עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לא יודע אם זה משנה, אבל יש לי כרטיס קול: SB Live תודה !

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אף פעם לא חיברתי אוזניות לרמקולים האלו (לפחות לא שאני זוכר שקרה לי דבר כזה). אבל עכשיו כשאני מחבר את האוזניות שלי (של הסנסה קליפ, אחלה אוזניות) למחשב דרך הרמקולים - אוזניות שקיבלתי יחד עם הסנסה קליפ , אני שומע מין "דזזזזזזזזזזזזזזז" כזה בינוני-חזק.. שמפריע כעבור מס' שניות. ניסיתי לשחק עם המגעים, להנמיך קול. לא עוזר. ה"דזזזזזזזזזזזזזז" נשאר בעוצמה קבועה. הדרך היחידה "לטשטש" אותו זה להגביר את הווליום ולפוצץ לי את האוזניים על הדרך. איך זה? מה עושים? פיתרון?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  3. שלום לכולם , אני מחפש רמקולים 2.1 למחשב . התקציב הוא בסביבות 420 ש"ח . שאלתי היא האם אכן ATP3 של Altec lansing היא הבחירה הטובה ביותר? תודה על העזרה חברים

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by nimrod1,

היי אני מחפש רמקולים צרים (לתלייה על הקיר) לצד LCD, אבל שישמשו גם למוזיקה. בכמה חנויות אמרו לי שאין דבר כזה, אבל אני חושב שראיתי משהו כזה איפשהוא. מישהו מכיר? מישהו יודע? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by crssa,

שלום לכולם ברצוני לרכוש רמקולים למחשב 5.1 בתקציב של עד 1000 ש"ח. ראיתי את ה- Altec Lansing GT5051 שהמלצתם עליו בFAQ אך אני לא יודע מספיק פרטים עליו. האם הרמקולים האחוריים של דגם זה ניתנים לתליה? האם מגיע עם שלט אלחוטי או חוטי? בנוסף ראיתי גם את הלוג'יטק X-540 שעולה 450 שח פחות, האם ההבדל בין הרמקולים משמעותי? הרמקולים יהיו מיועדים בעיקר לשמיעת מוסיקה, עבודה שוטפת עם המחשב וצפיה בסרטים מדי פעם, אך לא למשחקים. אם יש רמקולים אחרים שמתאימים לצרכים האלו במסגרת התקציב אשמח להצעות תודה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום לכולם, החלטתי לקנות טלוויזיה חדשה. השימושים שלי יהיו, בעיקר טלוויזיה רגילה, אבל הטלוויזיה תחובר גם לHTPC לכן חשוב מאוד שתיהיה התאמה מלאה בין שניהם (NR...). חשבתי על הטלוויזיה הזו, TOSHIBA 47WL68 LCD 47. אשמח אם תאמרו דעתכם או תציאו משהו שיתאים יותר לשימושים שלי. תודה. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501046

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  7. היי אנשים, אני רוצה להקליט, עכשיו יש לי שני מיקסרים של דיג'יים בבית, את שניהם ניסיתי, עם הראשון שרפתי את הכרטיס קול מרוב נסיונות וחיבורים מחדש אני מחבר את הכבל בחלק האחורי של המיקסר לLINE OUT הMAIN OUT... ולאדום מאחורה בכרטיס קול, יש לי כ"ק חדש, Creative X-Fi Xtreme Audio, ועדיין, לא עובד. כאילו על המיקסר זה כן מראה את הפסים של הווליום של המיק, ככה שהמיק עובד מצויין, אבל במחשב זה לא עושה כלום! הקטע המציק/מצחיק זה, שאם אני שם הקלטה ואז שם מוזיקה במחשב, זה מקליט את המוזיקה ישירות מהמחשב!! בהגדרות של הכרטיס קול יש לי כל מיני אפשרויות EAX ושטויות אבל שום דבר שקשור למיקרופון, ואני לא יודע מה לעשות נכנסתי גם כמובן לVOLUME CONTROL וניסיתי להגביר ווליום עם המיקרופון ושטויות, …

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  8. Started by asaf999,

שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש טלוויזיה חדשה. התקציב שלי כפי שהזכרתי בכותרת הוא 14K. השימושים שלי הם טלוויזיה רגילה ו-HTPC. מרחק הצפייה הוא בין 3-4מ' והמקום בו תיהיה הטלוויזיה הוא יחסית מואר בשעות היום ע"י אור השמש. התנאים הנ"ל (מחשב, תאורה...) גרמו לי ללכת לכיוון של LCD, ולפי מרחק הצפייה והתקציב חשבתי ללכת על 46-47 אינץ'. אני מעוניין לקבל המלצה למסך בתקציב ושיעמוד בדרישות. תודה

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  9. תנו לי הצעות למערכת טובה עד 500 שקל למחשב (יש לי X-FI) תודה

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by Odedb52,

אהלן. כמו שהכותרת "מרמזת" - אני מחפש רמקולים בתצורת 2.1 בעיקר להאזנה למוזיקה בתקציב של 450 ש"ח ~. אני מתלבט בין JBL Creature, VS2421, ATP3. (אשמח כמובן לקבל הצעות אחרות במידה ויש). על ה- JBL שמעתי שהם באיכות סבירה למדיי ולא יותר מדי טובים, אבל אחלה עיצוב (לא חשוב יותר מדי). VS2421 שמעתי שהם אחלה רמקולים אבל חיסרון בולט הוא רעשי רקע כגון הפרעות של מכשירים סלולריים או זמזומים בווליום נמוך. ATP3, שמעתי רק טוב, אומנם קצת מיושנים וקשים להשגה כבר. אשמח לקבל דעות / המלצות / חוות דעת (גם על מוצרים אחרים). תודה מראש, עודד ב.

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by xtreme21,

אני מחפש טלוויזיה 47 אינץ' אני רוצה טלוויזיה טובה אבל לא יותר מדי יקרה אני חשבתי בהתחלה על סמסונג או על הייר אבל אני עוד לא סגור על זה... אני רוצה גם טלוויזיה שתיהיה איכותית לXBOX שלי :-) תודה לעוזרים דרך אגב גם הLG נראת לי טובה..

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  12. שלום לכולם, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלווזיה, אבל אני לא בטוח שאני יכול.. כרטיס המסך שלי הוא 3750 (או משהוא כזה) כתוב שהכרטיס הזה הוא TY OUT, זה אומר שהוא יכול להתחבר לטלווזיה? ואם כן, אני אוכל להשתמש בטלווזיה כמסך? ואפשר לשחק משחקים שהטלווזיה היא המסך? תודה לעוזרים! אלון

• 33 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by EyalOnn,

יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by BooMMachiN,

אז ככה, שלחו אותי מפורום אחר, ואמרו לי שאתם ספצים בכרטיסי קול (: עקרונית, אני מחפש כרטיס קול (בין 500-1000 ש"ח) שיתאים למתחיל בקיובייס כל העוזר יבורך ;D

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  15. Started by Godmoney,

אשמח לדגמים מומלצים + מקומות טובים לקנות אותם

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  16. מה נשמע קיצר קניתי מסך מחשב LG 22 אינץ מהגרסה החדשה של ה1:10000 הינה הוא LG W2252TQ אז ככה יש לי וינדוס ויסטה הום פרימיום 64 ביט אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזה שיעבוד המחשב גם בטלוויזה וגם במחשב. (לא בו זמנית) שאלתי ואמרו לי שזה כרטיס מתאים לי כי יש לי מידה סנטר Hauppauge winTV-PVR-150 MCE עכשיו אני מעינין שיהיה בכרטיס כניסה של הלבן והצהוב האודיו והוידיו(אני חושב) של קול ותמונה.. יש בו חיבורים כאלה רגילים וזה טוב לי אבל אין לו רזולוציות לא רשום והמסך שלי הוא מסך רחב השאלה שלי אם הכרטיס הזה מתאים למסך שלי? זה יעבוד טוב? יש לכם אולי כרטיס טלוויזה יותר טוב להציע לי? ומה ההבדל בן לכידת וידאו לצפיה בערוצי טלויזה? אני יראה טוב כמו בטלויזה בכרטיס הזה? אני רוצה לחבר לו את הממיר של…

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by GrinchMan,

אני מעוניים לקנות מסך LCD חדש . הסיבה העיקרית היא שאני רוצה לקנות גם PS3 ולשם כך אני צריך מסך LCD. התקציב שלי הוא משהו כמו 4000-5000 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  18. Started by ooooooo123asd,

מה אומר המושג "THX certified"? ראיתי שממוצרי לוג'טיק רק הZ2300 והZ5500 נושאים את שמו. האם זה מושג שמסמל רמקולים איכותיים שעברו תו תקן X?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by amitey,

שלום לכולם. קיבלתי מספר סירטי HD מקודדים ולאחר שפתחתי אותם אני לא מצליח לצפות בהם כמו כל סרט רגיל שהייתי פותח. האם צריך נגן מיוחד בשביל סרטים אלו ? אם לא , מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  20. יש לי כניסה קואקסיאלית במחשב וחשבתי אולי ניתן להשתמש בה כדי להפוך את המחשב למגבר 5.1 האם זה אפשרי ואם כן איך עושים את זה? אני חייב לציין שאין לי שום מושג במערכות שמע ומה שמשתמע מכך

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by Alexkmr,

קראתי איפשהו שאפשר לעשות כמה דברים קטנים ושזה ישפר את האוזניות. כמו החלפת הכבל וכו' איך אני עושה את זה, ומאיפה אני קונה את החומרים?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by eyaffe,

התקנתי וויסטה ואני רוצה להעביר את ההגדרות של ה MV2PLAYER שיש לי ב XP . היכן נמצאים קבצי ההגדרות ?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by Henz16,

ה Marantz 1515 L היא מערכת סטיריאו. אני יכול לקבל אותה כמעט בחינם, רציתי לשאול, איך היא נחשבת? איכותית? מישהו שמע עליה בכלל? ומה פחות או יותר הערך שלה? תודה מראש לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by matanaskar,

יש אולי איזה פלאג אין או איזה תוכנה כמו Monkey's Audio שמנגנת קבצי APE , לקבצי WV?

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  25. רמקולים - logitech x540 כרטיס קול של אסוס לוח P5B DELUXE והדרייבר מעודכן... אשמח לקבל עזרה. תודה.

• 4 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים