אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מה בדיוק אל חוטי ברמקולים האלו? האם הרמקולים ללא חוט בכלל? תודה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי את הלוח asrock AliveXfire esata2... כרגע אין לי חיבור אופטי בו, אבל הבנתי שיש אפשרות להוסיף לו... זה נכון? ואם כן, איך?
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
בעיקר למשחקים ומידי פעם מוזיקה ... את הICEMAT siberia אני מכיר אבל עדיף שיהיה יותר זול ... ראיתי את ה Logitech Precision Gaming , Sennheiser HD201 , AKG K44 והאמת שאני לא מבין גדול בתחום . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי מסך של אסוס VK222H . יש לו כניסת HDMI . האם אני יכול חבר ל- HDMI את הממיר של יס ולקבל תמונה ? תודה .
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש ברשותי רמקולים מתוצרת 2 חברות שונות. מפאת מחסור במקום בחדר אני שוקל להשתמש ברמקולים מדפיים קטנים עם התנגדות 8 OHAM לשם תיפקוד כרמקולים קידמיים. עבור ה-CENTER" " אני חושב להשתמש ברמקול סנטר מתוצרת אותה החברה של הרמקולים הקידמיים עם התנגדות 8 OHAM . לשם תיפקוד כרמקולים אחוריים אני מיתכוון להשתמש ברמקולים מתוצרת חברה אחרת , שהם גם מדפיים ,אולם הם גדולים יותר ובעלי התנגדות נמוכה יותר של 6 ohm. להלן הנתונים הטכניים : קידמיים : Technics model sb-s29 IMPEDANCE 8 OHAM INPUT 80W MUSIC / 40W din סנטר : Sb-c22 Technics model Input 160w /80w din אחוריים : Yamaha Model ns-e55 6 ohm Nominal input 50w Maximum input 150wattes השימוש הוא לצורך מערכת 5.1 בחיבור לרסיבר הרמן קרדון…
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
נכנסתי עכשיו להום ת'יאטר וראיתי שיש עוד שבוע וחצי תערוכה בכפר המכביה. רציתי לדעת אם מישהו הולך. אני יכול להיות אבוא. מידע נמצא כאן: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=1205 ---------------- Now playing: Led Zeppelin - Heartbreaker via FoxyTunes
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך HD3650 1GB AGP לכרטיס הנ"ל יש שתי יציאות DVI ויציאת S VIDEO אני מעוניין לחבר את המחשב למסך טלויזיה (40") יש לי כבל HDMI ועכשיו אני מגיע לשאלה. האם ניתן להעביר סאונד דרך DVI? לפי המפרט של הכרטיס הוא תומך בסאונד (5.1) דבר נוסף הוא שאצטרך מתאם מ DVI ל HDMI. האם יכול להיות שהמתאם לא מעביר סאונד? פרטי הכרטיס: Certified for Windows VISTA Premium. Design based on ATI Radeon HD3650 series. (RV635PRO) On-board with 1.0GB DDR2 high speed memory. Unified Superscalar Shader Architecture built-in 120 stream processing units. Built-in HDMI support for HD video with multi-channel (5.1) support. Hardware processing UVD (unviversal Video Decoder) delivers sh…
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון. קניתי לא מזמן מחשב חדש. יש לי כרטיס מסך ATI RAEDON HD 4850 בעל יציאת S-VIDEO יש לי כבל מתאים שמחובר לטלויזיה גם ל S-VIDEO אני לא מצליח להעביר את השידור מהמחשב לטלויזיה למרות שבמחשב הקודם לא היתה בעיה. תודה מראש על עזרה ניר.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מחפש נגן לחבר 600 ש"ח תקציב רדיו לא ממש משנה..אם יהיה זה יכול להיות נחמד אבל חשוב שהנגן יהיה איכותי והסאונד יהיה טוב ועדיף של חברה אמינה ולא נגן שנדפק כל שני וחמישי תודה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
התקציב גמיש אבל אני מעדיף לא לעבור את ה 300 ש"ח - כמובן אם יש משהו פנומנאלי ב 350 אל תסתירו אותו מפני יש לי אוזניים לא קטנות, בלשון המעטה, אז בבקשה אל תמליצו על אוזניות שידועות כקטנות. תודה סוון
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הרמקולים יחוברו לSANYO ARCHITECT SERIES V73 אגב אם למשהו יש מידע בנוגע למגבר אשמח לישמוע. המוזיקה שאני שומע היא רוק, מטל, קלאסית, בלוז מצאתי את JBL XTI 20 בכ1300 שקל בני שלש שנים.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות IN EAR אבל עם בידוד מרעשים (כמו EP 635 של CREATIVE) רציתי לשאול אם תוכלו להמליץ לי מה לקנות (מקסימום 200 גם זה יותר מידי) פיליפס SHE8500 http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=SHE8500&Cat2Cat1ID=1776&Cat2ID=2144&aff=Zap〈=he EP 635 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6972 יש את ה KOSS שזולות יותר הביקורות טובות אבל לא אהבתי את העיצוב והנתונים שלהן פחות טובים אשמח לשמוע על המלצות נוספות
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, כרטיס הקול שלי לא מזוהה לאחר פורמט למחשב ואיבדתי את דיסק הדרייברים. כיצד אני יכול למצוא דרייברים מתאימים? בדיסק שאבד לי הנתיב המוביל לדרייברים של כרטיס הקול היה בספריית: PCI228 עוד נתונים: הלוח אם שלי הוא Micro Star מודל MS-6309 והצ'יפסט הוא Apollo Pro עפ"י גוגל יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אבל ביציאת המחשב יש לי רק 4 ערוצי אודיו בלבד השייכים לכרטיס ה- PCI (שלא מזוהה...)
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי נגן mp3 ורציתי המלצה לאוזניות ב200 שח 1)לא אכפת לי לקחת כפתור אבל מנסיון עם אוזניות כפתור גורמות לכאבי אוזניים לא נוחות (לא מבחינת עוצמה) 2)חשבתי על האוזניות האלה 1)http://www.tuki.co.il/details.asp?id=537&lead_id=&look= 2)http://zap.co.il/model.asp?model_id=16328 עכשיו אם מישהו מכיר תאוזניות שיתן חוות דעת או שימליץ לי על משהו אחר
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך 22" רחב. אני לא מצפה שיראו הכי טוב בעולם. אבל שלפחות ממרחק של מטר וחצי נגיד יראו בסדר+. תודה מראש נ.ב שמעתי שיש ממירים חיצוניים שלא תלויים במחשב בכלל. אודה למי שיספק לי פרטים על זה [אם זה יותר טוב וכו'...] שוב תודה מראש =]
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי בחול נגן creative zentouch 20g לפני שנה. אתמול רציתי לעדכן את הfirmware שלו (תוכנה של הנגן) והכל הלך חלק עד אמצע תהליך שהוא הפסיק. לבנתיים הוא מחק לי את התוכנה שהייתה קיימת.בקיצור פירמט לי את כל הנגן.והקטע שהמחשב מזהה אותו אבל עם קיבולת של 20 מגה בלבד. אבל התוכנת עדכון לא מזהה נגן. ואפילו הטעינה שלו בusb לא מתבצעת. אם משהוא יכול לעזור לי בנדון, זה יהיה מאוד נחמד. או אם משהוא יודע אם יש בית קריאייטיב בארץ או מעבדת תיקונים או משהוא. נראה לי שהאחריות שלו לא תקפה בארץ ואין לי בעיה לשלם. בבקשההההה תעזרוווווווו ליייי.
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
ראיתי ביד2 שיש בלי סוף פטיפונים של סאנסוי ואני רוצה לדעת אם אני באמת עובר את האיכויות האלו.. אפשר להוציא ממנו RCA? לרסיבר תודה!
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות טלוויזית פלזמה למרתף?? הבנתי מקריאה באינטרנט שהבעיה העיקרית של הפלזמה היא ההשתקפות עם האור אבל בגלל שאנחנו רוצים לשים אותה במרתף אני לא חושב תיהיה בעיה של אור שנכנס מבחוץ. מה אתם חושבים אני צריך עזרה בנושא.. אני מוכן להשקיע עד המחיר של 6500 שקל בשביל הטלוויזיה. האם כדאי ללכת על הפלזמה או לחכות לירידת מחירים של מסכי הLED??? מי שמביע את דעתו שירשום בבקשה גם על איזה דגם הוא ממליץ במחיר הזה זה יעזור לי מאוד! תודה לעוזרים :]!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, כבר זמן מה שאני מחפש להעצים את חווית השימוש שלי בגיימינג על הPC/צפייה בסרטי HD/חיבור אקס בוקס עתידי. כרגע במרכז הבידור הקיים אצלי, אני עובד על דל 2709W שמשמש אותי ל2 השימושים הקודמים שהזכרתי ובנוסף בשאיפה לחבר XBOX360 בעתיד עד לשלב שאני אעבור כבר למסך מרכזי גדול יותר בסלון שישמש כמרכז הבידור הביתי ואולי יחבר לשם מערכת רמקולים ורסיבר ייעודיים לקולנוע ביתי עד עכשיו התפשרתי בכל נושא הסראונד והשתמשתי באוזניות סיבריה V2 USB שמדמות צליל היקפי, סה"כ ברמה די סבירה מבחינתי. שמתי לב באחרונה לירידת מחיר דרסטית לספינת הדגל בתחום הציוד ההיקפי,Z-5500 שמומלץ על ימין ושמאל בכל מקום שאני קורא, כרגע המחיר הכי זול שלו עומד על 1890 ש"ח (ואולי ניתן לרדת עוד טיפה עם הנחת מזומן) ומגיע …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס קול איכותי בתקציב של עד 800 שקל? ואך הכרטיס הזה. AUDIGY2 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הורדתי סרט עם תרגום מובנה. השורה התחתונה של הסרט נחתכת (התרגום למטה מדיי). יש דרך להרים את התרגום כדי שניתן יהיה לראות אותה בבירור? למנהלים: זה המקום שנראה לי הכי מתאים לפתוח את האשכול. אם יש מקום יותר מתאים, אשמח אם תעבירו את האשכול למקום המתאים ותעדכנו אותי על כך בפרטי. תודה מראש ושבת שלום, dr70
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי להקדיש קצת תשומת לב גם לנושא הסאונד במחשב שלי אני נוטה לכיוון כרטיס Audigy בשילוב עם רמקולים Logitech X-530. השאלה שלי היא אם אני יכול לקנות את כרטיס הAudigy Value 7/1 של קרייאטיב, ולהשתמש רק ב5.1? או שזה חייב להתאים? שאלה בטח נובית, אבל אני נוב גמור בתחום. כמו כן אשמח לדעות על הבחירה שלי, אם יש משהו אחר מומלץ בתחום. תודה רבה על העזרה, אביתר.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אוזניות איכותיות בתקציב של 300-350 ש"ח, שיהיו In-Ear בלבד. אני צריך אותם לחדר כושר בעיקר, אז חשוב גם נוחות. אבל העיקר שאני רוצה להתמקד בו, הוא סוג המוזיקה שאני שומע. אני שומע בעיקר טראנס, מוזיקה אלקטרונית. מה שאומר, שהבאס צריך להיות במידה הנכונה, שיורגש ושלא יפגע בטריבל. אני שומע דרך Galaxy S3 או דרך נגן Sansa Clip 2GB אז חשוב שהאוזניות לא יהיו רק עם מיקרופון שמותאם רק לאייפון (מבחינתי, שלא יהיה מקרופון בכלל). תודה לכם, ממתין לתשובות שלכם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש המלצה לרמקול Bluetooth עמיד במים עד 500 שקל + -
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הייתי משתמש במסך הLCD שלי במשך תקופה ארוכה כמסך מחשב(MAG 32") יש לציין שלא הכרתי את המושג צריבת מסך עד שזה קרה לי וכמו מאז הוא מתמיד לא השתמשתי בשומר מסך משום שלא ידעתי למה הוא מועיל בכל אופן שמתי לב שגם שאני רואה טלוויזיה אפשר לרעות ברקע את הצללים של הרקע של הדסקטופ שלי החלטתי להתקשר לחברה משום שיש לי אחריות ל3 שנים ושם הסבירו לי שהתופעה נקראת צריבת מסך והיא קרתה משום שלא השתמשתי בשומר מסך הם גם אמרו לי שאין לי אחריות על צריבת מסך ושאני יכול לראות את זה בתעודת אחריות שלי מה שהם הציעו זה תיקון בתשלום(300-400 שקל) .. התיקון לא מבטיח הצלחה מה שקורה בתיקון זה ששמים מסך ממש בהיר במשך כמה שעות ובעצם מנסים לצרוב את המסך מחדש ללבן כך שלא תורגש הבעיה החלטתי שלא לשלוח את המסך לתי…
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
-