אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם, קניתי היום divx itt 4400 (מכשיר כמו dvd כזה שמראה סרטים ) עכשיו יש בעיה אני מכניס דיסק עם סרט עם תרגום לא מובנה( תרגום סיומת sub\srt ) והוא לא מראה תרגומים ...הוא מזהה שיש תרגום אך לא מראה אותו... מה צריך לעשות !? אולי לשנות פורמט תרגום ,אם כן אז למה צריך להמיר אותו ואם אפשר בבקשה תביאו קישור לתוכנה שעושה את זה. אם צריך לעשות משהו אחר תפרטו בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי Fatal1ty פלטיניום של קריאייטיב עכשיו אני מנסה לדבר במיקרופון אז אני שומע את עצמי ולא שומעים אותי אין לי מושג מה לעשות עם זה. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני קונה נגן mp3 ליום ההולדת שלי ורציתי לדעת מה עדיף אני מתלבט בין: muvo2: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21543 הוא קטן לא ניראה משהו אבל אפשר להשתמש בו disk on key ובשבילי קצת יקר וה imp550 של iriver: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21402 הוא נראה טוב יותר גדול יותר ועוד. אני יודע ששניהם עובדים בפורמטים שונים של זיכרון אבל בכל זאת לכל אחד יש יתרונות וחסרונות. בבקשה תעזרו לי להחליט ואם יש להמליץ על יותר טובים בערך בטווח של 1100 עם חריגה קטנה כומו הmuvo. תודה
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי בעיה שאני לא מצליח לראות קבצי VOB (וידאו) מאיפה אני יכול להוריד את הCODEC שלו ? אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אין לי הרבה מה להוסיף למה שכתוב בכותרת. עכשיו שקיט בלי קייס (ולפני משלוח) עולה 75$, זה נראה כמו אופציה זולה מאוד ומעניינת. על הנייר הוא נראה אחלה, אבל השאלה היא האם למישהו מחברי הפורום יצא כבר לשמוע אותו (ברור לי שהסיכוי קלוש כי מדובר במכשיר חדש יחסית)?
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום שוב אחרי התלבטויות וקריא של תגובות וסקירות, וכלתתי ללכת קימת סופית על ה PX200 ,מה דעתכם עליהם ? אני רגיל לשמוע באזניות in-ear ובאזניות קשת בדרך כלל מתחיל לכעב הראש והאוזניים חמות ,אבל עד כו' לא יצא לי בכלל לשמוע באזניות קשת מקצועיות ,רק אזניות למחשב ב20 שקל פחח ואתם בטח מבינים כמה שהם זבל וכמה לא נוחות. המוזיקה שאני שומע היא משנות ה 80 בערך ,סגנונות synthpop , euro disco ,גם רוק אבל לא הרבה בזמן האחרון ,אחח תקופה טובה זו הייתה ,חבל שנולדתי ב 88 ,אבל זה שירים שנעשו באהבה ,היום קימת אין מה לשמוע , הדבר היחיד שמדיג אותי זה עד כמה הם אטומות ? כי זה לא full head ,אבל אהבתי את העיצוב והםv גם קלות , חשבתי על akg 24P או 26 או משהוא בסגנון ,אבל לפי תגובות הם לוחצות יותר מיד …
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
השימוש לסרטים בעיקר. התקציב נע באיזור ה500 עם אפשרות חריגה של 200 אם ממש כדאי. כרגע הכיוון הוא z506 של Logitech. האם ביחס למחירו הוא המשתלם ביותר? מה לגבי Microlab? המערכות שלהם נראות מרשימות וזולות יחסית, אך מעולם לא התנסיתי עם מוצרים שלהם אז לא יודע לגבי טיבם. תודה!
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום וערב טוב, אחרי מספר רב של חודשים החלטתי להוריד מהבויידם (עליית הגג) כמה קופסאות ובהם "גרוטאות" לטענת הוריי. כשהורדתי אותם בזמנו אז הם אמרו לי מהר להחזיר אותם למעלה כי הם תופסים מלא מקום בבייתנו הקט. בכל מיקרה לאחר מספר חודשים (היום) החלטתי להוריד בשקט כמה מהדברים שהורדתי לפני מספר חודשים ובינהם הפעם עשיתי עליהם "סיבוב קצרצר" כדי לבדוק מה באמת יש בתוך הקופסאות. בתוך הקופסאות מצאתי להפתעתי מספר דבריי ויטאג' שמאוד הלהיבו אותי והם- רסיבר סטיראו של קנווד, דגם-KR 2090 , זוג רמקולים של מוראל הישראלית, טייפ ישן ואוזניות קשת של- MELLOW, דגם M-191C. את הרסיבר החלטתי להוריד ולנסות לחבר לכניסת 1/4 אינטש' שיש לו ולבדוק איך האוזניות שיש לי ישמעו עם הגברה. לא מי יודע מה אבל בכל ז…
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב בזמנו במרץ 2002. הוא הגיע עם Altec Lansing ATP3 הרמקולים תפקדו מצויין עד סוף 2006, בהחלט אפשר להגיד ש"פירקתי" אותם וניצלתי מהם את המקסימום. עכשיו רמקול אחד לא עובד (אלא אם כן אני משחק עם החיווט שם וזה ממש בלתי אפשרי למצוא את זה, וגם כשמוצאים את זה, אפילו רוח מהמאוורר של המחשב יכולה להזיז את זה ושוב רק רמקול אחד יעבוד). בנוסף על כך ברמקול היחיד שעובד אני כבר לא יכול לשים ווליום גבוה בגלל שיש קפיצות ו"שבירות" כאלה, נראה לי אתם מבינים למה אני מתכוון. האם אפשר להניח שכבר שחקתי את הרמקולים מספיק והגיע הזמן לחדשים? או שמא כדאי לקחת את הרמקולים לאיזו חנות מוצרי מחשבים / סאונד / חשמל / מתנות לגבר (תגידו לי אתם, אין לי מושג מי יכול לעזור לי בענין כזה) ולנסות לתק…
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
חשוב שיהיו נוחות מאוד מסוג פתוח\סגור (לא כפתור או מסוג שנכנס לתוך האוזן). האם יש חיה כזאת, שלא מוותרים על האיכות בתמורה לחופש מחוטים? מעדיף שיהיו בעלות סינון רעשים אקטיבי (ולכן התקציב הגבוהה) אבל רק במידה והם באמת מספקות את התמורה. השימוש הוא בעיקר להאזנה במחשב או עם אייפוד (קלאסי). אילו דגמים שיש בארץ למטרות אלו והאם יש חנויות בהם אפשר להתרשם\להאזין לאוזניות עצמן?
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר כמה ימים חושב על פתרון שיתן לי אפשרות לשדר משני מחשבים שונים לרמקולים של מחשב מבלי להוציא ולהכניס הכבל בין המחשבים זאת נראת משימה בלתי אפשרית - הכבל קלט (קצה הכבל) של הרמקולים הוא 3.5 זכר . והמחשבים זאת כניסת נקבה 3.5 לכל אחד. אודה למציאת פתרון בנושא שמגובה עם אפשר הכוונה לחנויות כי לא מצאתי בימים האחרונים פתרון תודה וחג שמח
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר דרך חיבור S/PDIF את הרמקולים שלי t6060 creative? איך? אני רואה את החיבור במחשב שלי אבל לא מוצא אותו ברמקולים...
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
יש לי ככל הניראה בעיה בלוח האם שמסתכמת בזה שכרטיס הקול מסוג realtek ac97 שיש לי המובנה בלוח לא עובד למרות שהוא מזוהה ע"י המחשב ומערכת ההפעלה ללא התנגשויות וכל הדרייברים מותקנים כהלכה,וב-BIOS האודיו קונטרולר מוגדרים enabled. לאור העובדה שאין לי עצבים וזמן לאשפז שוב את המחשב במעבדה ואולי לקבל שוב לוח אם פגום,החלטתי לקנות כרטיס קול מבוסס PCI שאפשר להרכיב בפשטות על לוח האם.מה שרציתי לשאול: 1)האם התקנת כרטיס קול חיצוני מבוסס PCI עלולה לקחת יותר משאבי זיכרון ומשאבי מערכת ולפגוע בצורה כזו או אחרת בפעולת המחשב? 2)האם התקנת כרטיס קול כזה עלולה לגרום להתנגשויות? אם כן, מה היא הדרך הכי טובה ובטוחה להתקנת כרטיס הקול החדש (האם זה דורש הגדרה ב-BIOS שבה האודיו קונטרולר שמתייחסים לכרטיס …
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי iaudio X5L כשמונה חודשים (עם אחריות לשנה). לפני כחודש וחצי הבאתי אותה לחנות כי הייתה בעיה בשמיעה (הייתי שומע רק באוזן אחת). מילא העובדה שחזרו אלי הרבה אחרי "21 ימי עבודה" כמו שכתוב, אבל אומרים לי שאני חייב לשלם על התיקון "הספציפי הזה" כי זה "תיקון מיוחד שלא מכוסה ע"י האחריות". למה שאני אשלם על תיקון שאמור להיות מכוסה ע"י האחריות?? אשמח לדעת אם זה פשוט חוסר מזל בצד שלי או אם לעוד אנשים היו בעיות אם האחריות ו/או המכשיר. למרות שהמכשיר עצמו מעולה, לא שווה לי להחזיק אותו אם האחריות שווה לקליפת השום!
-
- 17 תגובות
- 900 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר מחשב שמחוברים עליו כבר מקלדת ועבר למחשב נייד ולראות דרך המסך של המחשב הנייד יש לו מחשב נייד DELL INSPIRON 1520 בשורה התחתונה כל השליטה מתבצעת ממקלדת ועכבר שמחוברים ישירות למחשב ורק הצפיה מתבצעת דרך המחשב נייד תודה
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
על איזה מצליל אחראי כל תדר? האם יש סידור אקוזליזר אופטימלי?
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
אני מחפש 2 המלצות לטלויזיה 42 ו52 (כמובן דרגות מחיר שונות) אני לא בטוח שכדי להשקיע היום בHD FULL לכן HD READY יספיק. מה אתם מציעים ?
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
טוב אני מקווה שאני בפורום הנכון. שלום, ניסיתי לנגן סרט ב DVD והוא לא ניגן אותו, ניסית ב DVD אחר בבית ושם הוא כן ניגן. מכאן השערתי היא שצריך לעשות עדכון קושחה לנגן שלא מנגן את הסרט. הפרט היחידי שידוע לי על הנגן הוא השם KTV-i (זה נגן פשוט משהו שקיבלתי מהתחנת דלק), חיפשתי לו עדכון קושחה ולא מצאתי... משהו יודע מאיפה אני יכול למצוא עדכון קושחה לנגן הזה? תודה ענקית למי שיוכל לעזור. נ.ב: רשום גם MODEL : DVD-5901-1
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
מה דעתכם על האוזניות האלו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2636_2662&products_id=19462 אני רוצה לקנות אותך לא במטרה לאיזה מערכת אודיופילית מדהימה, אלא לשמוע משחקי מחשב טוב, וגם מוסיקה מן המחשב (FLAC או MP3) ומחפש משהו איכותי (אפילו מאוד) אבל לא מטורף (לא כמו ה650 שעולים פי שתיים וצריך מגבר גם וכו') מה דעתכם על האוזניות האלו? ישרתו אותי טוב?
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מה המצב חבר׳ה ? תגידו מישהו יודע בוודאות מה הגודל של הרמקולים בסוזוקי סוויפט 4 דלתות (הגרסא הארוכה) הישנה מקדימה ?
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
ברצוני להרכיב מערכת קולנוע ביתי באיכות מעולה בחדרי הקטן. בינתיים קיבלתי המלצה חמה על רמקולים של JBL ב-1,500 ש"ח (כולל סאבוופר), אבל אין לי מושג אם אותם רמקולים מגיעים עם מגבר. בגלל זה אני מבקש מכם המלצה על רמקולים איכותים. תקציב למערכת (כולל מגבר) עד: 2000 ש"ח. (מומלץ פחות) ושאלה נוספת: יש לי בחדר נגן DIVX מסריח של ITT. האם נגן DIVX איכותי (נגן של פיונר, קסורו, קיס) יתן איכות תמונה וסאונד יותר טובה? אם כן, תנו לי המלצה לנגן DIVX עם השבב הכי מתקדם בשוק בתקציב עד 900 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום רכשתי והתקנתי כרטיס קול של M audio revolution 5.1 הכרטיס עובד מצויין על נגנים כמו VLC ו Media Player Classic של K-LITE גם כל הצלילים של מערכת WINDOWS VISTA עובדים מצויין! אבל ברגע שאני פותח את ה MEDIA CENTER של VISTA אין לי סאונד בכלל... ??? האם מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה בבקשה? תודה ! הערה : מדובר במערכת HTPC לכן אני צריך את ה MEDIA CENTER של VISTA
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אהלן , אני צריך המלצה לאוזניות ספורט עדיפות לקשת עורפית , חשבתי על ה LX90 מה דעתכם ? http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2006/03/lx90.jpg לפני כן היה (יש לי אבל בדרך להיות ז"ל) , את ה PMX : http://www.harrowaudiohifi.co.uk/products/113pmx70.gif ה PMX היה יחסית חלש , הנגן שלי זה קריאטיב ZVP , תודה לעוזרים (אפשר לחרוג מהתקציב אם יהיה משהו ממש טוב)
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה דיי ישנה ואבא שלי הביא לי DVD לחדר ואחרי שחיברתי אני מחפש תערוץ של הDVD ואין אני יכול לשמוע את הסרט אבל לא יכול לראות... =\ אולי אני צריך לחבר את הDVD לממיר? יש לי ממיר של הוט.. תודה לכל העוזרים...
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר למחשב רמקולים וסאב של מערכת קולנוע ביתית של LG שזה עם החיבורים של החוט השחור והחוט והאדום של הרמקולים והסאב אז איך אפשר לחבר אותם למחשב? תודה ענקית לעוזרים עריכה:ראיתי פה הודעה ונראה לי שזה מתאים יש לי מערכת של LG וכיאלו זה סאב+5 רמקולים שמתחברים לDVD ובDVD יש את החיבורים שאפשר איתם להתחבר לטלוויזיה שהכניסות הם בצבע לבן ואדום אז האם זה יתאים לי למחשב?? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3221 אם כן היכן אפשר להשיג אותו חוץ מאתרי אינטרנט???
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-