עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ההודעה גם מתאימה לפורם של גאג'טים, אז אם טעיתי בפורם, תעבירו. אני מחפש מכשיר שהוא בעצם איזה בהארד-דיסק שאותו אני יכול לחבר למחשב, להעביר אליו מוסיקה/סרטים, ואז לחבר אותו לטלוויזיה (מצידי עם חיבור ישן סטייל 3 בננות, ולא איזה משהו מתוחכם ואולטרה-איכותי), ושידע לנגן את מה שעליו. בטוח שקיים דבר כזה, אני פשוט לא יודע תחת איזו קטגוריה לחפש את זה באינטרנט. אני לא צריך משהו שיתפוס את הרשת WIFI שיש לי בבית, אני לא צריך שום יכולת הקלטה אפילו. רק להציג את מה שאני שם על האכסון הזה. זו תיהיה מתנה לדירה החדשה של אחותי, ואין לי יותר מידי תקציב גם ככה, אז אני לא מחפש משהו מטורף עם המון פונקצויות. בתקווה שהבנתם מה אני מבקש... תודה.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  2. שלום שמעתי לאחרונה את ה-PX100 ואהבתי אותם בינתיים הנגן שלי זה Sandisk M250 ושמתי עין על ה-iAudio i7 כנראה תוך חודשיים-שלוש אני יקנה אותו יש הצעות נוספות מעניינות כנגד ה-PX100 ? חשוב: -מעדיף קשת ועדיף שיהיו מתקפלות ויגיעו גם עם נרתיק כמו ה-PX100 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  3. שבת שלום לכולם, אני מתעניין בטלויזיה בגודל של 22". הגודל נובע מהתקציב שכן זה בערך מה שמכוון לסכום שאני מצפה להוציא. ראיתי כמה מסכים בתקציב הזה - מסך של פרוביו, 22", שעולה כ-1890ש"ח. ומסך של מאג....בסביבות ה 2100שקל. אני לא מכיר יותר מדי בתחום המסכים ומעוניין בהכוונה... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  4. חבר שלי קונה טלוויזיה חדשה. איזה טלוויזיה במחיר הזה הכי כדאי?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by nimrod1,

שלום אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה על מנת להקליט ממנה תוכניות - יש משהו מיוחד שאני צריך שיהיה בכרטיס מסך שלי או שברגע שיש לי כרטיס שמתחבר לטלויזיה (כניסת HD) אז אני גם אוכל להקליט ממנה בעזרת התוכנה המתאימה? תודה

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. שלום! ברצוני לרכוש רמקולים למחשב 2.1, המיועדים לשמיעת מוסיקה סטריאופונית (קלאסית וג'אז). אני מתלבט קשות בין שני דגמים: Altec Lansing FX6021 או- MX 5021 יש למישהו דעה בנושא?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  7. Started by SagroN,

שלום לכולם ברצוני לקנות אוזניות לגיימרים, אוזניות מקצועיות, התקציב הוא עד 250 ש"ח, אני מעדיף אוזניות במחיר שנע בין 200-250 כך שהאוזניות יהיו איכותיות. חשוב לציין שהאוזניות הם למשחקים בלבד, לא לשמיעת מוזיקה בשביל זה יש לי את הX-530, אני רוצה לשמוע צעדים וממש שמיעה צלולה ונעימה לאוזן. אשמח להמלצות עם קישורים מהאתרים שבהם המחיר הוא הטוב ביותר! וכמובן שתיהיה אחריות. אני לא חושב שצריך להשקיע באוזניות 750 שקל כמו על ברקודה וכו', כאילו מה לא חבל על הכסף? זה סה"כ אוזניות, אני לא טייס שאני צריך לטוס איתם או משהו כזה :-\

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by gilibong,

למערכת שלום , קניתי היום כבל אופטי למחשב בשביל המערכת. הכבל מחובר ומוגדר במערכת הסטריאו ,אבל המערכת אינה מזהה את הכבל בPnP. נכנסתי חיפשתי בהגדרות איך להגדיר , ולא הלך. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט- ga-ep35-ds4 תודה.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by Henz16,

בוקר בהיר אחד, (אתמול בבוקר) החלטתי שהרמקולים נורא מכוערים. מעוצבים סטייל שנות ה80. לא בשבילי. נתתי להם קצת טאץ' מודרני. אשמח לשמוע דעות. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום לכם, מערכת ההפעלה שלי היא Windows Vista Ultimate 64bit ומפרט המחשב הוא: XFX 780i, Creative X-Fi XtremeGamer, 4GB RAM והרמקולים: Z-5500. השאלה שלי היא: מה היא הדרך (או הדרכים) הטובה ביותר להפעיל את המערכת כך שאני אשמע סראונד אמיתי במשחקי מחשב? ביתר פירוט: כיוון שהבנתי שויסטה לא תתמוך ב-EAX בזמן הקרוב, בוער לי לחפש אלטרנטיבות: Creative Alchemy, או OpenAL עם הכרטיס קול המובנה. באיזה כרטיס/חיבור רמקולים/דרייברים... עלי להשתמש כדי להשיג סראונד אמיתי? (כך שהסאונד שאמור להישמע מאחורי אכן ישמע ברמקולים האחוריים).

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  11. טוב כמו שכתוב בכותרת, אני צריך המלצה על רדיו דיסק לרכב עד 1000 ש''ח, ושמעתי שפיונר ואלפיין (Alpine) הם המובילים בתחום, אז אני צריך המלצה ספיצפית :] תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני מחפש אוזניות טובות לנגן . שמעתי שה AKG 518 טובות אבל אני לא יודע מאיפה לקנות אותן. בכל מקרה אני מעוניין שהאוזניות יהיו ניתנות לקיפול. לא מעוניין באוזניות in ear מאוד חשוב שהאוזניות לא יגרמו נזק כלשהו לאוזן. תודה לכל מי שיעזור.

13. כרטיס כזה מעפן ומעצבן תמיד עושה בעיות.... אני משתמש בMCE ובאשף בהתחלה אני מנסה להפעיל את הכרטיס! הוא מוצא את כל הכניסות אבל לא נותן תצוגה ושם דבר... אני משתמש בדריבר האחרון!! משהו יודע מה עושים אולי פספסתי משהו?? דרך אגב לא התקנתי את הדריבר מההתקנה אלה ידני מתקית ההתקנה ונתתי לXP לבחור אז כך שאולי צריך לבחור משהו ספצפי!! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  14. בעקבות השיפוץ שאני עושה בחדר שלי ומארגן את כל כולו מחדש אז הטלויזיה הישנה שלי (LG FLATRON 29) הולכת לעולמה ואני זקוק למחליפה. מכיוון שנמאס לי להשתמש במסך מחשב שלי גם ל X360 אז אני רוצה טלויזית LCD איכותית, בגודל של 32 שכמובן תתמוך במכשיר כמו שצריך. אין לי כל כך מושג בטלויזיות השונות כיום ובדגמים השונים וכאן אתם נכנסים. התקציב בכותרת.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Tharbad,

יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח של realtek אבל כל הנסיונות להקליט איתו דרך המיקרופון (עם מגוון תוכנות, ביניהן Audacity) עלו בתוהו (מסתבר שזו בעייה נפוצה אבל יש פיתרון רק לאיך להקליט דרך האינטרנט). אם מישהו מכיר את הבעייה ויש לו פיתרון אני אשמח. בכל אופן, הגעתי למסקנה שיהיה לי קל יותר פשוט לקנות כרטיס קול בסיסי ומוכר שיוכר ע"י Audacity. אפשר המלצות?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by qt1h00,

היי יש לי מחשב שמחובר לLCD ואני רוצה לחבר אליו רמקולים 5.1 , הם ישמשו בעיקר לסרטים וגם למוסיקה. ראיתי את ה X540 אבל לא מצאתי מידע עליו בפורום משום מה. יש המלצות נוספות?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by EyalOnn,

חבר שלי רוצה לקנות את המקרן הנ"ל, רציתי לדעת האם הוא מומלץ או שעדיף משהו אחר באותו תקציב, (7.5-7.8 אלף) http://www.projectorcentral.com/optoma_hd65_review.htm אשמח לתגובות מקצועיות בעניין

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  18. Started by Jenia24,

התחדשתי במערכת 2.1 של Ecan דגם E-510 , קניתי אותה מאלוף מחשבים יצא לי 186 + משלוח 30 ש''ח. עוד לא חיברתי אותה למחשב אלא רק לנגן סנסא M230 , ובנתיים איכות נהדת אני לא כל כך התנסתי ברמקולים אחרים , אבל אני מרגיש שיפור ענק מהרמקולים הרגילים שהיו לי ועד עכשיו אני ממש נהנה מהם החסרון היחיד זה שהכבל שמחבר לחשמל הוא קצר ומגביל אותך אבל זה שטויות לפי דעתי. הנה כמה תמונות. ויש לי גם שאלה קטנה , איך יהיה הכי נכון למקם אותם בספרייה הזאת? חשבתי איפו 1 למקם את 2 הרמקולים כי אם שמים שם את הסאב הוא לא מגיע לחשמל , ואיפו ש2 לשים את הסאב ז''א להוריד אותו למטה , מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  19. שלום כולם ובוקר טוב, רציתי לדעת אם אפשר לחבר את הסט הזה לרכב http://www.shoptech.co.il/39698/PROTECH-500A---BEHRINGER-2222FX כמו באתר, מיקסר משולב עם מגבר ושני רמקולים 500 וואט ... זתומרת מה אני צריך כדי לחבר את זה לרכב (אם זה אפשרי בכלל) ... אני יודע שיש שנאים שמאפשרים חיבור מקרר ודברים כאלו למצבר... תודה, דור

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by kfirxxx,

אהלן חבר'ה אני רוצה לקנות DVD טוב במחיר לא מוגזם מחיר נמוך ומוצר סבבה בערך 200 שקל יש חריגות פה ושם רק תציעו לי כי אין לי מושגג מה לקנות כל דבר שאני נכנס בזאפ יש חוות דעת שהוא לא שווה נהרס לא יודע אני מחפש משהו אמין.. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by Guy King,

שלום, אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב, ויש לו רמקולים מובנים. יש לי רמקולים אחרים איכותיים יותר (ATP3). יש אפשרות לבטל את הרמקולים שבמסך ולשמוע רק מה-ATP3? תודה

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  22. אני לא ממש מבין בכרטיסי טלוויזה מה לבחור חברים? (אני רוצה איכות תמונה כמו טלוויזה לכול דבר!) תודה!!!! אני מחפש כרטיס טלוויזה למסך שלי מה לבחור? (יש לי מסך רחב 22 אינץ רזולוצה 1600 ומשהו על 1000 ומשהו לא זוכר בדיוק עם נגדיות 1:10000 ומהירות 2 מיליסקנד ) אני רוצה להפוך אותו לטלוויזה + מחשב ... יש לי מערכת הפעלה וויסטה פרימיום זה מה שהציעו לי לא יודע מה לבחור.? אני רוצה בדיוק כמו טלוויזה לא משהו חרא. זה: אין לי מוסג אם הוא טוב כלל! לא מכיר ! http://www.hardware.co.il/showproduct.aspx?prodid=11611 או זה שהוא יחסית זול ואמרו לי שהוא יתמוך בסנטר בוויסטה וזה מעולה אבל האיכות יורדת.(אני רוצה ממש כמו טלוויזה) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=477 המליצו לי מאוד גם על ז…

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  23. כשאני מעלה/מוריד את הוויליום דרך השלט הוא די משתגע - הוא מעלה/מוריד את הוויליום בצורה קיצונית. יש לזה פיתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  24. אני רוצה לשדרג קצת את החדר, ואני מתלבט מה לקנות מסך מחשב או טלוויזיה עכשיו יש לי מסך 17 אינץ' (שאני מאד מרוצה ממנו, הוא של MAG ואצלי יותר מ3 שנים, אבל הוא כבר קטן מדיי ) רוב השימוש שלי הוא במחשב,וגם את הסרטים אני רואה רק דרך המחשב ( אין לי ממיר בחדר, ואני גם לא רוצה ) עכשיו : אני לא יודע מה עדיף, להשאר עם המסך הזה רק לשימושים של מחשב, ואת הסרטים והמשחקים לראות על מסך טלוויזיה או פשוט לקנות מסך מחשב גדול .. לדוגמא 24 ? מה אתם ממליצים ?

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by sigma,

1. מדובר בסרטים , שהורדו מהאינטרנט בפורמט flv . האם , כדי לראות סרטים אלו באמצעות DVD קורא Divx בטלוויזיה צריך קודם לבצע המרה לקבצי avi ולצרוב אותם על תקליטוני DVD-R ? האם ניתן להשתמש גם בתקליטוני CD-R ? 2.אילו תכונות טכניות נדרשות מהמכשיר ? 3.האם רצוי מכשיר מקליט ? 4.איזה מותג מומלץ ( התקציב לא מהווה בעיה ) 5. לאילו היבטים טכניים נוספים מומלץ להתיחס ?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים