אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש רמקולים איכותיים עם באסים שישמעו כמו שצריך,אני חושב שאני ילך על 2.1 או 2.0 למרות שהחדר שלי יחסית גדול אבל אם יש בתקציב הזה 5.1 יותר טובים אז זה סבבה. התקציב שלי הוא עד 850 עם חריגה של 50ש"ח. אני משתמש בעיקר או אך ורק למוסיקה. ושיהיה חיבור למחשב+לפלאפון.
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
בוקר טוב, בתקופה האחרונה אני מחפש רמקולים למחשב. גודל החדר הוא 3.5 על 4.5 מ'. עדיין לא החלטתי אם עדיף מערכת 2.1 או 5.1 - אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנקודה זו. שמתי את העין על אחת מהמערכות הבאות: philips SPA7650 או philips SPA7350, מה דעתכם עליהן? או שיש המלצות למערכות אחרות באזור ה 600 שח ? אגב, במערכות שכאלה, חובה לחבר את כל הרמקולים או שניתן לחבר נניח רק 2 + הסאב ? מה המרחק של הכבל איתם הם מגיעים? איך אפשר להאריך אותו? תודה על כל תשובה, גלעד.
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
השימושים הם ביתיים: צפייה בסרטים, מוזיקה ופחות משחקים.. כל הדעות יתברכו, רק נמקו אותן..
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
וה IPOD בכלל לא נפוץ שם ואיפה שיש זה יקר הרבה יותר מהארץ אחרי זה נסעתי לאנדורה בציפיה ששם יהיה זול ומצאתי רק בחנות אחת זה10 ג'גה על לא פחות מ 2800 !!!!! אז עכישו אם אני מזמין מ"ידע" כמה עולה משלוח ? וגם אם כדאי לי לקנות את חיבור ל PC ופיירואל בייחד... כאילו יש טעם להשקיע בחיבור המיוחד הזה ולקנות כרטיס עם חיבור למשחב? או שזה עניין של כמה שניות הבדל במהירות בניהם ועדיף רק USB ? תודה אני מדבר על ה 10 ג'גה
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. לא מזמן פתחתי דיון כאן בפורום אודיו, על רמקולים סטריאו שאני מעוניין לקנות עד 3500 ש"ח. עכשיו הבקשה קצת משתנה וכך גם התקציב. אני מועניין שתתנו לי פרטים על בוקסות גדולות 12/17 אינצ' והמלצה תואמת למגבר בשביל הבוקסות. התקציב שלי גדל ל-6000 ש"ח לבוקסה אחת+מגבר(בוקסה אחת בגלל שאני חושב שבתקציב הנ"ל אני אוכל לקנות רק בוקסה אחת, מה גם שזה יספיק לי נראה לי) אתם יכולים להגיד לי בבקשה כמה בדיוק מהתקציב הנ"ל אני אמור להקציב למגבר? מה אתם אומרים על הבוקסה הזאת: http://www.shop.music4you.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1095 ? או על זה: http://www.shop.music4you.co.il/catalog/product_info.php?cPath=59_394_398&products_id=1079 נ.ב- יש איזה מידע כלשהו שאנ…
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי טלווזיה תלת מימד Samsung C7000 וקיבלתי איתם שני זוגות משקפי תלת מימד... איך אני מסנכרן בין המשקפיים לטלוויזיה לחצתי על הכפתור והוא מהבהב אדום ירוק למשך 20 שניות בערך וכלום לא קורה...
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
קרובי משפחה באים מקרוב מארה"ב וראיתי שהמחיר שם (102$) הרבה יותר זול מבארץ (1000 ש"ח). עכשיו יש שני דגמים מאותה סידרה והם זהים לחלוטין 6600 ו6700, ההבדל הוא שה6700 הוא הגירסה האירופית (220V). נ.ב - הדגם שנמכר בארץ ככל שאני יודע הוא ה6600. האם תהיה בעיה לחבר את ה6600 האמריקאי (110V), לשקע ישראלי (220V)?????????? זה חשוב.... בתודה רבה.. MOOMOO
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש את HS-02N ויש את HS-02A. שני אלו מוצעים למכירה בחנות כלשהיא, הראשון יותר יקר. בתחתית העמוד הראשון יש השוואה בין השניים ומיכוון שאין לי ממש מושג בנתונים טכניים אלו הייתי שמח אם היו אומרים לי עפ"י הנתונים האלו איזה סט עדיף. ורק לסקרנות, מה דעתכם לגבי הסט HS-04A? כמובן שאינני מצפה/צריך איכות כל טובה במיוחד, סבירה תספיק לי בהחלט (בעיקר לצרכי CS ;D ), אבל אם יש לכם המלצות על משהו אחר שניתן לקנות ברשת ואם לאו, אנא המליצו בבקשה (קישור לאתר היצרן עם תיאור מפורט יתקבל בברכה).
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי LCD והורדתי קובץ 720P יש לי במחשב את הקודקים של K LITE.
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
החלפתי פעמיים במשך הארבע שנים את האוזניות וזה היה תמיד לCX300 טוב אז אחרי 4 שנים עם ה CX300 אני חושב שהגיע הזמן לשינוי מרענן את רוב המוסיקה שלי אני שומע דרך ה ipod אני אשמח לקבל המלצות מכם למשהו טוב עד 70 דולר....... אאא כן , אני קונה אותם בארהב ככה שאם יש דגמים שאין בארץ ומומלצים אני יכול להסיג
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
אהלן חברים. התלבטות קשה. 5hv2 or siberia V2? ההבדלים במחירים לא משמעותיים לי - מדובר ב50 שקל הבדל (הסיבריה זול יותר), כאשר מדובר על הגרסאות ללא הכרטיס קול 7.1 שמגיע בגרסאות השחורות ועולה עוד 100 - 150 שקל יותר. אך השאלה, מה עדיף? הבנתי שה5HV2 אם זה משחקים בלבד, הסיבריה זה גם משחקים וגם מוזיקה. בנוסף הבנתי שהמיקרופון בסיבריה עדיף. תגובות? אמאממ. נ.ב - או שבכלל Plantronics 777 שעולות באזור ה350 שקל?
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני כבר כמעט קורא ג'יבריש חלק וזה מתחיל להפחיד אותי. אה ומה זה הפורמט הזה Ogg Vorbis ?
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מי לוקח? למישהו יש התנסות? (כמובן עם השניים, ביקורות חד צדדיות לא יעזרו לי) ביקורות? מישהו יודע מה איכות השמיעה בגראדו? אני אישית לא ממש מכיר אותם... אני נוטה יותר לסמוך על סנהייזר אבל לפי מה שאמרו לי הגראדו לוקחות... ועוד משהו - מישהו יודע כמה הן בערך אמורות לעלות, שאני אוכל לתאם עם המוכר? (עוד לא יודע איפה אני אקנה) אה, ד"א, בנוגע לסוגריים - יש הצעות למקומות שבהם ניתן לקנות תאוזניות האלו בזול? (כמובן בלי קומבינות)
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
קניתי רמקולים במערכת 5.1 Creative Indpier 5.1 5300 וכשאני שם לדוגמא מוזיקה ב-Winamp או משחקים משחקים לא שומעים מהסנטר אלא רק מהקדמיים והאחוריים. אבל כשאני שם סרט DVD דרך תוכנת DVD למחשב אני קובע לו שישמיע לי באיכות 5.1 ואז הוא משמיע לי את רוב הסאונד מהסנטר? למה?
-
תקציב בסביבות 300 שקל ,יש לי כרגע מערת 5.1 של לנקו, אבל היא לא משהו בכלל למוסיקה, ולכן אני צריך 2.1 טובה אבל חייב שתהיה לה כניסת אוזניות
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
?האם קיים כרטיס שממיר את רזולוציית המסך מחשב לרזולציית מסך טלויזיה (הנמוך בהרבה ממסך מחשב) לכדי 720 על 656 זאת משום שהגעתי למסקנה שבכדי להנות מסרט באיכות הטובה ביותר זקוקים להרבה יותר ממה שחשבתי...למה זה? כאשר היום אני שם סרט די וי די במחשב וחושב כי האיכות היא איכות עילאית...הכל שטויות..סרטים מצולמים במקורם על רזולוציה נמוכה (זהה למסכי טלויזיה) שהיא או 720 על 576 במסכים שהיחס גודל שלהם הם 4:3 או רזולוציה של 1024 על 576 במסכים שהיחס גודל שלהם הוא 16:9 מה שקורה למעשה כאשר אנחנו מפעילים סרט די וי די במחשב ומגדילים אותו על כל המסך התמונה נמתחת בהרבה משום שרזולוצית המחשב גבוהה בהרבה משל מסך טלויזיה לכן בכדי לראות הכי טוב שאפשר צריכים לקנות מסך טלויזיה...(אני כבר הייתי משקיע בא…
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מחפש זוג רמקולים + סאב למחשב עד 1000 שקל, השימושים העיקרים שלי זה הרב מוזקיה סרטים וקצת משחקים. אני יותר מחפש איכות שמע ורמקולים יפים שיקשטו לי טיפה את החדר, מאשר רמקולים מגושמים. ביינתים מה שבכיוון זה HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II או Logitech Z-2300 תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
לפני מספר ימים החלפתי את הטלוייזיה בסלון ואת הישנה (LCD של גרונדינג) העברתי אותה לחדר האורחים. אחרי שחיברתי את הישנה מחדש בחדר האורחים הפעלתי אותה והתחלתי לכוון את השלט של הממיר היא עבדה בסדר גמור עד שהדלקתי וכיביתי את הטלוויזיה ואז היא נדלקה מרצדת בקווים אופקיים בעיקר וגם באנכיים בצבעים שונים. הריצודים הם גם בתפריטים של הטלוויזיה וגם במסך כחול. האם יש פתרון לעניין והאם יכול להיות שהזזת הטלוויזיה היא זאת שגרמה לבעייה. תודה מראש, אורי
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור כבר הרבה זמן. באת ניגון קבצי ווידאו הצבעים שנראים על המסך מעווטים וישנה גרעיניות בעיקר בגוונים הבהירים (צילום באור יום ומנורות באיזור הצילום), יש לציין ששיחקתי עם האפשרויות השונות של הבהירות,רוויה, ניגודיות ושאר ההגדרות וגם ניסיתי מס' נגנים שונים ובכולם התוצאה זהה. מצורפת תמונה להמחשה,תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
[improved Features] 1. Shortened booting time - Booting time has shortened in half(based on 1,000 tracks). It may vary the number of tracks in the device. 2. Improved Touch Pad operation - It used to scrolling around the menu when touch pad is keep pressed. Now it is changed to stop at the last menu and move to the top by clicking it once more. מעניין מאוד, ננסה את זה יותר מאוחר 3. Shortened accessing time when accessing playlist 4. Improved HDD running - HDD is turning off after 8 second when it's not accessed for excessive running. 5. Improved file recognition - Now it can recognize files up to 1000 on each TEXT, Photo and Browser mode. (It was 600 before.) [Fixed …
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
דוד שלי יביא לי שבוע הבא מארה"ב תרמקולים האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1285&products_id=7527 יש למישהו אותם? קראתי פשוט עליהם מלא ביקורות טובות אז החלטתי לקנות אותם
-
חשבתי לקנות כ.קול של הרקולס: Gamesurround Muse 5.1 DVD, אבל נאמר לי שהוא לא כרטיס קול כל כך איכותי ושבכלל עדיף לי ללכת על הכרטיס המובנה שבלוח האם של אביט NF7-SL. מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני קניתי את הלוג'טיק X-530 בחלק מהמשחקים ועוד כל מני דברים קטנים הסאב שלי עושה רעש לא רציני אבל די מציק של זימזום כזה.... אבל במוזיקה הכל בסדר................ האם ככה זה אמור להיות או שהבעיה היא רק אצלי... הרמקולים הם די חדשים הם בערך שבועיים-שלוש אצלי.........
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
לכל המבינים ! שלום ! יש לי 2 זוגות רמקולים - זוג פשוט ("רמקולי מולטימדיה...") וזוג קצת יותר טוב ,קצת ישן,וגם הוא לא ברמות הגבוהות. יש לי עם הלוח אם ABIT AN8 ULTRA כרטיס קול מובנה של 7.1- אז יש יציאות. השאלה היא האם ניתן לחבר אותם ליצירת מערכת היקפית של 4 רמקולים (מערכת קוודרופונית) נגיד לחבר זוג אחד ליציאת הLINE OUT הרגילה ואת הזוג השני ליציאת הסראונד או הREAR. ז"א ניסיתי והזוג שחובר לLINE OUT פעל והזוג השני לא- אבל האם זה אמור להיות אפשרי ? ואם כן איך אפשר לגרום לזה לעבוד??? תודה מראש לעונים!
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-