אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אני לא בטוח שזה הפורום המתאים. אם זה לא, אז מצטער מנהלים תעבירו בבקשה. יש לי מכשיר dvd לטלוויזיה והוא קורא דיסקים צרובים והכל, (כתוב divx עליו). אני רוצה לצרוב כמה דברים על דיסק dvd וחלק מהם הם קבצים של quicktime (סיומת mov) למישהו יש מושג עם המכשיר יכול לקרוא קבצים כאלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לפטופ שאני מתנייד איתו וכל פעם שאני מחבר אליו אחד מ-2 הרמקולים שאני משתמש בהם יש רעש סטאטי מעצבן כזה שמונע ממני לשמוע מוזיקה או בכללי צלילים מהמחשב כל עוד הרעש הזה מתקיים,האמת שאפשר לשמוע אבל באיכות ממש גרועה. בשביל לסדר את זה אני צריך לשחק ממש עם החיבור בצד של הלפטופ שיהיה בזווית מסויימת כדי שלא יהיה את הרעש, בדר"כ אני דוחף מתחת לכבל עט שתומך בכבל ושם אותו בזווית מסויימת שאין את הרעש ואני יכול לשמוע מוזיקה. בזמן האחרון הבעיה הזאת התחילה לצוץ גם במחשב הנייח, כשאני מחבר את הכבל לנייח גם יש את הרעש ואי אפשר לשמוע מוזיקה. מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה המקור שלה?
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות IN EAR בתקציב של עד 250 ש"ח. חשוב מאוד כבל ארוך, השימוש שלהם הוא לרוב תוך כדי ריצה וכו' אז חשוב שישבו טוב בתוך האוזן, ככה שגם אטמים בגדלים שונים זה חשוב לי (למרות שאני מאמין שבכל דגם במחיר הזה זה אמור להיות כלול). כרגע אני חושב על הJBL Reference 220 שקיבלתי עליהם המלצה חמה, אני יכול למצוא אפילו משהו יותר טוב? בנוסף הפאדים של A900 שלי התקלפו לגמריי, שלא לדבר על זה שעכשיו אחד מהם נקרע (מה שמכניס אותם כרגע לאפסון, אני לא יכול לשבת בלי פאד)...נמאס לי לשבת עם אוזניות כאלו שגל מה שמפריד ביני לבינם זה 2 חתיכות ספוג בלי ציפוי חיפשתי בAudiocubes (משם האוזניות הוזמנו) אבל לא מצאתי אופציה להזמין את הפאדים בנפרד, אולי מישהו יכול להכווין אותי לחנות אונליין…
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
השימושים העיקריים שלי זה משחקי מחשב מידי פעם, ושמיעת מוזיקה לעיתים רחוקות. זה בעיקר משמש אותי במצבים שצריך לשמור על שקט בבית כי מישהו לומד. אני טס בימים הקרובים לחו"ל ורציתי לקנות בשדה אוזניות או לחילופין לקנות מחר ב KSP או חנות אחרת. אשמח להצעות
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
המחשב והטלויזייה מרוחקים אחד מהשני כ 8 מטרים, אין לי רסיבר, והכרטיס קול SoundStorm (אונבורד של NF2). תודה!
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הטלוויזיה LCD הזו: http://www.metz.tv/?categoryId=46418&itemId=90959 א. האם ניתן לחבר אליהם מערכת רמקולים (עדיפות ל-2 ולא לכמה)? ב. האם אוכל לקבל בבקשה המלצות לסט רמקולים באיכות נורמאלית (שימו לב - לא מצפה לקבל איכות מטורפת) בתקציב של עד 500ש"ח לכל היותר? דבר נוסף: אין לי בממיר HDMI (בטלוויזיה יש)...ואין אני מתכוון להחליף לממיר HD בשביל זה. אך שמעתי שישנן כל מיני קונפיגורציות של שימוש בכבל SCART וקינפוג הטלוויזיה תחת S-VIDEO או VGA וכו'... האם זה מוכר לכם? אם כן - איזו אופצייה תיתן תמונה טובה יותר? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
- שלום אנשים יקרים,אני מתלבט בין מספר טלוויזיות 32" לסלון (מרחק צפייה-2 מטר) בתקציב הנ"ל,הסתכלתי על כמה דגמים : Sharp - LC-32D44 LC-32A33M LG - 32LG30 Toshiba - 32AV500 Samsung - LA32A330 Hiesense - 3233NEU - האם מישהו מכיר השוואות בין הדגמים הנ"ל,או דגמים יותר טובים במחיר הזה,או פשוט כל עזרה או עצה שתוכלו לתת לי אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מחפש כמה זמן אוזניות טובות בעיקר חשוב לי שיהיה באס טוב וטווח תדרים רחב.. שאני שומע בLCD למשל דרך הXBOX (בעיקר היפ הופ וראפ) יש באסים ממש טובים שומעים את כל הנמוכים בצורה יפה אולי בגלל שזה HDMI ?אז אני מחפש משהו כזה למי שמבין מה אני מתכוון חשבתי על ה STUDIO DR DRE אמרו לי שהם סתם יקרות יחסית לאיכות.. שמעתי גם על איפשרות לקנות מגבר נייד ... תודה לעוזרים אל תתביישו להציע הצעות!. תקציב:עדיף כמה שיותר זול אבל עד 1000 במידה וזה לא הBEATS כי נדלקתי עליהם ממש.. חח סוג: OVER EAR
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
אז... כמו שראיתם בנושא, אז יש לי אוזניות 400mx שהגיעו עם האייריבר H10... (אייריבר נותנים את 400mx גירסת OEM של האוזניות של סנהייזר...) רציתי לדעת אם שווה לי להשקיע עוד באוזניות יותר איכותיות... אני מרוצה עם האוזניות אבל... אני פשוט רוצה לדעת, אולי בעתיד אני ארצה להחליף... בכל מקרה, נניח והייתי מחליף עכשיו, תגידו אם בכלל כדאי לי ואם כן אז מה... (מה שכן חשוב שיהיו אוזניות כפתור וחברה איכותית כמו סנהייזר). תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
צריך המלצה על רסיבר בסכום הנקוב. הוא מיועד גם למוסיקה וגם לסרטים.
-
- 14 תגובות
- 965 צפיות
-
-
זה התחיל היום, כל הרמקולים חוץ מהקדמיים מוציאים הד כזה מוזר ומעצבן, שעושה כל מיני רעשים ברקע, וגם אחרי שאני עוצר את המוזיקה נשאר לכמה שניות כזה הד מוזר... למשהו יש מושג למה זה קורה?
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לחברת DFS יש תצורת רמקולים ל 5.1 משהו עם CBS 510 ... אם מישהו שמע אותם או מכיר אותם , אז שיגיד אם הם טובים או לא .
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
1) לאחרונה אני שם לב בכל מיני מכשירים הקשורים איכשהו לאודיו (אם זה רסיברים, או מכשירי הקלטה ברמה גבוהה וכל מיני דבירם בסגנון) יש איזה שקע שמאוד דומה לRCA רק שהוא בצבע כתום 2)במחשב אצלי איפה שיש תכניסת רמוקלים ומיקרופון, יש גם איזה שקע כחול באותם המימדים של השקעים האחרים, מה זה? ובנוסף, בכרטיסי קול טיפה פחות פשוטים למחשב, יש כזה איזה 6 שקעים במקום 3, מה זה כל אחד שמה? כאילו יש ממש צבעים שונים.. 3) אנלא בטוח באמת אם זה קשור לאודיו, אבל שוב על המחשב בצד האחורי מתחת לשקעי הPS/2 יש איזה שקע שנראה כמו הRCA הצהוב הזה של הוידאו ואיזה חבר שלי אמר לי שזה בעצם מעביר קול אבל לאדע אם הוא צודק או לא.. אז מה זה?
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני טלוויזיות: LG 32LH70YT / 1920x1080 / 2.4ms / 1:100,000 / 100Hz לבין Sony KDL32S5500 / 1366x768 / 8ms / 1:25,000 / 50Hz 1. האם מרגישים את ההבדל בין FULL ל READY באינץ הזה? 2. הבנתי שבסוני יראו יותר איכותי מהממיר - זה נכון? 3. בנתונים LG לוקחת בהכל, אבל עדיין סוני זה סוני.. השימושים: סרטים ב FULLHD מהמחשב, PS3 , ממיר (בהתחלה רגיל אח"כ HD) מה המלצתכם? השתי טלוויזיות שבחרתי להתלבט בניהם נכונות? אולי אני מפספס משהו אחר? בבקשה תגיבו רק אם יש לכם ידע. תודה
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לא יודע אם זה הכרטיס קול הזבל הזה של ASUS אבל אני פשוט משתגע!!! שומע המון רעשים למשל כשדף אינטרנט נטען, כמה רעשים סטטיים כאלה... מה זה הדבר הזה? ???
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר להשיג את התוכנה הזאת? איבדתי את הדיסק...
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
ואכן ישנם ארבעה חיבורים בכרטיס עצמו. כניסה (LINE-IN) כניסה ממיקרופון יציאה לרמקולים שעובדת. יציאה\כניסה לא ברורה. מה היא זו הלא ברורה? ניסיתי לחברה לרמקולים, אך זה לא עבד... למישהו יש את הכרטיס ויש לו מושג על מה אני מדבר? (החיבור השמאלי)...
