אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי סאב וופר חדש, מהאתר הזה: http://www.elmor.co.il/Index.asp?CategoryID=159&ArticleID=136 זה המוצר המקורי, נקנה במכירה קבוצתית. אחלה של דבר. אחרי כיוון מאסיבי הגעתי לתוצאות רצויות. הבעייה זה כשאני מגביר את העוצמה, הארונות רועדים, המסך קופץ, אני שומע את הארונות במטבח עושים רעשים, המארז מתחיל לזמזם..ועוד דברים חמודים. יש דרך למנוע את זה חוץ מלהוריד עוצמה?
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
דודים שלי מביאים לי mp3 מארה"ב ואני צריך עזרה בלהגיד להם מה להזמין. אז ככה...... לנגן חייבת להיות רצועת יד בכדי שתהיה אפשרות לרוץ איתו ( חובה הקטע של הספורט ) ומ4 ג'יגה עד 20 הכל מתקבל... בבקשה תשלחו לי קישורים לאתרי קניות מארצות הברית עם מוצר שתואם את הבקשות שלי.. בדקתי את הrio carbon ואת ה- rio karma... הם קטנים אבל אפשר לרוץ איתם?! כמו כן יש לי 2 קישורים שרציתי לדעת מה דעתכם על מה שמצאתי..: והאם אפשר לרוץ איתם. http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=90131770&loc=111&sp=3 http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=90141236&loc=111&sp=8 בבקשה זה דחוף הם מגיעים בקרוב.. תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 899 צפיות
-
-
התכוונתי לקנות כבל hdmi-dvi על מנת לחבר את המחשב לטלויזיה כדי לראות בטלויזיה סרטים בHD אך שהסתכלתי בחיבורי הטלויזיה גיליתי שיש בה חגם חיבור DVI ולא רק HDMI אז מכיוון שאני לא יודע מה ההבדל רציתי לשאול מה ההבדל בין שני החיבורים? האם יהיה הבדל באיכות אם אני אחבר את הטלוויזיה למחשב דרך DVI או HDMI? מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את הרמקולים הנ"ל. כמה שאלות לפני כן... 1.אני צריך לקנות גם כרטיס קול בכדי לתמוך ב5.1 או שהמובנה שיש לי מספיק? 2.מה אתם אומרים על הסט הזה, הוא משתלם או שעדיף להוסיף עוד קצת ולקנות משהו אחר. 3.בעקרון אני רוצה לקנות אותם באייבורי ב499 בראשל"ץ, זה קרוב לבית, אבל שמעתי שהם עושים המון בעיות עם האחריות... מה אתם אומרים כדאי?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. אני צריך המלצה לאוזניות IN EAR בשווי של עד 350 ש' - אפשרי חריגה של עד 150 ש'. הנגן שברשותי - COWON +D2 אני שומע בכל מיני סגנונות (בעיקר אלקטרוני אבל גם רוק/פופ/RNB/ישראלי/שקטים ועוד). הדגש באוזניות הוא על איכות סאונד. זה הדבר הכי חשוב לי - לא עניין של באסים מודגשים או טרבלים חדים. פשוט פירוט סאונד והפרדה גבוהה ככל האפשר בתודה מראש לכל מי שממליץ
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי, ה-ATP3 עושה רעשים שהוא לא אמור לעשות... כמו הרעשים שיש כשרמקולים נשרפים.... אני לא יודע מה לעשות . יש לי אחריות? היא תקפה במקרים כאלה? האם הם באמת נשרפו?? אלוהים אדירים, שיהיה פתרון...... הם פעילים כולה יומיים בקושי. ניר.
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
לפני שאני קונה כרטיס קול התקציב שלי הוא עד 420 ש"ח האוזניות שברשותי הם AUDIO TECHINCA AD-700 אני כרגע עם כרטיס קול בלוח אם ולא מנצל את האוזניות שלי כמו שצריך... הXONAR D1 יעשה את העבודה? להתחשב בזה שיש לי גם יציאת PCI אחת פנויה ואין לי שום יציאות PCI-E פנויות (מערך כרטיסי מסך) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
יש איזה ייתרון לCREATIVE לעומתם, והאם אפשר לקנות אותם ללא חשש. המלצות, אם הם טובים, וכו'.
