עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. בוקר טוב. הסאב הישן שלי מת רשמית הבוקר... הגיע הזמן לקנות חדש!!!! התקציב רשום בכותרת. הדרישות הן כמובן כמו של כולם, שאיכות הסאונד תיהיה נקיה. רק רציתי לציין שאני מחפשת עיצוב מעניין. שלא יהיה סתם סאב מרובע ורמקולים מרובעים יחד איתו, אלא משהו צורתי, אבל גם לא חללי מידי. אם אי אפשר לשלב גם עיצוב וגם איכות ביחד אז כמובן אני מעדיפה איכות. תודה רבה לממליצים. נ.ב מהן החברות כיום שיותר נחשבות בנושא השמע למחשב?[br]פורסם בתאריך: 6.12.2008 בשעה 08:06:25 מה דעתכם על זה: טיפה חורג מהתקציב אבל לא נורא. אשמח לדעות.

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  2. Started by chinchi,

שלום לכולם, מקווה שתעזרו לי . יש לי כרטיס קול onboard realtek ac97. אליו מחובר מפצל שאליו מחובר כבל מאריך שמתחבר לסירוגין לאוזניות, וביציאה השניה עוד מפצל שאליו מחוברים רמקולים 2.1 creative sbs370, וביציאה השניה כבל חיבור 'בננה' למערכת סטריאו jvc. אמנם חיבור "טיפה" מסורבל אך ככה זה כבר מחזיק שנים בשקט בלי שום בעיה. כאשר האוזניות היו מחוברות עוצמת הסאונד הייתה יורדת במעט, אך כאשר הכבל המאריך שלהן מחובר לבד הכל כרגיל. לאחרונה קצת טיפלתי באזור שם, כחיברתי בחזרה את כל ה"קומפלט" הזה התגלה המחזה הקשה: צד שמאל באוזניות, ברמקולים ובמערכת סטריאו לוקה בחסר, כאשר אני משחק בהגדרות ומעביר בין LEFT ל RIGHT רואים בבירור את הבעיה, כאשר המד מכוון על LEFT הפלט חלש מאוד. אנא ממכ…

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  3. Started by cloewy,

שלום רציתי לדעת בבקשה איך אני מחבר והאם אני צריך כרטיס קול: יש לי לוח אם של gigabyte 8sg667 שכולל תמיכה ב- 6 ערוצי קול, וsound blaster בסיסי על הלוח ברצוני לחבר את המחשב למערכת הסטריאו שלי כדי לקבל מוזיקה בפורמט 5.1 האם אני צריך לקנות כרטיס קול שתומך בזה כמו ה- creative audigy? או שמספיק לי שלוח האם שלי תומך בנושא? אם אני לא צריך לקנות כרטיס קול, כיצד אני מחבר זאת למערכת, למערכת חיבורי RCA האם יש כבל? תודה חן

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  4. Started by abc465,

מה קורה חברים??? אני ממש צריך עזרה... יש לי רמקולים microlab x23 5.1 ואני מאוד מרוצה מהם.. הבעיה היא שהסאב ממש חזק.. ואני לא מצליח להנמיך רק אותו.. הרמקולים מחוברים לכרטיס קול מובנה של הלוח אם של אסוס שיחסית למובנה הוא נראה לי חזק.. 8 ערוצים אם אני לא טועה ויש לי את התוכנה לאודיו של אסוס realtek hd audio manager אבל שם כשאני מנמיך את הסאב זה לא עוזר ורק כשאני מנמיך גם את הפרונט וגם את הסנטר הסאב משתתק.. כאילו הסאב מחובר גם לעוצמת קול של הפרונט והסנטר.. אם מישהו יכול לעזור לי או להביא לי תוכנה אחרת שתוכל לשלוט יותר טוב אני ממש אשמח ושיהיה חג שמח לכולם!!!

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  5. Started by Wood-Elf,

מי לוקח? למישהו יש התנסות? (כמובן עם השניים, ביקורות חד צדדיות לא יעזרו לי) ביקורות? מישהו יודע מה איכות השמיעה בגראדו? אני אישית לא ממש מכיר אותם... אני נוטה יותר לסמוך על סנהייזר אבל לפי מה שאמרו לי הגראדו לוקחות... ועוד משהו - מישהו יודע כמה הן בערך אמורות לעלות, שאני אוכל לתאם עם המוכר? (עוד לא יודע איפה אני אקנה) אה, ד"א, בנוגע לסוגריים - יש הצעות למקומות שבהם ניתן לקנות תאוזניות האלו בזול? (כמובן בלי קומבינות)

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  6. לפי מה שראיתי ברוב החניות ההבדל בין שני הנגנים הוא משו כמו 300 ש"ח. הנועה הוא נכמר ב-330 ש"ח (ה-T30) והכי זול מה-T10 זה 630 ש"ח או משו כזה. רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הנגנים חוץ מההבדל בעיצוב שהוא דיי בולט.. מה ההיתרונות של ה-T10 על ה-T30 ולמה בחלק גדול מהאתרים ה-T30 קיבל ציון גבוה יותר מה-T10?, בגלל שהמחיר שלו לא נותן את התרומה שהוא צריך לתת לעומת ה-T30 או בגלל שהוא פחות טוב. ובקיצור אם אני רוצה לקנות את אחד הנגנים כמה כסף שווה לי להוסיף ל-T10 וכמה זה כבר יהיה בזבוז (במידה וכמו שאני משאר תגידו שה-T10 טוב יותר). ואל תשכחו לציין את כל ההיתרונות שיש ל-T10 על ה-T30 וגם חסרונות, זה ממש חשוב לי.

• 14 תגובות
    • 937 צפיות
  7. שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מסך LCD 32 אינץ' בימים הקרובים וכבר ראיתי כמה דגמים של סמסונג ו LG במחירים שהם מתחת ל-3000 שח. הענין הוא שהבנתי שהמסכים האלו גרועים כשמדובר בשידורי לוין כמו יס.אני מתכוון להשתמש במסך גם למשחקי מחשב וסרטים וגם לשידורי טלוזיה בלוין. אם אפשר לקבל המלצה למסך או מסכים שאיכות הצפיה בשידורי טלוזיה איכותית באופן יחסי במחיר של עד 3200 שח. תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  8. Started by insane-o,

מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר להשיג את התוכנה הזאת? איבדתי את הדיסק...

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  9. Started by roma4k,

שלום וצהריים טובים! לדוד שלי יש מערכת סטריאו ישנה של חברת AIWA. אני לא יודע את הדגם של המערכת , אך היא נימצאת אצלו אני חושב בסביבות 7 שנים. הראש דיסק של המערכת - העינית שקוראת את הדיסק מקולקלת והמערכת למעשה לא קוראת דיסקים ( זה מה שהבנתי ממנו). עכשיו הוא אמר שהוא מוכן להביא לי את המערכת ואני הסכמתי. השאלה שלי היא האם זה שווה להחליף את העינית? כי בדר"כ כאלה דברים מתקלקים ובהתחלה עובדים ואחרי זה שוב פעם לא. דבר נוסף הוא שיש ברשותי נגן דיסקמן של PANASONIC, דגם SL - S262 וחשבתי אולי איכשהו ניתן לחבר אותו למערכת כמקור הדיסק, האם זה אפשרי? האם איכות צליל הסטריאו תהיה טובה? וכמו כן אולי אפשר לחבר את המערכת למחשב ובכך מקור הקול יבוא מן המחשב ולא יהיה צורך בעינית שבמערכת. מה דרו…

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  10. חשוב שיהיו נוחות מאוד מסוג פתוח\סגור (לא כפתור או מסוג שנכנס לתוך האוזן). האם יש חיה כזאת, שלא מוותרים על האיכות בתמורה לחופש מחוטים? מעדיף שיהיו בעלות סינון רעשים אקטיבי (ולכן התקציב הגבוהה) אבל רק במידה והם באמת מספקות את התמורה. השימוש הוא בעיקר להאזנה במחשב או עם אייפוד (קלאסי). אילו דגמים שיש בארץ למטרות אלו והאם יש חנויות בהם אפשר להתרשם\להאזין לאוזניות עצמן?

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  11. Started by pure perfection,

מה קורה ?? עשיתי עיוות קול של מישהו ושמרתי בקובץ אודיו , עכשיו איך אני יכול לשים "הגנה" על הקובץ הזה שלא יוכלו לדחק עם הקול ולחהזיר את זה כשהיה בהתחלה ?? תודה

12. שלום, יש לי רנו קליאו 2006 ואני הולך לקנות מערכת שמע בימים הקרובים כבר בדקתי מפרטים שונים והגעתי למסקנה, רציתי חוות דעת מה אתם אומרים, איך ישמעו, האם הסאב ישתווה לעוצמה של הקומפוננט או ההפך, האם המגבר יחזיק את הכל ביחד ( הסאב מחובר בגישור ) האם שווה את המחיר וכו' . המפרט:1) סאבוופר (מחובר בגישור למגבר) - KFC-W12 Kenwood 1000W 200RMS - יד 2 (משומש) 250 ש"ח. http://www.rd-israel.co.il/Product.asp?productid=3430 2) מגבר Logic plx44 800W עם 4 ערוצים - יד 2 (משומש) 350 ש"ח. 3) רדיו דיסק של פיוניר pioneer deh-1400ub - חדש 500 ש"ח. http://www.nradio.co.il/pl_product~1450ub~2~2.htm?x=1 4) קומפוננט 6.5 אינץ Tempo 6 morel - חדש 580 ש"ח. http://www.pompa.co.il/Product.asp?P...ff=Za…

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מאיפה אני יכול ליקנות את האוזניות Sennheiser mx 550 בישראל? אה ועוד שאלה ראיתי שהאוזניות האלה מגיעות עם קופסא וחבר שלי אמר שבתוך הקופסא יש מאריך, זה נכון? ועוד שאלה נכון של 500 יש אפשרות לכוון ווליום ול 550 אין?

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by BenK,

היי, יש לי 6 רמקולים שמחוברים למערכת סטריאו רגילה 4 קדמיים - 2 רצפתיים גדולים, 2 תלויים של המערכת 2 אחוריים טובים אני רוצה לקנות רסיבר טוב אך עד סביבות ה1700 שח שייתן לי סאונד איכותי בתקווה שבעתיד אקנה סאב נפרד. הוא מיועד בעיקר למוזיקה אך גם לקולנוע ביתי. שאלתי היא האם בכלל כדאי לי לקנות רסיבר עם מה שברשותי, ואם כן מה ואיפה אני יכול לקבל מידע על כך תודה.

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by smoke_man,

מעוניין במערכת רמקולים למחשב עד המחיר הנ''ל האם תצורה של 2.1 עדיף בסכום הזה או תצורה אחרת תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  16. Started by Chymes,

ראיתי ש-KSP מוכרים את אייריבר H10 5GB גרסה אמריקאית במחיר 1100 ש"ח במזומן. המחיר נראה חשוד כי הנגן עולה 1100 ש"ח בארצות הברית. יש הסבר למחיר הנמוך?

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  17. Started by dudidu08,

חברה ברשותי מערכת רמקולים 5.1 של לוג'יטק X530 עכשיו בXP הייתי שומע מטורף עוצמה מעולה והייתי שומע בכל הרמקולים גם במוזיקה גם בסרטים עכשיו פשוט פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה הגדרתי בכרטיס קול 5.1 (מובנה על לוח אם Asus P5K SE) וגם בAC3FILTER הגדרתי על 5.1 אבל משום מה אני לא שומע בכל הערוצים חשבתי אולי החיבורים לא בסדר אז נכסנתי לתוכנה של הכרטיס קול (רילטק) ועשיתי בדיקת שמע ושומעים צליל מכל רמקולי בנפרד מכל הרמקולים מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איך פותרים את הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  18. Started by dodoboy,

אני קניתי את הלוג'טיק X-530 בחלק מהמשחקים ועוד כל מני דברים קטנים הסאב שלי עושה רעש לא רציני אבל די מציק של זימזום כזה.... אבל במוזיקה הכל בסדר................ האם ככה זה אמור להיות או שהבעיה היא רק אצלי... הרמקולים הם די חדשים הם בערך שבועיים-שלוש אצלי.........

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  19. לכל המבינים ! שלום ! יש לי 2 זוגות רמקולים - זוג פשוט ("רמקולי מולטימדיה...") וזוג קצת יותר טוב ,קצת ישן,וגם הוא לא ברמות הגבוהות. יש לי עם הלוח אם ABIT AN8 ULTRA כרטיס קול מובנה של 7.1- אז יש יציאות. השאלה היא האם ניתן לחבר אותם ליצירת מערכת היקפית של 4 רמקולים (מערכת קוודרופונית) נגיד לחבר זוג אחד ליציאת הLINE OUT הרגילה ואת הזוג השני ליציאת הסראונד או הREAR. ז"א ניסיתי והזוג שחובר לLINE OUT פעל והזוג השני לא- אבל האם זה אמור להיות אפשרי ? ואם כן איך אפשר לגרום לזה לעבוד??? תודה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  20. Started by Rule The Pc,

אני רוצה לקנות מערכת סטריאו ויש לי בכרטיס קול יציאה לדיגיטלי ויציאה לאופטי. באיזה חיבור עדיף לי לחבר? ההבדל בין העלות של הכבלים גדולה?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  21. שלום, אשמח להמלצה לכרטיס קול 24/96/192 KHZ + יציאה דיגיטאלית SPDIF הכי זול שיש משהו סביר וטוב בלי להתפרע. תודה

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  22. Started by iib,

עם עדיפות לצפון ולמרכז (תל אביב). במחירי סביר (נגיד עד איזור ה 350 ש"ח). חשבתי על לחקות עד שיהיה לי גישה לחו"ל לקנות אותם ב 50$ אבל אני מוכן לשלם עוד 100 ש"ח בשביל לא לחקות 3 חודשים ובעיקר בשביל אחריות בארץ... מי שיודע איפה אפשר לקנות אני אשמח, ואם יש לו מספר טלפון של החנות אפילו יותר טוב. תודה.

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  23. Started by Oprapc,

מישהו יודע איך אפשר להפוך את השמות קבצים בעברית שיהיו הפוכים כאילו לכל הנגני MP3 שרושמים עברית הפוך? אבל צריך תוכנה שתשנה את השם קובץ לא את הID3TAG תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  24. Started by Cyron,

יש בעיה מסויימת עם השליטה שנמצאת על ה-setellite של הווליום. כשאני נוגע יש זמזום ואי אפשר להגביר\להנמיך לפעמים זה עובד אבל רוב הזמן לא. יש למישהו מושג מה הבעיה ? יכול להיות קשור להפרעות ? תודה

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  25. Started by bluemail,

לDVD בסלון

• 1 תגובה
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים