עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ZenMaster,

הרבה שאלו אותי בכמה גדול הZEN מה-I POD ? לכן עם קצת נסיון בתוכנת עיצוב מוצר הבאתי לכם קצת תמונות של שני הנגנים אחד ליד השני על פי המידות המדוייקות שלהם בכדי שתראו את ההבדל. (לא כזה גדול כמו שעשו אותו). התמונות לא באיכות הכי טובה כדי לא להעמיס על הפורום. מידות: I POD - 10.5ס"מ, 6.1ס"מ, 1.75ס"מ. (175ג"ר) ZEN TOUCH - 10.5ס"מ, 7ס"מ, 2.2ס"מ. (200ג"ר) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  2. Started by eladbu,

איזה באסה הלכו לי הואזניות של ה X5L מה אתם ממליצים עד 120 שח?

• 14 תגובות
    • 908 צפיות
  3. Started by {Ircroute_057,

כמו שכתוב בכותרת אני ממש צריך עזרה במציאת דריבר לכרטיס קול הנ"ל משום מה באתר creative לא מצוין שום דבר לגבי הכרטיס הקול ואני אבדתי את הדיסק של ההתקנה לפי מה שאני זוכר לאחר ההתקנה אתה מקבל מספר תוכנות גם eax console,creative media source וכדומה.... התוכנות לא כל כך חשובות לי אם הם לא משפיעות כל כך אבל אני ישמח אם להם תוכלו להביא לי לינק הכי חשוב לי כרגע זה להפעיל את הכרטיס קול... כבר ניסתי להפעיל אותו דרך hardware manger של ה-windows והוא לא מוצא שום דבר..... תודה רבה

4. Started by Pure_insanity,

יש לי ברסירבר יציאה ל 3 רמקולי סראונד (שמאל , ימין ומרכז) איזה רמקולים אני צריך לקנות?

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  5. השימוש העקרי הוא דיבור (ישיבות במשרד). אולי יהיה שימוש משני גם למשחקים, אבל כנראה שלא. תודה! עריכה: מה דעכם על שימוש במתאם BT לשקע אוזניות + אוזניות PX100 (שיש לי והן נוחות) + מיקרופון כמו זה?

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  6. Started by Crash5,

יש לי רסיבר מבית Pionner כבר כמה שנים טובות. אני מחפש אתר שמכיל מידע אודות המכשיר שברשותי מדגם VSX-405. חיפשתי באתר של Pioneer אך לא מצאתי כלום. אודה לכם אם תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  7. Started by איש החרגול,

השימושים שלי הם מוזיקה ומשחקים.. 50%-50%. ואם יש לכם אוזניות במחיר של 400 שקל אחרות יותר טובות מאלה תציעו..

8. Started by FunkyMonk,

אני מחפש המלצות למסך טלוויזיה LCD 32", כאשר התקציב נכון לעכשיו אינו ידוע לחלוטין. אני לא מחפש משהו זול, אבל אני גם לא מחפש משהו יקר, אני מחפש משהו טוב. כלומר, אני מחפש המלצות לטלוויזיה שיחסית למחיר שלה היא טובה מאד ומציגה תמונה טובה. את התקציב אני כבר אשיג לפי המחיר של ההמלצות..

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  9. Started by KoK,

הם עולים בסביבות ה-1,600 ש"ח עכשיו רציתי לדעת אם הם טובים ושווים את הכסף או ששווה לקחת את ה-yamaha tss10 את ה-creative T5900? ומה מיוחד בסט הזה? במיוחד לעומת הסט Z640 שעולה בסביבות ה-600 ולעומת ה-Z5500 שעולים פי 2. שאלה מורכבת אבל אני אשמח לתשובות, תודה מראש

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  10. דודים שלי מביאים לי mp3 מארה"ב ואני צריך עזרה בלהגיד להם מה להזמין. אז ככה...... לנגן חייבת להיות רצועת יד בכדי שתהיה אפשרות לרוץ איתו ( חובה הקטע של הספורט ) ומ4 ג'יגה עד 20 הכל מתקבל... בבקשה תשלחו לי קישורים לאתרי קניות מארצות הברית עם מוצר שתואם את הבקשות שלי.. בדקתי את הrio carbon ואת ה- rio karma... הם קטנים אבל אפשר לרוץ איתם?! כמו כן יש לי 2 קישורים שרציתי לדעת מה דעתכם על מה שמצאתי..: והאם אפשר לרוץ איתם. http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=90131770&loc=111&sp=3 http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=90141236&loc=111&sp=8 בבקשה זה דחוף הם מגיעים בקרוב.. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 908 צפיות
  11. יש לי כמה דיסקים מקוריים שהייתי רוצה להעביר לאייפוד ולאבד כמה שפחות מהאיכות. קודם כול מהו הפורמט שאתם ממליצים? הבנתי שלאפל יש פורמט תואם FLAC. ובאיזה כלי אתם ממליצים לבצע את ההמרה? האם אפשר דרך האייטיונס?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  12. אני מתקין עכשיו את הרמקולים ואני צריך קטע כדי לבדוק ששומעים מאחור..

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  13. Started by Chevy,

התפרסמה ידיעה כי דגמי ה-iPod החדשים יצאו בסוף אפריל. http://www.thinksecret.com/news/aprilipods.html 8) למרות שזה באמת קצת יעצבן כי הכפתורים למעלה...

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  14. אני רוצה להזמין אותכם לבקר באתר העיצוב זמני והאתר הולך לעלות באורך מלא בעוד 70 יום www.pvmp3.biz www.pvmp3.info

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  15. Started by ToyMan,

לפני שאני קונה כרטיס קול התקציב שלי הוא עד 420 ש"ח האוזניות שברשותי הם AUDIO TECHINCA AD-700 אני כרגע עם כרטיס קול בלוח אם ולא מנצל את האוזניות שלי כמו שצריך... הXONAR D1 יעשה את העבודה? להתחשב בזה שיש לי גם יציאת PCI אחת פנויה ואין לי שום יציאות PCI-E פנויות (מערך כרטיסי מסך) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  16. Started by yuraxp,

שלום יש לי נגן ובו אופציה לעידכון קשוחה,מה זה בעצם ומה זה יתרום?

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  17. השאלה בכותרת, בלי חריגה גדולה מדי.. תודה!

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  18. יש איזה ייתרון לCREATIVE לעומתם, והאם אפשר לקנות אותם ללא חשש. המלצות, אם הם טובים, וכו'.

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  19. ראיתי מבצע כלשהו שבו מוכרים במכירה קבוצתית את הנגן MP3 הבא: נגן MP3\WMA +טייפ +512MB +רדיו PROSOUND פרטים: זיכרון נייד USB בנפח 512MB המשמש כ-4 מוצרים: מכשיר Disk On Key לאחסון קבצים בחיבור USB ישיר. נגן MP3 מנגן קבצי MP3 וWMA. רדיו FM איכותי. טייפ מנהלים דיגיטלי בעל 144 שעות הקלטה LYRICS - מציג את מילות השיר !!! מפרט טכני: מהירות העברת נתונים עד 4Mbps. מפענחים MP1/MP2/MP3/WMA/WMV/ASF. יציאת סטריאו 8mW+8mW Max 32ohm. טווח תדרים 20Hz-20KHz. יחס S/N של >8.5dB. ממשק USB1.1. תאימות: Windows 98/SE/ME/2000/XP, Mac OS10. משקל 30 גרם (ללא סוללה). במחיר 380 ש"ח. (המשלוח בחינם. ב 20 תשלומים וכו'...) זה באמת שווה את המחיר? (לפי האתר כבר הוזמנו כ 280 יחידות) נ.ב זה אתר מוכר - לא …

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by peralon,

שלום, אני מעוניין לרכוש נגן MP3 עם איכסון של 20GB+ .. עדיף יותר התקציב זה בערך 2000-2500 אפשר לגלוש קצת אני לא יודע מה כדאי לי אני ממש לא מבין.. שמעתי קצת על כמה מכשירים IPOD IRIVER וCREATIVE אני לא יודע מה כדאי מה עדיף מה לא.. אשמח לשמוע את דעתכם תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  21. כשנסעתי לחו"ל רכשתי לי את האוזניות של סנהייזר Hd 457 ( ואני מאוד מרוצה ;D ) , כשהייתי שם התלבטתי בין הדגם הזה ל497 , ההבדל היה 20 דולר אבל לא רציתי להשקיע את הסכום מכיון שלרוב אני שומע את המוזיקה דרך הרמקולים ורציתי אוזניות סבירות שעמם אוכל לשמוע בשעות המאוחרות של הלילה ( כי פעם אחת אבא בא אליי עצבני ב1 בלילה , איים לזרוק את הרמקולים מהחלון ) . כשקראתי את המפרט של האוזניות , הבנתי רק שיש הבדל בין התדרים , אבל עקב סקרנותי רציתי להבין יותר את ההבדל ואם מישהו יוכל לתת לי הסבר למתחילים ( בלי יותר מדי מילים מפוצצות ) מה ההבדל ביניהם . תודה .

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  22. אני רוצה לקנות טלוויזיה לצפייה בסרטים דרך המחשב, היא לא תשמש בכלל לערוצי טלוויזיה, פשוט כמסך מחשב נוסף גודל הטלוויזיה: אני חושב ש32(קצת מתלבט עם 37), מרחק הצפייה הוא בערך 2.5 מטר - מה עדיף? אין צורך בטלוויזיה שתומכת בדפדפן, לגבי ממיר דיגיטלי עדיף שיהיה אבל לא מאד קריטי. תקציב: 2K-2.5K תודה.

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  23. החלטתי לקנות אוזניות לטלפון (אייפון) שבו אני שומע את כל המוזיקה כשאני לא בבית.חשוב שיהיו נוחות (נסיעות ארוכות בצבא), עם באסים עמוקים וחזקים אבל גם גבוהים טובים.חשוב מתקפלות, אבל אם ממש צריך אפשר לוותר.חשוב אוזניות און איר, אני לא מסתדר עם אין איר.חשבתי על האודיו טכניקה SJ33, אבל עלו לי ספקות היום אז אני מתייעץ.תקציב עד 200 שקל, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  24. מישהו מכיר את החברה Microlab \ יצא לו לשמוע רמקולים שלה בLive?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  25. שלום ! חברה אני דיי מיואש , אני זקוק לרמקולים סראונד ואני לא יודע מה לבחור - מצד אחד יש את אלה - http://www.pch.co.il/docs/pd-425237692.htm ומצד שני את אלו - http://www.pch.co.il/docs/pd1093677405.htm אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט מה יותר טוב ומשתלם . תודה מראש !

• 10 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.