אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני מעוניין באוזניות חדשות. השימוש העיקרי הוא לחדר כושר, לא חייב שיהיה מיקרופון, אבל שישמעו מעולה עם בס ושיראה ממש טוב. הכיוון שלי הוא בעיקרון BEATS - או הSOLO או הSTUDIO או הWIRELESS, מה הכי מומלץ? והאם יש אוזניות טובות במחירים קצת יותר שפויים? ובכל מקרה אם אני קונה BEATS מאיפה הכי משתלם? אפשר להזמין מהאתר של BEATS הרשמי? סליחה על הסרבול. בתודה מראש, עמית. נ.ב: יש לי עדיפות לאוזניות אלחוטיות.
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מחפש מערכת קולנוע ביתי לחדר בינוני לא גדול במיוחד. צריך רסיבר +רמקולים. תקציב 3000 אלף. אשמח להמלצות למשהו איכות יחסית למכיר הזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
טלוויזיה נחמדה עם אחלה רמקולים... אבל תגידו רק אם אתם באמת יודעים איך, שלא כמו החברים המעפנים שלי: " בטח בטח, מה אתה לא יודע?!..." אז אם כן אז כן ואם לא... אז לא! ;D
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
אני צריך 2 מערכות רמקולים שונות כיוון שאני עדיין לא בטוח בתקציב. (הוא כנראה יהיה אחד מהשניים שצויינו פה.) בבקשה להתייחס להערות! (כמובן 2.1 רמקולים.) תקציב: 300-350 ש"ח או 500-550 ש"ח עדיף בלי לחרוג. כרטיס קול Realtek ALC888S (מובנה). הרמקולים מיועדים בעיקר לשמיעת מוזיקה בכמה ז'אנרים, אז אני צריך שהרמקולים יתנו צליל כמה שיותר טבעי (מזרחית לדוג') ושהסאב יוכל להיות עוצמתי ועמוק (דאבסטפ). אני מניח שזה סטנדרט, אבל למקרה שלא: חייב שיהיה שליטה על עוצמת הסאב! אם צריך פרטים נוספים כלשהו תגידו..
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
חיפשתי אוזניות בעקרון בשביל 2 דברים, יש לי נגן MP3 של CREATIVE MUVO2 1.5GB וחיפשתי לו אוזניות בעקרון שעדיף שיהיו כמה שיותר קטנות אפילו אוזניות כפתור, ובמקביל אני צריך אוזניות למחשב בשביל לשמוע מוסיקה כשההורים בבית ובשביל משחקים כמו CS שאתה צריך בהם שמיעה כמו 5.1 כדי לדעת בדיוק מאיזה כיוון מגיע מי ואיפה.. בקיצור אין לי כסף ל2 האוזניות, בדיוק אמא שלי התקשרה אלי מהדיוטי פרי ואמרה שיש שם אוזניות, ב40דולר סאןהייזר HD202 שזה אוזניות גדולות על כל האזון שזה אחחלה בשביל משחקים אבל לפי מה שקראתי פה הם לא טובות בכלל, אז עליתי בכסף והיה PX100 בסביבות ה70דולר שקראתי שהם מעולות והם פתוחות והם בעיקר בשביל נגנים ניידים אבל בגלל כל השבחים עליהם פה החלטתי לקנות אותם, אגב היה גם ב90דולר HD4…
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה טובה להעברת שירים (mp3) מהמחשב למיני דיסק של Sony שיש לי. יש לי את התוכנה שקיבלתי איתו, אבל היא לא משהו, היא סתם כבדה ומסובכת, ועושה בעיות, אז אני מחפש משהו יותר טוב, אם יש... כל הצעה תתקבל בברכה, תודה
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
ככה הטלויזיה רק לצפיה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
קיבלתי את המגבר מחבר טוב שלי, המגבר לפי מה שהבנתי רמה מעל המוצרים של סניו, המוצרים של סניו ממוצעים לפי מה שהבנתי. במידה ואני מחבר את המגבר למחשב, אני מאבד איכות? אם כן, מה אני יכול לעשות בשביל לא לאבד. כרגע אין לי רמקולים אז אני לא ממש יכול לתת השווה, אבל אחרי שאני יעשה ישחזר את ההלחמות במגבר אני יקח אותו לחבר שלי וניבדוק אותו על הרמקולים שלו. נקווה לטוב(:
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כבר שלוש שנים YES בבית ולא ממש שמתי לב לזה עד עכשיו. כאשר אני מנתק בבית את אחד הממירים מהחשמל , כל הממירים בבית מתנתקים (כלומר אי אפשר לראות ערוצים.) האם ככה זה צריך להיות? כדאי להתקשר שיבואו לתקן ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש למישהו המלצות? אני משתמש ב-macbook pro עם osx 10.6.7 וגם ב-win 7 (ב-bootcamp, לא בצורה וירטואלית) והדונגל שיש לי היום (פושטי של apex, אאל"ט הוא 302B) לא עובד ב-osx ונמאס לי שאני צריך לעבור לוינדוס כל פעם רק בשביל זה. אגב, אני צריך משהו בחיבור USB כי אני משתמש בו גם מחוץ לבית. תודה ושבוע נפלא.
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי בפורום, ולמען האמת בעוד מספר מקומות, ולא הצלחתי למצוא פתרון לבעייה: אני צריך לחבר מכשיר DVD בעל יציאות אודיו דיגיטלית ואופטית לרסיבר קצת מיושן שיש לו 6 כניסות שמע אנלוגיות (5.1). האם קיים מתאם שמסוגל לבצע את ההמרה מדיגיטלי לערוצי שמע אנלוגיים נפרדים? או - האם יש פתרון אחר שלא חשבתי עליו (חוץ מלקנות רסיבר חדש...)? תודה!
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
תראו, כשאני שמתי את המיקרופון והגרדתי אותו שם במשחק אז דיברתי ואמרו לי ששומעים אותי ממש גרוע, אין לי מושג מה הבעיה כי אני מדבר חופשי במסנג'ר והכל בסדר, מה גם ניסיתי אפילו שתי מקרופונים שונים ובשניהם לא שמעו טוב, מישהו יודע מה אני צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי רמקולים 5.1 מסוג Z5500 שמיועדים למחשב, כרגע אני שומע בעזרת חיבור של כבל אופטי בין הרמקולים לכרטיס הקול המובנה שקיבלתי עם המחשב, הבנתי מקריאת נושאים קודמים בפורום שאם אני מחבר בחיבור של כבל אופטי זה לא משנה אם באיזה כרטיס קול אני משתמש כי המערכת מפענחת ולכרטיס קול אין חשיבות, השאלה שלי היא כזאת: איך אני אשמע יותר טוב, בחיבור של כבל אופטי לכרטיס קול המובנה, או בחיבור הרגיל של ה3 כבלים לכרטיס קול לא מובנה לדוגמא X-FI EXTREME MUSIC ? תודה לעונים ;D
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אהלן, לא זה לא דיון המשך... פשוט ראיתי שיש דיון דומה ולא רציתי להידחף אז פתחתי אחד משלי, מכאן הכותרת וה-2... טוב לנושא: אני מחפש אוזניות למחשב ולנגן שלי.. במחשב המקור הוא כרטיס קול מובנה (Azalia Hd codec). אני מעדיף אוזניות פתוחות (לא מבטלות רעשים חיצוניים), קשת אבל Circumaural. אבל זה נתון לשינוי בהתאם לביצועי האוזניות. אני מחפש אוזניות שיהיו ורסטיליות בצלילים, לאו דווקא בהקשר מוזיקלי (למרות שגם זה יהיה נחמד...) אלא שיהיו מתאימות גם למולטימדיה (ז"א משחקים וסרטים)... מכאן שחשוב לאוזניות יהיה איזון טוב בצלילים ופאנצ' טוב בבאס. אני מודע לזה שהדרישות שלי קצת גבוהות (אני אפילו לא יודע אם יש כאלה אוזניות all around) אבל אני מוכן לשלשם במיטב כספי, שזה אומר בסביבות 600 ש…
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי קניתי אוזניות JBL 220 ומשום מה הם הגיעו בלי מתלה לצוואר עכשיו רציתי לדעת אם מוכרים דבר כזה בנפרד ואם כן אז איפה אפשר למצוא מי שלא הבין אני מדבר על דבר כזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=469313# תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום אני צריך משדר על בסיס בלוטוף שהתחבר לרסיבר ויוכל לקבל סאונד מהמחשב על בסיס הבלוטוף את המכשיר אני יזמין מחול מאמזון או אי ביי, אני מעדיף מאמזזון בגלל המשלוח המהיר יותר. תודה
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
היי יש לי לוח מסוג Gigabyte GA-G33M-S2L וכשהורדתי את הדריבר החדש לכרטיס קול היום שמתי לב לתוכנה נסיונית שבחינם בשם 3D Sound Back הורדתי והתקנתי ויש אופציות כדיי להגדיר משחקים וצריך לסמן היכן ולא ממש הבנתי מה התפקיד או המטרה של אותה תוכנה... יש לכם מושג? מכירים? (אולי היא כמו ALCHIMIA של קראיטיב) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות למסך טלוויזיה LCD 32", כאשר התקציב נכון לעכשיו אינו ידוע לחלוטין. אני לא מחפש משהו זול, אבל אני גם לא מחפש משהו יקר, אני מחפש משהו טוב. כלומר, אני מחפש המלצות לטלוויזיה שיחסית למחיר שלה היא טובה מאד ומציגה תמונה טובה. את התקציב אני כבר אשיג לפי המחיר של ההמלצות..
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
משגע אותי שבאתר MAKO של קשת כל הסדרות מוצגות כריבוע במסך הרחב, ז"א שהמדיה פלייר לא יודע לשחק עם ההגדרות ולהתאים את התצוגה לרחבה. יש לכם רעיון מה אפשר לעשות? חייבת להיות דרך מסויימת להציג את הסרטונים במסך רחב. הנה קישור לדוגמה של הפרק האחרון של רמזור...אם תמצאו נגן לחנלונות שיצליח להרחיב את המסך אבל להשאיר אותו איכשהו פרופורציונלי אני אשמח. http://switch248-01.castup.net/cunet/gmp2.asp?plid=-1&BMGroupID=33226&ClipMediaID=4422340&eref=1
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. לפני כמה שנים קניתי מערכת רמקולים קליפס 2.1 (תודה רן!) קיצר.. נשרפה לי יציאה אחת של סטאליט (ערוץ אחד לא עובד) שאלתי והבנתי שזה בעיה שקורת בקליפס.. משהו יודע על הבעיה הזו? מה בדיוק נדפק שם, מה בדיוק נשרף שם? ואיפה אפשר לתקן את זה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, בלי חריגה גדולה מדי.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות IAudio X5L מארה"ב. המכשיר מצויין והכל, אבל יש בעיה עם האחריות. אם אני מביא את המוצר לארץ, במידה וקורה לו משו, למי אני יכול לפנות?! יש חברות בארץ שמתקנות דברים כאלה? או שאני צריך לשלוח לארה"ב בשביל תיקון? אני צריך תשובה דיי מהר, אז אודה לכם אם תעזרו לי בנושא הזה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי, אני מחפש רמקולים, למוזיקה בלבד, ולא למשחקי מחשב ושאר השטויות. לפי מה שהבנתי ממישהו שמבין בנושא, מוזיקה אפשר לשמוע במערכת 2.1 כי זה סטריאו , ואי אפשר לשמוע ב- 5.1 וכדומה. - תקנו אותי אם אני טועה. הדבר הכי חשוב שאני רוצה הוא שלט לרמקולים. המערכת לא חייבת להתחבר למחשב, ואפילו עדיף שלא , אבל תקחו בחשבון שאם היא לא תחובר למחשב, לא יהיה מקום להכניס דיסקים.. וזה אומר: שצריך לחשוב על פיתרון, לא משנה לי מה .. לחבר את הרמקולים ל- DVD שאני אקנה ואשתמש בשלט של ה- DVD .. לקנות רסיבר שיש לו אפשרות לקרוא דיסקים, ואת הרמקולים לחבר אליו, ואז להשתמש בשלט של הרסיבר... כל רעיון שיעלה ייתקבל בברכה. התקציב שלי , להכל .. הוא 1000-1200 ש"ח. לא יותר. ואם טעיתי, וכן אפשר לשמוע מוזיקה ביותר מ…
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי כמו שרשום בכותרת אני מחפש המלצות לLCD TV בגודל 26" בתקציב 2500-3000 ש"ח בשאיפה לכמה שיותר זול מין הסתם אני לא ממש מבין בטלוויזיות מסכים וכו אבל רצוי שהTV תתמוך בFHD ושיהיה לה לפחות שתי יציאות HDMI, ראיתי את הטלוויזיה הזאת http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=26LC41&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=148&aff=Zap〈=he אבל שמתי לב שזה 1080P ולא 1080I שזה אומר רזולוציה יותר נמוכה לא? בכל מקרה אני ישמח להצעות והארות מצידכם, דרך אגב הטלוויזיה תשמש בעיקר לשידורי TV רגילים מממיר דיגיטלי, וחיבור למחשב על מנת לראות סרטים וכו.
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הטלוויזה שלי מאד טובה לדעתי יש חדות טובה וצבעים יפים אבל רציתי לדעת אם היא נחשבת טובה. היא עלתה לי 3000 ש''ח והיא הכי שטוחה שאפשר.. הדגם הוא: 29SZ5SH אני כמעט בטוח שזה זה... אם אפשר תביאו לי מפרט על הטלוויזיה הזאת כאילו את הפרטים וכל זה.. ושיהיה גם תמונה שאני יוכל להיות בטוח שזה הדגם
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-