עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי פורום אודיו וקולנוע ביתי, שלשום(יום ראשון) אנוכי הלך לבית ספר עם הH10 הנאמן שלו לצידו תוך שהוא שומע מוזיקה. רצה הגורל וקניתי לי פחית מיץ תפוחים על מנת להרוות צימאוני, איך שנכנסתי לכיתתי שפכתי על עצמי בערך רבע פחית מיץ תפוחים. לצערי הרב, הH10 היקר שלי היה בכיסי והוא שבק חיים. פתחתי את הבטרייה וגיליתי שכולה מכוסה במיץ... ייבשתי אותה ואת המכשיר עצמו בעזרת נייר רגיל וכן בעזרת פן, ללא הועיל. כאשר אני רוצה להדליק את המכשיר, שום דבר לא קורה, ריק. אתמול שניסיתי להדליק אותו הוא עוד נתן סימני חיים קלושים כאשר המסך הבהב בלבן. עכשיו, אינני יודע האם המכשיר שבק חיים לנצח נצחים או ש"פשוט" הבטרייה נדפקה וכל שעליי לעשות הוא להחליפה. לכמה חברים שלי יש H10 וחשבתי לקחת בטרייה של …

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  2. Started by spider272,

מחפש זוג רמקולים קדמיים איכותיים וטובים למוסיקה משחקים קריוקי וכדומה..התקציב 3500 ש''ח..עד גובה 80ס''מ.. ושהרסיבר kenwood krf-v7030d יחזיק אותם..חשבתתי על אלה http://www.crazyedi.co.il/products/5187

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  3. Started by FuzzyDuck,

קניתי לאחרונה נגן COWON D2+ ואני מרוצה ממנו לאללה.. אני עכשיו מחפש אוזניות חדשות כדי להפיק את המרב מהמכשיר המדהים הזה.. בעיקרון אני מתלבט בין 3 אוזניות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=523524 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731921 אגב, מההעניין של הPrecision? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=595835 מה אתם אומרים? יש איזה חנות שאני יכול לבוא עם הנגן ולבדוק את האוזניות אחת אחת? תודה רבה לכם חברים.

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  4. Started by dror_gh,

שלום. אני חושב לקנות סמסונג FULL HD ראיתי שיש A550 ולא מזמן הגיע לארץ A650 , יש ביניהם קצת הבדלי מחירים. רציתי לדעת מה ההבדל במפרט או באיכות שלהם. האם כדאי להוסיף כסף לA650 או שזה מיותר? בקיצור אני צריך פרטים, תודה רבה נ.ב בכמה לדעתכם אני יכול למכור את הטלוויזיה הנוכחית שלי - SAMSUNG LA32R81B ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  5. התחדשתי LCD 42 של טושיבה עכשיו היא מחושבת בRCA לממיר של הוט אם אני יביא ממיר HD שיתחבר לטלויזיה ב - HDMI גם האיכת של הערוצים הרגילים תשתפר או רק ערוצי ה HD?

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  6. Started by ilanb0,

קראתי ביקורת לא רעה על רמקולים T10 של קריאטיב. אני לא צריך מערכת סטריאו בחדר עבודה שלי שהגודל שלו 2X2 לערך, אבל הבנתי שאוכל ליהנות מסאונד סביר, וגם קצת באס ללא קיום של סאב. מכיוון שקרוב משפחה מגיע באפריל מארה"ב, שקלתי אולי אפילו לשדרג ל - T20 ולבקש שיביא לי הבעייה היא שכשחיפשתי ב - EBAY, קיבלתי תוצאות רבות ל - T10, בטווחי מחירים מ - 39.99$ - http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230435846095&ssPageName=ADME:B:SS:US:1123 ועד אותם רמקולים ב - 73$ - http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130372789081&ssPageName=ADME:B:SS:US:1123 . אז נכון, זה איביי ויש פערי מחירים, אבל אותי מעניין האם בדגם הזה או בדגם הבא אחריו (T20) יש מספר דגמים, …

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  7. Started by X-Gamer,

יש לי לוח אם P4B עם כרטיס קול שמובנה שתומך ב 5.1 הגדרתי בווינדוס 4 רמקולים, חיברתי תאוזניות ל Line In(היציאה השנייה) ואת הרמקולים ליציאה הראשונה במיקסר ה Line IN לא על Mute והאוזניות לא משמיעות כלום, שהם מחובר ליציאה הראשונה הם כן משמיעות אבל אני רוצה לחבר את הכל ביחד, יש אפשרות?

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  8. אני כבר זמן מה חוקר וחורש את האינטרנט בחיפוש אחר אוזניות איכותיות ואלחוטיות מסוג Over Ear בתקציב לא גבוה מדי. אני מוכן להוציא עד 600 שקלים ואולי לחרוג לכיוון ה-700 אם האוזניות שוות את זה. פיצ'ר כמו ANC לא מעניין אותי כל כך כי אני אני מעדיף לשמוע את הסביבה קצת, אז לא אכפת לי אם זה פיצ'ר שחסר. מה שחשוב מבחינתי זה שהן יהיו אלחוטיות (עדיף Bluetooth) עם אופציה לחיבור רגיל של 3.5 מ"מ, ניתנות לקיפול, נוחות על ראש גדול/אוזניים בינוניות, איכות חומרים טובה/אמינות בנייה (ראיתי ביקורות באמזון שהורידו לי לגמרי מדגמים מסויימים של סוני, סאנהייזר, טאוטרוניקס ועוד) וכמובן מקסימום איכות סאונד (במינימום כסף 😊). אשמח גם אם השליטה על האוזניות תהיה באמצעות כפתורים פיזיים ולא כפתורי מגע, אבל זה…

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  9. אני מחפש לקנות רסיבר משומש אבל אני לא יודע כמה וואט לכל ערוץ כדאי לקנות.... כל מה שאני רואה זה 80W-100W לערוץ והרמקולים הממוצעים שאני רואה הם 150W כל אחד...מה אני מפספס פה?

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  10. Started by FlyBoy,

אני מעונין לקנות מינידיסק...כמובן שיד שניה. מה הדבר שהכי חשוב שאני יבדוק במהלך הקניה????? (אני מחפש דגם פשוט,אפילו הכי פשוט,אבל שזה יהיה מינידיסק,עם מטען... עד מחיר של 300 ש"ח)

11. טוב אז ככה...החלטתי לפנק את עצמי ולקנות רמקולים חדשים למחשב :> כרגע מחוברים אצלי 2 רמקולים של סמסונג שלקחתי מאיזו מערכת סטריאו ישנה וסאב מעאפן שהיה של המערכת קולנוע הביתית הישנה... אז ככה...אני צריך לדעת על איזו מערכת אתם ממליצים עד 500 ש"ח... Creative inspire 5.1 2500? Logitech x530? JBL Creature? Altec Lansing ATP3? המטרות שלי הם בעיקר מוזיקה...אבל להרעיד את החדר במוזיקה! :> מישהו יכול להמליץ לי על הדגם הכי איכותי וחזק שאני יכול למצוא בטווח מחירים האלו? תודה מראש לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  12. Started by Boris_yo,

שלום. יש לי LG 32LD460 ואני רוצה לקנות לאמא אוזניות אלחוטיות שתשמע טוב שידורים. אני לא יודע איזה לקנות אבל בזאפ התעניינתי באלה: PHILIPS SHC1300 LEXUS DH100 SHD8900 היעוד ראשי הוא לשבת 2 מטר מטלוויזיה ולשמוע. אך גם לחבר אוזניות למחשב בחדר אחר ולדבר בסלון דרך סקייפ לא יזיק. האם אופציה ראשונה תעשה את העבודה עם טלוויזיה וסקיים? או שרק טלוויזיה? DH100 קצת יקר בשבילי... תודה.

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב, התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח. ואני מתלבט מה כדאי לקנות, רמקולים 5.1 כדוגמת ה-microlab a-6662 או ה-logitech z530 או שבכלל כדאי לקנות רמקולים כדוגמת ה-microlab solo 3. המחשב נמצא בחדר ממ"ד בגודל של 10 מ"ר מרובע, המחשב ממוקם באמצע הקיר, ויש מסילות בתוך הקיר לחוטים של הרמקולים האחוריים שנמצאים מאחורה בדיוק במיקום הנכון, כך שאם אני יקח רמקולים 5.1 אני יוכל למקם אותם בצורה טובה. ואם אני אקח את ה-SOLO 3, ניתן למקם אותם על השולחן מחשב מצידי המסך? השימושים שלי במחשב כוללים הכל, הרבה סרטים, משחקים ומוזיקה. מה דעתכם? תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  14. Started by N.Silent_Sword,

אז ככה, כרגע יש לי 2.1 מעולים [400 ש"ח] והם ממש טובים. אבא שלי לא צריך כבר ת5.1 שלו אז יש לי אופציה להחליף, השאלה האם כדי למה אצלו ה5.1 די ישנים [כמה שנים כבר שלי חדשים יחסית] ולכן האיכות אצלו פחות טובהכ [לא בהרבה אבל עדיין]. יש אצלו באס טוב יותר, אבל האיכות עצמה של הרמקולים אצלי טובה יותר [באופן כללי]. אני משתמש לרוב במשחקים אבל אני רוב הזמן גם שומע מוזיק ה[5.1 חשוב לי למשחקים כי במוזיקה לרוב זה 2.1], כך שאני חושב שהצרכים האלו די מאוזנים. HELP PLZ תודה מראש נ.ב מצאתי ת'שם של הרמקולים זה Z540 של לוג'יטק.

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  15. ברמקולים שלי למשל מוזיקה רגאית לא שומעים כל טוב,אבל רוק מזרחי שאני בקושי שומע שומעים פי 10 יותר טוב. למה זה?? ודרך אגב אני לא חושב שזה הגדרות או משהו כזה.!

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  16. Started by stone cold,

טוב אז סוף סוף קניתי לי טלוויזיה גדולה ואיכותית מחר צריך להגיע הטכנאי להתקין -הייתי מתקין לבד כי זה כולה התקנה שולחנית אבל זה בחינם גם ככה ויותר טוב מבחינת אחריות בכל מקרה אם לא יהיו בעיות מחר תקבלו יותר פרטים כרגע אני יחבר אליה PS2 \WII \וכבלים אנלוגים רק בפברואר אני יחבר לה סטרימר

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  17. שלום לכל הגולשים יש לי כמה שאלות בנושא כרטיסי קול: - אני אישית לא גיימר ובעיקר שומע מוזיקה במחשב. האם יש יתרונות מוכחים מבחינת איכות סאונד לכרטיס נפרד (למשל X-FI של קריאייטיב) או שיכול להספיק לי הכרטיס הנוכחי (7.1 של רילטק) המובנה - במידה ואני משתמש ביציאה האופטית דיגיטלית האם יש הבדל באיכות בין היציאה הזאת בכרטיס נפרד לבין אותה יציאה בכרטיס המובנה או שאין בהדל באיכות כי שניהם דיגיטלים תודה ויום טוב לכולם

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  18. שלום רציתי לדעת אם אפשר למצוא בארץ אוזניות בלוטות' למוזיקה במחיר סביר ובאיכות טובה, יש דבר כזה? והאם זה משתלם יש לי H340 ופלאפון 770 של סאמסונג (למרות שאני לא בטוח שזה יעבוד שם עם כל הסירוס שהוא עבר) תודה

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  19. Started by ram.freedman@gmail.com,

שלום לכולם, אני זקוק לעזרה - ואני מקווה שפה זה המקום המתאים למצוא אותה... יש לי קבצים בפורמט של mp3של הקלטה שבוצעה לפני כמה שנים. איכות השמע מאוד מאוד לא טובה - הקול עמום ולא ברור. האם יש תוכנה שבעזרתה אני יכול לנקות את הרעשים ולחדד את הקול כך שניתן יהיה להבין את המלל? העלתי לכאן דוגמאות: איכות לא טובה: http://rapidshare.com/files/3298275/bad_quality1995-4.mp3.html איכות טובה (ככה זה אמור להישמע): http://rapidshare.com/files/3298960/good_quality_JLPT4_1998_L.mp3.html אגב - המלל ביפנית - אז אין לכם מה לדאוג אם אתם לא מבינים מה אומרים שם ... תודה מראש, רם

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  20. האם אני יכול לחבר שתי מערכות סטריאו למחשב? זאת אומרת שתי חיבורי line in, האם יש איזה כרטיס קול שתומך בזה או משהו בסגנון?

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  21. השימוש העיקרי באוזניות יהיה שמיעת רוק והאבי מטאל, ומשחקי מחשב מקוונים כגון Unreal Tournament 2004, Counter Strike (רצוי אוזניות שיתאימו גם למסיבות רשת אך לא חובה..) בינתיים חשבתי על: 1. Sony MDR-V6 2. Audio Technica - ATH-A500 3. Grado SR80 4. Sennheiser HD280Pro תודה מראש

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  22. מעוניין לאתר מספר אתרים המוכרים ציוד אודיו - יד שניה - אתרים אמינים השולחים גם לישראל .{לא ebay}

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי רמקולים של Creative ואני רוצה להאריך את הכבלים של הרמקולים האחוריים. אני לא רוצה לפרק את הרמקול ולשים כבל חדש באורך המתאים, אני פשוט רוצה לקנות כבל מוכן באורך שאני צריך. צד אחד יהיה עם "נקבה" שאליה יתחבר החיבור הרגיל של הרמקול ובצד השני "זכר" שיתחבר לסאב (המקום שבדרך כלל מתחבר אליו הרמקול בצורה ישירה) קודם כל רציתי לדעת אם זה אפשרי. אם כן, איך קוראים לכבל הזה ולחיבורים האלה אני חושב שאלה שאלות פשוטות מאוד לאנשים שמבינים ואני אשמח מאוד אם תקדישו חצי דקה ותעזרו לי בזה כי אני לא יודע מה לעשות. Thank You.

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  24. שלום, אני רוצה לקחת איתי לצבא את הנגן שלי, אבל החיבור היחיד של הטענה שקיבלתי הוא דרך חיבור יואסבי של מחשב. רציתי לדעת אם קיימת אפשרות להטענה דרך חשמל בקיר, והאם ניתן לקנות את המתאם הנ"ל בארץ. תודה, ושבת שלום

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  25. Started by anatoli,

אהלן אנשים, נתקלתי ברמקולים של חברת SonicGear ברשת (לצערי עוד לא שמעתי אותם באמת), שמאוד מעניינים אותי. בין כל הדגמים שיש להן שנראים יפה אבל לא מעניינים אותי תאכלס כי המראה לא אומר כלום על הצליל, נתקלתי בכמה דברים מעניין. ההכי מעניין הוא ה-iSteroid. שימו לב, רמקולים 2.1 עם מגבר מנורות! לא יודע אם יש להם עוד דגמים כאלה, לא יודע איך זה נשמע, אבל זה בהחלט משהו מעניין מאוד. http://www.sonicgear.com.sg/pdetail.php אני מקווה שייצא לי לשמוע את הרמקולים האלה (בין אם אני אוהב ובין אם לא, הם מעניינים אותי). אם למישהו יש גישה לזוג, אתם יודעים מה לעשות Anatoli.

• 3 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.