עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כמו שרשום בכותרת רמקולים כולל סאבוופר אני לא יודע אם 5 רמקולים וסאב או 2 וסאב זה להחלטתכם אני לא מבין בזה כל כך הרבה תודה על העזרה מראש

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  2. Started by itayze,

אני נוסע לחו"ל לשבועיים בערך ואני רוצה לקנות נגן אודיו טוב במחיר סביר בארץ , די הרבה לבקש :-\ . יש לי דיסקמן mp3 בבית , אבל הוא די ישן , האיכות בו לא משהו וגם אין לו Id3 Tag אז אי אפשר לראות את שם השיר . אני די מתלבט מה יותר כדאי , דיסקמן Mp3 חדש , פשוט שקורא Id3 tag בעל איכות טובה אבל הוא לא ממש נוח לסחיבה כמו מינידיסק . השאלה שלי היא מה עדיף , להישאר עם הדיסקמן mp3 ולסבול , לקנות אחד חדש או לקנות מינידיסק . אני לא אשתמש בזה הרבה , רק לטיולים מדי פעם או למקרה שאני אלך לחבר . מה דעתכם ?

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  3. Started by NOVA,

השימושים הם ביתיים: צפייה בסרטים, מוזיקה ופחות משחקים.. כל הדעות יתברכו, רק נמקו אותן..

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  4. שלום, אני מחפש מישהו שיש לו ידע בתוכנת RADIOBOSS, לצורך הפעלה ראשונית של השידור, והסבר כללי בסיסי. אם יש כאן מישהו כזה, אשמח שיגיב כאן.

5. אני מחפש רמקולים 5.1 למחשב שלי בזול. בחנות ליד הבית שלי מוכרים LGS-9000F שזה 5 רמקולים קטנים וסאב וופר אחד גדול ב400 שקל בלבד. כתבתי את הדגם כדי לחפש עליו פרטים באינטרנט. הפלא ופלא אני לא מוצא אותו בכלל.. לא בגוגל ולא באתר של חברת LG. שאלה 1 : האם מישהו יודע פרטים על המערכת הזו והאם היא שווה משהו ? אתם בטח תגידו לי לקנות משהו יותר יקר אבל אני מחפש סראונד במחיר של 400 שקל פחות או יותר. הרמקולים הם למטרת סרטים ומוזיקה. איכות המוזיקה צריכה להיות טובה באופן נורמלי. במדריך של הפורום כתוב שרמקולים גדולים לא בהכרח יותר טובים מרמקולים קטנים, אבל בכל זאת הרמקולים של הסראונדים נראים מאוד קטנים יחסית לרמקולים שיש לי בבית. שאלה 2: האם אפשר להחליף שני רמקולים של הסראונד בשני הרמקולי…

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  6. Started by Boris_yo,

שלום. יש לי LG 32LD460 ואני רוצה לקנות לאמא אוזניות אלחוטיות שתשמע טוב שידורים. אני לא יודע איזה לקנות אבל בזאפ התעניינתי באלה: PHILIPS SHC1300 LEXUS DH100 SHD8900 היעוד ראשי הוא לשבת 2 מטר מטלוויזיה ולשמוע. אך גם לחבר אוזניות למחשב בחדר אחר ולדבר בסלון דרך סקייפ לא יזיק. האם אופציה ראשונה תעשה את העבודה עם טלוויזיה וסקיים? או שרק טלוויזיה? DH100 קצת יקר בשבילי... תודה.

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  7. Started by fire15,

מישהו יכול להמליץ לי על שירי המלצת שירי האוס טראנס וטכנו שיהיו חדשים השרים שמשתמשים במסיבות

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  8. Started by meirdor,

אז ככהאני סטודנט עם מחשב נייד של DELL הסאונד כשמחברים אוזניות (JBL REFERENCE 220) ממש גרוע ויש רעשי רקע שגורמים לי לכאבי ראש וגם כשאני מחבר את הרמקולים של ה ALTEC LANSING VS4121 שלי הסאונד ממש גרוע בהשוואה לחיבור לנגן ה MP3 שלי.מכיוון שאני סטודנט באוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע אני חוזר פעם בשבוע-שבועיים הבייתה שם יש לי מחשב שולחני גם עם כרטיס מובנה בלוח אם (HD REALTEK) שמשום מה כולם אומרים שהוא כרטיס טוב אבל גם איתו בחיבור לאוזניות יש רעשי רקע אפילו חזקים יותר ובזמנו כשהרמקולים היו מחוברים אליו(עכשיו הם בבאר שבע) הוא היה מזייף חופשי רוב האנשים לא שמים לב אבל לי הסאונד חשוב.חשבתי על כרטיס קול חדש כזה שאני אוכל לחבר לנייד ולקחת הבייתה ולחבר למחשב השולחני ולכן נשמע לי מעולה …

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  9. Started by tal_p,

יש לי את הלוח asrock AliveXfire esata2... כרגע אין לי חיבור אופטי בו, אבל הבנתי שיש אפשרות להוסיף לו... זה נכון? ואם כן, איך?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  10. לפי מה שראיתי ברוב החניות ההבדל בין שני הנגנים הוא משו כמו 300 ש"ח. הנועה הוא נכמר ב-330 ש"ח (ה-T30) והכי זול מה-T10 זה 630 ש"ח או משו כזה. רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הנגנים חוץ מההבדל בעיצוב שהוא דיי בולט.. מה ההיתרונות של ה-T10 על ה-T30 ולמה בחלק גדול מהאתרים ה-T30 קיבל ציון גבוה יותר מה-T10?, בגלל שהמחיר שלו לא נותן את התרומה שהוא צריך לתת לעומת ה-T30 או בגלל שהוא פחות טוב. ובקיצור אם אני רוצה לקנות את אחד הנגנים כמה כסף שווה לי להוסיף ל-T10 וכמה זה כבר יהיה בזבוז (במידה וכמו שאני משאר תגידו שה-T10 טוב יותר). ואל תשכחו לציין את כל ההיתרונות שיש ל-T10 על ה-T30 וגם חסרונות, זה ממש חשוב לי.

• 14 תגובות
    • 910 צפיות
  11. Started by Black_Devil,

אני מעוניין לקנות Ipod של 20 ג'יגה. חיפשתי ומצאתי 2 סוגים(חברות) : Apple- Apple Ipod 20GB Hp- Apple Ipod+HP 20 GB מישהו יודע להגיד לי מה ההבדל, אם יש ומה עדיף לי לקנות?! תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  12. היי, אני הולך לקנות רמקולים(4.1 או 5.1) וכרטיס קול חדש (כנראה את ה Audigy 2), אבל אין לי בכלל מושג ברמקולים ואני רגיל לחיבור הרגיל של 2 רמקולים בחוט אחד... אז השאלה היא: מה עושה כל חיבור בכרטיס(חיברתי תמונה)?, לאיפה מחברים רמקולים של 4.1? ואיכן מחברים 5.1(לזה אני מנחש שלחיבור הדיגיטלי)? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by mrraz,

אני צריך פתרון הקרנת סרטי MKV לLCD 32 שיש לה 2 כניסות HDMI אחת מחוברת לממיר HD של YES והכניסה השניה פנויה. הבנתי שאני זקוק לסטרימר הבעיה שאין לי באיזור חיבור רשת לכן אני זקוק לסטרימר עם דיסק קשיח (אפשר גם כאופציה מאחר ויש לי דיסקים פנויים) או לסטרימר בלי כלום אבל עם חיבור USB ואני אזרים סרטים מ DOK או מדיסק נייד על איזה סטרימר לא יקר אתם ממליצים ?

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  14. Started by Spider1,

שלום לכולם ברשותי רמקולים חדשים של לוג'יטק Z2300 2.1 אך לצערי אינם מתפקדים כמו שצריך, הבעיה היא שרמקול צד ימין חלש משמעותית מרמקול שמאל. רמקול שמאל לוקח עליו את עיקר עוצמת הקול ואילו רמקול ימין בקושי משדר משהו. ניסיתי להחליף בין כרטיסי קול, חיברתי חומרה חיצונית כמו MP3 פלייר ושום דבר עוצמת הקול בצד ימין נשארת חלשה. מה ניתן לעשות בנושא? האם זאת בעיה נפוצה? תודה רבה מראש SPIDER1

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  15. Started by DontPanic,

אני מתלבט בין סטים של רמקולי 2.1 השימוש העיקרי הוא סרטים (חלק בHD) סדרות ומעט מאוד מוזיקה קראתי קצת והגעתי לאופציות האלו: Microlab X-13 http://tms.co.il/product/7620 Microlab FC550 http://tms.co.il/product/3495 Philips SPA5300 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2556967 המחיר של שלושתם הוא בתקציב (עד 500) כך שהאיכות בסרטים תהיה הגורם המכריע וכן ראיתי את הסט הזה : Logitech Z323 ב270 ש"ח האם הוא עד כדי כך פחות טוב מהסטים הנ"ל אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  16. Started by JAMOOS GADOL,

אני לא יודע מאיפה אפשר לקנות את ה SlimX 400 (קישור לאתר החברה) אצלנו בארץ??? כאילו- איזה חנויות מתעסקות עם הדיסקמן הזה ועוסקות בתחום הזה?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  17. שלום, יש לי טלוויזית LCD 32" שמחוברת למחשב שלי בחיבור DVI-HDMI. נתוני המחשב שלי הם: מעבד: Intel Core2Duo 6320 @ 1.86GHz זיכרון פנימי: 2GB מערכת הפעלה : Windows Vista כרטיס מסך: NVIDIA G-Force 8800GTS 568MB יש לי את הסרט "העולם המופלא" ב Full HD 1080P , ובכדי לנגן אותו דרך המחשב הורדתי את הדרייברים והקודקים הנחוצים: AC3Filter , CoreAVC pro, FFDShow , Media Player Classic כאשר מתנגן קטע שבו מים זורמים או להקה גדולה של ציפורים , הסרט והסאונד מתחילים לקרטע ואף לקפוא לכמה שניות. **הבעיה קיימת בסרטים נוספים ואף שמתי לב שה-CPU USAGE מגיע ל 90% בקטעים מסויימים של הסרטים. הייתי רוצה לדעת אם הבעיה היא בעקבות מערכת חלשה או בעקבות באג?? אם הבעיה היא אכן מערכת חלשה אשמח שתמליצו מה לש…

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  18. Started by Chymes,

ראיתי ש-KSP מוכרים את אייריבר H10 5GB גרסה אמריקאית במחיר 1100 ש"ח במזומן. המחיר נראה חשוד כי הנגן עולה 1100 ש"ח בארצות הברית. יש הסבר למחיר הנמוך?

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  19. רציתי להבין באמת מה קורה אם הכרטיסים של creative. הX-FI היה מאוד מוצלך בXP אבל בVISTA הוא נחל מפלה קשה מאוד ביגלל דריברים גרואים ותמיחה גרואה מהחברה. מישהוא יודע מה קורה איתם (creative) הם יוציאו משהוא נורמלי לWIN7 או לא? עריכה: עכשיו ראיתי שיש להם את PCI Express X-Fi Titanium שהוא אמור לתת תשובה לשאלה שלי אבל אני לו בטוח שהוא מה שהתכוונתי. מישהוא יודעה מה הם מתכננים לעתיד?

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  20. Started by Ic3 CuB3,

איי אודיו מציגה את A2 : מה אתם אומרים ? נראה אחלה אבל גדול כמו כמו PMP והנגנים של ARCHOS

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  21. אז ככה יש לי ממיר HD, כרטיס תומך HDMI ותשתית של HOT... אם אפשר לחבר את הממיר למחשב ולראות TV?

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by simon 23,

לחברת DFS יש תצורת רמקולים ל 5.1 משהו עם CBS 510 ... אם מישהו שמע אותם או מכיר אותם , אז שיגיד אם הם טובים או לא .

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  23. Started by snir2651,

האם הכרטיס הגרפי של ATI 4870HD יכול להוציא TRUE HD ו DTS HD מלא?

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  24. Started by greenvector,

שלום אני מחפש כרטיס טלויזיה למטרת המרת קלטות (עיקרי) והקלטה ממיר יס. הגעתי בסופו של דבר לשני הכרטיסים האלו, שנראים לי הכי משתלמים. איזה מהם מומלץ יותר ומאיזו סיבה? אין שום כרטיס חדש וטוב יותר בטווח מחירים הזה? (ראיתי ששניהם עולים כ- ~450 שח.. תודה

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  25. Started by pMor,

צריך המלצה לנגן דיסקים שתומך בדיסקי MP3 עד 200 שקל (אם אפשר)

• 7 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.