אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
היי. יש לי מגבר ישן של מרנץ, בלי יציאה מיוחדת לסאבוופר. הבנתי שאני יכול לחבר את הסאב אל המגבר ממש כמו רמקול (תחת System2). השאלה הראשונה היא, במגבר עצמו: האם יש חשיבות ל"שמאל" או "ימין", או שזה לא משנה לאלה מהצדדים אני מחבר אותו? ועכשיו: בקשר לסאב עצמו, יש 8 קליפסים של מינוס ופלוס (אני מניח שבשביל 2 סטים מלאים של רמקולים?), ושני חורי RCA שרשום לידם Low-level input, או משהו בסגנון. לאן אני מחבר את החוט? אם זה לקליפסים, האם יש חשיבות היכן? ואם זה ל- RCA, א איזה כבל אני צריך פה בדיוק? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי רמקולים ATP3 שמשמשים להאזנה למוסיקה וקצת סרטים. אני עומד לרכוש מחשב חדש, ואין לי תקציב לרכוש כרטיס קול יקר. שאלתי - האם רכישה של כרטיס קול בסיסי ב- 100 ש"ח תתן שיפור כלשהו על פני שימוש בכרטיס קול מובנה? או שזה סתם לזרוק כסף? למשל חשבתי על קריאייטיב 5.1 הבסיסי: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=24_433&products_id=4510 תודה!
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
נראה לי נשרף לי היציאה של המיקרופון בכרטיס עכשיו אני מתלבט בין כרטיסים, חשבתי על אלה: creative-Sound Blaster Audigy Value creative- live 7.1 24bit אם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים הזה תציעו...
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הטלויזיה: Primeview XHD32 אני רואה סרטים דרך המחשב הנייד שמתחבר לטלויזיה דרך כבל HDMI עכשיו בזמן הצפיה בססרט כאשר יש תזוזה יש בתמונה מין חיתוכים כאלה.. האם זה מהטלויזיה או יכול להיות מהכבל של הHDMI? ככה בנויות טלויזיות הLCD? או שמא הכבל ש קניתי גרוע? (הוא עלה לי 50 שקל)
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום. לאחר מספר רב של נסיונות הגעתי למסקנה שהכרטיס קול שלי פשוט לא מספיק טוב להקלטות. אני מחפש כרטיס קול של לפחות 5.1 שמקליט באיכות טובה, ושלא ישבור את הכיס יותר מדי. אני גם צריך המלצה למערכת רמקולים 5.1 שלא תעלה יותר מדי כסף גם. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
היי, אני בימים הקרובים יכול לרכוש מארה"ב אוזניות. כרגע יש לי את הHD 202 ואני רוצה להשתדרג בהרבה לאוזניות בערך ב100$. אני משתמש באוזניות בבית כך שלא חשוב לי סגורות או פתוחות אלא הנוחות. אני בשתמש בהם להכל כלומר: מוזיקה (פופ, רוק, קלאסי, שחורה), משחקים וסרטים, מה שאומר שיש חשיבות לבאס איכותי ומהיר. אחרי מחקרים באינטרנט הגעתי לפיינליסטים ואני צריך עזרה לבחור בניהם: AKG K81DJ (55$) equation RP-21 (100$) alessandro ms1 (100$) Sennheiser HD 555 (100$) Sennheiser HD 280 (60$) audio-technica ATH A700 (120$) Grado SR-80 (95$) אני יודע שהבאתי מבחר די גדול הבעיה היא שלא יצא לי לנסות אף אחד מהם ואני צריך להחליט בימים הקרובים ולכן אני אסמוך עליכם. נ.ב מישהו מכיר חנות באזור המרכז שפתו…
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, אני מה שנקרא גיימר ואני מתבלט בין שלושה אוזניות שהם בסביבות אותו מחיר: 1. Sennheiser HD201 http://www.sennheiser.com/sennheiser...sf/root/500155 מחיר: 150 (ד"א האם יש הבדל בין גרסאת הDJ לגרסאת הGAMING?!) 2. Logitech Precision Gaming Headset http://www.logitech.com/index.cfm/ga.../2986&cl=us,en מחיר: 120 3. AKG K 412 P http://www.akg.com/personal/cproduct...nguage,EN.html מחיר: 140 תודה, עילם.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, אני מה שנקרא גיימר ואני מתבלט בין שלושה אוזניות שהם בסביבות אותו מחיר: 1. Sennheiser HD201 http://www.sennheiser.com/sennheiser...sf/root/500155 מחיר: 150 (ד"א האם יש הבדל בין גרסאת הDJ לגרסאת הGAMING?!) 2. Logitech Precision Gaming Headset http://www.logitech.com/index.cfm/ga.../2986&cl=us,en מחיר: 120 3. AKG K 412 P http://www.akg.com/personal/cproduct...nguage,EN.html מחיר: 140 תודה, עילם.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
קניתי מחשב (שטרם קיבלתי) עם כרטיס מסך Radeon HD3450 של Sapphire. יש לי טלוויזיית LCD של SAMSUNG בגודל 32" עם כניסות : HDMI/DVI, PC, RCA האם אני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות באופן זה סרטים? איזה כבל אני צריך? האם רכיב נוסף כמו כרטיס טלויזיה ישפר משמעותית את איכות התמונה? אם כן, איזה כרטיס מומלץ? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה אני צריך כדי שאני אוכל להתחיל וללמוד, אני יודע תיאוריה ומנגן אם צריך ידע מוזיקלי מוקדם כדי להתחיל ללמוד. כבר ניסיתי לברר קצת ואמרו לי שבשביל להתחיל אני אהיה חייב לקנות מקלדת שליטה ב600 שקל מינימום ואיתה גם כרטיס קול בערך באותו מחיר. אשמח לקבל המלצות על מקלדות\חנויות\כרטיסי קול או בכלל עזרה לאיך להתחיל מה אני צריך לעשות\לקנות\ללמוד לדעת וכו', ICQ: 226978874 MSN: nyrc@widnowslive.com תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות (חוץ ממרום כלי נגינה) שבה מוכרים ספוגיות עור או דמויות עור (PLEATHER) של בייר? אני גר בירושלים ומאוד קשה לי להגיע לרמת גן בשביל הספוגיות. צריך שהפאדים יתאימו ל EQUATION RP21 מוכן לשקול אפילו משומשות אם מישהו גר בירושלים ומוכן למכור.... בדקתי אצל אבי יפה ואין להם...
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הבנתי שלשימוש של קצת מהכל הכי טוב זה 2.1. הייתי רוצה לקבל מכם המלצה למערכת 2.1 טובה בתקציב של 200-250 ש"ח. תודה מראש, חן
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אז ככה לפני איזה שבועיים פתחתי דיון ושאלתי אם כדאי לי לחבר מגבר ישן של SONY למחשב (D705) ואמרתם לי שיכול מאוד להיות שזה יהיה לא רע בכלל. היום סוף סוף התפניתי והתחלתי לפרק את המערכת במטרה להוציא את המגבר (חמישה חלקים כולם על המגבר במקום מאוד נמוך וצר - קשה ) אני חיברתי את זה למחשב בעזרת חיבור כזה: את הPL הקטן (קוראים לזה PL, נכון? :ם ) חיברתי לכרטיס קול שלי במחשב (מובנה) ואת הRCA אודיו חיברתי ל-Video 1 במגבר במקומות המתאימים (בIN). עכשיו מאותו ערוץ (Video 1) הוצאתי שני חיבורי RCA (אודיו - אדום לבן) שיתחברו למערכת סטריאו לכניסת AUX/VIDEO (אני לא יודע אם אפשר לקרא לה ככה, מיני סטריאו חמוד כזה) .Aiwa NSX BL14 עכשיו ניסיתי להפעיל את המגבר ואת המערכת ואני שומע ממש …
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, אני אשמח לקבל המלצה על אוזניות (חוטיות) איכותיות, בעיקר לשימוש ביתי. הדרישות שלי הן - איכות סאונד, אוזניות קשת גדולות (שמכסות את כל האוזן) - עם עדיפות לכך שכל אוזניה תשב על "ציר" משלה, ושיהיה נוח לשבת איתן לאורך זמן. מבחינת מחיר - אני מחפש משהו שלא יעלה יותר מ$85 בארה"ב (שם אקנה אותן). אני לא ממש מבין בתחום, אז אשמח לקבל הכוונה לשמות של דגמים - ומשם אני כבר אחפור לבד בreviews תודה מראש, דודי.
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הסט רמקולים הנ'ל של לוגיטק כמעט שנה עכשיו שהם במצב סטנד ביי , לפני שבועיים התחילו להיות קולות של טיקים קטנים כאלה בזמן לא מוגדר ועכשיו התחילו קולות כמו של רמקולים ישנים שמגבירים עד הסוף בלי מוסיקה יש רעש של כזה טזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז בקיצור זה ממש מפריע ומעצבן, יש את הטזזז גם שהמרמקולים עומדים ללא מוסיקה בווליום חלש
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, אחריי שהאוזניות שקיבלתי עם הZVM שלי נהרסו (החוט התנתק קצת מהפלאג ועכשיו הסאונד פגום), החלטתי לקנות חדשות. על אילו אוזניות אתם ממליצים בתקציב של עד 200 ש"ח לMP3? השימוש הוא לא לריצות או חדר כושר וכאלה... ראיתי שיש את הEP630 של קריאייטיב ב180 ש"ח. איך הן? (מבחינת איכות והכי חשוב עמידות!) הבנתי גם שיש זיופים, איך אני יכול לזהות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני העליו המאושר של סנסה קליפ 2GB. האוזניות שקיבלתי עם הסנסה נהרסו לי ממש מהר,ולכן אני מחפש להחליף אותן. אז האוזניות צריכות להיות נוכות להליכה,כלומר לא אוזניות קשת שאני אלך איתם ברחוב אז אני אוזניות כפתור,מאחורי הצוואר,אוזניות כאלה שמחוברות לחוט שונה ונתלות על האוזן. בקשר ל IN EAR,אני לא בטוח כי אני זוכר שניסיתי אותם פעם אחת ולא התאים לי,יש אולי חנות שניתן למדוד בה אוזניות כאלו ? תקציב עד 200ש"ח/58$ מE-BAY כולל משלוח,תודה מראש! שמעתי על המלצות לגבי האוזניות הללו : http://cgi.ebay.com/New-Orginal-Sony-MDR-EX71SL-EX71-Earphone-FREE-SHIPPING_W0QQitemZ310051413522QQihZ021QQcategoryZ111693QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem בארץ הם עולים בערך 250,אם אני …
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם לוח אם של גיגהבייט 780 וכרטיס מסך של ati hd3200 התקנתי את המחשב והכול הלך יופי. אבל כשאני מנסה לחבר אותו לפלזמה עם כבל hdmi הוא לא מצליח לקבל תמונה. בכמה מקרים היה תמונה לשנייה וזהו . כשאני מעלה את המחשב בזמן שהפלזמה מחוברת הוא מראה לי את המסך עלייה עד לרגע שווינדוס עולה ואז מת. ניסיתי לשחק עם הרזולציה אבל זה לא עזר אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
הבעיה שאני לא מצליח להגדיר אותו כמו שצריך, למשל אני מפעיל סרט כל שהוא, את הקול אני שומעה דרך הסאב מאוד חלש ואת המוסיקה אני שומע דרך הרמקולים. אני משתמש אם תוכנה של realtec hd audio manager תודה.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
במפרטים לקולנוע ביתי שמופיעים באתר ממליצים על מארזים מסוג desktop שהם בדרך כלל יחסית גדולים. מה בקשר למארזים low-profile? ניתן לבנות HTPC על פי המפרטים סביבם? מי יכול להמליץ על מארז low profile לא יקר?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי את המערכת הנ''ל ויש לה שני רמקולים אשר מחוברים לסאב, והסאב מחובר לדיוידי עצמו( על ידי חיבור I-LINK?) רציתי לדעת אם יש אפשרות שאני יביא עוד 3 רמקולים (1 סנטר ו2 אחוריים) ויחבר אותם לדיוידי על מנת לקבל סראונד? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רכשתי 2 מחשבים חדשים (זהים) לבית, התקנתי את כל הדרייברים שהגיעו עם הדיסק של לוח האם (כולל כרטיס קול שהוא BUILT IN), אבל אני לא מצליח לשמוע Sound, נראה שלא מותקן משהו חיוני, להלן תמונות מסך עם פרטים חשובים, אשמח לספק כל פרט נוסף שדרוש. התקלה זהה בשני המחשבים (התקנתי XP PRO) חשוב לציין שלמרות שבמנהל ההתקנים אין שום התקן עם סימן שאלה צהוב, לעיתים לאחר ריסטרט המחשב מודיע על חומרה חדשה שנמצאה (אני מניח שזה כרטיס הקול המובנה), אך לא מוצא דרייברים (גם לא בדיסק). מה עושים ? (אולי מורידים דרייברים מהאתר של יצרן לוח האם ? אם כן, לא מצאתי...) תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שמציקה לי בזמן האחרון כשאני מחבר את המחשב למגבר . על ידי כבל בעל יציאה אחת מהכרטיס קול שמתפצלת לשנים(אדום , לבן ) יש לי הפרעות בסאונד הכוונה היא שיש קול רקע מעומעם לכל אורך הסרט , אבל עם אני מחבר לTV אז אין את קול הרקע המעצבן שמקשה על צפייה בסרט. האם זו בעיה במתח או בכניסה של ה AUX במגבר או שהכבל לא תקין בבקשה עזרו לי אני משתגע!!!!!!!!!!!!!! נ.ב ניסיתי לחבר את הכבל גם לכניסה אחרת במגבר כמו VTR 2 וכד' הכרטיס קול הינו כרטיס קול מובנה על לוח של ASUS A8N E AMD תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
הכניסה של המיקרופון שלי לא עובדת עם או בלי מיקרופון. ברגע שאני מוריד את ה"השתק" וקצת מגביה מיד יש רעש חזק מהרמקולים. למיקרופון זה לא כ"כ חשוב לי, אבל הכניסה משמשת לצליל הקיפי (5.1). זהו כרטיס קול מובנה (AC97). אני רוצה לדעת אם זוהי בעיה בחומרה או בעיה בדריבר. (חיברתי כרטיס קול אחר וכל הכניסות שלו מתפקדות) תודה מראש.... :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אז ככה...אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות כי רמקולים זה לא אפשרות בשבילי. אין אפשרות לחריגה מהמחיר. חשבתי על כל האוזניות של ה-5.1 אבל אני לא יודע אם עדיף אותם על סטריאו או משהו אחר אני צריך המלצה אם לקנות אוזניות 5.1 או סטריאו או כל דבר אחר ובנוסף המלצה לאוזניות (מאיזה סוג שתגידו שהוא טוב) אני בעיקרון צריך את האוזניות למשחקים ומוזיקה כי סרטים אני רואה לעיתים מאוד רחוקות. והכי חשוב!!!-האוזניות צריכות להיות אטומות לרעשים חיצוניים...דיבורים, טלויזיה...כל מה שעושה רעש ;D
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-