עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by .nimiking.,

כמו בכותרת... אוזניות בעיקר שביל מוזיקה ולא koss porta pro

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by UrielZ,

היום לצערי הרב נדפק לי ה-X-Fi Xtreme Audio כשמשכתי בטעות את האוזניות עם הרגל וזה עיקם לי שם את כל העסק בקיצור הלך הכרטיס. עכשיו אני רוצה לקנות עוד אחד כזה. השאלה היא אם לקנות אותו או שאפשר לחסוך 100 שקל ולקנות את ה-Audigy SE 7.1, האם יש הבדל בסאונד ביניהם? או שיש אלטרנטיבה של כרטיס אחר במחיר הזה שעדיף על שתיהם?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  3. שלום לכולם. בעיה חדשה שצצה לי השבוע: כאשר שומעים מוזיקה דרך המחשב (אשר מחובר בחיבור קואקסיאלי למגבר) עם כרטיס ה - XFI עם הרבה באסים או כשמעלים את הבאס אז הרמקולים משמעים רעש צורם ולא נעים כאילו הם נחנקים. הבעיה לא היתה עד עכשיו והחלה רק בשבוע האחרון. האם זאת יכולה להיות בעיית דרייברים? ניסית לעדכן את הדרייברים לחדשים יותר, אך אני לא מאמין שזאת הסיבה, הכרטיס תקין לא עבר התעללות. וגם הרמקולים הם עם יחידת באס גדולה של 12 אינצ', אז בטוח שהם לא הבעיה. אני משתמש בחלונות 7 וכרגע עם דרייברים "משופצים" לכרטיס קול. יש למישהו רעיון?

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  4. אני צריך מגבר ל2 רמקולים כאלה http://www.fullcompass.com/product/286358.html וסאב כזה http://www.jblpro.com/pub/obsolete/Control_sb-5.pdf היה לי עם זה מגבר של ימאהה אבל הוא החליט לשבוק חיים >< קצת הלכתי לאיבוד עם כל המידע, ורציתי לדעת מה אני צריך לחפש במגבר בשביל כאלה רמקולים, כמה WATT OHM וכו' אין לי ממש מושג בזה >< עריכה: חיברתי אתה המגבר של אבא שלי Harman Kardon AVr200 וזה עבד לי יופי, ראיתי Harman Kardon avr300 ב800 שקל ביד2 או yamaha rx595 ב750, האם הם יספיקו לי או שאני צריך לחפש משהו קצת יותר חזק? והאם המחירים סבירים?

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  5. Started by Salwaby,

אני מחפש המלצות לאוזניות איכותיות באיזור ה 100-150 שקל. (EARPHONES לא HEAD) השימוש בהם הוא בעיקר לנגני MP3 למיניהם (פלאפון...) תודה. עריכה : http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_street-line_502855 איך אלו ?

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  6. Started by Dr Hardware,

עד סכום של.. אמממ..450 גיגית... אבל שקל לא יותר מה שחשוב לי שיהיה עמיד, לא איזה קקה מפלסטיק של לגו עם מקשי נוקיה 5110... הבנתם את הרעיון, שלא יהיה דרדל'ה, שיהיה יציב ויפה. דבר שני שיעמוד בפעילות ספורטיבית, שלא ידפק אחרי ריצה קצרה. מה עוד... עדיף שיהיה תאורה. וכמובן, שינגן באיכות טובה, לא מצפה לאיזה IPOD או משהו.. אבל שינגן יפה.. שאני לא יגיד "איכס מה זה מונו או סטריאו" זה הכל.. איכות,יציבות, יופי ותאורה אגב מה עדיף, סטיק 256 מגה ב450~ או מינידיסק משומש קורא MP3 וכו'... באותו סכום? *שאלת מפתח

• 13 תגובות
    • 905 צפיות
  7. Started by ZXY1,

מחפש רמקולים לסלון 2.1 שהאות מגיע מהיציאה הקידמית במחשב מהחדר שבממ"ד לרמקולים שבסלון (היציאה האחורית משמשת לסאונד לרמקולים שבממ"ד) רמקולים שמשתלמים מבחינת עלות תועלת (עדיף כמה שאפשר פחות) שטוח הסלון 20 מטר מרובע (4*5) תודה

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  8. Started by DAVIDD,

מה עדיף :s05:

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  9. אחים שלי, עוד מעט אני מקבל ריישון ואני ואחותי החלטנו לשדרג את המערכת שמע באוטו אז ככה, אני לא מבין הרבה בתחום, ובגלל זה אני צריך את עזרתכם... אני רוצה רדיו דיסק קורא mp3 והשאלה הראשונה היא האם הוא קורא גם דיסקים רגילים?? אני רוצה להחליף את הרמקולים המקוריים, אבל נגיד לא להגזים ולהגיד לי לקנות מגבר וסאבים וכו' כי זה פשוט נראה לי יקר מידי... התקציב העומד לכל הרכישה הוא 1000 שקל בערך לרדיו דיסק ועוד מקסימום!!! 1000 בשביל הרמקולים.. בבקשה תעזרו לי!!! אני מחפש ורואה מלא דברים אבל לא יודע מה באמת טוב... :\

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  10. Started by do_k,

בוקר טוב בשעה טובה, אני חושב להחליף את ה-CRT הישנה. כרטיס המסך שלי ( ATI 1950HD ) מוציא רק אות דיגיטלי ולכן אני צריך לשדרג... אני חושב בכיוון של 42-46 אינטש ( זה בחדר שינה ואני מרוחק כ-3 מ' מהמסך ). המחשב גם נמצא באותו החדר ואני מתכוון לחבר אותו למסך עם כבל. התקציב בסביבות ה- 5-6K, כמובן שפחות יתקבל בברכה... אני רואה בעיקר סרטים וסדרות דרך המחשב ולכן אני חושב יותר על LCD או LED. לסוני אין מסך 42 ולכן אני "חייב" לעלות ל-46 אבל יש לסוני תמונה לא רעה. ראיתי בחנות דגם LED בסביבות ה-6000 שקל, קצת יותר. מצד שני, אני מבין שחברות אחרות מאפשרות להציג יותר פורמטים.. בקיצור, אשמח לקבל המלצות לדגם/דגמים כדי לצמצם אפשרויות. גם המלצה לחנויות אקבל בברכה... תודה מראש וחג שמח

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  11. שלום, יש לי מחשב חדש עם כרטיס קול (ומסך) מובנים בלוח אם, ויש לי כרטיס קול (ומסך) ממחשב ישן יותר, שטובים מאד ואני רוצה להעביר אותם למחשב החדש. אני בטוח שכרטיס הקול יכול להתחבר לחדש אבל יכול להיות שכרטיס המסך לא. אז נדבר רק על כרטיס הכל. נגיד ואני יודע לחבר אותו ויש לי את הדריברים הנכונים. מה עוד צריך לעשות? צריך איכשהו "לבטל" את הכרטיס קול המובנה בלוח אם? אם כן, איך עושים את זה? במנהל חומרה? פשוט לבטל אותו שמה? או מה? תודה

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  12. כותרת^^ ותודה מראש לעונים נ.ב. עדיף בדרום תל אביב

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  13. Started by DimaX,

היי! לפני מלא זמן קניתי ATP3 תוכלו לעזור לי ולהציע לי היכן הכי כדאי לשים את הרמקולים(הסטליטים והסאבוופר)? ועוד שאלה אחרונה: איך תולים את הסטיליטים של המערכת?? תמונות של הצד של החדר איפה שהמחשב ושל הרמקולים איפה שהם עכשיו נמצאים כאן למטה.. תודה מראש אנשים!!! יצא קצת חשוך אז סימנתי לכם ד"א, בדיוק מתחיל המשחק של חיפה בברצלונה, אז בהצלחה חיפה!! אם יעלו שלב, יביאו כבוד למדינה הקטנה שלנו!

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  14. Started by grozy d.j,

חברת קריאטיב החליטה להיות יצירתית ופיתחה מוצר חדש מסדרת nomad שלה. ה-jukebox zen nx היא כפיל ipod, במחיר סביר יותר: 300 דולר לגירסת ה-30 gb. יתרונותיו של ה-nx מתבטאים בזמן בטריה ארוך במיוחד, 14 שעות, מול 8 שעות בלבד של הכפיל שלו מתוצרת apple, ובגודל מינימלי. הוא מנגן mp3 ו-wma, שמועברים אליו דרך שקע usb 2.0. עם זאת יתרונותיו לא יוצרים הבדלים ממשים מול מתחריו העיקריים. עד שלא יוציאו נגן mp3 עם 30 gb הרד דיסק בגודל מיני דיסק ממוצע, מקומו של ה-ipod בראש רשימת המכירות כמעט מובטח. http://asia.creative.com/products/portaudio/jukebox_zen_nx/images/zennx_fe4.gif

15. Started by tot5,

שלום לכולם, ברצוני לחבר את המחשב הנייח שלי לטלוויזית LCD. איך אני עושה זאת? תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  16. היי, רכשתי לא מזמן את הממיר החדש של יס yesMaxHD, שבו אני יכול להקליט וגם לצפות בתכנים באבחנה גבוהה אך הטלוויזיה לה הוא מחובר לא תומכת בHD והוא נמצא שם רק לבנתיים. היעוד האמיתי שלו הוא להיות על המחשב שלי, אני רוצה לחבר אותו למסך של המחשב שתומך בHD ושאני אוכל לעבור בין מצב מחשב לבין מצב טלוויזיה. המסך שלי הוא 2253BW של סמסונג והוא לא תומך FULL HD הוא רק 1680X1050 ויש לו יציאת DVI וVGA... בעקרון אני הצלחתי לחבר לDVI קונברטר לHDMI ואז לחבר את הממיר אליו אבל הייתי חייב לנתק את הכבל של המסך ובלה בלה בלה... וגם לא שמעו את הרמקולים כי זה מחובר רק למסך ולא למחשב.. קיצר אני צריך כרטיס טלוויזיה שתומך בHD אבל זה לא הבעיה. הבעיה היא שאני לא צריך כרטיס שגם עורך ומקליט כי זה לא מעניין א…

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  17. אני מחפש כרטיס למשחקים אבל טכנית נראה לי ששניהם אותו הדבר אז מה ההבדל? ואם מישהו יודע איפה ניתן לקנות ויש במלאי מייידית מחר יעזור לי מאוד תודה.

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by smoke_man,

למטרת מוזיקה וסרטים רצוי אוזניות כפתור על איזה דגמים אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  19. Started by iem,

אשמח לקבל הצעה ל-LCD 32 אינץ בטווח של 2K-2.3K למטרת צפיית בסרטים, XBOX , וחדות מעולה בצפייה בעיקר. מקווה שתיארתי נכון את המאפיינים הדרושים בגדול התלבטתי בין הדגמים: toshiba 32AV605 lg 32LH32UR toshiba 32X3000C samsung 32B450 אשמח להצעות נוספות. תודה !!

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by phoenixtb,

שלום לכולם הייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים על מערכת הרמקולים Creative INSPIRE 7.1 7900 ? ואיזה כרטיס קול מומלץ להשתמש איתה? המשך יום נעים

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  21. איזה דגם מן הבאים עדיף: Microlab X13: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=750585 או Philips SPA5300: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745923 אני אשמח אם תנמקו

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by tuvia,

אחר הצהריים טובים. היום קניתי רמקולים סט 5.1 של creative ועובדים מקסימום 3 רמקולים, הסאב ושתיים אחרים. הסט נקרא 5.1 sbs 560 ויש לי כרטיס קול aureon terratec 5.1 fun. הדרייבר מעודכן. יש למשהו מושג מה הבעיה?

• 11 תגובות
    • 904 צפיות
  23. שלום, אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי שתכלול: רסיבר+רמקולים (עדיפות ל-5.1)+DVD. התקציב הוא כ3500. ראיתי את הדיל הזה:http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=JWAVR1706_SD770_SCS140 הוא נראה לי טוב מה אתם אומרים? עזבו מחירים כי בזאפ ההרכב הזה עולה אותו דבר אבל מבחינת איכות שמע. חשוב לי!!! שתהיה איכות שמע גבוהה! שהרמקולים יהיו יפים אבל לא גדולים אלא בסגנון של הJBL האלו. (לא חובה הגודל אבל עדיף כי חדר קטן) מומלץ שיהיה אפשר לתלות אותם על קיר אבל עוד פעם לא חייב כי אפשר גם על מדף... חשוב שתהיה עוצמה אבל בכל זאת לא בראש סדר העדיפויות כי זה לחדר קטן! אם אפשר אבל ממש לא חייב שיוכלו גם לעמוד בחוץ (החדר המדובר הוא עליית גג ויש שם גם מרפסת ענקית אז רציתי אם זה אפשרי ל…

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  24. Started by DMaster,

שלום לכולם. אני מחפש אוזניות למחשב ולטלויזה.. חשבתי על זה קצת ואני רוצה שהן יהיו אלחוטיות. עד עכשיו החוט של זלמן (שזה ואחד חוט) הספיק להיפגע דיי הרבה והוא מחוזק באיזולירבנד שמתי עין על ה IS 380 שניתן לקנות בארץ במחיר סביר וה RS130 / RS140 שניתן לקנות באיביי. הם שווים משהו? איזה מבין הדגמים טוב יותר? האם יש דגמים אחרים שכדאי לשקול? לא רוצה להיפרד מיותר מ 600-500 שקל.. אני יכול להזמין מאיביי או מכל חנות אחרת ששולחת לארץ.

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by WolveS,

אני צריך אוזניות שישמשו לסרטים ומשחקים. חשוב לי שיהיו נוחות ולא מכאיבות לאורך זמן, אני הרי הולך לצפות איתן בסרטים, אין לי העדפה לאוזניות מתקפלות או לא. יש לי עדיפות לאוזניות מלאות, כאלו שאוטמות את האוזניים לגמרי ולאוזניות עם מיקרופון, אבל אם צריך אני מוכן לוותר על המיקרופון. התקציב הוא 180, אבל אם יש באמת צורך אפשר לחרוג ל200. תודה.

• 8 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.