלויזיה, צפייה בסרטים באיכות גבוהה/רגילה במחשב, משחקים מתקדמים במחשב (הגדרות גבוהות 1080P ותומכי סראונד / 3D) (יש לי מחשב נייד חזק מאד), דיויודי/בלו ריי/ נגנים פחות מעניינים אותי, אני לא משתמש בזה כמו כן אשמח לתכונות מיוחדות, כמו קריוקי, הקלטה וכו' בד"כ המחשב הנייד מחובר לטלויזיה ... אז שתוכל לתמוך בזה .. מבחינת סאונד, והבנתי שהיא גם משפרת את התמונה??? אני לא מבין גדול, אבל אעדיף אחת שתומכת במכשירי בלוטוס, …
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה חכמה דגם LG 47LA621Y שאני מנסה לראות סרטים בוואלה סרטים עם הדפדפן בחלק מהסרטים אני רואה את התרגום בעברית בחלק העליון של המסך והסרגל התחתון לא ניתן להחביא אותו .............מה עושים שהשירות של LG כל כך גרוע וכל מה שהם מנסים זה לנפנף אותי למרות שיש לי שלוש שנים אחריות של היבואן הרשמי תודה מראש לכל מי שמנסה לעזור
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה לאוזניה נורמלית ונוחה, וגם לא יקרה.. שפשוט אני יוכל להשתמש בה גם בפלאפון ובגם במחשב. אני משתמש במחשב נייח, ככה שאשמח גם לדעת כמה יעלה לי מתאם בלוטוס למחשב. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-