עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Ramsses_II,

אהלן. יש ברשותי כרטיס Leadtek Winfast PxDVR3200 H. התקנתי דרייבר עדכני ואת הגרסה האחרונה של PVR2. חובר ממיר של יס. בעת צפייה אין כל בעיה. איכותית ומעולה. כאשר אני מורה לו להקליט דרך מקודד החומרה MPEG2, ישנם רעשי רקע שמלווים לסאונד, והיחס של התמונה הוא 3:4 ולא 9:16. ויסטה 64ביט. מצאתי בחור שיש לו בדיוק אותה בעיה, גם עם ויסטה 64, אבל זה לא אמור להיות עקב אי תמיכה מפני שהדרייבר מיועד לויסטה 64. לא הצלחתי ליצור איתו קשר. יש למישהו רעיון/נסיון או דרך לפתור את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  2. Started by eins,

שלום לכולם יש לי את הסט רמקולים הנ'ל של לוגיטק כמעט שנה עכשיו שהם במצב סטנד ביי , לפני שבועיים התחילו להיות קולות של טיקים קטנים כאלה בזמן לא מוגדר ועכשיו התחילו קולות כמו של רמקולים ישנים שמגבירים עד הסוף בלי מוסיקה יש רעש של כזה טזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז בקיצור זה ממש מפריע ומעצבן, יש את הטזזז גם שהמרמקולים עומדים ללא מוסיקה בווליום חלש

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  3. Started by DXT,

עדכון: שיניתי את הנושא, ועכשיו ההלתבטות שלי היא בין הHD595 של סנהייזר, לבין ה AD700 של אודיו-טכניקה. HD280 ו- DT770 דרך איביי (430 ו- 680 ש"ח בהתאמה) חדשים. HD595 יד שניה בישראל כ- 650 ש"ח. שימושים: 1. חיבור האוזניות למגבר של גיטרה חשמלית. 2. שמיעת מוזיקה דרך חיבור אוזניות של ה Logitech Z-540 אשר מחוברות ל Audigy פשוט (שוקל לשדרג בעתיד). אני שומע בעיקר רוק ומטאל על סוגיהם השונים, וגם אלקטרונית וטריפ-הופ. יצא לי לשמוע בקילומבו את שני הסנהייזרים מחוברים לסוג של מיקסר כלשהו. לצערי לא היה להם את סוג המוזיקה שאני שומע אז "נאלצתי" להסתפק בעיקר בדיסק האחרון של אינפקטד. מבחינת נוחות נטו ה- HD280 הכי התאימו לי. זה לא שה595 היו לא נוחות, אלא פשוט כי בגלל הצורה של הפאדים ש…

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  4. שלום אנחנו רוצים לקנות טלויזית 42 ראינו את שתי אלו: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?came=14&CategoryName=LCD_Screens_Over_32&AuctionId=7691093 השני: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?came=14&CategoryName=LCD_Screens_Over_32&AuctionId=7696609 כמו שרשום במפרט של הטלויזיות הראשון בא עם רזולצית 1080p ואילו השני בא עם 720p שניהם בגודל 42 אינצ שאלתי: אם אני רואה סרט ברזולצית full hd 1080p האם אני ארגיש בהבדל בין הטלויזיות? האם זה הבדל ניכר ששוה את המחיר? לגבי השאר כמו 720p ושידורי טלויזיה רגילים האם יהיה הבדל? תודה

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  5. טוב אז נתחיל מנגן של אקרוס מיני400 שהוא 20 גיגנה שזה בערך הגודל שאני מחפש והמחיר גם סביר יחסית לפי מה שראיתי בביקורת ב - CNET הדבר הזה בגודל של אי פוד במשקל שלו וממש מדהים אבל יש לו גם הרבה פאקים בטריה חלשה והוא לא תומך בכול הפורמטים של הסרטים וזה יוצר מצב שצריך להמיר וזה דכאון. http://reviews.cnet.com/Archos_Gmini400/4505-6499_7-31000735.html?tag=tab מצד שני יש את הנגן של קריאיטיב שיש לי כבר שני נגנים שלהם את הגוקבוקס C הישן ואת הMOVU ה - 4 גיגה שלהם שמשניהם הייתי מרוצה אבל גם בזה יש כמה פאקים אחד מהם זה שהוא עבה וקצת גדול בכול זאת 3.8" גודל מסך אבל הוא מדהים וגם בנוסף להכול זה עובד על טכנולוגיה של מיקרוסופט. http://reviews.cnet.com/Creative_Zen_Portable_Media_Center/450…

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  6. השימוש העקרי הוא דיבור (ישיבות במשרד). אולי יהיה שימוש משני גם למשחקים, אבל כנראה שלא. תודה! עריכה: מה דעכם על שימוש במתאם BT לשקע אוזניות + אוזניות PX100 (שיש לי והן נוחות) + מיקרופון כמו זה?

