עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מעוניין לקנות אוזניות בתקציב של עד 600 ש"ח.(חריגה ל-650). צריך אוזניות קומפקטיות ואיכותיות. מוכן שהקומפקטיות תבוא על האיכותיות, האוזניות צריכות לשרת אותי בטיולים וכ"ו כך שהם צריכות לבודד טוב כלומר שרעשים מבחוץ לא ישמעו. עכשיו אני לא כל כך מבין בנושא האוזניות אבל אני יודע שיש אוזניות inear ויש כאלו שמתלבשות לך על כל האוזן. האם אני יקנה אוזניות בתוך האוזן זה יגרע מאוד מהאיכות? האם שווה להשקיע בכזה מצב? (בH-10 יש mx400 של סנהייזר). מקווה לקבל עצות טובות ועינייניות. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  2. אנשים, אני מחפש זוג רמקולים שיהיו איכותיים בתקציב שרשמתי למעלה. אני קונה תמגבר T-AMP ובנוס, תכרטיס קול Audiotrak Maya 44 Mk.II Sound Card אוו ת XFI. אני צריך רמקולים שינצלו תכרטיס הזה ותמגבר. אל תביאו לי רמקולים קטנים כאלו של קריאטיב אוו משהוא, אני רוצה רמקולים ענקייים שיתנו עוצמה. אפשר לחרוג באיזה 200-300 ש"ח

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  3. עדיף בתצורת כרטיס. השימוש הוא גם לחיבור סינטיסייזר דרך מידי וגם (במקרים אחרים) צפיה בסרטים בסראונד. מה מומלץ? ושאלה בהקשר הזה, אין שום בעיות בכרטיסים חיצוניים מחוברים USB? אין לייטנסי?

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  4. http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e-tv&modelsid=761156,793715 בלינק הבא יש 2 טלויזיות אחת מול השנייה- מה יותר טוב? 1. פיליפס 42PFL5405H 2. טושיבה LV833

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  5. Started by zachbachar,

אני רוצה לקנות את אחת מהשתיים הבאות: AKG K324P ו JBL Reference 220 יש לי פשוט זיכוי בבאג ואני לא יודע איזה מהם לבחור... חשוב לי מאוד באס עמוק ואיכותי איזה יותר טובות...? תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  6. שלום לכולם , אני עומד לקנות רמקולים למחשב ותכננתי ממזמן כבר לקנות את Logitech X530 70 w 5.1 וכו' רציתי לשמוע דעות והצעות למיניהן תודה לעוזרים נ.ב יש לי כרגע E-199 של EACAN

7. עד לפני חצי שנה בערך למחשב שלי היתה מחוברת מערכת סטריאו aiwa חזקה מאוד, אבל היא טיפה ישנה והלך לה איזה שבב והיא נדפקה... בכל אופן יש לי את צמד הרמקולים בבית והייתי רוצה לדעת אם יש דרך כלשהיא לחבר אותם למחשב ללא המערכת. (אני ממש סובל עם הרמקולים הפשוטים :-[)

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  8. Started by big mam@,

אחרי שההורים שלי חזרו מחו"ל ולא מצאו בשום חנות אייריבר אז החלטתי להזמין בארץ. מאיפה הכי כדאי להזמין אייריבר H10 במחיר הכי נמוך ומשלוח חינם? מפה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=8977

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  9. שלום עכשו אני מתלבט בין כמה נגנים : http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh340&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 או http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriver-140pmp&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 או http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=archos-420-1&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=92 או http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=archos-gimi400&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=92 עכשו תנו דירוג מהכי טוב להכי חרא בין הנגנים האלה למישהו יש את האתר הזה של MUSTOP ???

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  10. Started by sason aframov,

היי קנייתי מגבר באב וזוג רמקולים לרכב ונתקלתי בבעיה קטנה בהתחלה חיברתי רק את הסאב למגבר בלי הרמקולים ועשיתי כיוון למגבר ואת הזוג הרמקולים חיברתי לרדיו דיסק. בשלב מסוים רציתי לחבר גם את הרמקולים למגבר והמגבר לא לא הוצאי לי את הצליל כמו שיהיה לי ברדיו דיסק למעשה הרמקולים בכלל לא השמיעו איזה צליל רק באס..חברתי בחזרה הכל כמו שהיה לי בהתחלה רציתי לדעת איפה הבעיה פה ואם אפשר לעזור לי בזה

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  11. Started by motorishta,

יש לי כרטיס של creative live בסביבות השנתיים כעיקרון אני בלחצת שמעתי איתו מוסיקה או מה שלא יהיה ורק עכשיו שמתי לב שהוא לא מוציא לי צליל נקי בכלללללל גם כשאני מחבר רמקולים פשוטים של מחשב וגם כשאני מחבר את ה"מערכת קולנוע ביתית" למחשב יש לי סאונד כאילו שהרמקולים לא סוחבים בגרוש מה הבעיה פה? אולי עדכון לכרטיס? אם כן אז תביאו לי לינק לעדכון הכי טוב שיש לכרטיס הזה תודה

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  12. מישהו מכיר כרטיס קול כזה? זה יהיה לי תחליף מצוין לרסיבר. מחיר לא משנה, אני בטוח שהוא יהיה יותר זול מרסיבר חדש+רמקולים.

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  13. Started by WolveS,

אני צריך אוזניות שישמשו לסרטים ומשחקים. חשוב לי שיהיו נוחות ולא מכאיבות לאורך זמן, אני הרי הולך לצפות איתן בסרטים, אין לי העדפה לאוזניות מתקפלות או לא. יש לי עדיפות לאוזניות מלאות, כאלו שאוטמות את האוזניים לגמרי ולאוזניות עם מיקרופון, אבל אם צריך אני מוכן לוותר על המיקרופון. התקציב הוא 180, אבל אם יש באמת צורך אפשר לחרוג ל200. תודה.

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  14. יש לי IHP 120 ... שמעתי שאפשר לעשות שיראו עיברית ב דגמים החדשים יות של IRIVER ורצעתי לדעת אם זה אפשרי גם בשלי??? אה ועוד משהו... מה עם בטריות חיצוניות... יש חיה כזאת בארץ?

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  15. Started by idoodi,

יש לי ערכה רמקולים 5.1 logitch X530 ועדיין רק שני רמקולים פועלים והתקנתי דרייברים לכרטיס קול..מה אפשר לעשות? תודה מראש לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  16. Started by CyberBot,

עד 300 ש"ח מוזיקה מהטלפון(אנדרויד אבל לא חובה עם מיקרופון)/מחשב in ear או קשת אבל דגש על in ear

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  17. האם אני יכול לחבר דרך חיבור S/PDIF את הרמקולים שלי t6060 creative? איך? אני רואה את החיבור במחשב שלי אבל לא מוצא אותו ברמקולים...

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  18. Started by dodoboy,

אני קניתי את הלוג'טיק X-530 בחלק מהמשחקים ועוד כל מני דברים קטנים הסאב שלי עושה רעש לא רציני אבל די מציק של זימזום כזה.... אבל במוזיקה הכל בסדר................ האם ככה זה אמור להיות או שהבעיה היא רק אצלי... הרמקולים הם די חדשים הם בערך שבועיים-שלוש אצלי.........

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  19. Started by Amir74,

How Can I know if a DivX or Xvid file was encoded with AC3 or just stereo? Amir

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  20. לכל המבינים ! שלום ! יש לי 2 זוגות רמקולים - זוג פשוט ("רמקולי מולטימדיה...") וזוג קצת יותר טוב ,קצת ישן,וגם הוא לא ברמות הגבוהות. יש לי עם הלוח אם ABIT AN8 ULTRA כרטיס קול מובנה של 7.1- אז יש יציאות. השאלה היא האם ניתן לחבר אותם ליצירת מערכת היקפית של 4 רמקולים (מערכת קוודרופונית) נגיד לחבר זוג אחד ליציאת הLINE OUT הרגילה ואת הזוג השני ליציאת הסראונד או הREAR. ז"א ניסיתי והזוג שחובר לLINE OUT פעל והזוג השני לא- אבל האם זה אמור להיות אפשרי ? ואם כן איך אפשר לגרום לזה לעבוד??? תודה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  21. Started by malcolmx9,

עד היום הסתובבתי עם ה-IAUDIO X5 שעבד בצורה מעולה עד שאחותי שברה אותו :-X. אין לי תקציב גבוהה לקניית נגן חדש, ואני חייב להסתפק באחד שעולה 200-300 שקלים, כשבמחירים האלה אני משער שהגדלים הם עד 1G. אני לא מתמצא בתחום, אז להיכנס לזאפ ולחפש בטווח המחירים שציינתי לא מועיל לי במיוחד, וגם לא מתכוון לסמוך על התגובות שיש שם באתר. אז אם מישהו יכול, בבקשה תמליצו על נגן MP3 כמה שיותר זול (בטווח שציינתי). מה שחשוב לי הוא זמן סוללה וגודל, אלה הדברים היחידים שהפריעו לי ב-X5. לבוא עם דרישות בתקציב כל כך נמוך קצת לא במקום, אבל אם אפשר לעמוד בהם אז מבחינתי בונוס. תודה . אוזניות אגב אני מתכוון לקנות את ה-X300 או איך שקוראים להן (עד עכשיו קניתי שני זוגות שגם הם התקלקלו משימוש לא נכון של …

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  22. Started by smoker09,

קניתי לאחרונה מערכת 5.1 של לוג'יטק (X-540). ידוע לי שהיא לא הכי איכותית שבעולם אבל יחסית למחירה , היא עושה עבודה ממש לא רעה. יש לי המון סרטי HD ותכני DTS וכשאני רואה סרט אני לא שומע את האפקטים בצורה המיטבית שלהם. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לכוון את עוצמת ה GAINS ולהסביר לכל חברי האתר שלא מכירים מה תפקידם הכללי (למשל יש INPUT ו OUTPUT) או להרחיב מעבר... בכל מקרה אם אין לאף אחד סבלנות/זמן - אשמח לקבל הגדרות GAINS למערכת של חבר שעובדת לו בצורה משביעת רצון. תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  23. Started by meirdor,

יש לי כרגע x-fi go של קריאטיב לנייד ,אני סטודנט ולכן כמה שמפתה לקנות את הכרטיסים למחשב הנייח היותר איכותיים אני אתפשר על שלושה דגמים ואני מבקש שתגידו לי מי הכי טוב לשמיעה של מוסיקה בלבד לא מענינים אותי משחקים(אני שומע המון באוזניות): 1.x-fi xtreme audio 2. x-fi xpress 3.הדגם היותר ישן והיותר זול creative audigy zs 2 מה מבין השלושה יהיה עדיף על הכרטיס יו אס בי שיש לי כרגע?תודה....

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  24. Started by balagan777,

קניתי טלויזיה חדשה Sony KDR-46-EX401 (זאת מהמבצע של באליגם) חיברתי את הטלויזיה למחשב בעזרת כבל HDMI (שאני לא יודע מה הנתונים שלו, קיבלתי אותו מחבר) לאחר כמה זמן הצבעים משתנים לגוון ורוד ואחרי עוד קצת זמן חוזרים לעצמם. (זה כמובן קורה הלוך ושוב ולא רק פעם אחת) ניסיתי לחבר את הכבל לשתי כניסות שונות בטלויזיה וקיבלתי את אותה תוצאה, בשיטוט בפורומים קראתי שטלוזיזיות סוני לא אוהבות כל כבל HDMI שמחברים ואני חושב שאולי זו הבעיה. ד"א - בחיבור VGA לא קרתה התופעה ולכן אני מניח שהבעיה היא ככל הנראה בכבל. השאלה שלי היא בעצם, האם יש אמת בכך שטלויזיות דוני לא אוהבות כל כבל HDMI? ובכל מקרה, אני רוצה לקנות כבל חדש האם יש המלצה למשהו ספציפי בהתאם לשאלה הקודמת?

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  25. שלום לכלום! יש לי מחשב עם HTPC עם ה3450 עליו, וטלויזיה LCD שמצויינת הנ"ל כשאני מחבר ליציאת הDVI של הכרטיס מתאם HDMI ועם כבל מחבר בינו לטלויזיה אני לא רואה כלום ובטח שלא שומע כלום, התקנתי את הדרייברים האחרונים של ATI 8.5 לא עזר במאומה. המחשב כי מזהה את המסך ואת הדגם שלו כאשר אני מחבר את הכבל בינהם אבל שאני עושה Extend desktop או Clone המסך פשוט לא מקבל סיגנל (בVGA המסך עובד פיקס עם המחשב) אבל אני פשוט לא מצליח לחבר עם הHDMI האם יש דרך או פרצודורה שצריך לעשות על מנת שזה יעבוד? (עברתי גם על החבורות של המסך ולא הצלחתי לגרום לזה לפעול) תודה מראש לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים