עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by IlyaN,

אהלן, לא זה לא דיון המשך... פשוט ראיתי שיש דיון דומה ולא רציתי להידחף אז פתחתי אחד משלי, מכאן הכותרת וה-2... טוב לנושא: אני מחפש אוזניות למחשב ולנגן שלי.. במחשב המקור הוא כרטיס קול מובנה (Azalia Hd codec). אני מעדיף אוזניות פתוחות (לא מבטלות רעשים חיצוניים), קשת אבל Circumaural. אבל זה נתון לשינוי בהתאם לביצועי האוזניות. אני מחפש אוזניות שיהיו ורסטיליות בצלילים, לאו דווקא בהקשר מוזיקלי (למרות שגם זה יהיה נחמד...) אלא שיהיו מתאימות גם למולטימדיה (ז"א משחקים וסרטים)... מכאן שחשוב לאוזניות יהיה איזון טוב בצלילים ופאנצ' טוב בבאס. אני מודע לזה שהדרישות שלי קצת גבוהות (אני אפילו לא יודע אם יש כאלה אוזניות all around) אבל אני מוכן לשלשם במיטב כספי, שזה אומר בסביבות 600 ש…

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  2. אני מעוניין לקנות אוזניות בתקציב של עד 600 ש"ח.(חריגה ל-650). צריך אוזניות קומפקטיות ואיכותיות. מוכן שהקומפקטיות תבוא על האיכותיות, האוזניות צריכות לשרת אותי בטיולים וכ"ו כך שהם צריכות לבודד טוב כלומר שרעשים מבחוץ לא ישמעו. עכשיו אני לא כל כך מבין בנושא האוזניות אבל אני יודע שיש אוזניות inear ויש כאלו שמתלבשות לך על כל האוזן. האם אני יקנה אוזניות בתוך האוזן זה יגרע מאוד מהאיכות? האם שווה להשקיע בכזה מצב? (בH-10 יש mx400 של סנהייזר). מקווה לקבל עצות טובות ועינייניות. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  3. Started by Pure_insanity,

יש לי ברסירבר יציאה ל 3 רמקולי סראונד (שמאל , ימין ומרכז) איזה רמקולים אני צריך לקנות?

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  4. Started by NLbass,

כנסו לקאזה ותורידו באודיו bass test יש שם דברים חבלז!!!

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  5. Started by Ron707,

קודם כל אני מחפש אוזניות משולבות מיקרופון שהכי חשוב לי שיהיו נוחות, זה בעדיפות ראשונה אצלי בקניית אוזניות.. אני משתמש באוזניות לזמן ממושך, לפעמים אני גם נח במיטה ומדבר (המחשב קרוב לי למיטה).. כמובן חשוב לי שיהיו איכותיות למשחקים ומוזיקה (אבל נוחות עדיין חשובה לי יותר, ואני מדבר על נוחות לאורך זמן ולא רק בהתחלה, שאחרי מספר שעות מרגישים לחץ כזה באוזניים), כמובן שלא ישברו לי, אני נח במיטה ומדבר, לעיתים אני גם יכול להירדם כשאני ממש עייף.. וחשוב לי אוזניות USB, כי באונזיות מסוימות מאוד קשה לי עם החיבורים מקדימה של המחשב, לפעמים אני צריך לשחק עם זה עד שזה יעבוד כמו שצריך.. תקציב עד 150 שקל.. וההתלבטות היא בעצם בין 2 אוזניות של אותה החברה מסוגים שונים.. Microsoft LifeChat LX-300…

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by Bah_gots_pIII_450,

אחרי שראינו את יציאת דגמי ה N10/E10 היוקרתיים לכבוד 10 השנים הראשונות למינידיסק, עכשיו תורן של היחידות הזולות יותר. l MZ-NE410 MZ-N510 MZ-NF610 MZ-NF810

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  7. Started by OR007,

זקוק להמלצה על חנויות באיזור המרכז שמתמחות בסאונד ויש להם מבחר עשיר של רמקולים בחנות. את סטריאו סטאר ופיוז אני מכיר אז חוץ מהם... תודה

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  8. אני רוהצ אולי לקנות את הרמקולים האלו ורציתי לשמוע ביקורת עליהם, אני יודע שיש גם את ה- ATLANTIC 400 שהם יותר חדשים מהוולדוס אבל אמרו לי שהם פחות טובים. אז יאללה תמליצו...

