עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ronit54,

שלום אני חייב עזרה בהתקנת הכרטיס הזה הורדתי את הדרייבר הכי חדש מאתר שלהם ועדין זה לא עובד לי יש לי וונדוס אולטיימיט עם מדיה סנטר יש לי את הכרטיס pvr 150 מישהו יכול לעזור לי אני על סף יעוש מהכרטיס הזה עם הנסינות שלו שיעבוד... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  2. שלום, אני מחפש לקנות כרטיס קול של הרקולס או audio trak. לא מצאתי שום חנות (ניסיתי ksp, pandas, ynon D, plonter) חשוב שהכרטיס ל-א יהייה של creative. תודה

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  3. שלום , אני צריך קולנוע ביתי אבל אין לי באמת מושג בזה. מה שאני יודע נכון לעכשיו: צריך מסך טוב. צריך רסיבר (מזה בכלל?). DVD . רמקולים. האם אפשר לקבל הסבר קצת יותר מעמיק על העסק הזה? תודה!

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  4. רמקולים שיהיו ברמה טובה מאוד, בבקשה בלי חריגות של מעל 100 שקל.. ואם אפשר לנסות לעגל לכיוון ה-1000. תודה רבה לעוזרים (: ד"א יש את החיבורים המתאימים בלוח אם.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Elevation,

אלו שתי האפשרויות: http://www.compuplus.com/i/AUDIO/Headphones/Etymotic-ER-6i-Noise-Isolating-In-Ear-Earphones-ER6I-1003555.html?sid=12he67n3l51551y&comboid=525 http://www.compuplus.com/i/AUDIO/Headphones/Shure-E2c-Sound-Isolating-In-Ear-Earphones-E2C-E2-1003406.html?sid=12he67n3l51551y&comboid=525 אני הרבה יותר אעדיף לחסוך 40$..... אגב, זה לא כואב שזה נכנס ככה בתוך האוזן? ועושים ברייק-אין לאוזניות קטנות, כמו לגדולות, או שזה שונה? גבריאל.

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  6. שלום וברכה, אני מעוניין לקנות PMP ואני מתלבט בין 2 דגמים הראשון הנה הוא: http://www.archos.co.il/Product.asp?Pid=av...at2ID=0&aff=Zap והנה השני(SORELL): http://www.medialineinc.com/Product_MP3_So....asp?v_left=pmp על מי הייתם הולכים על הARCHOS או על השניSORELL? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  7. היי כולם, קיבלתי פטיפון סניו בן כמה עשורים (ראו תמונה של המאחורה). הבנתי שניתן לחבר פטיפון לרמקול מוגבר\אקטיבי דרך קדם מגבר, בלי צורך במגבר\רסיבר. 1. האם זה נכון? 2. אם כן, האם לדעתכם הרמקול שלי מתאים? זה סאב וופר שמחובר לשני רמקולים קטנים- מצרפת תמונה של הפאנל האחורי. הכבלים שיוצאים מהOUTPUT הם ייעודיים ומתחברים לרמקולים הקטנים- לא ניתן לנתק אותם. למיטב הבנתי זה אמנם רמקול אקטיבי (מתחבר לחשמל ובעל כפתור ווליום), אבל אין לו את שני הכבלים (אדום ולבן) שאמורים לצאת ולהתחבר לקדם מגבר. בקיצור, זה מה שיש- איך גורמים לפטיפון לפעול? אודה לכל עזרה!

8. קניתי לאחרונה רמקולים של American Acoustics 2.1 2 רמקולים שמחוברים לבאס קטן וחמוד. שאני משמיע שירי אמ.פי3 או אפילו סאונד ממשחק מחשב אני שומע חזק, משתמש בחצי עוצמה של הרמקולים. ברגע שאני מעביר למצב של הטלוויזיה, או סתם מריץ קובץ סרט AVI במחשב הסאונד גם במקסימום לא מדגדג לי באוזן. ממש מעצבן, כי לפני זה היה לי רמקולים (אומנים חזקים יותר) אבל לא הייתה הבעיה בין קבצים כאלו לאחרים. אני מחובר על LINE OUT (אני חושב). יש פתרונות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by ron_boby,

אני קונה את נגן מסוג iRiver H340. האוזניות בקישור הזה: http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/02ProductFramesetCall?OpenForm&Portable+Stereophones דגם: KSC 35 יתאימו לנגן שאני קונה? איפה ניתן להשיג בארץ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  10. טוב אז ככה: לפני כמה ימים העתקתי אליו כמה סרטים ומשום מה הוא לא הראה שהם נמצאים על הנגן... ניסיתי עוד כמה פעמים, לא הלך אז עשיתי לו "ריסט" עם התכנה. עכשיו אחרי הריסט הכל טוב ויפה, עדכנתי גרסה והעתקתי אליו שירים עם האיי-טיונס אבל עכשיו הוא לא מראה שיש עליו אף שיר...... פשוט אין כאילו כלום על המכשיר ואם אני נכנס לתוך המחיצות בנגן אז יש עליו 13 ג'יגה... מה עושים???? :s05: :s05:

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  11. Started by ZeeD,

שלום, שמעתי המון על המכשיר הזה ואף פעם לא הבנתי באמת למה הוא נועד. אם תוכלו לתת הסבר קצרצר אודה לכם מאוד

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. Started by buuhaa,

אהלן. מקווה שזה הפורום הנכון לשאול... יש לי מספר קלטות טייפ ישנות ואני רוצה להמיר אותן לדיסק. אין לי חומרה מתאימה ולא זמן... האם מישהו יוכל לייעץ לי מנסיונו כמה זה עשוי לעלות לי במעבדה. משום מה לא מצאתי מישהו שעושה את זה בירושלים. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אהלן, אחרי לא מעט חפירה בימים האחרונים על מנת למצוא אוזניות IN EAR איכותיות במחיר סביר מבחינתי (עד 500), נראה לי שצמצמתי את האפשרויות ל-Etymotic HF5 ו-Shure se215 . קראתי ביקורות מצויינות על השור, אבל בלא מעט מהן ציינו שהבאסים המעולים שלהם באים קצת על חשבון הטווחים הגבוהים יותר. כעיקרון אני שומעת בעיקר רוק (מפינק פלויד ודייר סטרייטס ועד מטאליקה), ואוהבת מאוד את הצלילים הגבוהים של גיטרות ופסנתר, אז העניין קצת מטריד אותי. לגבי האטימוטיק אומרים שהבאס שלהן קצת חלש יותר אבל הן אמורות להיות יותר מדוייקות מהשור, אם כי על השור מעידים שהן יותר "חיות" וכיפיות. אגב חשובה לי גם אטימה טובה לרעשים מבחוץ (ושלא תהיה דליפה כי אני אוהבת לשמוע יחסית חזק וליד אנשים בנסיעות וכו'). …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. בס"ד שלום לכולם. אני מעוניין לקנות טלוויזיה 32' של SAMSUNG דגם LA32D403 ראה כאן. רציתי לשמוע מכם ביקורת עליה, ובנוסף יש לי שתי שאלות: 1. הרמקולים שלה הם רק 5watt, זה קריטי? 2. איך התמיכה שלה בסרטים, כי באינטרנט ראיתי תגובות חלוקות. חשוב לציין, מציעים לי אותה במחיר של 1300 ש"ח + אחריות לשלוש שנים. אם למישהו יש הצעה אחרת באיזור מחיר זה ושלוש שנים אחריות, אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  15. כל פעם כשמדליקים את הטלוויזיה בבוקר (זה לא קורה אם מכבים ומדליקים מחדש אחרי דקה) הקישור בין הטלוויזיה למחשב מתחרבש ומקבלים הודעת no signal. ה-"פיתרון" היחיד שמצאתי עד כה זה לבצע reset למחשב, מה שאכן פותר את הבעיה (עד הפעם הבאה...) למישהו יש מושג מה קורה כאן? המפרט: כרטיס מסך Radeon 3200HD (בא on-board על GIGABYTE GA-MA78GM-S2H); טלוויזיה Philips 42PFL7403D; כרטיס המסך מחובר לטלוויזיה ב-HDMI. מערכת הפעלה ויסטה 32 ביט, דרייברים מעודכנים לחומרה הרלוונטית; firmware מעודכן לטלוויזיה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. האלן חברה.. לאחר משאלים,סקרים והשוואת החלטתי שאני הולך על HD497. החלטתי להזמין אותם מארצות הברית אך לפני כן רצתי לאדר סוכנויות כדי לשמוע אותם ודגמים אחרים. ביקשתי לשמוע 212PRO, 280, ו במקום הHD497 נתנו לי לשמוע את הEH350 שזהו דגם זהה ל497 אך בעל טווח רחב יותר.. אפשר להגיד שהאיכות של 280 הרבה יותר גבוה מהזוגות האחרים אך מחירם היה גבוה יחסית (800) וגם הן די כבדות ולוחצות על האוזניים.. מEH350 התרשמתי מאוד לטובה וה212PRO נשמעו לידן הרבה פחות טוב! לאחר שעה שלמה של שמיעה החלטתי שאני אלך על EH350! (: שילמתי עליהן 440 שקל לאחר הנחה. באמריקה הן עולות כ80 דולר + משלוח, אז אני חושב שעשיתי עיסקה טובה! בכל מקרה אני מאוד מרוצה מהאוזניות! ואני מתחיל לגלות צלילים וכלים שבחיים לא …

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9781

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  18. Started by HairyAss,

אהלן אני מחפש אוזניות IN EAR טובות במחיר של עד 200 שקל. אשמח גם לשמוע המלצות לאוזניות יקרות יותר ששוות את ההפרש. האוזניות ישמשו למוסיקה בעיקר. מקור: D2+ תודה רבה! *הסתכלתי באשכול הסברים הזה, ורציתי את הSE102, אבך KSP העלו את המחיר וזה כבר לא בא בחשבון.. :-\

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by מסבחה,

יש לי את הרמקולים Solo7c של מיקרולאב, והשלט הפסיק לעבוד. קניתי שלט אוניברסלי לומד אבל... ואללה צריך ללמד אותו. מישהו יודע על חנות שמחזיקה את הרמקולים בתצוגה (באיזור המרכז)? או אולי למישהו יש בבית את הרמקולים ומוכן לארח אותי לכמה דקות? מבטיח להביא שוקולד בטעם USB ! המון תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by Black_eagle,

שלום קניתי את המכשיר H10 השאלה שלי זה כמה זמן צריך להטעין אותו? כי לא כתוב בשום מקום כמה זמן זה לוקח ואיך יודעים שהסוללה מלאה. עוד שאלה האם אפשר למצוא איפה שהוא מטען הוא רק מטען בלי ה USB שקשור אליו? ומגרסאת קשוחה החדשה מחדשת משהו? או שהיא לא תורמת לכלום? תודה

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by arkady,

שלום. אני צריך לדעת איך ה Z-540 לעומת ה Z-640. יש ביניהם שינוי גדול? ויש הבדל גדול במישחקים/מוזיקה/סרטים? ה Z-640 שווים את ה+200 שקל מה Z-540 ?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by moshi.sh,

שלום . קניתי מחשב עם לוח HDMI ואתמול קניתי dvd שהוא אמור להיות גם המגבר ואליו מחוברים הרמקולים צירפתי תמונות של היציאת s/pdif במחשב ושל הכניסות ב DVD ניסיתי לחבר את המערכת במשך שלוש שעות ולא הצלחתי אשמח אם מישהו יכול לעזור לי .. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by VolTAge,

בזמן האחרון, ראיתי דיי הרבה משחקים שמשתמשים בטכנולוגיה הזאת של קריאטיב, ואני מעריך שהמגמה הזאת רק תתגבר בעתיד. רציתי לשאול האם ההרקולס תומ בטכונולוגיה הזאת או שהיא בלעדית לכרטיסים של קריאטיב ? כי זה יכול להיות דיי משמעותי לעתיד.. תודה מראש.

24. Started by dan9,

יש לי 2 מחשבים סלונים: 1.MCE עם WINTV PVR 150 המפורסם 2.VMC עם AVerMedia SUPER 007 לאחרונה רכשתי שתי LCD 32 עם מסך רחב מין הסתם (לומרות שמין זה לא סתם) :wink: והבעיה היא שאני רואה TV דרך הM\VCE אני רואה בפורמט של 4:3 ולא על כל המסך אני יכול לחבר רגיל למסך בלי המחשב אבל אז לא עשיתי כלום... איך אני יכול לשנות את הפורמט?? אני בטוח שיש פתרון או דרך מסוימת.. בבקשה עזרו לי

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  25. חיפשתי לי לאחרונה נגן MP3 נחמד וה-H10 מצא חן בעיניי. רק מה? יש כל מיני מושגים שאני לא מבין וראיתי שהם שונים אצל נגנים אחרים: S/N ratio 90dB(MP3) Frequency range ±3dB No. of channels Stereo (L/R) 87.5MHz ~ 108MHZ הכל מובא מכאן: http://www.ritzcamera.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=13235232&storeId=10001&langId=-1&catalogId=10001 אשמח לעזרה בפירוש המושגים הנ"ל.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.