עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי יש לי לוח מסוג Gigabyte GA-G33M-S2L וכשהורדתי את הדריבר החדש לכרטיס קול היום שמתי לב לתוכנה נסיונית שבחינם בשם 3D Sound Back הורדתי והתקנתי ויש אופציות כדיי להגדיר משחקים וצריך לסמן היכן ולא ממש הבנתי מה התפקיד או המטרה של אותה תוכנה... יש לכם מושג? מכירים? (אולי היא כמו ALCHIMIA של קראיטיב) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  2. Started by TermiNal,

אני רוצה עברית באייפוד שלי!!! לפני שבוע וקצת אני ואלון (S.I.K Snake) החלטנו שהגיע הזמן לשלוח לאפל אימייל בנושא, שלחתי, ומה קיבלתי - כלום! זה המכתב ששלחנו - (לכתובת האימייל הבאה - http://www.apple.com/feedback/ipod.html) I live in Israel and I am very pleased with my iPod but the lack of Hebrew support really bothers me, so I wanted to ask you when the iPod will have Hebrew support. Thank you, Tomer. כן, קצר, אבל די ממצה את העניין. אגב, אני אשמח אם עוד אנשים יכתבו להם בנושא, חשוב להסביר להם שכל מה שהם צריכים לעשות זה להוסיף פונטים עיבריים, אין טעם לתרגם את כל התפריטים לעברית. אני מאמין שאם הרבה אנשים יכתבו הם יענו בסוף. אה, ושתפו אותנו בהצעות שלכם ובמכתבים שת…

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  3. Started by pk1,

יש לי כרטיס קול Onboard של: C-Media CMI8738 4-channel AC '97 Codec SiS 962L S/PDIF out interface יעבוד אצלי 2.1 ובאיכות טובה? אני מחפש רמקולים 2.1 למשחקים בעיקר. מה כדאי לי לקנות בתקציב של 250 שקל?

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  4. Started by big mam@,

אחרי שההורים שלי חזרו מחו"ל ולא מצאו בשום חנות אייריבר אז החלטתי להזמין בארץ. מאיפה הכי כדאי להזמין אייריבר H10 במחיר הכי נמוך ומשלוח חינם? מפה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=8977

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  5. Started by ake,

ברשותי מערכת סטראו ישנה של yamaha בעלת שתי רמקולים . לכל רמקול יש שני חוטים חשופים(אדום ושחור) שמתחברים בעזרת קליפס אל המערכת אני רוצה לחבר את הרמקולים האלה למחשב שלי, איך אני יכול לעשות זאת מבחינת החיבור ?

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  6. Started by yosi-m,

הרמקולים האלה http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/GB/EN,CRID=2,contentid=5047,detail=2 נימכרים ב 500 שקל בחניות, עכשיו יש לי שאלה שלא ממש מצאתי את התשובה אליה, האם בסט הזה יש מגבר לרמקולים ? כתוב באתר שהרמקולים מוצאים סה"כ 71W RMS , ז"א שיש להם גם מגבר שמוציא 71W או צריך לקנות בניפרד ?

• 12 תגובות
    • 935 צפיות
  7. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3081251,00.html שמעתי את המערכת (קרוב משפחה "ייבא" מבריטניה) והיא לא גרועה בכלל היא בסולם של 1-10 היא 8 אם אפשר עוד תגובות של אנשים ששמעו אותה

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  8. Started by motorishta,

יש לי כרטיס של creative live בסביבות השנתיים כעיקרון אני בלחצת שמעתי איתו מוסיקה או מה שלא יהיה ורק עכשיו שמתי לב שהוא לא מוציא לי צליל נקי בכלללללל גם כשאני מחבר רמקולים פשוטים של מחשב וגם כשאני מחבר את ה"מערכת קולנוע ביתית" למחשב יש לי סאונד כאילו שהרמקולים לא סוחבים בגרוש מה הבעיה פה? אולי עדכון לכרטיס? אם כן אז תביאו לי לינק לעדכון הכי טוב שיש לכרטיס הזה תודה

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  9. Started by DMaster,

שלום לכולם. אני מחפש אוזניות למחשב ולטלויזה.. חשבתי על זה קצת ואני רוצה שהן יהיו אלחוטיות. עד עכשיו החוט של זלמן (שזה ואחד חוט) הספיק להיפגע דיי הרבה והוא מחוזק באיזולירבנד שמתי עין על ה IS 380 שניתן לקנות בארץ במחיר סביר וה RS130 / RS140 שניתן לקנות באיביי. הם שווים משהו? איזה מבין הדגמים טוב יותר? האם יש דגמים אחרים שכדאי לשקול? לא רוצה להיפרד מיותר מ 600-500 שקל.. אני יכול להזמין מאיביי או מכל חנות אחרת ששולחת לארץ.

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  10. Started by Tov_Tov,

מה אתם אומרים על המערכת הנ"ל אני מחפש מערכת לחדר ילדים.. רצוי שיהיה חיבור USB ודיסק MP3 וקריאת טאגים .. המערכת הזאת שווה את הכסף ? http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=MCM233&Cat2Cat1ID=148&Cat2ID=789&aff=Zap〈=he מה זה אומר 20W ? היא עוצמתית ? תודה מראש בן.

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  11. Started by NuXeR,

איזה רמקולים אני יכול להשיג שיהיה טובים ואיכותיים ואני הולך להשתמש בהם לטלוויזיה , מחשב - משחקים ו-MP3. אבל אני צריך את הכי זולים שאפשר להשיג תודה.

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  12. Started by yotam.m,

שלום לכולם מחפש המלצה לגבי רמקולים בתקציב הנ"ל. הבנתי שמערכת 2.0 איכותית תיהיה עדיפה על זוג רמקולים וסאב (תקנו אותי אם אני טועה). שמתי עין על ה-SOLO6c של Microlab שבדיוק נכנסים לי בתקציב. הייעוד העיקרי של הרמקולים הוא מוזיקה אם כי גם סרטים ומעט משחקים הם צד בעיניין. יש עוד הצעות בתקציב הזה או שה-Microlab הם הבחירה הטובה ביותר? תודה

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  13. היי. שמתי לב שכשאני מגביר את הווליום ברמקולים יותר ממה שאני שומע בד"כ אז יש כזה צליל מלוכלך ברקע. ברמקולים זה לא הפריע לי כ"כ כי אני לא שומע חזק כ"כ, אבל עכשיו קניתי אוזניות (אלסנדרו MS-1) ועכשיו אני שומע את זה בווליומים רגילים וזה די מציק. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? חיברתי את האוזניות גם למערכת סטריאו שלא קשורה למחשב וגם שם זה עושה את זה. חשוב לציין שהצליל המלוכלך הזה נשמע תמיד ולא קשר להאם יש מוזיקה פועלת או לא. תודה! -------------------------------------------------------------------------------- אם זה באמת הכרטיס קול, על איזה כרטיס קול אתם ממליצים עד 300 שקל?

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  14. Started by tom123p,

מחפש רמקולים שנותנים תמורה לכסף. בפוסטים האחרונים בעניין לא ראיתי כל התייחסות לרמקולים זולים בפורום בדפים האחרונים... תודה מראש!

15. Started by pwntigo,

שלום, אני רוצה לקנות טלוויזיה לחדר עד 3000 ש"ח אין עדיפות לפלזמה או LCD גם בגלל שאין לי מושג מה ההבדל ביניהם מרחק צפיה יהייה לא יותר מ 3 מטרים. גודל בערך 26 אלא אם כן יש משהו יותר טוב במחיר הזה. חשוב שתיהייה תמונה טובה!

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  16. הלכתי לאיבוד עם כל ההיצע הזה בשוק. לא רוצה להשקיע כסף יותר מדי אבל רוצה איכות נורמלית כרטיס קול שיתן 5.1 באיכות טובה יותר מהאונבורד אוזניות הייתי משקיע יותר אבל כל האוזניות גם היקרות יותר מלאות חסרונות לכן אני מבקש המלצה לאוזניות בערך ב250 שח עם מיקרופון טוב עם ביטול רעשים וסאונד כמובן שלא יבייש את הפירמה

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  17. Started by yuval_weinbe,

אני רוצה לחבר אורגן למחשבב שלי שיתחבר למידי. אני חושב אבל שאין לי שקע במחשב. הכרטיס קול שלי הוא מובנה על הלוח אם (nvidia, אני חשוב, או שאני מתבלבל בשם של רכיב אחר במחשב), איך נראה השקע? אם באמת אין לי שקע, איך אפשר אז לחבר? יש מין מתאם או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  18. שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון בכל מקרה, יש לי DVD של APEX מס' 851 ורציתי לדעת האם הוא קורא קבצי MKV? לפני שאומרים לי לצרוב ולבדוק, אני זוכר בדקתי פעם קובץ כזה והוא קרא לי ועכשיו לא (הוא חדש) השאלה היא האם יש גם סוגים שונים של הקובץ? או משהו אחר. לםי ההגיון הוא גם אמור לקרוא את הקבצים הללו מכיוון שיש לו חיבור HDMI ואחרת בשביל מה (למרות שהקובץ לא רשום כנתמך) אשמח לתגובה ממי שיש לו את המכשיר תודה רבה

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  19. Started by naorai,

אהלן, אני מתלבט בין ה- Z2300 ל- SOLO 7... הרמקולים הולכים להיות מחוברים לנגן MP3, בעיקר למוזיקת רוק \ רגאיי \ קלאסית... חוץ משני אלה, יש המלצות עדיפות מבחינת עלות \ תועלת?

