אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי LG 32LD460 ואני רוצה לקנות לאמא אוזניות אלחוטיות שתשמע טוב שידורים. אני לא יודע איזה לקנות אבל בזאפ התעניינתי באלה: PHILIPS SHC1300 LEXUS DH100 SHD8900 היעוד ראשי הוא לשבת 2 מטר מטלוויזיה ולשמוע. אך גם לחבר אוזניות למחשב בחדר אחר ולדבר בסלון דרך סקייפ לא יזיק. האם אופציה ראשונה תעשה את העבודה עם טלוויזיה וסקיים? או שרק טלוויזיה? DH100 קצת יקר בשבילי... תודה.
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב, התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח. ואני מתלבט מה כדאי לקנות, רמקולים 5.1 כדוגמת ה-microlab a-6662 או ה-logitech z530 או שבכלל כדאי לקנות רמקולים כדוגמת ה-microlab solo 3. המחשב נמצא בחדר ממ"ד בגודל של 10 מ"ר מרובע, המחשב ממוקם באמצע הקיר, ויש מסילות בתוך הקיר לחוטים של הרמקולים האחוריים שנמצאים מאחורה בדיוק במיקום הנכון, כך שאם אני יקח רמקולים 5.1 אני יוכל למקם אותם בצורה טובה. ואם אני אקח את ה-SOLO 3, ניתן למקם אותם על השולחן מחשב מצידי המסך? השימושים שלי במחשב כוללים הכל, הרבה סרטים, משחקים ומוזיקה. מה דעתכם? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
התחדשנו ב46" LCD LED 3D של טושיבה לסלון, יש צורך ברסיבר ורמקולים, 5 או 5.1. לטלויזיה עצמה אין יציאות סאונד, לכן הדרישות הן: כניסות: HDMI ברסיבר, 2 או 3 בשביל ממיר HD, מחשב HTPC וXBOX360. חיבורי RCA רגילים או SCART עבור DVD מקליט. יציאות: HDMI. הספק לסלון בגודל סביר, עד עכשיו הייתה שם מערכת מיני סטריאו שהתקלקלו לה הקומפקט והטייפ ושומשה כמגבר לטלויזיה שהייתה לה יציאת סטריאו בRCAים, בכל מקרה ההספק של הסטריאו היוצאת היה 40WRMS X2 כך שסביר שכל דבר יהיה עליה מזה. עוד דבר, אני אנסה למצוא את הדגם של הטלויזיה, אבל יש מצב שיש לה יציאה אופטית, אני לא יודע אם עדיין עובדים עם זה, אבל במקרה שכן, אולי יש רסיבר שיש לו כניסה כזו ואז אפשר לתת לרסיבר רק לטפל בסאונד ולסיים עניין בלי חיבורי …
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
תוכנה להמרת WAV ל- FLAK יש דבר כזה ? לא להיפך WAV > FLAK
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך hd4850 והLCD היא פול. איזה כבל אני צריך? הוא יכול להיות גם מטר כי המחשב והטלויזיה קרובים..
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אז ככה אין לי יציאת HDMI במחשב (נייד) יש רק את היציאה של המסכים רגילים- RGB נראה לי קוראים לזה. קניתי כבל RGB TO RGB וחיברתי לטלוויזיה אבל כשאני מעביר AV זה לא עובד...למישהו יש פתרון??
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לפטופ שאני מתנייד איתו וכל פעם שאני מחבר אליו אחד מ-2 הרמקולים שאני משתמש בהם יש רעש סטאטי מעצבן כזה שמונע ממני לשמוע מוזיקה או בכללי צלילים מהמחשב כל עוד הרעש הזה מתקיים,האמת שאפשר לשמוע אבל באיכות ממש גרועה. בשביל לסדר את זה אני צריך לשחק ממש עם החיבור בצד של הלפטופ שיהיה בזווית מסויימת כדי שלא יהיה את הרעש, בדר"כ אני דוחף מתחת לכבל עט שתומך בכבל ושם אותו בזווית מסויימת שאין את הרעש ואני יכול לשמוע מוזיקה. בזמן האחרון הבעיה הזאת התחילה לצוץ גם במחשב הנייח, כשאני מחבר את הכבל לנייח גם יש את הרעש ואי אפשר לשמוע מוזיקה. מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה המקור שלה?
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
ואכן ישנם ארבעה חיבורים בכרטיס עצמו. כניסה (LINE-IN) כניסה ממיקרופון יציאה לרמקולים שעובדת. יציאה\כניסה לא ברורה. מה היא זו הלא ברורה? ניסיתי לחברה לרמקולים, אך זה לא עבד... למישהו יש את הכרטיס ויש לו מושג על מה אני מדבר? (החיבור השמאלי)...
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי, אני הולך לקנות רמקולים(4.1 או 5.1) וכרטיס קול חדש (כנראה את ה Audigy 2), אבל אין לי בכלל מושג ברמקולים ואני רגיל לחיבור הרגיל של 2 רמקולים בחוט אחד... אז השאלה היא: מה עושה כל חיבור בכרטיס(חיברתי תמונה)?, לאיפה מחברים רמקולים של 4.1? ואיכן מחברים 5.1(לזה אני מנחש שלחיבור הדיגיטלי)? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את המחשב שלי (כרטיס מסך Leadtek GeForce 9600GT 512MB) לטלוויזיה LCD LG בעזרת כבל HDMI. הבעיה היא שרואים בטלוויזיה רק את הרקע ולא את השולחן עבודה עצמו, כלומר לא רואים את הסמלים (אם אני רוצה לראות את הסמלים אני צריך לגרור אותם מהמחשב לטלוויזיה) ולא את סרגל הכלים וכפתור התחל. מה אני צריך לשנות בהגדרות? (יש לי לוח בקרה של Nvidia כמובן). תודה רבה מראש! נ.ב בחרתי כמובן במצב התצוגה Dualview כלומר מוגדרים כבלתי תלויים זה בזה.
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
ראשית, האם יש למישהו גישה לדגם הזה של המקרן ? קניה, השכרה, תצוגה ? כאשר אני מנסה ללמד את השלט הלומד שלי (RC108 דגם ישן קצת) נדלקת נורית חיווי שהפקודה נקלטה אבל המקרן לא נדלק או נכבה. האם יש פתרון ? אולי שלט לומד אחר שבטוח ילמד את הפקודות ?
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני לא יודע מאיפה אפשר לקנות את ה SlimX 400 (קישור לאתר החברה) אצלנו בארץ??? כאילו- איזה חנויות מתעסקות עם הדיסקמן הזה ועוסקות בתחום הזה?
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
השימוש העיקרי באוזניות יהיה שמיעת רוק והאבי מטאל, ומשחקי מחשב מקוונים כגון Unreal Tournament 2004, Counter Strike (רצוי אוזניות שיתאימו גם למסיבות רשת אך לא חובה..) בינתיים חשבתי על: 1. Sony MDR-V6 2. Audio Technica - ATH-A500 3. Grado SR80 4. Sennheiser HD280Pro תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני יודע שהם נחשבים לסבבה של רמקולים, השאלה אם הם באמתתתת שווים 2100 שקל (כי אם אני כבר מוציא סכום כזה על רמקולים, מה שלא ממש בתכנון, אז אני מצפה לקבל תמורה מלאה למחיר). הרבה שירים, הרבה סרטים. לא למשחקים בכלל. כרטיס קול פשוט של קריאטיב.
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקחת איתי לצבא את הנגן שלי, אבל החיבור היחיד של הטענה שקיבלתי הוא דרך חיבור יואסבי של מחשב. רציתי לדעת אם קיימת אפשרות להטענה דרך חשמל בקיר, והאם ניתן לקנות את המתאם הנ"ל בארץ. תודה, ושבת שלום
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
הנה הם: 1) LOGITECH Z-5300 סביבות ה-1500 ש"ח... 2) Creative PRO GAMER G500 סביבות ה-1800 ש"ח... 3) Creative Megaworks סביבות ה-2000 ש"ח... מה עדיף מבין כולם? או שבכלל עדיף משהו אחר.. תודה מראש לעוזרים עריכה השימושים הם: למשחקים וסרטים וקצת מוסיקה... כרטיס קול יגיע בהמשך...
-
- 12 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלומות חברי פורום אודיו וקולנוע ביתי, שלשום(יום ראשון) אנוכי הלך לבית ספר עם הH10 הנאמן שלו לצידו תוך שהוא שומע מוזיקה. רצה הגורל וקניתי לי פחית מיץ תפוחים על מנת להרוות צימאוני, איך שנכנסתי לכיתתי שפכתי על עצמי בערך רבע פחית מיץ תפוחים. לצערי הרב, הH10 היקר שלי היה בכיסי והוא שבק חיים. פתחתי את הבטרייה וגיליתי שכולה מכוסה במיץ... ייבשתי אותה ואת המכשיר עצמו בעזרת נייר רגיל וכן בעזרת פן, ללא הועיל. כאשר אני רוצה להדליק את המכשיר, שום דבר לא קורה, ריק. אתמול שניסיתי להדליק אותו הוא עוד נתן סימני חיים קלושים כאשר המסך הבהב בלבן. עכשיו, אינני יודע האם המכשיר שבק חיים לנצח נצחים או ש"פשוט" הבטרייה נדפקה וכל שעליי לעשות הוא להחליפה. לכמה חברים שלי יש H10 וחשבתי לקחת בטרייה של …
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש רמקולים איכותיים עם באסים שישמעו כמו שצריך,אני חושב שאני ילך על 2.1 או 2.0 למרות שהחדר שלי יחסית גדול אבל אם יש בתקציב הזה 5.1 יותר טובים אז זה סבבה. התקציב שלי הוא עד 850 עם חריגה של 50ש"ח. אני משתמש בעיקר או אך ורק למוסיקה. ושיהיה חיבור למחשב+לפלאפון.
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אחים שלי, עוד מעט אני מקבל ריישון ואני ואחותי החלטנו לשדרג את המערכת שמע באוטו אז ככה, אני לא מבין הרבה בתחום, ובגלל זה אני צריך את עזרתכם... אני רוצה רדיו דיסק קורא mp3 והשאלה הראשונה היא האם הוא קורא גם דיסקים רגילים?? אני רוצה להחליף את הרמקולים המקוריים, אבל נגיד לא להגזים ולהגיד לי לקנות מגבר וסאבים וכו' כי זה פשוט נראה לי יקר מידי... התקציב העומד לכל הרכישה הוא 1000 שקל בערך לרדיו דיסק ועוד מקסימום!!! 1000 בשביל הרמקולים.. בבקשה תעזרו לי!!! אני מחפש ורואה מלא דברים אבל לא יודע מה באמת טוב... :\
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ממיר HD, כרטיס תומך HDMI ותשתית של HOT... אם אפשר לחבר את הממיר למחשב ולראות TV?
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רמקולים Logitech LS11 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=714441 בימים האחרונים הם קצת מזייפים עוצמת הקול הולכת ופוחתת וכרגע אם אני מפעילה משהו אפשר לשמוע צליל רק במקסימום עוצמה שמכוונת וגם זה לא תמיד כשאני מחברת אוזניות שומעים טוב ולכן אני יודעת שהבעייה היא לא בכרטיס קול האם יש דרך לתקן רמקולים ? ( אני מניחה שהתשובה היא לא ) המחשב שלי יושב בסלון ומשמש לצפייה בסרטים וסדרות כרטיס המסך הוא realtek high definition audio אשמח להמלצה לרמקולים חלופיים. סכום להשקעה - עד 500 ש"ח נראה לי סביר. אפשר קצת מעל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם! רצית לשאול האם ישנה אפשרות בכרטיס קול פשוט (onboard) כמו שיש לי לפצל את הסאונד כך שנגיד אני אשמע במשחק flight simulator את דיבור פקחי הטיסה דרך האוזניות, ואת שאר הסאונד דרך הרמקולים. אם זה אפשרי תפרטו בבקשה איך או עם איזה תוכנה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
השימושים הם ביתיים: צפייה בסרטים, מוזיקה ופחות משחקים.. כל הדעות יתברכו, רק נמקו אותן..
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
בעיקר למוזיקה, בסביבות ה5K ובתוך התקציב צריך להכלל גם מגבר. רב תודות.
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
טוב אז ככה לאחר אין סוף חיפושים ושיפצור של שני נרתיקים של פאלם החלטתי לקנות נרתיק של איפוד שלפחות בגודל יתאים לנגן שלי. אז אם מישהו יודע איפה באזור הקריות/חיפה מוכרים כיסוי שקוף כזה כמו שמקבלים עם הפלאפון ביום שקונים ותמיד מורידים כמו מפגרים בלי לדעת שזה מונע סריטות, ו/או מישהו יודע איפה ניתן למצוא נרתיק שיתאים לאי פוד ונשפצר אותו שיתאים גם לגימיני אני ישמח. הייתי בבאג בקריון וראיתי שיש להם רק את הנרתיקים הקשיחים מה שלא ממש עזר לי אבל ראיתי את כמות הנגנים האיכותים שיש להם שם ובאיזה מחירים מטורפים, נחנקתי מזל שיצאתי כדי לנשום אחרת הייתי מת
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-