עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Amit Shani,

שלום חברים, אני מעוניין באוזניות חדשות. השימוש העיקרי הוא לחדר כושר, לא חייב שיהיה מיקרופון, אבל שישמעו מעולה עם בס ושיראה ממש טוב. הכיוון שלי הוא בעיקרון BEATS - או הSOLO או הSTUDIO או הWIRELESS, מה הכי מומלץ? והאם יש אוזניות טובות במחירים קצת יותר שפויים? ובכל מקרה אם אני קונה BEATS מאיפה הכי משתלם? אפשר להזמין מהאתר של BEATS הרשמי? סליחה על הסרבול. בתודה מראש, עמית. נ.ב: יש לי עדיפות לאוזניות אלחוטיות.

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  2. טלוויזיה נחמדה עם אחלה רמקולים... אבל תגידו רק אם אתם באמת יודעים איך, שלא כמו החברים המעפנים שלי: " בטח בטח, מה אתה לא יודע?!..." אז אם כן אז כן ואם לא... אז לא! ;D

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  3. Started by ToMeRv32,

אני צריך 2 מערכות רמקולים שונות כיוון שאני עדיין לא בטוח בתקציב. (הוא כנראה יהיה אחד מהשניים שצויינו פה.) בבקשה להתייחס להערות! (כמובן 2.1 רמקולים.) תקציב: 300-350 ש"ח או 500-550 ש"ח עדיף בלי לחרוג. כרטיס קול Realtek ALC888S (מובנה). הרמקולים מיועדים בעיקר לשמיעת מוזיקה בכמה ז'אנרים, אז אני צריך שהרמקולים יתנו צליל כמה שיותר טבעי (מזרחית לדוג') ושהסאב יוכל להיות עוצמתי ועמוק (דאבסטפ). אני מניח שזה סטנדרט, אבל למקרה שלא: חייב שיהיה שליטה על עוצמת הסאב! אם צריך פרטים נוספים כלשהו תגידו..

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין בהמלצה לטלויזיית LCD "32 עד 3300 ש"ח. בינתיים חשבתי על LG Scarlet 32LH70YR LCD. נראית מעולה לפי המפרט, האם מישהו צפה בה בעבר? כמו כן, XBOX 360 יחובר ואולי גם ממיר HD. האם למישהו יש הצעות טובות יותר מההצעה שלי? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  5. Started by talbion,

היי, אני מחפש תוכנה טובה להעברת שירים (mp3) מהמחשב למיני דיסק של Sony שיש לי. יש לי את התוכנה שקיבלתי איתו, אבל היא לא משהו, היא סתם כבדה ומסובכת, ועושה בעיות, אז אני מחפש משהו יותר טוב, אם יש... כל הצעה תתקבל בברכה, תודה

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  6. אני רוצה לקנות נגן MP3 של 256MB אפשר לגלוש ל512MB ול1GB אבל תלוי במחיר אני מקציב מקסימום 500 שקל. איזה חברות טובות בתחום הזה אם אפשר איזה חמש שמות ככה טובות בתחום ומה עוד חשוב שיהיה בנגן? ואיך אני בודק את האיכות של הנגן על פי מה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  7. Started by D-M-X,

מישהU יודע מתי הiRiver PMP-120 יוצע למכירה וכמה בערך הוא יעלה והאם זה בכלל שווה את המחיר? אני מאוד רוצה לקנות אחד כזה בחו"ל תודה מראש http://www.iriveramerica.com/products/pmp-120.aspx# ומתי יצא הPMP-140?

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  8. Started by big foot,

הי קניתי MP3 של SANDISK מסוג SANSA M250 כשקיבלתי אותו הוא הציג לי עברית אבל בהפוך ולאחר עדכון קשוחה הוא כבר לא מראה לי עברית אלה סטם ג'יבריש יש לכם פטרון בשבילי איך להחזיר את העברית? תודה מראש BIG FOOT

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  9. Started by DXT,

עדכון: שיניתי את הנושא, ועכשיו ההלתבטות שלי היא בין הHD595 של סנהייזר, לבין ה AD700 של אודיו-טכניקה. HD280 ו- DT770 דרך איביי (430 ו- 680 ש"ח בהתאמה) חדשים. HD595 יד שניה בישראל כ- 650 ש"ח. שימושים: 1. חיבור האוזניות למגבר של גיטרה חשמלית. 2. שמיעת מוזיקה דרך חיבור אוזניות של ה Logitech Z-540 אשר מחוברות ל Audigy פשוט (שוקל לשדרג בעתיד). אני שומע בעיקר רוק ומטאל על סוגיהם השונים, וגם אלקטרונית וטריפ-הופ. יצא לי לשמוע בקילומבו את שני הסנהייזרים מחוברים לסוג של מיקסר כלשהו. לצערי לא היה להם את סוג המוזיקה שאני שומע אז "נאלצתי" להסתפק בעיקר בדיסק האחרון של אינפקטד. מבחינת נוחות נטו ה- HD280 הכי התאימו לי. זה לא שה595 היו לא נוחות, אלא פשוט כי בגלל הצורה של הפאדים ש…

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  10. Started by weissby,

1) לאחרונה אני שם לב בכל מיני מכשירים הקשורים איכשהו לאודיו (אם זה רסיברים, או מכשירי הקלטה ברמה גבוהה וכל מיני דבירם בסגנון) יש איזה שקע שמאוד דומה לRCA רק שהוא בצבע כתום 2)במחשב אצלי איפה שיש תכניסת רמוקלים ומיקרופון, יש גם איזה שקע כחול באותם המימדים של השקעים האחרים, מה זה? ובנוסף, בכרטיסי קול טיפה פחות פשוטים למחשב, יש כזה איזה 6 שקעים במקום 3, מה זה כל אחד שמה? כאילו יש ממש צבעים שונים.. 3) אנלא בטוח באמת אם זה קשור לאודיו, אבל שוב על המחשב בצד האחורי מתחת לשקעי הPS/2 יש איזה שקע שנראה כמו הRCA הצהוב הזה של הוידאו ואיזה חבר שלי אמר לי שזה בעצם מעביר קול אבל לאדע אם הוא צודק או לא.. אז מה זה?

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  11. רעיון שאבא שלי חשב עליו ומתכנן לבצע, האם שווה? מדובר על לקנות מחשב נייד יד שנייה בסביבות ה1000+ שקל שניתן לדפדף דרכו בתיקיות מוסיקה ובתוכו עשרות הג'יגות של הקבצים והוא יחובר לרסיבר וכך ינגן. מהם היתרונות והחסרונות של דבר זה? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  12. Started by דור171,

יש לי רמקולים 5.1 מסוג Z5500 שמיועדים למחשב, כרגע אני שומע בעזרת חיבור של כבל אופטי בין הרמקולים לכרטיס הקול המובנה שקיבלתי עם המחשב, הבנתי מקריאת נושאים קודמים בפורום שאם אני מחבר בחיבור של כבל אופטי זה לא משנה אם באיזה כרטיס קול אני משתמש כי המערכת מפענחת ולכרטיס קול אין חשיבות, השאלה שלי היא כזאת: איך אני אשמע יותר טוב, בחיבור של כבל אופטי לכרטיס קול המובנה, או בחיבור הרגיל של ה3 כבלים לכרטיס קול לא מובנה לדוגמא X-FI EXTREME MUSIC ? תודה לעונים ;D

13. Started by dudidu08,

אז ככה חיברתי אותו במקום הAPEX שהיה לי והכל באנגלית כל התפריט באנגלית ואין שם אפשרות לשנות לעברית הכתבויות בנוסף מוצגות בג'יבריש במקום בעברית כשבAPEX זה הציג לי הכל בעברית אולי צריך איזה עדכון גרסא למכשיר? או שזה בהגדרות למרות שחיפשתי ואין שם עברית מה צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  14. אני צריך שזה יהיה מחובר גם לlcd וגם למחשב .... הוצאתי הרבה על המשחב לא נשאר לרמקולים .. עדיף רמקולים של logitech או של כל חברה ידועה אחרת או מערכת קולנוע ביתי פשוטה באותו מחיר שכוללת dvd ו5 רמקולים של 40-60W וסאב בופר אני צריך שזה יהיה מחובר לשתיהם בוא זמנית כח הזמן..זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  15. Started by guypld,

משגע אותי שבאתר MAKO של קשת כל הסדרות מוצגות כריבוע במסך הרחב, ז"א שהמדיה פלייר לא יודע לשחק עם ההגדרות ולהתאים את התצוגה לרחבה. יש לכם רעיון מה אפשר לעשות? חייבת להיות דרך מסויימת להציג את הסרטונים במסך רחב. הנה קישור לדוגמה של הפרק האחרון של רמזור...אם תמצאו נגן לחנלונות שיצליח להרחיב את המסך אבל להשאיר אותו איכשהו פרופורציונלי אני אשמח. http://switch248-01.castup.net/cunet/gmp2.asp?plid=-1&BMGroupID=33226&ClipMediaID=4422340&eref=1

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  16. Started by Elevation,

מה אוזניות ה In-Ear הטובות ביותר? (לא מהארץ, כמובן). (ערכתי כבר חיפוש)... ואני מחפש אוזניות עד מאה שקלים + מיקרופון, ל Lan games. (כן מהארץ) Thx a lot!

• 11 תגובות
    • 911 צפיות
  17. Started by hell,

אני מבין שהכותרת לא אומרת הרבה אז אני מפרט: יש לי מחשב סביר P-800 256SDR,CREATIVE LIVE 5.1 היו לי רמקולים סבירים של קאמברידג' (CREATIVE???)הם היו טובים מאוד יחסית למשו עתיק כלכך לצערי אחי החליט שהוא לא אוהב אותם ומשך בכמה חותים הם נפלו ונישברו וכעט עליי להחליפם כעט לנושא היותר חשוב לפי מה אני יודע הכרטס שלי ממש לא משו אבל אין לי תקציב להחליף אותו אז רציתי לישאול אם אני נישאר איתו וקונה רמקולים חדשים על מה ללכת? האם 5.1 LOGITECH Z-640 ישמע פחות איכותי מאשר דגם 2.1 בסכום דומה? השימוש העיקרי יהיה לשמיעת שירים,סדרות(לא קידוד 5.1(,צפיה בסרטים,מישחקים ושאר ירקות מוזיקליים אשמח אם תסבירו כיצד הכרטיס ישפיע על איכות הצלילים המופקים מהרמקולים בתודה ANTIXRIST

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  18. אני רוהצ אולי לקנות את הרמקולים האלו ורציתי לשמוע ביקורת עליהם, אני יודע שיש גם את ה- ATLANTIC 400 שהם יותר חדשים מהוולדוס אבל אמרו לי שהם פחות טובים. אז יאללה תמליצו...

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  19. Started by avinatbezeq,

אני יודע שהשאלה הזו נראית טיפשית, אבל לפחות הנגן שיש לי (iRiver H10) לא עונה על הצורך. יש לאמי אוסף של מאות קלטות טייפ. האם יש נגן שיאפשר גישה נוחה לקלטות (אחרי שמעבירים אותן דרך מחשב, למשל) ולחומר חדש שהיא מקליטה דרך מיקרופון? זה אומר: ארגון טוב של מאות רשומות, למשל לפי שם מחבר, שם כותרת ושם מסילה. תמיכה טובה בעברית. אפשרות להקליט ממיקרופון (פנימי ורצוי גם חיצוני) ולתת שם לחומר שהוקלט (אני מניח שצריך להתחבר למחשב לשם כך). ממשק מאוד פשוט, רצוי עם הוראות על המסך (לחצי כך וכך כדי להשמיע, כך וכך כדי להקליט)

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  20. אהלן, מצאתי את האשכול הישן הזה ובו ממליצים על רמקולים אלחוטיים לסרטים ומשחקים מדגם לוג'יטק Z-5500 עבור התקציב שלי (באזור ה2000 שח) אני אשמח לשמוע את דעתכם, האם הדגם שהומלץ לפני 3 שנים הוא גם זה שכדאי לרכוש היום או שיש דגמים חדשים שנותנים תמורה טובה יותר. הרמקולים אמורים להתחבר למחשב או ישירות לטלוויזיה, זה לא משנה מבחינתי. מה שכן משנה שיהיו אלחוטיים ויתנו צליל היקפי. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  21. היי, אני יודע שבניגוד לארץ בחו"ל מפרסמים את ה EPG בפורמט של xml tv באופן חופשי לכולם. שמעתי שגם בארץ ניתן לחבר את המחשב ללוח השידורים, אבל לא מצאתי שום דרך. מישהו יודע איך עושים זאת?

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  22. Started by CaTaLuNy,

מחפש מערכת קולנוע ביתי לחדר בינוני לא גדול במיוחד. צריך רסיבר +רמקולים. תקציב 3000 אלף. אשמח להמלצות למשהו איכות יחסית למכיר הזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  23. היי כמו שרשום בכותרת אני מחפש המלצות לLCD TV בגודל 26" בתקציב 2500-3000 ש"ח בשאיפה לכמה שיותר זול מין הסתם אני לא ממש מבין בטלוויזיות מסכים וכו אבל רצוי שהTV תתמוך בFHD ושיהיה לה לפחות שתי יציאות HDMI, ראיתי את הטלוויזיה הזאת http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=26LC41&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=148&aff=Zap〈=he אבל שמתי לב שזה 1080P ולא 1080I שזה אומר רזולוציה יותר נמוכה לא? בכל מקרה אני ישמח להצעות והארות מצידכם, דרך אגב הטלוויזיה תשמש בעיקר לשידורי TV רגילים מממיר דיגיטלי, וחיבור למחשב על מנת לראות סרטים וכו.

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  24. היי אני מחפש לקנות נגן שעונה על זה: 1.נפח 30 ומעלה גיגה 2.זמן סוללה ארוך ככל שניתן 3.עובד כדיסק און קי 4שיהיה אפשר להעביר את השירים ולסדר בספריות בלי תוכנה (לא כמו האיפוד שחייב איטונז) 5.עדיף עם בנדל עשיר שלא צריך לרוץ לקנות תוספות 6.רדיו יהיה נחמד 7.כמה שיותר קטן ככה יותר טוב 8.שיהיה אפשר להחליף סוללה (שלא כמו באיפוד שצריך לפרק אותו לגורמים בשביל זה) אם יש עוד דברים חשובים בנגנים אז בבקשה תזכירו לי מחיר לא חשוב תודה רבה...

• 13 תגובות
    • 911 צפיות
  25. Started by mc_elad,

הי..אני רוצה לקנות אותן(האוזניות) מתנה לבת דודה שלי היא שומעת רוק\קנטרי\ג'אז.. אם יש איזה אוזניות מאוד טובות שהעלות שלהם קצת יותר מ 250 אז אשמח אם תציינו.. -אין לי ממש מושג בתכום האוזניות- *קצת בדקתי באינטרנט וראיתי את SHURE SE115-CL איך הם..? (הם עולות בדיוק 250) קישור - http://www.diez.co.il/98174/%D7%94%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%94---%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-SHURE--Dynamic--SCL2--In-Ear אשמח להמלצות..

• 0 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.