עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by motorishta,

יש לי כרטיס של creative live בסביבות השנתיים כעיקרון אני בלחצת שמעתי איתו מוסיקה או מה שלא יהיה ורק עכשיו שמתי לב שהוא לא מוציא לי צליל נקי בכלללללל גם כשאני מחבר רמקולים פשוטים של מחשב וגם כשאני מחבר את ה"מערכת קולנוע ביתית" למחשב יש לי סאונד כאילו שהרמקולים לא סוחבים בגרוש מה הבעיה פה? אולי עדכון לכרטיס? אם כן אז תביאו לי לינק לעדכון הכי טוב שיש לכרטיס הזה תודה

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  2. Started by eegg,

הרמקולים האלו הם השדרוג של הx-530. זה בדיוק אותו מפרט רק שאפשר לשלוט על הרמקולים בשלט חוטי ששם גם אפשר לשלוט על הבאס לא כמו רמקלוים אחרים שזה על הסאב. הם עדיין יקרים אבל עוד מעט ירדו לדעתי למחיר של ה x-530. יש שם גם חיבור מיוחד לרמקולים האמצעי שמאפשר לו להיותר על כל מסך דק: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2177,CONTENTID=12254

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by idoodi,

יש לי ערכה רמקולים 5.1 logitch X530 ועדיין רק שני רמקולים פועלים והתקנתי דרייברים לכרטיס קול..מה אפשר לעשות? תודה מראש לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  4. היי. שמתי לב שכשאני מגביר את הווליום ברמקולים יותר ממה שאני שומע בד"כ אז יש כזה צליל מלוכלך ברקע. ברמקולים זה לא הפריע לי כ"כ כי אני לא שומע חזק כ"כ, אבל עכשיו קניתי אוזניות (אלסנדרו MS-1) ועכשיו אני שומע את זה בווליומים רגילים וזה די מציק. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? חיברתי את האוזניות גם למערכת סטריאו שלא קשורה למחשב וגם שם זה עושה את זה. חשוב לציין שהצליל המלוכלך הזה נשמע תמיד ולא קשר להאם יש מוזיקה פועלת או לא. תודה! -------------------------------------------------------------------------------- אם זה באמת הכרטיס קול, על איזה כרטיס קול אתם ממליצים עד 300 שקל?

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  5. שלום לכולם. בעיה חדשה שצצה לי השבוע: כאשר שומעים מוזיקה דרך המחשב (אשר מחובר בחיבור קואקסיאלי למגבר) עם כרטיס ה - XFI עם הרבה באסים או כשמעלים את הבאס אז הרמקולים משמעים רעש צורם ולא נעים כאילו הם נחנקים. הבעיה לא היתה עד עכשיו והחלה רק בשבוע האחרון. האם זאת יכולה להיות בעיית דרייברים? ניסית לעדכן את הדרייברים לחדשים יותר, אך אני לא מאמין שזאת הסיבה, הכרטיס תקין לא עבר התעללות. וגם הרמקולים הם עם יחידת באס גדולה של 12 אינצ', אז בטוח שהם לא הבעיה. אני משתמש בחלונות 7 וכרגע עם דרייברים "משופצים" לכרטיס קול. יש למישהו רעיון?

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  6. מחיפוש קל ברשת, לא נתקלתי ביותר מדי חנויות שמוכרות IAUDIO בארץ (חוץ מ- TOP100.CO.IL) הרוב מוכרות SANDISK, IRIVER ו CREATIVE

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  7. Started by Odedb52,

אהלן. כמו שהכותרת "מרמזת" - אני מחפש רמקולים בתצורת 2.1 בעיקר להאזנה למוזיקה בתקציב של 450 ש"ח ~. אני מתלבט בין JBL Creature, VS2421, ATP3. (אשמח כמובן לקבל הצעות אחרות במידה ויש). על ה- JBL שמעתי שהם באיכות סבירה למדיי ולא יותר מדי טובים, אבל אחלה עיצוב (לא חשוב יותר מדי). VS2421 שמעתי שהם אחלה רמקולים אבל חיסרון בולט הוא רעשי רקע כגון הפרעות של מכשירים סלולריים או זמזומים בווליום נמוך. ATP3, שמעתי רק טוב, אומנם קצת מיושנים וקשים להשגה כבר. אשמח לקבל דעות / המלצות / חוות דעת (גם על מוצרים אחרים). תודה מראש, עודד ב.

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  8. בוקר טוב. הסאב הישן שלי מת רשמית הבוקר... הגיע הזמן לקנות חדש!!!! התקציב רשום בכותרת. הדרישות הן כמובן כמו של כולם, שאיכות הסאונד תיהיה נקיה. רק רציתי לציין שאני מחפשת עיצוב מעניין. שלא יהיה סתם סאב מרובע ורמקולים מרובעים יחד איתו, אלא משהו צורתי, אבל גם לא חללי מידי. אם אי אפשר לשלב גם עיצוב וגם איכות ביחד אז כמובן אני מעדיפה איכות. תודה רבה לממליצים. נ.ב מהן החברות כיום שיותר נחשבות בנושא השמע למחשב?[br]פורסם בתאריך: 6.12.2008 בשעה 08:06:25 מה דעתכם על זה: טיפה חורג מהתקציב אבל לא נורא. אשמח לדעות.

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by jean-paul,

מישהו יודע היכן אני יוכל להשיג דיסקמן מסוג iRiver SlimX iMP-350 CD/MP3 Player with 8 minutes ASP and Upgradeable Firmware

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  10. Started by Spider - Mike,

אני מחפש mp3 בתקציב של בסביבות 1500 שקל. מה שחשוב לי זה שיהיה איכותי כמה שיותר..אני מעדיף איכות על נפח. ועוד משהו, עדיף להזמין מחו"ל או שהמחירים בארץ סבירים?

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  11. Started by Killer-Storm,

עזוב אחי פה יודעים רק לעשות צחוק מאנשים... :-X גם עלי ירדו, לא נורא ככה זה פה חינוך גרוע אתה יודע... טוב בכל מקרה אל תתבאס.

12. Started by 3 ATHLON,

http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=581927 איך הנתונים שלו לצורך HTPC? האם הוא ב-level של ה-sony bravia מבחינת נתונים ? http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=371886

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  13. Started by abc465,

מה קורה חברים??? אני ממש צריך עזרה... יש לי רמקולים microlab x23 5.1 ואני מאוד מרוצה מהם.. הבעיה היא שהסאב ממש חזק.. ואני לא מצליח להנמיך רק אותו.. הרמקולים מחוברים לכרטיס קול מובנה של הלוח אם של אסוס שיחסית למובנה הוא נראה לי חזק.. 8 ערוצים אם אני לא טועה ויש לי את התוכנה לאודיו של אסוס realtek hd audio manager אבל שם כשאני מנמיך את הסאב זה לא עוזר ורק כשאני מנמיך גם את הפרונט וגם את הסנטר הסאב משתתק.. כאילו הסאב מחובר גם לעוצמת קול של הפרונט והסנטר.. אם מישהו יכול לעזור לי או להביא לי תוכנה אחרת שתוכל לשלוט יותר טוב אני ממש אשמח ושיהיה חג שמח לכולם!!!

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  14. איך אפשר לראות כבלים במחשב? כרטיס טלויזה? ממיר? מה, אני לא מבינה בזה...(יש לי מנוי להוט אם זה קשור)

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  15. Started by Cyron,

יש בעיה מסויימת עם השליטה שנמצאת על ה-setellite של הווליום. כשאני נוגע יש זמזום ואי אפשר להגביר\להנמיך לפעמים זה עובד אבל רוב הזמן לא. יש למישהו מושג מה הבעיה ? יכול להיות קשור להפרעות ? תודה

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  16. יש לי Fatal1ty פלטיניום של קריאייטיב עכשיו אני מנסה לדבר במיקרופון אז אני שומע את עצמי ולא שומעים אותי אין לי מושג מה לעשות עם זה. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  17. האם ניתן לחבר אותו גם ליס וגם להוט? ואיך הוא מבחינת איכות תמונה באופן כללי? אני צריך אותו לשם הצגת שידורי טלוויזיה בלבד ולא לשם הקלטות, המרות וכו'.

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  18. יש ברשותי RECIVER 5.1 תוצרת הרמן קרדון שתומך בדולבי דיג'יטל, דגם: AVR200 הבעייה שכדאי לשמוע ברמקולים בווליום מתקבל על הדעת אני צריך לסובב את החוגה של עוצמת הקול עד הסוף. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? האם בעיה כזאת יקרה לתיקון? עד איזה סכום כדי להשקיע בתיקון מגבר שכזה,שהוא בן יותר מ-7 שנים, בהתחשב בעובדה בזה שיותר ויותר נכנסים לשוק רסיברים 7.1 שתומכים בכול התקנים החדשים של קול ווידיאו ? הכוונה לתקנים של BLUR RAY : HDMI 1.3A ,DOLBY TRUE HD , DTS HD

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  19. Started by feffer,

החלטתי שחבל על הכסף להוט, אני מחפש המלצה לסטרימר נוח לתפעול, מה שחשוב לי: -DVB-T2 (עידן פלוס) -חיבור לאינטרנט -סטרים נוח מהמחשב/פלאפון -זכור לי שראיתי פעם סטרימר שמגיע ממש אם שלט שהוא מקלדת קטנה, ונוח לחפש בו תוכניות -אפליקציות (נטפליקס, mako וכו'..) יש חיה כזאת שמשלבת את הכל או לפחות את הרוב? תודה רבה לכם מראש

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  20. Started by ganga,

אני יודע שזה לא הודעה רגילה הקשורה לנושא של הפורום ואני מקווה שלא יורידו אותו או ינעלו...זה משחק בן זונה ובפורום האחרים שראיתי אותו זה מזה תפס, היו מקומות שזה הגיע עד ל - 70 עמודים בערך . לפני שתגידו מה זה המשחק הזה סתם מטומטם וכו' תנסו מה אכפת לכם ונראה איך זה יתפוס... אז בקיצור המשחק הולך ככה כל אחד שמשאיר הודעה כותב תשובה לשאלה הקודמת ונותן שאלה משלו שאלות לדוגמא: מה עדיף פפסי או קולה? בית"ר או הפועל? קאזה או היימש וכו' הבנתם (כל אחד חייב לשים תשובה ושאלה כדי שהשחק ימשך ולא יקטע!!!) אז יאללה סבבה אני יתחיל מה עדיף אינפקטד משרום או אסטרל פרוגקשיין ?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  21. חשוב שיהיו נוחות מאוד מסוג פתוח\סגור (לא כפתור או מסוג שנכנס לתוך האוזן). האם יש חיה כזאת, שלא מוותרים על האיכות בתמורה לחופש מחוטים? מעדיף שיהיו בעלות סינון רעשים אקטיבי (ולכן התקציב הגבוהה) אבל רק במידה והם באמת מספקות את התמורה. השימוש הוא בעיקר להאזנה במחשב או עם אייפוד (קלאסי). אילו דגמים שיש בארץ למטרות אלו והאם יש חנויות בהם אפשר להתרשם\להאזין לאוזניות עצמן?

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  22. Started by Yair Tz,

שלום, ברשותי 2 רמקולים של Sherwood, דגמים SP-77 BASS REFLEX SYSTEM, ועוד רמקול שמשמש גם כסאב, מחברת SEAS. ה-OUTPUT המצויין על הרמקולים של SHERWOOD עומד על 80W ו-84dB כל אחד, ועל ה-SEAS מצויין 90W והוא בא עם סאב של 10", D.TWEETWER של 1" ו-MIDRANGE של 4". רמקול אחד של SHERWOOD עושה לי בעיות כאשר הוא על ווליום גבוה לכן ה-SEAS מחובר במקומו, יוצא ככה שמחובר רמקול 1 של SHERWOOD וה-SEAS. שניהם מחוברים למגבר שהכנתי מרמקול ג'נרי שכתוב עליו שהוא מספק 360W, דרכו אני גם שולט על הווליום, ה-BASS וה-TREBLE. הבעיה היא שה-OUTPUT שהרמקולים נותנים הוא חלש (אומנם הוא די חזק אבל אין באמת הרגשה של 90dB) גם בווליום מלא, וגם ב-BASS מעל 35% הרמקול של SHERWOOD מתחיל לחרחר, האם זו בעיה של ה"מגבר" ש…

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  23. Started by Akiles,

קניתי אותם לפני 7 שנים נהנתי מהם - לא רעים .. הגיע הזמן להשתדרג .. השאלה למה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724698 ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750585 ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764630 ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724682 ?

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  24. Started by scarymovie,

אני יודע שבטח הרוב ימליצו על IPOD אבל יש אולי MP3 רגיל שיש בו את הפונקציה להשמעת שירים באקראי כמו באיפוד? תכלס תמיכה בעברית לא ממש חשוב לי, אז מישהו מכיר עוד מכשירים שמסוגלים להשמיע שירים באקראי? התקציב בערך כמה מאות אבל בכל זאת אני פתוח לכל ההצעות

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  25. Started by MrCheese,

יש לי חשק עז לשמוע מוזיקה כמו בנאדם (או משהו קרוב לזה). אני מעוניין בהמלצות לרסיבר סביר ורמקולים סבירים. המטרה העיקרית היא לשמיעת מוזיקה, אולי מתישהו זה ישמש למערכת קולנוע ביתית או משהו. אבל בעיקר למוזיקה. אני מניח שהתקציב הוא בערך 3500 שקל (נו, מה לעשות, אני סטודנט). אעריך את עזרתכם.

• 5 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.