עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Alduin,

Rio חשפו השבוע את נגן ה 130-Unite שלהם (למרות הציפיות ל Chroma): ל Unite זיכרון פלאש וימכר בגדלים של 256 מגה, 512, מגה, 1 גיגה, ו-2 גיגה. USB2. זמן נגינה של 27 שעות. תמיכה בMP3, WMA, OGG. מסך OLED. שוקל 40 גרם וגודלו 70X26X18 mm נוסף על אלה הנגן משמש כמשדר אינפרה אדום וישמש כשלט למכשירים שונים... הנגו יתחיל להמכר ביפן בזמן הקרוב והמחיר שלו ינוע בין 150 דולר (ל256 מגה) ל360 דולר (ל2 גיגה) במקביל גם חשפו את האוזניות החדשות שלהם (שיגיעו בצבעי כסף, שחור וטיטניום): ליותר מידע: לחץ כאן וכאן נקווה שיגיע גם לארץ...

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  2. לא חשוב לי העיצוב של הדיסקמן, אני לא צריך שיהיה בו רדיו, אני צריך שיקרא רק פורמט של MP3 (השאר מיותר בשבילי). רק חשוב לי שהדיסקמן יהיה איכותי (בייחס למחיר), ושלא יעשה לי הרבה מאוד בעיות (למרות שאני לא יודע איזה בעיות בדיוק יכול לעשות דיסקמן ???). תקציב: 200 ש"ח (ואם אפשר בבקשה שהמחיר יכלול מחיר משלוח). אם התקציב נמוך מדי ואין אפשרות לקנות דיסקמן איכותי במחיר כזה, אז תגידו בבקשה איזה תקציב כדאי לי להעלות, אבל אל תגזימו כי אני קצת לחוץ בכסף.

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  3. Started by shugy100,

קיבלתי מחשב חדש עם לוח gigbyte ga-h77m-d3h תומך ביציאת spdif לאן אני מתחבר ליציאה הזאת? תמונה http://1.bp.blogspot.com/-HIsYsR2TGw4/T5lbcGOg6EI/AAAAAAAAAoA/dVqVnImvhP4/s1600/H77-D3H.jpg צריך לשנות משהו?

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  4. http://216.239.39.104/translate_c?hl=en&u=http://gr.bolt.com/articles/gpod/gpod2.htm&prev=/search%3Fq%3DSamsung%2BYH-j70%26hl%3Den%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26sa%3DG

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  5. שלום .. אני רוצה לירכוש אוזניות in hear מקצועיות בסכום של בערך 500 שקלים אני חובב באסים ושומע רוב הזמן שירי דאנס ופופ ( ממצעד הבילבורד ) ולעיתים אני שומע ראפ והיפ הופ בפורמט flac או 320 kb ויותר לפעמים קאנטרי עד רוק אשמח אם תעזרו לי לעשות את הבחירה הנכונה בתודה מראש ..

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  6. Started by Chymes,

ראיתי ש-KSP מוכרים את אייריבר H10 5GB גרסה אמריקאית במחיר 1100 ש"ח במזומן. המחיר נראה חשוד כי הנגן עולה 1100 ש"ח בארצות הברית. יש הסבר למחיר הנמוך?

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  7. בשעה טובה רכשתי את הרמקולים של altec lasing mx5021 והבנתי שצריך לעשות להם הרצה כדי להנות מהם כמו שצריך מישהו יכול להסביר איך אני עושה את זה ויש לי mac-book עד כמה כרטיס רול חיצוני ישדרג את הסאונד תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  8. ערב טוב אנשים! קודם כל אני יודע שה נושא שלא קשור למחשבין וכל זה ,אבל אני מעדיף להיתיעץ עם אנשים מפה,אז ניגש לעיניינו! קניתי ליפני חודשיים בערך מגבר של fender dsp 65 ויש לו יציאה של footswitch ואף פעם לא הבנתי מה זה באמת. אז אם מישהו יודע מזה אני אשמח לדעת איתו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  9. שלום לכולם. בעיה חדשה שצצה לי השבוע: כאשר שומעים מוזיקה דרך המחשב (אשר מחובר בחיבור קואקסיאלי למגבר) עם כרטיס ה - XFI עם הרבה באסים או כשמעלים את הבאס אז הרמקולים משמעים רעש צורם ולא נעים כאילו הם נחנקים. הבעיה לא היתה עד עכשיו והחלה רק בשבוע האחרון. האם זאת יכולה להיות בעיית דרייברים? ניסית לעדכן את הדרייברים לחדשים יותר, אך אני לא מאמין שזאת הסיבה, הכרטיס תקין לא עבר התעללות. וגם הרמקולים הם עם יחידת באס גדולה של 12 אינצ', אז בטוח שהם לא הבעיה. אני משתמש בחלונות 7 וכרגע עם דרייברים "משופצים" לכרטיס קול. יש למישהו רעיון?

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  10. על איזה מצליל אחראי כל תדר? האם יש סידור אקוזליזר אופטימלי?

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  11. Started by haim652,

שלום, חברתי את הטלויזיה שלי למחשב לכרטיס מסך בכבל HDMI, יש לי יציאת HDMI ישירה מהכרטיס מסך שחברתי אותו למסך טלויזיה LG. בכל מקרה הבעיה שיש לי זה שאני רוצה לשמוע דרך שניהם, כלומר גם דרך המחשב וגם דרך הטלויזיה, ואני לא מצליח לעשות את זה, אני יכול להפוך את הטלויזיה לדיפולט ואז ישמעו רק דרך הטלויזיה, ואו לעשות את המחשב דיפולט ולשמוע רק דרך המחשב. עכשיו בעיקרון כן שומעים משניהם, אבל לדוגמא שירים ודברים שאני מפעיל אני לא ישמע בשניהם. כשהם לא בדיםולט הם לא במיוט, אלא רק לא שומעים דרך אחד מהם. רציתי לדעת אם יש לי אפשרות כזאת ביציאת HDMI שאני ישמע בדרך שניהם. מקווה לעזרה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  12. אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות לטלוויזיה. חשוב לי שלא יהיו כל מיני רעשי רקע גם כמסתובבים ברחבי בחדר. מה אתם אומרים על Lexus DH100 ? שאפשר להשיג ב-~500 ש"ח? ואולי על Hama FK966 ? תודה

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  13. יש לי Fatal1ty פלטיניום של קריאייטיב עכשיו אני מנסה לדבר במיקרופון אז אני שומע את עצמי ולא שומעים אותי אין לי מושג מה לעשות עם זה. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  14. Started by tot5,

שלום לכולם, ברצוני לחבר את המחשב הנייח שלי לטלוויזית LCD. איך אני עושה זאת? תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  15. Started by bluemail,

לDVD בסלון

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  16. Started by meirdor,

אז ככהאני סטודנט עם מחשב נייד של DELL הסאונד כשמחברים אוזניות (JBL REFERENCE 220) ממש גרוע ויש רעשי רקע שגורמים לי לכאבי ראש וגם כשאני מחבר את הרמקולים של ה ALTEC LANSING VS4121 שלי הסאונד ממש גרוע בהשוואה לחיבור לנגן ה MP3 שלי.מכיוון שאני סטודנט באוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע אני חוזר פעם בשבוע-שבועיים הבייתה שם יש לי מחשב שולחני גם עם כרטיס מובנה בלוח אם (HD REALTEK) שמשום מה כולם אומרים שהוא כרטיס טוב אבל גם איתו בחיבור לאוזניות יש רעשי רקע אפילו חזקים יותר ובזמנו כשהרמקולים היו מחוברים אליו(עכשיו הם בבאר שבע) הוא היה מזייף חופשי רוב האנשים לא שמים לב אבל לי הסאונד חשוב.חשבתי על כרטיס קול חדש כזה שאני אוכל לחבר לנייד ולקחת הבייתה ולחבר למחשב השולחני ולכן נשמע לי מעולה …

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  17. יש ברשותי RECIVER 5.1 תוצרת הרמן קרדון שתומך בדולבי דיג'יטל, דגם: AVR200 הבעייה שכדאי לשמוע ברמקולים בווליום מתקבל על הדעת אני צריך לסובב את החוגה של עוצמת הקול עד הסוף. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? האם בעיה כזאת יקרה לתיקון? עד איזה סכום כדי להשקיע בתיקון מגבר שכזה,שהוא בן יותר מ-7 שנים, בהתחשב בעובדה בזה שיותר ויותר נכנסים לשוק רסיברים 7.1 שתומכים בכול התקנים החדשים של קול ווידיאו ? הכוונה לתקנים של BLUR RAY : HDMI 1.3A ,DOLBY TRUE HD , DTS HD

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  18. מנגן DIVX. מבוסס דיסקים נראה מעניין למי יש עוד אינפורמציה שהוא רוצה לחלוק איתנו ? ??? ועוד..... נתפסה לעיניי ביקורת לנגן החדש המהולל של IRIVER הלא הוא ה H320. זה בעצם לא ביקורת אלא סקירה ויש גם ווידאו מרשים ביותר.. http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3A%2F%2Fakiba%2Esorobangeeks%2Ecom%2Frevue%5F15%2Ehtml

• 11 תגובות
    • 918 צפיות
  19. פירקתי רמקול של מערכת SANNYO ישנה שנשרף לה הטוויטר כנראה... לאחר חצי שעה של ניסיון לפירוק הרמקול (שהיה מודבק כמו איזה טנק בנוסף לברגים...) שמתי לב שהוופר הוא ממברנה שמחוברת לסליל שמתחבר למגנט. הטוויטר לא ניתן לפירוק, הוא ממוקם מעל הוופר, יש דרך לתקן טוויטר שנשרף ? בקשר לבאס...יש משהו שאני יכול לעשות עם היחידה הזאת ? הצעות יתקבלו בברכה ! עוד עניין: גוף המערכת עומד ללא שימוש, גם הצעות לגביו התקבלו בברכה. מיותר לציין שלמערכת אין חיבורי RCA או שום חיבור כל שהוא !

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  20. אני מחפש אוזניות גיימינג עד 300 ש"ח, היו לי Steel-Series H3 שעשו את העבודה בצורה לא רעה לדעתי, אני אשמח להמלצות ממישהו מבין עניין תודה.

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  21. אני מעוניין לקנות בשיתוף עם ההורים פלזמה לסלון בתקציב עד 10,000 ש"ח. לאחר התייעצות עם אנשים מבינים הבנתי שפלזמות של פנסוניק נחשבות מספר רמות מעל פלזמות של יצרניות אחרות. (חוץ מפיונר) חלק אף העניקו לפלזמות אלה את הכינוי Kuro לעניים. 37" דור עשירי עולה 8,000 עם אחריות של יורוקום. (יבואן רשמי) 42" דור עשירו עולה 9,900 עם אחריות של יורוקום. נתחיל בזה ש-2,000 ש"ח זה הרבה מאד כסף. אני גם לא יודע אם בכלל משתלם להשקיע את הסכום הנ"ל כי אני חושש ש-42" תהיה פשוט גדולה מידי בשביל 3 מטר מרחק צפייה. מצד שני אני פוחד ש-37 תהיה קטנה מידי. מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  22. Started by big mam@,

אחרי שההורים שלי חזרו מחו"ל ולא מצאו בשום חנות אייריבר אז החלטתי להזמין בארץ. מאיפה הכי כדאי להזמין אייריבר H10 במחיר הכי נמוך ומשלוח חינם? מפה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=8977

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  23. התקנתי ווינדוס אקס פי מחדש במחשב, אחרי שהחלפתי בו הארד דיסק שהתקלקל ולקחתי את ה"חדש ממחשב אחר, לאחר ההתקנה החומרה בעיקרון עבדה כראוי, למחשב יש לוח אם בלבד(כלומר לא מותקנים כרטיסים כל שהם, כרטיס קול, מסך, רשת, וכו', מובנים.) לאחר אותה התקנה(שלפניה הקול עבד כראוי.) הופיע במנהל ההתקנים לשונית של "התקנים אחרים" שלידה קיים סימן שאלה צהוב, בעוד כשבלשונית של התקן שמע ושל מאיץ גרפי, לא היו קיימים התקני הקול והמסך. ליד סימני השאלה הצהובים היה כתוב, התקן שמע, והתקן כרטיס מסך, נכנסתי להתקנת התקן השמע, והמחשב מצא התקן, והתקין כאילו כרטיס קול שהיה במחשב הקודם של ההארד דיסק ה"חדש"... מאז נעלם הסימן שאלה הצהוב של התקן השמע ומופיע בלשונית התקן השמע כאילו שקיים התקן שמע AC97 via או משהו …

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  24. Started by insane-o,

מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר להשיג את התוכנה הזאת? איבדתי את הדיסק...

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  25. Started by FiFtyNiNe,

שלום לכם , אני חדש פה , ורציתי לשאול אם יש כזה חוט (או דבר !) , שבצד אחד יהיו 6 RCA ובצד שני או 2 RCA או של 3.5 מ"מ ... ? פשוט אני צריך לחבר סאב - וופר למחשב , ובסאב יש לי 6 כניסות , ובכרטיס קול , אני יכול לחבר רק 2 RCA , ואז אותם אני מחבר למחלף ל - 3.5 ... (או אם יש כזה דבר , יעני חוט , אז אפשר ישר לחבר את ה - 3.5) ... תודה לעוזרים ...

• 4 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.