עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by deyv,

איזה אוזניות עדיפות מבחינת נוחות לדעתכם? ואיזה אוזניות יותר טובות? האם אפשר להשתמש בAKG כאוזניות עורפיות?(ראיתי פעם מישהו הולךככה אבל זה לא נראה לי מחזיק טוב) תודה.

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  2. Started by chilik,

שלום ממצב? משפחתי קונה לאחותי נגן מבית איידיו ששם דגמו הוא g3. פתאום אני מגלה שיש לג'י 3 כל מיני צבעים. אז שאלותי היא: איזה צבע יש ל512 מגה? והאם אפשר כל צבע שאתה בוחר? ומה צבע של כל נפח?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  3. יחובר למקרן במטרה להציג סרטי MKV באיכות 1080P המפרט של המחשב אליו יתחבר כרטיס המסך: GIGABYTE GA-MA74GM-S2H AMD 4200+ 2200MHz 2GB DDR2 אין לי מושג אם התקציב שנתתי נמוך מדי או גבוה מדי אשמח אם תפרטו לי מדוע כדי לי להשקיע יותר או פחות תודה..!

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  4. Started by Tharbad,

יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח של realtek אבל כל הנסיונות להקליט איתו דרך המיקרופון (עם מגוון תוכנות, ביניהן Audacity) עלו בתוהו (מסתבר שזו בעייה נפוצה אבל יש פיתרון רק לאיך להקליט דרך האינטרנט). אם מישהו מכיר את הבעייה ויש לו פיתרון אני אשמח. בכל אופן, הגעתי למסקנה שיהיה לי קל יותר פשוט לקנות כרטיס קול בסיסי ומוכר שיוכר ע"י Audacity. אפשר המלצות?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  5. כפי שכתוב בכותרת. איני אודיופיל לכן לא מחפש משהו מעולה והתקציב בהתאם. השימושים הם ממש קצת מהכל - משחקים, סרטים, מוזיקה (כן, גם MP3). דברים כמו מיקרופון מובנה, בקרת עוצמה וכבל ארוך שאפשר לקפלו הם בונוסים אך ממש לא חובה. מה שכן חשוב הוא שהאוזניות תהיינה נוחות - מספיק גדולות לעטוף את האוזניים ולא ללחוץ עליהן, יושבות היטב על הראש, עם קשת נוחה (עדיף כזו שניתן להתאים). מבחינת מימדים - הייתי מגדיר את האוזניים שלי כבינוניות פלוס והראש גדול מינוס. לשם הדגמה - כרגע יש לי Sennheiser HD202 ואני בהחלט מרוצה מהאיכות, אך ממש לא מהנוחות. אחרי כחצי שעה - שעה הן כבר לוחצות על האוזניים בצורה מכאיבה. כנראה שילוב של כריות אוזניים לא מספיק גדולות וקשת מאוד קשיחה, צרה ולוחצת. זה מה שאני רו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. זה סט 2.1 למי שלא מכיר והכרטיס קול שיש לי בלוח אם שווה ל*** לוח האם שלי הוא asus p4s800d אני מעוניין לקנות משהו שישפר משמעותית את איכות הצלילים כי הרמקולים האלו יכולים להפיק הרבה יותר אם יש למישהו הצעות לא מחפש משהו מקצועי רק בשביל מוזיקה מעדיף שהתקציב יהיה בסביבות ה500 וכמובן שעדיף פחות תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  7. מחפש המלצות לרמקולים מדפיים בתקציב עד 1500 ש"ח, כולל אפשרות ליד שניה רמקולים אשר יתאימו לסיגנונות מוזיקה האוס ודאנס ועיקר משיטוט ברשת נתקלתי בכמה דגמים: JBL E20 B&W DM303 Wharfedale Diamond 9.2 האם יש עוד המלצות? ודבר אחרון אחזה מגבר תקביצי יתאים ? [T-AMP??]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by giloman,

לטלווזיה הולך להתחבר ממיר HD של יס או הוט וHTPC שישמש ל1080P (צריך HDMI כמובן) הטלוויזיה צריכה לבוא עם רמקולים מובנים . עכשיו אני לא יודע מה עדיף לגודל 42'' פלזמה או LCD ? תודה

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  9. אני רוצה לעבוד עם התוכנה פרוטי לופס יש לי 2 מורים שמלמדים אותי לעבוד עלייה..ובעתיד גם לעבוד על תוכונת יותר כבדות ממנה.. ואני קונה עוד מעט מחשב חדש עם לוח אם ABIT IS7-E שיש עליו כרטיס קול ורצייתי לדעת אם אני יצטרך לקנות כרטיס קול איכותי יותר כדי לשמוע צלילים יותר חדים ובסאונד הקפי כדי שזה יוכל לטחון תמוח.. המוזיקה שאני מתכוון ליצור זה אסיד טראנסים וטראק קיצור קצב וגם טחינה אז צריך בשביל זה כרטיס קול מיוחד בעל תכונות חדשות?...

