עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אח של חברה שלי רוצה לקנות jbl creature 2.1 אמרתי נשאל פה לפני שהוא קונה.

• 14 תגובות
    • 826 צפיות
  2. Started by ronf6,

אפשרי להשתמש בווינדוס מדיה סנטר של ויסטה על הXP ? פשוט של הXP מכוער ואני רוצה או את העיצוב של ויסטה או את המדיה סנטר של הויסטה עצמה. ניסיתי להעביר את תיקיית הehome , אולי אפשר לעשות לEXE שם איזה CONVERT מסוים? ממש חשוב לי , תודה רבה מראש

3. Started by anatoli,

שוב שלום חברים, עם כל הבלגאן שהיה עם השביתות/מבחנים וכו' לכל הסטודנטים פה, אני לא בטוח אם העניין ייצא בסוף לפועל. עם זאת, כרגע אני רואה שלי יהיה זמן בחודש-חודשיים הקרובים לארגן מפגש, לכן אני רוצה לראות מי רוצה ויכול להגיע למפגש שכזה. מבחינת מקום, הפעם יש מקום מצוין לצורך המפגש. יהיה לנו יותר ממספיק מקום לכמות נכבדה מאוד של אנשים. כשאני אומר נכבדה אני מדבר על 20 אנשים לכל הפחות, וסביר להניח שגם יותר. הרעיון הפעם הוא לא לעשות מפגש רגיל שבו יבאו חברי העליתה האודיופילית, אלא להביא את הסאונד לעם. מה שאומר, גם לחברים שלא נמצא ברשותם ציוד רב/איכותי במיוחד, אך רוצים להגיע ולהכיר מוזמנים. תמונה קטנה לצורך המאורע: כמובן שכרגיל תהייה עדיפות לאנשים עם ציוד, ולאנשים ותיקים ומוכר…

• 42 תגובות
    • 10.8k צפיות
  4. Started by dandul3,

שלום! אני חדש בתחום השמע , ולא מזמן קיבלתי מערכת רמקולים (BOSE acoustimass 15 home theater) מתנה ולכן אני מעוניין לקנות רסיבר כדי לחבר אותה. בגלל שאני לא מבין ברסיברים רציתי את עזרתכם... הסתכלתי על הרסיבר הבא: AVR 165 הרמן קרדון השימושים שלי הם מחשב מוזיקה וטלוויזיה בHD. רציתי לדעת איך הוא? האם הוא יתאים לרמקולים שיש לי?(BOSE) יש המלצות אחרות? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. דגם E-712 מסדרת E-Series 2 ? מישהו שמע אותם פה ויכול לתת קצת מידע ???

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  6. שלום לכולם. לאחרונה החלטתי לקנות נגן MP3 של 512 MB זיכרון. בטווח המחירים 500 -700 ש"ח. לאחר חיפושים רבים וחרישה על כתבות רבות לא מצאתי מוצר המתאים לצרכיי. אם למישהו יש עצות לגבי מכשירים ספציפיים אשר לדעתכם יכולים לענות לצרכיי, יתקבלו בברכה. שיתוף בנסיון אישי יתקבל בברכה כפולה . תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by mc_elad,

מעניין לדעת ...לדעתי זה "קרב" די צמוד... אוליי תהיה סיטואציה שישלכו לי מארכת 2.1 מחול אז בבקשה עזרה... מה דעתכם, מי יותר טובים?????

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם איך אני יכול לדעת אם יש לי יציאת TV במחשב? אני לא מבין בזה כל כך אז אם אפשר הסבר קצרצר יהיה מעולה תודה רבה, אבי.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  9. בקרוב אני טס לחו"ל,ומצאתי איזו חנות שהבלעים שלה מחזיק מבחר רחב של מוצרי Klipsch,אני חשבתי על לקנות את ה-2.1,ה-4.1 ואת ה-SWS שלהם(הכל יוצא רק 450 דולר בסוף),ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותם למערכת אחת? ואם כן,אם איזה כרטיס אני אוכל לעשות את זה(כרגע אין לי כרטיס קול בכלל)? בתודה...

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  10. שמעתי ממישהו פה בפורום שבגרסה 1.00 (לדוגנמא) של המערכת הייתה איזושהי בעייה שקשורה לקידוד סאונד אם אני לא טועה ולכן תמיד כשאתה קונה את המערכת אתה צריך לבקש את הגרסה החדשה (1.01 לדוגמא) שבגרסה הזו הבעייה נפתרה . מישהו מוכן לאשר , ואם זה נכון לפרט מהי הבעייהנ בדיוק ואם היא אכן נפתרה בגרסה החדשה ?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  11. שלום לכולם. אחרי כשנה עם ה-EP635 של Creative החלטתי שהגיע הזמן לשדרג. כרגע אני דיי סגור על ה-E2C של Shure, אבל ניסיון העבר (שריפת 700 ש"ח על רמקולים דפוקים וכרטיס קול בינוני) לימד אותי שעדיף להתייעץ לא רק עם עצמי אלא גם עם אנשים בעלי ניסיון כלשהו בתחום. הקרטריונים הם: * תקציב: עד 550 ש"ח ללא חריגות. * יעד: מוסיקה בלבד - בעיקר מטאל (כבד, לא מצעדי הגאווה להם קוראים משום מה 'רוק'). * עיצוב: ללא חשיבות, העיקר שיהיו נוחות. * נגן: הדור הראשון של ה-iPod Nano. * עריכה: חסימה לרעשים כמובן. מה שמעניין אותי בעיקר זה האם האוזניות יהוו קפיצה מכובדת (Noticeable, כפי שמקובל לציין) באיכות הסאונד. אני יוצא מנקודת הנחה, במקרה הזה, שמחיר כפול משמעו איכות כפולה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by coldplay,

קצת באיחור, הנגן ברשותי כבר שבועיים וחצי אבל רק אתמול קניתי מצלמה דיגיטלית אז הנה כמה תמונות של הנגן.. יתרונות: קטן מימדים וקומפקטי איכות שמע חזקה ואיכותית (סוחב אוזניות כבדות בלי בעיה) עיצוב מהמם כפתורי המגע נותנים נוחות מבורכת בשליטה על הנגן חסרונות: זמן מעבר בין השירים קצת איטי קליטת הרדיו לא מצויינת USB OTG באגי אני ממש מרוצה מהנגן, הכי חשוב לי מהכל בנגן היא העוצמה ואיכות הסאונד ואת זה קיבלתי ללא ספק. הנגן ממש יפה לעין, המון אנשים נוטשים בו עיניים ושואלים אותי עליו שזה גם כיף. הנגן בנוי בצורה די קשיחה ולמרות שהוא HD יוצא לי לפעמים לרוץ איתו ולעשות איתו פעילות ספורטיבית ואין בעיה שנראית לעין. סה"כ אני ממש מרוצה מהבחירה שלי ואם מישהו שואל למה להעדיף אותו על הסנסה E2X…

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by Silver Dragon,

ראיתי את ה L32R1 בחנות בערוץ HD, היא הציגה תמונה יפה חדה ונקיה... מה ההבדל בינה לבין הסאמסונג?

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  14. שלום. עד עכשיו היה לי ווקמן והוא נהרס ככה שעכשיו בנסיעות ארוכות אין לי אמצעי לשמוע מוזיקה שהופכת את הנסיעות לקצרות ולהרבה פחות מייגעות. המליצו לי על מיני דיסק ועל נגן אמ פי 3 אבל גם ככה יש לי מספיק דיסקים בבית ככה שאני אוותר על להמיר אותם לפורמט של מיני דיסק או לאמ פי 3. בכל מקרה יש לי איזה 50 שירים באמ פי 3 שאספתי מהרבה אמנים שונים ככה שאני גם צריך שהדיסקמן יקרא דיסקים עם פורמט של MP3. אני מתכוון לקנות בדיוטי פרי ככה שאם מישהו מכיר דיסקמן ספציפי שיש שם אני אשמח אם הוא ימליץ לי עליו. אני מאמין שאתם לא יודעים בדיוק איזה דיסקמנים יש להם שם , אז אם אפשר לתת לי כמה שמות ספציפים שלא יעלו הרבה ואם אין בדיוטי פרי אני אקנה בחול או בארץ. הדרישות שלי לא בשמיים , שיהיו אוזניות טובו…

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  15. מכירים מישהו שיוכל לתקן אותם בארץ? קניתי אותן מKSP והאחריות כמובן לא תכסה את זה. הדגם הנו Shure SRH750dj.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by dyn,

שלום, אני צריך המלצה ל LCD HD עם יחס ניגודיות מאוד גבוה ואיכות תמונה מאוד גבוהה. הבנתי שלחברה SAMSUNG יש דגמים איכותיים עם יחס ניגודיות גבוה, וחשבתי לקנות מהם. אודה לכם אם תוכלו למליץ לי על טלוויזיה לפי הדרישות שצויינו למעלה, מאחר שהתנסיתי ב LG 26LC41 ומאוד התאכזבתי ממנה.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  17. יש לי IHP 120 ... שמעתי שאפשר לעשות שיראו עיברית ב דגמים החדשים יות של IRIVER ורצעתי לדעת אם זה אפשרי גם בשלי??? ואיך...

18. אז ככה נתחיל קיבל אותי תומר, בחור נחמד שאחראי על האוזניות בבית משפחת יפה. המקום ביתי וחם והיחס נהדר ללא עיכובים מיותרים התחלתי עם בחינת האוזניות אך למרבה הפתעתי גיליתי ששכחתי את Vicious Delicious בבית, ונשארתי רק עם ג'ונו ריאקטור צרוב. כך שהמקור היה CDP של פיוניר ומגבר headbox project mk ii שהפתיע אותי לגמרי לטובה, אפילו ששמעתי לפני כן את המגבר של Naim. DT990 תומר המליץ עליהן כראשונות, והוא ידע על מה הוא מדבר. מהשניה הראשונה הבחנתי בבמה העצומה שיש לאוזניה הזו, כאילו צבא של 3000 איש היה נכנס לך לתוך הסימפוניה והיית שומע כל אחד ואחד מהם. עם זאת האוזנייה לא רחוקה מהאוזנייים, הסאונד שלה ישיר, הבאס בועט, והיא לעולם אינה בהירה מדי. All-arounder שכזו. Ultrasone Proline 2500 אוק…

• 65 תגובות
    • 5.7k צפיות
  19. שלום לכולם איך הכרטיסים הנ"ל מבחינת איכות סאונד למשל מול הכרטיס המובנה הכי טוב שיצא סאונד סטורם או מול הכרטיסים הנפוצים היום בלוחות - רילטק 850 וכו'? ואיך הוא למשל לעומת כרטיס קול מסוג סאונד בלאסטר לייב 5.1 או 7.1 24 ביט?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  20. אני בדיוק ניכנס לתחום של עריכת סאונד והקלטה ואני מעוניין לרכוש כ.קול ברמה טובה יחסית על מנת לחבר את הקלידים שלי בתור MIDI ואופצייה להכניס INPUT של מיקרופונים או גיטרות וכו' אשמח לקבל בדרכה בעזרת טוב ליבכם ככה לעזור לי להבין יותר מה אליי לרכוש. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  21. Started by TYSON,

כי שמעתי שאמרו ש bug אולי מיביאים בקרוב... תודה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  22. Started by aquarius,

האם שווה לקנות את הרסיבר הבא DENNON AVR1705 במחיר של 1990?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by A1eX,

מבקש חו"ד, יתרונות וסרונות של האחד מול השני, וביקורות כלליות על שני המכשירים. אציין בזאת, שאת הנגן אני צריך למוסיקה בלבד, ז"א לא סרטים ולא תמונות. אני מודה לכם מראש חברי הפורום המלומדים.

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  24. שאלה חבר'ה אני מתכוון לקנות אוזניות, אני מחפש אוזניות בעל באס מרשים לשמיעת מוזיקה נטו. (טראקים, האוסים דאנסים וכו') ואולי קצת סרטים ומשחקים, לא משהו רציני. השאלה שלי זה איך האוזניות Sennheiser HD280 Pro והאם תג מחיר של 500 ש"ח (חדשות) זה סביר? האם יש משהו עדיף בתקציב הזה?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.