אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לקנות נגן מבית ריו. האפשרויות הן : karma, nitrus, carbon5g, carbon 2.5giga. המחירים די זהים פרט לניטרוס שהוא זול משמעותית. אני מחפש זמן סוללה ארוך ואם אפשר עברית. מה דעתכם? והאם כדאי לשקול נגנים מחברה אחרת? תודה
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה גודל המסך ? איכותי ? כמה צבעים במסך ? ניתן לראות בו סרטים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חברים שלום! ראיתי בזאפ הרבה מערכות שמע 5.1 משולבות DVD עם מגבר סביב המחיר הזה 1500 ש"ח רציתי לדעת אם זה שווה את הכסף והאם זה מביא ביצוע סביר, מערכת לדוגמא: http://www.hashmalsh.co.il/Product.asp?Pid=595&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he סה"כ אני לא פריק של סאונד אבל גם לא רוצה משהוא שלא מספק שמע סביר.... :s05: אה כן המערכת תחובר לסטרימר של אקסטרימר אם זה משנה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה נגן FLASH של LENCO אני יודע, לא הכי מזהיר אבל במחיר ממש טוב http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=149523 (ועם כל הרצון הטוב אין לי כסף ואני צריך מוזיקה). הבנתי שהאוזניות שמגיעות איתו מזעזעות באיכות הירודה שלהן והייתי רוצה לקנות אחרות, התקציב: 75 שקל (הנגן עולה לי 230 !) אם ההבדל בין מה שאני יכול לקנות בסכום הזה לא שווה את הרכישה תגידו אבל אני מקווה שמישהו פה מכיר אוזניות שיצדיקו קניה אפילו במחיר כזה.
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים לקנות מסך חדש לסלון ולחדר שינה. כרגע בסלון סוני 29" CRT מהדגמים המפוארים והיקרים של פעם- אבל ב-א-מ-ת איכותית, בחדר כרגע אין כלום. תכנים- טלווזיה הוט בלבד,SD, אולי פעם בכמה חודשים סרט DVD. לסלון חשבתי על פלזמה ולא LCD, עדיפות ל 42. תקציב עד 3000. חשבתי על אלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752541 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=757596 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=757596 עדיף חיבור SCART (הפלזמה שלי מחוברת לממיר דוקסיס בחיבור הזה- והתמונה איכותית מאוד. (יש לי גם ממיר HD) ) עדיף שיהיה כלול מתקן תליה. לחדר שינה חשבתי על 32 אינץ, לא יודע אם LCD או פלזה, תקציב לא גבוהה יחסית,כי עד היום אמא שלי לא ראיתה טלווזיה בחדר אלא רק בסלון…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין מערכת 5.1 של לוגיטק הX530 לבין הדגם של פיליפס 5.1 - MMS460 מבחינת כוח הפיליפס טיפה יותר חזקים אבל הם גם יותר יקרים ב90 שקל.. האם זה שווה את זה? למישו יש את הפיליפס האלה ויכול לתת חוות דעת? כמו כן קניתי לפני חודש וחצי את הרמקולים X230 ואני כותב עכשיו כי אני רוצה להשתדרג ל5.1 למוזיקה הX230 באמת מצויינים אבל יש לי חבר עם הX530 ואני רוצה את הסראונד ואם כבר אז אני מנסה למכור אותם.. את הX230.. הם באמת חדשים בלי שום בעיה.. בקופסא.. אחריות התחילה מלפני חודש וחצי ויש לה עוד שנתיים. אם מישהו מעוניין שיגיד...אני מוכר אותם בסביבות 250 שקל (בזאפ הם עולים 300 שקל)
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום...בזמן האחרון התפנה לי קצת זמן והחלטתי להשקיע קצת במחשב..... שיפצתי קצת את המחשב ולהלן החידושים: * 2.5 ג'יגה ראם * ג'יפורס 8600 512 מ"ב אבל עוד לא סיימתי.... היום הזמנתי כרטיס לכידת וידאו M785 של חב' AverMedia הייתי רוצה לישמוע אולי חוות דעת עליו מאנשים פה בפורום... ושנית...אני רוצה להתקין למחשב שלי כרטיס קול...כי הסאונד שיוצא ממנו פשוט זוועתי...ואני בנאדם שמעריך סאונד טוב..... אז לא משהו יותר מידי מפואר...פשוט שיהייה יותר טוב מהמובנה שיש לי בלוח אם.... עד 250 שקל בערך.... ושאלה אחרונה....האם צריך דרישות מיוחדות במחשב במחינת לוח אם וספק כח כדי להריץ את כל השלושה ביחד???..יכול להיות מצב שהמחשה שלי לא מספיק חזק???.... על הספק כל שלי כתוב ac 230v.....זה יספיק?
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מבקש המלצה לממיר הכי טוב שקיים שתומך בעידן + וגם המלצה לאנטנה עם קליטה טובה לבית קרקע
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום פעם ראיתי איפהשהוא לא יודע בטלוייזיה או באינרטנט איזה מכשיר בקיבולת של 20 GIGA שאפשר לאחסן בו הכול, יש לו מסך גדול, צבעוני, אפשר לשים וידאו שירים הכול הכול ... מישהו יודע איך קוראים לו ? בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, אז ככה אני מעוניין לקנות לחדר שלי מערכת למוזיקה בלבד וברשותי 2000 שקלים חדשים. כל העניין נראה לי דיי מסובך - הבנתי שיש מערכות סטראו שבאות מוכנות מיצרן אחד, והבנתי שהמומחים האמיתיים מרכיבים מערכת שלמה - חלק מכל יצרן... בעבר פרסמתי בפורום אחר הודעה דומה כשהיו לי 1000 ש"ח - והבנתי שבתקציב של 1000 האפשרות הטובה ביותר היא מערכת סטריאו (נדמה לי שקראו לאחת מוכנה "מערכת מיני" או משהו כזה...) בכל מקרה, אני מאמין שעכשיו עם 2000 ש"ח השתנו האפשרויות - ורציתי את המלצתכם, בין אם עדיין כדאי "מערכת מיני" או שכבר כדאי לקנות בחלקים. (אני לא מבין גדול במושגים בתחום הזה, מושגים כמו "רסיבר" ו"סאבוופר" מוכרים לי בעיקר בתור שמות ופחות בתור מושגים ובטח שאני לא מבין מי ומה כדאי...) רציתי לה…
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 פשוטה של לוג'יטק X-540 שמחוברת למחשב וממקומת בחדר כדי לראות תכנים בטלוויזיה דרך המחשב. אני רוצה להוסיף 2 רמקולים רגילים שיעבדו בזמן שאני סתם במחשב ולא רואה סרטים. 2 המערכות לא צריכות לפעול ביחד , אני רוצה שהסאב-וופר של לוג'יטק יעבוד ביחד עם 2 הרמקולים הפשוטים. יש לי לוח אם MSI G31M2 V1 עם 6 כניסות. ה5.1 משתמש ב3 יציאות שמתחברות לסאב שהוא גם המגבר ומשם לכל רמקול יש כבל משלו. ה2 רמקולים ישתמשו בכבל ירוק אחד עם חשמל נפרד. צריך לדעת אם זה בכלל אפשרי ואם כן מה צריך לעשות , אין לי בעיה גם לעשות הלחמות ואלתורים קלים אם צריך. תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום הלכתי לחנות בירושלים לקנות אחרי חשיבה מרובה רסיבר ורמקולים. רק דבר אחד לפני שאני מתחיל קניתי מחנות ליאור מירושלים בקניון מלחה אחרי שמאוד התאכזבתי מהשרות של החנויות באיזור המוכר אלברט היה פשוט מקצוען ממדרגה ראשונה ואני חייב לציין שכשהלכתי לשם לפני שבוע לא ציפיתי לזה בכלל והוא היה מעל ומעבר ורק בגללו חזרתי לשם לקנות. אז התלבטתי בין Yamaha RX-V567 ל Harman Kardon AVR260. לאחר שמיעה של כמה דקות על אותו רמקולים את שניהם זה היה ברור שאני לוקח את הYamaha (עלה 2900). הרמקולים שקניתי הם שני סטים של Polkaudio מדפיים מסוג R150 לקדימה ואחורה. סנטר Wharfedale Diamond 9.CS (מתצוגה). וסאב קניתי את Dreamsub של Pure Acustic (חדר קטן) הרמקולים עלו לי 1100 כל זוג של R150 ו700 הסאב. סה"…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קצת, ואני מתכוון קצת כסף שחסכתי עכשיו אני בצבא וכל זה ואני רוצה משהו שינעים את זמני בנסיעות ההמייגעות, הפסקות ושאר שטויות במקרה בדרכי הבייתה עברתי בחנות מסויימת - ונתקלתי בכמה מכשירים נגן של IRIVER IPOD (MINI+PHOTO וPSP אם הייתי רוצה מוזיקה נטו - אין ספק שהייתי הולך על האיי פוד מצד שני - אייריבר מציע קצת יותר (רדיו וכו') אבל אם כבר - אז כבר - PSP אומנם הPSP מציע המון - אבל לא לשכוח שעיקר המטרה זה מוזיקה (מי צריך מוזיקה שיש PSP :-X : ) מה אתם אומרים? ד"א - מישהו יכול לתת לי יותר מידע על הPSP (חוץ מהאינטרנט האלחוטי+מולטיפלייר) אגב - אני רוצה להביא את זה ביום יומיים הקרובים.. :-\ תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אהלן אנשים יקרים, אני באיזור השנה עם הSony MDR-1A שאני ממש נהנה מהן אבל אני מרגיש שאולי אפשר להתקדם למשהו שהוא טיפה יותר בנוסף לעובדה שהן מתחילות להתבלות מאוד. השימושים שלי הם מוזיקה (היפ הופ וגם טיפה אלקטרונית ומסגנונות אחרים) וגיימינג(לא משהו תחרותי ככה שאפשר לשים פחות דגש על שמיעת צעדים מהקצה השני של המפה ולא צריך מיקרופון), ומיועדות למחשב. שומע בעיקר מקבצי FLAC. בקנייה הקודמת היה לי חשוב שלא תהיה דליפת סאונד, אבל בתכל'ס כל השימוש שלי באוזניות הוא בחדר בבית כשאני חוזר מהצבא, אז אם הדליפה לא משמעותית ברמה שישמעו את המוזיקה שלי מחוץ לחדר/רעשים מבחוץ יפריעו לי, לא קריטי לי אוזניות פתוחות או לא. התקציב הוא בעקרון באיזור ה1200, אבל אם יש משהו ממש שווה שממש כדאי לה…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
בעקבות דיון זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351127.0 רציתי להתעניין בנוגע לGT-10 ו-CUBASE. המחשב וכל הנושא אינו בשבילי, ואין לי שום הבנה בנושא. אז רציתי לשאול אם אני קונה GT-10 ואני משתמש בCUBASE למשל.. מה צריך בנוסף לזה. מגבר עניינים? מה מומלץ מה כדאי? מה אני צריך לדעת? ולא אני לא פותח שני דיונים על אותו נושא, במפרטי מחשב מציעים לי לפטופ וכאן אני רוצה לדעת יותר מהצד של הסאונד.
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מחפש רמקולים עם בס איכותי לטלויזיה ביתית עד 500 שקל. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדיה סנטר בסלון שמחובר לטלויזיה בחיבור VGA. בכרטיס מסך הגדרתי את הטלויזיה כ- Extended desktop ואז אני גורר לשם את הסרט. הטלויזה מוגדרת על רזולוציה של 1920X1080 כלומר FULL HD ואני גם רואה סרטים ברזולוציה הזו האם העובדה שחיברתי את הטלויזיה בכבל VGA משפיעה על האיכות? האם כבל HDMI ישנה משהו? כשאני מחבר כבל HDMI (בנוסף ל-VGA) אני לא רואה כלום (כרטיס מסך של ATI).
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בבלאק פריידי האחרון קניתי את sennheiser hd 579 אך אחרי שימוש קצר איתם במשרד העירו לי שהרעש שדולף מהם מפריע לעבודה. https://www.amazon.co.uk/dp/B01L1IIF1K/ref=pe_3187911_185740111_TE_item אפשר לקבל המלצה לאוזניות באותה רמה שיעשו את העבודה טוב יותר? תודה דן
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אין הרבה מה להוסיף פשוט דברו על הביצועים ולא על המחיר!!!
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
hay guys למזלי היתה לי אפשרות לבדוק באופן אישי 2 נגנים שאנשים מתלהבים מהם ,אולם התאכזבתי משניהם (בהתחשב במחיר המופקע שבו הם נימכרים בארץ) iriver 340 איטי בטרוף , הנשמה יוצאת עד שהוא מגיב חיסרון קריטי נוסף -רק 14 שעות עבודה (נכון שנתוני היצרן מדברים על 16 שעות אולם המציאות שונה . בנוסף ה-otg (חיבור ה-usb להתקנים חיצוניים ,כמו מצלמות ) הוא רק במהירות 1.1 שזה אומר שלוקח חצי שעה להעביר 1giga של כרטיס sd x5l otg בעייתי עם הרבה מצלמות בשוק (בעיקר עם canon) אם רוצים לחבר מיקרופון חיצוני חייבים לחבר מתאם מיוחד שמאריך את המכשיר בצורה קריטית ומסרבל את השימוש בו והחמור מכול לאחר מספר חודשים המגעים בין המכשיר לבין המתאם מתרופפים ואיכות ההקלטה ניפגמת שלא לדבר שהמתאם עלול ללכת ל…
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אבא שלי בארה"ב ואני צריך למהר ולהגיד לו איזה נגן לקנות לי... מה הנגן MP3 שהכי כדאי לי לקנות בטווח של 150$? אה כן, ועוד המלצה לנגן בטווח ה300$-400$
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני באמת כבר מתוסכל מהמצב הזה, אני לא יכול להשתמש ב-In Ear כי זה לא נוח, זה נופל לי מהאוזן והדרך היחידה בשביל שזה ישאר באוזן זה לדחוף את זה כל כך עמוק עד שיש ואקום עם עור התוף, האוזניה היחידה שהתנסיתי איתה הייתה ביטס טור מזוייפות, ניסיתי את כל הגדלים של הגומיות, החל מהקטנים ביותר לגדולים ביותר וזה פשוט לא נכנס כמו שצריך לאוזן... חשבתי לקנות In Ear איכותיות בכל מקרה, אבל מה יקרה אם זה לא יתאים גם? אני אפילו לא אוכל להחזיר את זה לחנות... לעומת זאת יש לי אוזניות של אפל, הלבנות הסטנדרטיות והן פשוט תענוג, הסאונד אומנם לא High end, אבל זה נוח וזה מחזיק לי באוזן כל כך טוב שגם בזמן אימון אינטנסיבי הן נשארות במקום. יש למישהו הצעה לאוזניות כפתור איכותיות? למה לעזאזל מייצרים רק In E…
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד את גירסת הBETA של עדכון הקשוחה ? מאתר ידע אי אפשר, הם הפסיקו את ההפצה שלה (BETA) עד לעדכון הגרסה הבא, אז אם מישהו יודע, בבקשה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
http://www.techreport.com/etc/2006q4/onboard-eax/index.x?pg=1 האם כרטיס קול יעודי יעשה את העבודה? או הכרטיס קול המובנה על הלוח?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ולוח אם ASUS P5K-E תודה רבה ומה אם אומרים על זה? :כרטיס קול Revolution 5.1וM-Audio ב-465 ש"ח
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-