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
(ACS דגם 233). מה לדעתכם עדיף ? השימושים הם מוסיקה, משחקים ו-DVD. אם יש עוד רמקולים טובים בתקציב של ה-Inspire, אנא תציעו
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין אותכם לבקר באתר העיצוב זמני והאתר הולך לעלות באורך מלא בעוד 70 יום www.pvmp3.biz www.pvmp3.info
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום תמיד אני מוצא תשובות בפורום הזה לכן אני מקווה גם הפעם שיהיה כך ברשותי מחשב נייד gigabyte מדגם w566n בעל כרטיס קול HD Audio עם יציאת אוזניות (ירוק) מיקרופון (אדום) וליין (ירוק). בנוסף יש לי רסיבר מדגם Yamaha RXV461 עם מגוון יציאות שניתן לראות בקישור זה: http://www.yamaha.com/yamahavgn/Images/YEC/AV_Receivers/Views/BP_RX-V461.jpg השאלה שלי איזה כבל והגדרות אני צריך כדי לשמוע מהמחשב בסראונד (5.1)? כמו כן אם אני מחבר לחיבור יו אס בי ברסיבר דיסק און קי עם שירים האם אני אמור לשמוע בסראונד? תודה
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני מחפש נגן שמטרתו העקרית היא ספורט . תמיד חשבתי לקנות את הu10 אבל מכיוון שיצא ה הקזמ"פ(קריאטיב זן מיקרו פוטו ) זה גרם לי קצת להתבלבל. מכייון שלקזמ"פ יש בולם זעזועים מצוין והוא גם "עטוף גומי" אפשר להתאמן איתו ושום דבר לא יקרה. הבעיה שלי הוא הקזמ"פ יותר אכותי מכל הבחינות (איכות סאונד טובה יותר ומסך Oled ) והiriver u10 מציג וידיאו ולכן איני יודע מה לקחת . בנוסף אני חושב שבלתי אפשרי למלא 8 גיגה רק בשירים ובתמונות אבל מצד שני אני לא יודע עם גיגה יספיק לי (מכיוון שיש וידיאו). הiriver u10 תומך בogg שמכווץ שיר למגה אחד . במה אתם הייתם בחורים מבין השניים? נ.ב : הנגן שיקבל את רוב הקולות מצידכם אותו אני אקנה . ועוד משהו בתשובתכים בבקשה על תענו לי בשאלה רק תגידו מה …
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
קצת פחות קשור לקונסולות , מאיר , אתה מוזמן להעביר אם אתה רואה לנכון. פיוניר נחשבת בעולם כנראה לחברה מספר אחד ביצור מסכי פלזמה מבחינה טכנולוגית וחדשנות. נכון לחדשות מהשבוע בכל העולם - פיוניר מפסיקה ליצר ולפתח פלאזמות עקב הפסדים מעלויות היצור והפיתוח. מה הלאה? פיוניר מצטרפת לרשימה ארוכה ומכובדת (לווה , טושיבה וסוני לאחרונה) שקונה פאנלים של LCD משארפ ובונה את שאר המסך. שארפ בעצמה , אחת היצרניות LCDים המובלות והנחשבות בעולם , לאט לאט הופכת למעצמת על ביצור פאנלים. פשוט מרשים ליביו
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי ממיר HOT HD עם יציאת HDMI בלבד וכבל HDMI שסופק מהחברה וברצוני לחבר אותו למסך שלי שיש לו רק כניסת DVI-I. עם הממיר סופק כבל HDMI שעבורו קניתי מתאם מ-HDMI נקבה ל-DVI זכר, החיבור במתאם הוא Dual Link. כאשר אני מנסה לחבר את המסך לממיר אני מקבל הודעת שגיאה על המסך שבה רשום Signal Error ומופיעים שלושה ערכים. הערך הראשון הוא fD והוא נראה תקין, הערך עבורו הוא 74.1 Mhz. מתחתיו יש שני ערכים מהבהבים באדום וכנראה שהם גורמים לבעיה. הערכים הם fH שהערך שלו הוא 78.1 Khz ו-fV שהערך עבורו הוא 50.1 Hz. מישהו יכול לעזור לי לאבחן ולפתור את הבעיה? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
קניתי את הרמקולים Altec Lansing VS4121 עכשיו התקנתי אותם והכל אני עובד על win 7 אני לא מבין למה הרמקול הקונטרולר מאיפה שאני שולט לא עובד בכלל ומוצי שמע ממש חלש..כמו כן אשמח לקבל את הדרייבר של realteak ללוח אם שלי P35 DS3L rev 1 המערכת שלי 64 ביט..
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-