אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
קניתי כרטיס קול חדש 5.1 ערוצים ואני לא שומע את הSUB במשחקים הכרטיס הוא של חברת SOUND IMPACT בשירים שומעים את הSUB אבל כאשר אני משחק משחק הSUB לא עובד מה אני יכול לעשות
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני להתקין כרטיס קול למחשב למטרת מוזיקה נטו!!! הבעיה שלכרטיסים הטובים למוזיקה כמו Emu 1212M או ה אדיופייל יש כל מיני חיבורים של הקלטה ודברים שאני ממש לא צריך!! האם ישנו כרטיס למוזיקה נטו עם חיבור אנלוגי ללא חיבורי הקלטה מיקסרים ??? תודה רבה שי
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום וערב טוב, אחרי מספר רב של חודשים החלטתי להוריד מהבויידם (עליית הגג) כמה קופסאות ובהם "גרוטאות" לטענת הוריי. כשהורדתי אותם בזמנו אז הם אמרו לי מהר להחזיר אותם למעלה כי הם תופסים מלא מקום בבייתנו הקט. בכל מיקרה לאחר מספר חודשים (היום) החלטתי להוריד בשקט כמה מהדברים שהורדתי לפני מספר חודשים ובינהם הפעם עשיתי עליהם "סיבוב קצרצר" כדי לבדוק מה באמת יש בתוך הקופסאות. בתוך הקופסאות מצאתי להפתעתי מספר דבריי ויטאג' שמאוד הלהיבו אותי והם- רסיבר סטיראו של קנווד, דגם-KR 2090 , זוג רמקולים של מוראל הישראלית, טייפ ישן ואוזניות קשת של- MELLOW, דגם M-191C. את הרסיבר החלטתי להוריד ולנסות לחבר לכניסת 1/4 אינטש' שיש לו ולבדוק איך האוזניות שיש לי ישמעו עם הגברה. לא מי יודע מה אבל בכל ז…
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים. היום קניתי רמקולים סט 5.1 של creative ועובדים מקסימום 3 רמקולים, הסאב ושתיים אחרים. הסט נקרא 5.1 sbs 560 ויש לי כרטיס קול aureon terratec 5.1 fun. הדרייבר מעודכן. יש למשהו מושג מה הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את תחום הקול במחשב, אני רוצה כרטיס קול טוב (לא חובה creative) בשילוב עם אוזניות עד 1000ש"ח (סה"כ) תודה !
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני קונה בארץ. אני רוצה את זה ליצירה ולמשחקים יצירה של סגנון רחב בעיקר טראנסים ומטאל. משחקים זה בעיקר קאונטר סטרייק ומשחקי יריות. תודה לעוזרים. וגם אם אתם יכולים להמליץ לי על מקום שאני יכול לשמוע ציוד בירושלים אני אודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה הזו נראית טיפשית, אבל לפחות הנגן שיש לי (iRiver H10) לא עונה על הצורך. יש לאמי אוסף של מאות קלטות טייפ. האם יש נגן שיאפשר גישה נוחה לקלטות (אחרי שמעבירים אותן דרך מחשב, למשל) ולחומר חדש שהיא מקליטה דרך מיקרופון? זה אומר: ארגון טוב של מאות רשומות, למשל לפי שם מחבר, שם כותרת ושם מסילה. תמיכה טובה בעברית. אפשרות להקליט ממיקרופון (פנימי ורצוי גם חיצוני) ולתת שם לחומר שהוקלט (אני מניח שצריך להתחבר למחשב לשם כך). ממשק מאוד פשוט, רצוי עם הוראות על המסך (לחצי כך וכך כדי להשמיע, כך וכך כדי להקליט)
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
עשיתי קצת סקר בפורומים בארץ בנושא סאונד והגעתי למסקנה שגם IN EAR לא יהיו רעות בשבילי למרות שהעדיפות שלי הן קשת עורפית. השאלה שלי, האם ההבדל בסאונד בין CX300 מקורי של סנהייזר לחיקוי מורגש באופן משמעותי ? חשוב לי גם קצת הבס. בנוסף, האם באוזניות מקוריות החוט ארוך יותר מבזיופים ? כי אני אחבר את האוזניות לא רק לנגן אלא גם למחשב וחשוב לי שהכבל יהיה לפחות 120 ס"מ אם אין הבדל נראה לי משתלם לקנות באיביי ב6 דולר כולל משלוח (24 שקל במקום 200 שקל) אם אין הרבה הבדלים. תודה לכל העוזרים. עריכה: הזמנתי את האוזניות האלה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=250347461556 די זול והפידבקים לגביו היו טובים גם אם מעט. כתבתי לו שאני רוצה בשחור.
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי, הנה הכרטיסי קול, אנא כתבו מהו כרטיס הקול העדיף מהשלושה: Creative X-Fi Titanium Fatality Pro או Creative X-Fi Titanium 7.1 או Creative X-FI Xtreme Gamer FATALITY תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום. לגבי המחיר, אני גמיש אם זה שווה את זה. כמובן שעדיף כמה שיותר זול ושיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר. את הכרטיס אני קונה בחול. השימוש שלי מתחלק : סרטים - 50% מוזיקה - 40% משחקים - 10% המליצו לי על Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio או Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro כדאי? תודה.
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן הייתה לי בעיה במחשב שלאחר ריסט שעשיתי למחשב, הסאונד לא עבד. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=410077 כביכול הבעיה נעלמה, אך היום היא חזרה. אני לא יודע למה זה קרה, פתאום אין סאונד. כשאני הולך ללוח הבקרה ונכנס להגדרות הסאונד רשום שאין התקן קול. בדרייבר אני נכנס למיקסר, ובמקומות שהיה רשום פעם Input ו-Output אין כלום. הדרייבר מעודכן לגירסא האחרונה. אני לא יודע אם זה קשור אבל לפני שבוע התחילו לצוץ הודעות על סגירת Generic Host Process for Win32. מה יכולה להיות הבעיה? [br]פורסם בתאריך: 26.05.2009 בשעה 21:20:14 שוב פעם הבעיה הסתדרה מעצמה...הורדתי אנטיוירוס אחר וגם פיירוול. גם הסגירה של ה-Generic Host Process נפתרה. יכול להיות שהיה קשר.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר דרך חיבור S/PDIF את הרמקולים שלי t6060 creative? איך? אני רואה את החיבור במחשב שלי אבל לא מוצא אותו ברמקולים...
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
בסביבות ה500 ש"ח. מערכת 2.1 איכותית למוזיקה. יש לי כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme Gamer Fatality (השגתי ב330 ש"ח באיביי לפני שנה וקצת), כך שאני אשמח למשהו שינצל את זה. כרגע יש לי מערכת כלשהי של קריאייטיב שקניתי לפני 3 שנים במחיר של 160 ש"ח. תודה רבה (:
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הי..אני רוצה לקנות אותן(האוזניות) מתנה לבת דודה שלי היא שומעת רוק\קנטרי\ג'אז.. אם יש איזה אוזניות מאוד טובות שהעלות שלהם קצת יותר מ 250 אז אשמח אם תציינו.. -אין לי ממש מושג בתכום האוזניות- *קצת בדקתי באינטרנט וראיתי את SHURE SE115-CL איך הם..? (הם עולות בדיוק 250) קישור - http://www.diez.co.il/98174/%D7%94%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%94---%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-SHURE--Dynamic--SCL2--In-Ear אשמח להמלצות..
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
משהו בטווח של עד 2000 שח שימוש עיקרי זה לקולנוע ביתי אבל אני רוצה גם לשמוע בו מוזיקה באיכות סבירה הרמקולים שיש לי הם של פירלס(כרגע... אני אשדרג בעתיד) 5.1
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מחפש 2 המלצות לטלויזיה 42 ו52 (כמובן דרגות מחיר שונות) אני לא בטוח שכדי להשקיע היום בHD FULL לכן HD READY יספיק. מה אתם מציעים ?
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
רעיון שאבא שלי חשב עליו ומתכנן לבצע, האם שווה? מדובר על לקנות מחשב נייד יד שנייה בסביבות ה1000+ שקל שניתן לדפדף דרכו בתיקיות מוסיקה ובתוכו עשרות הג'יגות של הקבצים והוא יחובר לרסיבר וכך ינגן. מהם היתרונות והחסרונות של דבר זה? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני טלוויזיות: LG 32LH70YT / 1920x1080 / 2.4ms / 1:100,000 / 100Hz לבין Sony KDL32S5500 / 1366x768 / 8ms / 1:25,000 / 50Hz 1. האם מרגישים את ההבדל בין FULL ל READY באינץ הזה? 2. הבנתי שבסוני יראו יותר איכותי מהממיר - זה נכון? 3. בנתונים LG לוקחת בהכל, אבל עדיין סוני זה סוני.. השימושים: סרטים ב FULLHD מהמחשב, PS3 , ממיר (בהתחלה רגיל אח"כ HD) מה המלצתכם? השתי טלוויזיות שבחרתי להתלבט בניהם נכונות? אולי אני מפספס משהו אחר? בבקשה תגיבו רק אם יש לכם ידע. תודה
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי רסיבר מבית Pionner כבר כמה שנים טובות. אני מחפש אתר שמכיל מידע אודות המכשיר שברשותי מדגם VSX-405. חיפשתי באתר של Pioneer אך לא מצאתי כלום. אודה לכם אם תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מקווה שזה קשור לכאן. חיברתי את המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל S-Video שהופך לComposite אבל התמונה מוצגת בשחור לבן, ניסיתי לשחק עם ההגדרות בכרטיס מסך ובטלוויזיה אבל זה לא משנה את העובדה שאין צבעים. השאלה שלי היא מה הפתרון שיכול להיות והאם יכול להיות שזה בגלל שהכבל לא טוב. הכרטיס מסך הוא GeForce 7900GS והטלוויזיה היא סתם טלוויזית CRT של LG
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אנשים אמרו שאי אפשר לקנות את הנגן הזה בארץ תראו את זה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=70PF169000001&Cat2Cat1ID=1441&Cat2ID=1790&aff=Zap
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס קול על לוח האם. כרגע מחובר יציאה מהכרטיס קול למגבר (במפצל ביחד עם הרמקולים של המחשב) בכבל scart רגיל לאחת הכניסות במגבר. הבעיה שככה לא ניתן לשמוע סראונד אלא רק את 2 הרמקולים הקדמיים השאלה היא איזה כבל אני צריך להוציא מהכרטיס קול ומאיזה יציאה כדי שאוכל לראות סרטים מהמחשב ולשמוע סראונד. יש לי 6 יציאות בכרטיס קול וזה מה שכתוב עליהם: יציאה ירוקה רגילה line out יציאה ורודה למיקרופון יציאה כחולה line in יציאה כתומה כתוב לסנטר ולסאב יציאה שחורה לשני רמקולים אחוריים יציאה אפורה-לבנה לשני רמקולים צדדים תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
התפרסמה ידיעה כי דגמי ה-iPod החדשים יצאו בסוף אפריל. http://www.thinksecret.com/news/aprilipods.html 8) למרות שזה באמת קצת יעצבן כי הכפתורים למעלה...
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום יש לי נגן ובו אופציה לעידכון קשוחה,מה זה בעצם ומה זה יתרום?
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, בלי חריגה גדולה מדי.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-