אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 ממירים אחד ג'וניור הפשוט בלי VOD והשני רגיל ADB או איך שקוראים לו הפשוט בלי כל השאר והשטויות האם יש להם קודים שאפשר לשנות בהם כל מיני דברים ?! כאלה שאנחנו לא רואים ככה ?!
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על דגם מומלץ של טלויזיה לסלון 42"? והאם 42" נחשבת לפלסמה או ל-LCD? שמעתי שסמסונג ו-LG נחשבות לטובות בתחום, האמנם?
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
קיבלתי מגלודון מחו"ל , מדוד שלי . הוא קונה לי אותם .. ויש לי בהם בעיה .. הבעיה היא ב7.1 , כשאני שם את האוזניות על 7.1 אז הסאונד נהפך לפחות איכותי .. יש מן באסס כזה חזק ומגעיל .. שהורס את הסאונד , אני שומע Echo כזה חזק שומע דברים פעמיים , כיאלו הסאונד ניהיה אטום ומגעיל , ואני יודע שזה לא אמור להיות ככה .. אני שומע אפילו יותר יפה באוזניות הקודמות שלי של Silver Line ב50 שקל :-\ ... אפילו לפעמים שאני משחק אז פיתאום הסאונד נעלם .. ואני שומע רעשש חזק שהורס את האוניים , כמו שאין קליטה ברדיו .. מן טחחחח כזה חזק , וזה לא מהמשחק .. אני חייב תעזרה שלכם .. אין לי איך להחזיר את זה כי זה מחול .. -נ.ב- לחבר שלי הייתה גם את הבעיה הזאת , והוא קנה כרטיס קול תומך 7.1 וזה פתר לו אותה .. …
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אז ככה חיברתי אותו במקום הAPEX שהיה לי והכל באנגלית כל התפריט באנגלית ואין שם אפשרות לשנות לעברית הכתבויות בנוסף מוצגות בג'יבריש במקום בעברית כשבAPEX זה הציג לי הכל בעברית אולי צריך איזה עדכון גרסא למכשיר? או שזה בהגדרות למרות שחיפשתי ואין שם עברית מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
התחדשתי היום בN85 :-* איזה אוזניות הכי כדאי להשתמש לשמיעה מוזיקה? סוני אריקסון - אחותי קחה את הW760 נוקיה- האוזניות שהגיעו עם הN85 אפלל - יש לו אוזניות של איפון סארף ?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
יש לי רסיבר מבית Pionner כבר כמה שנים טובות. אני מחפש אתר שמכיל מידע אודות המכשיר שברשותי מדגם VSX-405. חיפשתי באתר של Pioneer אך לא מצאתי כלום. אודה לכם אם תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי, בתור קורא נלהב של פורום אודיו, החלטתי סוף סוף לקחת חלק מעט יותר פעיל, ולתת מרשמיי הראשוניים לסט הרמקולים בתצורת 2.0 audioengine5, אשר רכשתי לאחרונה. סט זה זכה לביקורות נלהבות בעולם, שמשום מה הייתי חייב לנסות ולשמוע בעצמי על מה כל המהומה. כמו כן מתאים בעיקר לאנשים הרוצים להינות מאיכות מוזיקה טובה, אולם אין להם זמן לחקור כל מגבר קיים ומדפיים בנפרד, כדי להגיע לשילוב האידיאלי שנשמע לטעמם. רמקולים אלו מוגברים ולכן אין צורך בחיבורם למגבר. כמו כן טובים גם במידה ומוגבלים מבחינת מקום, שכן אין צורך בהקצאת מקום גם למגבר. תחילה אקדים בכך, שניסיוני בתחום האודיו מזערי עד לא קיים, ורק לאחרונה נחשפתי "לנפלאותיו" המתרגמות לעיתים קרובות להוצאות לא קטנות. בכל אופן, ההקדמה היא כדי להגיד…
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מחפש DVD שקורא Divx,כתוביות בעברית בצורה טובה. אני לא יודע בכלל כיוון של מחיר, אני לא מבין בכלל בDVD כך שאם המחיר המומלץ לדעתכם זה 500 ש"ח, אזי גם טוב. כול המלצה תתקבל בברכה =] אגב, כמה עולה DVD שקורא גם HDTV? שווה לדעתכם את ההשקעה? נ.ב זה המשך לבקשה להמלצה על LCD: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=315277.0
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
התפרסמה ידיעה כי דגמי ה-iPod החדשים יצאו בסוף אפריל. http://www.thinksecret.com/news/aprilipods.html 8) למרות שזה באמת קצת יעצבן כי הכפתורים למעלה...
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LM-M140&Cat2Cat1ID=1323&Cat2ID=0&DeptIDReq=&aff=bazman רוצה לשמוע מכם. ;D תודה.
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין ליקנות רמקולים וכרטיס קול ברמה מיקצועית... חשבתי על 2.1 של קרייטיב עם כרטיס אודיגי... יש לי תקציב של 1500... על מה אתם ממליצים? אה ואני מחפש שיהייה לי טוב לשמיעת מוזיקה לא למערכת ביתית. בתודה Reaper1 אה וזה די דחוף אז אם אפשר...
-
- 13 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מחיר עד 500 פלוס מינוס מחברה טובה. אני חשבתי אולי מאילו תגידו מה דעתכם. http://www.gada.co.il/show_products.asp?main_cat=11&sub_cat1=&sub_cat2=&sub_cat3=&last_cat=main_cat&cat_id=11
-
- 12 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום... יש לי יומולודת בסוף ינואר ואני מעוניין בנגן אודיו חדש ומצוחצח, כרגע יש לי דיסקמן של אייווה מלפני איזה 4 שנים ואוזניות קוס פורטה פרו, עכשיו, חשבתי לעצמי שיהיה הכי כדאי לי לקנות נגן שמבוסס על דיסק קשיח, אבל איזה? ראיתי שמדברים רבות וטובות על הנגן של iriver או על ipod ורציתי גם לדעת עם אני אוכל להעביר שירים מדיסקים רגילים אל תוך נגנים האלו, והאם גם מפטיפונים? מה ההבדל באיכויות הסאונד בין שני הנגנים? תודה רבה... אהה וגם להזמין מהאינטרנט נכון...?
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
ראיתי מבצע כלשהו שבו מוכרים במכירה קבוצתית את הנגן MP3 הבא: נגן MP3\WMA +טייפ +512MB +רדיו PROSOUND פרטים: זיכרון נייד USB בנפח 512MB המשמש כ-4 מוצרים: מכשיר Disk On Key לאחסון קבצים בחיבור USB ישיר. נגן MP3 מנגן קבצי MP3 וWMA. רדיו FM איכותי. טייפ מנהלים דיגיטלי בעל 144 שעות הקלטה LYRICS - מציג את מילות השיר !!! מפרט טכני: מהירות העברת נתונים עד 4Mbps. מפענחים MP1/MP2/MP3/WMA/WMV/ASF. יציאת סטריאו 8mW+8mW Max 32ohm. טווח תדרים 20Hz-20KHz. יחס S/N של >8.5dB. ממשק USB1.1. תאימות: Windows 98/SE/ME/2000/XP, Mac OS10. משקל 30 גרם (ללא סוללה). במחיר 380 ש"ח. (המשלוח בחינם. ב 20 תשלומים וכו'...) זה באמת שווה את המחיר? (לפי האתר כבר הוזמנו כ 280 יחידות) נ.ב זה אתר מוכר - לא …
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
בעקבות דיון זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351127.0 רציתי להתעניין בנוגע לGT-10 ו-CUBASE. המחשב וכל הנושא אינו בשבילי, ואין לי שום הבנה בנושא. אז רציתי לשאול אם אני קונה GT-10 ואני משתמש בCUBASE למשל.. מה צריך בנוסף לזה. מגבר עניינים? מה מומלץ מה כדאי? מה אני צריך לדעת? ולא אני לא פותח שני דיונים על אותו נושא, במפרטי מחשב מציעים לי לפטופ וכאן אני רוצה לדעת יותר מהצד של הסאונד.
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על רמלוקים 2.1 למחשב בעיקר למוזיקה ואולי גם למשחקים עד 500 שקל. אם אפשר שיהיה מהחנות skypc.co.il.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי מגבר ישן של KENWOOD, ביציאות מאחורה, לא רשום AUX, אבל יש כל מיני אופציות.. CD\VIDEO\TAPE עקרונית, מה מהיציאות איכותית יותר CD\VIDEO?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
קודם כל שלום אני חדש P: זה משתמש מאד ישן שלי.... טוב אז המערכת היא מלפני 16 שנה אבל היא די חזקה- המקסימום של כל רמקול זה 50 וואט אבל היא דוחפת להם "רק" 30 לכל אחד... בקיצור היא לא קלטה דיסקים מרוב אבק (הייתה אצל סבא וסבתא שלי כל הזמן הזה) אז היום פתחתי אותה וניקיתי את העינית עם אלכוהול (קיסם אוזניים עם קצת אלכוהול מרוח עליו) ואז היא קלטה אבל מדי פעם השירים קופצים!! זה מעצבן! ולפעמים לוקח לה מלא זמן לטעון שיר... שלא לדבר על זה שמדי פעם השירים נתקעים, לפעמים כשזה קורה המערכת עוברת למצב של כאילו לחצתי STOP, והרבה קורה שהשיר פתאום קופץ לחלק קודם של עצמו או בכלל עובר לשיר אחר אבל אחרי זה חוזר לאיפה שהוא היה. שמתי גם דיסק ניקוי פעמיים!!! וזה לא כל כך עזר למישהו יש עצה? יש ל…
-
- 13 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי T2900 של CREATIVE סאב 17 RMS רמקולים 6 RMS כמה וואט הם? ומה זה בכלל RMS? תודה.
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
C530 מה אתם אומרים לקנות ? מה אתם אומרים על פנסוניק .. ?? תנו לי המלצה הטובה ביותר לפי מחיר תמורה .. ויש גם תLD460 LG
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס טלווזיה Leadtek TV2100 ואני מעוניין לחבר אותו לממיר HOT. הבעיה היא שלכרטיס יש רק כניסת composite אחת (מצ"ב תמונה) ועוד 2 כניסות PL audio in ו audio out. האם עלי לקנות כבל RCA בעל שתי יציאות ובאמצעותו לחבר את הוידאו לממיר באמצעות כניסת ה Composite ובשביל הסאונד לחבר מתאם PL ל composite ואז לחבר ל LINE IN? כמו כן, האם עלי לחבר כבל כלשהו מכרטיס המסך לכרטיס הקול(המובנה)? כיוון שלא קיבלתי שום כבל נוסף עם הכרטיס. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון כשאני שומע מוזיקה במחשב אני פתאום שומע שיבושים או שהשיר מתנגן מהר ונשמע כמו עכבר אז אני עושה pause ואז play וזה מסתדר. זה קרה לי גם במשחקים. יש לי במחשב WIN 98 וXP וזה קרה לי רק ב98 מה הבעיה ואיך אני פותר אותה?????
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הכי זול שראיתי זה בפלונטר ב630 ובפנדה 680. מישהו מכיר מקום זול יותר? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום! אני שובר את הראש כבר כמה זמן ומחפש כרטיס במחיר סביר שיהיה בעל כניסה אופטית ומצאתי בסוף X FI האקסטרים אודיו בגרסת PCI EXPRESS. לכרטיס כניסה ויציאה אופטית אבל פה נשאלת השאלה - האם הסיגנל שייכנס בכניסה האופטית יוכל לצאת לרמקולים (5.1) שמחוברים לכרטיס? לצורך העניין אני רוצה לחבר נגן DVD/XBOX360 והסאונד שיוצא מהיציאה האופטית שלהם לחבר לכניסה האופטית שבכרטיס הקול אבל אני לא יודע אם זה כניסה להקלטה בלבד או שאכן אפשר להשמיע את מה שנכנס לכניסה האופטית ולהוציא לרמקולים... מישהו יודע אם כך הדבר? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 17.12.2007 בשעה 19:13:25 אגב קראתי פה באחד הת'רדים "העיקר אל תקנה אקסרים אודיו" יש איתו ביעה מיוחדת? או שהוא בסדר ופשוט לא מצדיק את הכסף...
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
פשוט תמיד קורה או שהאיזור ליד המחבר נדפק או שאחת האוזניות מפסיקים לשמוע בה, בד"כ מגעים שקרובים אליה שנקרעים
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-