אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
(ACS דגם 233). מה לדעתכם עדיף ? השימושים הם מוסיקה, משחקים ו-DVD. אם יש עוד רמקולים טובים בתקציב של ה-Inspire, אנא תציעו
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, קניתי טלוויזיה lcd 40" samsung c530 וחשבתי לקנות רמקולים MICROLAB SOLO 6/7 לחבר אליה. אני מתכנן גם לחבר את הטלוויזיה למחשב דרך כבל HDMI ולראות סרטי HD. השאלה שלי היא: כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה ורואה סרט, ישמעו את הסאונד דרך הרמקולים שמחוברים לטלוויזיה, נכון? האם יש יציאות ספיציפיות שאני צריך לבדוק אם יש ברמקולים/טלוויזיה? תודה מראש, טום
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני מחפש זוג רמקולים + סאב למחשב עד 1000 שקל, השימושים העיקרים שלי זה הרב מוזקיה סרטים וקצת משחקים. אני יותר מחפש איכות שמע ורמקולים יפים שיקשטו לי טיפה את החדר, מאשר רמקולים מגושמים. ביינתים מה שבכיוון זה HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II או Logitech Z-2300 תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אתם מכירים את הלוחות אם החדשים שמגיעים עם כרטיס קול "channel sound 6" ? אז קניתי לוח אם , והגיע כרטיס קול עם 3 יציאות 5.1 אנלוגיות , אופטית , וקואקסיאלית. כשאני מחבר את יציאת הקואקס , מה-DVD אל הכניסה בכרטיס קול , אני לא שומע כלום ברמקולים. גם ב - volume control בווינדוס האופציה של spdif אפורה , ולא ניתנת להזזה ... מה עושים ?!?!?!?!?! זה משגע אותי !
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
השימושים העיקריים שלי זה משחקי מחשב מידי פעם, ושמיעת מוזיקה לעיתים רחוקות. זה בעיקר משמש אותי במצבים שצריך לשמור על שקט בבית כי מישהו לומד. אני טס בימים הקרובים לחו"ל ורציתי לקנות בשדה אוזניות או לחילופין לקנות מחר ב KSP או חנות אחרת. אשמח להצעות
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הטלוויזיה LCD הזו: http://www.metz.tv/?categoryId=46418&itemId=90959 א. האם ניתן לחבר אליהם מערכת רמקולים (עדיפות ל-2 ולא לכמה)? ב. האם אוכל לקבל בבקשה המלצות לסט רמקולים באיכות נורמאלית (שימו לב - לא מצפה לקבל איכות מטורפת) בתקציב של עד 500ש"ח לכל היותר? דבר נוסף: אין לי בממיר HDMI (בטלוויזיה יש)...ואין אני מתכוון להחליף לממיר HD בשביל זה. אך שמעתי שישנן כל מיני קונפיגורציות של שימוש בכבל SCART וקינפוג הטלוויזיה תחת S-VIDEO או VGA וכו'... האם זה מוכר לכם? אם כן - איזו אופצייה תיתן תמונה טובה יותר? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
איזה כרטיס קול כדאי והאם ארגיש בהבדלים ? המטרה העיקרית היא שמיעת מוסיקה במחשב . 1 ) http://ksp.co.il/main.php?uin=3525 AUZENTECH 2) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4139 M-AUDIO REVULUTION 3) http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=&SalesSubCatID=&Info=m+audio&fromPrice=&untilPrice= או בכלל לקנות יד שנייה אודיופיל 2496 ב 350 שקלים חדשים ???
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות אוזניות איכותיות ובדרך אני רוצה גם לקנות כרטיס קול חדש שיעבוד איתם במחשב. לא משנה לי לקנות מחו"ל אין בעיה העיקר שזה בטוח וגם יהיה אפשר להגיד לו לרשום על הקופסא פחות מ 1,200 ש"ח שלא יקחו לי מכס, ושזה יהיה בטוח בטוח כי כבר קרה לי שמישהו עשה טעות וקיבלתי פיצוי רק על חצי סכום. יש כל כך הרבה חברות, כל כך הרבה, אני כבר לא יודע במה להתמקד ומה לחפש, מה צריך באוזניות HIGH END ? אני רוצה איכות מצויינת בשביל משחקים ומוזיקה וגם סרטים DTS וכו'. אני בחיים שלי לא שמעתי אוזניות HIGH END וכרגע יש לי רק את STEELSERIES 5.1CH שלהם, אני מאמין שיהיה שיפור עצום למה שאני אקנה.
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היום לצערי הרב נדפק לי ה-X-Fi Xtreme Audio כשמשכתי בטעות את האוזניות עם הרגל וזה עיקם לי שם את כל העסק בקיצור הלך הכרטיס. עכשיו אני רוצה לקנות עוד אחד כזה. השאלה היא אם לקנות אותו או שאפשר לחסוך 100 שקל ולקנות את ה-Audigy SE 7.1, האם יש הבדל בסאונד ביניהם? או שיש אלטרנטיבה של כרטיס אחר במחיר הזה שעדיף על שתיהם?
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר מחשב שמחוברים עליו כבר מקלדת ועבר למחשב נייד ולראות דרך המסך של המחשב הנייד יש לו מחשב נייד DELL INSPIRON 1520 בשורה התחתונה כל השליטה מתבצעת ממקלדת ועכבר שמחוברים ישירות למחשב ורק הצפיה מתבצעת דרך המחשב נייד תודה
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל חו"ד לגבי ההשוואה בין ALTEC LANCING ATP3 לבין CREATIVE SBS 370 BLACK מי מהם יותר טוב, והאם הם באותה הרמה מבחינת: 1) איכות 2) עמידות לעוצמות גבוהות. 3) ועוצמת ה- SUB
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אבא שלי הביא אותו לפני איזה שנתיים שלוש אלינו וכבר אין לנו מה לעשות איתו בכמה אפשר למכור אחד כזה? (אפשר לשים בו 3 דיסקים, 2 כניסות למיקרופון)
-
- 12 תגובות
- 940 צפיות
-
-
המלצה לרמקולים:1. תקציבכם : 350 חריגה מקסימאלית: 400 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? משחקי מחשב / סרטים / מוזיקה - סמנו באדום את השימושים וכתבו את השימושים שלכם באחוזים 60% סרטים וסדרות, 30% משחקים ו10% מוזיקה 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. Gigabyte GA-880GM-UD2H Six Core Support 4. בקשות מיוחדות - 5.1 / 2.1 / כבלים ארוכים וכדומה. אני חשבתי על כמה רמקולים: z506- בעיקר בגלל שהם 5.1 והשימוש העיקרי הוא סרטים ומשחקים fc530/fc330- לפי מה שראיתי הם ה2.1 הכי טובים לתקציב. (מה ההבדל ביניהם? ומה זה משנה שלfc530 יש מגבר?) החדר בנוי בערך ככה: למי שלא רואה http://imageshack.us/photo/my-images/825/39610376.p…
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
לחברת DFS יש תצורת רמקולים ל 5.1 משהו עם CBS 510 ... אם מישהו שמע אותם או מכיר אותם , אז שיגיד אם הם טובים או לא .
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
למישהו יש מדריך מפורט של התוכנה הזו ? איך לקנפג שמה הכל ? אני מחובר עם המחשב לרסיבר שלי בחיבור אופטי, וחלק מהסרטים שאני מוריד עושים לי בעיות ב AC3, אז אני רוצה לסדר זאת אחת ולתמיד
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? חבר שלי מעוניין לקנות LCD 37" עדיפות לFHD, אבל אם התקציב לא יספיק, אז HD READY. יש המלצות? הטלויזיה תחובר לממיר של הוט. ובנוסף לחיבור HDMI של DELL 1537. אשמח להצעות.
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים. אני מעוניין לקנות כרטיס קול שישמש למוזיקה וסרטים. מערכת הרמקולים שלי היא ATP3, מערכת 2.1, ולא צפויה החלפה בקרוב. שמתי לב שהמבחר לא ממש גדול, לאור העובדה שאני לא מעוניין להשקיע יותר מ-400 ש"ח (יש לי את הכסף, אך זה נראה לי מיותר, אלא אם תשכנעו אותי אחרת - נראה אותכם ). בכל אופן... הכרטיס שחשבתי לקנות הוא Creative Audigy 2 7.1 Bulk (נלקח מלוג'יק, 330 ש"ח). מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
שלום, אשמח את חוות דעתכם לגבי המסכים הללו: LG 42LB9R ו- Benq VL4232 שניהם מסכי LCD , ושניהם 42 אינטץ'... מקווה שאני בפורום הנכון, אני לא חושב שזה מתאים למסכי מחשב ... תודה !
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות Ipod של 20 ג'יגה. חיפשתי ומצאתי 2 סוגים(חברות) : Apple- Apple Ipod 20GB Hp- Apple Ipod+HP 20 GB מישהו יודע להגיד לי מה ההבדל, אם יש ומה עדיף לי לקנות?! תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
סליחה על הבורות מראש אני מחפש מערכת home theater במחיר סביר עד 4200 ש"ח שתנגן mp3,דיסקים וישירות מ usb וגם תוציא את הטלוויזיה/ממיר דרך המוניטורים, כמה שאלות: 1. יש מערכת נפלאה כזו של של בוז Bose http://worldwide.bose.com/aim/en_tt/assets/images/... עם איכות סאונד משובחת, היא קטנטונת אבל מאד יקרה איך? האם מערכת כזו יכולה להתחבר למגבר ולכבלים? 2. אני מבין שאני זקוק למגבר,מוניטורים ונגן עצמו כשחיבור של הממיר hdmi של הכבלים יתחבר למגבר נכון? 3. אני גר במרכז והומלץ לי על חנות סטיראו סטאר:http://www.stereo-star.co.il/ , שלחתי להם מייל והם לא ענו לי. האם יש למישהו המלצה חמה אחרת??
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
יש לי חשק עז לשמוע מוזיקה כמו בנאדם (או משהו קרוב לזה). אני מעוניין בהמלצות לרסיבר סביר ורמקולים סבירים. המטרה העיקרית היא לשמיעת מוזיקה, אולי מתישהו זה ישמש למערכת קולנוע ביתית או משהו. אבל בעיקר למוזיקה. אני מניח שהתקציב הוא בערך 3500 שקל (נו, מה לעשות, אני סטודנט). אעריך את עזרתכם.
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום .. אני רוצה לירכוש אוזניות in hear מקצועיות בסכום של בערך 500 שקלים אני חובב באסים ושומע רוב הזמן שירי דאנס ופופ ( ממצעד הבילבורד ) ולעיתים אני שומע ראפ והיפ הופ בפורמט flac או 320 kb ויותר לפעמים קאנטרי עד רוק אשמח אם תעזרו לי לעשות את הבחירה הנכונה בתודה מראש ..
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-