עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by DREDON,

Umax 128MB Mp3 Player/USB 1.1 Flash + Voice Recorder רציתי לדעת מהנסיון שלכם אם זה נגן טוב, ואם אפשר לחבר לו כרטיסים נוספים של 128 או יותר (אין לי מושג איך זה הולך)

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  2. היי, יש לי בבית, על מחשב אחר, לוג'יטק X220. האם דגמי ה-‏Altec Lansing (ה-ATP3 או ה-VS4121) טובים יותר? ואם כן, איזה משני דגמי ה-‏Altec Lansing עדיף? תודה פיני

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  3. קניתי MP3 ...רגיל כמו שיש לכולם כמעט, לא משהו מיוחד מהקטנים האלה שלא יקרים במיוחד חברה לא מפורסמת משהו ז'אנרי... ועם אני נותנת לו מכה הכי קטנה שיש עם האצבע אפילו הוא מתכבה...אני לא מבינה למה יש לי אותו בערך חודש ומדי פעם הוא ככה מתכבה...מה יכולה להיות הבעיה???

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  4. או שהמובנה על הלוח מספיק?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  5. אשמח להמלצה לסטרימר, האם זה בכלל כדאי (מבחינת איכות הקול והתמונה) הייעוד - סרטים, הקלטה אבל לפני הכל הרצת קבצי מוסיקה לכן איכות הסאונד חשובה לי (אין לי כניסה דיגיטאלית במגבר) השאלה הכי חשובה לי היא איכות כרטיס הקול ,כרגע אני מתשמש בג'וליה. בעצם רציתי לדעת האם סטרימר יעשה את העבודה כיון שאני לא מוענין במחשב מדיה סנטר. אשמח להמלצה על דגמים אשר עשויים להתאים אם מישהו מכיר

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. בכמה הייתם מתמחרים נגן / מקליט מינידיסק Sony MZ-R30 חדש מהקופסה (כיתוב ביפנית בלבד - על המכשיר ובהוראות - אנגלית על הצג) + נרתיק, אוזניות פשוטות, סוללה ושנאי (אולי יש עוד כמה שטויות קטנות, לא זוכר כרגע) ? http://www.minidisc.org/part_Sony_MZ-R30.html

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  7. שלום חברים, אני שוקל לקנות אוזניות מסדרה זו של akg (שוקל גם את דגם Q701). שימוש עיקרי יהיה במחשב - סרטים,משחקים ומוזיקה. אני מתכנן להשתמש בכרטיס קול (לא DAC חיצוני) כדי שאוכל להנות מסראונד וכל מיני פונקציות של Dolby. יש לי כמה שאלות: 1)האם יש כרטיס קול on-board שהוא טוב? אולי יש לוח אם שיש עליו כרטיס איכותי ואפשר להסתפק בו? 2)אחרי שהתאמתי כרטיס קול, האם יהיה צורך במגבר חיצוני? העכבה של רוב האוזניות היא 62 אוהם, האם המחשב יוכל לספק לי את הזרם הדרוש כדי שלא יהיו קטימות וכד' בעוצמת שמע סבירה? ונניח ויש צורך במגבר חיצוני - האם נייד גם יתאים? תודה מראש למגיבים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by gll,

לא חייב לנצל את כל התקציב יש לי אוזניות סנהייזר HD595 שמאוד חשוב לי הסאונד מהמחשב (אולי אפילו נשדרג את האוזניות גם בזמן הקרוב) וחשוב לי גם שיהיה יציאת קוקסיאל איכותית לרסיבר משתמש במחשב גם מוזיקה גם סרטים וגם משחקים עד עכשיו השתמשתי בכרטיס של קראטיב פיטאלטי עם פאנל קידמי ויציאות אחוריות גם, אבל הוא התחיל קצת לזייף תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by Rule The Pc,

אהלן..... אני לא ממש מבין בפרטים של אוזניות ורציתי לשאול כמה וואט אמורים להיות אוזניות ממוצעות+ אבל אני לא מתכוון על הסגורות המפלצתיות אלא על קטנות רגילות...

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by Iko89,

שלום אני מחפש זוג מדפיים עד 1000 ש"ח שיתחברו למגבר L-30 של לוקסמן (וינטאג') חשוב לי שיהיה תדרים נמוכים טובים כי המערכת לא מתחברת לבאס .. תודה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  11. עברתי על דיונים קודמים כאן וראיתי המלצה די חמה על הMicrolac b77, אבל ברוב הסקירות שקראתי מדובר בעיקר על מוזיקה, מה שפחות רלוונטי עבורי. מדובר על חדר קטן למדי שכיום מחוברת בו למחשב מע' סטריאו בת 20 של AIWA שרמקול אחד שלה כבר שבק חיים. האם הB77 יעניקו חוויה דומה והאם הן מתאימות לצפיה בסרטים/סדרות, או שעדיף לקחת מע' 2.1 עבור זה? עריכה: האם צריך מרחק גדול בין הרמקולים ובינם לביני? תודה

12. Started by jayz0r,

אהלן, אם יש למישהו עצות לגבי סידור/הסתרת הכבלים של מערכות רמקולים אני אשמח לשמוע. סידור - אולי יש "מוצרים" ייעודיים לזה, כל מיני ווים בעזרתם אפשר להצמיד את החוטים לקיר, תעלות פלסטיק או כל דבר כזה או אחר שאיני מכיר. הסתרה - צביעה של החוטים (אין לי מושג אם אפשרי, אני סתם זורק), תעלות/שרוולים שבתוכם מעבירים חוטים, וכו'. כל שיטה וכל דבר שניתן לקנות או להכין בקלות (אין לי מעבדה/מחסן) שאתם חושבים שיעזור לי, אני אשמח לשמוע לגביו. כעקרון אני תולה את האחוריים של ה- Z5500 שלי על הקיר עם החורים הייעודיים שקיימים בהם, ואני לא רוצה שיהיו לי פה חוטים על הריצפה או כאלה שתלויים ברישול על הקיר ומכערים את החדר, ואין לי כל כך רעיונות.

• 16 תגובות
    • 13.9k צפיות
  13. שלום, יש לי מערכת מיני ואני רוצה להפטר ממנה. אבל להשתמש ברמקולים. הרמקולים מחוברים בחיבור רגיל של רמקולים כשלכל רמקול יש כבר שחור ואדום. יש דרך לעשות איזה התאמה ולחבר את הרמקולים לכרטיס קול שלי? תודה

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  14. יש לי כרגע בסלון של הדירה טלוויזיה שמחוברת עם כבל HTMI TO DVI למחשב שנמצא בחדר שינה אני מעוניין לקנות עוד טלוויזיה לחדר השינה, ומערכת רמקולים לכל הדירה הצרכים שלי: לחבר את המחשב / הלפטופ לאחת הטלוויזיות להשמיע מוזיקה מהמחשב / הלפטופ במערכת הדירה קטנה, ולכן אין בעיה להעביר כבלים בין הטלוויזיות, המחשב והמערכת אני מעדיף פתרון שיחסוך לי את כל ההגדרות במכשירים השונים (עד היום הייתי צריך להגדיר שכפול צד לפני כל חיבור של המחשב לטלוויזיה) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Kremb0,

כבר הרבה זמן שאני מחפש נגן שמטרתו העקרית היא ספורט . תמיד חשבתי לקנות את הu10 אבל מכיוון שיצא ה הקזמ"פ(קריאטיב זן מיקרו פוטו ) זה גרם לי קצת להתבלבל. מכייון שלקזמ"פ יש בולם זעזועים מצוין והוא גם "עטוף גומי" אפשר להתאמן איתו ושום דבר לא יקרה. הבעיה שלי הוא הקזמ"פ יותר אכותי מכל הבחינות (איכות סאונד טובה יותר ומסך Oled ) והiriver u10 מציג וידיאו ולכן איני יודע מה לקחת . בנוסף אני חושב שבלתי אפשרי למלא 8 גיגה רק בשירים ובתמונות אבל מצד שני אני לא יודע עם גיגה יספיק לי (מכיוון שיש וידיאו). הiriver u10 תומך בogg שמכווץ שיר למגה אחד . במה אתם הייתם בחורים מבין השניים? נ.ב : הנגן שיקבל את רוב הקולות מצידכם אותו אני אקנה . ועוד משהו בתשובתכים בבקשה על תענו לי בשאלה רק תגידו מה …

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by SugarFreeBoy,

אני חושב על לקנות אחד, ויש כמה דברים שלא הבנתי מהביקורות שקראתי. האם יש אופציה לראות את מבנה התקיות (שבתוכן קבצי הMP3) או שצריך לגלול שיר שיר עד שמגיעים לאחד שחיפשתם? ואם הנגן יכול לשמש גם כזיכרון פלאש נייד? 10x(:

17. האם לקנות מגבר ביתי או כרטיס קול ייעודי? איזה רמקולים כדאי? בעקרון אני מחפש 5.1 או 2.1 סופר איכותיים שייתנו איכות קול גבוהה במשחקים, צפייה בטלויזיה או קבצי מוזיקה עוצמה גבוהה לא כ"כ דרושה מכיוון שהחדר שבו המחשב הוא 9-10 מ"ר מרובע. תודה

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אוזניות של Audio-Technica ATH-M50 והייתי רוצה לדעת האם האוזניות האלו מתאימות למחשב בעל כרטיס קול ON Board פשוט או שמא צריך לקנות כרטיס קול יעודי? ואותה שאלה לגבי נגן נייד של MP3 תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by pssheba,

אפקט חריקת בלמים. ברצוני להוריד מהרשת קובץ שמע המשמיע חריקת בלמים. מישהו יכול לכוון אותי מהיכן? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. חשבתי על אוזניות האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=7864 מה אתם אומרים?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני מחפש זוג רמקולים מוגברים (סטריאו) למחשב בעיקר עבור האזנה למוסיקה. ראיתי הרבה המלצות על microlab ואני נוטה ללכת לכיוון. מדובר בחדר בגודל 4x3 הרמקולים מיועדים לשבת על השולחן חשוב שתהיה שליטה קלה על הווליום התקציב גמיש (עד 800 ש"ח). אשמח לקבל המלצות

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  22. Started by ran500,

היי ברשותי זוג רמקולים ואני מעוניין לחבר אותם ל3 מקורות ממיר יס סטרימר אנדרואיד וסטרימר ווינדוס (כולם יש חיבור סאונד אחד) קניתי מיקסר בסיסי https://s.click.aliexpress.com/e/CbL316g אך איכות הסאונד גרועה מלא רעשים ברקע האם מישהו יכול להמליץ על מיקסר אחר זול או מוצר אחר? אשמח לקבל מוצר עם שלט או אופציה שכולם יעבדו פשוט יחד תודה

23. מדובר על טלוויזיה + רסיבר + רמקולים (5.1). הטלוויזיה: LG 42LG60FR הרסיבר: Denon AVR 1508 הרמקולים: JBL cs460 האם שלושת חלקים אלה יעבדו ביחד? (אני יודע שהרסיבר מיועד ל7.1 אבל הובטח לי שזה יעבוד גם עם 5.1) תגובות כלליות לפני הרכישה הסופית? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by Dunes,

ההודעה הזאת היא רק מידע לבעליי אייפוד ישן הזמנתי מאתר בשם http://www.eurobatteries.com בטרייה של אייפוד 1600MA דור ראשון שאמורה להחזיק 12 שעות היא החזיקה לי קצת יותר מ12 שעות בתכלס האתר נמצא באנגליה ועבר בדיוק שבוע מרגע שהזמנתי עד שהגיע ההזמנה ועכשיו האייפוד כמו חדש המחיר היה בסביבות 30 ליש"ט אבל שווה כל רגע וזה כולל דמי משלוח אז למי שיש כבר בטרייה ישנה של אייפוד ורוצה להחליף אני ממליץ מיקי

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  25. שלום לכולם! אני מחפש כ.קול חדש בתקציב של עד 500 ש"ח. הכרטיס שיש לי עכשיו הוא SBLIVE 5.1 על רמקולים של לוג'יטק Z-640. מצפה להמלצות...גם ממך אנטולי (THE ALL KNOWING).

• 3 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.