אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כרטיס קול למחשב שלי (מפרט בצד), אני רוצה שאיכות הסאונד תיהיה יותר טובה מזו של הכרטיס שעל הלוח אם. האם ההבדל באיכות יהיה מורגש ? * אני מעדיף שהכרטיס יהיה פנימי מה אתם ממליצים ?
-
- 11 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום מחיפוש נראה ששני הדגמים החזקים שהולכים היום וההמלצות בתקציב שלי (800) מופנות אליהם הם: SHURE SRH750 DJ Audio-Technica ATH-M50 אני לא יודע מה יותר כדאי לי.. המוזיקה העיקרית שאני שומע זה האוס.. אלקטרו.. הרבה באסים.. על מה אתם יותר ממליצים ואם בכלל עדיף אחד משני אלה או משהו אחר לגמרי?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
טוב יש לי כמה שאלות... ;D קודם כל למה הלוגיטק z640 שהוא 5.1 עולה רק 600+- שקל והלוגיטק z560 שהוא 4.1 עולה משהוא כמו 1.500+- שקל? דבר שני רציתי אם אפשר שתמליצו לי על אתרים (באנגלית ועברית) שיש שם מדריכים ומאמרים בכל הקשור לקול רמקולים וכו.. ומהוא לדעת המערכת הכי טובה למחשב עד 600+- שקל? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אם אפשר 2-3 אלטרנטיבות תודה
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
כמו בכותרת - לא מצליח לקבל סאונד דרך חיבור ה HDMI של לוח אם Gigabyte GA-H55M-UD2H. המערכת: i5 650, הלוח הנ"ל ומריצה win 7 32bit. על פי החוברת המצורפת בתפריט הסאונד אמורים להיות 4 פריטים (speakers, digital audio, digital audio-optical ו HDMI). בפועל - חסר ה HDMI. התקנתי את הדרייברים המצורפים, עדכון שלהם מהאתר של gigabyte ואפילו דרייברים של לוח אינטל (שהומלצו כפתרון לבעיה באתר בחו"ל). למרבה הצער - אצלי זה לא עזר. הצילו!
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
וה IPOD בכלל לא נפוץ שם ואיפה שיש זה יקר הרבה יותר מהארץ אחרי זה נסעתי לאנדורה בציפיה ששם יהיה זול ומצאתי רק בחנות אחת זה10 ג'גה על לא פחות מ 2800 !!!!! אז עכישו אם אני מזמין מ"ידע" כמה עולה משלוח ? וגם אם כדאי לי לקנות את חיבור ל PC ופיירואל בייחד... כאילו יש טעם להשקיע בחיבור המיוחד הזה ולקנות כרטיס עם חיבור למשחב? או שזה עניין של כמה שניות הבדל במהירות בניהם ועדיף רק USB ? תודה אני מדבר על ה 10 ג'גה
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות רסיבר YAMAHA 2 רמקולים רצפתיים של Wharfedale ועוד 2 אחוריים וסנתר אחד. כול זה באיזה 3 וחצי אלף, שווה לי<?
-
- 14 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי בקרוב אני קונה מחשב חדש ואין לי מה לעשות עם המחשב הנוכחי,חשבתי על זה שאולי יהיה אפשר לחבר את המחשב הזה לטלוויזיה 29" של טושיבה 100hz ולצלחת לווין פרטית שמחוברת גם לאנטרנט לצורך הורדת קודים לערוצים... האם יש משו נוסף שצריך לשפר במחשב הנ"ל?
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש למישהו המלצות? אני משתמש ב-macbook pro עם osx 10.6.7 וגם ב-win 7 (ב-bootcamp, לא בצורה וירטואלית) והדונגל שיש לי היום (פושטי של apex, אאל"ט הוא 302B) לא עובד ב-osx ונמאס לי שאני צריך לעבור לוינדוס כל פעם רק בשביל זה. אגב, אני צריך משהו בחיבור USB כי אני משתמש בו גם מחוץ לבית. תודה ושבוע נפלא.
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
משתמשי ה-Win ציפו לו זמן רב, והוא כאן. 8) iPod Software 2.0.1 What's New in iPod Software Update 2.0.1: Better support for Asian languages Enhanced On-The-Go playlist functionality Improved playback performance Improved handling of mp3 VBR songs Fixed artist sorting Improved backlight Improved alarm clock Fixed left/right channel swapping New in Windows Update USB 2.0 synchronization Support for Audible.com Support for multiple iPods on one computer Shorter connection times Better overall performance http://www.apple.com/ipod/download/ נא להתעדכן ! ** העדכון הוא לבעלי ה-iPod-ים החדשים (עם ה-Dock )
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
טוב אז ככה...החלטתי לפנק את עצמי ולקנות רמקולים חדשים למחשב :> כרגע מחוברים אצלי 2 רמקולים של סמסונג שלקחתי מאיזו מערכת סטריאו ישנה וסאב מעאפן שהיה של המערכת קולנוע הביתית הישנה... אז ככה...אני צריך לדעת על איזו מערכת אתם ממליצים עד 500 ש"ח... Creative inspire 5.1 2500? Logitech x530? JBL Creature? Altec Lansing ATP3? המטרות שלי הם בעיקר מוזיקה...אבל להרעיד את החדר במוזיקה! :> מישהו יכול להמליץ לי על הדגם הכי איכותי וחזק שאני יכול למצוא בטווח מחירים האלו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות גיימינג עד 300 ש"ח, היו לי Steel-Series H3 שעשו את העבודה בצורה לא רעה לדעתי, אני אשמח להמלצות ממישהו מבין עניין תודה.
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
החלטתי שחבל על הכסף להוט, אני מחפש המלצה לסטרימר נוח לתפעול, מה שחשוב לי: -DVB-T2 (עידן פלוס) -חיבור לאינטרנט -סטרים נוח מהמחשב/פלאפון -זכור לי שראיתי פעם סטרימר שמגיע ממש אם שלט שהוא מקלדת קטנה, ונוח לחפש בו תוכניות -אפליקציות (נטפליקס, mako וכו'..) יש חיה כזאת שמשלבת את הכל או לפחות את הרוב? תודה רבה לכם מראש
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
האם אלו שני פורמטים שונים? מה יותר טוב? תודה, מצטער אם טעיתי בפורום. :
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
^ http://www.amazon.com/Bose-Companion-II-multimedia-speaker/dp/B000HZDF8W אני מתכוון לקנות אותם למטרת מוזיקה וסרטים. מה אתם אומרים? יש למה להשוות אותם? מישהו שמע אותם? כל פיסת מידע מעניינת אותי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה, במחשב יש יציאת S-Video, ובטלויזיה יש SCART (אם אני לא טועה במונח, הכוונה לחיבור הרחב עם 20 פינים) כמו כן כרטיס המסך המובנה בלוח האם במחשב תומך בכך (NVidia משהו). לפני שאני הולך לקנות את כל הכבלים שבעולם, אשמח אם מישהו יוכל לומר לי אילו כבלים צריך בדיוק, אילו כבלים לסאונד, אילו לתמונה וכו'. אגב, כדי לעבוד בשלבים ולפשט את הנושא, האם יש אפשרות להשתמש בהתחלה רק בכבלים של העברת התמונה, לראות שיש בטלויזיה תמונה, ואז להעביר את ה Sound ? (או להיפך כמובן). אבל הכי חשוב, אני צריך לדעת מה לקנות ואיך לחבר, עשיתי חיפוש בפורום, אך לא מצאתי משהו מדוייק. אודה לכל תגובה. Thanks !
-
- 13 תגובות
- 960 צפיות
-
-
האלה בכותרת בעיקרון אני מעשיג אותם ב 460 שקל (חדשים) אם יש רמקולים 5.1 עדיפים?
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
הרמקולים האלה http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/GB/EN,CRID=2,contentid=5047,detail=2 נימכרים ב 500 שקל בחניות, עכשיו יש לי שאלה שלא ממש מצאתי את התשובה אליה, האם בסט הזה יש מגבר לרמקולים ? כתוב באתר שהרמקולים מוצאים סה"כ 71W RMS , ז"א שיש להם גם מגבר שמוציא 71W או צריך לקנות בניפרד ?
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
טוב אז אני יכול לקנות את הנגן mp3 הזה (יד שניה אבל מחבר והוא טוב 100% ) ב500 שקל והשאלה היא שווה לי?
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
הנגן הזה תומך במצלמה מסוג canon a95? לא תהיה לי בעיה לחבר ולהעביר את התמונות? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
חשבתי לקנות כ.קול של הרקולס: Gamesurround Muse 5.1 DVD, אבל נאמר לי שהוא לא כרטיס קול כל כך איכותי ושבכלל עדיף לי ללכת על הכרטיס המובנה שבלוח האם של אביט NF7-SL. מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות אוזניות איכותיות ובדרך אני רוצה גם לקנות כרטיס קול חדש שיעבוד איתם במחשב. לא משנה לי לקנות מחו"ל אין בעיה העיקר שזה בטוח וגם יהיה אפשר להגיד לו לרשום על הקופסא פחות מ 1,200 ש"ח שלא יקחו לי מכס, ושזה יהיה בטוח בטוח כי כבר קרה לי שמישהו עשה טעות וקיבלתי פיצוי רק על חצי סכום. יש כל כך הרבה חברות, כל כך הרבה, אני כבר לא יודע במה להתמקד ומה לחפש, מה צריך באוזניות HIGH END ? אני רוצה איכות מצויינת בשביל משחקים ומוזיקה וגם סרטים DTS וכו'. אני בחיים שלי לא שמעתי אוזניות HIGH END וכרגע יש לי רק את STEELSERIES 5.1CH שלהם, אני מאמין שיהיה שיפור עצום למה שאני אקנה.
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
Anyway. I am looking for a good home sound system, which will be mostly be used for music and the such, but could also cover as a home entertainment system. the price range is: up to 3700 for looking for speakers and reciver. Thanks alot, Tomahawk.
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי , אני מעוניין לקנות סט אוזניות סראונד 5.1 למחשב לצורכי משחקים ומוסיקה (אפשר גם סרטים אבל זה לא הכי חשוב) , עכשיו אין בעיה אם יש מוצר שזמין רק בארהב כי יש לי אפשרות שחבר יביא לי . עכשיו אני רוצה משהו עד 100 דולר , כמובן שאם יש משהו שהוא מספיק איכותי אני מעדיף בפחות . אני מתלבט בין האוזניות הבאות אך פתוח להצעות : -Speed Link Medusa 5.1 Headset -OK800 5.1 Headset -Tritton Audio Thunder 5.1 Gaming Headset -Zalman ZM-RS6F 5.1 Real Surround Sound Headphones -Ear Force AXT Ultimate Gaming Headset -Trust Headset 751B 5.1 Headset 5.1 Surround כמו שאמרתי אני פתוח להצעות ורוצה משהו טוב... **האוזניות האלה מחליפות לי רמקולים באופן קבוע , אני שומע רק באוזניות !** אל תציעו לי אוז…
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעיה חדשה שצצה לי השבוע: כאשר שומעים מוזיקה דרך המחשב (אשר מחובר בחיבור קואקסיאלי למגבר) עם כרטיס ה - XFI עם הרבה באסים או כשמעלים את הבאס אז הרמקולים משמעים רעש צורם ולא נעים כאילו הם נחנקים. הבעיה לא היתה עד עכשיו והחלה רק בשבוע האחרון. האם זאת יכולה להיות בעיית דרייברים? ניסית לעדכן את הדרייברים לחדשים יותר, אך אני לא מאמין שזאת הסיבה, הכרטיס תקין לא עבר התעללות. וגם הרמקולים הם עם יחידת באס גדולה של 12 אינצ', אז בטוח שהם לא הבעיה. אני משתמש בחלונות 7 וכרגע עם דרייברים "משופצים" לכרטיס קול. יש למישהו רעיון?
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-