אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
היי חברה קניתי את המערכת של logitech z5500 מאמריקה, אני לא סגור איזה שנאי מספיק לי ומה המחיר שלו אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בנושא. על הסאב שממנו יוצא החיבור לחשמל רשום: 120V 60hz ו זרם 3A וב Performance spec רשום Total RMS power: 500 Watts RMS דרך אגב מצאתי אותו באתר אמריקאי שבמידה ומשלמים מזומן המחיר שלו 170$ ואל תשכחו כמה הדולר היציג בימינו
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
זהו עובדים לי כמו שצריך לא חיברתי את הכבלים ( חיברתי 1 ולא את כולם חח ) תגידו מברוק בכל מקרה =]
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש כבל כזה לפטיפון שלי (זכר-זכר) ואני לא מוצא בשום מקום בארץ, ובאיביי זה עולה די יקר (30 שקל) אתם מכירים מקום שמוכר כאלו כבלים? זה לא אמור לעלות הרבה... תודה
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום , הורדתי את הסרט בת הים הקטנה בגרסה עברית וגם בגרסה אנגלית אני מעוניין להכניס לסרט העברי עוד פס קול ,ולהפוך את זה לDVD . ז"א שתהיה אפשרות בחירה כמו בסרטי DVD ,איך עושים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שינתי את ההודעה ואת הכותרת בהתאם. אני מחפש כרטיס קול מאוד מקצועי שיתן לי איכות סאונד מעולה מן המחשב. מתלבט בין שלושת אלו שנחשבים מעולים, מי שמבין שיגיד לי דעתו בבקשה E-MU 1212M http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?productid=340 Juli http://musical-instruments.co.il/catalog/product_info.php?cPath=66_67&products_id=1278 ASUS Sound Card Xonar D2X http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?productid=485 מקווה שתוכלו לעזור לי בבקשה - כולם אותו המחיר, ומעוניין בכרטיס קול עם היציאות הטובות ביותר עם מינימום עיוותים וכו'.
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הרי מדובר בתדר מקור דגימה יותר גבהה מ CD כאשר ל 2496 96KHZ ול 192 ..יש 192KHZ ולCD יש 44KHZ 16 BIT עד כמה הנתון הזה קריטי ... 1)האם יש השפעה על רמת הפירוט של הכלים או שינוי בעיקום הענות ? 2)לא שמעתי אף אחד מהם לפחות לא בשלב זה. 3) עם יש מקור שמע שבכלל מנצל ...כאלה כרטיסים ?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אוזניות למחשב ולטלויזה.. חשבתי על זה קצת ואני רוצה שהן יהיו אלחוטיות. עד עכשיו החוט של זלמן (שזה ואחד חוט) הספיק להיפגע דיי הרבה והוא מחוזק באיזולירבנד שמתי עין על ה IS 380 שניתן לקנות בארץ במחיר סביר וה RS130 / RS140 שניתן לקנות באיביי. הם שווים משהו? איזה מבין הדגמים טוב יותר? האם יש דגמים אחרים שכדאי לשקול? לא רוצה להיפרד מיותר מ 600-500 שקל.. אני יכול להזמין מאיביי או מכל חנות אחרת ששולחת לארץ.
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
אני רוצה לעביר כבל RCA מסביב לחדר לרמקולים אחוריים, וחשבתי לא לנצל את האורך של הכבל שמגיע עם הרמקול, משום שאני רוצה לקבע אותם בתוך הקיר, ואני לא רוצה לשים את הכבל של הרמקול בתוך הקיר (אם אני ארצה להחליף או משהו...), אבל אז זה יוצא שהכבל יהיה באורך של כ12 מטר, זה יוריד לי מהאיכות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני נמצא בניכר ומחפש מסך LCD .. אך קצת מבולבל משפע הדגמים השונים והמחירים .. אודה על עזרתכם. 1. המסך מיועד לסלון .. מרחק צפייה של כ- 3.5 מטר .. איזה גודל מסך דרוש? "40 ?"42? "46? 2. הסתובבתי בין החנויות לראות דגמים שונים וניסיתי לראות גם חוות דעת באינטרנט אך לא עזר לי הרבה ... מצורפת רשימה של מספר מסכים שראיתי, כולל מחירים ... אודה על חוות הדעת. אני מעוניין ב 2 מסכים, אחד לסלון והשני לחדר שינה Samsung - LA46F81B - 46" - 7600 Shekel Samsung - LA40M81B - 40" - 4500 Shekel Toshiba Regza 46X3500E - 46" - 7800 Shekel Samsung - LA46A550P1 - 46" - 7400 Shekel [samsung - LA40A550P1- 40" - 6600 Shekel LG - 42PG10R - 42" - 3000 Shekel LG - 42PG60UR - 42" - 5500 Shekel Sony Bravia…
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות היום מערכת 5.1 בתקציב של 600 ש"ח...בהתחלה עמדתי לקנות את ה Logitech x-540 אבל אחרי חיפוש בפורום ראיתי ש X-23 עדיפים. בחנות שאני הולך לקנות יש גם דגם בשם A-6662 של Microlab. הם יותר זולים ב 50 ש"ח והמפרט שלהם ממש דומה חוץ מכמה יתרונות מזעריים ל A-6662 (שני הבדלים - הראשון הוא בתחום תדרים שב A-6662 טיפה יותר רחב בנמוכים והשני הוא ב SNR שב A-6662 קצת יותר גבוה). בקיצור קצת מוזר לי שרמקולים של אותה חברה יותר זולים ויותר טובים...למישהו יש מושג איזה דגם באמת עדיף ולא רק לפי נתונים על הנייר? X-23 http://tms.co.il/product/2562 A-6662 http://tms.co.il/product/3890 תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה משהו איכותי, משהו שאוכל לחבר אותו למחשב או למערכת. אני שומע בעיקר רוק כבד, מטאל, וקאנטרי רוק (כן אני יודע, לא לצחוק), וגם קלאסי לפעמים. לא שומע בעוצמות סופר גבוהות, אבל לא מתפשר על איכות ועל דברים כמו מיד איכותי וטראבל בלי הפרעות. לגבי אוזניות: מתלבט בין אלו: Grado GS1000 Beyerdynamic DT 990 Edition 2005 Sennheiser HD650 לגבי מגבר: ProJect Head Box SE II Naim Audio Headline + i-Supply Naim Audio Headline + NAPSC2 כאשר לגבי מגבר, מעדיף את האחרון שנחשב הכי איכותי ואחד מן הטובים בשוק. אשמח לשמוע חוות הדעת של אנשים שמבינים בתחום ויכולים להמליץ לי
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות טובות למשחקים .. ראיתי את המדוזה 5.1 אבל אבל זה כבר נורא ישן... מה האוזניות הכי טובות שניתן למצוא היום למשחקים ?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליהם הם אוזניות טובות? אחרי שאני הולך להביא ביום רביעי ( אם יגיע ויהיה בזמן ) את הרמקולים microlab X23 אני רוצה להביא אוזניות למשחקים אני רוצה לדעת למי שיש או היה או שמע אם האוזניות האלה אוטמות את כל האוזן ואם שומעים בהם חזק אני משחק קאונטר 1.6 ואני חייב אוזניות שאני יישמע צעדים מרחוק כי כרגע אני עם אוזניות של 30 שקל מהסופר והווליום שלהם לא משהו אז אני רוצה להשקיע על משהו טיפה יותר איכותי... אבל אני צריך גם שיהיו איכותיות גם למוסיקה... יכול לעלות לתקציב עד 250 שקל אבל שהחנות תהיה בקריות משלם מזומן אין לי איך להגיע למקומות אחרים... ה- Logitech Precision PC Gaming Headset עולות 120 שקל ב- KSP בסניף של הקריות http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4103 אם מישהו מ…
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר בבית של קלטות וידאו שצורב לDVD באותו מכשיר בקיצור העברתי מוידאו לדיסק דיוידי ועכשיו אני רוצה לערוך את הדיוידי ז"א לקצר מימנו חלק מסויים. האם יש אפשרות לעשות זאת? אם כן איזו תוכה? תודה לעוזרים. (ומצטער אם זה לא הפורום הנכון לכתוב בו)
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום. בקרוב אני אהיה בארה"ב וחשבתי שזאת תהיה הזדמנות לקנות כמה דברים שאני צריך משם. כי הדולר וכל השטויות האלו. עקיצר.. אני צריך אוזניות. יש לי אקסבוקס וזה יהיה השימוש העיקרי של האוזניות. עכשיו, האוזניות יתחברו לרסיבר. לרסיבר הזה האקסבוקס מחובר עם כבל אופטי. האוזניות האלו קרצו לי מאוד (מאוד!): http://www.compusa.com/applications/searchtools/item-Details.asp?EdpNo=3566390&sku=T26-1098&srkey=TRITTON%20AX51%20Audio%20Xtreme%205.1%20Headset למה? 5.1 באוזניות! מה זה החרא הזה?! נשמע לי מטורף ומגניב לאלללללללללללללללללה! זה נפוץ? ואיך החברה הזאת? אף פעם לא שמעתי עליה את האמת... יש המלצות לאוזניות אחרות? ואיך אוזניות ב-5.1 מתחברות? יש לי באקסבוקס יציאה אופטי או 2 RCA ויש י…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הבנתי שהם נורא איכותיים...אבל אני לא מצליח לדעת מי מבינהם יותר טוב ה HD2 או ה7.1 HIFI.. אני ישתמש בו רק לשמיעת מוזיקה ובסיטראו עם חיבור ה RCA.. למערכת משובחת ביותר. מי מבינהם יותר טוב וכמה שניהם עולים בחול? http://www.audiotrak.net/products/prodigyhd2/
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי DVD LG-382 וטלוויזיה SONY CRT 29 ותוכנת המרה טוטל וידאו קונברטר. אינני יודע איזה פרמטרים (יש הרבה אפשרויות) לבחור כדי לקבל סרט לצריבה ל DVD, ולצפייה בטלוויזיה.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי ATP3 אחרי שנים של פשרה על רמקולים של WINNER (מדבקה אני מאמין) ויש קטעים מסיבים במוסיקה שאני שומע שגורמים לרמקולים להשמיע עקצוצים כאלה (בטובן שוברט מנדלסון בקיצר קלאסית תקופה רומנטית בעיקר) יש לי כרטיס מובנה A97 realtek הלוח אם לא חדש כ"ך וגם בדקתי בsound blaster live 5.1 (קיבלתי לא קניתי) ועדיין יש אין העקצוצים באלה אבל... כאשר אני מחבר הרמקולים לנגן MP3 iaudio G3 אין בכלל רעשים וזה נשמע נפלא וגם חיברתי את האוזניות של האם פי CX300 אם אני לא טועה לתוך הכרטיס זה עושה אותם רעשים אם אני מניח שזה בכרטיס הסיבה לרעשים שעמתי כאן המלצה פעם על זה http://www.ynondigital.co.il/product.php?cat=4&id=8 אבל אולי זה overkill לרמקולים כאלה אז אם יש כרטיס ק…
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הפרמטר היחיד שבא בחשבון הוא איכות. האוזניות יחוברו בעיקר למחשב (כ.קול SBLIVE, לא מוכלל) וישמשו בעיקר להאזנה ביתית ולא בחוץ או עם נגן נייד. לכן לא משנה אם אלו יהיו IN EAR , סגורות, פתוחות וכו', העיקר שיהיו האוזניות האיכותיות ביותר בטווח המחירים הנל. האם גם לדרישות הנל(האזנה ביתית בעיקר), הCX300 הוא הטוב ביותר? אפשר לחרוג טיפה בתקציב אם האיכות מצדיקה זאת... תודה!
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר כרטיס קול חיצוני USB ל-2 מחשבים בו זמנית עם כבל USB ? אם יש מפצל כזה ל-USB.... מצאתי אחד כזה....נקרא :4-Port USB 2.0 High-Speed 4-computer to one device sharing switch אבל לא מצאתי בארץ אחד כזה...
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
אני מניח שזאת תהיה טלווזיית LCD, כשדרושות זוויות צפיה כמה שיותר טובות. אם אפשר, שיהיו כניסות שנפוצות בכרטיסי מסך (S-VIDEO, VIVO, מה שלא יהיה). אם יש גרסה של הטלוויזיה שאתם הולכים להציע, שמגיע בלי רמקולים מובנים, אני מעדיף, כי יש לנו כבר בסלון אחלה של רמקולים ומגבר, ועדיף מסך איכותי יותר על פחות איכותי + רמקולים. חשוב גם שתהיה מקסימום 80 סנטימטר לרוחב, ו-50 לגובה, כי זה מה שהרהיטים בבית שלי יכולים להכיל. יש הצעות? מותר לחרוג בעוד 400-500 שקל, אבל רק אם זה ממש משתלם.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
ברשותי מיני מק שמחובר ל-LCD 42 , מחשב משמש רק לניגון מוזיקה וסרטים. יש לו כרטיס ONBOARD עם יציאה 3.5 . איזה רמקולים מומלץ לקנות ? אני מבין שרק מערכות 2.1 מתאימות - נכון ? האם ניתן לרכוש כרטיס קול חיצוני USB על מנת לקבל צליל 5.1 ? שיהיה מתאים ל-MAC ?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה... הרמקולים עולים 1486 שקל http://tms.co.il/product/5597 הרמקולים הולכים להיות למחשב! השאלה לי אליכם... הרמקולים האלה טובים ואיכותיים יחסית למחיר? ובקשר לכבלים הם נחשבים ארוכים יחסית ולא צריך להשקיע עליהם כבלים יקרים סתם? כי לא יהיה לי מאיפה... כי אם הם טובים ואני מחבר אותם למחשב אני חוסך עוד 250 שקל וקונה אותם... או שיש לי שאלה אחרת... עדיף יהיה להביא כבר את microlab X23 אבל בקשר לאיכות שמע הם איכותיים באותה מידה כי אם כן אני כבר יעדיף ללכת על X23 בכלל ושיישאר לי כסף לבילויים... אז תגידו לי אם שמעתם אותם או ששמעתם מאחרים איך הם בבקשה כי אני מת לדעת כבר עריכה: חשוב לי מאוד מאוד לדעת אם בשתיהם תהיה הרגשה מאוד חזקה של "בומים" שהסאב דופק חזק כמו ששומעים במערכ…
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אפשר לחבר טלוויזיית LCD בגודל 32inch, שתיהיה מסך למחשב במקום המסך הרגיל שלי CRT (הטלוויזייה אמורה להיות מסך מחשב קבוע להכל.. אינטרנט,סרטים,משחקים(ME,AC,GTA הכל). הכרטיס מסך הוא X1800XT אז חשבתי שיהיה אפשר לחבר DVI ל- DVI/HDMI ל-LCD וזה הכל, זה נכון? הטלוויזייה תפעל כמו שצריך כמסך? במשחקים גם? אני מקווה שזה הפורום המתאים כי לא ידעתי בידיוק איפה לשים תהודעה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-