אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום... אבא שלי נוסע עוד פחות מחודש לשוויץ, ואנחנו תיכננו לקנות רמקולים חדשים לקולנוע בייתי... עכשיו בינתיים אין לי סקאלה לכמה כסף ניתן להשקיע, אני פשוט רוצה לשמוע הצעות והמלצות... מזוג רמקולים עד סראונד לא משנה לי בכלל... העיקר שיהיו איכותיים... (לא צריך הכי טוב או הכי יקר) פשוט אייכותי קניית value שכזאת... ראיתי את הרמקולים האלקטרוסטטים... והייתי רוצה כמה המלצות של כאלה רמקולים... בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
איזו מערכת לדעתכם יותר איכותית, ונותנת תמורה טובה יותר לכסף שלה?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות מקצועיות לשמיעת מוסיקה באיכות גבוהה. הכי חשוב לי שישמעו את הבאסים נקיים ! האוזניות מיועדות לנגן MP שלי, Muze M6 למי שמכיר .. נגן דיי טוב ! התקציה שלי מגיע עד ל-400 ש"ח. לאחרונה מצאתי איזה אוזנייה.. (אבל היא גדולה) http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=106113&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144&aff=Zap〈=HE מצאתי עוד אחד.. http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1669 עוד משהו ה"עומס"- אום, צריך להיות גבוהה יותר או נמוך יותר ומזה אומר? אני ישמח אם תציאו לי מה שווה לי לקנות.. תודה רבה! אמיל.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב, אין לי דרישות ספציפיות (בגדול אני גם משחק במחשב וגם רואה סרטים / סדרות) ואני רוצה להוציא סכום של לא יותר מכמה מאות שקלים. אני יודע שפעם היו תמיד איזה סטנדרנט מומלץ של ATP3 וכו' והיום כבר אין אותם, אז רציתי לדעת מה כן מומלץ (אשמח לקבל המלצות גם ל 2.1 וגם ל 5.1 או כל מה שעולה על דעתכם).
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימושים הם: 75% משחקים 15% אינטרנט 10% סרטים אפשר שהיו:2.0,2.1,5.1 חושב יופי. סאונד טוב
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
-
מחפש רמקולים שנותנים תמורה לכסף. בפוסטים האחרונים בעניין לא ראיתי כל התייחסות לרמקולים זולים בפורום בדפים האחרונים... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכנן לקנות את הרמקולים ATP3 ש מתוצרת Altec Lansing. יש לי כרטיס קול O/B די פשוט, רציתי לשאול האם זה ייפגע פגיעה משמעותית שתוריד את הכדאיות של הקנייה? או שאני יכול לקנות בלב שלם את הרמקולים האלה? תודה מראש, תומר.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מצאתי מגבר די ישן אבל במצב טוב נראה יש לו שקע אמריקאי וההספק שלו אם אנלא טועה זה עד 100 וואט עכשיו חיברתי לו מעביר לשקע ישראלי שכתוב עליו עד 25 וואט האם זו יכולה להיות הסיבה שהמגבר לא נדלק?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש ב3 כבלים מחוברים(צהוב אדום ולבן) יש לי כניסה של S-Video בכרטיס טלוויזיה ובyes האם לקנות כזה כבל? והבנתי שהוא לא מעביר אודיו אז מה אני אמור לעשות עם זה? להשאיר רק את כבל האחד שמעביר אודיו מתוך ה3? וגם לממיר שלי יש כניסת scart אני חושב. מה זה נותן? בקיצור איך לחבר את הכרטיס טלויזיה(win-tv pvr 150) לממיר שלי בצורה הכי טוב תודה רבה רבה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לשמוע על אוזניות איכותיות לנגן MP3, האוזניות שיש לי כרגע (ב-50ש"ח של Sanyo), לא מתפקדות במקומות שבהם יש רעש. הייתי רוצה לשמוע על אוזניות טובות שלא תהיה לי איתם בעיה גם במקומות רועשים ושיתנו איכות צליל טובה. אני לא פריק של איכות אבל אני אשמח לאוזניות קצת יותר נורמליות מאלו שיש לי כרגע. הנגן הוא מהפשוטים של Ergotech, האם האיכות ברובה קשורה באוזניות או בנגן? האם יהיה הבדל? (נ.ב, אם אפשר מחיר נורמלי , יש עוד דברים בתכנון ) תודה, מתן.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת של itt 5.1 http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=br5020s&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=39&aff=Zap〈=HE החיבור של המערכת מצד אחד הוא http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20728 הזכר וצד שני 6 חיבורים לdvd איך אני יכול לחבר אותו למחשב והאם ישמוע 5.1 במחשב ???
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
האור אצלי בחדר זב נאון והוא נדלק בשלבים יענו מהבהב קודם זה גורם לרמקולים לעשות קולות מחרידים למה זה קורה?
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום,,.. יש לי PS3 שכרגע מחובר עם HDMI לLCD של TOSHIBA 32", אבל מדי פעם אני רוצה לחבר אותו פה בחדר ולהנות גם מאיכות HD על מסך המחשב. אז לחבר ישירות למסך - בלתי אפשרי מכיוון שהוא לא תומך בHDCP ולקנות את המכשיר שמסיר את הHDCP יעלה הרבה כסף ואני אוותר על התענוג של המכשיר הענק הזה והכבלים שלו מסתובבים פה. אז חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה עם חיבור HDMI שתומך בHDCP, קיים דבר כזה? ואם כן, למרות שהמסך לא תומך בHDCP, אני אקבל תמונה? (המסך מחובר בDVI) ואם לא, אז ישנם כרטיסי טלוויזיה שתומכים בקומפוננט? זהו גם פתרון לא רע, האיכות בקומפוננט לא נופלת בהרבה מHDMI אני ארשה לעצמי להתפשר על איכות של קומפוננט.. תודה רבה לעוזרים (: עריכה: בקשר לאם הכרטיס מסך תומך בHDCP, אני לא בטוח אבל אני חושב…
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אהלן, אני ניצול של ה-Gmini220 של ARCHOS. נגן מבוסס הארד-דיסק שאחרי חצי שנה של שימוש, ככה פתאום, התקלקלה לו הבטרייה. לא נפל, לא קיבל מכה. פתאום, יום בהיר אחד, במקום לנגן חמש-שש שעות, היה מנגן רבע שעה. שלחתי חזרה לארה"ב לתיקון, ארקוס במקום לתקן שלחו נגן חדש, אחרי חודשיים הוא התפגר. אפילו לפרמט אותו אי אפשר. אז שתדעו, אם מישהו יבקש מכם עצה בנוגע לנגן הזה. גם קראתי באינטרנט על אנשים נוספים שסבלו מבעיות [בעיקר סביב הבטרייה]. עכשיו, אחרי הכוויה מארקוס, החלטתי לקנות נגן פלאש ולרדת מעשרים גיגה לגיגה בודד. אני רוצה נגן שאפשר יהיה לקבל שירות פה בארץ אם יהיו בעיות איתו ואני רוצה שיהיה אמין, שלא יעשה בעיות ושתהיה לו איכות סאונד טובה. מוכן להשקיע בסביבות האלף שקל. קראתי שהנגן של …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם, אני מחפש טלויזיה בגודל של בערך 55 אינץ'. תקציב: בסביבות 7500. מרחק: בסביבות 3 מטרים. מטרה: סדרות, סרטים וספורט (הכל בסטרימינג מהמחשב). יש המלצות לדגמים ולהתאמת הגודל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממתכוון כנראה לקנות השבוע IAUDIO G3 ואני כמעט בטוח שאני הולך לקנות את ה PX100 טוב וויתרתי על ה PX100 הן לא מתאימות לי האם ל CX300 באמת יש טרבל צורם?
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי מערכת קולנוע ביתי עם רסיבר ו5 רמקולים וסאב הבנתי שהסאונד הכי טוב למערכת הזו זה DTS רציתי לדעת איך אני יכול לצרוב או לנגן במחשב את הDTS ולצרוב לDVD בצורב מסחרי של פיליפס DVR75 שמעתי שצריך כרטיס מיוחד או משהו כזה בבבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי את הכרטיס מסך ( 7900GS ) ל LCD בעזרת כבל קומפוננט והתוצאות מעולות. רק יש בעיה קטנה, בסרטים שניסיתי לראות, לא רואים את הסרט על כל המסך.... ההגדרות: פורמט הטלויזיה שבחרתי הוא 720P HDTV רזולוציה: 1280X720 האם אני גם צריך להוריד סרטים באיכת 720P ואז אני אראה את הסרט על כל המסך או שיש אופציה לשנות משהו בשביל לראות אותו על כל המסך ולא רק חלק? אגב, שלא תחשבו שזה חלק קטן, אני רואה מלבן קטן יחסית לטלויזיה, ויש המון מקום פנוי בצדדים. אשמח לקבל עזרה. תודה מראש, יניב (:
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
האיכות של הכרטיס המובנה בלוח אם מתחילה לא להספיק לי. אני לא אודיופיל, אך לאחרונה הרגשתי כמה פעמים, כשאני משווה לAudigy 2 ZS במחשב הישן - שהמובנה של realtek קצת מזייף (מה גם שמידי פעם ניתן לשמוע רעשים שנובעים מהפרעות PCI ככל הנראה, נגיד כשמזיזים את העכבר). אז הייתי מעדיף משהו שלא נופל מהAudigy 2 ZS, ועדיף גם שתהיינה אפשרויות שליטה מתקדמות לפחות כמו בדרייבר של Creative (שליטה בכל רמקול בנפרד, bass/treble, אולי גם אפשרויות CMSS למיניהן, למקרה שמתישהו כן תהיה פה מערכת surround (כרגע יש 2.1 פשוט). יש המלצות?
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן..אני מעוניין להתחיל ליצור טראנס ומספר שאלות בתחילת דרכי בתור כותב..מודרני חח..(עשיתי בעבר כמה דברים קטנים ב impulse tracker..) אז ככה: כרגע יש לי קיובייס 3 sk שעשיתי כמה דברים ממש מינימלים..המטרה רק יצירת טראנס.. המחשב הוא AMD Sempron 2500 1GB ddr כרטיס קול on board רמקולים logitech x220 למחשב -בקיובייס אחרי שאני לוחץ על פליי זה אחרי אזה שניה רק אז מנגן וכנל כשאני מפסיק..בנוסף הbass line והתופים לא נשמע רציף לעיתים ..אני מניח בגלל שזה מהיר מידי-עבודה קשה מידי ל"כרטיס קול" הנוכחי.. 1.א. האם כרטיס קול בלבד מספיק כדי לפתור תבעיה או שצריך גם מחשב חזק בנוסף? - איזה כרטיס קול אתם ממליצים בתור התחלה? המליצו לי על esi julia..איך הוא? -על מה אני צריך להסתכל כשאני קונה כר…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
32LG50FR איך הדגם הזה משיהו מכיר ? סכום עד 3000 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם חג שמח האוזניות שלי נשברו לגמרי הודות לאחי הקטן ואני צריך אוזניות חדשות לגיימינג בסביבות 400-500 שקל שיהיה מבודדות מרעש שלא יכנס רעש ושיהיה מיקרופון ומהארץ יהיה עדיף עם יהיה מIVORY KSP או BUG אין לי כרטיס קול מיוחד או משהו רק מהלוח אם שלי שזה Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 תודה לכל מי שעוזר כי אני צריך לקנות אותם עוד השבוע וזה קצת דחוף
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שמעתי פה המון דעות והרבה דיונים על נגנים בעלי נפחים מדהימים מ5GB עד ל 40,היו עם מסכים ציבעוניים והמון אפשרויות כמו מחשב קטן והמכיר דומה מואדדדדדד רציתי לישאול אם אני יכול בתור חובב אנימה(מושבע ותקוע עמוק בתחום)יכול לשלב בקנית מכשיר 1 נפח איחסון של נגיד 2-10 ג'יגה להעברה/שמירה של קבצי מחשב(MKV/OGG/AVI)עם קריאת MP3 ברמה טובה(לא לבייש את MX200 שלי בבקשה)רצוי כמה שפחות דחוס בפיצרים וכמה שיותר זול(גם על חשבון נפח)אין לי שמץ על איזה תווח מכירים מדובר אבל אני צריך בין 2-10 ג'יגה רצוי חיבור כמה שיותר פשוט אם לא צריך DRIVERים אז תבורכו. מדובר במכשיר בעל 2 מטרות לישמוע מוזיקה באוטובוסים וכלי תחבורה(בדרך לחבר)להגיע למחשב ולהיתחבר בקלות וכמה שפחות סיבוכים(5 דקות ואני ממלה את כל הזי…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס קוול ישן של קריאטיב AEW 64 ויש לו שתיי יציאות אז הייתי רוצה לדעת מה פשר כל אחת ומה ההבדל בינהן
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-