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by yanivoz,

תקציב - מוכן להשקיע עד כ-300 ש"ח. שימוש-מוסיקה בקטנה... נידרש- שלט ווליום חוטי\אלחוטי, בס עמוק, איכות צליל. מיועד לחדר של כ-10 מטר. אני מתלבט בין אלה: MicroLab M-200 2.1 מחיר-202 ש"ח MicroLab M-700U 2.1 מחיר- 280 ש"ח creative inspire t3130 מחיר-235 ש"ח מה הכי מומלץ ? אשמח לקבל המלצות נוספות תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי אני מחפש רמקולים למחשב בעיקר לקצת מוסיקה ... הייתי שמח למשהו שנשמע סביר בפחות מ 150 עדיף אפילו פחות ממאה. תודה

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  12. מתי אתם חושבים שיפסיקו לייצר את הX5/L? אני שואל בגלל שאני רוצה עכשיו לקנות אותו בארה"ב ואני לא רוצה שישר אחרי שאני אקנה ייצא דגם טוב יותר שאני אצטער שלא חיכיתי וקניתי אותו.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  13. Started by Bose,

קניתי לאחי ליומהולדת Ergotech Funkey Boy mp3 Digital player 128 mb + FM Radio ב-350 שח. כמובן שלא פתחתי אותו אז גם לא שמעתי אותו (וזה לא יפתח עד שהוא יחזור מהצבא). אז בסך הכל כל מה שאני רוצה עליו זה כמה מילים.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by clintojpz,

שלום לכולם,החלטתי להתפנק על סט 2.1 למחשב. אני מחפש רמקולים טובים עד 1000 ש"ח (אפשרות לחריגה קטנה),למוזיקה בלבד. אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית ואני מחפש רמקול שיתאים לסוג הזה בעיקר (מדי פעם גם רוק\אינדי) חשוב שהעוצמה תהיה מספקת ולא חשלה מדי (אך לא חייב חזקה מדי) איכות הקבצים לרוב הם lossless -> Mp3 320. *שאלה קטנה על הדרך* האם שווה לקנות רמוקלים נגיד ב-600-700 שקל + כרטיס קול ב-300-400 או סט רמקולים אחד ב-1000.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  15. אני קונה עכשיו כרטיס טלויזיה שכתוב בדרישות שלו: Intel PentiumR 4 2.4GHz (Hyper-Threading) ואני קונה אחד גם לאחותי שיש לה Intel PentiumR 4 1.60GHz חבר שלי שמבין אמר לי שזה יעבוד, אבל אני לא רוצה פתאום להתקע עם כרטיס מיותר ו147 שקל שהלכו סתם. מבינים? תגידו לי רק אם אתם בטוחים ב100%! תודה =]

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by genia,

שלום לחכמי הקולנוע הביתי, נפל דבר והוחלט להזמין מקל אנדוראיד עם חיבור HDMI לTV.. השאלה היא מה להזמין? האם יש משהו טוב יותר\משתלם יותר מה UG802 ? חשוב שתהיה תמיכה בפלאש ולכן אני נמנע מאנדרואיד 4.1..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by idofr,

רק כדי להיות בטוח, אני רוצה לחבל ממיר HD (של הוט) לטלביזיה בלי HDMI אז אני מחפש HDMI to DVI, מה שאני צריך זה כבל זכר נכון?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  18. Started by hkavr,

שלום לכולם. ברשותי: כ.מסך nvidia geforce gt 240 בעל יציאת hdmi ויציאת dvi. רסיבר harman kardon avr 142 בעל 4 יציאות hdmi ויציאות נוספות. ומערכת קולנוע ביתית של jbl. טלויזית lcd) sony bravia) בעלת כניסת hdmi. הבעיה: ברצוני לחבר בין המחשב לשמיעת סאונד דרך הרסיבר והעברת תמונה ע"י הרסיבר לטלויזיה. לקחתי 2 כבל hdmi של Lexus וחיברתי בין הכרטיס מסך לרסיבר, ומהרסיבר לטלויזיה, אבל לא שומעים דרך המערכת או רואים דרך הטלויזיה. בעבר חיברתי ישירות בין הכרטיס מסך לטלויזיה ולאחר הגדרה קצרה דרך לוח הבקרה של הכרטיס מסך הוא הראה תמונה אך לא באופן אופטימלי, אבקש את עזרתכם באילו הגדרות צריכות הגדרה בכרטיס מסך/ברסיבר כדי למצות במקסימליות את מכלול המכשירים המוזכרים. תודה מראש לכולם.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. שלום ברשותי לוח אם עם כרטיס קול מובנה REALTEK ALC889 שמחובר דרך SPDIF לרסיבר DENON 1311, לרסיבר מחוברים 5 רמקולים ללא סאב. בהגדרות של הכרטיס קול לא מתאפשר להעביר ל5.1 מתקבל ERROR -format not supported by the device והיציאה נשארת על STEREO. עברתי על מספר מדריכים באתר אך לא הצלחתי לפתור את הבעיה. הדרייבר של הכרטיס קול מעודכן. שומעים רק ב STEREO מהרמקולים הקדמיים. מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ואני מת על זה! בכל מקרה פעם היה לי פנטיום 1 עם כרטיס קול סאונד בלאסטר 16 בisa יום אחד קול צליל שיצא מהרמקולים היה מלווה בהד מגניב ויום למחרת זה נעלם :'( בכל מקרה עכשיו יש לי sound blaster live 5.1 וזה חזר! ויש הד מגניב כזה בסרטים ובמשחקים ובמוזיקה והוא לא נעלם אחרי ריסטרט אבל כנראה שזאת איזה הגדרה ברג'יסטרי או משהו ששונתה ואם אני יצטרך לפרמט מתי שהוא ההד המגניב הזה יכול להיעלם אז למישהו יש הסבר ממה ההד נובע? כדי שאם אני יפרמט אני יוכל להחזיר את זה?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  21. Started by totbod1,

שלום, אני מעוניינת לקנות אוזניות שישמשו אותי בכמה נגנים שונים. הסתכלתי בעיקר על דגמים של חברת Sennheiser, אבל לא הצלחתי להבין מתוך הנתונים אילו נותנות תועלת אל מול עלות. אשמח לקבל עזרה בנושא. יש לציין כי האוזניות ייקנו בארה"ב ככל הנראה, ולכן התקציב בדולרים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by matan27,

שלום רב, יש בבעלותי IPOD דור רביעי (למכירה אגב) ואי אודיו G3, בנוסף לאזניות 71 של סוני שאני לא כל כך מרוצה מהם. כבר זמן מה אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות ואטומות מלבד מה שיש לי עכשיו. עד לפני כמה ימים הייתי בטוח שאני קונה את הPX200 אבל בדקתי ב "HEAD ROOM" וראיתי אוזניות של AKG שזכו לדירוג הגובה ביותר שם, כשהמחיר באותו טווח של הPX200. (לשם השוואה ה200 זכה ל3 מתוך 5 באתר) קישורים לשני הדגמים: http://www.headphone.com/guide/by-application/our-10-best-headphones/akg-k-26-p.php http://www.headphone.com/guide/by-application/ipod/sennheiser-px200.php בקיצור, מה דעתכם על שני האוזניות, מי לדעתכם עדיפה...ואם יש לכם הצעה אחרת בסגנון הזה (אוטומות,לא גדולות, ניידות) תציעו. דרך אגב הא…

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by dror_gh,

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=HTReviews&op=ViewProduct&pid=1860 שלום . קראתי על הטלוויזיה הזו שהיא משתמש בפאנל IPS (פאנל שמוכר לי לטובה ממסכי המחשב) האם היא עדיפה על ה LD9000 ? מה עדיף ? ובכלל הייתי רוצה מיני חוות דעת עליה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  24. Started by גואר,

לי היה את גירסה 7 בעברית של Windows Media Player, ורציתי לעבור לגרסה 9. אחרי שהורדתי והכל בסדר, ראיתי שזה באנגלית והתחרטתי בגלל שזה באנגלית והורדתי בחזרה את 7 בעברית כי זה יותר טוב לי. אז הבעיה היא שזה לא קולט את 7. מישהו יכול להסביר לי למה זה? או לחילופין מישהו יכול לתת לי לינק לגרסה 9 בעברית שלWindows Media Player? נ.ב. אני ממש מצטער על הניסוח! :-\

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם ! האם למישהו יצא לראות את נגן ה- Mvix דגם 5000U ? www.mvix.co.il אני מחפש ביקורת על המכשיר (יתרונות, חסרונות). תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.