עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by n0stredamus,

הי יש לי רעשים סטטיים מעצבנים ביותר (אותי לפחות) שאני לא יודע ממה הם נובעים ורציתי להתייעץ איתכם פה בפורום אולי תוכלו להאיר על הבעייה שלי קצת אור ולעזור לי לפתור אותה. אני לא אודיופיל קשה אבל אני אוהב לשמוע טוב והשקעתי סכומים לא מבוטלים כדי לשמוע בצורה סבירה לפחות והרעשים הסטטיים האלה פשוט הורגים אותי. אז ככה האלמנטים שיש ברשותי הם כאלה : מחשב : לוח גיגהבייט עם כרטיס קול מובנה (לא בשימוש אבל מותקן במחשב - לפעמים אני משתמש בו לכן הוא לא מנוטרל כרגע, כל הסאונד מופנה לקריאייטיב) IPE1000PRO 2 W מעבד P4 2.8 2 גיגה זיכרון כרטיס קול : X-FI Fatality עם פנל 5.25 - יציאות אופטיות וכו ... מערכת הפעלה WIN-XP PRO עם כל העדכונים הרלוונטיים של קריאייטיב לכרטיס קול, חשבתי פעם על וויסטה …

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  2. שהיה מינ512

• 13 תגובות
    • 938 צפיות
  3. Started by mk1990,

יש לי LCD של samsung c530 טלויזיה חדשה וטובה, יש לה יציאה אופטית ו3 יציאות hdmi, בנוסך יש לי רסיברשל Yamaha htr 6030, גם בוא יש כניסות של אופטי אבל לא hdmi, ואחרון זה הסטרימר שמחובר בצורה אופטית לרסיבר... הבעיה: כשאני צופה בתכני hd מהסטרימר לרסיבר יש רעשי רקע סטטי מעצבנים כאלה שאני משדר באיכות של Dolby digital 5.1... אז רציתי לשאול האם יש דרך לשדר איכות סאונד של 5.1 דרך כבל הhdmi, כי כשאני מחבר רק דרך הhdmi הרסיבר מקבל רק אותה של 2 channel שהיא pro logic השאלה שלי זה איך לפתור את רעשי הרקע המעצבנים? ואיך לשדר דרך hdmi באיכות של 5.1? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  4. Started by tal_p,

אז ככה.. יש לי רמקולים שמתחברים DVDשהוא גם רסיבר, והחיבור שלהם הוא בעצם זוג כבלים פשוטים של + ו -... רציתי לדעת אם אפשר להפוך את זה לחיבור 3.5MM

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  5. שבוע טוב, אני מחפש לשדך לK240 Sexttet שלי מגבר מנורות כלשהוא, כאשר שמעתי אותן מהSPL Auditor הייתי בהלם מרמת מהראליזם והשקיפות של המידריינג', לא שמעתי שום דבר דומה לזה עם אוזניות דינאמיות אחרות, גם מהסנהייזר HD800 מאותו המגבר. הבעיה הייתה שלאודיטור יש סאונד כמעט שטוח אבל עם נטייה קלה לטרבל ולכן התוצאה הייתה קצת צורמת עם גירסת המאוחרת והיחסית בהירה גם כך של הSexttets שלי. בנוסף, הבאס שלהן לא מצטין בנפח רב ואני חושב שמנורות ייתנו מענה יותר טוב מSS בתחום הזה. מגבר אחד שהשם שלו מושך תשומת לב מהר מאוד הוא הCrack, מגבר DIY מסוג OTL של חברת הבוטיק Bottlehead. מדובר על מגבר מנורתי טהור, מנורה בכניסה ומנורה ביציאה, DC coupled, ללא שנאי ביציאה, ולכן יתאים לאוזניות בעכבות גבוהות …

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by MODI,

אני מתלבט בין שני סטרימרים, התכנים יהיו על הארד דיסק חיצוני שמחובר בUSB2 לראוטר, לכן חייב שיהיה חיבור LAN בסטרימר הראשון: http://dx.com/p/neo-x5-rk3066-android-4-0-google-tv-player-w-wi-fi-tf-1gb-ram-16gb-rom-black-176074 והשני: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14273 השני עולה 150 שקל יותר אבל הוא של חברה יותר מוכרת. מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  7. Started by natan805,

או in ear או כפתור העיקר זה איכות שמע ובס נורמלי אם מומלץ לחרוג קצת אני מוכן. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401961 או cx300 ?

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  8. Started by EyalOnn,

חבר שלי רוצה לקנות את המקרן הנ"ל, רציתי לדעת האם הוא מומלץ או שעדיף משהו אחר באותו תקציב, (7.5-7.8 אלף) http://www.projectorcentral.com/optoma_hd65_review.htm אשמח לתגובות מקצועיות בעניין

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  9. שלום וערב טוב, אחרי מספר רב של חודשים החלטתי להוריד מהבויידם (עליית הגג) כמה קופסאות ובהם "גרוטאות" לטענת הוריי. כשהורדתי אותם בזמנו אז הם אמרו לי מהר להחזיר אותם למעלה כי הם תופסים מלא מקום בבייתנו הקט. בכל מיקרה לאחר מספר חודשים (היום) החלטתי להוריד בשקט כמה מהדברים שהורדתי לפני מספר חודשים ובינהם הפעם עשיתי עליהם "סיבוב קצרצר" כדי לבדוק מה באמת יש בתוך הקופסאות. בתוך הקופסאות מצאתי להפתעתי מספר דבריי ויטאג' שמאוד הלהיבו אותי והם- רסיבר סטיראו של קנווד, דגם-KR 2090 , זוג רמקולים של מוראל הישראלית, טייפ ישן ואוזניות קשת של- MELLOW, דגם M-191C. את הרסיבר החלטתי להוריד ולנסות לחבר לכניסת 1/4 אינטש' שיש לו ולבדוק איך האוזניות שיש לי ישמעו עם הגברה. לא מי יודע מה אבל בכל ז…

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  10. Started by qwerty1987,

עם הסאב הגדול מגיע פתק המתריע ממיקום מכשירים אלקטרוניים ברדיוס של 60 ס"מ ממנו. עם זאת, כבר זמן מה שהראוטר נמצא ממש עליו, ואין שום בעיות. השאלה היא האם מדובר בכסת"ח (שרלוונטי למסכי CRT), והאם ניתן למקם את מארז המחשב ליד הסאב?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  11. דודים שלי מביאים לי mp3 מארה"ב ואני צריך עזרה בלהגיד להם מה להזמין. אז ככה...... לנגן חייבת להיות רצועת יד בכדי שתהיה אפשרות לרוץ איתו ( חובה הקטע של הספורט ) ומ4 ג'יגה עד 20 הכל מתקבל... בבקשה תשלחו לי קישורים לאתרי קניות מארצות הברית עם מוצר שתואם את הבקשות שלי.. בדקתי את הrio carbon ואת ה- rio karma... הם קטנים אבל אפשר לרוץ איתם?! כמו כן יש לי 2 קישורים שרציתי לדעת מה דעתכם על מה שמצאתי..: והאם אפשר לרוץ איתם. http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=90131770&loc=111&sp=3 http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=90141236&loc=111&sp=8 בבקשה זה דחוף הם מגיעים בקרוב.. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 937 צפיות
  12. Started by Leo101,

שאלה לי...הdvd הזה יעני מה היתרון שלו שאני יכול לצרוב נגיד דיסק xvid... ולראות... איך אני יסביר את עצמי...ככה בוא נגיד שהפורמט האידיאלי זה dvdrip xvid יעני זה שבאיכות ממש טובה ולוקח דיסק אחד של 700 אז השאלה שלי הוא יכול לקרוא אותם?????

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  13. לא יודע אם זה מתאים לפה או לחומרה.. בכל מקרה הבעיה: שאני שומע שיר נגיד במדיה פלייר, יוטיוב או בכל מקום אחר אי אפשר ללחוץ על מקשים במקלדת.. כך שנוצר מצב שאני לא יכול לגלוש אם שיר, אי אפשר לכתוב אי אפשר כלום רק להשתמש בעכבר. שאני עוצר את השיר אפשר.

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  14. אהלן חברה לא מצאתי תת פורום יותר מתאים לשאלה שלי מזה אז ככה קניתי חיברתי את המחשב שלי דרך הכרטיס מסך למסך המחשב וגם לטלוויזיה שניהם דרך DVI בכרטיס אך בטלוויזיה תיאמתי את זה לVGA אני רוצה לראות את אותה תצוגה בשניהם ומשום מה המסך של המחשב עובד פיקס ובטלוויזיה אני רואה רק את טפט שולחן העבודה בלי סמלים (המחשב שלי וכו....) ושום דבר לא זז שאני עושה פעולות במחשב יש לי geforce 450gts windows 7 טלווזייה :LCD TOSHIBA מסך מחשב :LCD LED LG ניסיתי לשחק בהגדרות של nivdia ולא מצאתי כלום מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  15. אני רוצה משו איכותי אבל אני לא מבין במחירים של הדברים האלה ואני גם לא יודע איזה סוג של כבל אני צריך. מחפש משו טוב ששווה תתמורה. מה שתציעו לי אני יקנה, אם זה לא קשור לפורום הזה מצטער מראש! אני מצפה לראות סרטים ואולי לשחק במשחקים(למרות שלא ניראלי) על הLCD . תודה רבה לעוזרים!!

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  16. לפני כמה ימים קניתי כרטיס קול של creative : sound blaster audigy2 ומערכת רמקולים inspire 6.1 6600 התקנתי את הכרטיס בעצמי, פתחתי את המחשב והתקנתי דריברים ואת חבילת התוכונות. המחשב זיהה את הכרטיס והתוכנות עבדו אבל אחרי שמיעת מוזיקה למשך כמה זמן או באמצע משחק מחשב, צלילים צורמים היו יוצאים מן הרמקולים והמחשב היה נתקע ללא יכולת להזיז את העכבר. אחרי שעשיתי ריסט המחשב היה נתקע אפילו בדוס. משהו נתקל בבעיה הזו? המחשב שלי ישן אבל לא צריכה להיות בעיה עם הכרטיס: פנטיום 3 450. win xp . היה לי כרטיס קול מובנה בתוך לוח האם אבל אחרי שהפכתי אותו ללא פעיל בתוך רשימת ההתקנים המחשב היה נתקע אחרי שהכנסתי והוצאתי את הכרטיס כמה פעמים והתקנתי את הדריבים מחדש, התכונות שבאו יחד בדיסק לא עובדות…

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  17. Started by approx,

ראיתי את הכרטיס קול הזה מה אתם אומרים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5737 איך הכרטיס קול הזה הוא שווה את הכסף או שיש משהו בסביבות ה500 שקל יותר טוב

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  18. אני רוצה לקנות טלוויזיה לצפייה בסרטים דרך המחשב, היא לא תשמש בכלל לערוצי טלוויזיה, פשוט כמסך מחשב נוסף גודל הטלוויזיה: אני חושב ש32(קצת מתלבט עם 37), מרחק הצפייה הוא בערך 2.5 מטר - מה עדיף? אין צורך בטלוויזיה שתומכת בדפדפן, לגבי ממיר דיגיטלי עדיף שיהיה אבל לא מאד קריטי. תקציב: 2K-2.5K תודה.

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  19. שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב שכאשר אני צופה בסרטים במחשב ובסרט יש קטע פעולה עמוס באפקטים קוליים אז הרמקולים פשוט נחנקים, יש הרגשה כאילו הרמקולים בולעים את הצלילים ונוצר מצב שיש הרבה רעש של צלילים לא מובנים כמו כן הסאב במקום לתת אפקט של פיצוץ הוא עושה רעש לא מובן ומרעיד את כל הקירות. הבעייה עצמה מתרחשת גם ב-X-13 של MICROLAB וגם ב-4121 של ALTEC. הבעייה היא רק בחיבור למחשב, כשהרמקולים מחוברים ל-XBOX/PS3 אז הם מתפקדים מצויין. התוכנה שאני משתמש בלצפייה בסרטים היא MPC:HC עם קודקים של COREAVC וAC3. אשמח לעזרה עם הבעייה, ותודה מראש

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  20. שלום. אני צריך להקרין סרט במגרש כדורסל (עם גג [לא אולם ספורט]) פתוח. בשעה 10:30 בבוקר. (יהיה המון אור) אני צריך מקרן שיוכל לעמוד בדרישות. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  21. Started by Or ei,

אני מחפש רמקולים חדשים לבית אחרי שהישנים הלכו נהרסו הצעות עד 300 שקל, לא לחרוג בקשה תודה

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  22. האם צריך ציוד נלווה נוסף?

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  23. ככה הטלויזיה רק לצפיה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  24. Started by StarMo,

שלום. אני מחבר את המחשב למגבר סטריאו חיצוני דרך הכרטיס קול, כרטיס און בורד פשוט. בווליום לא גבוה במיוחד אני שומע רעש רקע, מן רחש כזה, וגם זמזומים כשאני מזיז את העכבר לפעמים, וכשהסידירום קורא נתונים או משהו כזה. אני חושב שהבעיה בכרטיס קול. האמנם? אם כן, כרטיס קול כמו קרייאטיב לייב יספיק בשביל לפתור את הבעייה ולהוציא סאונד נקי?

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  25. Started by Masasa,

טוב אז ככה אני מתלבט בין שני מערכות 2.1 ו5.1 בדוגרי לרוב אני שומע מוזיקה ורואה סרטים וסדרות וכמעט לא משחק במחשב...(שיהיה לכם רקע כללי לשימוש הרמקולים) בכל מיקרה אני מתלבט בין הרמקולים האלו Logitech Z506 Creative Inspire T6160 MicroLab X13 יותר לכיוון ה-MicroLab אם יש לכם הצעות אחרות לגבי רמקולים אשמח שתשתפו אותי... נ.ב התקציב שלי עד 500 חריגה של 100 שקלים יש לי עוד בעיה בגללה אני מתלבט בין ה5.1 לבין 2.1 החדר שלי בנוי ככה... http://up354.siz. co. il/up1/itmy0bwmndcx.png אז חשבתי להשים 2 רמקולים בשני צידי המיטה וכל שאר הרמקולים באיזור המחשב... חבר שלי אמר לי שזה מסובך לעשות את זה... בכל מיקרה רציתי לשאול את דעתכם על מיקום הרמקולים האם זה בכלל אפשרי לעשות א…

• 2 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים