אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי לוח אם של אסוס מדגם p5q-e ורמקולים של microlab x23 רציתי לדעת אם אני מחבר את הממיר של הוט למחשב בline in האם המחשב מחלק ל5.1 אני מחבר rca to pl 3.5mm
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממצב אנשים, אז ככה, חיברתי את הכרטיס קול שלי למערכת סטיראו, וכשאני מגביר ואין שום קול ברקע, שומעים רעש צורם כזה, כאילו יש הפרעה, וזה קורה לי בכל המחשבים וכל מערכות הסטיראו שחיברתי, שהיה בהם כרטיס קול נורמלי.. עכשיו כשאני מחבר את ה DVD או הדיגיטלי למערכת סטיראו, אין את הרעשים האלה, או לחילופין, אם אני מחבר סט של רמקולים (רמקולים שנועדו למחשב) למחשב, אין את הבעיה הזאת... האם יש איזשו חוסר תאימות בין מערכות סטיראו לכרטיסי קול? כאילו מבחינת התנגדות וכאלה? יש אפשר לפתור את הבעיה.. ואיך..? אגב.. אפילו שפעם חיברתי רסיבר של ימאה, גם שם היו רעשים, והבנתי שאולי זה יעלם רק עם חיבור SPDIF... זה נכון? וחוץ מהפתרון הזה יש עוד פתרונות?
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום, היום קניתי כבל 0.4 מ"מ 20 מטר כדי שאני אוכל לפצל את הרמקולים (4) שלי לכל פינה בחדר עוד לא פיצלתי כי עוד אין לי סטנדים לרמקולים ויהיו לי רק בסוף סוכות. השאלה שלי האם זה יתאים לרמקולים של מערכת מיני של LG למשל? דוגמא בלינק http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3476509 אל תתיחסו למערכת רק לרמקולים.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הנה, תראו בעצמכם... "המלאי מוגבל" http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=786&PHPSESSID=14729ffc870dd83acc93c35b2cd691b9 זה הרבה יותר עדיף מאשר לקנות VS4121 בעוד 100 ש"ח בשביל... יציאת אוזניות*** וביצועים זהים O_o
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב לא לצרכי מולטימדיה אבל בכל זאת ברצוני לחבר אותו לטלויזיה (כדי לראות מדי פעם סרט). איזה חיבור אני צריך אם יש לו את הלוח-אם הבא: Asus M2A-VM HDMI? ועוד שאלה, האם יש פתרון לכך שהטלויזיה והמחשב בחדרים שונים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בנייד יציאת VGA ובטלויזיה כניסת HDMI יש דרך לחבר בינהם בלי 4 קומבינות אחת על השניה? ואם הדרך היחידה היא רק דרך שילוב של כמה קומבינציות, עד כמה זה יפגע באיכות? עריכה: האם זאת הדרך היחידה?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היום קיבלתי את ה v-moda vibe מארה"ב הם מדהימות באיכות סאונד האטימת רעשים שלהן לא משהו אבל סבירה והתלונות היחידות שיש לי הן התיק בצבע זהב שמקבלים איתם ושהחיבור לא גמיש בקצה, אם אתם רוצים תמונות אני יעלה
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 3 לוחות הקול של Creative? כולם 7.1 ערוצים, 96khz ו 24 bit. Live 7.1 24BitוCreative Audigy ValueוCreative Audigy SEוCreative מה ההבדל? מה לקנות?
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני זקוק לכרטיס קול בסיסי עם יציאה קוקסיאלית ע"מ לחברו למגבר של מערכת קולנוע ביתי (לא מעוניין ביציאה אופטית) אין צורך בתוספות, כי כל השליטה תעשה מימלא דרך המגבר. תמיכה ב 5.1 כמובן אך אין צורך ביותר מזה
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרמקולים הללו מארה"ב. אך נודע לי שייתכן שתהיה בעייה מבחינת חיבורם לחשמל משום שהם עובדים על מתח של ארה"ב שהוא כידוע 110 וואט ולא 220 כמו אצלנו. רציתי לדעת אם מישהו קנה את הרמקולים האלו מארה"ב ואם כן האם הוא עשה משהו מיוחד על מנת לחברם לחשמל. בנוסף אמרו לי שייתכן שאני אצטרך טרנספורמטור על מנת להמיר את המתח.... מישהו אולי יכול לתת לי יותר מידע על כך? תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות את avr-130 של herman kardon שמעתי ממשהו שאין מכס אם מזמינים מארהב למישהו יש מושג אם זה כדאי ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יפים מאוד, באסים די מרשימים יחסית למחיר (225) סאונד סבבה ואני מבסוט מהן =] בינתיים רק שמעתי איתן traffic - tiesto יותר מאוחר עוד סוגים אם יש לכם שאלה, אשמח לענות --- אגב הגיע איתו עוד חיבור רחב יותר שאין לי מושג לאן מחברים אותו לאיזה מכשירים מחברים חיבור רחב שכזה?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, ברשותי מערכת ברכב המורכבת מרדיודיסק תוצרת JVC דגם KD-G420 עם 24 ביט של מפענח אודיו, רמקולים אחוריים מתוצרת JBL דגם CS3196, בהספק של 210W או 70W RMS, קדמיים טוויטרים של BOSE 250W וכמובן המגבר, מגבר מתוצרת JBL דגם GTO4060. המגבר וכל המערכת עצמה עברה אתמול כיוון כדי להפיק את הצליל האיכותי ביותר. אבקש לדעת מהי דעתכם על המערכת הנ"ל ועל המגבר? הצעות לשיפור ייתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אהליין... אז פרסמתי פה לפני כמה שבועות לגבי אוזניות מחוץ לבית בשביל הליכה/ריצה...וקיבלתי המלצה רק לגבי אוזניות שנכנסות לתוך האוזניים - אני לא יכול לסבול אותם יותר מ20 דקות - מגרדות מעצבנות... בקיצור מאוד התלהבתי מהסוג של הקשת האחורית שיושבת על העורף... מישהו מכיר כאלה מחברה טובה? כלומר, הן ללא ספק נוחות לפי העיצוב שאני רואה בתוך הקופסא , אבל אני לא רוצה להתפשר על איכות צליל... (ראיתי שיש כמה דגמים של סוני)... אבל מה באמת שווה??? מישהו מכיר? ויכול להמליץ?? תודה מראש, אמיר.
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום , ראיתי את ה SanDisk Sansa m250 MP3 Player 2GB ב 400 שקל האם זה הנגן הכי טוב לתקציב הנתון ? אני לא צריך שינגן סרטים או שיהיה לו מסך צבעוני אבל איכות קול סבירה ובכלליות נגן משתלם עד כמה שאפשר . אם יש נגנים בתקציב זהה ואיכותיים אז אשמח לדעת תודה.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היייייייייייייייייייייייי חזרתי עכשיו מהקניון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קניתי h10 של 6 ג'יגה אפור-עכבר ;D כמה זמן לטעון את המכשיר?ראיתי פה אנשים שטענו רק 3 שעות בקרוב תמונות
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אז שוב פעם אני פונה אליכם לקבלת עזרה והמלצות עבור האוזניות שאני רוצה לקנות , אחרי שקניתי את האוזניות עבור המחשב . אני אנסה לפרט כמה שיותר טוב את השימושים של האוזניות שאני רוצה לקנות בכדי שתוכלו לעזור לי . אני כל יום נוסע לעבודה בהסעת אוטובוס הלוך וחזור , בערך כחצי שעה נסיעה בכל כיוון , וכבר התרגלתי בנסיעות האלו כל פעם לשמוע מוזיקה , ואני לא יכול בלי זה . עד היום אני שומע את המוזיקה שלי (גלאקסי S2) דרך אוזניות סטנדרטיות In Ear של המכשיר שבאו איתו , הצליל בסדר אבל בא לי להשתדרג למשהו יותר איכותי עבור השימוש הזה וכמו שהבנתי שדווקא עבור השימוש הזה יש הרבה אוזניות מומלצות . עכשיו , אני לא יודע על איזה סוג ללכת ומה יותר מומלץ , In Ear או אוזניות קשת , ח…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לנו מין פסנתר חשמלי כזה בבית והעוצמה שלו די מספקת כדאי לי להוציא את הרמקולים שלו ולעשות מוד כדי שבם יהיו רמקולי PC?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש טלויזיה בגודל 37" לחדר שינה. מרחק הצפיה הוא בערך 2 מטר. התקציב הוא עד 4,000 ש"ח. הטלזויזיה תחובר למחשב ויעודה העיקרי זה צפיה בסרטים מהמחשב. אולי לפעמים אני גם אשחק דרכה במשחקים מהמחשב. רצוי טלויזיה עם תאורה אחורית LED, לחיסכון בחשמל. חשוב שיהיה לפחות 3 כניסות HDMI (אחת למחשב, אחת לממיר HD ואחת ספייר). מאוד אשמח לשמוע המלצות. תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם אני מבלה כבר שבועות באתרים של השוואות מוצרים לרמקוליים, אנלא ממש מבין בזה לכן הבחירה בשבילי היא ממש קשה... הבקשה: המלצה למערכת רמקולים (הרכב 5.1) תקציב: כמה שיותר טוב בכמה שיותר זול ;D בעיקרון 400-500 המערכת מיועדת בעיקרון לשמיעת מוזיקה אלקטרונית. בנוסף גם אשמח לקבל המלצות לכרטיסי קול עד 300 שקל אלירז.
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום אני בשלבים ראשונים בקשר לקניית מכשיר pmp ויש לי מספר שאלות: 1)האם אין צורך בקידוד בשביל לצפות בסרט על המכשיר?פשוט לשים בתוך המכשיר 2)האם יש מכשיר שתומך בכתוביות בעברית?האם אני צריך לקודד את הכתוביות ואת הסרט ביחד או פשוט אפשר לשים את 2 הקצבים במכשיר והוא ידע לקשר 3)מה שעות הבטריה בדרך כלל שיש למכשירים? 4)איזה חברה ידועה ואמינה ? 5)האם המכשירים היום גדולים ומסורבלים או נוחים ואפשר לקחת בכיס?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מחפש נרתיק לנגן שלי (IRIVER H320)....הוא נשרט בלי הפסקה בלי נרתיק אז אם מישהו מכיר מקום שמוכרים בו קייסים לנגן שיתן לי פרטים...
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים! באתי ליעוץ בסוגיה מעניינת, בדיוק עברתי חדר ומעוניין ליצור לי פינה ל"שקט הנפשי שלי". אני מתכן לקנות טלויזית LCD37-42 לתליה על הקיר שמיועדת לחיבור ללפטופ הקיים בHDMI שיחליף את המסך ברב הזמן, בשל בעית מקום צריך להסתפק ב5.1 לויינים לתליה על הקירות ללא רסיבר השאלה העיקרית היא האם חיבור המחשב בHDMI לLCD+חיבור 5.1 כלשהם לLCD, ידעו לשדר הפרדת צליל תקינה?(שלא ישמע כמו סטריאו רגיל) ועד כמה הגיוני יהיה לשמוע ככה מוסיקה? חשבתי על LD550 של LG בתוספת משהו כמו SAMSUNG HTC350 כי אין תקציב לרסיבר, כללי: מרחק צפיה2.5-3 מטר תיקרה גבוה יחסית כ5 מטר שימוש עיקרי סדרות ANIME(מישהו יודע אם הן מקודדות ל5.1?)+סרטים פה ושם( כניראה סופסוף מצדיק 1080)מוסיקה+גלישה והצגת אתרי…
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ממש חובה לקנות רק שיגיע לארץ http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=378808&sid=127
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש רמקולים. בינתיים האפשריות בטווח מחירים הזה : 1. Altec VS2421 Logitech X240 .2 Microlab FC661 .3 Sonicgear EVO7 .4 Divoom revo-3 .5 שמתי לב שאפשריות 4 ו 5 מאוד מאוד דומים, היכול להיות שאלה רמקולים שמיוצרים באותו מפעל וזאת רק חברת "מדבקה"? (קראתי בזאפ ביקורות טובות על ה-EVO7, מישהו התנסה איתם?) תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-