אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
למטרת מוזיקה וסרטים רצוי אוזניות כפתור על איזה דגמים אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
עם הם לא טוסבים מבקש הצעה טובה לרמקולים לסרטים מוזיקה שיהיה באיכות !!! http://www.pch.co.il/docs/pd1470287440.htm התקציב 500 שקל גג 600 ויש לי ABIT AN7 יש לי כרטיס קול מתאים נכון ?5.1 ?
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעה ל-LCD 32 אינץ בטווח של 2K-2.3K למטרת צפיית בסרטים, XBOX , וחדות מעולה בצפייה בעיקר. מקווה שתיארתי נכון את המאפיינים הדרושים בגדול התלבטתי בין הדגמים: toshiba 32AV605 lg 32LH32UR toshiba 32X3000C samsung 32B450 אשמח להצעות נוספות. תודה !!
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מערכת די ישנה (sherwwod ADV900i, כבר 12 שנים) והשלט שלה נהרס, מה שהופך אותה לחסרת תועלת כמעט לחלוטין. הייתי שמח לקנות שלט אוניברסלי, אבל לא הבנתי איך אני יכול לדעת איזה שלט מתאים, אם בכלל. נראה שחלק מהשלטים מתאימים למערכות ספציפיות מאוד, בעוד שאחרים מבטיחים 1000 מכשירים בלי פירוט. אשמח לייעוץ.
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני מחפש DVD שקולט MP4 ו-MKV עם אופציית חיבור ל-USB יש כזה דבר במחיר זול? אם יש אפשרות גם להגדיר את גודל ועיצוב התרגום בו אז גם מצויין,מישהו יודע מאיפה כדאי ליקנות?
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מה דעתכם על הדגם הזה והאם שווה להפרד מ200 שקלים עבורו ( אין באפשרותי להזמין מחו"ל )
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
אני מעוניין ברמקולים עוצמתיים בעיקר למוזיקה וגם למשחקים הרבה מוזיקה וגם כרטיס קול כדי להשקיע ב 7.1 או 5.1 מספיק?!?! איזה רמקולים ואיזה כרטיס קול כדי לקנות?? תודה או שיש עוד אפשרות..... יש לי רסיבר חדש בבית של JVC שחכתי תדגם אבל משהו טוב וחשבתי אולי לקנות רמקולים ולחבר אותם אליו?!?! ואז ישירות למחשב!?!?! ועם כן אז איך עושים את זה ?!?!? הצעות יתקבלו בברכה תודה... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_336&products_id=5450 מה אתם אומרים על הרמקולים האלה רק מאיך שהם נראים אני רוצה אותם ;D
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
ראיתי מבצע כלשהו שבו מוכרים במכירה קבוצתית את הנגן MP3 הבא: נגן MP3\WMA +טייפ +512MB +רדיו PROSOUND פרטים: זיכרון נייד USB בנפח 512MB המשמש כ-4 מוצרים: מכשיר Disk On Key לאחסון קבצים בחיבור USB ישיר. נגן MP3 מנגן קבצי MP3 וWMA. רדיו FM איכותי. טייפ מנהלים דיגיטלי בעל 144 שעות הקלטה LYRICS - מציג את מילות השיר !!! מפרט טכני: מהירות העברת נתונים עד 4Mbps. מפענחים MP1/MP2/MP3/WMA/WMV/ASF. יציאת סטריאו 8mW+8mW Max 32ohm. טווח תדרים 20Hz-20KHz. יחס S/N של >8.5dB. ממשק USB1.1. תאימות: Windows 98/SE/ME/2000/XP, Mac OS10. משקל 30 גרם (ללא סוללה). במחיר 380 ש"ח. (המשלוח בחינם. ב 20 תשלומים וכו'...) זה באמת שווה את המחיר? (לפי האתר כבר הוזמנו כ 280 יחידות) נ.ב זה אתר מוכר - לא …
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני לא מדבר על מגבר של גיטרה תודה
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה הנ"ל במחשב (הגיעה איתו) רק מה? אני לא מצליח להפעיל קבצי AVI.... באיזה קבצים היא תומכת? למישהו יש מושג? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, DVD מסוג LG DV382 לא קורא סרט בסיומת AVI שהמחשב כן מצליח לקרוא. כלומר, הוא מציג אותו עם אודיו בסדר אבל תמונות שקופצות (הקפאה, הצגת תמונה, הקפאה, הצגת תמונה וחוזר חלילה, סוג של קרטוע רציני). סרטים אחרים כן מוצגים. אשמח לעצות ועזרה, אני מבין מאוד קטן בנושאים האלה.
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
כשנסעתי לחו"ל רכשתי לי את האוזניות של סנהייזר Hd 457 ( ואני מאוד מרוצה ;D ) , כשהייתי שם התלבטתי בין הדגם הזה ל497 , ההבדל היה 20 דולר אבל לא רציתי להשקיע את הסכום מכיון שלרוב אני שומע את המוזיקה דרך הרמקולים ורציתי אוזניות סבירות שעמם אוכל לשמוע בשעות המאוחרות של הלילה ( כי פעם אחת אבא בא אליי עצבני ב1 בלילה , איים לזרוק את הרמקולים מהחלון ) . כשקראתי את המפרט של האוזניות , הבנתי רק שיש הבדל בין התדרים , אבל עקב סקרנותי רציתי להבין יותר את ההבדל ואם מישהו יוכל לתת לי הסבר למתחילים ( בלי יותר מדי מילים מפוצצות ) מה ההבדל ביניהם . תודה .
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25833 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25824 http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=ASUS-Xonar-D2X&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=62&aff=Zap〈=HE
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני הולכת לקנות מקרופון ואוזניות להקלטה..רק לפניכן הייתי מעוניינת להתייעץ אתכם מה אתם ממליצים לי? -האם אתם מכירים תוכנה זולה וקלה להפעלה במחשב בשביל הקלטות באיכות טובה? -האם אתם יכולים להמליץ לי על מקרופונים/אוזניות? תודה לכל העונה =]
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לפצל את הוידאו והאדיו בלוח שלי (P5N7A). אני רוצה להעביר את ה AUDIO מה HDMI ואת הVIDEO מה DVI. (אני יודע שאי אפשר להעביר וידאו משתי היציאות האלו בו"ז)
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
קיבלתי עם המחשב כרטיס קול מובנה מסוג soundmax hd audio. הסאונד, איך נגיד, לא יותר טוב מהקרייאטיב הישן שלי, אבל יש 2 בעיות: 1. אחרי כמה שירים שאני שומע, אני לא יכול לשמוע שום שיר יותר (ולא משנה איזה נגן) וכדי לשמוע שוב אני צריך לעשות restart 2. באמצע משחק אני שומע "רעש לבן" לאיזה חצי דקה המחשב הוא ממש חדש, אבל יכול להיות שיש בעייה בדרייברים?
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אילו מכשירים כדאי לקנות בתאילנד? בקשר לזיופים אל תדאגו הכול מקורי בקניון הזה והמחירים ברצפה אז אין בעיה בזה... אני שחיין אז חשבתי על האמפי3 במשקפת האם אתם ממליצים? אחותי ואמא שלי רוצות אמפי3 אז חשבתי לקנות את ה U10 512 מגה לשתיהן או רק לאמא ולאחות לקנות משהו אחר עם 2 ג'יגה בערך... לאמא זה לריצות ולאחות זה גם לריצות וגם סתם לשמוע מוזיקה. כדאי לקנות נגד וידאו נחמד? לא ממש משתמשים אבל שיהיה :-) על מה אתם ממליצים ואילו עוד מכשירים כדאי להביא? תודה מראש. :-* עריכה : יש לי עכשיו את האיריבר 999. כדאי לקנות משהו אחר? אני אישית מאוד מרוצה ממנו ומהנוחות שבו בינתיים. ואם כן, מי רוצה לקנות ? :-P
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אז ככה,אני רוצה לחבר אוזניות למחשב,בלוח אם שלי (965p-dq6 ) יש שתי אפשרויות,האחת מאחור והשניה מקדימה. משום מה המחשב לא מצליח לזהות בחיבור בקדמי.באחורי אין שום בעיה. ניסיתי דרך ההגדרות של הלוח אם (מעודכנים כמובן) ושום דבר לא עזר.פתחתי את המחשב לראות האם פישלו בהרכבה שלו ולא חיברו את הכניסה הקדמית ולא ראיתי משהו מיוחד עריכה:אוקיי הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
חברה מישהו מכיר רמקולים של חברת אורטק ( 4.1 ) . האם הם טובים , והאם שווה לקנות אותם ב 300 ש"ח . תודה .
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
ברצוני להרכיב מערכת קולנוע ביתי באיכות מעולה בחדרי הקטן. בינתיים קיבלתי המלצה חמה על רמקולים של JBL ב-1,500 ש"ח (כולל סאבוופר), אבל אין לי מושג אם אותם רמקולים מגיעים עם מגבר. בגלל זה אני מבקש מכם המלצה על רמקולים איכותים. תקציב למערכת (כולל מגבר) עד: 2000 ש"ח. (מומלץ פחות) ושאלה נוספת: יש לי בחדר נגן DIVX מסריח של ITT. האם נגן DIVX איכותי (נגן של פיונר, קסורו, קיס) יתן איכות תמונה וסאונד יותר טובה? אם כן, תנו לי המלצה לנגן DIVX עם השבב הכי מתקדם בשוק בתקציב עד 900 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
-
השימוש העקרי הוא דיבור (ישיבות במשרד). אולי יהיה שימוש משני גם למשחקים, אבל כנראה שלא. תודה! עריכה: מה דעכם על שימוש במתאם BT לשקע אוזניות + אוזניות PX100 (שיש לי והן נוחות) + מיקרופון כמו זה?
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין במערכות... איך הם נחשבים?? הם נחשבים חברת HIGH END??
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-