אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי יומהולדת עוד חודש וקונים לי X5L ובמקרה יצא לשמוע קצת עם הSR60 שלי בביה"ס וזה בילתי נסבל...אי אפשר להנות ממוזיקה שיש כל כך הרבה רעש רקע... לכן יחד עם הנגן אני רוצה גם אוזניות סגורות... יש לי 350ש"ח להשקיע (משהו כמו 80 דולר) לאוזניות סגורות...(חשוב שיהיו בגודל מלא ) תודה מראש. ולל,מסתבר שאבא שלי עשה טעות וקנה את הX5L 30G...התכוונתי ללכת על 280PRO וכשהוא הגיע לחנות לא היה לו מספיק כסף...הוא חזר היום ולא אמר לי על זה כלום עד שהגיע...אבל,אני עדיין מעוניין לקנות אוזניות ב350 ש"ח רק שבגלל שאבא הולך לארה"ב בעוד חודשיים אני מתכוון לקנות אותם בארץ. אז ההתלבטות היא בין 212P ל201,שלפי מה שהבנתי ל212 יש בעיות באס שמעלימה כל זכר למיד ולהיי ואני בטוח שאם איקולזייר נכון אפשר לשנות …
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי לוח אם K8NF-9 של gigabyte שבו מובנה כ.קול של רילטק. לאחר שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם, כולל את הדרייבר של הכ.קול בתוכם, ניסיתי לנגן משהו, אך הכרטיס קול לא עובד. הורדתי מהאתר של gigabye דרייברים עבורו, אך עדיין הוא לא עובד. בדקתי ב device manager וראיתי שם שהאייקון של ה raltek ac 97 הוא טוב, אך תחת sound יש כמה אייקונים של מיקרוסופט תקולים, כגון: kernel acoustic..., kernel audio splitter, winm wdm audio compability. יתכן והם הגורם לבעיה או שיתכן שפשוט יש בעיה בלוח?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס קול פורטיסימו 3 ובמשחק Dead To Rights, במשחק בנמאפייני אודיו כתוב שמהשחק תומך בDD בכרטיסים כמו הסאונד סטורם אשר בלוחות NFORCE שיש להם די קודר פנימי אבל אני משתמש ביציאה האופטית וברסיבר בתור הדי קודר בעזרת AC3 FILTER, אז איך אני גורם למשחק להפעיל את הAC3 כדי הרסיבר יפענח כי כרגע זה לא עובד, אבל לדוגמא סרטים עם AC3 אני כן יכול לשמוע
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אם אני אחבר את הDVD עם S-video זה ישפר את האיכות? כרגע החיבור הוא החיבור הצהוב הפשוט (RCA). יש משמעות אם הכבל מוזהב או לא מוזהב? ועוד שאלה אני רוצה לדעת מה הדגם של הטלוויזיה שלי אבל אני לא יודע איפה למצוא. איבדתי את החוברת של ההוראות ואני רוצה לבדוק משהו בקשר לתפריט... למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
קניתי את המכשיר, התקנתי את האיריבר פלוס(איך התוכנה הזאת לא זכתה בתואר התוכנה הגרועה לשנת 04-אני לא יודע) באתי לעשות עדכון FIRMWARE- והמכשיר הפסיק לעבור system files missing מתברר שזו בעיה מאוד נפוצה עם חתיכת הפח הזאתי... עכשיו חיפשתי במיסטיק ריבר מה לעשות, ואפילו ניסיתי לעשות עדכון ידני למכשיר ולא ממש הצלחתי מי שיודע מה לעשות, ומוכן להסביר לי צעד צעד איך עושים את זה...אני מאוד אודה לו
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות נגן במחיר של סביבות ה1500 ש"ח (לא נורא אם יעלה עוד כמה מאות שקלים למעלה) ואוזניות "תוך אוזן" במחיר של עד 300 ש"ח. נדרש נגן של לפחות 8 גיגה, לא חובה וידאו וגם לא הצגת תמונות, אני מחפש איכות שמע + עיצוב + חברה מוכרת וטובה. שמתי עין על הCreative zen Microphoto בשביל התחלה. אחרי זה ראיתי נגנים מדהימים של archos ושל rio אבל קשה לי להינעל על דגמים טובים וגם לא מכיר באיכותם. לעניין האוזניות שמתי עין על Sennheiser cx300. אם תוכלו לעזור במציאת נגן אודה לכם ואם יש לכם הצעה לאוזניות טובות יותר במחיר טוב יותר או חלופיות אז התודה תהיה כפולה.
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
חברים יש לי MP3 של חברת טיאק ג'נריק כמובן, וכל השירים מופיעים בג'יבריש.. הלכתי לחנות ואמרו לי שלכל שיר נוספת תמונת ה COVER DISC ואז כל שיר מקבל תשם של הJPG של האלבום. מה אני אוכל לעשות בנידון? מה דעתכם? נ.ב מצורפת תמונה של הMEDIA PLAYER איפה שכביכול אמרו לי שהבעיה. בתודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום מחיפוש נראה ששני הדגמים החזקים שהולכים היום וההמלצות בתקציב שלי (800) מופנות אליהם הם: SHURE SRH750 DJ Audio-Technica ATH-M50 אני לא יודע מה יותר כדאי לי.. המוזיקה העיקרית שאני שומע זה האוס.. אלקטרו.. הרבה באסים.. על מה אתם יותר ממליצים ואם בכלל עדיף אחד משני אלה או משהו אחר לגמרי?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
מעוניין בייעוץ לפני קניית טלויזיה חכמה 65-70 אינץ' QLED או אחר בסביבות 5000-5500 ש"ח .אשמח לדעת מה לבדוק מבחינת מערכת הפעלה איכות תמונה ושתהיה ללא המסגרת כמו הדגמים שיצאו לסמסונג אשמח לדעת לגבי דגם מומלץ מבחינת כול המרכיבים האיכותים ביותר למחיר זה. אשמח לדגמים מחברת סמסונג LG אבל לא חובה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אהלן, אני כותב בשם חבר אשר רוכש: - מחשב נייד (XPS של DELL כנראה, אבל הרבה תלוי בתשובות כאן) - רמקולי סראונד (סט סטאלייטים וסאב של JBL) - רסיבר (איזשהו דנון) - טלוויזיית LG SCARLET 42" FULL HD השאלה היא, איך אפשר להשתמש בלפטופ כ- HTPC מבחינת סאונד? הרי אם אין לו SPDIF (ועד כמה שידוע לי לאף אחד מהם אין) איך הוא יוציא סראונד לרסיבר? הוא אמור להוציא בכלל, או שהוא רק מוציא מידע והרסיבר יהפוך את זה לסראונד? ברור שאין את הבעיה הזו עם HTPC נייח בגלל שאפשר לחבר כבל דיגיטלי, אבל הנייד נקנה גם ככה בלי שום קשר למערכת הקולנוע הביתית, וכדי לחסוך עלות של נייח הוא היה מעדיף להשתמש בנייד בתור ה- HTPC. יש למישהו פתרון לעניין ויכול בנוסף גם לתאר את שרשרת הכבלים והחיבורים הדרושים בסופו של יו…
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש מישהו שאני מכיר שנוסע לארה"ב וחשבתי להביא לו כסף שיקנה לי שם את ה Logitech Z680 היות ושם זה הרבה יותר זול במחיר של 225 דולר האם צפויות איזה שהם בעיות ? כמה מ"ס אמור להיות על הרמקולים ? האם תהיה בעיה עם החיבורים ? או שצריך פשוט לקנות מתאם ? האם זה בעיה להביא דבר כזה גדול מחו"ל ? הקופסא הזאת שוקלת כ 22 קילו ויביאו לי אותו בטיסה רגילה עם כל הציוד לא במשלוח מיוחד
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול די ישן, CREATIVE VIBRA שעד עכשיו עשה את כל מה שמבקשים ממנו, שזה להוציא קול לשני רמקולים... עכשיו קניתי כרטיס מסך RADEON 9200 VIVO, ואני רואה טלויזיה במחשב, כאשר ה-סאונד נכנס למחשב דרך ה-LINE IN של כרטיס הקול יש לי שתי שאלות: 1. חיברתי אוזניות ליציאה של כרטיס הקול, ואז שמתי לב שהכרטיס מוציא החוצה "רעשי מחשב", כלומר שיש כל מיני רחשים שנובעים מסיבובי מאווררים, דיסקים וכו', שכרטיס הקול כנראה קולט ומוציא החוצה כרעש. שמתי לב שזה קיים גם ברמקולים הרגילים, כשאני מגביר את הווליום (הרעשים קיימים גם עם כרטיס המסך הקודם) 2. לבד מן הרחשים האלה, שומעים טלויזיה מצויין במחשב, בסטריאו ודרך שני הרמקולים. הבעייה: כאשר אני מקליט מן הטלויזיה לקובץ, אז כשאחר כך אני מריץ את קטע …
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
ברצוני להחליף כנראה את הממיר(במידה שאני לא יצליח לסדר את הישן) אני רוצה ממיר וצלחת לוויין יותר טובה וחדשה ואיכותי ואמין ואני רוצה להשקיע במשהוא אמין ויחסית זול וטוב ולשלם פעם אחת בלי תשלום חודשי=מחפש משהוא מומלץ וזה מיועד לזוג מבוגרים אפילו הייתי אומר קשישים אני מעוניין שהוא יקלוט את התחנות הישראליות ובמיוחד ערוצים בערבית וקצת באנגלית ואם אפשר עוד מהעולם חשבתי על עידן + אבל אני לא ממש יודע מה לגבי ערוצים מהעעולם וכמה זה בערך עולה? וחוץ מזה האם מישהוא מכיר חברה/מתקין איכותי וטוב ואמין ובמחיר שפוי בצפון או שיכול להגיע לצפון= אזור מגדל שליד טבריה אשמח לתגובות, הצעות, המלצות וכל מידע שישפוך אור בנושא
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
אני יודע שהרמקולים האלה יותר טובים http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=466 מהרמקולים האלה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27550] מהרמקולים האלה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27550 אז מה יותר טובים ראיתי שלראשונים יש פחות ואאט RMS אז איזה רמקולים יותר טובים כדי להחליף את הרמקולים שלי תגובות רציניות בבקשה
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי, חיברתי את המחשב לטלוויזית LCD 32". (כבל HDMI-DVI). כשעברתי ל-single view לטלוויזיה, ב-720p , כלומר ברזולוציה 1280X720, חלק מהמסך היה קטוע (ה-taskbar והתצוגה לא הייתה מתאימה למסך). ניסיתי לעשות דרך הממשק של לוח הבקרה (Nvidia) תיקון ע"י Overscan Configuration , וסימנתי את Underscan. עכשיו זה מתאים לגודל ה-LCD, אבל הבעיה היא שהרזולוציה קטנה, ועומדת על: 1216X684. האם יש דרך לתקן את הבעיה מבלי לפגום ברזולוציה? תודה
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים! באתי ליעוץ בסוגיה מעניינת, בדיוק עברתי חדר ומעוניין ליצור לי פינה ל"שקט הנפשי שלי". אני מתכן לקנות טלויזית LCD37-42 לתליה על הקיר שמיועדת לחיבור ללפטופ הקיים בHDMI שיחליף את המסך ברב הזמן, בשל בעית מקום צריך להסתפק ב5.1 לויינים לתליה על הקירות ללא רסיבר השאלה העיקרית היא האם חיבור המחשב בHDMI לLCD+חיבור 5.1 כלשהם לLCD, ידעו לשדר הפרדת צליל תקינה?(שלא ישמע כמו סטריאו רגיל) ועד כמה הגיוני יהיה לשמוע ככה מוסיקה? חשבתי על LD550 של LG בתוספת משהו כמו SAMSUNG HTC350 כי אין תקציב לרסיבר, כללי: מרחק צפיה2.5-3 מטר תיקרה גבוה יחסית כ5 מטר שימוש עיקרי סדרות ANIME(מישהו יודע אם הן מקודדות ל5.1?)+סרטים פה ושם( כניראה סופסוף מצדיק 1080)מוסיקה+גלישה והצגת אתרי…
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי NOMAD JUKEBOX ZEN של CREATIVE מזה שנה ואני מאוד נהנה ממנו!! השאלה היא האם יש איזה אתר או חנות בארץ שמוכרת את השלט שלו בנפרד??
