אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני מוצא רק עם יציאת line in. מישהו פה יודע איפה לאפשר לקנות משדר FM (לא רק לרכב) בעל כניסת line in? תודה מראש, אורן.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מעוניין לראות בLCD מהמחשב באיכות hd איזה כבל צריך בשביל זה?
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
המחשב כותב שחסר לי משהו ב DEMUX ..אני תחת מנדריוה 2008 יש לי אוסף די מכובד של מוזיקה איכותית שאני מת לשמוע. יש תמונה שמודיעה שאני לא יכול לשמוע. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום ! לפני כשנתים וחצי קניתי את הפלזמה עד לפני כמה ימים ראו מצויין פתאום התמונה נהיית פעם גדולה פעם רגילה כאילו עשו זום כזה נגיד רואים ערוץ 2 אז הסמל של הערוץ רואים רק חלק ממנו עכשיו השאלה אם מישהו נתקל בתופעה כזו?ואם כן מהו הגורם? בעיה בטלויזיה או בעיה בממיר ,כבלים היו אצלי טכנאים של הוט והם טוענים שהבעיה בפלזמה עכשיו זה לא מופיע בכל הערוצים זה מופיע בערוץ 2 הרבה ערוץ 10 ערוץ 11 ויש ערוצים שזה לא קורה למשל ערוצי הסרטים עכשיו אם אני מחבר דיוידי זה לא קורה וכנ"ל את המחשב תודה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אי אפשר לשמוע שום דבר במחשב זה כותב לי bad directSound Driver ויש לי סימן אדום על האייקון של SoundMax
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר ע"י כבל אופטי דרך SPDIF האם בשביל שמשחקים יעבדו ב SURROUND צריך כרטיס קול או שמספיק ON BOARD? (הכוונה ל DOLBY 5.1 או DTS, כלומר לשמוע ממש אם באים מאחורך, ולא משהו כמו PROLOGIC שזה סתם עיבוד קול) האם משחקים צריכים תמיכה מיוחדת? אילו משחקים תומכים בזה? אם צריך כרטיס קול, איזה מומלץ? * לא ידעתי אם הפורום הזה מתאים או פורום משחקים, אם טעיתי - נא להעביר * תודה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לפני כמה חודשים מחשב נייד של לנובו, בחודש הקרוב אני כנראה ארכוש טלוויזית LCD לחדר בגודל 32" של שארפ (WD1E) בנוסף, יש לי בחדר בנוסף את המחשב הראשי שלי שבו נמצאים כל התכנים (סרטים ושירים), יש לי רשת אלחוטית בבית, כך שמהמחשב נייד יש לי גישה להרד-דיסק של המחשב הראשי. עד לפה עם ההקדמות, מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה: לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה דרך חיבור vga-vga (אין לי חיבור טוב יותר בלפטופ, וידוע לי שהטלוויזיה הספציפית הזו, תומכת ב-NR דרך הVGA). לקנות למחשב נייד כרטיס טלוויזיה, והרד דיסק חיצוני. ולהפוך את הנייד לHTPC, שיוכל להקליט ולהיות בעל כל הפונקציות שיש ביס מקס למשל, בנוסף שיזרים את כל התכנים מהמחשב הראשי לטלוויזיה. דבר ראשון, האם זה אפשרי? אשמח לקבל…
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי... רציתי לדעת איך המגבר Yamaha V359 בהשוואה לV361 ובכללי איך ההצעה הזאת: http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?CategoryName=stereo&AuctionId=1584 תודה נ.ב: אני לא יודע אם זה חשוב אבל הטלויזיה היא SHARP WD1E 42
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כרגע המחשב שלי מחובר לרסיבר של ימאהה(אני משתמש ברמקולים 5.1) דרך כבל קואקסילי די איכותי שקניתי. יש לי במחשב גם יציאה אופטית וגם כניסה כזאת במגבר. השאלה שלי האם יהיה איזהשהוא הבדל שבגללו שווה לחבר עם כבל אופטי מהמחשב למגבר או להשאיר את הקואקס?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אלחוטיים. קיים דבר כזה? שימושים עיקריים, מוזיקה בעיקר, פה ושם סרטים ומשחקים מידי פעם.. בעיקרון הייתי נעול על ה5500 אבל בגלל מצוקת מקום בחדר אני מחפש משהו יותר נקי(אלחוטי)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול חיצוני שמתחבר בחיבור Usb והוא נמצא בסביבות ה3 3.5 מטר מהסוני 3 רציתי לדעת איך עדיף לחבר את הסוני אליו לקנות usb ארוך ולהעביר את הכרטיס קול ליד הסוני או לקנות כבל אופטי ארוך? אני רוצה שתהיה ירודה כמה שיותר קטנה באיכות יואב
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סיגנל דיגיטאלי אמור לאפשר ניוד מידע ל-10-15 מ' בעזרת כבל DVI/DVI סטנדרטי ללא צורך בהגבר וללא אובדן איכות, יש מי מביננו שבדק זאת בפועל ? HTPC מחובר ל-LCD 42 הופך יותר ויותר נפוץ אבל מה מונע מאיתנו להוסיף בנוסף מקלדת ועכבר BT בחדר אחר שתנצל את אותו המחשב ממש ?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין DTS ל-דולבי דיגיטל ל-פרו לוג'יק וכו' ,ומה נחשב הכי טוב ?
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי מערכת של 5.1 רמקולים (SEG). המערכת מחוברת לדי וי די, והדיוידי לטלוויזיה בעזרת כבל בננה. כיום ניתן לשמוע דרך הרמקולים רק כאשר מתנגן דיסק בדיוידי. האם ניתן לחבר את הרמקולים בצורה כזו שישמעו גם את הטלויזיה דרכם? אם כן, כיצד? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה... הכול התחיל מזה שיום אחד הדלקתי את המחשב והוונדואוס לא רצה לעלות לי, הוא היה מגיע לרגע שבוא נכנס לשולחן העבודה, ואז עושה הפעלה מחדש... החלטתי לעשות פורמט... לאחר הפירמוט, התקנתי את דיסק האינטל שלי, הכול הותקן בהצלחה מלבד ההאודי. לאחרק מכן נסיתי להתקין דרייברים מהאינטרנט, מצאתי אחד מתאים, ההתקנה הסתיימה בהצלחה, אך הקול היה ללא שיפור... אינני יכול לשמוע שופם צליל מהמחשב, וכאשר אני מדליק שיר, אז המדיאה פלייר כותב לי שגיאה : Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly. חשבתי …
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
איך אני מקליט מRCA? יש לי יציאה של RCA ואני רוצה להקליט את הסאונד+וידאו לתוך כרטיס זכרון או ישירות למחשב. תודה רבה מראש !!
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שמעו אני לא יודע מה אני צריך אם יש דבר כזה בכלל.... יש לי ממיר של הוט כבלים דיגיטלים.. יש לי מסך מחשב 19 של MAG לא דק וואד בומבה מפחיד להסתכל מצד (זה ממש לא יתרון).... עכשיו יש לי גם טלוויזיה בחדר של איזה חברה שהמציאו באותו הרגע.. טניסאקי או טנסיקיי.. משהו כזה ואני רוצה להעיף את הטלוויזיה.. יש אפשרות לראות את הממיר על הטלוויזיה , עכשיו אולי אני גם לא צריך לקנות כלום כי יש לי גם DVD APEX מקליט אם מישהו מכיר זה DRX8643... יש שם יציאת VGA אני לא אם זה אין או אואוט... כאילו אם זה מקור הקלטה כמו רוב הכניסות שם... או יציאה שאפשר לראות דרכה את הדברים וגם אם כן אני רוצה לראות טלוויזיה זמן שאני עושה משהו במחשב אז אני בכל אצטרף איזהשהו כרטיס כדי לראות עם תוכנה לא? סליחה על החפירה.…
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום... כמה אמור לעלות הכבל הירוק הזה שמחר בין הסאב לבין המחשב ברמקולים ATP3 כי שלי הבננה שלו חצי שבורה ואני צריך לשחק איתה חצי שעה עד שיעבוד... ואיפה אפשר להשיג את זה אפשרי ב--TMS או ב-KSP ? אני לא רוצה לקנות רמקולים אחרים כי אני ממש מרוצה מהרמקולים האלה כבר 3 שנים אצלי והם טובים ואמינים תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
-
-
ברצוני לחבר מסך טלויזיה למחשב, עכשיו לפי מה שהבנתי אני צריך כבל שבצד אחד יש את האדום צהוב לבן הרגילים שמתחברים לטלויזיה ובצד השני חיבור לכרטיס מסך, יש לי GeForce 8800 של NVIDIA, ולפי מה שהבנתי החיבור לכל כרטיס מסך הוא שונה (מבחינת מספר הפינים, הבנתי שיש כאלה עם 4 ויש כאלה עם 7) ורצתי לדעת איזה מהם אני צריך על מנת לחבר את המחשב לטלויזיה... עריכה: אני ממש אשמח אם בנוסף לתשובה לגבי הכבל אם תתנו לי לינק למקום ממנו אני אוכל להזמין את הכבל שאלה נוספת שיש לי- אם אני מחבר את המחשב לטלויזיה בצורה שאמרתי, ברגע החיבור המסך והרמקולים של המחשב יכבו או שהם ימשיכו לפעול במקביל ואני אאלץ לכבות אותם לבד? המון תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש אחד שמוכן להסביר לי מה זה בדיוק ואיך אני מנצל אותו או מה אני אמור לעשות בשביל לנצל את הפונקציה הזו?? קצת התבלבלתי מכל מיני הסברים ואני רוצה לעשות סדר קצת בבלגן.. הבנתי שזה קשור למשחקים עם ויסטה אבל מעבר לזה אני לא יודע עוד... אשמח גם לקבל קישורים להסברים אפילו יותר מפורטים (עדיף לא באנגלית).
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ערב שלום לכולם.. שבוע שעבר התחדשתי לי בטלוויזית LCD מסוג TOSHIBA 37 מדגם 3500c עכשיו חיברתי את המחשב בכבל של DVI TO HDMI והכל עובד ורואים מעולה אבל כל פעם שאני מכבה את הטלוויזיה ואז מדליק לא רואים כלום עד שאני לא עושה ריסטארת למחשב. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה? כי קודם חיברתי עם כבל VGA רגיל והכל היה טוב ועכשיו זה מחרפן לי את המוח כבר.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
אפשר המלצות? יש לי כרטיס קול מובנה וזה בעיקר נועד למוזיקה לא מחפש משהו מפוצץ , אלא משהו שמוציא את המקסימום במחיר הזה.
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-