אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני צריך אוזניות עם מיקרופון לחיבור לRJ11 יש לי כרגע את האוזניות הפשוטות עם החיבורים הרגילים לכ.קול(ה3.5) יש איזשהו מתאם או מדריך להכנת מתאם שכזה? :s05: בתודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, התקציב הוא כ-250 שקלים ואני מתלבט בין: 1. Creative Inspire T3130 במחיר 230 ש"ח. 2. Logitech Z323 במחיר 255 ש"ח. או ללכת על יותר זולים (ובהפרש אני גם אקנה מצלמת רשת) 3. Logitech s220 במחיר 140 ש"ח. 4. sonicgear ego 3nity במחיר של 160 ש"ח. מה אתם מציעים לי לקחת מבין הארבעה מבחינת האיכות? תודה, גיל.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש זקוק לעזרה פה. מרחק הצפיה הוא 3 מטר אז החלטנו על 42 אינץ FULL HD עם עדיפות ל LED בגלל שהיא יותר דקה אבל זה לא קריטי. הבעיה היא שאני לא מבין בזה כלום. ההיתי בחנות וראיתי מלא טלוזיות בשידורי HD ובשידור רגיל בתכלס הכל נראה לי בערך אותו דבר פחות או יותר. השימוש העיקרי הוא הוא דווקא שידורים רגילים ולא שידורי HD. כרגע אין ממיר HD וגם לא בטוח שיהיה אחד כזה. יהיה נחמד אם הטלוזיה תתמוך בצורה טובה בניגון סרטים וכתוביות מ USB אבל זה רק בונוס,הרבה יותר חשוב לי שיראו כמה שיותר טוב (או לפחות שלא יראו רע) ,שהטלוזיה תיהיה מחברה טובה ושלא תתקלקל לי ביום שתסתיים האחריות. התקציב הוא 3000-3500 שקל,אפשר יותר אם זה שווה,עדיף שלא. האם בתקציב הזה אפשר להביא טלוזיה שגם תיהיה טובה וגם תי…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני משתמש בHD595 שמתי לב שמשום מה הם דביקות עכשיו לקחתי את הזמן והסתכלתי על רצועת הראש, החלק המרכזי בה הרוס, הוא לא קרוע אלא נהיה "גומי" גמיש כזה. מאיפה אני משיג תחליף במחיר נורמלי? הרמתי טלפון ל"קילים" היבואנים של סנהייזר בארץ והם זרקו לי מחיר של 95+- ש"ח על חלק שעולה 15$. הבעיה היא שהחלק שמצאתי באתר של סנהייזר לא מצויין שהוא מתאים ל595 יש למישהו מושג אם זה מתאים ל595 שלי (אני מאמין שכן)? והאם לדעתכם שווה לעשות הזמנה מחו"ל או פשוט לשלם את ה95 וזהו ועוד דבר אחד, איזה סטנד לאוזניות יש לכם אם בכלל
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום... יש לי מערכת 5.0 שמורכבת ממגבר Yamaha RX-V800 מערכת רמקולים: זוג קדמיים: Wharfedale Atlantic 400 Black זוג אחוריים: Wharfedale Valdus 100 Black סנטר: Wharfedale Valdus Centre Black המערכת במצב מצוין מאוד... גם המגבר גם הרמקולים,באתמ במצב מצוין + המערכת בת 2.7 שנים אני מעוניין למכור אותה מחוסר מקום בחדר, אני מעוניין לדעת כמה לדרוש עליה.. חפשתי מחירים בארץ ולא מצאתי שום דבר מדוייק.. הכל הערכות,אני צריך עזרה בתמחור המערכת. כמה נראה לכם? תודה
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן אנשים. יש לי לוח מסוג GIGABYTE EX58-UD בעל כרטיס קול Realtek ALC885/889A/890 @ Intel 82801JB ICH10 - High Definition Audio Controller PCI את המחשב אני מחבר ישירות למוניטורים מוגברים של חברת LEM, ע"י חיבור PL מהמחשב ביציאה אנלוגית, ל-2 PL אשר מתחברים לסאב מוניטור אקטיבי, וממנו שני יציאות XLR לשני מוניטורים מוגברים (לכל רמקול מערכת הגברה פנימית) לפי בדיקה שערכתי הבנתי שאני צריך להוציא חיבור סאונד מהמחשב ע"י היציאה של השקע קואקסיאלי (co-axial), אשר קיים בחיבורי הלוח של המחשב. על הסאב אשר משמש כמגבר אליו מחובר המחשב וממנו יוצא הסאונד לרמקולים ישנם רק כניסות ויציאות לחיבורי RCA L/R ו- XLR L/R . אז לפי הבנתי אני לא יכול להוציא סאונד בפורמט DTS האם זה נכון? והאם ישנה דרך …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. יש לי את הקובץ של הכתוביות והכל וגם את השיר אבל אני לא הצלחתי לחבר אותם ביחד. מישו יודע איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש בימים הקרובים את האוזניות Audio-Technica ATH-AD700 לאחר ששמעתי עליהן המלצות רבות. האוזניות מיועדות בעיקר לשימוש עם המחשב שלי. בעקבות הרכישה המתוכננת, חשבתי שאולי כדאי גם לשדרג את כרטיס הקול במחשב. כרגע אני משתמש בכרטיס הקול המובנה בלוח האם - Realtek Al888. אני שוקל לרכוש את ה- Asus Xonar D1, הבנתי שהוא כרטיס טוב ביחס למחיר שלו, אך רציתי לדעת האם באמת אני אוכל לשמוע שיפור בסאונד בעזרתו, בעת שימוש באוזניות? השימוש העיקרי שלי במחשב ובאוזניות הוא למטרת משחקים, אך גם לא מעט לטובת סרטים ומוסיקה. כמובן אם יש כרטיס קול אחר שאתם ממליצים אשמח לשמוע. שאלה נוספת היא, האם ניתן לחבר את האוזניות לכרטיס הקול כגון ה-Xonar, ובמקביל להשאיר את הרמקולים שלי מחוברים לכרט…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נגן DVD של חברת LUXOR. לאחרונה, המכשיר החל "לגמגם" במהלך צפיה בסרט. יכול להיות מצב שאני צופה בסרט אפילו שעה ואז פתאום מתחיל הגמגום מידי פעם. לעומת זאת יש מצבים שאני מכבה ומדליק ואין גמגמום באותו קטע. אין גמגום באותם הסרטים במחשב. ממה נובעת התופעה? מה ניתן לעשות עם זה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מסך lcd 32 אינץ' התקציב שלי הוא עד 2400 ש"ח. המרחק צפייה נע בין 2.4 ל-5 מטרים(5 מטרים צפייה מהמיטה) השימושים של המסך הם חיבור ליס(לא hd), חיבור למערכת tz230/dz330 של סוני(מערכת+dvd 1080p) וחיבור למחשב בכדי לשחק במשחקים על גבי המסך. האם אתם יכולים להמליץ לי על מסכים טובים עדיף שיהיה גם חיבור scrat או s-video כדי לא ליצור בעיות של הממיר. אם לדעתכם מתאים יותר 37 אינץ' אז אשמח גם לשמוע הצעות בטווח מחירים זה. לא ארבה גם לצפות בשידורי fhd נ.ב שאלה קטנה. נגיד וקניתי את המסך lg-ld550 או 32lh20r אשר לא מכילים חיבור scrat, אם אני אחבר את הממיר למערכת עם חיבור scrat ואת המערכת אחבר לטלוויזיה עם חיבור hdmi האם זה אראה בטלוויזיה בלי צורך בקניית converter …
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי כרגע יש לי רמקולים מעפנים (Cambridge SoundWorks 2.1) והם עושים בעיות (כל מיני רעשים משונים כמו שמטוס עובר מעל הבית, גם כשהמחשב סגור) ואני רוצה לקנות רמקולים חדשים. התקציב שלי הוא בסביבות ה-400 ש"ח. אני חשבתי על Altec lansing ATP 3 2.1. מה אתם אומרים? נ.ב יש לי כרטיס קול OnBoard (לוח Epox 8rda+)
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האם אני מאבד תמונה מלמעלה ולמטה או שהתמונה נכנסת כולה במסך?
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן, אני לא מומחה גדול לסאונד. אני מחפש אוזניות טובות לריצה במחיר של עד 300 שקל. יש לי אפשרות להביא מארה"ב בחינם . בקיצור שיהיה HEADPHONES, לא מחפש בס ודברים יותר מדי מתוחכמים. שישמעו טוב ושיתחבר לסמארטפון(גלאקסי/LG). תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
sound blaster audigy 2 zs או x-fi extreme music?
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב. אני מחפש טלוויזיה LCD 32 אינץ' לחדר. השימושים יהיו צפייה בשידורים רגילים(בהמשך יהיה ממיר יס טוטאל), XBOX ויהיה מחובר למחשב נייד לצפייה בתוכן HD וכו'. אחרי שעשיתי קצת "שיעורי בית" הבנתי שאין צורך בLED (אולי אני טועה) והדברים החשובים הם פאנל משובח, ניגודיות גבוהה, זמן תגובה נמוך, חיבורים בשפע, רמקולים עם מעט איכות(DOLBY, SRS WOW), זווית צפייה רחבה ועדיפות למקלט DTT/עידן+. ואיך לא השאלה הכי גדולה היא הרזולוציה שעדיין לא הצלחתי להבין מה עדיף ל32 אינץ' FULL HD או READY... בכל אופן שאר הנתונים כמו אפליקציות (SMART), תמיכה בפורמטים למיניהם וכו' לא מעניינים כי הוא יהיה מחובר לנייד אז אין בהם צורך (לדעתי). התקציב הוא 2000 ש"ח ואין לי עדיפות לחברה מסוימת... אש…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי אתמול רמקולים מדגם Altec Lansing MX5021. אשמח להמלצה לכרטיס קול עד 300 ש"ח על מנת למצות את הפוטנציאל שלהם. נתונים של המחשב: windows vista ultimate 64-bit sp1 intel core 2 duo e6750@2.66 ghz,2.0gb,nvidia geforce 8800 gt תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות בימים הקרובים אחת מהן , מה ההבדלים ומה עדיף ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אהלן כולם ! בבעלותי מגבר ישן של NAD ואני מעוניין להתאים לו זוג חברים חדש. מישהו יכול להמליץ לי על זוג רמקולים אמין, טוב ואיכותי שיוכל להפיק את המיטב מהמגבר שלי !? ועוד שאלה : יש לי מאחורה מתג של Soft Clipping מה זה עושה ?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
במחשב של ההורים שלי יש כרטיס O.B סטנדרטי(אינטל היי משהו) והוא עבד מצויין איזה שנתיים. פתאום אתמול הפסיק האודיו. הבעיה היא לא ברמקולים כי חיברנו אותו לסטריאו והם עובדים...למישהו יש מושג?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום! ברשותי IRIVER IHP 120 וכבר איזה כמה חודשים אני מחכה שיצא עדכון עם עברית לנגן... בקריאה בפורום הבנתי שיש כבר דבר כזה... רציתי לדעת אם הוא רשמי? ואם כן איפה אפשר להוריד אותו? תודה מראש! t d
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD של LG שחיברתי לו מחשב עם כ.מסך GTX295 לחיבור DVI/HDMI 1 IN . עכשיו את הסאונד חיברתי עם חיבור 3.5 ממ מהמחשב לחיבור VGA/DVI AUDIO IN . עכשיו, כשהסאונד לבד מחובר והטלוויזיה על HDMI1 - יש סאונד וכמובן אין תמונה. כשגם הסאונד וגם והHDMI מחובר לHDMI1 והטלוויזיה על HDMI1 יש רק וידאו ואין סאונד. מה אפשר לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
אז ככה לפני כמה ימים רכשתי LCD 32" של PHILIPS (PHILIPS 32PFL5322 והיום כמובן החלטתי לנסות לראות עליה פרק של גיבורים. (צרבתי לוהכנסתי לDVD -- דגמו APEX DVX - 815 אם אני לא טועה) הבעיה שנוצרה (רק עם הפרקים של גיבורים! כול השאר נראה בסדר) היא שכשאני רואה את הפרק במסך מלא (0 זום מצד הנגן) נגזרות לי הקצוות משני הצדדים. לעומת זאת כשאני מקטין את התמונה דרך הנגן (כאילו זום 1/2 חצי מהתמונה) אז אני רואה את הכול. ניסיתי את האפשרויות של הרזולוציה של הטלוויזיה ולא עזר. תמונות (צלמו מהפלא ) בלי זום OUT: http://img250.imageshack.us/img250/4151/20112007001xp6.jpg עם זום OUT: http://img513.imageshack.us/img513/8419/20112007sr2.jpg אפשר לראות שבלי הזום לא רואים את כול המילה GL…
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי את המיני של Sony MZ-N707 אחלה מיני ! אבל השלט שלו הוא ללא צג |עצוב| בדקתי אם חבר אחר שיש לו את ה - N1 ואני יכול לחבר למיני שלי שלט אם צג ויראו על הצג של השלט את השירים וכל זה... אני רוצה לקנות שלט כזה - על איזה אתם ממליצים ? איפה אפשר לקנות אותו ? וכמה זה יעלה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-