אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
האם יש סוגים של מגנטים. האם מגנט קטן יגרום לרמקול להפיק סאטנד חלש יותר? תודה. עריכה: קראתי אינטרנט שיש רמקולים איכותיים עם מגנט קטן. אז זה אומר שכל רמקול גדול יחסית עם מגנט קטן הוא איכותי?
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
לצערי האייריבר H120 שלי כנראה מת. ההארד דיסק לא מגיב, ועד אתמול כל מה שהיה אפשר לעשות זה היה לשמוע רדיו היום רק הרוקובוקס נדלק וגם זה לא עובר בוט. בכל מקרה אני צריך מחליף ועדיף אחד מעולה. אני מחפש מכשיר שיתמוך בfile tree כי בזה אני משתמש הטאגים שלי מבולגנים ואני מורגל לזה מאד. אני מחפש משהו עם סרטים ועם יציאה לטלוויזיה! יכולות הקלטה-בונוס, לא חובה בכלל. כמה שיותר קטן כמה שיותר זול לפחות לפחות 20 גיגה, עדיפות ל30. לצערי ה ויזן לא תומך בממשק הפייל טרי, והנגן היחידים שאני חושב עליו אחריו זה ה ארקוס AV500 אבל הוא יקר מאד... אגב, אני קונה בארה"ב. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אהלן חברים ותודה על העזרה, יש לי בעיה מעצבנת מאוד, ישלי מערכת של 4 רמקולי סראונד+ סאבוופר ורסיבר של YAMAHA....שהכל מחוברת לסטרימר של PLAYON HD....עם כבל אופטי... עכשיו כשאני צופה בסדרות שהורדתי מהרשת באיכות HD בפורמט MKV אני שומע רעשים מעצבים ברקע (רעש סטטי) שחוזר לפעמים בתדירות גבוהה, כמו הרעש שמשחקים עם שני קצוות של חוטי חשמל של רמקולים ויש רעש כזה סטטי מעצבן...אז כזה... הדבר המצחיק הוא שאני צופה בתכנים יותר איכותיים כמו סרטי BLURAY אז אין רעש כזה והכל נשמע מצויין.... עוד דבר, כשאני משנה את ההגדרה של הסטרימר שיעביר את הסאונד דרך כבל הHDMI ולא דרך הכבל האופטי הכל נשמע טוב, אך כפי שאתם יודעים, כשמשתמשים בכבל HDMI להעברת סאונד אין תמיכה ב5.1 DOLBY DIGITAL אלא רק ב2 CHANNEL…
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
מה קורה ?? עשיתי עיוות קול של מישהו ושמרתי בקובץ אודיו , עכשיו איך אני יכול לשים "הגנה" על הקובץ הזה שלא יוכלו לדחק עם הקול ולחהזיר את זה כשהיה בהתחלה ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש אוזניות קשת בתקציב של כ- 400ש"ח ל-N97 , אני נוטה בגדול לכיוון של Sennheiser. חשוב לי נורא הנוחות והעיצוב,אני יוצא מנקודת הנחה שהאיכות מספיק טובה בשבילי (לא אודיופיל או משהו ) בתקציב של 400 ובייחוד מ-Sennheiser.אני דיי מתחבר Sennheiser HD-418,הם מדהימות מבחינת היופי ואם מישהו יכול לעזור לי לגבייהם מתוך התנסות איתם אני ישמח. רוב המוזיקה שאני שומע היא אלקטרונית-אינדי ככה שהבאס דיי חשוב לי,אם מישהו יכול להמליץ לי על עוד סוגים בטווח מחיר הזה אני ישמח. תודה. *חשוב לדעת....האוזניות שאני מחפש לא הולכות להתחבר לשום מגבר ככה שהם צריכות להיות מנוצלות הייטב(100% ?) ללא מגבר*
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי, אז ככה אני מעוניין לקנות לחדר שלי מערכת למוזיקה בלבד וברשותי 2000 שקלים חדשים. כל העניין נראה לי דיי מסובך - הבנתי שיש מערכות סטראו שבאות מוכנות מיצרן אחד, והבנתי שהמומחים האמיתיים מרכיבים מערכת שלמה - חלק מכל יצרן... בעבר פרסמתי בפורום אחר הודעה דומה כשהיו לי 1000 ש"ח - והבנתי שבתקציב של 1000 האפשרות הטובה ביותר היא מערכת סטריאו (נדמה לי שקראו לאחת מוכנה "מערכת מיני" או משהו כזה...) בכל מקרה, אני מאמין שעכשיו עם 2000 ש"ח השתנו האפשרויות - ורציתי את המלצתכם, בין אם עדיין כדאי "מערכת מיני" או שכבר כדאי לקנות בחלקים. (אני לא מבין גדול במושגים בתחום הזה, מושגים כמו "רסיבר" ו"סאבוופר" מוכרים לי בעיקר בתור שמות ופחות בתור מושגים ובטח שאני לא מבין מי ומה כדאי...) רציתי לה…
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה לכרטיס קול 24/96/192 KHZ + יציאה דיגיטאלית SPDIF הכי זול שיש משהו סביר וטוב בלי להתפרע. תודה
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מפרט טכני: HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II תדר: 44 הרץ 20 קילוהרץ צריכה: 65 ואט (מקסימום), 4 ואט (עומד לא בשימוש) חיבור: 3.5" אנלוגי רמקולים: הספק: 10 ואט RMS לכל ערוץ ממדים: 5.08 ס"מ על 25.4 ס"מ משקל: כ- 670 גרם סאבוופר: הספק: 20 ואט RMS ממדים: 23.2 ס"מ על 25.8 ס"מ גודל וופר: 15 ס"מ משקל: כ- 2.24 ק"ג.
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
בוקר טוב, בתקופה האחרונה אני מחפש רמקולים למחשב. גודל החדר הוא 3.5 על 4.5 מ'. עדיין לא החלטתי אם עדיף מערכת 2.1 או 5.1 - אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנקודה זו. שמתי את העין על אחת מהמערכות הבאות: philips SPA7650 או philips SPA7350, מה דעתכם עליהן? או שיש המלצות למערכות אחרות באזור ה 600 שח ? אגב, במערכות שכאלה, חובה לחבר את כל הרמקולים או שניתן לחבר נניח רק 2 + הסאב ? מה המרחק של הכבל איתם הם מגיעים? איך אפשר להאריך אותו? תודה על כל תשובה, גלעד.
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, הרמקולים שלי די שבקו חיים ואני מתעניין ברכישה של רמקולים חדשים. התקציב הוא 300 שקל עם מקסימום חריגה של 50-100 שקל. מעדיף 2.1 אבל 5.1 גם בא בחשבון. ואם אפשר מחנויות מירושלים והסביבה (אייבורי KPS) תודה
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי creative audigy 2 zs את הדרייברים התקנתיכבר פעמיים אבל לא עוזר. המחשב מזהה את הכרטיס והדרייברים ונראה שהכל תקין. בדקתי עם אוזניות ווידאתי שהבעיה היא לא ברמקולים+סאב. יש משהו פיזי שאני צריך לשנות על הכרטיס או אפשר לפתור את זה דרך אחד הפנלים? אשמח מאוד לעזרה, כי 4ימים אני מתאבק אם הבעיה
-
- 12 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. לא מזמן פתחתי דיון כאן בפורום אודיו, על רמקולים סטריאו שאני מעוניין לקנות עד 3500 ש"ח. עכשיו הבקשה קצת משתנה וכך גם התקציב. אני מועניין שתתנו לי פרטים על בוקסות גדולות 12/17 אינצ' והמלצה תואמת למגבר בשביל הבוקסות. התקציב שלי גדל ל-6000 ש"ח לבוקסה אחת+מגבר(בוקסה אחת בגלל שאני חושב שבתקציב הנ"ל אני אוכל לקנות רק בוקסה אחת, מה גם שזה יספיק לי נראה לי) אתם יכולים להגיד לי בבקשה כמה בדיוק מהתקציב הנ"ל אני אמור להקציב למגבר? מה אתם אומרים על הבוקסה הזאת: http://www.shop.music4you.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1095 ? או על זה: http://www.shop.music4you.co.il/catalog/product_info.php?cPath=59_394_398&products_id=1079 נ.ב- יש איזה מידע כלשהו שאנ…
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כבר שלוש שנים YES בבית ולא ממש שמתי לב לזה עד עכשיו. כאשר אני מנתק בבית את אחד הממירים מהחשמל , כל הממירים בבית מתנתקים (כלומר אי אפשר לראות ערוצים.) האם ככה זה צריך להיות? כדאי להתקשר שיבואו לתקן ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום אנשים... הטלויזיה בחדר שלי הלכה לעולמה (בשעה טובה...) ואני צריך המלצה למסך דק בגודל 26" עד 2300 ש"ח השימושים הם בעיקר טלויזיה ומעט תכנים ב-HD תודה.
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
למישהו יש מדריך מפורט של התוכנה הזו ? איך לקנפג שמה הכל ? אני מחובר עם המחשב לרסיבר שלי בחיבור אופטי, וחלק מהסרטים שאני מוריד עושים לי בעיות ב AC3, אז אני רוצה לסדר זאת אחת ולתמיד
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש את HS-02N ויש את HS-02A. שני אלו מוצעים למכירה בחנות כלשהיא, הראשון יותר יקר. בתחתית העמוד הראשון יש השוואה בין השניים ומיכוון שאין לי ממש מושג בנתונים טכניים אלו הייתי שמח אם היו אומרים לי עפ"י הנתונים האלו איזה סט עדיף. ורק לסקרנות, מה דעתכם לגבי הסט HS-04A? כמובן שאינני מצפה/צריך איכות כל טובה במיוחד, סבירה תספיק לי בהחלט (בעיקר לצרכי CS ;D ), אבל אם יש לכם המלצות על משהו אחר שניתן לקנות ברשת ואם לאו, אנא המליצו בבקשה (קישור לאתר היצרן עם תיאור מפורט יתקבל בברכה).
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי קניתי אוזניות JBL 220 ומשום מה הם הגיעו בלי מתלה לצוואר עכשיו רציתי לדעת אם מוכרים דבר כזה בנפרד ואם כן אז איפה אפשר למצוא מי שלא הבין אני מדבר על דבר כזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=469313# תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אין לי הרבה מה להוסיף למה שכתוב בכותרת. עכשיו שקיט בלי קייס (ולפני משלוח) עולה 75$, זה נראה כמו אופציה זולה מאוד ומעניינת. על הנייר הוא נראה אחלה, אבל השאלה היא האם למישהו מחברי הפורום יצא כבר לשמוע אותו (ברור לי שהסיכוי קלוש כי מדובר במכשיר חדש יחסית)?
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך פלזמה 42 אינץ'. ראיתי שלפני כמה שעות נמכר אחד כזה במכירת פומבית באינטרנט ב-5000 ש"ח בלבד. התקציב שלי הוא 6000 ש"ח, אני יודע שזה כלום אם בכלל למסך פלזמה איכותי, ושהמחירים נעים בין 20 אלף ל-30 אלף, אבל זה מה שיש. החלטתי להביא לכם את המפרט של המסך שנלקח ב-5000 ש"ח כדי לדעת אם הוא טוב. מסך פלזמה ''42 HDTV Ready ניגודיות 1:10,000 Marantz הדגם: PDP42M4 הדגם החדש מבית Marantz לחווית צפיה מדהימה! * מעבד תמונה DCDi איכותי מבית Faroudja * רזולוציה: 852x480 * בהירות: 1,500cd/m2 * עיצוב מרהיב וייחודי * כניסת DVI כללי HDTV Ready. DCDi by Faraoudja. תצוגת מסך במספר שפות רב. מצבי צפיה: Zoom 1, Zoom 2, 4:3, 16:9. טיימר כיבוי. תמונה בתוך תמונה (…
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לרמקולים לצורכי מוזיקה (50%), סרטים (40%) ומשחקים בקטנה (10%). חשוב שיהיו רק מאופיס דיפו. הנה קישור לרמקולים שהם מציעים תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ראש - audio technica AT110 E 200 ש"ח כולל משלוח מאיביי פטיפון - thorens TD-160 500 ש"ח מיד 2 פונוסטייג' project phono box II 490 ש"ח הוקלט על ידי כרטיס קול אונבורד http://www.2shared.com/file/3507659/d73cbce3/sweet_child_o_mine.html מה דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ברשותי מערכת סטראו ישנה של yamaha בעלת שתי רמקולים . לכל רמקול יש שני חוטים חשופים(אדום ושחור) שמתחברים בעזרת קליפס אל המערכת אני רוצה לחבר את הרמקולים האלה למחשב שלי, איך אני יכול לעשות זאת מבחינת החיבור ?
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מהם ההבדלים ביניהם? כלומר, מה ההבדל בין האוזניות שמוכרים בחנות של הטאוור רקורדס ב10ש"ח לבין אוזניות שעולות 300ש"ח? ואני לא מתכוון להבדלים בין היצרנים... ;D בכל אופן השאלה שלי היא כללית לכל האוזניות... כלומר, אני כבר יודע שיגידו לי פה איכות וכו' אבל אנא תפרטו... האמת שקניתי את האוזניות האלו ב10ש"ח, נשמעים לא רע בכלל אבל כבר הבנתי שיש הבדל בין לא רע ל-טוב אז אקיצר מהם ההבדלים? תודה
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי רמקולים לקולנוע ביתי ואין לי עוד רסיבר רציתי לדעת האם אני יכול לחבר את הרמקולים למגבר ושהכרטיס קול שלי במחשב הוא זה שבעצם יקודד את הצלילים, יעשה את העבודה של הרסיבר והמגבר ישמש לי כספק כוח לרמקולים האם אפשר לעשות דבר כזה ?? או שאני צריך לקנות רסיבר ואת הרסיבר לחבר לכרטיס קול ?? ויש לי עוד שאלה אחרונה, האם אני יכול בכלל לחבר רסיבר\מגבר למחשב , החיבורים מתאימים ?? יש לי כרטיס קול אודיג'י 2 אם זה משנה תודה אבל באמת תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-