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום. אחרי 7 שנים של שרות הרמקולים שלי M2600 של creative, נשברו. עכשיו אני מחפש רמקולים חדשים, השמח להמלצות לרמקולים של 2.1, בטווח מחירים 250-350. השמח לדעה על מספר רמקולים שמתי עין עליהם: microlab M-700 FC330 Altec Lansing VS4621 Logitech Z323 Creative Inspire T3130 תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אופציה להביא את האוזניות הנ"ל מחול בזמן הקרוב, אני מזמין את האוזניות בעיקר בעיקר למשחקים, כרגע יש לי Steelseries Siberia V2, התנסתי בעבר עם SH HD555 ואני חייב להגיד שלא הרגשתי הבדל מטורף... כן, הסאונד היה טוב יותר, אבל לא הבדלים של שמיים וארץ... האם עם האוזניות האלה המצב יהיה שונה ? מה ההבדל בין הגרסא הסגורה לפתוחה ? הסגורה יקרה יותר בקצת...
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
http://www.audio-technica.com/cms/headphones/3959bcea6976f903/index.html מישהו יודע מה המיקום של האוניות האלו ביחס לאוזניות כפטור של סנהיסר או ה CX300? אם אני יכל לקנות אותם במחיר של CX300, מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
האם מדובר בכבל סטנדרטי שניתן לרכוש אותו בכל חנות אלקטרוניקה? האם הוא מתאים לכל מערכת סטיראו (גם ישנה?) ולכל מחשב?
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למחשב וכרטיס קול, שניהם ביחד עד 1500 ש"ח, תודה.
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי להשתדרג באוזניות In-Ear חדשות, כיוון שנמאס לי מהאוזניות הנוראיות של האייפון. התקציב הוא בסביבות 200-300 ש"ח. חשוב לי מאוד שהאוזניות יבודדו רעש חיצוני, כיוון שאני חייל ונוסע המון באוטובוסים. בעניין זה, ראיתי שקיימות אוזניות שמבטלות בצורה אקטיבית רעשי רקע. כדאי ללכת על זה? יש אוזניות כאלה בתקציב הנ"ל שייתנו גם איכות סאונד טובה? אני שומע בעיקר רוק ומטאל, אבל לא אוהב שהבאס משתלט על הכל, אז אני מעדיף אוזניות עם סאונד יחסית מאוזן, שיגיבו טוב עם הסגנון. ראוי לציין שהיו לי בעבר JBL Reference 220 ומאוד נהניתי מהן עד שהן שבקו חיים. אם זה משנה, אני שומע מוזיקה דרך האייפון. מעדיף לקנות בארץ, אבל אם יש דגם מאוד מומלץ שלא ניתן למצוא בארץ אפשר גם להזמין מחו"ל. בנוסף, …
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מחפש רמקול איכותי ואלחוטי (בלוטות' או וייפיי) למחשב במחיר של עד 500 ש"ח. מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-