אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי רמקולים Z-5500 של לוג'יטק כשנתיים. הם תמיד היו עושים רעש של 'פופ' מתי שמדליקים אורות פלורוסנט או את המאוורר בחדר, והתרגלתי לזה. אבל לאחרונה הם התחילו לעשות רעשים דומים גם כשלא מדליקים שום דבר חשמלי, וזה קורה גם כשהם לא מחוברים לכלום (לא למחשב ולא לשום דבר אחר). למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי טלוויזית LCD 32 אינץ'. ברצוני לחבר את המחשב לטלוויזיה בשביל לצפות בסרטים שהורדתי.... איך אני עושה את זה? יש לי כרטס משסך GFORCE 6100 עם שני חיבורי DVI ועוד איזה כניסה שכתוב בה ווידיאו... פעם הייתי מסתדר איתו כשהיה לי מסך CRT ישן.... היום כשאני מחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה עם יציאת ווידיאו אחת ואודיו אחת (זה כל מה שיש לי) אני מקבל תמונה בשחור לבן... עכשיו יש בטלוויזיה כניסת HDMI/DVI IN אם אני קונה כבל DVI TO HDMI זה מסדר לי את הבעייה? או שאולי צריך להחליף כרטיס מסך? תודה מראש....
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
האם אלה רמקולים טובים ששווים תמחיר? יש פה אולי מישהו עם כאלה רמקולים? בקיצור אני צריך חוות דעת עליהם,תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני חושב לקנות אוזניות כפתור לנגן נייד (התנגדות עד 32 אוהם). שומע בעיקר רוק, ואם זה עוזר- אני מעדיף את הסאונד של AKG באוזניות הנורמאליות, על פני שאר החברות... תקציב- גג עד 250 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברים צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה עד 300 ש"ח - אני מחובר לכבלים ואני רוצה שתהיה לי אפשרות לראות טלוויזיה במסך המחשב, צריך שתהיה לי את האופציה לראות גם אנאלוגי וגם דיגיטלי בהנחה שאני ארצה בהמשך להביא ממיר דיגיטלי נוסףולחבר אצלי בחדר. חשוב לי שאני יוכל להקליט שידורי טלוויזיה ברמה כמה שיותר איכותית ושיהיה שלט רחוק לכרטיס (שלט שבאת יעבוד ויתאים למרחק של 3 מטר לפחות) כל יתרון נוסף יתקבל בברכה. אודה לכם על כל פירוט נוסף של יתרון או חיסרון של הכרטיס לא חובה - יהיה טוב אם תוכלו לצרף לינקים ואפילו עוד יותר טוב אם הלינקים יהיו מ KSP או פנדה מחשבים. תודה מראש לכל הממליצים!!!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שמעתי שיש טענות, שאם מחברים DAC (איכותי ככול שיהיה) ישירות לכרטיס קול, אז מאבדים מן האיכות כתוצאה מרעשים פניימים שיש במחשב מה דעתכם לגבי זה? והאם זה בכלל רלונטי כשמדובר ביציאות אופטיות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. לא מזמן קניתי מחשב חדש שכולל בו לוח אם של גיגהבייט דגם GA-MA78GM-S2H המכיל יציאתSPDIF אופטית. הבעיה שאני מצליח לשמוע משאר היציאות חוץ מבאופטית. בדקתי את כל ההגדרות האפשריות, בדקתי שמהכבל יוצא אור אדום מהצד השני. אני מחבר אותה למערכת סטריאו ישנה שמכילה את היציאה הזאת. ביציאה הRCA הרגילה היא עובדת רגיל.באופטית לא שומעים כלום. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בעניין. נ.ב. המערכת היא של AIWA דגם NSX-BLI4
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אממ לא יודע כל כך מה לכתוב בכותרת, כעיקרון מה שאני רוצה הולך ככה: יש 2 רמקולים - סט סראונד בסלון וסט קטן למחשב. אני רוצה שהסט בסלון יהיה מחובר לDVD והקטן יהיה מחובר למחשב, אבל אני גם רוצה שתהיה לי אפשרות לחבר את הסראונד למחשב, יש אפשרות לעשות איזה מפצל עם מתג שמעביר את מקור הסאונד? והאם בחיבור במחשב אני אצטרך כל פעם לנתק את הכבלים של הרמקולים הקטנים ולחבר את הגדולים? שרטוט להמחשה סט קטן<----מחשב----->סראונד<-----DVD למי שלא הבין המחשב צריך להיות מחובר גם לרמקולים הקטנים וגם לסראונד ושתהיה לי אפשרות להחליף ביניהם, והסראונד צריך להיות גם מחובר למחשב וגם לDVD ושתהיה לי אפשרות להחליף ביניהם תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש פלסמה 32 והיא מחוברת אצלי לממיר בכבלים בננות הרגילים ורואים בה תתמונה מרוח טיפה, אמרו לי שאני צריך לקנות כבלים איכותיים יותר בהתאם לחיבורים בטלוויזיה וזה ישפיע די הרבה זה נכון ?? כרגע כל המערכת טלויזיה רסיבר דיוידי ממיר מחוברים בכניסות של הבננה הפשוטות(האדום לבן וצהוב ) איזה אז כבלים אני צריך כדי לחבר את כל המערכת כדי שיראו בתנאים אופטימלים ?? (המרחק בין כולם לא עולה על החצי מטר) החיבורים של הטולויזיה הם : 1 ) HDMI 2) D SUB - VGA 3)Y Pb/Cb Pr/Cr (מה זאת הכניסה הזאת?!?) 4)S-VIDEO 5-6)יציאה וכניסת וידיאו 7)יציאה Coaxial (מה זה גם ?) 8)כניסת אודיו VGA/DVI החיבורים של הממיר YES MAX הם: 1)בננות רגילות 2)אינטרנט (למה אני צריך את זה?) 3)VCR וTV בצורה של מלבן עם…
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב מדיה סנטר. מטרות: צפייה בסרטי HD, משחקי מחשב, הקלטה מ-HOT של סדרות באיכות טובה. בעיה: מקום. צריך מחשב נמוך. עד גובה של 20 ס"מ. לאחר בירורים רבים מצאתי את המחשב הבא שמגיע מוכן. (אין אפששרות לבצע שינויי חומרה). אני מעוניין לחוות דעת לגבי המפרט הבא: מחשב GOLDEN GATE GE2: CPU Intel® Core 2 Duo Processor T7200/T7400 (FSB 667MHz) Chipset Intel 945GM / ICH7- M / ICH7- DH Memory Two DDR II- 533/ 667 SO-DIMM Slots for Maximum Memory of 2GB HDD 9.5mm Height SATA HDD Module, Ultra DMA ATA-150 ODD Fixed Slot-in DVD-Multi Drive/ Combo Drive VGA Embedded in Intel 945GM LCD External via DVI-I Port ; 85Hz Refresh Rate:1600x1200 pixels, up to 32bit Colo…
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת,אני צריך המלצה לאוזניות לנגן COWON D2 החדש שקניתי ;D כואב לי באוזניים רק מלהסתכל על IN EAR אז אם אפשר משהו שהוא לא IN EAR אני שומע רוק והיפ הופ בעיקר ואני אוהב לשמוע חזק אז עדיף סגורות... אה ואני שומע בד"כ הרבה ברציפות אז אני צריך אוזניות שיהיה נוח לשמוע אותן רצוף להרבה זמן... התקציב כאמור 500 ש"ח ממש ממש תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים עם חיבור USB , בנוסף או רק תקציב עד 200 כמה שפחות יותר טוב
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אני קצת לא מבין וצריך עזרה האם כל כרטיס ממוצע בשוק כיום מכיל יציאות אופטיות? מדובר ב SPDIF, נכון? ולמה יש כאלו שאומרים שמדובר ביציאה משולבת שיכולה להיות אופטית מצד אחד וקוקסיאילת מצד שני (בעזרת מעביר נניח), מה ההבדל ומה המשמעות של זה? בתודה
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המאמר : http://www.technologies.co.il/front/ShowArticle.aspx?ItemID=1800 והנה הוא כאן: הבעיה החלה בשבב גרפיקה ש-Microsoft תכננה בעצמה יונקו יושידה, EE Times כאשר Microsoft הכריזה על החזרת ענק גבלובלית של ה-Xbox 360 שלה לפני שנה, ענקית התוכנה לא חשפה אז ועד עתה את המקור המדוייק של אותה בעיית חום בקונסולת המשחקים אשר הובילה לכשלון החרוץ. עכשיו, דווקא במקום שבו החשיפה לא הייתה סבירה, בכנס Design Automation שהתקיים באנהיים, קליפורניה, חשף בריאן לואיס, סמנכ"ל למחקר ואנאליסט ראשי ב-Gartner, כי הבעיה החלה בשבב גרפיקה. לואיס העלה את הגילוי הלא מתוכנן הזה תוך שהוא דן בשינוי נוף ה-ASIC וה-ASSP בפני הקהל שלו בכנס DAC. החזרת ה-Xbox 360 לפני שנה התרחשה משום ש"Microsoft רצתה להמנע מספ…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכווווולם ! ברשותי מחשב עם כרטיס מסך HD3850 ולוח אם ג'יגהבייט פP-35 עם כ.קול מובנה 7.1 ערוצים ומעבד Q6600 ליפני שבוע רכשתי רסיבר ימהה RXV 863 חיברתי את המחשב לרסיבר בעזרת כבל DVI - HDMI וכבל קואקס את רסיבר מיציאת מוניטור OUT חיברתי לטלויזיה בעזרת כבל SVIDEO (טלויזיה סוני טרינטרון ישנה אך מעולה) לצערי לא קיבלתי תמונה אלה רק קול מקוטע גם בסרטים וגם שירים שהגיעו מהמחשב בכרטיס המסך יש זיהוי של הרסיבר אפילו בשם הדגם ורסיבר עצמו מצויין כניסת HDMI ובכרטיס הקול סימנתי את היציאה הדיגיטלית אך הקול שנשמע ברסיבר מקוטע לאחר הרבה ניסיונות להסתדר לבד ויאוש אחד גדול אני מבקש ,צריך ומאחל לעזרה ??? .תודה עמית
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
כל תוכנה איכותית תתקבל בברכה גם תוכנות בתשלום תודה...
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כותברת! שימושים: משחקים 50% מוזיקה 35% סרטים 15% http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=692838 G51 G500 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401797 תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
זהו עובדים לי כמו שצריך לא חיברתי את הכבלים ( חיברתי 1 ולא את כולם חח ) תגידו מברוק בכל מקרה =]
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי חברה קניתי את המערכת של logitech z5500 מאמריקה, אני לא סגור איזה שנאי מספיק לי ומה המחיר שלו אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בנושא. על הסאב שממנו יוצא החיבור לחשמל רשום: 120V 60hz ו זרם 3A וב Performance spec רשום Total RMS power: 500 Watts RMS דרך אגב מצאתי אותו באתר אמריקאי שבמידה ומשלמים מזומן המחיר שלו 170$ ואל תשכחו כמה הדולר היציג בימינו
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום , הורדתי את הסרט בת הים הקטנה בגרסה עברית וגם בגרסה אנגלית אני מעוניין להכניס לסרט העברי עוד פס קול ,ולהפוך את זה לDVD . ז"א שתהיה אפשרות בחירה כמו בסרטי DVD ,איך עושים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
הרי מדובר בתדר מקור דגימה יותר גבהה מ CD כאשר ל 2496 96KHZ ול 192 ..יש 192KHZ ולCD יש 44KHZ 16 BIT עד כמה הנתון הזה קריטי ... 1)האם יש השפעה על רמת הפירוט של הכלים או שינוי בעיקום הענות ? 2)לא שמעתי אף אחד מהם לפחות לא בשלב זה. 3) עם יש מקור שמע שבכלל מנצל ...כאלה כרטיסים ?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
מה מטרת מגבר האוזניות? האם יש לו השפעה על עוצמת הצליל בלבד, או שהוא משפיע גם על האיכות? אני יכול לנחש שיש פה קשר לאיכות, מפני שהווליום של כל זוג אוזניות שחיברתי למחשב תמיד הספיק לי, ואני מבין שנהוג לרכוש גם מגבר לעבודה עם אוזניות בחיבור למחשב. אשמח אם תבהירו לי את הנושא, אני מאוד חסר השכלה בתחום. בנוסף, הייתי רוצה שדרוג. כרגע ברשותי זוג E2c של Shure, וכרטיס הקול שלי הוא הXonar D2 של אסוס. תוכלו להמליץ לי על תחליף משודרג לE2c ב-500$ בסה"כ (כולל מגבר, אם יש צורך)? תודה רבה! נ.ב. הכל מיועד רק למוזיקה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כבל כזה לפטיפון שלי (זכר-זכר) ואני לא מוצא בשום מקום בארץ, ובאיביי זה עולה די יקר (30 שקל) אתם מכירים מקום שמוכר כאלו כבלים? זה לא אמור לעלות הרבה... תודה
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
נדפקו לי הרמקוולים מערכת 5.1 של PILT עלתה לי 200 שקל חח ואני עם רמקולים של 20 שקל שקיבלתי עם הפנטים 4 ליפני 3 שנים צריך המלצה לרמקולים טובים איכותיים צליל נקי באס וכל זה.. עד 500 שקל הבנתי שבתקציב הזה עדיף 2.1? המליצו לי על אלה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4538 .איך הם? אני רוצה רמקולים איכותיים שלא יתחילו לזייף אחרי חודש ומה עדיך עם או הX540 של לוג'יטק
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שינתי את ההודעה ואת הכותרת בהתאם. אני מחפש כרטיס קול מאוד מקצועי שיתן לי איכות סאונד מעולה מן המחשב. מתלבט בין שלושת אלו שנחשבים מעולים, מי שמבין שיגיד לי דעתו בבקשה E-MU 1212M http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?productid=340 Juli http://musical-instruments.co.il/catalog/product_info.php?cPath=66_67&products_id=1278 ASUS Sound Card Xonar D2X http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?productid=485 מקווה שתוכלו לעזור לי בבקשה - כולם אותו המחיר, ומעוניין בכרטיס קול עם היציאות הטובות ביותר עם מינימום עיוותים וכו'.
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-