עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by maor5,

שלום! אחרי שנהרסו לי הסאןהיזר(350 mx) :'( שמעו רק באוזניה אחת לא יודע למה אני רוצה עכשיו אוזניות טובות (אם יש) במחיר של 100 שקל גג אין לי כרגע תקציב ליותר חחח אני רוצה שיהיו אמידות לזמן ארוך(יש המלצה כלשהי?) אני משתמש בmp3 בעיקר לריצות(ספורט) וסתם ככה אז ככה שהאוזניות יהיו טובות אני רוצה אוזניות שנכנסות לאוזן שחכתי איך קוראים להם(כמו שהיה לי חח) ושתיהיה יציאה כזאת http://img126.imageshack.us/my.php?image=lmlprodukt1mx3506vk.jpg זה היו האוזניות שלי נ.ב יש לכם מושג למה שמעו רק באוזנייה אחת? כי זה מוזר לא? אחרי הכל זה סאן היזר... תודה רבה לכולם!!!!!

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  2. מה שרשום בכותרת ... לא של CREATIVE אבל תקציב גג 350 שקל ... !

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by levelone,

שלום. רציתי לדעת מה תיהיה דרך טובה יותר לחבר את המחשב למגבר בשביל להוציא צליל איכותי: שימוש בNuforce u Dac שיתחבר למחשב דרך כבל USB ולמגבר דרך כבל RCA או שימוש בכרטיס בקול Xonar D1, שיתחבר למחשב דרך חיבור PCI ולמגבר דרך כבל אנלוגי 3.5 מ"מ לRCA? תודה, levelone.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by AMIT_MEG,

שלום לכולם, פעם בכמה שנים אני קונה אוזניות חדשות האוזניות הראשונות שלי היו Sennheiser hd 202 אחרי זה סיביריה v2 אחרי זה akg 181 חשבתי לקנות אוזניות חדשות חשבתי ללכת אולי על mixer של דיויד אבל שמעתי בהם ולא התלהבתי בכלל ב akg שלי שומעים הרבה יותר טוב בנוסף האוזניות של Sennheiser שעלו לי 200 שקל היה להם את השמיע שהכי אהבתי חשבתי ללכת על Sennheiser adidas hd 25 אבל אני פתאום לא מוצא אותם בשום מקום כאילו מישהו מחק אותם מהאנטרנט. ויש מקום שמאפשר להאזין לSennheiser hd 25 ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום אני מחפש DVD בתקציב של 300 ש"ח, ראיתי אצל חבר שלי מכשיר של פיוניר וצרבנו את הכתוביות בנפרד, הפונט היה ARIAL ולא ראיתי הרבה מכשירים כאלה כרגע החבר זה בחו"ל ואני לא יכול לתקשר איתו לשאול מה הדגם... שיקרא MP3 כמובן, DVIX, ואם זה יקרא גם X256 אז בכלל.. ושוב חשוב לי הפונט הקריא, כי כבר בזבתי 200 שקל על DVD ג'נריק עם כתוביות מלפני שכתבו את התנ"ך אני אשמח להמלצות תודה שאלה שנייה על הדרך: יש לי חלקים תקינים של המחשב הישן שלי, שהיו כולם במארז MIDI.. החלקים היחידים שבולטים מהלוח אם שם זה הכרטיס מסך והקירור של המעבד, הקירור קטן אבל הכרטיס יחסית גדול החלקים יכנסו לי במארז HT אם אני אקנה? כולל ספק כוח במידות הרגילות והכל, כי אנלא יודע אם ב HT יש חלקים במידות מיוחדות אז תודה לעוז…

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by sinsonik,

שלום לכולם, אני מחפש רסיבר או משהו מאוד מאוד פשוט, יחסית פרימיטיבי ואני לא יודע אם בכלל קיים: בעיקרון כיום אני מחבר למחשב שני זוגות רמקולים אחד שהוא 2.0 ואחד שהוא 2.1 (שונים לגמרי משני חברות שונות) בחיבור רגיל (aux 3.5) על ידי מפצל AUX פשוט שקניתי בכמה דולרים באינטרנט. (דוגמא: http://www.ebay.com/itm/20cm-3-5mm-Stereo-Jack-Y-Splitter-Cable-Headphone-Earphone-Aux-Adaptor-GOLD-/350841060161?pt=UK_MP3_Player_Accessories_Cables_Adapters&hash=item51afc1bb41) הקטע הוא שזה לא ממש איכותי כל הזמן מתנתק וגם אם אני רוצה לשלוט על ווליום במחשב אני אצטרך לשנות גם לרמקול הראשון וגם לרמקול השני.. בקיצור סיבוך ולא פתרון שמספק אותי. מה אני מחפש? אני בסך הכל רוצה לחבר אותם למין מכ…

7. שלום לכולם! אני שוקל לקנות כעת טלוויזיה חדשה לסלון (מרחק 2-2.5 מטר, לשידורי SD ו-HD). הבנתי שהטלוויזיה הזו (42LD650) מומלצת, ואני רוצה כמובן לראות איך היא. מישהו יודע איפה אפשר לראות אותה בתצוגה באיזור הרצליה/תל אביב? תודה!

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by MICROY11,

אני מעונינת לרכוש בארה"ב את המדיה סנטר של APPLE, הוא עולה שם 239 דולר. האם יש על זה מכס או מעמ שנוחתים בארץ?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by OmEr.il,

שלום, צד ימין פתאום נהיה חלש יותר.הבנתי ששזה כתוצאה מסתימה של שעוות אוזניים . היבואן נמצא בחיפה,אני ברמת גן,וייקח לזה מלא זמן להגיע לשם. יש למישהו המלצהעל מישהו יותר קרוב שיפתור את הבעיה? או אפילו אם אפשר לפתור לבד? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by GRINFELD,

יש את אלה: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1047402 הם שווים משהו? אפשר לחבר אותם לשקע של האוזניות?

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  11. Started by ob,

האם זה אפשרי לחבר מגבר לAudigy 4 Pro ? מישהו יכול לכוון אןתי לאתר עם עזרה לגבי הכרטיס הזה ?

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  12. לילה טוב אנשים נכבדים, יש לי את Wharfedale 9.1 + rotel rx-850 כרגע יש מתחת לרמקולים פיסת "צמר" עבה מאיקאה (!) שמונעת רעשים גסים של רעידות. אבל עכשיו אפשר להרגיש ברגלי השולחן שיש רעידות ושחלק מהסאונד עובר כויברציות בשולחן. צירפתי תמונות על למנת לקבל עצות שיגעו טיפה אולי בנושא אקוסטיקה כמו הגבהה/הנמכה של מיקום הרמקולים. מה שעולה כרגע לראש זה או ספייקים שהרמקולים שיעמדו על השולחן איתם או סטנדים לרמקולים (ואם סטנדים, אז באיזה גובה?) אם יש רעיונות אחרים אשמח לשמוע. תודה רבה, עומר [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אוזניות לCSS במיוחד PC 130 PC 150 PC 155 האם לכולם יש מיקרופון? מה המחירים שלהם בארץ ואיפה ניתן להשיגם תודה נ.ב. אם יש לכם מה להציע משהו אחר בסביבות המחיר הזה תציעו... שוב תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by a_lior,

שלום רב, אני מעוניין בכרטיס קול למחשב שישמש לצפיה בסרטים ולמוסיקה. אני מתלבט בין שני הבאים: audigy zs 2 platinium pro sound blaster x-fi platinium שני עולים אותו דבר אשמח להמלצה, תודה

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  15. צפייה וחו"ד ראשונית על סוגי משקפיים תלת מימד וסרטים 3D רכשתי משקפיים שונות לראיית סרטי תלת מימד , טלוויזיה , זיקוקי דינור , תמונות תלת מימד . 8 סוגים שונים של משקפיים תלת מימד שנועדו לצפייה בסרטי תלת ממד ותמונות תלת מימד לדוגמא כאן : http://www.bluebuy.co.il/102719,auction_id,auction_details התמונות הסטטיות - ניתן לראות במשקפיים תלת מימד עדשות אדום כחול ואדום ירוק ישנם תמונות שנראות טוב יותר עם משקפיים עדשה כחול/ אדום לא כל כך התרשמתי מתמונות ברשת של 3D http://sites.yo-yoo.co.il/users/xcxcxc,page,13377 סרטים כל הסרטים 3D נראו טוב על משקפיים תלת מימד הצלחנו לראות את הסרטים בתלת מימד מפני שרכשתי מספר סוגי משקפים 3D יכולתי לבחור זוג שמראה טוב יותר סרטי תלת מימ…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Hitchhiker,

היי, רכשתי את הרמקולים Z-5500 של לוג'יטק, אך התעוררה בעיה חשמלית. הרמקולים הגיעו עם שקע אמריקאי (110V - למרות שרכשתי בישראל!), ואני כמובן צריך להמיר את זה לשקע ישראלי. בטיפשותי הרבה ניסיתי לחבר את הרמקולים לשנאי רגיל (26VA), אך הוא כמובן נשרף במהרה (לפחות אני מקווה שזה מה שנשרף). השאלה שלי היא: מה אני צריך כדי לגרום לסיפור הזה לעבוד? איפה אני קונה את זה וכמה זה יעלה לי?

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  17. האם האוזניות יותר טובות מ GRADO SR60?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by יונדב,

שלום לכולם. יש לי סרט וידאו, 30 דקות, ואני רוצה את השמע של הדקה השנייה בלבד. איך אפשר לקבלו? באיזו תוכנה אולי להעזר? תודה !

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by OR007,

השאלה מופנית יותר לאנשים שיש להם את הנגן. לפי מה שהבנתי הנגן אינו תומך בתיקיות, כלומר השירים מסודרים אוטומטית לפי סדר אלפביתי, מישהו יכול לאשר או לשלול ? זה נתון די משמעותי, במיוחד לאור העובדה שלא מעט שירים נכנסים שם..

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  20. ברשותי כרטיס M-Audio Revolution 5.1 עם יציאה דיגיטלית קואקסיאלית. סרטי Divx מסויימים נקלטים אצלי ברסיבר בקידוד דולבי דיגיטל כשאני מנגן אותם ב DVD Player. לעומת זאת, כשאני מנגן את אותם הסרטים במחשב (מחובר לאותו רסיבר עם כרטיס הקול הנ"ל) הוא לא מזהה אותם כ DD. האם זה אפשרי בכלל? האם הבעיה בנגן? תודה מראש לעונים וחג שמח.

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by galz,

אוקיי חיברתי אותו למחשב שלי כרגיל, אחרי כמה שניות שהעברתי שירים הוא התנתק. מאד כשאני מחבר אותו אצלי הוא לא מזוהה, ובפרטם של יציאת היואסבי שאני מחבר אותו אליה כתוב שהדרייבר שלו לא מותקן ושזה usb device לא מזוהה. לא רק שהדרייבר מותקן, הmuvo2 לא צריך בכלל דרייבר כי הוא מזוהה אוטומתית בתור כונן ג'נרי. ניסיתי במחשב של אחותי והוא התחבר. מכאן הגעתי למסקנה שזאת בעיה במחשב שלי, אולי ביואסבי... מישהו יודע מה אפשר לעשות? יש פעמים שאני מחבר אותו, ואז המחשב מזהה אותו removabl disk. הוא אמור לזהות אותו כmuvo^2... לפני כמה שניות חברתי אותו שוב והמחשב כן זיהה אותו כמובו. התחלתי להעביר קבצים, אחר כמה קבצים הופיעה הודעת שגיאה שהמחשב לא יכול למצוא את ה path and file name, והוא הפך פתאום לr…

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  22. Started by gerbil432,

שלום לכולם, באפשרותי לקבל אחד משלושת הדגמים הבאים: 1.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=760217 microlab fc530 2.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=758879 altec lansing vs4621 3.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=760218 microlab fc570 הרמקולים מיועדים לחדר יחסית קטן ולכן אין חשיבות לעוצמה המקסימלית אלא לאיכות. השימושים הם בעיקר למוזיקה אחרי זה סרטים ומשחקים אבל זה טיפה פחות חשוב. מבחינת שווי הmicrolab fc530 הכי יקר.אבל לא ראיתי ביקורות על הדגם הזה ולא גם על השני של microlab. למרות שהFC530 נראה כמו FC330 רק עם מגבר ושלט ועל ה330 שמעתי ביקורות מהללות. מה שווה לקחת?

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  23. תקציב של 300 ש"ח, מיועד למטבח תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. נפל לידי מקלט אינפרא (USB) של SigmaTel http://sunsway.com.hk/products/usb-irda-1.html אני רוצה להשתמש בשלט של איזה די וי די ששבק חיים כדי לשלוט במדיה סנטר... ראיתי שיש תוכנה בשם eICE ו-EvenGhost אבל לא הצלחתי להשתמש במקלט שלי איתן. מישהו מכיר על דרך?

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  25. נפלו לידי הרמקולים הנ"ל. אין לי ספק שהם יותר טובים המרמקולים הישנים שהיו לי (כי הם קצת מזמזמים), אבל רציתי לשאול אם מישהו יודע עליהם משהו. בגוגל אני מוצא רק פורומים בגרמנית ובאתר החברה אני לא מצליח לאתר את הדגם הזה. ועוד שאלה: באחד הרמקולים יש משהו משוחרר. כשמטים אותו מצד לצד זה נשמע כאילו יש גולה שמטיילת בפנים... נשמע כמו בעיה רצינית?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.