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום באיזו דרך ניתן לנקות עינית של מכשיר DVD ? האם המידיות לניקוי עם חומר נוזל (דוגמה בקישור) מתאימות ? http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=14288 המלצות כל שהן.... תודה.
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מי שמתכנן לקנות אותם שישכח מזה , אי אפשר לשמוע מוזיקה ולראות סרטים , הראש מתפוצץ ויהיה לכם כאב ראש כמה שעות [כמו שנוחתים במטוס], אני מחזיר אותם. וגם המיקרופון סיבוך להשתמש בוא. עדיף אוזניות של sm@rtcom.
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי ממיר HOT HD עם יציאת HDMI בלבד וכבל HDMI שסופק מהחברה וברצוני לחבר אותו למסך שלי שיש לו רק כניסת DVI-I. עם הממיר סופק כבל HDMI שעבורו קניתי מתאם מ-HDMI נקבה ל-DVI זכר, החיבור במתאם הוא Dual Link. כאשר אני מנסה לחבר את המסך לממיר אני מקבל הודעת שגיאה על המסך שבה רשום Signal Error ומופיעים שלושה ערכים. הערך הראשון הוא fD והוא נראה תקין, הערך עבורו הוא 74.1 Mhz. מתחתיו יש שני ערכים מהבהבים באדום וכנראה שהם גורמים לבעיה. הערכים הם fH שהערך שלו הוא 78.1 Khz ו-fV שהערך עבורו הוא 50.1 Hz. מישהו יכול לעזור לי לאבחן ולפתור את הבעיה? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
-
-
במהלך השבוע חיפשתי בכמה חנויות באיזור המרכז את הנגן mp3 של sandisk בגודל 1 ג'יגה, בכל חנות שהייתי הודיעו לי שאזל להם מהמלאי ה-1 ג'יגה, אבל את הדגמים של 512 ו-256 היה פחות בעייתי להשיג. הייתכן שהמוצר הזה כל כך מבוקש? והאם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את זה? היה מקום אחד שכן הצלחתי למצוא אותו, אבל הם רצו עליו מחיר של 999 ש"ח, שזה גבוה בהרבה מהמחיר שדורשים במקומות אחרים, אני לא אגיד היכן כדי לא לפרסם, אבל אני רק אציין שזה ברשת ארצית שאפשר למצוא חלק מהסניפים שלה בקניונים ברחבי הארץ.
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נגן MP3 עם איכסון של 20GB+ .. עדיף יותר התקציב זה בערך 2000-2500 אפשר לגלוש קצת אני לא יודע מה כדאי לי אני ממש לא מבין.. שמעתי קצת על כמה מכשירים IPOD IRIVER וCREATIVE אני לא יודע מה כדאי מה עדיף מה לא.. אשמח לשמוע את דעתכם תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, מחפש רמקולים 2.0 ולא 2.1. מה כדאי לקנות ב 300 ש"ח? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום פורום, קיבלתי היום את הRAZER PIRANHA ושמעתי עליו ביקורות בינוניות. לעומת הPLANTRONICS 376 שעליו שמעתי ביקורות נהדרות. השאלה אם להחזיר את הPIRANHA ולקנות PLANTRONICS, או להוסיף 70 ש"ח ולקנות את הRazer Carcharias. תודה!
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב שכאשר אני צופה בסרטים במחשב ובסרט יש קטע פעולה עמוס באפקטים קוליים אז הרמקולים פשוט נחנקים, יש הרגשה כאילו הרמקולים בולעים את הצלילים ונוצר מצב שיש הרבה רעש של צלילים לא מובנים כמו כן הסאב במקום לתת אפקט של פיצוץ הוא עושה רעש לא מובן ומרעיד את כל הקירות. הבעייה עצמה מתרחשת גם ב-X-13 של MICROLAB וגם ב-4121 של ALTEC. הבעייה היא רק בחיבור למחשב, כשהרמקולים מחוברים ל-XBOX/PS3 אז הם מתפקדים מצויין. התוכנה שאני משתמש בלצפייה בסרטים היא MPC:HC עם קודקים של COREAVC וAC3. אשמח לעזרה עם הבעייה, ותודה מראש
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הייתי מעונין חלקבל הצעה למערכת סטריאוט נחמד עד 1650 אפשר לחרוג ל1750 גג אני נוסע לאילת יום חמישי ואני מיתכוון ליקנות שם מערכת חדשה למחשב...
-
- 11 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הי קניתי MP3 של SANDISK מסוג SANSA M250 כשקיבלתי אותו הוא הציג לי עברית אבל בהפוך ולאחר עדכון קשוחה הוא כבר לא מראה לי עברית אלה סטם ג'יבריש יש לכם פטרון בשבילי איך להחזיר את העברית? תודה מראש BIG FOOT
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
זה שווה לי?? עד כמה הבדל אני ירגיש בשמע...?? (יש לי מערכת שמע רצינית ממש) ומוסיקה זה בערך החיים שלי.... נ.ב: ואם כן.. בכמה אני יכול למכור אותו?
-
- 13 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי LCD של samsung c530 טלויזיה חדשה וטובה, יש לה יציאה אופטית ו3 יציאות hdmi, בנוסך יש לי רסיברשל Yamaha htr 6030, גם בוא יש כניסות של אופטי אבל לא hdmi, ואחרון זה הסטרימר שמחובר בצורה אופטית לרסיבר... הבעיה: כשאני צופה בתכני hd מהסטרימר לרסיבר יש רעשי רקע סטטי מעצבנים כאלה שאני משדר באיכות של Dolby digital 5.1... אז רציתי לשאול האם יש דרך לשדר איכות סאונד של 5.1 דרך כבל הhdmi, כי כשאני מחבר רק דרך הhdmi הרסיבר מקבל רק אותה של 2 channel שהיא pro logic השאלה שלי זה איך לפתור את רעשי הרקע המעצבנים? ואיך לשדר דרך hdmi באיכות של 5.1? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי רמקולים שמתחברים DVDשהוא גם רסיבר, והחיבור שלהם הוא בעצם זוג כבלים פשוטים של + ו -... רציתי לדעת אם אפשר להפוך את זה לחיבור 3.5MM
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
עד היום שמעתי מוזיקה במערכת דרך CD ודיסקים אני מעוניין "להטר" מה CD ולעבור לנגן דיגיטאלי חשבתי על Samsung Galaxy Tab 3 lite - שהוא זול וניתן להגדלת זכרון עד 32 גיגה האם יש הבדל בין הטאבלטים באיכות הזרמת המוזיקה? האם ניתן לרים רדי דרך הטאבלט הזה? מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
רזולוציה מכסימאלית: 768X1366 זוויות צפייה: 170/170 בהירות מכסימאלית: 550cd/m2 זמן תגובה: 8ms הכנה לשידורי HD תמיכה בפורמטי וידאו: NTSC/PAL/SECAM תמיכה בשידור: 480i, 480p, 720p, 1080i תמונה בתוך תמונה (PIP) ו- POP 3D Video Noise Reduction כניסות ויציאות: YPbPr YCbCr Input S-Video (Composite video input (2 (Audio Input (4 (Audio Output (2 D-SUB 15pin RGB Input Scart Input DVI-I HDCP שני רמקולים מובנים: Sound output 10 W (L)+10 W® מידות (כולל המעמד): 607x950x320 מ"מ אחריות ל- 3 שנים ע"י אמטל היבואן הרשמי 12 תשלומים ללא ריבית מחיר - 5,699 ¤ מישהו שמע על טלוויזיה MAG פעם ויכול להגיד איך היא?
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-