עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yonatanph,

יש לי את הסמסונג 32A450 שחיברתי למחשב עם כבל VGA-VGA+מתאם VGA-DVI. בסמסונג הכבל מחובר לכניסת PC. מכיוון שיש לי במחשב יציאת DVI ובסמסונג כניסת HDMI לא הבנתי למה צריך להמיר את האותות לאנלוגים בדרך (וכנראה לאבד איכות) אז קניתי כבל DVI-HDMI. הבעיה שכשניסיתי לחבר את המחשב אני רואה שחור במסך ומופיע חלון שאומר שזה לא נתמך. האם מישהו יודע האם אפשר בכלל לחבר את המחשב למסך בצורה הזאת, ואם כן איך לסדר את העניין?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  2. בו נניח שאני לוקח מגבר שיש בו 4 ערוצי הגברה סטריופונים 4x100watt RMS ולוקח 2 רמקולים שיכולים לעמוד בהספק אמיתי של 250RMS ומחבר מערוץ A+B 1 לרמקול ימין אחד ומA+B 2 מחבר שוב לרמקול ימין עוד אחד וככה גם לרמקול השמאלי, השאלה שלי האם זה יעבוד והאם זה יתן את ההגברה של 4 הערוצים ביחד על 2 הרמקולים ?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  3. חיברתי 4 רמקולים + סנטר. 2 רמקולים הם של המערכת שכמו שאמרתי היא של KENWWOD, מערכת די ישנה, בת 8 שנים בערך אבל די טובה אני בטוח בזה. חיברתי עוד רמקולים של חברה לא ממש ידועה אבל רמקולים מאוד מאוד איכותיים וחזקים ושאני אומר איכותיים אני יודע מה אני אומר כי אני מבין ברמקולים מאוד. עוד סנטר מאותה חברה שלא ידועה {ALPHA TECHNOLOGY למי שמכיר....} חיברתי הכל ביחד זאת אומרת בלי מפצלים הכל מתחבר לתוך כניסה של 2 רמקולים בלבד. השאלה שלי היא האם זה יכול לשרוף את המגבר במערכת או את אחה הרמקולים? ורציתי לדעת גם אם אני מקבל את ההספק המלא בכל רמקול. למרות שאני יודע שהסיכוי קלוש. בתודה רבה מראש, דודי הסטלן.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום אנשים יש לי מגבר קולנוע ביתי MARANTZ 4600 SR שאני מעונין לחבר אליו 4 רמקולים קדמיים (כלומר במצב סטיראו לשמוע דרך 4 רמקולים 2 ימין ו-2 שמאל-A+B) בטכלס של המגבר הזה יש יציאה רק לזוג קדמי אחד וכל השאר זה סנטר, סאב סראוונד וכו'. למישהו יש מושג אם יש דרך להפעיל מגבר כזה במצב סטריאו 2 ערוצים על 4 רמקולים? תודה

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  5. מדובר ב 3 כבלים שמופצלים 1 ל 2 .אני משנה במערכת ל AC3 בכרטיס את ההגדרות ש 5.1 . מחבר את הכבל הראשון מיציאת ה REAR בכרטיס לכניסות LEFT RIGHT REAR במערכת , את הכבל השני ליציאה הימנית ליד יציאת ה REAR בכרטיס ומשם לכניסות ה FRONT LEFT RIGHT במערכת , והכבל השלישי שהוא האניגמה הגדולה שלי חיברתי לכניסה הראשונה של הכרטיס ( בעצם חיברתי אותו לכל הכניסות אבל זאת היחידה שמשמיעה משהו ) ומשם למערכת לכניסות של הסנטר והסאב. ובבדיקת הסראונד מהכרטיס .אני שומע מצויין את הקדמיים ( LEFT RIGHT ) ואחוריים ( LEFT RIGHT ) אבל את סנטר והסאב אני שומע מעומעם ,את הסאב אני לא שומע בכלל וגם בסרטים אני לא שומע אותו גם ב MP3 אני לא שומע את הסאב . אבל שאני מחבר את הכרטיס רק לשני הכניסות ולציאה אחת בכר…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by FlipM0de,

שלום לכולם - אני נתקל בבעיה מוזרה בחיבור טלוויזיה (פיליפס 7603 42'') למחשב עם כרטיס מסך 9800GTX, אני מפעיל את שניהם ברזולוציה 1080*1920@60MHZ עם כבל 5 מטר dvi to hdmi - בהתחלה כל 3 ש' בערך איבדתי אות וידאו בטלוויזה (רואים תמונה לסירוגין), אחרי שהתקנתי דרייבר חדש האות נהיה תקין והיה אפשר אפילו להריץ סרטים בפורמט 1080P אבל כל פעם שהפעלתי משחק, לדוגמא GTA או PES הבעיה חזרה וגם יציאה מהמשחק לא גרמה להפסקת התמונה להעלם. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? האם הכרטיס מספיק חזק להריץ משחקים ב 1080P?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by zuq,

שלום, קיבלתי לאחרונה את הADA880 של אלטק, השימוש שלהם במחשב הוא לשמיעת מוזיקה בלבד(לDVDבסלון יש מערכת 5.1 נפרדת) יש לי כרטיס קול עתיק (קריאטיב SB לייב) . רציתי לדעת האם אני צריך להגדיר או לכוון משהו במחשב(איכס-פי) או ברמקולים כדי להפיק את המיטב מהמערכת הנחמדה הזו והאם החלפת קול תשנה משהו?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  8. Started by FatCat,

שלום, כאשר אני צופה בסרטים שנמצאים על המחשב אני נאלץ לשקול שתי אפשרויוית: 1. לראות את הסרט על מסך 17" של המחשב ועם הAltec Lansing ATP-5. 2. לראות את הסרט על הטלוויזיה 21" עם הרמקולים של הטלוויזיה. אני יכול לצפות בסרטים על הטלוויזיה ולשמוע מהרמקולים של המחשב, אבל הם 3 מטר מהטלוויזיה וזה מבאס לראות ככה סרט. מישהו יודע איך אני יכול לחבר את הרמקולים לטלוויזיה? Thanks in advance.

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  9. Started by pop,

שלום! האם אפשר לחבר מערכת altec lansing atp5 למכשיר דיוידי? coaxial = dvd שמתחבר ל: atp5 digital input 8)

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by AviK9,

שלום ברשותי כרטיס audigy 2 תקול ופאנל יציאה קדמי, האם רכישת audigy 2 zs תאפשר לי לחבר אותו לפאנל הישן? תודה, אבי.

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  11. Started by erezalster,

שלום אילתרתי לי בשעה טובה מחשב שישמש אותי כMedia Center . כרגע אין לי עדיין מערכת קולנוע בייתי לכן אני חייב לחבר את הAUDIO של המחשב לטלוויזיה. שמתי לב שהכרטיס קול שלי (מובנה בלוח אם) יש 6 כניסות כמו של אוזניות. האם אחת מהן היא יציאה דיגיטלית? כיצד ניתן לחבר אותן לטלווזיה או אפילו למערכת קולנוע בייתית אני בעתיד אקנה. הטלוויזיה שלי תומכת בכניסה קוקסיאלית. תודה רבה ארז

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by Meir787,

שלום, הבעיה שלי היא כזו: חיברתי את המחשב לTV בחיבור VGA חיברתי בין המחשב לטלוויזיה בכבל PL (כזה שמתפצל ל2 בננות RIGHT וLEFT), אבל עדיין אין סאונד. ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות בטלוויזיה, קצת עם ההגדרות בדרייבר של כרטיס הקול, אבל שום דבר לא עזר - אין סאונד. אשמח לעזרה בנושא זה. תודה! אגב, שאלה נוספת - למה בחיבור VGA הרזולוציה המקסימלית שאני מקבל בווינדוס היא 1360 על 768 ? אם אני אחבר בDVI TO HDMI אוכל לקבל רזולוציה גבוהה יותר ?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by Orreu65,

שלום לכולם! לפני הכל חיפשתי בפורום ובאינטרנט שעות ולא מצאתי פתרונות מכיוון שלמגבר שלי אין יציאות כמו של מגברים של אנשים שעזרו להם כבר.. אז ככה: יש לי רסיבר SANSUI RZ6005AV (500W) המפרט שלו: רסיבר SANSUI דגם RZ6005AV רסיבר אודיו וידיאו עם שמע סטריאו היקפי מגבר עוצמתי במיוחד 500W RMS יציאת 5.1 ערוצים נפרדת CPU מובנה ופונקצית DSP מסך תצוגה VFD מלא שקע כניסת USB פונקצית קריוקי דיגיטאלית רדיו AM/FM זיכרון ל- 40 תחנות רדיו שלט רחוק מלא נתוני אודיו: עוצמת יציאה – מינימום RMS – רמקולים הקדמיים, אחוריים וסנטר - 100W THD (סה"כ עיוות דינאמי) - ≥ 0.5% S/N (יחס אות לרעש) - ≤ 85 dB תגובת תדר - 20Hz~20kHz (±0.8dB) רגישות כניסת מיקרופון - 30mV/1K Ω ≥ רדיו AM/FM: …

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית של Panasonic (אם להיות ספציפי אז Panasonic SA-PT160) ואני מעוניין לחבר את האייפון שלי אליה. קניתי כבל מתאים (RCA אדום ולבן שמתחברים ליציאת AUX של הרסיבר וחיבור לאייפון), הבעיה היא שאני שומע רק דרך שני רמקולים וכל השאר לא פעילים. אני מצרף תמונה של החיבורים מאחור. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה מראש!

15. Started by INFERNO,

יש לי מערכת קומפק סטנדרטית שאני מחבר אותה כדי לשמוע האם יש איזה שהיא דרך שאני יכול לחבר את הסאב (המסריח אני יודע ) למערכת יש לי כרטיס קול Creative 128 Vibra תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eins,

שלום אנשים שאלה ראשונה בבקשה , איפה אני יכול לקנות כבל COAX ? ומה בערך המחיר ? אם יש באיזור הקריות חנות שמישהו מכיר אנ ישמח לשמוע 2. האם היציאה שיש לי בלוח אם של גיגביט של COAX היא מספיק באיכות ? לוח GIGABYTE GA-965P-DS3 3. האם עדיף לשמוע מוסיקה ביציאה הזאת ? תודה לעוזרים (מדובר על רמוקלים Z5500)

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  17. Started by nazgull,

שלום אנשים, כמו שהכותרת אומרת, אני רוצה לחבר את הcreative 2.1 לטלויזיה או ליאס...לא מצליח לחבר אותה באופן רגיל..והידע שלי באודיו הוא די מינימלי... יש ברשותי כבל של אדום לבן וחיבור מרכזי האדום ולבן ובצד השני חיבור אחד. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  18. שלום, שלשום קניתי את הכרטיס הנ"ל אולם לא מצאתי עליו פינים שניתן לחבר אליהם את הכניסה של המיקרופון והאוזניות שיש לי במארז. עד עכשיו הם היו מחוברים לכרטיס אונבורד שעל הלוח. למישהו יש מושג אם ניתן בכלל לחבר את הכניסות האלה לכרטיס הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by ballcall2,

אני מקבל בימים הקרובים בדואר את dr.dac2 שעולה 330 דולר, ואני מתלבט עם איזה כבל ואיזה סוג חיבור לחבר למחשב- אפשרות אחת היא usb שזה יותר נוח אבל פחות איכותי כנראה או אופטי או קוקסיאלי. אז מה עדיף? למישהו יש המלצה לכבל מסוים (אני מוכן להשקיע עד איזה 50 דולר).

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום, יש נושא שלא מצאתי לגביו תשובה ברורה ואשמח אם מישהו מהנוכחים יוכל לעזור. יש לי דיוידי של פיוניר DV400 עם כניסת USB. המכשיר קורא סרטים וכו' שאני שם על הDOK שגודלו 8GB השאלה היא האם הוא יעבוד גם עם דיסק קשיח חיצוני. ראיתי מספר תשובות שונות לגבי השאלה הזו- רובם אומרים שצריך לפרמט את ההארדיסק ל FAT32. משם הדעות חצויות האם הוא יקרא יותר ממחיצה אחת, האם גדול מחיצה מקסימאלי יהיה רק עד 32GB או יותר וכו'... אגב, לא מצאתי התייחסות לגבי סוג הדיסק הקשיח , כלומר, "2.5 או "3.5 שמגיעים עם ספק כוח חיצוני. מצורף שירשור באתר אוסטרלי שדן בנושא (מדברים שם גם על ההארדיסק שאני רוצה LACIE 500GB) - גם שם לא ברור מה צריך לעשות והאם אפשרי או לא: http://www.dtvforum.info/index.php?showtopic=54…

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  21. Started by gili222,

קניתי לאחרונה בנפרד DVD וגם חמישה רמקולים עם סאב. הבעיה שלי היא שאני מצליח למצוא את החיבור הנכון בין הסאב לDVD כך שאני אוכל לשמוע את הרמקולים כל אחד בנפרד. אני יכול לשמוע סטארופונית אך בSUROUND אני שומע רעשים וזמזומים. הכבלים שקיבלתי מDVD:כבל עם 3 בננות (אדום שחור וצהוב) בכל צד וכבל עם פינים (כמו במדפסת) בצד ו3 בננות בצידו השני מרמקולים:בננה עם פינים בתוכה ובצד השני יציאות ל-6 בננות (כביכול לDVD) אם תוכלו לפרט כיצד אני יכול לחבר את DVD לSUB כך שאני אשמע SUROUND אשמח מאד אם תצטרכו פרטים נוספים אשמח לעזור תןדה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Tzion,

יש לי טלויזיה שיש בה רק כניסת קומפוזיט (הצהובה הזאת) וחיבור סקארט (21 פינים) ובDVD יש גם קומפוזיט, גם סקארט וגם קומפננט מה הצורה הכי איכותית לחבר את הDVD לטלוויזיה? אני מניח שדרך חיבורי קמפוזיט זה הכי איכותי.. אבל אם אני לדוגמא מחבר את הDVD לרסיבר עם חיבורי קומפוננט ואת הרסיבר לטלויזיה דרך חיבור קומפוזיט זה יתן לי איכות תמונה כמו של קומפוננט?

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by zilkanir,

יש כבל מיוחד של חיבור 5.1? או כבלים עם 6 יציאות וכניסות מכל צד או שפשוט אפשר לחבר עם 3 כבלים 2rca ? (דיוידי Xoro hsd415) תודה וסליחה על השאלה של טירון

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by peacebringer7,

האם יש דרך לחבר נגן DVD למחשב או למסך המחשב(מסך ישן לא LCD אלא מהשמנים כבר לא זוכר איך קוראים להם TFT)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by zvikaz,

שלום. קניתי לסבתא שלי DVD חדש, בעל יציאת "3 בננות", ללא HDMI, ללא SCART. כשבאתי לחברו לטלויזיה, גיליתי שיש שם רק סט אחד של כניסת 3 בננות, שכבר תפוס על ידי הממיר של הוט. בממיר של הוט (שנראה די ישן) יש כניסה ויציאה מסוג SCART. התייעצתי עם הוט, והם הציעו לי לקנות מעביר מ"3 בננות" ל SCART. כך שהקונפיגורציה הנוכחית היא כזו: דיוידי -> יציאת 3 בננות -> מעביר SCART -> כניסה ממיר ממיר -> SCART -> כבל של הוט שמעביר ל -> כניסת 3 בננות בטלויזיה הבעיה (הטפשית שלי?) היא שאני לא מצליח לעבור "לערוץ של הDVD" מהממיר של הוט. האם פספסתי איזה כפתור בשלט (מעולם לא עבדתי עם השלט המגוחך הזה - האדם הענק עם SELECT)?? או שיש פה בעיה אחרת? וכן, הDVD מחובר לחשמל, ורואים ב…

• 8 תגובות
    • 5.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.