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  20. Started by kikkler,

מה יהיה מחיר הוגן לשלם תמורתן ביד שניה, בהנחה שמצבן טוב? כרגע המוכר מבקש 300, וזה נראה לי מעט מופרז

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  21. שלום אני מעוניין לרכוש טלוויזיית lcd של 32 אינץ'. מה יתחבר לטלוויזיה- מחשב, יס רגיל, dvd, מערכת(2.1-4.1) שימוש- משחקי מחשב(יריות), יס באיכות רגילה, dvd מרחק צפיה- 2.20-3 מטר תקציב- מוכן להשקיע עד 2500 ש"ח. אני לא כל כך מחפש חנויות מסויימות, אלא שמות של דגמים ומחיר ממוצע שלהם כי יש לי חנות שאני מתכוון לקנות בה. במקרה שלא יהיו להם את הדגמים. יש לכם המלצות לחברות שהמוצרים שלהם לרוב איכותיים, או המלצות לאיך לבחור? נ.ב אשמח גם אם תמליצו לי על מערכת של 2.1 עד 600 ש"ח(יש לי עוד 2 רמקולים להוסיף) ואם אפשר אז שתהיה לי האפשרות להוסיף גם סאב. תודה רבה. -בן

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  22. אני מחפש לקנות אזניות ל- i7 של Cowon. כעקרון, מה שאני רוצה זה שהן יהיו טובות בעיקר עם רוק וג'אז.. למרות שאני מקשיב גם לעוד סגנונות אבל זה החלק הארי בנגן. התקשיב שלי הוא 200-250 ש"ח, אני באמת לא רוצה להוציא יותר מזה על אזניות ניידות. אני לא רוצה אזניות כפתור או כאלה שנכנסות לאוזן כי זה מציק לי, אני מעדיף משהו שיושב על האוזן (אבל לא משהו ענקי - circumaural ) עד עכשיו חשבתי על porta pro או ksc75 של koss, אם יש לכם הצעות טובות יותר, כולי אוזן. ואם כבר, מה ההבדל בצליל בין 2 הדגמים הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  23. היי, רכשתי לא מזמן את הממיר החדש של יס yesMaxHD, שבו אני יכול להקליט וגם לצפות בתכנים באבחנה גבוהה אך הטלוויזיה לה הוא מחובר לא תומכת בHD והוא נמצא שם רק לבנתיים. היעוד האמיתי שלו הוא להיות על המחשב שלי, אני רוצה לחבר אותו למסך של המחשב שתומך בHD ושאני אוכל לעבור בין מצב מחשב לבין מצב טלוויזיה. המסך שלי הוא 2253BW של סמסונג והוא לא תומך FULL HD הוא רק 1680X1050 ויש לו יציאת DVI וVGA... בעקרון אני הצלחתי לחבר לDVI קונברטר לHDMI ואז לחבר את הממיר אליו אבל הייתי חייב לנתק את הכבל של המסך ובלה בלה בלה... וגם לא שמעו את הרמקולים כי זה מחובר רק למסך ולא למחשב.. קיצר אני צריך כרטיס טלוויזיה שתומך בHD אבל זה לא הבעיה. הבעיה היא שאני לא צריך כרטיס שגם עורך ומקליט כי זה לא מעניין א…

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by jambo7,

שלום יש לי רסיבר של פיוניר ורמקולים של Pure Acoustics נשמע לי שהם mid range ( לא שומעים מספיק טוב את הצלילים הדקים\גבוהים) השאלות האם אני צריך לקנות אקולייזר האם אני צריך לקנות טוויטר האם יש אפשרות להוסיף טוויטר לרמקולים האם אפשר לחבר לרסיבר רמקולים של מחשב ( יש לי סט טוב) בקיצור מה אני צריך לעשות תודה

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  25. מה דעתכם על האוזניות האלו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2636_2662&products_id=19462 אני רוצה לקנות אותך לא במטרה לאיזה מערכת אודיופילית מדהימה, אלא לשמוע משחקי מחשב טוב, וגם מוסיקה מן המחשב (FLAC או MP3) ומחפש משהו איכותי (אפילו מאוד) אבל לא מטורף (לא כמו ה650 שעולים פי שתיים וצריך מגבר גם וכו') מה דעתכם על האוזניות האלו? ישרתו אותי טוב?

• 7 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים