עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by BOKIT,

שלום לכולם! לא מזמן קניתי את ה-Z3 של לוג'יטק.. ובהודעה שרשמתי לכאן לגבי כרטיס קול מתאים, IG אמר לי שהכרטיס קול שקיבלתי כשקניתי את המחשב (AC97) לא ינצל את המירב ממנה.. לכן רציתי לשאול אם כרטיס קול maya 5.1 יענה על הצורך? (אני נוטה למוזיקה יותר ממשחקים, ואני לא מעוניין בכרטיס קול יקר מדי) בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  2. שלום. אני מעוניין באוזניות איכותיות ונוחות לשעות האזנה ארוכות של מוזיקה (בעיקר רוק קלאסי, ורוק על סוגיו אך שומע גם דברים נוספים) חשוב לי שלאוזניות יהיה ריפוד ספוגי וולבד כזה, ולא ריפוד עור שגורם להזעה. אני לא מחפש אוזניה אוטמת שתעשה כאבי אוזניים, אני רוצה OPEN BACK שירגיש אווירירי לשעות רבות של האזנה. יש לי 100$ גיפט קארד באמאזון ככה שאני יכול להוסיף גג עוד 100 דולר אם זה ממש שווה את זה. אין לי מגבר רציני (FIIO E5) ככה שאני רוצה אזוניות שלא דורשות מגבר, וחשוב לי שיהיה כיף לשמוע איתם מוזיקה, שיהיה חד מדוייק. כיום יש לי INEAR של HIFIMAN RE0 ואני ממש ממש מרוצה מהן, למרות שהבאס טיפה חלש הן מאוד מדוייקות, אשמח למשהו איכותי, יש לי גם אוזניות BEATS BY DRE סטודיו והן פשוט זוועה (…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום... אחרי ש ה HD202 שלי החליטו למות אתמול,אני צריך אוזניות חדשות.. השימושים הם בעיקר מוזיקה וגיימינג (בערך 70% מוזיקה 30% גיימינג ככה) התקציב הוא עד 250 שקלים,אם צריך חריגה בשביל שדרוג משמעותי אין לי בעיה. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by boy toy,

התקציב שלי הוא בערך 800 ש"ח כיום אני עם AKG K545 ומעוניין לשדרג אותן. שומע בעיקר פופ ומעט רוק. קראתי על MDR-1A, MSR7, M50X, M40X ולא בטוח מי מביניהן עדיפה לצרכים שלי. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי. יש לי ווינדואס ויסטה ויש לי בעיה עם קול. כאשר אני למשל משתמש בתוכנה iTunes, ובאמצע השיר אני עוצר את השיר ואני פותח לרגע איזה סרט בכל תוכנה שהיא כמו Windows Media Classic לדוגמא, אז בווינדואס מדיה קלאסיק אני רואה רק וידאו ולא שומע אודיו בכלל. כאילו אין אודיו לסרט. ואותו דבר הפוך אם באמצע סרט אני מנסה להשמיע שיר באייטיונס, זה מריץ את השיר אבל לא שומעים. אותו דבר אם פתוח לי למשל סרט או שיר ואני מנסה לראות וידאו ביוטיוב וכך הלאה והלאה בעוד תוכנות שדורשות אודיו. איך אני מתקן את העניין? כי פעם זה היה רץ לי על כמה תוכניות שאני רוצה בו זמנית. בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  6. על מה אתם ממליצים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  7. היי מחפש טלויזית LCD בגודל 37-42 אינץ', כאשר דגש על פרמטרים הבאים (לפי סדר חשיבות) - יחס ניגודיות כמה שיותר גבוהה - תגובה מהירה לשינויי צבע לא כל כך חשוב עם hd ready או לא, כמובן עדיף שכן אך אני לא בטוח שיש בטווח מחירים כזה. אני לחלוטין לא מכיר את המוצרים שיש כיום בשוק, תודה לכל מי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  8. מישהו יודע אם יש את הדף הזה באנגלית ??? מצויינים שם כל הנגנים של איי אודיו שלא מופיעים באתר האמריקאי... אז זה הלינק http://mp3.iaudio.com/take.php?returl=http://mp3.iaudio.com/product/product.php ואם אתם יודעים מה הכתובת של הדף הזה באנגלית תכתבו פה. תודה לעוזרים, בר.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by Mushigoya,

אני רוצה לקנות את הרמקולים Logitech Z2300 ראיתי פה שהם מומלצים ומאוד חשוב לי האיכות של הסאונד, אני בעיקר משתמש למזויקה, אבל גם לסרטים/משחקים הבנתי שכדאי לי גם להשקיע בכרטיס קול כשאני לוקח רמקולים בכזו רמה, השאלה היא איזה כרטיס קול כדאי לי לקחת? תודה

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  10. יש לי לוח אם K8NF-9 של gigabyte שבו מובנה כ.קול של רילטק. לאחר שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם, כולל את הדרייבר של הכ.קול בתוכם, ניסיתי לנגן משהו, אך הכרטיס קול לא עובד. הורדתי מהאתר של gigabye דרייברים עבורו, אך עדיין הוא לא עובד. בדקתי ב device manager וראיתי שם שהאייקון של ה raltek ac 97 הוא טוב, אך תחת sound יש כמה אייקונים של מיקרוסופט תקולים, כגון: kernel acoustic..., kernel audio splitter, winm wdm audio compability. יתכן והם הגורם לבעיה או שיתכן שפשוט יש בעיה בלוח?

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  11. החלטתי ללכת על טלוויזית פלזמה ואני צריך קצת עזרה וכיוון התקציב הוא 6000 שקל+- איך זאת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=304974 מה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה ,ויש למישהו דגם שהוא ממליץ?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  12. קראתי את הכתבה על הXFI באתר, ועכשיו אני נמצא בהתלבטות קשה: יש לי מערכת Z5500 5.1 של לוגיטק שכוללת גם כניסה אופטית, גם כניסה קואוקסלית וגם כניסות אנלוגיות לסראונד. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ומתלבט האם לבחור לוח אם שמשלב כרטיס קול, או שמא להשקיע בXFI או בכרטיס מתקדם אחר. אני מעוניין לחבר את המערכת למחשב בחיבור דיגיטלי כדי לשמור על האות - האם זה באמת עדיף? השימוש העיקרי הוא צפיה בסרטי DVD / DIVX שבשבילם צריך סראונד, וכן משחקי מחשב (מוזיקה לא בעדיפות גבוהה). האם יש טעם להשקיע בכרטיס הXFI (או כרטיס אחר של Creative) רק בשביל אפקט הEAX? אני לא יודע כמה משחקים תומכים בקידוד DTS/דולבי ואני מניח שבמשחקים שלא תומכים אז אופצית הEAX תיתן שיפור משמעותי - אבל האם יש גם שיפור במשחקים אש…

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by e-d-a,

כמו שראיתם בכותרת היה לי Ipod mini שנגנב לא חשוב איך ולמה אבל עכשיו אני רוצה לקנות נגן באותו עלות פחות או יותר ובאותו גודל, אז ישר חשבתי על iriver h10 אבל בגלל שאני בצבא וממש לא מעודכן רוצה לדעת מה כדי ואם יש דברים חדשים (חוץ מה ipod nano). וגם רציתי לדעת אם יש עברית לiriver שזה ממש שניות לסדר את כל העברית על המכשיר כמו בi pod?

• 14 תגובות
    • 875 צפיות
  14. רכשתי לא מזמן LG LED TV וצריך המלצה לרמקולים איכותיים שתתאים עד 700 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  15. Started by Chymes,

ראיתי ש-KSP מוכרים את אייריבר H10 5GB גרסה אמריקאית במחיר 1100 ש"ח במזומן. המחיר נראה חשוד כי הנגן עולה 1100 ש"ח בארצות הברית. יש הסבר למחיר הנמוך?

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  16. Started by okpimp,

מה אתם אומרים על הטלוויזיה הזאת? נראית סבבה לא? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=18035803&type=2&product=1&=

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  17. בתור אחד שנכנס לעולם הזה לפני לא הרבה זמן יש כל מיני מושגים שאני לא כלכך מבין כשאנשים מדברים על כל מיני אלמנטים בשיר האם יש למישהו איזה מילון או משהו בסגנון לדברים הללו ? כמו כן אפ פעם לא הבנתי איך להתעסק עם האקולייזר יש שם כל מיני תדרים על HZ ... יש מקום שמלמד איך להתעסק עם זה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Track,

אז הבנתי שהכרטיס "Prelude" שלהם הוא "ה"כרטיס לקנות, אבל איפה אני יכול למצוא אותו בארץ? אני כבר הזמנתי את ה X-Fi XtremeGamer, אז אני זקוק לתשובה מהר אם אני רוצה לבטל את ההזמנה. תודה!

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by stalbetman,

שלום רב, אני רוצה להקליט משהו שאנשים אומרים,ולהעביר את זה למחשב,ובמחשב לערוך את זה בעזרת תוכנה כלשהי. ברצוני לדעת עם איזה מכשיר ניתן להקליט ואחר כך לחבר אותו למחשב? ואולי אתם יודעים איזה תוכנה יכולה לערוך לי את ההקלטה, אני רוצה שכל בן אדם שאני מקליט לעשות ממנו קובץ אחר כלומר לחתוך את קטע ההקלטה לכמה חלקים. והאם טייפ מנהלים יכול לבצע את העבודה הזו? לבסוף אני בעיקרון רוצה להקליט מספר משפטי מחץ של חברים שלי, ואחר כך לעשות מזה מן טראנס כזה משהו מצחיק, לכן אני צריך להקליט ולחתוך כל חבר כי אני רוצה בטראנס שכל דבר יחזור על עצמו וככה של חבר זה קובץ נפרד ניתן לעשות את זה... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  20. אחרי ששאלתי פה והציעו לי לקנות מחול ויתרתי על זה והחלטתי לקנות בארץ אוזניות ( IN EAR !) הלכתי על חנוויות שאני יכול לקנות מהם .( לא איטרנט ורק משהו שקרוב אליי) אז אחרי סינון הגעתי להתלבטות בין כמה אוזניות Shure SE102 קיאספי מוכרים אותם ב295 במקום 400 אצל באג ויש את אלה AKG K330 - 250 AKG Q350 - 280 אני לא מכיר את AKG אבל גם לא את הדגם של הSHURE אני מחפש אוזניות לשמיעת רוק עם דגש על צליל נקי ובאס חזק בתתקציב של 300 שקל ונראה לי שזה הכי טוב שיש עוד שאלה יש לי .. : היו לי סנהיזר CX300 II ודי אהבתי אותם ועלו לי 115 מקיאספי (לא זיוף) אז האוזניות האלה שאני שואל עליהם באמת יותר טובות ? אני מקווה שכן ושאני לא יוסיף כלכך הרבה (כמעט פי 3) על אותה הרמה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. פלאטרוניקסhttp://cgi.ebay.com/NEW-PLANTRONICS-BACKBEAT-903-BLUETOOTH-STEREO-HEADSET-/270732847688?pt=PDA_Accessories&hash=item3f08ef6a48#ht_3395wt_1139 JABRA http://cgi.ebay.com/JABRA-HALO-BLUETOOTH-STEREO-HEADSET-HEADPHONES-BT650s-/190520966918?pt=PDA_Accessories&hash=item2c5bef3f06#ht_2411wt_992 אם למשהו יש המלצה נוספת באותו טווח מחירים אני אשמח

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  22. Started by arkadur,

לאחר שיטוט בפורום, וחיפושים למיניהם לא מצאתי תשובה אז ככה רכשתי מכשיר משולב של טושיבה - DVD+ וידיאו הDVD קורא DIVX ותרגומים הבעיה היא שאת התרגום הוא מציג בג'בריש או במקפים תחתונים ( --- , --- וכו') בהגדרות - יש אנגלית, רוסית, ואחר - ואז אני צריך להכניס את הקוד האזורי בן 4 ספרות האם מישהו יודע אותו (לצערי ניופאן לא זמינים עכשיו, ואני מת לראות סרט..) האם זה מה שיפתור את הבעיה? (או שמא צריך עדכון קושחה, ואם כן, איך עושים את זה..)

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  23. Started by urik,

שלום אני מחפש לקנות כרטיס קול טוב בעל כניסת MIDI (אם קיים כזה) אשמח לשמוע המלצות בנושא בתודה מראש אורי

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. עקרונית, התקציב עומד על חמש מאות שקלים. אם זה משהו ממש ממש ממש שווה וקריטי, אז אולי אני גמיש שמונה מאות. והייעוד? ככה: בעיקר סרטים, מוזיקה, פחות משחקים. איזה מוזיקה? דאנס, האוס, טראנס, וקצת ראפ. ולמה אמרו לי שהכי טוב שניים, או חמישה? מה הכי חשוב לי? שהצליל יהיה נקי, יותר חשוב מכל, וכל דבר אחר, שיעשה צלול ונקי, וכמובן שאנ'לא אצטרך לשים ת'אוזן על הבוקסה בשביל לשמוע, אבל בטח זה לא יכול לקרות בגדלים האלו, הא? בתודה מראש, גבריאל.

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  25. סדר העדיפות שלי מוזיקה, סרטים ובסוף למשחקים. http://www.asus.com/Sound_Cards_and_DigitaltoAnalog_Converters/Xonar_Essence_STX http://www.asus.com/Sound_Cards_and_DigitaltoAnalog_Converters/ROG_Xonar_Phoebus או http://www.soundblaster.com/products/sound-blaster-zxr.aspx אם אכן אקנה את אחד מהם אני יקנה את Sennheiser HD 650, רמקולים Audioengine A2 וסאב Audioengine AS8 2 . זאת מערכת 2.1 ואני לא בטוח שכל הכרטיסי תומכים בה. אם אני מחבר כרטיס מסך לחיבור PCIe 3.0 X16 ואחד מהכרטיסי הקול למעלה בלוחות H87 וZ87 המהירות בחיבור PCIe 3.0 תרד לX8 ?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.