עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מעוניין במגבר, ובEBAY יש לא מעט אלטרנטיבות. חלקם הייבריד, חלקם לא. חלקם מיועד לאוזניות, וחלקם לרמקולים, ויש גם מוצרי קומבו למיניהם. ישנם פתרונות סביב ה100$. מה דעתכם? אילו רמקולים אתם ממליצים לחבר למגבר שכזה? (מלבד הנצילות הגבוהה שצריכה להיות להם)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם, קניתי שבוע שעבר מחשב חדש, וכשאני מחבר אליו את המיקרופון, גם את של האוזניות וגם את השולחני הם לא פועלים! אם אני מקליט משהו או משתמש במשהו ששייך למיקרופון אז המיקרופון לא פועל! ובדקתי במחשב השני שלי והכל עובד! ששם יש XP... וגם כשאני מנתק את הרמקולים מהמחשב ומחליף לאוזניות או להפך, באמצע משחק או שמיעת מוזיקה אני צריך לסגור את התכנית ולהכנס שוב, כי אם לא אז אני לא שומע את מה שעובד!! מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  3. שלום, קראתי פה כמה שרשורים ואני קצת מבולבל. אני מנסה לבחור בין שני הרמקולים הבאים: Creative Inspire T10 2.0 Microlab FC330 2.1 הרמקולים בעיקר למשחקים וקצת מוסיקה. אם באס זה לא משהו שחשוב לי, האם אני בכלל צריך סאב? מישהו פה ציין שעבור מוסיקה דווקא 2.0 יותר יתאים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by kinggil,

זאת: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=95&scat=199&tcat=30 וזה דגם חדש של לוג'טק: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2735&scat=199&tcat=30 תודה.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  5. שלום לכולם... אני רוצה בזמן הקרוב לקנות מחשב ואני מתלבט בין שני הכרטיסי קול האלו אני רוצה לדעת במה שני הכרטיס תומכים כמו למשל dts dolby digital וכו'... לכל העוזרים תודה רבה כי אני חייב את המידע בזמן הקרוב לפני קניית המחשב

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  6. שלום רציתי לשאול כמה דברים על ציוד שיש לי ואיזה אופציות של חיבור יש לי. יש לי טלוויזיה lg 47la660y מערכת קולנוע ביתית שבה ביחד הגדם dh3120s עכשיו רציתי לדעת האם אני יכול לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה ולשמוע דרך הרמקולים של המערכת? אם כן אז באיזה חיבורים להשתמש?

7. כדאי להחליפו בנגן של IRIVER H10 6GB? (ולקבל כמובן זיכוי על כך) פשוט הIRIVER לא קורא וידאו, בניגוד לנגן של סאנדיסק.

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  8. ברצוני לראות מצגות של פאור פוינט במסך של הטלויזיה. מה אני צריך שיהיה ברשותי על מנת לעשות חיבור זה ?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by matityahoo,

המחשב שלי לא מזהה תרגום srt. ולא .sub אני מנסה עם מדיה פלייר 10 וגם עם windvd ולא רואה תרגום אין לי ניסיון בתחום ראיתי שזה עובד אצל החבר שצרב לי אשמח לקבל עצות אולי איזה לינק לקודק אני מעדיף לא להתקין יותר תוכנות תודה מראש מתי

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  10. שלום, השאלה בכותרת. האם קיימים כאלה שהם 2.1 או 2.0? אני יודע שללוג'יטק Z10 יש קיצורי מדיה אך אין לו שלט, ול-X13 של מיקרולאב יש שלט אך אין לו קיצורי מדיה. האם יש כאלה בטווח של עד 1000 ש"ח? עריכה: ראיתי משהו של לוג'יטק, אך זה לנייד וזה בהספק של 4W. אז לא אלו.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by DisCus,

ל-Microlab FC330 שלי יש כיסוי בד, אני רואה תמונות של אותם הרמקולים רק ללא הכיסוי. זה משנה? אני מדבר על זה: לעומת זה:

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by zxor,

שימו לב איך רואים אצלי: +זה מוצא רק 3 ערוצים למה?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  13. יש לי minix neo X8 וכמה התאכזבתי כשגיליתי שאי אפשר לראות בו נטפליקס בHD. איזה סטרימר כן מומלץ עבור נטפליקס? מחיפוש באינטרנט ראיתי המלצות על Amazon Fire, Apple TV, Roku אבל אני לא יודע מה מזה רלוונטי לארץ ובטח המחירים שונים לגמרי. גם, האם יש סטרימר שאוכל להשתמש ב Air Mouse שלי איתו (קניתי עם ה Minix)? תודה

• 3 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. היי עידכניתי לפני איזה שנה את התוכנה ומאז הכל עבד מצויין ואז לפני חודשיים הפסיק לעבוד , לא קורא דיסקים אז חשבתי שזה העין אבל כאשר אני מכניס דיוידי מקורי הוא מעלה אותו יופי, אז כנראה הבעיה בתוכנה , בכל אופן אני מעוניין להתקין את התוכנה המקורית ואני לא מצליח למצוא אותה ... תודה

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  15. שלום רציתי לדעת אם אפשרי לחבר את הרמקולים האלה ואת הסאב 5.1 למחשב כמובן שהכרטיס קול תומך ב 5.1 http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=1418801 או רמקולים כאלה בסגנון אשר מותאים(?) למערכת קולנוע ביתית ובהזדמנות תגידו אם שווה לקנות את הרמקולים במחיר הזה או שיש דברים יותר שווים.. תודה.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי בעייה בצפייה בסרטים בחיבור הלפטופ לטלויזיה-כל פעם שיש מעבר מסצינה בהירה לסצינה חשוכה, נשארים מן מריחות בצבע עפור והמריחות בדר"כ הם של קוי מתאר מהסצינה הבהירה, לדוגמא דמות מסויימת מכבה את האור והחדר נהיה כולו חשוך אז נשארים חלק מקוי המתאר של הדמות במין מריחות כאלו עפורות ברגע שהדמות מדליקה את האור המריחות נעלמות והכל חוזר לקדמותו. ניסיתי לצלם תמונה של הבעייה אני מקווה שתצליחו לראות, בסצינה שניסיתי לעשות לה SCREENSHOT הדמות לפני זה השתמשה במצית וברגע שהמצית כובתה נשארו בעצם מריחות בצבע אפור של אותם אזורים שבהם המצית האירה פרטים על המערכת: לפטופ של ASUS דגם U35JC, בעל כרטיס מסך GEFORCE 310M הלפטופ מחובר לטלויזית סמסונג 32LA450 ע"י כבל HDMI התוכנה שבה אני מש…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום אני יודע שזה אמור להיות למסכי מחשב,אבל אני מקווה שיוכלו לעזור לי גם לגבי טלויזיה. אני רוצה לקנות טלויזית 32" - למטבח. הטווח מחירים הוא 1,000-,2000 ש"ח, האם יש טלויזיות יותר טובות מאחרות? מבחינת ניגודיות,רזולוציה וכו'? אשמח לחוות דעת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Started by IG,

אני צריך כרטיס קול ל2.1 הכי איכותי שיש, בתקציב של לא יותר מ250 ש"ח. יש לי ת הלייב 5.1 של קריאיטיב, אבל הוא עושה לי המון בעיות (כל כמה שניות הוא נתקע על איזה צליל צורם לשתי שניות בערך, ביחד עם הצליל הוא תוקע את כל המערכת, ואחרי שתי שניות הוא ממשיך לעבוד כרגיל- למשך דקה בערך... עדכנתי דריברים וזה לא עוזר...)

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by WIZARD221,

איזה נגן דיוידי הכי כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  20. מה אתם אומרים חברים יש טעם לקנות כרטיס קול בנפרד.? אני ישמע הבדלים? יש לי רמקולים 5.1.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. כפי שמשתמע מהכותרת, אני מחפש נגן DVD. התכונות החשובות: * כניסת USB * יציאות אודיו/וידאו אנלגיות (RCA) (יחובר לCRT ישנה) * תמיכה במדיות CD/CD-R/CD-RW/DVD/DVD-R/DVD-RW/DVD+R/DVD+RW - חובה (כמה שיותר תאימות לדיסקים שונים - יותר טוב) * תמיכה ב-DivX/XviD/WMV * תמיכה ב-MPEG-4 (לא מצפה שיפענח HD שגם ככה הCRT לא תומכת בהצגתו, אבל שלפחות יתמוך בקודקים) * תמיכה בכתוביות SRT כולל עברית/אנגלית/רוסית * תמיכה ב-MP3 תכונות שמהוות ייתרון אבל לא קריטיות: * תמיכה בצפיית תמונות ב-JPEG (גם ככה די לכולם יש את זה) * קורא כרטיסים SD/SDHC * תמיכה בNTFS (אבל אני לא חושב שיש כאלה בכלל) התכונות שלא חשובות בכלל: * יציאות אודיו/וידאו דיגיטליות (כאמור, יחובר לCRT) * יכולות הקלטה מביקור חטוף בכמה חנויו…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. האם אנחנו מנצלים את מערכות ה 6.1 שלנו מעבר לראיית סרטי DVD ? או שה DX sound של המשחקים בכלל לא תומך ביותר מ 4 רמקולים?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  23. נניח שיש לי שני כרטיסי קול על המחשב עכשיו, שניהם עובדים ואני יכול לבחור באיזה אני רוצה להשתמש, דרך לוח הבקרה והגדרת הכרטיס כ Default. עכשיו, מה שאני רוצה לעשות זה לקשר בין שני כרטיסי הקול כך שהשמע שנכנס מכניסת מיקרופון מכרטיס קול אחד, יעבור אוטומטית ובאופן מיידי ליציאת הרמקולים של הכרטיס השני. ווינדוס עצמו מן הסתם לא תומך בשטות כזאת. השאלה אם יש תוכנה כלשהי שיודעת לעשות דברים כאלה. יש למישהו מושג מאיפה להתחיל?

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  24. אהלן אשמח להמלצות על רמקולים(עם הגברה..אין לי מגבר\ רסיבר) בעיקר לכיוון המוזיקה אני לא מחפש עצמה מטורפת חשוב לי שהסאונד יהיה נקי וצלול. אני מאוד אוהב את הסאונד של אלטק אבל הבנתי שאין שום דגם בין ה VS4621 ל MX6021 - זתמרת או רמקולים ב 350 או ב 1200 על מה תוכלו להמליץ? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Headspin,

אני מעוניין בכרטיס קול חיצוני מסיבה מאוד פשוטה השפעות אלקטרומגנטיות חזקות במחשב שלי.. (כרטיס טלויזיה ועוד..) יש לי לקנות בהזדמנות בוא נגיד במחיר שפל סביב 350 שקל. אחד כזה חדש שהיה בשימוש 10 חודש.. זאת אומרת ניקנה לפני 10 חודש . באתר של טום מהללים ומשבחים אותו באיכות,אני במילא לא משחק כמעט משחקים.. האם כדאי ? כולל שלט וכו'.. נ.ב הכרטיס מתחבר ל רסיבר ימאהה RXV-520 או לפאוור של סוני... מסדרת ES העלית 90 וואט לערוץ .

• 3 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.