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  7. Started by heilper,

האם למישהו יש מושג היכן אוכל להשיג את ה nforce CNR audio card riser ללוח של MSI ובאיזה מחיר? בתודה מראש גל היילפר

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  8. Started by Cupid Me,

חבר'ה יצא לכם להתרשם מ-LCD של חברת Fujicom? זו סתם חברה סינית אבל יש לה מחיר ללא תחרות ונתונים גבוהים + שנתיים אחריות. אני מעונין לקנות אותה (דגם FC3240) אז אודה אם תוכלו לעזור.

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  9. שימוש ביתי הכוונה: 70% מוזיקה(שומע הרבה אלקטרו-האוס, חשוב באסים) 30% משחקים/סרטים מתלבט בעיקר בין SRH240 ל- Sennheiser HD205, קונה ב- KSP בלבד, אין אפשרות לחריגה מהתקציב. עזרתם הלכתי על Sennheiser HD205, מרוצה!

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  10. בסביבות 300 ש"ח !!!! תודה רבה ....

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  11. היי יש לי מחשב Pentium-II עם מעבד 355Mhz וזכרון RAM של 512MB/133Mhz. כשאני צופה בוידאו קליפים באינטרנט, למשל ב-YouTube אז הסרטון כל הזמן קופץ (ניסיתי להוריד קבצים וראיתי שקצב ההורדה מגיע ל-200K אז זה כנראה לא קשור לקצב הורדת נתונים). יש למשהו רעיון מה צריך לעשות כדי שהסרטון ינגן כמו שצריך? (חוץ מלקנות מחשב חדש...) תודה

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  12. Started by ToyMan,

לפני שאני קונה כרטיס קול התקציב שלי הוא עד 420 ש"ח האוזניות שברשותי הם AUDIO TECHINCA AD-700 אני כרגע עם כרטיס קול בלוח אם ולא מנצל את האוזניות שלי כמו שצריך... הXONAR D1 יעשה את העבודה? להתחשב בזה שיש לי גם יציאת PCI אחת פנויה ואין לי שום יציאות PCI-E פנויות (מערך כרטיסי מסך) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  13. יש איזה ייתרון לCREATIVE לעומתם, והאם אפשר לקנות אותם ללא חשש. המלצות, אם הם טובים, וכו'.

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  14. היי, אני מחפש רמקולים, למוזיקה בלבד, ולא למשחקי מחשב ושאר השטויות. לפי מה שהבנתי ממישהו שמבין בנושא, מוזיקה אפשר לשמוע במערכת 2.1 כי זה סטריאו , ואי אפשר לשמוע ב- 5.1 וכדומה. - תקנו אותי אם אני טועה. הדבר הכי חשוב שאני רוצה הוא שלט לרמקולים. המערכת לא חייבת להתחבר למחשב, ואפילו עדיף שלא , אבל תקחו בחשבון שאם היא לא תחובר למחשב, לא יהיה מקום להכניס דיסקים.. וזה אומר: שצריך לחשוב על פיתרון, לא משנה לי מה .. לחבר את הרמקולים ל- DVD שאני אקנה ואשתמש בשלט של ה- DVD .. לקנות רסיבר שיש לו אפשרות לקרוא דיסקים, ואת הרמקולים לחבר אליו, ואז להשתמש בשלט של הרסיבר... כל רעיון שיעלה ייתקבל בברכה. התקציב שלי , להכל .. הוא 1000-1200 ש"ח. לא יותר. ואם טעיתי, וכן אפשר לשמוע מוזיקה ביותר מ…

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  15. Started by Black_dregon,

איזה רמקולים טובים יותר בלי קשר למחיר ? תודה! עריכה: אני מבקש באמת בלי להתייחס למחיר....

16. היי, אני יודע שבניגוד לארץ בחו"ל מפרסמים את ה EPG בפורמט של xml tv באופן חופשי לכולם. שמעתי שגם בארץ ניתן לחבר את המחשב ללוח השידורים, אבל לא מצאתי שום דרך. מישהו יודע איך עושים זאת?

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  17. Started by j-cool,

אני מעוניין לקנות את ה-iriver h320 אני לא מצליח למצוא את המכשיר בשום מקום חוץ מניות באינטרנת האם אתם יודעים מתי יהיה אפשר לקנות את המכשיר בחנויות בארה"ב לדוגמא best buy wal-mart וכו...????

