עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אורח רוני
    Started by אורח רוני,

אני מחפשת כבל HDMI שיתמוך גם ב-4K. מצאתי כבלים כאלה של חברת ETION באתר הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=2642, אבל מישהו שמבין אמר לי שהוא מעדיף את APEX. יש בכלל הבדל בין המוצרים של החברות השונות? מה הכי טוב? ומה זה תקן 2.0? ואשמח גם להמלצה על רמקולים טובים, לא יקרים מדי.

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by Caprica6,

יש לי טלויזיה LCD SAMSUNG מדגם R81B מחוברת לממיר יס מדגם 3100 בחיבור סקארט ל SVIDEO איכותי (220 ש"ח ממקור אמין). עדיין התמונה בחלק מהערוצים אינה טובה. האם החלפת החיבור לטרנסקודר כזה: http://exp.shopy.co.il/products/107638 עשויה לשפר את התמונה והאם צפוי שיפור משמעותי?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by AsD[eyal],

מי שלא הבין קובץ "מוזיקה" שמפיק צליל באס גבוה משהו שעושה פוםםםםםם מקווה שהבנתם חחח

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by uziliv,

שלום אני מחפש כרטיס קול אמין ואיכותי עד כמה שניתן שיתחבר לרסיבר, בתחום של 200-300 שקל יש משהו מומלץ בטווח מחירים זה?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by uziliv,

שלום. אני עובד אל לפטופ lenovo t400. היו לי בעיות של יציבות של הסאונד ולכן רכשתי כרטיס קול usb - creative דגם - sound blaster play. השאלה שלי היא האם נחוץ או מומלץ לנטרל את כרטיס הקול המובנה של המחשב (conexant 20561), לפני שאני מתקין את הכרטיס החדש, או שפשוט להתקין אותו בנוסף?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by The Ball,

אני מחפש נגן mp3 עד 800 שקלים... בגלל שהתקציב הוא לא גבוה במיוחד, נראה לי שאני אלך עד נגן שמבוסס על זיכרון פנימי של לפחות 256 mb. יש איזה שהיא המלצה על נגן טוב (מחברה טובה) שמשמיע מוזיקה איכותית ולא יעבור את התקציב? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  7. אהלן, יש לי את האוזניות הנ"ל בערך כשנתיים השימוש בהן הוא לא רב, אך כל שימוש הוא נע בערך בין שעה שעה וחצי +- רציתי לדעת האם זה מספיק בשביל לגרום ל BURN IN? או שאני צריך לתת להן לעבוד איזה לילה בווליום סביר למשך 5-6 שעות? תודה!

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by ZenMaster,

רוצה לקנות אוזניות פתוחות לנגן, כאלה שאפשר ללכת איתן ברחוב בלי להראות מוזר מאיכות הכי טובה שיש (בהתחשב שהן פתוחות) המליצו לי על KOSS ועל Sennheiser(לא מצאתי פתוחות בארץ) יש עוד המלצות ? ומי שממליץ שיגיד גם איפה אפשר לקנות (אם הוא יודע)

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  9. צריך לראות בשביל להאמין! http://www.royaldevice.com/custom4.htm החלום הרטוב שלי!! (מה אתם אומרים, אפשר לעשות עם זה 5 בסולם ריכטר?)

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  10. Started by Vatos-Locos,

לקריאטיב 2 יתרונות ברורים, הגברה אחת לכל הרמקולים, וחוטים ארוכים לרמקולים האחוריים. מבחינת הגברה אין לי כל כך בעיה מקסימום שמים את שני ה ATP3 על אותו מצב ומגבירים דרך המחשב ובשני סטים של ATP3 אני מקבל איכות יותר טובה (זה בעצם הסיבה שאני לא רוצה להתפשר על הקריאטיב), ו2 סאבים (השאלה אם בכלל שני הסאבים יעבדו ביחד או שנגיד רק הקדמי יעבוד ומאחורה יתקבל רק סאונד מהרמקולים... לא יודע...) כל מקרה מה אתם אומרים? המחיר בערך זהה, וגם ככה יש לי כבר ATP3 אחד.

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  11. בשיטותי באינטרנט מצאתי את הרמקול הבא : http://www.audioholics.com/reviews/speakers/satellite/yamaha-ysp-1100 מקריאה קצרה הבנתי שהעניין הוא די חדיש ודי מדהים. זה בעצם מקרן קול שמדמה 5.1 בעזרת כ-40 רמקולים קטנים בתוכו,מה גם שאפשר לכוון את הקול לכיוון אחד בחדר כך שבכל שאר החלקים של החדר בקושי בקושי שומעים את המוזיקה. המחיר בארץ לפי מה שראיתי הוא קצת מעל 9K... למישהו יש משהו להרחיב בנושא? להציג מתחרים? להחכים אותי בנושא? ותמונה לקינוח..

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אני לא זוכר איפה זה אולי משהו יכול לכוון אותי איפה זה נמצא בבקשה... חיפשתי ולא מצאתי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by amits1995,

שלום, לפני כחודשיים רכשתי מסך 55 אינץ של פיילוט (טעות שלי, אני יודע) בקיצור מאוד בניתי על הנגן המובנה שלו... היה כתוב שהוא תומך בכל מיני קבצים, בלה בלה בלה ובין היתר "(קבצי MPEG4 בלבד) MKV" טוב, הוא לא מריץ MKV.. מדבר עם השירות לקוחות אחרי כמה ימים מגיע למנהלת מחלקה והיא מתחילה לזיין לי תשכל שזה יכול להפעיל (!!) רק MKV שהוא בפורמט MPEG4... אני בחיים לא שמעתי על דבר כזה. חיפשתי באינטרנט ובאמת שאין לי מושג מה זה השקר שהיא מכרה לי. יש לי הרבה סרטי HD שאני מוריד, רובם MKV, חלקם MP4. שום MKV לא עובד על הטלוויזיה, לא מNTFS ולא מFAT32. אשמח אם תסבירו לי באיזה קבצי HD המכשיר כן יכול לתמוך ואני אנסה.. תודה מראש, עמית.

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  14. אם כן, אפשר לקבל מידע, לינק וביקורת קטנה?! תודה מראש ;D

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  15. יש לי מערכת סטאריו Panasonic SA-AK410 בחדר שעלתה בזמנו (לפני שנה) משהו כמו 1700 שקל, היא דיי בסדר אני אין איכות כמו במערכת רמקולים ורסיבר.. השאלה שלי היא האם כדאי לי למכור אותה במשו כמו 1500 שקל ולקנות במקומה רסיבר ורמקולים 5.1? אם כן, כמה אצרך להוסיף?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  16. מישו יכול בבקשה להביא הצעה למיקרופון שולחני ממש טוב או אם אוזניות. אני לא מתכוון להוציא יותר מ60שקל על אוזניות אם מיקרופון או יותר מ 30שקל על מיקרופון שולחני אני לא צריך משו לא נורמלי של LOGITECH (יותר מ60שח ...) או משו ממש טוב ,אני צריך דבר פשוט שאפשר לקנות בOFFICE DEPOT או כל חנות אחרת.... ושאני לא יצטרך להזמין באינטרנט *מחול* (אם אתם חושבים שאני ילך לחנות ויבקש שימליצו לי אז לא כי מפגרים שמה כל אוזניה שיש לה מיקרופון הם ממליצים) תודה.

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  17. Started by piro,

I have another Ipod-related question: eIs it possible to buy a cable with an earphon plug on one end and a "banana" on the other end, or must I improvise something? I ask this because I want to use my pod as a source with my (now fixed) amplifier. thanks a lot Jonathan

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by slrr,

מה עדיף, למה, יתרונות חסרונות. מדובר בתצורת 5.1

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by yuvalbar84,

רכשתי טלויזיה של Samsung D550 40" ובאתי להשתמש בתוכנת ה AllShare וגיליתי לתדהמתי שאין התקן Wireless מובנה במכשיר וצריך לרכוש מוצר מקורי של סמסונג העונה לשם Samsung Wireless Adapter מחיפוש קליל גיליתי שהמוצר עולה בין 40-50 דולר. אז קודם כל אני רוצה להביע את מורת רוחי מהשטות הזאת, איך למוצר כלכך יקר ואיכותי לא הכניסו כבר התקן מובנה ? ממש מעצבן שצריך להשקיע על זה עכשיו עוד כסף בטח ובטח שכבר באת להשתמש בפעם הראשונה במכשיר ופתאום אתה מגלה שאתה תקוע בלי יכולת להשתמש בפיצ'ר הזה. בכל אופן, אשמח לעצתכם בנוגע לרכישת התקן כזה ראיתי ב ebay כאלה במחיר של 31$ להלן: http://www.ebay.com/itm/Samsung-WIS09ABGN-Wireless-Lan-adapter-/170714078424?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27bf5a1cd8…

• 3 תגובות
    • 6.6k צפיות
  20. Started by HORADRiM,

מישהו מכיר ויכול לחוות דיעה ? אקדים תרופה למכה ואומר שבכל מקרה אני מתכוון לשמוע אותו אצלי, אבל תמיד טוב לשמוע גם מנסיון של אחרים... אגב, באותו מחיר אני יכול לשים יד על Rotel RCD971... אבל המוכר (יד שניה..) לא מוכן להשאיל אותו לנסיון... וללכת אליו לשמוע במערכת שאני לא מכיר זה חסר טעם לדעתי. אז מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  21. Started by GENERAL,

שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס PVR הייתי שמח לקבל המלצות על כרטיס , שיספק את העבודה כמו שצריך כמובן יש לציין שההקלטה מ ה TV תהיי כמה שיותר חדה

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by nitz_natz,

שלום אני מעונינת בכרטיס קול ומסך אשר ישמשו לחיבור למגבר JVC ולטלביזיה מהן הדרישות שלהן אני זקוקה בכדי לקבל איכות צפייה טובה (בעיקר בסרטי AVI) וללא בעיות סאונד. המחשב שלי חדש ומתקדם....יקבל כל כרטיס בברכה... בתודה מראש, ניצן

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  23. אם מישהו יכול להמליץ לי אשמח השימוש שלי זה בעיקר סרטים מוזיקה ומשחקי מחשב... אני לא יכול להזמין מחו"ל עדיף אם אפשר שיהיה את האוזניות באתר פנדה מחשבים... http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by ha,

בהחלפת מערכת ה HTPC שלי ניתקלתי במספר אפשרויות, המערכת תכלול לוח אם עם יציאת HDMI וכרטיס מסך של nVudia (תוצרת Club) מדגם 8400GS (ישן למדי) בעל יציאת DVI -האם וכיצד ניתן להתחבר לחיבור ה-HDMI ולהוציא את סיגנל האודיו בלבד. -האם ניתן להוצא את סיגנל הויודאו מיציאת ה DVI של כרטיס המסך ובאותו זמן להוציא את סיגנל האודיו מה-HDMI שעל לוח האם. -מהו הפורמט הדיגיטלי של סיגנל האודיו היוצא מ HDMI? האם הוא S/PDIF?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by mrraz,

ראיתי הבוקר בקניון מול הים בקומת המרתף בחנות ניורון ערימה של ATP 3 חדשים באריזה במחיר של 437 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.