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  9. יש לי LCD של סמסונג שהיא אצלי כ-4 חודשים ולאחרונה יש לי בעיה שאני מפעיל אותה יש קול אבל אין תמונה אחרי איזה 10 נסיונות שאני מכבה מדליק מכבה מדליק זה שוב עובד טוב אבל כל פעם זה חוזר על עצמו אחרי שאני מכבה אותה אני צריך להפעיל אותה לפחות 10 פעמיים ואין לי אחריות עליה כי הביאו לי אותה מחו"ל ככה שאין לי כל כך לאן ללכת איתה...

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי כרגע בעיה שהיא בעיה נפוצה כבר לרוב השחקנים שמשחקים ב BFBC2 . יש לי כמובן כרטיס קול מובנה של REALTEK . המשחק קורס לי כל 30 דק' משחק בערך ( זה לא ה-OC הוא יציב ברזל ב-OCCT אחרי הרצה של שעה ) . בכל אופן חשבתי על כרטיס חיצוני . הייעוד שלי הוא כמובן לשחק בראש שקט עם BFBC2 . שומע המון מוסיקה וגם לסרטים ( אם זה באמת ישנה משהו ) . בנוסף יש לי מערכת רצינית שמחוברת למחשב . התקציב הוא לא כל כך מדוייק , כי אני לא ממש יודע מה התקציב לכרטיסי קול . הדרישה שלי לא מקצועית ,סהכ רוצה להשביע את רצוני . וגם לא מוכן להוציא עוד כסף מיותר על שטויות . תודה רבה למי שמוכן לעזור בנושא .

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  11. Started by roisg,

אילו מבין הרמקולים הבאים (בלי להתחשב במחיר) הם הכי מומלצים? (מוזיקה, סרטים, משחקים - הכל באופן כללי ולא מקצועי). ALTEC LANSING ATP3E 2.1 ALTEC LANSING VS4121 2.1 ALTEC LANSING VS2421 2.1 JBL CREATURE II 2.1 HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II 2.1 בתודה מראש..

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  12. טלוויזיה נחמדה עם אחלה רמקולים... אבל תגידו רק אם אתם באמת יודעים איך, שלא כמו החברים המעפנים שלי: " בטח בטח, מה אתה לא יודע?!..." אז אם כן אז כן ואם לא... אז לא! ;D

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  13. Started by mc_elad,

הי..אני רוצה לקנות אותן(האוזניות) מתנה לבת דודה שלי היא שומעת רוק\קנטרי\ג'אז.. אם יש איזה אוזניות מאוד טובות שהעלות שלהם קצת יותר מ 250 אז אשמח אם תציינו.. -אין לי ממש מושג בתכום האוזניות- *קצת בדקתי באינטרנט וראיתי את SHURE SE115-CL איך הם..? (הם עולות בדיוק 250) קישור - http://www.diez.co.il/98174/%D7%94%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%94---%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-SHURE--Dynamic--SCL2--In-Ear אשמח להמלצות..

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  14. אני מעוניין בשני רמקולים (אפשר גם 2.1, אבל עדיף שלא) לשימוש כללי, כולל משחקים ווידאו. לא צריכים להיות עוצמתיים, ולהיפך. אני הולך להשתמש בהם בעיקר לווליום נמוך יחסית, לכן דרישה עיקרית תהיה שהצליל (במיוחד דיבורים) ישמע ברור ככל האפשר גם בעוצמות נמוכות עד שקטות. דרישות נוספות (פחות חשוב אבל רצוי): לא גדול מדי (שאפשר לשים בקלות על השולחן עם המחשב) אם שייך שתהיה יציאת אוזניות על הרמקולים עצמם אני לא כ"כ יודע את טווח המחירים של הדברים האלה, אז קצת קשה לקבוע תקציב.. נגיד 200 ש"ח, עם עדיפות לכמה שפחות, אבל אפשר לחרוג אם צריך.

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  15. Started by Manifold,

שלום, כיום יש לי מערכת 4.1 ישנה מאוד (אני מאמין שהיא אצלי כבר יותר מ 15 שנה), של Creative Labs, שבזמנו קניתי יחד עם ה SoundBlaster Live Value (שכבר אינו בשימוש). היא מחוברת לכרטיס קול OnBoard של Realtek, על לוח אם Gigabyte P55-UD3L כיום היחידה של הסאב משמשת גם כמגבר. אני מעוניין להחליפם במשהו חדש: אני מעוניין לרכוש רמקולים (5 סטלייטים + סאבוופר) למחשב. השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים, ומדי פעם משחקים, וקצת מוזיקה. אני רוצה משהו ברמה טובה, שאוכל לשמוע היטב ולהנות ממנו. לגבי תקציב, אין לי מושג מה סדרי גודל של המחירים וייתכן שאני מנותק. חשבתי להשקיע כ 1000 שקל, אבל זה לא קשיח: אם למשל תאמרו לי שבעוד 200 שקל אקבל משהו הרבה יותר טוב שווה לי לשלם יותר. 1) אשמח להמלצות על רמק…

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  16. Started by ליאור הרוש,

הייתי מעונין חלקבל הצעה למערכת סטריאוט נחמד עד 1650 אפשר לחרוג ל1750 גג אני נוסע לאילת יום חמישי ואני מיתכוון ליקנות שם מערכת חדשה למחשב...

17. Digital music player maker Creative has pledged to spend $100m to out-market Apple in a bid to take the market away from the iPod. And not just Apple. Speaking in Singapore this week, Creative CEO Sim Wong Hoo bullishly pronounced: "I'm planning to spend some serious money - I intend to out-market everyone." "The MP3 war has started and I am the one who has declared war," he thundered. The company's goals are undoubtedly ambitious. Sim said Creative is looking to take 40 per cent of the worldwide digital music player market in 2005. During the Q3, it managed a mere ten per cent. Apple stood at 17 per cent. Those figures show there's plenty to play for, and indeed, Creativ…

18. Started by yuval_weinbe,

אני רוצה לחבר אורגן למחשבב שלי שיתחבר למידי. אני חושב אבל שאין לי שקע במחשב. הכרטיס קול שלי הוא מובנה על הלוח אם (nvidia, אני חשוב, או שאני מתבלבל בשם של רכיב אחר במחשב), איך נראה השקע? אם באמת אין לי שקע, איך אפשר אז לחבר? יש מין מתאם או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  19. Started by Boomer,

מישהו יודע אם יש דרייברים חדשים באיזה מקום לכרטיס קול הזה שמגיע On Board עם הלוחות של GigaByte? פשוט באתר הדרייברים הם מלפני כמעט שנתיים ואמרו שעדכון דרייברים לכרטיס קול אמור לתקן את הבעיות ב-BF1942 (בעיות איטיות)

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  20. Started by barak19876,

איפה אפשר למצוא משחקים לנגן הזה???

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  21. שלום ! חברה אני דיי מיואש , אני זקוק לרמקולים סראונד ואני לא יודע מה לבחור - מצד אחד יש את אלה - http://www.pch.co.il/docs/pd-425237692.htm ומצד שני את אלו - http://www.pch.co.il/docs/pd1093677405.htm אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט מה יותר טוב ומשתלם . תודה מראש !

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  22. תראו, כשאני שמתי את המיקרופון והגרדתי אותו שם במשחק אז דיברתי ואמרו לי ששומעים אותי ממש גרוע, אין לי מושג מה הבעיה כי אני מדבר חופשי במסנג'ר והכל בסדר, מה גם ניסיתי אפילו שתי מקרופונים שונים ובשניהם לא שמעו טוב, מישהו יודע מה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  23. Started by StarMo,

שלום. אני מחבר את המחשב למגבר סטריאו חיצוני דרך הכרטיס קול, כרטיס און בורד פשוט. בווליום לא גבוה במיוחד אני שומע רעש רקע, מן רחש כזה, וגם זמזומים כשאני מזיז את העכבר לפעמים, וכשהסידירום קורא נתונים או משהו כזה. אני חושב שהבעיה בכרטיס קול. האמנם? אם כן, כרטיס קול כמו קרייאטיב לייב יספיק בשביל לפתור את הבעייה ולהוציא סאונד נקי?

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  24. אולי תעזרו לטירון של סאונד תודה - לאון

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  25. Started by eladbu,

איזה באסה הלכו לי הואזניות של ה X5L מה אתם ממליצים עד 120 שח?

• 14 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.