עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by 111111,

מצד אחד יש את האיכות צליל ה- touch ped והיופי של הקריאטיב ומצד שני יש את הפיצרים והמכוערות של האיריבר איזה משני הנגנים הוא המומלץ ביותר? אני לא יכול שלא לשים לב למכוערות של האיריבר (שחור עם נקודות או מה שזה לא יהיה) האם יש אותו בצבעים אחרים? תודה

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  2. Started by ktanta harta,

אני משתמש בכרטיס קול פורטיסימו 3 ובמשחק Dead To Rights, במשחק בנמאפייני אודיו כתוב שמהשחק תומך בDD בכרטיסים כמו הסאונד סטורם אשר בלוחות NFORCE שיש להם די קודר פנימי אבל אני משתמש ביציאה האופטית וברסיבר בתור הדי קודר בעזרת AC3 FILTER, אז איך אני גורם למשחק להפעיל את הAC3 כדי הרסיבר יפענח כי כרגע זה לא עובד, אבל לדוגמא סרטים עם AC3 אני כן יכול לשמוע

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  3. מצטער על הבורות אבל אני חייב לשאול מה קורה בעצם בזמן ההגנה ואחרי ה25 דקות

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  4. הכרטיס הינו של M-AUDIO ומיועד בעיקר להקלטות וכמובן למשחקים. http://www.m-audio.com/products/en_us/FastTrackUSB-main.html הסיפור הוא כזה: ביום שישי כיביתי את המחשב לחלוטין וקפצתי לצפון עד למחרת,יום שבת. אתמול הדלקתי את המחשב וגיליתי שאין לי סאונד . ביצעתי את כל התהליכים הרגילים-הסרת דרייבר/התקנה, החלפת כבל USB שום דבר לא עזר גם לא הטלת הכרטיס בחוזקה על הריצפה בכל מקרה,המחשב כן מזהה שיש כרטיס קול ואני כביכול מתקין אותו רק שהנורות הכחולות שהיו דלוקות בכרטיס כבר לא דולקות, סאונד כבר אין ,אוזניות לא משמיעות קול ,אני חושב שיש איזושהי בעיה חומרתית בתוך הכרטיס . הסתיימה האחריות על הכרטיס הזה ולא בטוח ששווה לתקן אותו במעבדה של חלילית (שם הוא נקנה) יש עוד כמה דרכים לנסו…

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  5. Started by Dano,

יש לי בעיה כשאני מפעיל מוסיקה מהמחשב בזמן השיר יש פצפוצים כאלה שנשמעים בעיקר בקטעים של הבסים יש לי WMP אז חשבתי שזה התוכנה אז הפעלתי תשירים עם תוכנה אחרת BS PLAYER וגם שם פחות אמנם אבל גם יש חשבתי שאולי אלה הרמקולים אבל החלפתי רמקולים וגם שם זה מופיע וחשבתי שזה אולי הקובץ של השיר אבל זה בכל השירים ככה וכשאני מפעיל את הקבצים בMP3 שלי אני לא שומע אותם אז מכאן אני חושב שזה הבעיה במחשב למישהו יש פתרון? תודה

6. את ה Creative X-fi אפילו מחיר מוערך של כמה זה יעלה בארץ יהיה טוב אני מת לקנות אותו יש לי כרגע live 5.1 עם Creative T5400 אני רוצה Creative X-fi music extreme ו Creative S750 מישהו ממליץ על משהו אחר ? נ.ב. מישהו יודע אם ה Audiotrak Prodigy 7.1 יותר טוב מה X-fi ?

• 11 תגובות
    • 899 צפיות
  7. Started by Seeyouinhell2,

אני מחפש משהו זול ואיכותי עד 60 שקל שפשוט יעבוד ויהיה נוח להשתמש בו בין אם זה לשים אותו על סטנד או להדביק אותו למסך ושיקלוט שאני מדבר חשוב שיקלוט לפחות מאיזה 40-50 ס''מ כי אני שונא להצמיד אותו אליי אגב אני לא סגור אם זה אמור להיות פה או בציוד היקפי אבל אני מקווה שתיסלחו לי אם טעיתי

8. Started by andrei21,

אני רוצה להזמין מקרן מחול יש כמה אפשרויות: 1) http://www.ebay.com/itm/Optoma-HD33-...item4cfd22e046 איביי 1700 דולר כולל משלוח, ואז כנראה להתקל במכס ולהתחיל סיפורים, השאלה שלי מה הסיכוי שדבר כזה לא נתקע במכס ואני לא יצטרך לשלם כלום, לכמה אנשים קרו מקרים כאלה?? 2) http://www.amazon.com/Optoma-HD33-10...6394320&sr=8-1 אמזון 1430 דולר בלי משלוח ( הם לא עושים משלוח לישראל) אז יש אפשרות לקבל מחברה ישראלית כתובת בארה"ב לשם המשלוח יהיה חינם , והחברה תשלח ליי את זה לארץ בתוספת עלות משלוח וכל מיסי המכס הביטוח והמעמ אתר החברה : http://www.mustop.co.il/לפי המחשבון שלהם הכל אמור לעלות 2050 דולר. האם כדאי ללכת בדרך הראשונה ולקוות לסיכוי שיעבור בשלום ? או ללכת על בטוח להיקרע במכס…

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  9. שהיה מינ512

• 13 תגובות
    • 899 צפיות
  10. Started by T-HacK,

אני מתלבט בקניית iPod, או iRiver ... שמעתי ש iRiver יותר טובים מאייפוד, יותר מתקדמים .. מישהו יכול לתת לי מידע על שניהם ?? שאני אוכל להשוות מה זה בכלל אייפוד\אייריבר כמה זה עולה ? אילו דגמים יש? תודה רבה.

11. שלום, יש לי בבית מערכת שחיברתי אליה 4 רמקולים למערכת ומהמערכת למחשב. שניים מהם תלויים, אמרו לי שיש מין צ'יפ כזה שאפשר לעשות את הרמקולים מחוטיים לאלחוטיים, מישהו שמע על דבר כזה ?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  12. Started by Masasa,

טוב אז ככה אני מתלבט בין שני מערכות 2.1 ו5.1 בדוגרי לרוב אני שומע מוזיקה ורואה סרטים וסדרות וכמעט לא משחק במחשב...(שיהיה לכם רקע כללי לשימוש הרמקולים) בכל מיקרה אני מתלבט בין הרמקולים האלו Logitech Z506 Creative Inspire T6160 MicroLab X13 יותר לכיוון ה-MicroLab אם יש לכם הצעות אחרות לגבי רמקולים אשמח שתשתפו אותי... נ.ב התקציב שלי עד 500 חריגה של 100 שקלים יש לי עוד בעיה בגללה אני מתלבט בין ה5.1 לבין 2.1 החדר שלי בנוי ככה... http://up354.siz. co. il/up1/itmy0bwmndcx.png אז חשבתי להשים 2 רמקולים בשני צידי המיטה וכל שאר הרמקולים באיזור המחשב... חבר שלי אמר לי שזה מסובך לעשות את זה... בכל מיקרה רציתי לשאול את דעתכם על מיקום הרמקולים האם זה בכלל אפשרי לעשות א…

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  13. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=8602 היתי בטוח שפלזמות מוגבלות מבחינת רזולוציה ביגלל הטכנולוגיה אבל לפי זה ועזבו תגודל הטלויזה הזות תומכת ב1080P אמיתי או במילים אחרות הפלזמה זה לא זן ניכחד כמו שחשבתי ויש להן מה להציעה

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  14. Started by dudidu08,

רכשתי לא מזמן את הדגם הנ"ל שכותב שהוא תומך בכל סוגי הוידאו (תומך ב: DVD / CD / MP3 / KODAK-CD / MPEG-4 / CD-R / CD-RW / JPEG / Xvid ) אני משתמש רק בדיסק און קי לאכסן דרטים אך משום מה הוא לא קורא לי קבצים כמו WMV file אלא הוא קורא לי רק AVI file למה זה ככה?יש לי הרבה סרטים בWMV FILE פשוט מה עושים?

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  15. שלום לכולם! אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אם לא תגידו ותעבירו אותי למי שיודע בבקשה.... ישלי כבלים בבית יס....עד היום הממיר היה מחובר בrca רגיל... הטלוויזיה היא של lg ואין שם חיבורים של 21 פינים.... איך הכי טוב לחבר ממיר של יס לטלוויזיה? ישלי ממיר קטן של יס ככה שגם בו אין 21 פינים...האם שווה להתקשר אליהם כדי שיחיליפו שיהיה 21 פינים בממיר(בממירים הגדולים שלהם יש)... ועוד שאלה בנוסף: איך מחברים דיוידי ?

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  16. Started by Gimel,

שלום לכולם, לפני זמן מה קיבלתי ממישהו רמקולים רצפתיים גרמניים מפלצתיים. חיברתי אותם לרסיבר שלי ומוזיקה שומעים בהם מצויין. הבעיה שהסנטר שלי נשמע חיוור לעומתם בסרטים. כאילו שהטווח שלו לא קרוב מבחינת העמוקים. קולות של גברים נשמעים שונה לגמרי מהסנטר לעומת הקדמיים. מה אני אמור לחפש? הנתונים של הקדמיים מצורפים בתמונה, והדגם של הסנטר זה POLK CS100. מתוך גוגל: This speaker features two 4 inch mid/bass drivers and one 7/8 inch tweeter. Frequency response: (-3db) 60Hz -20kHz. Recommended amplification: 10-100 watts. Efficiency: 89dB. Impedance: 8 ohms. עריכה: אולי בעצם אני צריך לכוון במגבר את הסנטר כ-SMALL, ואז הנמוכים ישלחו לסאב. ננסה ונראה.

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  17. Started by idanpc,

http://www.luxeonav.com/em4.htm הם עולים רק 270 ש"ח

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  18. Started by LoopXXX,

חיברתי רסיבר ישן של TECHNICS לרמקולים של פאנאסוניק של מערכת אחרת בהתחלה הכל היה בסדר אחרי זה במוסיקה וגם בסרטים הרסיבר התחיל לבטל רמקול אחד ופשוט הגביר את הרמקול ואני שומע בעיקר את הבאס ממש חזק אבל רחוק מלהיות נקי. מידי פעם הוא מחזיר את הרמקול השני לפעולהואז הצלילים חוזרים להיות נקיים. מה הבעיה פה? הרסיבר נותן הספק של 8 אום לעומת 4 של רמקולים כמו כן 125W לרסיבר לעומת 30 של הרמקולים

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  19. דגם "nomad zen xtra" מבוסס דיסק קשיח 30GB מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  20. זה לא סכום גבוה אבל זה מה שיש. נוחות זה הפרמטר הכי חשוב, כי זה הולך להיות עלי הרבה, אבל גם בידוד טוב ואיכות צליל חשובים לי. מה הזוג האופטימלי שיש בתקציב הזה?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  21. Started by danielzy,

שלום לכולם, יש לי אופציה להביא את האוזניות הנ"ל מחול בזמן הקרוב, אני מזמין את האוזניות בעיקר בעיקר למשחקים, כרגע יש לי Steelseries Siberia V2, התנסתי בעבר עם SH HD555 ואני חייב להגיד שלא הרגשתי הבדל מטורף... כן, הסאונד היה טוב יותר, אבל לא הבדלים של שמיים וארץ... האם עם האוזניות האלה המצב יהיה שונה ? מה ההבדל בין הגרסא הסגורה לפתוחה ? הסגורה יקרה יותר בקצת...

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  22. Started by FeedMe,

אני משתמש בX-FI אקסטרים מוזיקה תחת ויסטה 32 + הדרייבר שניתן להורדה מהאינטרנט. 1. האם יש audio console תואמת ויסטה להורדה איפשהו, או שאני אצטרך להמתין לשחרור של קרייטיב? (המשך 07') 2. בעיה A: כל התקני כניסת האודיו line in, מיקרופון.. לא עובדים. בקונסול יש אפשרות לברור איזה התקן יעבוד ואיזה לא, פה הוא פשוט לא עובד -אף אחד מהם. מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לברור התקנים? 3. בעיה B: למעשה, בלי הקונסולה איבדתי את כל האפקטים והיכולות של ה-audio creation mode. יש דרך להחזיר אותך/ להפעיל אותם דרך הדרייבר המפגר של קרייטיב? תודה!

• 13 תגובות
    • 898 צפיות
  23. אהלן חברה לא מצאתי תת פורום יותר מתאים לשאלה שלי מזה אז ככה קניתי חיברתי את המחשב שלי דרך הכרטיס מסך למסך המחשב וגם לטלוויזיה שניהם דרך DVI בכרטיס אך בטלוויזיה תיאמתי את זה לVGA אני רוצה לראות את אותה תצוגה בשניהם ומשום מה המסך של המחשב עובד פיקס ובטלוויזיה אני רואה רק את טפט שולחן העבודה בלי סמלים (המחשב שלי וכו....) ושום דבר לא זז שאני עושה פעולות במחשב יש לי geforce 450gts windows 7 טלווזייה :LCD TOSHIBA מסך מחשב :LCD LED LG ניסיתי לשחק בהגדרות של nivdia ולא מצאתי כלום מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  24. עד לפי שבועיים המחשב היה מחובר לרסיבר דרך כבל באורך מטר וחצי, ומחובר בתור מכשיר אחד. הכל עבד כמו שצריך. עברתי דירה, עכשיו הכבל באורך 10 מטרים ומחובר בתור מכשיר אחר. הגדרתי את חיבורי הקול ברסיבר (onkyo tx-sr606) ככה שיקבלו מידע מהחיבור המתאים, הגדרתי במחשב (לוח אם p5q כרטיס קול עליו) להוציא צליל דרך היציאה הדיגיטלית (RCA בניגוד ליציאה הפנימית שניתן לחבר לכרטיס המסך) ואין לי צליל ברסיבר. האם יכול להיות ש 10 מטרים זה ארוך מדי? אולי יש בעיה אחרת? תודה

• 5 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.