עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לא חשוב לי העיצוב של הדיסקמן, אני לא צריך שיהיה בו רדיו, אני צריך שיקרא רק פורמט של MP3 (השאר מיותר בשבילי). רק חשוב לי שהדיסקמן יהיה איכותי (בייחס למחיר), ושלא יעשה לי הרבה מאוד בעיות (למרות שאני לא יודע איזה בעיות בדיוק יכול לעשות דיסקמן ???). תקציב: 200 ש"ח (ואם אפשר בבקשה שהמחיר יכלול מחיר משלוח). אם התקציב נמוך מדי ואין אפשרות לקנות דיסקמן איכותי במחיר כזה, אז תגידו בבקשה איזה תקציב כדאי לי להעלות, אבל אל תגזימו כי אני קצת לחוץ בכסף.

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  2. סליחה על הבורות מראש אני מחפש מערכת home theater במחיר סביר עד 4200 ש"ח שתנגן mp3,דיסקים וישירות מ usb וגם תוציא את הטלוויזיה/ממיר דרך המוניטורים, כמה שאלות: 1. יש מערכת נפלאה כזו של של בוז Bose http://worldwide.bose.com/aim/en_tt/assets/images/... עם איכות סאונד משובחת, היא קטנטונת אבל מאד יקרה איך? האם מערכת כזו יכולה להתחבר למגבר ולכבלים? 2. אני מבין שאני זקוק למגבר,מוניטורים ונגן עצמו כשחיבור של הממיר hdmi של הכבלים יתחבר למגבר נכון? 3. אני גר במרכז והומלץ לי על חנות סטיראו סטאר:http://www.stereo-star.co.il/ , שלחתי להם מייל והם לא ענו לי. האם יש למישהו המלצה חמה אחרת??

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  3. Started by Spider1,

שלום לכולם ברשותי רמקולים חדשים של לוג'יטק Z2300 2.1 אך לצערי אינם מתפקדים כמו שצריך, הבעיה היא שרמקול צד ימין חלש משמעותית מרמקול שמאל. רמקול שמאל לוקח עליו את עיקר עוצמת הקול ואילו רמקול ימין בקושי משדר משהו. ניסיתי להחליף בין כרטיסי קול, חיברתי חומרה חיצונית כמו MP3 פלייר ושום דבר עוצמת הקול בצד ימין נשארת חלשה. מה ניתן לעשות בנושא? האם זאת בעיה נפוצה? תודה רבה מראש SPIDER1

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by The Dom,

אהלן, אני נוסע על toyota landcruiser שנת 2008. לאחרונה אני מתלבט אם לקנות רמקולים חדשים לרכב ולכן אני צריך קצת עזרה/ידע בנושא. אשמח לקבל המלצות לרמקולים וגם למקומות שאוכל לקרוא ולהבין בנושא כך שאדע מה אני קונה ועל מה כדאי להסתכל. תודה, דביר.

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  5. Started by DontPanic,

אני מתלבט בין סטים של רמקולי 2.1 השימוש העיקרי הוא סרטים (חלק בHD) סדרות ומעט מאוד מוזיקה קראתי קצת והגעתי לאופציות האלו: Microlab X-13 http://tms.co.il/product/7620 Microlab FC550 http://tms.co.il/product/3495 Philips SPA5300 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2556967 המחיר של שלושתם הוא בתקציב (עד 500) כך שהאיכות בסרטים תהיה הגורם המכריע וכן ראיתי את הסט הזה : Logitech Z323 ב270 ש"ח האם הוא עד כדי כך פחות טוב מהסטים הנ"ל אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  6. Started by simon 23,

אתם מכירים את הלוחות אם החדשים שמגיעים עם כרטיס קול "channel sound 6" ? אז קניתי לוח אם , והגיע כרטיס קול עם 3 יציאות 5.1 אנלוגיות , אופטית , וקואקסיאלית. כשאני מחבר את יציאת הקואקס , מה-DVD אל הכניסה בכרטיס קול , אני לא שומע כלום ברמקולים. גם ב - volume control בווינדוס האופציה של spdif אפורה , ולא ניתנת להזזה ... מה עושים ?!?!?!?!?! זה משגע אותי !

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  7. שלום אני מחפש מערכת קולנוע ביתית לסלון ביתי שמיועדת לסרטים לפי מה שהבנתי בסכומים שלי אולי עדיף לוותר על סנטר ועל סאב ולהביא שתי רמקולים ריצפתיים ושתי אחוריים איכותיים יותר רציתי לדעת באיזה חנויות אוכל לקבל דעה מקצועית ? ואיזה המלצות על רמקולים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  8. Started by dodoboy,

אני קניתי את הלוג'טיק X-530 בחלק מהמשחקים ועוד כל מני דברים קטנים הסאב שלי עושה רעש לא רציני אבל די מציק של זימזום כזה.... אבל במוזיקה הכל בסדר................ האם ככה זה אמור להיות או שהבעיה היא רק אצלי... הרמקולים הם די חדשים הם בערך שבועיים-שלוש אצלי.........

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by UrielZ,

היום לצערי הרב נדפק לי ה-X-Fi Xtreme Audio כשמשכתי בטעות את האוזניות עם הרגל וזה עיקם לי שם את כל העסק בקיצור הלך הכרטיס. עכשיו אני רוצה לקנות עוד אחד כזה. השאלה היא אם לקנות אותו או שאפשר לחסוך 100 שקל ולקנות את ה-Audigy SE 7.1, האם יש הבדל בסאונד ביניהם? או שיש אלטרנטיבה של כרטיס אחר במחיר הזה שעדיף על שתיהם?

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  10. אני צריך מגבר ל2 רמקולים כאלה http://www.fullcompass.com/product/286358.html וסאב כזה http://www.jblpro.com/pub/obsolete/Control_sb-5.pdf היה לי עם זה מגבר של ימאהה אבל הוא החליט לשבוק חיים >< קצת הלכתי לאיבוד עם כל המידע, ורציתי לדעת מה אני צריך לחפש במגבר בשביל כאלה רמקולים, כמה WATT OHM וכו' אין לי ממש מושג בזה >< עריכה: חיברתי אתה המגבר של אבא שלי Harman Kardon AVr200 וזה עבד לי יופי, ראיתי Harman Kardon avr300 ב800 שקל ביד2 או yamaha rx595 ב750, האם הם יספיקו לי או שאני צריך לחפש משהו קצת יותר חזק? והאם המחירים סבירים?

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by Ic3 CuB3,

איי אודיו מציגה את A2 : מה אתם אומרים ? נראה אחלה אבל גדול כמו כמו PMP והנגנים של ARCHOS

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  12. Started by ZXY1,

מחפש רמקולים לסלון 2.1 שהאות מגיע מהיציאה הקידמית במחשב מהחדר שבממ"ד לרמקולים שבסלון (היציאה האחורית משמשת לסאונד לרמקולים שבממ"ד) רמקולים שמשתלמים מבחינת עלות תועלת (עדיף כמה שאפשר פחות) שטוח הסלון 20 מטר מרובע (4*5) תודה

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  13. Started by prexus,

זה התחיל היום, כל הרמקולים חוץ מהקדמיים מוציאים הד כזה מוזר ומעצבן, שעושה כל מיני רעשים ברקע, וגם אחרי שאני עוצר את המוזיקה נשאר לכמה שניות כזה הד מוזר... למשהו יש מושג למה זה קורה?

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  14. Started by rz121,

המלצה לרמקולים:1. תקציבכם : 350 חריגה מקסימאלית: 400 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? משחקי מחשב / סרטים / מוזיקה - סמנו באדום את השימושים וכתבו את השימושים שלכם באחוזים 60% סרטים וסדרות, 30% משחקים ו10% מוזיקה 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. Gigabyte GA-880GM-UD2H Six Core Support 4. בקשות מיוחדות - 5.1 / 2.1 / כבלים ארוכים וכדומה. אני חשבתי על כמה רמקולים: z506- בעיקר בגלל שהם 5.1 והשימוש העיקרי הוא סרטים ומשחקים fc530/fc330- לפי מה שראיתי הם ה2.1 הכי טובים לתקציב. (מה ההבדל ביניהם? ומה זה משנה שלfc530 יש מגבר?) החדר בנוי בערך ככה: למי שלא רואה http://imageshack.us/photo/my-images/825/39610376.p…

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by snir2651,

האם הכרטיס הגרפי של ATI 4870HD יכול להוציא TRUE HD ו DTS HD מלא?

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  16. Started by Dn95,

קיבלתי מגלודון מחו"ל , מדוד שלי . הוא קונה לי אותם .. ויש לי בהם בעיה .. הבעיה היא ב7.1 , כשאני שם את האוזניות על 7.1 אז הסאונד נהפך לפחות איכותי .. יש מן באסס כזה חזק ומגעיל .. שהורס את הסאונד , אני שומע Echo כזה חזק שומע דברים פעמיים , כיאלו הסאונד ניהיה אטום ומגעיל , ואני יודע שזה לא אמור להיות ככה .. אני שומע אפילו יותר יפה באוזניות הקודמות שלי של Silver Line ב50 שקל :-\ ... אפילו לפעמים שאני משחק אז פיתאום הסאונד נעלם .. ואני שומע רעשש חזק שהורס את האוניים , כמו שאין קליטה ברדיו .. מן טחחחח כזה חזק , וזה לא מהמשחק .. אני חייב תעזרה שלכם .. אין לי איך להחזיר את זה כי זה מחול .. -נ.ב- לחבר שלי הייתה גם את הבעיה הזאת , והוא קנה כרטיס קול תומך 7.1 וזה פתר לו אותה .. …

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  17. מבקש המלצה למיקרופון איכותי להקלטה באולפן ביתי עד 600 שח, בחיבור XLR תודה

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  18. Started by ilyadd,

אבא שלי טס עוד מעט לאמריקה ורציתי יעוץ איזה אוזניות לקנות לנגן שלי(X5). אני לא יודע בדיוק איזה צורה אני רוצה אותם אבל תציאו מה שאתם חושבים. בשביל השווה כמה יותר זול באמריקה אז ה-PX100 עולים 25$ שזה משהו כמו 100 שקל!

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  19. אני מחפש אוזניות גיימינג עד 300 ש"ח, היו לי Steel-Series H3 שעשו את העבודה בצורה לא רעה לדעתי, אני אשמח להמלצות ממישהו מבין עניין תודה.

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  20. ערב טוב לכולם, וחג שמח. יש לי בעיה מאוד מאוד מתסכלת. הרמקול השמאלי במערכת הרמקולים שלי הפסיק לעבוד. ניסיתי לחבר הפוך את הרמקולים, והתוצאה הייתה שפתאום רק הרמקול השמאלי (שהיה מחובר ליציאה הימנית) עובד. הבעיה היא בבאס, שמשמש גם המגבר של המערכת, כנראה היציאה השמאלית שלו כבר לא עובדת. השאלה היא אם יש לי מה לעשות מלבד לממש אחריות, ואם כן, כמה אחריות יש על מוצרי האודיו של לוג'יטק.

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  21. שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מסך LCD 32 אינץ' בימים הקרובים וכבר ראיתי כמה דגמים של סמסונג ו LG במחירים שהם מתחת ל-3000 שח. הענין הוא שהבנתי שהמסכים האלו גרועים כשמדובר בשידורי לוין כמו יס.אני מתכוון להשתמש במסך גם למשחקי מחשב וסרטים וגם לשידורי טלוזיה בלוין. אם אפשר לקבל המלצה למסך או מסכים שאיכות הצפיה בשידורי טלוזיה איכותית באופן יחסי במחיר של עד 3200 שח. תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by shugy100,

קיבלתי מחשב חדש עם לוח gigbyte ga-h77m-d3h תומך ביציאת spdif לאן אני מתחבר ליציאה הזאת? תמונה http://1.bp.blogspot.com/-HIsYsR2TGw4/T5lbcGOg6EI/AAAAAAAAAoA/dVqVnImvhP4/s1600/H77-D3H.jpg צריך לשנות משהו?

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  23. שלום, קניתי טלוויזיה lcd 40" samsung c530 וחשבתי לקנות רמקולים MICROLAB SOLO 6/7 לחבר אליה. אני מתכנן גם לחבר את הטלוויזיה למחשב דרך כבל HDMI ולראות סרטי HD. השאלה שלי היא: כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה ורואה סרט, ישמעו את הסאונד דרך הרמקולים שמחוברים לטלוויזיה, נכון? האם יש יציאות ספיציפיות שאני צריך לבדוק אם יש ברמקולים/טלוויזיה? תודה מראש, טום

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  24. אוקיי אז ככה: 1) MPIO FY100 נגן MPIO FY 100 בעל מראה ספורטיבי ומהודר, הכולל בתוכו רדיו FM עם יכולת שמירה של עד 20 תחנות. נגן MPIO FY 100 הוא מכשיר המשלב טכנולוגיה מיוחדת לנגינה מושלמת, גם בעת פעילות גופנית. בעל כפתור מיוחד הנותן שליטה מוחלטת בעת פעילות גופנית. - גוף הנגן עשוי מחומרים קלים וחזקים. מושלם בעת פעילות גופנית. - תמיכה בפורמט MP3 ,WMA , MPEG-2, MPEG-2.5, ASF. - אקולייזר מובנה בעל 7 אפשרויות: Flat, Pop, Jazz, Classic, Vocal, Dynamic Bass ואפשרות לכיוון עצמי. - רדיו FM מובנה המאפשר שמירה בזיכרון של עד 20 תחנות. - נגן FY100 מאפשר הרחבת זיכרון פנימי בעזרת כרטיסי זיכרון SD או MMC. - הנגן משמש גם כזיכרון פלש נייד לנשיאת מסמכים, תמונות וקבצי מוזיקה. - נגן FY1…

• 11 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.