אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס קול מסוג ESI JULI מאז ששידרגתי את מערכת ההפעלה לויסטה ישנם רעשי רקע (אום) הרעש ממש מטריף! הכרטיס קול משמש כמקור ומחובר בחיבור אנלוגי למגבר סטריאו איכותי. ניסתי חיבור חשמל ננפרדים,הרחקתי אותו מהכרטיס מסך ,הרחקתי כל דבר שיכול להפריע ועדיין הרעשים קיימים אשמח לעזרה תודה רבה שי ???
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני ממש קרוב לרכישה של מסך 42 ואני מתלבט בין 2 מסכי LCD: הראשון זה toshiba 3500a http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JW42A3500 השני זה lg lc43 http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch= אני אשמח לקבל חוות דעת על המסכים האלו או המלצות למסכים עדיפים בטווח המחירים של 6000-7000 ש"ח .
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי בבקשה לקבל המלצות לטלוויזית LCD 32 לחדר השינה שלי. מרחק הצפייה הוא בערך 2.5 מטרים השימושים הם כך - 60% צפייה בטלוויזיה בכבלים (HOT), המתחבר דרך SCRAT 30% צפייה ב-DVD בעל חיבורי RCA (בננות). שאר הזמן צפייה דרך מחשב נייד עם חיבור S-VIDEO ו-DSUB. כנראה שאחרי שאני אחליף טלוויזיה, יוחלף הדיוידי לטובת הצפייה דרך הלפטופ. התכנים מהמחשב הם בד"כ סרטיי Divx ומעט תכני 720P.... התקציב נע בין 4000- 6000 ש"ח. אשמח להמלצות לטלוויזיות שמציגות את שידורי הכבלים בצורה טובה מאוד (חשוב ביותר). שתוכל להתמודד עם תכני HD ותהיה טובה עם תכני Divx (חשוב גם כן). נ.ב - האיכות מאוד מאוד חשובה לי, לכן לא מפריע לי להוציא עוד כמה שקלים ולקבל טלוויזיה מעולה. תודה רבה לכולכם על העזרה, דוד…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ככה כשאני עובר בערך את ה60% עוצמה של הרמקולים הקול של הזמרים וכל הצלילים מתחילים להישמע מעוותים וסתם רועשים בלי איכות. 1.ממה זה נובע? 2.אולי שתי הרמקוליםהם בהספק שלהם חלשים מאוד ביחס לסאב ולמגבר? 3. אם הם באמת חלשים ביחס לסאב ולמגבר אולי כדאי לחבר במקומם רמקולים גדולים של מערכת סטריאו?(פשוט יש לי מיותרים של פנסוניק במצב ממש טוב). 4.אופציה נוספת אולי הכרטיס קול שלי לא מספיק איכותי?(זה הכרטיס קול שמגיע עם הלוח הם שלי(לא מובנה) והוא די איכותי בגדול).
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך המלצה לרמקולים קטנים 5 וסאב איכותיים שיחוברו לרסיבר למערכת קולנוע ביתית עד 800 ש''ח הם בעיקר לסרטים וטלוויזיה
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות אוזניות חדשות ונמאס לי לקנות אוזניות של 50-100שקל שנשברות תוך חודש או שלושה חודשים אז החלטתי לקנות אוזניות יותר רציניות בסביבות ה 350 שקל (גג 350) רוב השימושים שלי הם משחקים והרבה אני משחק ממש הרבה וכשאני לא משחק אני רואה סירטונים ביוטיוב או צופה באנימות (סדרות יפניות מצוירות זה הסבר הכי בקצרה כי אני יכול לפתוח פה דיון שלם על מה זה אנימות קיצור סדרות מצוירות) וסרטים חשבתי על הSteelSeries SteelSound 4H שהן אוזניות שתואמות את השימושים שלי + הן במסגרת התקציב (הנה סרטון סקירה שלהן נא להתיחס לדגם ה4H )עכשיו שיהיו לי אוזניות חדשות אני לא הולך להשתמש הכרטיס הקול המובנה של המחשב כי אני לא יוכל להוציא את מיטב הסאונד מהאוזניות עם כרטיס קול מסריח …
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם עם כרטיס כול מובנה DQ6-P35 (של ג'גאביט), עכשיו אני רוצה לשדר ברדיו באינטרנט אבל אני לא יכול. האפשרויות להנמיך ולהגביר את הווליום של המיקרופון או להגביר ולהנמיח את המוזיקה לא פועלות הנה תמונה http://www.siz.co.il/up/mrwmmiilgy0j.jpg אני צריך עזרה איך לפתוח או אם למישהו יש תוכנה שאני אוכל לשדר דרכה לרדיו באינטרנט ושאני אוכל גם לשים מוזיקה ברקע וגם לדבר. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רמקולים שאם מגבעים חזק אז שונעים ממש מגעיל יש אולי תוכנה או דרך לשפר את האיכות של הרמקולים??? בבקשה תעזרוו תודהה רבהה לעוזריםםםםםם!!!
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אז ככה, אנחנו מחפשים לקנות טלויזית LCD גדולה לסלון. הגודל המתאים הוא 42". שימושים: 70% הוט 30% DVD אני יודע שבשביל כבלים עדיף פלזמה אבל אני די מעדיף LCD מכיוון שיכול להיות שבעתיד אני אקנה HTPC. בכל אופן אני מעדיף LCD למרות שגם המלצות לפלזמות יתקבלו בברכה. תקציב: שבעת אלפים - שמונת אלפים שקל. ---------------- Now playing: The Velvet Underground - All Tomorrow's Parties via FoxyTunes
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של קרייאטיב, AUDIGY 2 ZS PLATINUM, מחוברים לחמישיה של לוג'יטק (X-530), עד היום בבוקר, הם עבדו פנאן, בסראונד טוטאלי עם ה CMSS 2 שמופעל. ריסטרט פשוט היום במחשב, החזיר את הקונפיגורציה ל 2.1 ב CONSOLE של קרייאטיב. עכשיו, מסתבר שאני יכול רק לשנות שם את ההגדרה ל 4.4.1 ולא ל 5.1, כך שהרמקול של הסנטר, לא עובד כלל וכלל. ניסיון לכפות על העניין משהו מהבקרה של WINXP עלה בתוהו (מגדירים 5.1, לא עוזר בכלום). מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני שבוע את הרמקולים X-530 ולא כולם עובדים הלכתי לחנות שקניתי מהם והסברתי להם שרק חלק מהרמקולים עובדים הם אמרו לי לקנות כרטיס קול של 5.1 הלכתי קניתי כרטיס קול של sweex חיברתי אותו התקנתי את הדרייבר שלו ועדיין לא כולם עובדים לי... יכול להיות שלא חיברתי לסלוט הנכון את הכרטיס קול?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לרמקולים טובים באיזור ה800 שקל עדיף שיהיו 5.1 + תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היה לי את הצינטק AV710 מעל לשנה, כרטיס תקציבי מעולה למחירו שהיתרון הבולט בו הוא המיד המאוד מפורט והגבוהים. הבאסים היו בו חלשים ועוצמת היציאה לאוזניות נמוכה יחסית... עם הESI JULI זה עולם אחר לגמרי, יש עוצמה גבוהה ביציאות הTRS הפירוט השתפר מאוד, המון צלילים חדשים מתגלים במוזיקה מוכרת... הבאסים הגבוהים והמיד מפורטים מאוד, קפידת מדרגה מעל הצינטק AV710 ללא שום ספק דרייברים מעולים ויציבים, הדבר המדהים ביותר בכרטיס שבמה הפכה להיות ענקית ב AKG K518DJ. האוזניות נשמעות ממש טוב עם הכרטיס קול הזה בקבצים איכותיים, עם הקבצים דחוסים ברמות גבוהות לרוב כלל הצילים מתערבלים זה משתפר בקבצים פחות דחוסים, אבל עדיין נשמע מעט מתכתי, הצלילים הגבוהים עדיין לא נשמעים כמו שצריך אפילו בOGG…
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי, אז קודם כל למי שמתעניין עד מחר יש 40% הנחה על כל מוצרי לוג'יטק באפיס דיפו. התחדשתי לי ב X540 ואני ממש מרוצה , כרגע עם הכרטיס ON-BOARD של הלוח שלי (מפרט בצד) ואני חייב לציין שמרגישים את ההבדל בין כל ה MP3 שיש לי שהם 128 - 192 KBPS ולעומת זאת יש לי רק דיסק אחד שהוא OGG באיכות של ~180 וההבדל הוא מהותי מאוד. אז השאלות שלי הם מה המקודד הכי איכותי נתחיל לעשות RIP לדיסיקים,מחיפוש בפורום מצאתי שזה הכי מומלץ Exact Audio Copy האם נכון או שיש יותר טובים? והאם יש מקורות למוזיקה ברמה גבוה מבחינת KBPS וגם מבחינת KHZ , היה לי פעם הופעה של METTALICA שהיא הייתה ב 92KHZ או יותר , אני אנסה להשיג אותה שוב . בכול אופן אודה לעוזרים ..
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה.. בחיפושי האיטיים אחר טלוויזיה חדשה, שמתי לב לרוב הטלוויזיות באות ברזולוציה מוזרת של 1366*768. על מה ולמה? הרי זה לא במיוחד רזולוציית תוכן נפוצה, או שאני טועה? הרי 720P זה 1280 על 720, ו1080 זה 1920 על 1080. לראות סרט 720P על מסך כזה די אומר שצריך למתוח את הסרט ולפגוע באיכות. ואני בטוח ששידורי טלוויזיה רגילים הם ברזולוציה עוד יותר נמוכה. אז למה? לא עדיף לראות סרטים ברזולוציה טבעית שלהם, במיוחד על מסך LCD?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אתמול את הסט הנ"ל, היום ניסיתי לשחק קצת אובליביון והיה נחמד, למרות שהרמקולים האחוריים עדיין לא מותקנים במקום ואני לא חושב ששמעתי מהם סאונד במשחק. בכל מקרה העיה האמיתית התרחשה כאשר החלטתי לשים אזניות...שומעים ככל הנראה רק את הרמקולים הצדדיים... הכל נשמע מוזר ולא שומעים אנשים שמדברים איתם... זה אמור להיות ככה? זה הופך את יציאת האוזניות ללא רלבנטית בעליל למשחקים. מישהו מכיר? תודה
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש לי iPod nano 3rd Generation ולא מצאתי איזה תוכנה שתהפוך אותו לעברית =\ היה פעם אתר אבל הוא נסגר נראה לי, למישהו יש משהו :]?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
תריך רמקולים למחשב 5.1 עד 500 שקל בעיקר למשחקים, סרטים ומוזיקה... חשבתי ללכת על ה-Logitech x-530 אין לי ממש בעיה שאין שלט או שהכבלים האחוריים קצרים(5 מטר זה מספיק)...
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני עובד עם Windows Vista Ultimate 64bit, התקנתי כרטיס טלויזיה Leadtek WinFast TV2000 XP Expert וחיברתי אותו לממיר של הוט. התקנתי את התוכנה שהגיעה עם הכרטיס (WinFasr PVR2), אני מצליח לראות את ערוצי הוט במחשב, ואף לבצע הקלטה של התוכניות לדיסק הקשיח. כעת אני מעוניין לעבוד עם Windows Vista Media Center, אך התוכנה לא מזהה את כרטיס הטלויזיה. 1. הבנתי ש Windows Vista Media Center מחייבת כרטיס טלויזיה שתומך בקידוד MPEG2, האמנם ? 2. האם הכרטיס הנ"ל לא תומך ? (במה הוא כן תומך ?) 3. קראתי במקום כלשהו שמישהו רכש מקודד MPEG2 ב 20$, חיבר לכרטיס, וכעת הכל עובד, כיצד עושים זאת ? 4. האם יש משהו שביכולתי לעשות ע"מ לגרום לעסק לעבוד, מבלי לרכוש כרטיס טלויזיה חדש ? 5. האם יש תוכנות …
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון: הקדמה קצרה: היה לי כרטיס מסך 7900GT שהשתגע והראה טקסטורות חתוכות ודפוקות,בעזרתם האדיבה של האנשים פה בפורום הבנתי שהכרטיס דפוק ועליי לממש את האחריות. רציתי לעדכן ששלחתי את הכרטיס מסך למעבדה במקום שקניתי והוא אכן התברר ככרטיס תקול(שנה וחצי כנראה עשו את שלהן). הם החליטו להחליף לי לGFORCE 7950GT של חברת INNO3D. http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf7_pcie/7950gt.htm היום קיבלתי אותו חזרה סוף סוף. על מנת שהכרטיס יעבוד כמו שצריך החליפו לי את הלוח אם שהיה לי MSI P965 NEO F7.1 GLAN ללא תוספת תשלום לMSI P35 NEO שאמור להיות יותר מתקדם. http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1215&maincat_no=1 …
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
שלום ברשותי הרמקולים Z5500 אני לא יודע איך לתלות אותם השאלה העיקרית היא האם אפשר לתלות אותם כמו שהם עומדים על השולחן כך על התיקרה???? האם זה משנה שהרמקול הפוך? כי זה יוצא ממש מצויין? והאם יהיה הבדל בסאונד? תודה מיכאל
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מפצל נוסף למערכת כבלי הטלויזיה שלי בבית ואני מחפש מפצל מתאים. כרגע יש לי HOT אבל הייתי שמח שהמפצל יתאים גם ל-YES אם אחליט לעבור אליהם. יש מפצלים מ-45-1000MHz, יש מ-5-1000MHz, יש מ-50-2450MHz ועוד. חיפשתי לשוא מהם תחומי התדרים של החלקים השונים המשודרים ומצאתי רק את התחום של הטלויזיה האנלוגית של HOT. הבנתי שיש לווינים באזור ה-950MHz ויש בתדרים גבוהים מעבר ל-1000MHz. אשמח אם משהו שמבין או מהתחום יוכל לעזור לי: תחום הטלויזיה האנלוגי של HOT - (ככל הנראה 45-900MHz, תחומי VHF ו-UHF) תחום האינטרנט של HOT - ? תחום הטלפון של HOT - ? תחום הטלויזיה של YES (מהאנטנה לממיר) - ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
היום קיבלתי את המארז החדש ANTEC 900 ואני מנסה למצוא איך לחבר את הפאנל הקידמי אוזניות\מיקרופון לכרטיס ולא מצליח !!!! דגם של הכרטיס הוא SB0240 ולא הצלחתי למצוא משהו ברור ברשת... תודה לכל מי שעוזר !!??
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, אני לא מתמצא במה שקיים כרגע בשוק ולכן אני מבקש ממכם המלצה לכרטיס TV מבוסס PCI ששימושו כרגע יהיה לחבר לו וודיאו ולבצע CAPTURE בשביל לשמור על המחשב/DVD. בעתיד שימושו יהיה להקליט שידורי טלויזיה (בשימוש מעין HTPC). רצוי כמובן שמחירו יהיה כמה שיותר נמוך בלי לקנות איזה כרטיס שכבר קיים איזה 10 שנים.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-