עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. פירמטתי היום את המחשב וכשסיימתי להתקין הכל [כולל הדרייבק של הכרטיס קול] שמתי לב שיש לי הד מטורף ומעצבן! מה לעשןת?! :s05: בבקשה תעזרו לי!!! ------------------------------------------------------------------------ עריכה :נפתר! תודה לכולם!

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by lover323,

מה אתם חושבים על הרמקולים הבאים? http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/muzar/product.asp?pf_id=ABMAV3000 או http://www.citydeal.co.il/product.php?item=96&cat=160&ref=zap איך הם ביחס ל Z560 למשל? דבר נוסף זה שאלה רמקולים שלא מיועדים למחשב אבל בכל זאות מה יותר משתלם יחס עלות\תועלת הרמקולים האלה או Z560?

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  3. כותרת...

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  4. Started by Leo101,

שאלה לי...הdvd הזה יעני מה היתרון שלו שאני יכול לצרוב נגיד דיסק xvid... ולראות... איך אני יסביר את עצמי...ככה בוא נגיד שהפורמט האידיאלי זה dvdrip xvid יעני זה שבאיכות ממש טובה ולוקח דיסק אחד של 700 אז השאלה שלי הוא יכול לקרוא אותם?????

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  5. שלום. יש לי בעיה והיא: שאני מנסה לחבר את, האוזניות ליציאת הסאונד בכרטיס קול שלי, לשחק משחקים הכל עובד טוב. אבל שאני מנסה לחבר את הרמקולים שלי ישירות לחריץ הסאונד בCD-ROM, ולשים שם דיסק של אודיאו, ובאותו זמן גם לחבר את האוזניות לכרטיס קול במחשב, אז אני שומע גם את המשחק באוזניות וגם את הדיסק שבסידירום באוזניות, למרות שלסידירום מחובר הרמקולים. מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך לעשות שאני אצליך לשמוע בו זמנית גם דיסק של מוזיקה ברמקולים, וגם סאונד של משחק באוזניות בלי שזה יתנגש אחד בשני? תודה ברק. אם משהו לא מובן בשאלה, רק תשאלו ואני אסביר. תודה שוב.

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  6. אז ככה אני לא מוצא את הדבר כי גם אני לא יודע איך קוראים לזה מאז ששינו תגוגל זה לא מוצא לי דברים בעברית או שאני עשיתי משהוא דפוק שאני לא יודע עלו. אז ככה יש לי אוזניות USB אלחוטיות עכשיו אני רוצה בעיקרון לחבר אותם לרסיבר או לטלוויזיה עצה אבל הקטע שהחיבור USB של הטלוויזיה לא מזהה תחיבור של האוזניות. אז אני רוצה לקנות חיבור רגיל שהופך לUSB ואפשר להוציא מימנו מוזיקה ושיזהה תאוזניות ראיתי דבר כזה אצל איזה מישהוא. עם לא הבנתם אותי אני יעשה את זה יותר מפורש(:. האוזניות זה אלו: http://i.ebayimg.com/t/Plantronics-995H-Wireless-Headset-used-good-with-accessories-/00/s/MTMxMVgxNjAw/$(KGrHqF,!oMFBmH1Q9GFBQg(uVOjhw~~60_35.JPG ממש ממש תודה לעוזרים זה אמור להתחבר לטלוויזיה ומישם לUSB של…

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  7. עד לפי שבועיים המחשב היה מחובר לרסיבר דרך כבל באורך מטר וחצי, ומחובר בתור מכשיר אחד. הכל עבד כמו שצריך. עברתי דירה, עכשיו הכבל באורך 10 מטרים ומחובר בתור מכשיר אחר. הגדרתי את חיבורי הקול ברסיבר (onkyo tx-sr606) ככה שיקבלו מידע מהחיבור המתאים, הגדרתי במחשב (לוח אם p5q כרטיס קול עליו) להוציא צליל דרך היציאה הדיגיטלית (RCA בניגוד ליציאה הפנימית שניתן לחבר לכרטיס המסך) ואין לי צליל ברסיבר. האם יכול להיות ש 10 מטרים זה ארוך מדי? אולי יש בעיה אחרת? תודה

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  8. Started by Black_Citadel,

יותר נכון , חבר שלי זקוק... וזה לא בדיוק התחום שלי, אוקיי אז הדרישות מהמכשיר הן: * תומך USB2 * עם 512מ"ב לפחות *אחריות מעל לשנה * עד 300 ש"ח תודה רבה רבה רבה

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  9. אני רוצה משו איכותי אבל אני לא מבין במחירים של הדברים האלה ואני גם לא יודע איזה סוג של כבל אני צריך. מחפש משו טוב ששווה תתמורה. מה שתציעו לי אני יקנה, אם זה לא קשור לפורום הזה מצטער מראש! אני מצפה לראות סרטים ואולי לשחק במשחקים(למרות שלא ניראלי) על הLCD . תודה רבה לעוזרים!!

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  10. Started by yakir4u,

אני מחפש רמקולים חדשים למחשב בסביבות ה450 שקל שיהיו 2/2.1 (אין לי מושג מה עדיף) ראיתי מלא מבצעי על microlab והבנתי שהרמקולים שלהם להיט אז אני ישמח לקבל המלצה על איזה רמקולים טובים לחדר שימושים לסרטים בעיקר וקצת גיימניג

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  11. Started by j-cool,

אני מעוניין לקנות את ה-iriver h320 אני לא מצליח למצוא את המכשיר בשום מקום חוץ מניות באינטרנת האם אתם יודעים מתי יהיה אפשר לקנות את המכשיר בחנויות בארה"ב לדוגמא best buy wal-mart וכו...????

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  12. Started by es88,

התקנתי ווינדוס 7 64 ביט. לוח אם - ASUS P5B, כ.קול מובנה, הורדתי את הדריבר של SoundMax לווינדוס 7, והיו לי איתו בעיות. התקנתי בנוסף עוד כ.קול על המחשב creative audigy 7.1 ..המחשב מחובר למערכת, שממנה יש 2 רמקולים רגילים. עדכנתי תדריבר החדש ביותר, וכרגע הבעיה היא שרמקול ימין ושמאל לא מופרדים, כלומר אם אני מסמן שרק רמקול שמאל יעבוד שומעים נורא חלש (משני הרמקולים) ואם אני מעביר למרכז או לימין (לא משנה) שומעים בשניהם חזק. יש אפשרות לשנות בהגדרות מ2.1, 4.1, 5.1, 7.1 ואוזניות, ניסיתי לשים כל אחד מהם, וסימנתי שרק צד שמאל כאילו יעבוד, אז בחלק מהמקרים לא שמעתי כלום (משני הרמקולים) ובחלק שמעתי מאוד חלש, שוב משני הרמקולים. במשחקים זה עושה בלאגן שאין הפרדה בין צד שמאל לימין.. בעיות דרי…

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by BOMBADIR,

שלום וערב טוב... השימושים שלי מהרמקולים הם משחקים,סרטים,ומוזיקה... השאלה שלי היא כזאת..אני שמעתי את הסט הזה של לוג'יטק והתאהבתי בו מבחינת איכות הצליל הגבוהה שלו...השאלה אם ניתן להשיג מערכת איכותית יותר באותו תקציב... המערכת תחובר לכרטיס קול X-FI PLATINUM

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  14. הכרטיס הינו של M-AUDIO ומיועד בעיקר להקלטות וכמובן למשחקים. http://www.m-audio.com/products/en_us/FastTrackUSB-main.html הסיפור הוא כזה: ביום שישי כיביתי את המחשב לחלוטין וקפצתי לצפון עד למחרת,יום שבת. אתמול הדלקתי את המחשב וגיליתי שאין לי סאונד . ביצעתי את כל התהליכים הרגילים-הסרת דרייבר/התקנה, החלפת כבל USB שום דבר לא עזר גם לא הטלת הכרטיס בחוזקה על הריצפה בכל מקרה,המחשב כן מזהה שיש כרטיס קול ואני כביכול מתקין אותו רק שהנורות הכחולות שהיו דלוקות בכרטיס כבר לא דולקות, סאונד כבר אין ,אוזניות לא משמיעות קול ,אני חושב שיש איזושהי בעיה חומרתית בתוך הכרטיס . הסתיימה האחריות על הכרטיס הזה ולא בטוח ששווה לתקן אותו במעבדה של חלילית (שם הוא נקנה) יש עוד כמה דרכים לנסו…

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  15. Started by jayz0r,

אהלן, אני כותב בשם חבר אשר רוכש: - מחשב נייד (XPS של DELL כנראה, אבל הרבה תלוי בתשובות כאן) - רמקולי סראונד (סט סטאלייטים וסאב של JBL) - רסיבר (איזשהו דנון) - טלוויזיית LG SCARLET 42" FULL HD השאלה היא, איך אפשר להשתמש בלפטופ כ- HTPC מבחינת סאונד? הרי אם אין לו SPDIF (ועד כמה שידוע לי לאף אחד מהם אין) איך הוא יוציא סראונד לרסיבר? הוא אמור להוציא בכלל, או שהוא רק מוציא מידע והרסיבר יהפוך את זה לסראונד? ברור שאין את הבעיה הזו עם HTPC נייח בגלל שאפשר לחבר כבל דיגיטלי, אבל הנייד נקנה גם ככה בלי שום קשר למערכת הקולנוע הביתית, וכדי לחסוך עלות של נייח הוא היה מעדיף להשתמש בנייד בתור ה- HTPC. יש למישהו פתרון לעניין ויכול בנוסף גם לתאר את שרשרת הכבלים והחיבורים הדרושים בסופו של יו…

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  16. היי איך אני מחבר את הרמקולים של מערכת סטריאו למחשב? תודה מראש

17. Started by Seeyouinhell2,

אני מחפש משהו זול ואיכותי עד 60 שקל שפשוט יעבוד ויהיה נוח להשתמש בו בין אם זה לשים אותו על סטנד או להדביק אותו למסך ושיקלוט שאני מדבר חשוב שיקלוט לפחות מאיזה 40-50 ס''מ כי אני שונא להצמיד אותו אליי אגב אני לא סגור אם זה אמור להיות פה או בציוד היקפי אבל אני מקווה שתיסלחו לי אם טעיתי

18. Started by maxwell10,

האם ישנם מגברים או רסיברים build-in במחשב (כלומר 5.25")?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  19. קיצר חברה אני חדש בפורום, ואני צריך עזרה. אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 עם סאבבופר טוב כדי שיהיה אפשר לשמוע מוזיקה נורמאלי ויהיה באס טוב, לא כל כך מבין בדברים האלה ומבשק עזרה אז אם מישהו יוכל לעזור בבקשה לא להגיב כל כך מסובכך תודה מראש

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  20. Started by coorva,

מחפש תוכנה מיקצועית שממירה היטב mp3 ל-wave באיכות טובה יותר מזה של NERO למשל. למעט התוכנה Wavelab שמחירה יקר מידי עבורי. תודה

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  21. שלום לכולם! אני חדש כאן. והמליצו לי על הפורום הזה מפורום אחר. אני מחפש רמקולים למחשב - לא במחיר יקר מדיי, עד 800 שקל. לשימוש של מוזיקה , משחקים , וסרטים ... בעיקרון יש לי רמקולים כבר 10 שנים שקניתי אותם פעם ב-1000 שקל של YAMAHA משהו ענתיקה , וזה מתחיל לקרטע לי. ואני שומע בסטריאו. אם אפשר בבקשה לעזור לי. ואם אפשר יותר בזול אז בכלל כיף! תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  22. שלום חברים יקרים, לצערי בגלל הצבא לא יוצא לי לבקר פה הרבה .... בקיצור העניין הוא כזה : אבא שלי רוצה לקנות לסלון מערכת קולנוע ביתי טובה והוא מוכן להשקיע בזה כסף. מה שצריך שיהיה במערכת, נכון לעכשיו ,זה שתי רמקולים קידמיים טובים (רצפתיים), רסיבר ומקור טוב (DVD או CD PLAYER). כל שאר החלקים נקנה אחרי זה, אלא אם יש איזה סט רמקולים 5.1 טוב . מה שאני צריך מכם זה פשוט המלצות לרסיברים רמקולים ונגני DVD\CD PLAYER טובים. וגם מקומות אליהם שווה לסוע ולבדוק ציוד אודיו. המערכת השניה זה לחדר שלי. מה שאני צריך מהמערכת הזאת זה ניגון מוזיקה באיכות הכי גבוהה שיש . המערכת תתחבר למחשב. מאחר והתקציב שיש לי לכל העניין הוא לא גדול (בסביבות ה 3 אלף) החלטתי ללכת על חלקים מיד שניה . עכשיו בדק…

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  23. Started by orelzion,

טוב הכותרת לא ממש מסבירה את האמת, אבל לא היה לי איך לכתוב את זה. אז ככה יש לי מערכת קולנוע ביתית של samsung שקיבלתי מחבר, ואני לא יודע איך לחבר את זה ככה שיהיה לי 5.1 אמיתי, אני מצליח לחבר את זה למחשב עם חיבור רגיל ליציאת הפרונט (הירוקה) בלוח אם שלי. גילתי שיש במערכת הזאת יציאת s-pdif שכתוב עליה video out ניסיתי לחבר את זה ליציאת הS-pdif במחשב שלי (creative sound blaster live) אבל זה לא עובד רק אם אני מחבר חיבור סטריאופוני זה עובד, אולי זה לא היציאה הנכונה, אולי זה משהו אחר, יש למישהו מושג? אני פשוט לא מבין כלום במערכות האלו זאת הראשונה שלי. תודה!

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  24. השאלה בכותרת חיפוש לא עזר וככה גם לא ה Manual

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  25. Started by gman_il,

הבנתי שבשביל לעשות את זה צריך כרטיס מסך VIVO או כרטיס טלוויזיה. כרטיס המסך שלי אין לו כניסת וידאו ולכן חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה. האם זה מה שאני צריך? במידה וכן אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.