עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי זוג רמקולים רצפתיים של jbl e-80 התקציב שלי עד 2500 ש"ח השימוש בעיקר למוזיקה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  2. שלום לכולם! ברצוני לקנות רמקולים למחשב 2.1 במחיר של עד 400 ש"ח. ישנן 2 חברות מרכזיות בבחירה: LOGITECH ו- CREATIVE קיבלתי רשימה אפשרית של דגמים ורק ממנה אני יכול לקנות! [glow=red,2,300]LOGITECH[/glow]--- s200/r20/x240 [glow=red,2,300]CREATIVE[/glow]---sbs a200/sbs a300/sbs 350/m2600 אני משתמש ברמקולים בדרך כלל למשחקים ולמוזיקה. חשובה לי הנגישות לכפתורי ההגברה וכן לאיכות הצליל שמופק. המבחר גדול ואין לי מושג במה אבחר. תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  3. שלום לכולם, כיום אני מחבר את הלאפטופ לטלויזיה כדי לראות סרטים. לאחרונה קיבלתי ליומולדת הרד דיסק USB נייד. חשבתי שאולי כדאי לקנות די וי די עם חיבור USB, ובשילוב ההרד דיסק הנייד החדש אני אוכל לוותר על התענוג של חיבור הנייד לטלויזיה..... מה אתם אומרים? יעבוד? שווה לקנות את הדי וי די? תודה! אייל

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  4. Started by Watchdogger,

שלום לכולם יש לי תקציב של 400 שקל בהם אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות שישמשו אותי לטובת: המחשב והטלויזיה. ידוע לי שיש 2 שיטות של שידור גלים או RF או BLUETOOTH. אני רוצה לקנות את האוזניות הכי טובות במחיר הזה. חשב לי שהם יהיו מעולות לצפייה בטלויזיה ולראות סרטים במחשב מבחינת הסנכרון שלהם עם הצפייה. תודה מראש. אני כבר נכנסתי לאתר זאפ וחיפשתי שם ראיתי 2 סוגי אוזניות לא התלהבתי כלכך חשבתי שיש אולי משהו אחר...

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  5. קניתי כרטיס קול של CREATIVE מדגם X-fi Xtreme Fidelity חיברתי אותו מה-PC למערכת קולנוע ביתית בעזרת כבל אופטי כשאני עושה בדיקה של הכרטיס הוא משמיע רק משני הערוצים הקידמיים למרות שיש 5 ערוצים. האם מישהו יודע מה לעשות כדי לשמוע סראונד (ולא סטריאו)?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  6. Started by Or ei,

אחרי כל החיפושים זה מסתכם ב2 טלוויזיות שהכי מתאימות השימושים הם 50% מחשב 25% סרטים מהמחשב (720P)ו 25% YES sharp wd1e יתרונות : עדיפה בשידורים של YES ,ו 6ms חסרונות : תמיכת NR רק מהVGA samsung r81 יותרונות :תמיכת בNR דרך הHDMI חסרונות : איכות שידורים של YES פחות טובה אלה בעיקר השיקולים שלי מבחינת מחיר הם כמעט אותו דבר (מחיר עם אחריות יבואן מלאה)

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by Henz16,

אז ככה, לפי המלצתכם קניתי אוזניות מסוג jbl 220. (קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=329513.0 ) וזהיתי ברקע צליל (bzzz), חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה באקוולייזר, שניתי והכל. חשבתי שעברתי את זה, אבל זה חזר. הלכתי לחנות שקניתי ממנה, לשאול אם אני מתפעל נכון את האוזניות, והמוכר (נחמד יש לציין) אמר שכנראה יש דפקט באוזניות, והוא מוכן לתת לי אוזניות חדשות, אבל בסטוק של החנות לא היה את הדגם. (jbl 220) ולכן הוא אמר, שהוא יכול להביא לך רק את ה AKG K 324 P ואם אני יהיה מרוצה מהם, אני יכול להשאיר אותם אצלי. או לבוא עוד שבועיים (כשיהיה במלאי) ולקחת את ה jbl. והסכמתי. שמעתי איתם, והאמת הרגשתי בשיפור קטן לעומת ב jbl, בעיקר בבאס. חיפשתי עליהם מידע בגוגל, והתברר לי שזה דגם…

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  8. Started by blacklfag,

רציתי לדעת אם זה אפשרי להתקין כרטיס קול נוסף, ולשמוע מוזיקה מכרטיס אחד, ומוזיקה אחרת (או סרטים וכו') מהכרטיס השני - בו זמנית. אם כן, האם אפשר לעשות את זה עם כרטיסים פשוטים (הכרטיס קול שהגיע עם הלוח אם ועוד כרטיס קול עד 100 שקל), והאם זה דורש התעסקויות מיוחדות או שזו פרוצדורה לא מסובכת למשתמש ממוצע. (לא קניתי עדיין כרטיס קול נוסף, אז ככה שאני לא יכול לבדוק בעצמי עדיין). תודה מראש. נ.ב. עשיתי חיפוש בהודעות הישנות, ולא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית.

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  9. החיבור צריך להיות ישירות לDVD ללא מעבר דרך רסיבר כלומר חיבור RCA רגיל. כמו כן אני רוצה שתהיה אפשרות לחבר גם ישירות למחשב במידת הצורך. האם יש רמקולים עם חיבורים כאלו ? או מתאם ספציפי ?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  10. אהלן ושבוע טוב לכולם, אני מחפש כרגע כרטיס קול חדש, שיחליף את ה-OnBoard המעאפן. התקציב הוא 500 שקל, כשניתן אם צריך לחרוג ל-600. אני מחפש כרטיס קול מפורט מאוד, שידגיש את הפירוט של האוזניות, אבל גם ייתן לאוזניות להוציא את הבאס שיש להן. קראתי שוב את הביקורות על ה-XONAR D2 וה-AC-1, אבל מהביקורות האלה זה נשמע כאילו כל מה שה-RAZER עושה, ה-ASUS עושה יותר טוב. מצד שני, באחת הביקורות אנטולי כותב שהצלילים הם הפכים אחד של השני. אולי מישהו מוכן לשפוך אור על הנקודה הזאת? הייתרון של האוזניות של GRADO הוא הפירוט האדיר, והבמה. אני רוצה כרטיס קול שייתן עליהם דגש. יש משהו כזה בתקציב שהגדרתי? בתודה, אורן. עדיף לא כרטיס של CREATIVE, כי הכרטיס מיועד למוזיקה, וכי יציבות הדרייברים עלולה להפוך …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Las@Vegas,

אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה הנאה ממוזיקה, וסרטים (אני קונה מסך 20 אינצ' LCD). השאלה שלי כזאת, עד עכשיו הרמקולים שראיתי בביקורות אומרים שהם מקצועיים מאוד ושווים את הכסף. אבל אני חושב שאולי כדאי לי לקחת מערכת סטריאו ולחבר אותה למחשב. הכרטיס הקול בינתיים מובנה אבל אני רוב הסיכויים ישדרג אותו למשהו נחמד מאוד. אני מחפש משהו איכותי ... אין לי כל כך סדר גודל במחירים (כן אני יודע זה מעצבן פשוט אני לא מעודכן ככה שאני לא יודע מה איכותי נחשב ומה לא). יש לי אוזן דיי רגישה ואני אוהב צליל נקי ולפעמים בסוגים מסוימים של מוזיקה להוסיף באס.. אני ישמח לשמוע מה יש לכם, (למי שמאוד אוהב איכות גבוהה בשמיעה של מוזיקה). מבחינת כרטיס קול + רמקולים... TNX יבגני

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מה אומרים אני צריך ביקורת תעשו לי טובה אם מישהו קנה..שמע..ראה את הרמקולים בפעולה שיגיד לי איך הם או לפחות ביקורת באינטרט בבקשה תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. לפני כמה ימים קניתי מסך LCD של חברת LG דגם LG 32LC53 מסך בעל נתונים מרשימים ביותר ..המסך עדיין לא ניפתח מכיוון שאני מחכה למתקין של החברה שיבוא להתקין לי אותו על הקיר .. עכשיו השאלה שלי היא כזאת איך הדגם של המסך הזה? כי אני יכול להחזיר אותו עדיין .בחנות המסך היה ממש ממש מרשים אבל ראיתי שיש איתו קצת בעיות. רציתי לדעת איזה בעיות ואם שווה להשאיר אותו אצלי או להחזיר ולקחת משהו אחר ..תודה רבה לעוזרים הבנתי שיש לו בעיה של זליגת אור חלקם אומרים שכן חלק אומרים שלא.. תודה לעוזרים תגידו לי מה צריך לעשות להחזיר או להשאיר את הדגם הזה..

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  14. שלום, מאז ומתמיד היו ברשותי רמקולים חסרי שם, חסרי מותג.. אותם רמקולים שאפשר לקנות ב20 שקל בכל חנות ולמרבה הפתעתי, הזוג האחרון שהיה ברשותי, החזיק מעמד כמעט 4 שנים ונשמע מצויין גם ביחס לכמה מותגים שראיתי אצל חברים אחד הרמקולים מת.. אין לי מושג מה הסיבה, אבל היא גם פחות מעניינת כרגע.. אני יכול לחיות עם הרמקול הנותר גם עוד 10 שנים, אבל חשבתי להשתדרג.. יש ברשותי מערכת סטריאו ישנה של סוני, היא נחשבה דיי יוקרתית בתקופת הרכישה (כ-5 שנים אחורה) אז חשבתי לחבר את המערכת למחשב כך שתשמש אותי כרמקולים.. 2 הרמקולים נראים ונשמעים מצויין (ממה שאני זוכר), אבל המערכת עצמה [אם אינני טועה, המגבר] מסרבת לפעול.. הכבלים שיוצאים מהרמקולים הם חוטי חשמל רגילים, לא משו שאפשר פשוט לחבר למחשב.. יצא לי…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by gargar,

ברשותי טלוויזית שארפ דגם 37ad5e ויש לי בעיה כאשר אני משתמש בה לתצוגה כמסך נוסף (לוידאו וכו') המחשב מחובר לטלויזיה דרך כבל DVI->HDMI לאחר כיבוי מסך הטלויזיה לא ניתן להדילק אותו יותר. לאחר כחמש דקות הטלויזיה נדלקת מעצמה והעסק עובד תקין. מה שכן, ניתן לזרז את העניין על ידי ניתוק הכבל המחבר בינהם מהטלויזיה או מהמחשב. מייד לאחר חיבורו הטלויזיה נדלקת מעצמה. הוצאת הטלויזיה מהחשמל לא עוזרת אך הפעלת המחשב מחדש כן. יש לי כרטיס ג'יפורס דרייברים עודכנו אתמול. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  16. כל המוזיקות שלי הם ב WAV לצערי הפלאפון שלי לא מסוגל לנגן WAV אני רוצה לעביר שירים מפעם לפעם שיעבדו על הטלפון שלי יש תכונה מומלצת בתחום הזה ?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  17. שלום לכולם, אני לא סבור ב 100% שאני בפורום הנכון. אם צריך להעביר את השאלה למקום אחר - רק תגידו. נתחיל בבעיה שלשמה פתחתי את התרד, השבוע קניתי את הנגן iAudio i7 8gb. שעליו קראתי ביקורות רבות ודומה באיכותו ל D2 (רק בלי אופציה לסרטים - שאת זה אני לא צריך) בכל אופן, אני לא מרוצה מהאוזניות שקיבלו איתו. (אגב, יכול להיות שהנגן אשם?) אני יודע שאוזניות באות בהרבה צורות, ואני לא בטוח איזו אני מחפש, אבל מה שבטוח מחפש כאלה שיסננסו היטב רעשי רקע. (in ear?) התקציב התחלתי כמו בכותרת הוא 250-200 ש"ח. ואני מוכן לחרוג בעוד 100 ש"ח, כמובן אם זה משתלם. מה יש לכם להציע לי?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מעונין לקנות אוזניות טובות (לא אוזניות צאוור) In ear ואני מחפש חנות בחו"ל אני מחפש בנוסף אוזניות במחיר של עד 250 שקל, יש מצב להשיג את הshure e2C במחיר הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  19. אהלן אנשים, הקדמה ראשונה: יש ברשותי אוזניות מדגם AKG K1000 שלמרות שהן מדהימות, דורשות מגבר חזק במיוחד, משהו שעד כה לא היה לי. היו לי כמה מגברים שהזיזו אותן בסדר, אבל לא מעבר לזה. הקדמה שנייה: לפני כחצי שנה מכרתי זוג רמקולים קשים מאוד להנעה, בגלל שלא רציתי להוציא הרבה כסף על מגבר חזק מספיק בשבילם. חבר שרצה לרכוש אותם הגיע עם מגבר ישן של KENWOOD מדגם KA6100. שמעתי את השילוב, ופשוט נפלתי! המגבר היה במצב לא משהו והיו לו הרבה רעשים, אבל הסאונד היה מעולה. לנושא: כבר כמה חודשים, מאז שהחבר ההוא היה אצלי שאני מחפש מגבר שכזה. אתמול ראיתי בלוחות מגבר מדגם KA7100 שהוא אחד מעל ה-6100. חזק יותר ממנו, ונראה קצת טוב יותר. היום בבוקר הרמתי טלפון למוכר, סגרתי שאני אגיד סביבות 10 אליו…

• 50 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  21. Started by roKp,

אז ככה, יש לי נגן מוזיקה התומך בMP3 ובWMA, השאלה היא במה עדיף להשתמש כשאני עושה RIP מדיסק? מה יותר איכותי? מה תופס פחות מקום? האם יש הבדל בצריכת הסוללה של הנגן? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by nimrods,

שלום לכולם..? אז ככה יש לי בבית בסלון lcd 42" ובלילה שאנחנו (משהוא מהמשפחה) מכבים אותה אז לאחר כמה דקות היא מתחילה לעשות קליקים כאליו וזה לא רק lcd זה גם בטלוויזה של אחותי בחדר ולפעמים במקרן שלי חחח למה זה קורה..? ;D תודה לעוזרים..!

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  23. סאב ושתי רמקולים 2.1 מה הרמקולים (למחשב,סרטים,מוזיקה) הכי טובים ואיכותיים שיש ??

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  24. אהלן, לאחר שהזוג הישן שלי מהדגם הזה לא מראה תקווה (התברר שאחי הקטן הפיל אותו הקופיף הזה וכנראה שבקו חיים), אני מעוניין לקנות דגם חדש..זאת לאחר שאת הזוג הקודם הביאו לי מתנה מחו"ל. ראיתי בזאפ שהמחיר שלהם הזול ביותר הוא 560 שקל בערך אך את האתר ספציפית עצמו אני לא מכיר. יש לכם מקום טוב יותר לקנות? או שאפשר ללכת על האתר ההוא... תודה!

• 11 תגובות
    • 956 צפיות
  25. היי חברים, רציתי לדעת באיזה נגן מוסיקה כולכם משתמשים? אני אישית משתמש ב-iTunes בגלל שיש לי אייפוד, אבל גם לפני האייפוד היה לי אייטונס. פשוט תוכנה מושלמת (מעט כבדה, אבל שווה זאת). החסרון היחידי שלה לדעתי, היא חוסר תמיכתה בקבצי FLAC, אך דבר זה מפוצה ע"י תמיכה ב-Apple Lossless (רק חבל שכמעט ואף אחד לא מקודד את המוזיקה בעזרת הקודק הנ"ל). יאללה, VOTE OR DIE! אגב, אני משתמש גם ב-foxytunes וממליץ לכולכם להתחיל להשתמש בזה. פשוט עושה את חיי לקלים יותר פ: תהנו ;] נ.ב: אם אתם מצביעים, אז תגיבו ותנמקו את בחירתכם

• 58 תגובות
    • 5.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים