עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מה דעתכם על האוזניות האלו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2636_2662&products_id=19462 אני רוצה לקנות אותך לא במטרה לאיזה מערכת אודיופילית מדהימה, אלא לשמוע משחקי מחשב טוב, וגם מוסיקה מן המחשב (FLAC או MP3) ומחפש משהו איכותי (אפילו מאוד) אבל לא מטורף (לא כמו ה650 שעולים פי שתיים וצריך מגבר גם וכו') מה דעתכם על האוזניות האלו? ישרתו אותי טוב?

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  2. Started by bar333,

מחפש גירסת קושחה עדכנית שמציגה כתוביות בעברית בגדול ושיפורים נוספים אחרים אם יש... אשמח אם מישהו יכול לעזור בעניין... תודה

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  3. יש לי את התוכנה MINILYRICS אבל בMP3 [iFP-995] זה פשוט לא עובד... זה אמור לעבוד אבל כנראה זה לא מדביק טוב או משהו כזה...

4. Started by eranir,

אני צריך לקנות כרטיס טלויזיה חדש, וזו הבחירה שלי (השגות בנושא?). לכרטיס יש שתי גרסאות (מלבד ה-low profile), לאחת מצורף התואר MCE KIT ולשניה לא. ה-KIT אמורה לכלול שלט ועינית לשליטה בממיר דרך המחשב. רציתי להבין האם למעט הקלטה יש איזשהו שימוש לשליטה הזו, והאם קיימים איזשהם הבדלים נוספים בין הגרסאות.

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  5. Started by iem,

אשמח לקבל הצעה ל-LCD 32 אינץ בטווח של 2K-2.3K למטרת צפיית בסרטים, XBOX , וחדות מעולה בצפייה בעיקר. מקווה שתיארתי נכון את המאפיינים הדרושים בגדול התלבטתי בין הדגמים: toshiba 32AV605 lg 32LH32UR toshiba 32X3000C samsung 32B450 אשמח להצעות נוספות. תודה !!

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  6. אהלן , אני צריך המלצה לאוזניות ספורט עדיפות לקשת עורפית , חשבתי על ה LX90 מה דעתכם ? http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2006/03/lx90.jpg לפני כן היה (יש לי אבל בדרך להיות ז"ל) , את ה PMX : http://www.harrowaudiohifi.co.uk/products/113pmx70.gif ה PMX היה יחסית חלש , הנגן שלי זה קריאטיב ZVP , תודה לעוזרים (אפשר לחרוג מהתקציב אם יהיה משהו ממש טוב)

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  7. Started by AxeOr,

יש לי סאב ו2 רמקולים קטנים. הסאב מחובר למחשב ו2 הקטנים מחוברים אליו. אני ממש לא מבין בזה אבל אני מניח ששלושתם יכולים לעבוד ביחד , לא ? כי אצלי זה או שה2 הקטנים עובדים , או שאני מנתק אותם ושומעים רק באסים מהסאב. אין אפשרות שכולם יעבדו ביחד ? זאת מערכת פשוטה שעולה 100 שקל של SILVRELINE , אם זה חשוב אני אביא את הדגם אחר כך.

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  8. פרט לעיצוב, האם יש שינוי מסוים בין הדגם החדש לישן? תודה.

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  9. חשוב שיהיו נוחות מאוד מסוג פתוח\סגור (לא כפתור או מסוג שנכנס לתוך האוזן). האם יש חיה כזאת, שלא מוותרים על האיכות בתמורה לחופש מחוטים? מעדיף שיהיו בעלות סינון רעשים אקטיבי (ולכן התקציב הגבוהה) אבל רק במידה והם באמת מספקות את התמורה. השימוש הוא בעיקר להאזנה במחשב או עם אייפוד (קלאסי). אילו דגמים שיש בארץ למטרות אלו והאם יש חנויות בהם אפשר להתרשם\להאזין לאוזניות עצמן?

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  10. Started by pure perfection,

מה קורה ?? עשיתי עיוות קול של מישהו ושמרתי בקובץ אודיו , עכשיו איך אני יכול לשים "הגנה" על הקובץ הזה שלא יוכלו לדחק עם הקול ולחהזיר את זה כשהיה בהתחלה ?? תודה

11. Started by יונתן4,

שלום אני מחפש רמקולים בתקציב של 400 ש"ח אז בחרתי בaltec lansing vs2421 שעולים בארץ 320 במקרה חבר טס לארה"ב וראיתי ששם המחיר הוא 120 אז אני אקנה כבר דרכו אבל התקציב נשאר אז יש המלצות לרמקולים ב400 שקל לקנייה בארה"ב? המחיר גמיש אם 100 שקל יעשו הבדל רציני... בעיקר למוזיקה אבל גם משחקים מישהו יודע במקרה אם יש בעיה להעביר רמקולים שלא בקופסא במכס? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  12. לא שאמורה להיות סיבה אבל עם כן אז תציינו אותה

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  13. Started by AMD IS LIFE,

טוב אני מודה אתם צדקתם ההודעה הקודמת היתה דיי מטופשת ואף לא רלוונטית. אז רק רציתי להגיד שאני חדש פה (בפורום) ואני לא מכיר את חוקי המשחק של אתר זה. :-*

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  14. Started by dudidu08,

חברה ברשותי מערכת רמקולים 5.1 של לוג'יטק X530 עכשיו בXP הייתי שומע מטורף עוצמה מעולה והייתי שומע בכל הרמקולים גם במוזיקה גם בסרטים עכשיו פשוט פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה הגדרתי בכרטיס קול 5.1 (מובנה על לוח אם Asus P5K SE) וגם בAC3FILTER הגדרתי על 5.1 אבל משום מה אני לא שומע בכל הערוצים חשבתי אולי החיבורים לא בסדר אז נכסנתי לתוכנה של הכרטיס קול (רילטק) ועשיתי בדיקת שמע ושומעים צליל מכל רמקולי בנפרד מכל הרמקולים מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איך פותרים את הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  15. Started by shemshem,

שלום אתמול קיבלתי סוף סוף 42pfl5603d של פיליפס היום חיברתי את הטלויזיה למחשב דרך מתאם DVIל-HDMI ברשותי כרטיס מסך מדגם 8600 עם מלשב יחיסת חזק מעבד Q6600 ו4 גיגה זכרון עכשו הבעיה היא שאני רוצה לראות סרט במסך החדש התמונה קופצת(יותר נכון הבהובים ארוכים)גם בקבצי MKV וגם ב-AVI יש למישהו מושג??? אם לא כאן המקום אנא הפנו אותי למקום המתאים... תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  16. מאז ומתמיד אני מחובר אנאלוגית (5.1) בין הכ.קול לרמקולים ושומע רעש רקע סטציונרי מרגיז שכזה.. האם ההחלפה לכבל אופטי תפתור את העניין? ואם בכבלים אופטיים מדובר - מה מתאים לי? מצ"ב תמונות של הכ.קול והחיבור לרמקולים:

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  17. יש לי iaudio X5L כשמונה חודשים (עם אחריות לשנה). לפני כחודש וחצי הבאתי אותה לחנות כי הייתה בעיה בשמיעה (הייתי שומע רק באוזן אחת). מילא העובדה שחזרו אלי הרבה אחרי "21 ימי עבודה" כמו שכתוב, אבל אומרים לי שאני חייב לשלם על התיקון "הספציפי הזה" כי זה "תיקון מיוחד שלא מכוסה ע"י האחריות". למה שאני אשלם על תיקון שאמור להיות מכוסה ע"י האחריות?? אשמח לדעת אם זה פשוט חוסר מזל בצד שלי או אם לעוד אנשים היו בעיות אם האחריות ו/או המכשיר. למרות שהמכשיר עצמו מעולה, לא שווה לי להחזיק אותו אם האחריות שווה לקליפת השום!

• 17 תגובות
    • 913 צפיות
  18. Started by danield51,

אני רוצה לקנות מערכת רמקולים לחדר..החדר הוא סטאנדרטי..3x2.5 בערך..התקציב הוא 500 +- השאלה היא אם יש טעם לקנות כזה..ראיתי שאין ממש משהו כשהממשלה מגוון במחיר הזה....אם יש כזה דבר טוב..אם אפשר המלצות?המטרה היא לחבר למחשב במשחקים ולחבר לטלוויזיה..Samsung c530 תודה

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  19. OK יש לי LOGITECH Z560 ואני עכשיו אם כ.קול מובנה בלוח אם (IC7) אני צריך כ.קול שיתמוך בTHX ושהייה 24 BIT בקיצור כרטיס טוב אבל שהייה כמה שיותר זול אבל יתן ביצועים (רק למשחקים ולמוסיקה לא לאיזה עריכת סאונד או משהו) אני לא מבין בזה כמעט. חשבתי לקנות את הCRETIVE audigy 2 אבל זה בגלל שאני לא מכיר משהו אחר אז אם יש לכם המלצות אני ישמח.

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  20. Started by urik,

איזה חיבור הכי מומלץ?? 6 rca או composite או כבל אופטי?

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  21. בקיצור הבעיה שלי היא כזו, כל כמה דקות אני שומע מין רעש מוזר כזה כמו קצר חשמלי שזה משהו שמעולם לא קרה , רעש מוזר כזה של מאית השנייה ולא משנה אם אני רואה סרט או שומע מוזיקה בנגן , צופה בקליפ ביוטיוב הסאונד פשוט נכבה, הקטע שאני פשוט צריך להפעיל את הנגן עוד פעם וזה עובד כרגיל. מישהו פעם שמע על בעיה כזו ? יודע מה זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  22. Started by Shasoosh,

מישהו מכיר את הרמקולים הנ"ל? האם הם שווים את סכומם? (בסביבות ה - 700 שח) האם יש תחליף ראוי ועדיף? תודה

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  23. Started by DimaX,

היי! לפני מלא זמן קניתי ATP3 תוכלו לעזור לי ולהציע לי היכן הכי כדאי לשים את הרמקולים(הסטליטים והסאבוופר)? ועוד שאלה אחרונה: איך תולים את הסטיליטים של המערכת?? תמונות של הצד של החדר איפה שהמחשב ושל הרמקולים איפה שהם עכשיו נמצאים כאן למטה.. תודה מראש אנשים!!! יצא קצת חשוך אז סימנתי לכם ד"א, בדיוק מתחיל המשחק של חיפה בברצלונה, אז בהצלחה חיפה!! אם יעלו שלב, יביאו כבוד למדינה הקטנה שלנו!

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by ashraf1991na,

היי לכולם יש לי ברכב מגבר V15 הוא עובד תקין דולדת מנורה צהובה ולא אדומההבעיה היא שאני מחבר רמקולים רגילים יש לי קול הכל טוב ויפהאבל כשאני מחבר סאבוופר הוא לא נותן כלומר רמקולים רגילים עובד טוב אבל סאבוופר לא עובדמה יכול להיות הבעיה שלו מישהוא יכול לעזור לי?????

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  25. Started by ITAMAI,

אני קונה נגן mp3 ליום ההולדת שלי ורציתי לדעת מה עדיף אני מתלבט בין: muvo2: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21543 הוא קטן לא ניראה משהו אבל אפשר להשתמש בו disk on key ובשבילי קצת יקר וה imp550 של iriver: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21402 הוא נראה טוב יותר גדול יותר ועוד. אני יודע ששניהם עובדים בפורמטים שונים של זיכרון אבל בכל זאת לכל אחד יש יתרונות וחסרונות. בבקשה תעזרו לי להחליט ואם יש להמליץ על יותר טובים בערך בטווח של 1100 עם חריגה קטנה כומו הmuvo. תודה

• 9 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.