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  18. Started by someone,

שווה לקנות על פני הIHP 120 שעולה בארץ 2600?... אני יודע שהIHP קיבל ביקורות יותר טובות אבל מה אתם אומרים? זה 900 שקל..

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by ptX,

שלום פורום, קיבלתי היום את הRAZER PIRANHA ושמעתי עליו ביקורות בינוניות. לעומת הPLANTRONICS 376 שעליו שמעתי ביקורות נהדרות. השאלה אם להחזיר את הPIRANHA ולקנות PLANTRONICS, או להוסיף 70 ש"ח ולקנות את הRazer Carcharias. תודה!

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  20. Started by Manifold,

שלום, כיום יש לי מערכת 4.1 ישנה מאוד (אני מאמין שהיא אצלי כבר יותר מ 15 שנה), של Creative Labs, שבזמנו קניתי יחד עם ה SoundBlaster Live Value (שכבר אינו בשימוש). היא מחוברת לכרטיס קול OnBoard של Realtek, על לוח אם Gigabyte P55-UD3L כיום היחידה של הסאב משמשת גם כמגבר. אני מעוניין להחליפם במשהו חדש: אני מעוניין לרכוש רמקולים (5 סטלייטים + סאבוופר) למחשב. השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים, ומדי פעם משחקים, וקצת מוזיקה. אני רוצה משהו ברמה טובה, שאוכל לשמוע היטב ולהנות ממנו. לגבי תקציב, אין לי מושג מה סדרי גודל של המחירים וייתכן שאני מנותק. חשבתי להשקיע כ 1000 שקל, אבל זה לא קשיח: אם למשל תאמרו לי שבעוד 200 שקל אקבל משהו הרבה יותר טוב שווה לי לשלם יותר. 1) אשמח להמלצות על רמק…

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  21. שלום רב. קיבלתי לפני מספר ימים אייפוד דור רביעי (ClickWheel). אין לי מטען לאייפוד. יש לי רק כבל: Dock Connector to USB 2.0 + FireWire . הבעיה שיש לי מחשב יחסית ישן, עם 4 יציאות של USB אבל זה USB גרסא 1.1 . כרגע הכבל מחובר למחשב דרך ה-USB, ולאייפוד דרך הדוק קונקטור. הבעיה שכשאני מפעיל את האייפוד (הבטריה חלשה מאוד) אז המחשב דורש חיבור דרך USB HIGH-POWER (אני יודע שזה USB גרסא 2.0, אבל כפי שציינתי אין לי כזה), והאייפוד נכבה לאחר כמה זמן ומופיע עליו כזה ציור של חיבור תקע לחשמל בקיר. השאלות שלי הן כאלה (עברתי על הפורום בחיפוש מס' פעמים): 1) האם האייפוד הזה (גרסא A1059) לא יכול להיטען דרך USB 1.1 ? 2) מה הפתרון? האם הפתרון הוא לרכוש דבר כזה: http://theistore.com/ezpower.html , …

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  22. Started by slater,

רציתי לשאול מספר שאלות בקשר לדגם זה של האזניות של zalman: 1. לא מזמן אמר לי אחד מחברי הפורום, שהאזניות הללו בגרסא חסרת המיקרופון איכותית וטובה יותר מאשר הגרסא עם המקרופון..... האם טענה זו נכונה? האם באמת תוספת המקרופון גורמת לירידה באיכות המוצר? בהתחשב בעובדה ששני הדגמים עולים אותו הדבר, איזה מהם עדיף לי לקנות? עם המקרופון או בלעדיו? תודה רבה מראש לעוזרים :yelclap:

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  23. Started by kopykat,

עם תצוגה של 100 אינץ'!!! מלא חיבורים מאחורה, נראה פשוט מדהים. מוכר בצער רב עקב נסיעה, אבל לשמחתכם, מחיר מצחיק!!! 4999 שקלים בלבד! מנורה של 3000 שעות!!! (זה מטורף!, זה אומר שניתן לראות סרט חדש כל יום למשך יותר מ-5 שנים!!!!)

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by Milford Cubicle,

בהתחלה היה את ה-HDA X-Mystique 7.1 Gold, אבל לא התלהבתי ממנו במיוחד.. עכשיו אני רואה שכבר יש שניים נוספים: Terratec Aureon 7.1 Turtle Beach Montego DDL 7.1 יש למישהו ניסיון עם אחד (או יותר..) הכרטיסים האלו ? שמתי עין על ה-Turtle Beach... אני פשוט רוצה כבר להיפטר מה-Creative שלי (אודיג'י 2 "קלסי") ומעבר לכרטיס עם DDL נראה כמו צעד מספק לשדרוג. :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  25. האם צריך ציוד נלווה נוסף?

• 11 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים