אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מצאתי את האשכול הישן הזה ובו ממליצים על רמקולים אלחוטיים לסרטים ומשחקים מדגם לוג'יטק Z-5500 עבור התקציב שלי (באזור ה2000 שח) אני אשמח לשמוע את דעתכם, האם הדגם שהומלץ לפני 3 שנים הוא גם זה שכדאי לרכוש היום או שיש דגמים חדשים שנותנים תמורה טובה יותר. הרמקולים אמורים להתחבר למחשב או ישירות לטלוויזיה, זה לא משנה מבחינתי. מה שכן משנה שיהיו אלחוטיים ויתנו צליל היקפי. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין באוזניות חדשות. השימוש העיקרי הוא לחדר כושר, לא חייב שיהיה מיקרופון, אבל שישמעו מעולה עם בס ושיראה ממש טוב. הכיוון שלי הוא בעיקרון BEATS - או הSOLO או הSTUDIO או הWIRELESS, מה הכי מומלץ? והאם יש אוזניות טובות במחירים קצת יותר שפויים? ובכל מקרה אם אני קונה BEATS מאיפה הכי משתלם? אפשר להזמין מהאתר של BEATS הרשמי? סליחה על הסרבול. בתודה מראש, עמית. נ.ב: יש לי עדיפות לאוזניות אלחוטיות.
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ה-iriver h320 אני לא מצליח למצוא את המכשיר בשום מקום חוץ מניות באינטרנת האם אתם יודעים מתי יהיה אפשר לקנות את המכשיר בחנויות בארה"ב לדוגמא best buy wal-mart וכו...????
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
כרגע יש לי SL-CT580 של פנסוניק מלפני חמש שנים והוא (היה) ממש נגן מעולה - שזה אומר מאוד דק קל עם בטריית "גם פק" ואיכות סאונד מצוינת אני רוצה נגן חדש ואני חושב על SL-CT720 אבל רציתי לשמוע עוד הצעות לפני הקניה...
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מתלבט לקנות מסך LG ב3075 עם שנתיים אחריות מלאות מדגם PQ10 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=754517 לבין מסך LCD שהתפרסם במכרז של עיתון ממון של חברת מץ LC42TL גם כן גודל 42 אינץ ב-2890 עם 3 שנים אחריות מלאות http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=678233
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
הכרטיס קול מיועד למוזיקה ולמשחקים ואני מפש את הכרטיס שיש לו את השילוב האולטימטיבי כי מצד אחד אני שומע טונות של מוזיקה איכותית ומצד שני אני משחק פול במשחקים שיש להם איכות סאונד גבוהה..דרך אגב אני צריך שיהיה 7.1 ערוצים ואני יחבר לו את הקריאטיב אינפייר הדגם של ה7.1 ערוצים אני יודע שיש המון הודעות בפורום ואני יכול לעשות חיפוש עשיתי ואני מתבלבל בטירוף כי אני מתחיל בנושאים האלה.. בנושא התקציב אין לי תקציב מגובש אני סה"כ כרטיס קול טוב במחיר טוב לא חריג! שיעשה את התמורה המלאה לכסף.. מקווה שתעזרו לי.. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום רב. קיבלתי לפני מספר ימים אייפוד דור רביעי (ClickWheel). אין לי מטען לאייפוד. יש לי רק כבל: Dock Connector to USB 2.0 + FireWire . הבעיה שיש לי מחשב יחסית ישן, עם 4 יציאות של USB אבל זה USB גרסא 1.1 . כרגע הכבל מחובר למחשב דרך ה-USB, ולאייפוד דרך הדוק קונקטור. הבעיה שכשאני מפעיל את האייפוד (הבטריה חלשה מאוד) אז המחשב דורש חיבור דרך USB HIGH-POWER (אני יודע שזה USB גרסא 2.0, אבל כפי שציינתי אין לי כזה), והאייפוד נכבה לאחר כמה זמן ומופיע עליו כזה ציור של חיבור תקע לחשמל בקיר. השאלות שלי הן כאלה (עברתי על הפורום בחיפוש מס' פעמים): 1) האם האייפוד הזה (גרסא A1059) לא יכול להיטען דרך USB 1.1 ? 2) מה הפתרון? האם הפתרון הוא לרכוש דבר כזה: http://theistore.com/ezpower.html , …
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום!!! אני חיברתי מערכת מקרו-סטריו (של LG ?) למחשב . למערכת יש שתי רמקולים אבל כאשר אני שומע מהמחשב שומעים רק אחד(בדקתי שתים עוסדים כי אם אני מקשיב מקלטת זה עובד) איך אני יכול ששתים יעבדו (יכול להיות שזה בעיה בהגדרות ? או קול הכרטיס מסך שלי-הרטיס קולי שלי הוא-VIA AC'97 Audio Controller PC) (אני משתמש במערכת ההפעלה וינדוס XP PRO)
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מישהU יודע מתי הiRiver PMP-120 יוצע למכירה וכמה בערך הוא יעלה והאם זה בכלל שווה את המחיר? אני מאוד רוצה לקנות אחד כזה בחו"ל תודה מראש http://www.iriveramerica.com/products/pmp-120.aspx# ומתי יצא הPMP-140?
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
בקיצור הבעיה שלי היא כזו, כל כמה דקות אני שומע מין רעש מוזר כזה כמו קצר חשמלי שזה משהו שמעולם לא קרה , רעש מוזר כזה של מאית השנייה ולא משנה אם אני רואה סרט או שומע מוזיקה בנגן , צופה בקליפ ביוטיוב הסאונד פשוט נכבה, הקטע שאני פשוט צריך להפעיל את הנגן עוד פעם וזה עובד כרגיל. מישהו פעם שמע על בעיה כזו ? יודע מה זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
אני מחפש 2 המלצות לטלויזיה 42 ו52 (כמובן דרגות מחיר שונות) אני לא בטוח שכדי להשקיע היום בHD FULL לכן HD READY יספיק. מה אתם מציעים ?
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
רעיון שאבא שלי חשב עליו ומתכנן לבצע, האם שווה? מדובר על לקנות מחשב נייד יד שנייה בסביבות ה1000+ שקל שניתן לדפדף דרכו בתיקיות מוסיקה ובתוכו עשרות הג'יגות של הקבצים והוא יחובר לרסיבר וכך ינגן. מהם היתרונות והחסרונות של דבר זה? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן, לא זה לא דיון המשך... פשוט ראיתי שיש דיון דומה ולא רציתי להידחף אז פתחתי אחד משלי, מכאן הכותרת וה-2... טוב לנושא: אני מחפש אוזניות למחשב ולנגן שלי.. במחשב המקור הוא כרטיס קול מובנה (Azalia Hd codec). אני מעדיף אוזניות פתוחות (לא מבטלות רעשים חיצוניים), קשת אבל Circumaural. אבל זה נתון לשינוי בהתאם לביצועי האוזניות. אני מחפש אוזניות שיהיו ורסטיליות בצלילים, לאו דווקא בהקשר מוזיקלי (למרות שגם זה יהיה נחמד...) אלא שיהיו מתאימות גם למולטימדיה (ז"א משחקים וסרטים)... מכאן שחשוב לאוזניות יהיה איזון טוב בצלילים ופאנצ' טוב בבאס. אני מודע לזה שהדרישות שלי קצת גבוהות (אני אפילו לא יודע אם יש כאלה אוזניות all around) אבל אני מוכן לשלשם במיטב כספי, שזה אומר בסביבות 600 ש…
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
הרבה שאלו אותי בכמה גדול הZEN מה-I POD ? לכן עם קצת נסיון בתוכנת עיצוב מוצר הבאתי לכם קצת תמונות של שני הנגנים אחד ליד השני על פי המידות המדוייקות שלהם בכדי שתראו את ההבדל. (לא כזה גדול כמו שעשו אותו). התמונות לא באיכות הכי טובה כדי לא להעמיס על הפורום. מידות: I POD - 10.5ס"מ, 6.1ס"מ, 1.75ס"מ. (175ג"ר) ZEN TOUCH - 10.5ס"מ, 7ס"מ, 2.2ס"מ. (200ג"ר) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
השימוש העקרי הוא דיבור (ישיבות במשרד). אולי יהיה שימוש משני גם למשחקים, אבל כנראה שלא. תודה! עריכה: מה דעכם על שימוש במתאם BT לשקע אוזניות + אוזניות PX100 (שיש לי והן נוחות) + מיקרופון כמו זה?
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני להתקין כרטיס קול למחשב למטרת מוזיקה נטו!!! הבעיה שלכרטיסים הטובים למוזיקה כמו Emu 1212M או ה אדיופייל יש כל מיני חיבורים של הקלטה ודברים שאני ממש לא צריך!! האם ישנו כרטיס למוזיקה נטו עם חיבור אנלוגי ללא חיבורי הקלטה מיקסרים ??? תודה רבה שי
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי פלאפון SE K610, אחלה של מכשיר ואני מרוצה ממנו. קניתי אתמול כאבל שמאפשר יציאת סאונד מהפלאפון, אז סתם רציתי לשמוע ממנו ברמקולים שיש לי בחדר ואני בשוק. האיכות סאונד עלתה פלאים, יש פירוט לא נורמלי, הבאס נקי יותר, ועכשיו שומעים midrange אמיתי!! יש לי במחשב כרטיס קול creative audigy 2 ZS מותקן, ואני חייב לציין שאני מאוכזב ממנו לאחר ששמעתי מהפלאפון. עם קצת משחקים באקולייזר של הדרייבר, הגעתי +- לרמה קרובה של איכות, אבל זה עדיין לא אותו דבר. אני חייב לציין שהרמקולים שלי הם ממוצעים ומטה. אין לי תקציב וזה מה שמונע ממני שדרוג. לבינתיים אפשר לומר שהוצאתי את המיץ מהרמקולים הנוכחיים. אתם פשוט חייבים לנסות את זה. שומעים מדהים מהפלאפון, אפילו בהשוואה של אותו שיר. איך…
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. לפני כמה שנים קניתי מערכת רמקולים קליפס 2.1 (תודה רן!) קיצר.. נשרפה לי יציאה אחת של סטאליט (ערוץ אחד לא עובד) שאלתי והבנתי שזה בעיה שקורת בקליפס.. משהו יודע על הבעיה הזו? מה בדיוק נדפק שם, מה בדיוק נשרף שם? ואיפה אפשר לתקן את זה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את תחום הקול במחשב, אני רוצה כרטיס קול טוב (לא חובה creative) בשילוב עם אוזניות עד 1000ש"ח (סה"כ) תודה !
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הרמקולים הבאים? http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/muzar/product.asp?pf_id=ABMAV3000 או http://www.citydeal.co.il/product.php?item=96&cat=160&ref=zap איך הם ביחס ל Z560 למשל? דבר נוסף זה שאלה רמקולים שלא מיועדים למחשב אבל בכל זאות מה יותר משתלם יחס עלות\תועלת הרמקולים האלה או Z560?
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
בזמן שהותי בחו"ל לפני כחודש יצא לי להקשיב לרמקולים בעלי איכות צליל נקייה ומדהימה ביותר... הבעיה שלא יצא לי לקנות אותם שם... אני ממש מעוניין לקנות אותם... הבעיה שעד עכשיו לא מצאתי מאיפה לקנות אותם פה בארץ... מישהו יודע אם הם נמכרים גם בארץ? הרמקולים
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
אני מעוניין ברמקולים עוצמתיים בעיקר למוזיקה וגם למשחקים הרבה מוזיקה וגם כרטיס קול כדי להשקיע ב 7.1 או 5.1 מספיק?!?! איזה רמקולים ואיזה כרטיס קול כדי לקנות?? תודה או שיש עוד אפשרות..... יש לי רסיבר חדש בבית של JVC שחכתי תדגם אבל משהו טוב וחשבתי אולי לקנות רמקולים ולחבר אותם אליו?!?! ואז ישירות למחשב!?!?! ועם כן אז איך עושים את זה ?!?!? הצעות יתקבלו בברכה תודה... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_336&products_id=5450 מה אתם אומרים על הרמקולים האלה רק מאיך שהם נראים אני רוצה אותם ;D
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
קצת פחות קשור לקונסולות , מאיר , אתה מוזמן להעביר אם אתה רואה לנכון. פיוניר נחשבת בעולם כנראה לחברה מספר אחד ביצור מסכי פלזמה מבחינה טכנולוגית וחדשנות. נכון לחדשות מהשבוע בכל העולם - פיוניר מפסיקה ליצר ולפתח פלאזמות עקב הפסדים מעלויות היצור והפיתוח. מה הלאה? פיוניר מצטרפת לרשימה ארוכה ומכובדת (לווה , טושיבה וסוני לאחרונה) שקונה פאנלים של LCD משארפ ובונה את שאר המסך. שארפ בעצמה , אחת היצרניות LCDים המובלות והנחשבות בעולם , לאט לאט הופכת למעצמת על ביצור פאנלים. פשוט מרשים ליביו
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום , כיום המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו שלי ומשם לרמקולים שלה.. איכות סבירה.. לא יותר.. אבל החלטתי להיפטר מהמערכת ולקנות INSPIRE או משהו דומה יש לי לוח P4P800 ורציתי לשאול איזה מערכת כדי לקנות .?? והאם ארגיש בהבדל רציני ??
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לאחרונה שמתי לב כשצפיתי בטלויזיות LCD אצל חברים שאני רואה חלק מהתוכן (סרטים תוכניות) זז בצורה "לא טבעית" לדוגמה שבוע שעבר ראיתי אצל חבר CLASH OF THE TITANS ביס בערוצים הHD והרגשתי ממש לא נוח לצפות בו וממש עייף לי את העיניים זה קרה לי במקרים נוספים רבים בצפיה בתכני HD בטלוויזיות שונות מה יכול לגרום לבעיה זו? האם יכול להיות שאני פשוט לא רגיל לצפיה בHD? ואיך אפשר להימנע מזה? שבוע טוב ערן
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-