עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי, אני צריך מיקרופון למחשב ואני רוצה אלחוטי, האם יש אפשרות שאני אקנה מתאם יו אס בי בלו טוט למחשב ואני אוכל להשתמש באוזניות שנועדו לפלאפונים כמיקרופון למשחקים??? תודה רבה!!!.

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  2. Started by FlyBoy,

אני מעונין לקנות מינידיסק...כמובן שיד שניה. מה הדבר שהכי חשוב שאני יבדוק במהלך הקניה????? (אני מחפש דגם פשוט,אפילו הכי פשוט,אבל שזה יהיה מינידיסק,עם מטען... עד מחיר של 300 ש"ח)

3. יש לי בעמדת עבודה 3 מחשבים- שלושתם מחוברים ב KVM שתומך גם בסאונד. רמקלים קריאטיב- 5700. באחד מהמחשבים- לוח אסוס P5B - לאחרונה התחיל רעשים מעצבנים-כששועים מוזיקה- אלה כמו רעשי חשמל, תוך כדי המוסיקה. כאילו רעש של "מגבר שנשרף". מכירים ? זה לא הרמקולים, כי בשאר המחשבים שומעים מצויין. זה גם לא ה KVM- החלפתי מיקומים. זה התחיל לפני כמה חודשים- אבל ממש "בקטנה" , עכשיו זה ממש מרגיש עד כדי מצב שלא ניתן כבר לשמוע אפילו רינגטון... מה הבעיה? הלוח ?

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  4. מנגן DIVX. מבוסס דיסקים נראה מעניין למי יש עוד אינפורמציה שהוא רוצה לחלוק איתנו ? ??? ועוד..... נתפסה לעיניי ביקורת לנגן החדש המהולל של IRIVER הלא הוא ה H320. זה בעצם לא ביקורת אלא סקירה ויש גם ווידאו מרשים ביותר.. http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3A%2F%2Fakiba%2Esorobangeeks%2Ecom%2Frevue%5F15%2Ehtml

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  5. Started by hagai-,

רכשתי את המכשיר הנ"ל בנפח 30 ג'יגה, האם קיימת אפשרות להתקין עליו עברית?

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  6. לא יודע אם זה הכרטיס קול הזבל הזה של ASUS אבל אני פשוט משתגע!!! שומע המון רעשים למשל כשדף אינטרנט נטען, כמה רעשים סטטיים כאלה... מה זה הדבר הזה? ???

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  7. Started by DBMyself,

שלום לכולם יש לי לפטופ שאני מתנייד איתו וכל פעם שאני מחבר אליו אחד מ-2 הרמקולים שאני משתמש בהם יש רעש סטאטי מעצבן כזה שמונע ממני לשמוע מוזיקה או בכללי צלילים מהמחשב כל עוד הרעש הזה מתקיים,האמת שאפשר לשמוע אבל באיכות ממש גרועה. בשביל לסדר את זה אני צריך לשחק ממש עם החיבור בצד של הלפטופ שיהיה בזווית מסויימת כדי שלא יהיה את הרעש, בדר"כ אני דוחף מתחת לכבל עט שתומך בכבל ושם אותו בזווית מסויימת שאין את הרעש ואני יכול לשמוע מוזיקה. בזמן האחרון הבעיה הזאת התחילה לצוץ גם במחשב הנייח, כשאני מחבר את הכבל לנייח גם יש את הרעש ואי אפשר לשמוע מוזיקה. מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה המקור שלה?

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  8. שלום לכולם. יש ברשותי מיני דיסק סוני דגם Mzr-909 וכרטיס כניסה אופטית במחשב. כאשר אני מחבר בין שניהם ומכוון על הקלטה המכשיר לא מקליט וכותב NO RECORD. האם מיששהו מכיר דרך כלשהי להקליט או לפתור את הבעיה. תודה

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  9. שלום, ברשותי מערכת חמודה של זוג רמקולים ריצפתיים B&W ורסיבר סטיראו של Onkyo, וגם אוזניות RP21. עד היום השתמשתי ב-DVD של pioneer והתוצאה הייתה די עלובה. יש לי אוסף ענק של lossless על המחשב ואני מעוניין לנגן מוסיקה דרכו (מתכנן לרכוש נייד). אחרי קריאה הבנתי שהפתרון הוא לרכוש DAC ושני הדגמים שאני חושב עליהם הם הZero וה Beresford. אני חושב שהם יעשו עבודה טובה יחסית למערכת שיש לי ואני לא חושב שאני זקוק למשהו באלפי שקלים. איזה משני המכשירים האלה עדיף? יש משהו עדיף בתקציב? (Super Pro,Gigalab moon,Fubar II?) והאם יש פיתרון טוב יותר? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  10. ואכן ישנם ארבעה חיבורים בכרטיס עצמו. כניסה (LINE-IN) כניסה ממיקרופון יציאה לרמקולים שעובדת. יציאה\כניסה לא ברורה. מה היא זו הלא ברורה? ניסיתי לחברה לרמקולים, אך זה לא עבד... למישהו יש את הכרטיס ויש לו מושג על מה אני מדבר? (החיבור השמאלי)...

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  11. אהלן יש לי רסיבר של פיוניר VSX-LX70 סטרימר Venice V38 HD Combo ופלזמה 50 אינץ'. רציתי לדעת איך אפשר להעשיר את חווית הצפייה בטלויזיה בעזרתם. מה זאת אומרת? למשל לחבר את הסטרימר לראוטר ולהשתמש ב-Tversity. (אפשר לחבר אותו גם לרסיבר? ואם כן, מה עדיף?) איזה אפשרויות אני מקבל עם Tversity? יש עוד תוכנות שכדאי לי להשתמש בהן ביחד עם הסטרימר (למשל XBMC, אם אפשר בכלל?) מקווה שהבקשה שלי מובנת תודה!

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  12. Started by JAMOOS GADOL,

אני לא יודע מאיפה אפשר לקנות את ה SlimX 400 (קישור לאתר החברה) אצלנו בארץ??? כאילו- איזה חנויות מתעסקות עם הדיסקמן הזה ועוסקות בתחום הזה?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  13. היי , אני מעוניין לקנות סט אוזניות סראונד 5.1 למחשב לצורכי משחקים ומוסיקה (אפשר גם סרטים אבל זה לא הכי חשוב) , עכשיו אין בעיה אם יש מוצר שזמין רק בארהב כי יש לי אפשרות שחבר יביא לי . עכשיו אני רוצה משהו עד 100 דולר , כמובן שאם יש משהו שהוא מספיק איכותי אני מעדיף בפחות . אני מתלבט בין האוזניות הבאות אך פתוח להצעות : -Speed Link Medusa 5.1 Headset -OK800 5.1 Headset -Tritton Audio Thunder 5.1 Gaming Headset -Zalman ZM-RS6F 5.1 Real Surround Sound Headphones -Ear Force AXT Ultimate Gaming Headset -Trust Headset 751B 5.1 Headset 5.1 Surround כמו שאמרתי אני פתוח להצעות ורוצה משהו טוב... **האוזניות האלה מחליפות לי רמקולים באופן קבוע , אני שומע רק באוזניות !** אל תציעו לי אוז…

• 12 תגובות
    • 933 צפיות
  14. Started by Vatos-Locos,

אני יודע שהם נחשבים לסבבה של רמקולים, השאלה אם הם באמתתתת שווים 2100 שקל (כי אם אני כבר מוציא סכום כזה על רמקולים, מה שלא ממש בתכנון, אז אני מצפה לקבל תמורה מלאה למחיר). הרבה שירים, הרבה סרטים. לא למשחקים בכלל. כרטיס קול פשוט של קריאטיב.

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  15. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי פורום אודיו וקולנוע ביתי, שלשום(יום ראשון) אנוכי הלך לבית ספר עם הH10 הנאמן שלו לצידו תוך שהוא שומע מוזיקה. רצה הגורל וקניתי לי פחית מיץ תפוחים על מנת להרוות צימאוני, איך שנכנסתי לכיתתי שפכתי על עצמי בערך רבע פחית מיץ תפוחים. לצערי הרב, הH10 היקר שלי היה בכיסי והוא שבק חיים. פתחתי את הבטרייה וגיליתי שכולה מכוסה במיץ... ייבשתי אותה ואת המכשיר עצמו בעזרת נייר רגיל וכן בעזרת פן, ללא הועיל. כאשר אני רוצה להדליק את המכשיר, שום דבר לא קורה, ריק. אתמול שניסיתי להדליק אותו הוא עוד נתן סימני חיים קלושים כאשר המסך הבהב בלבן. עכשיו, אינני יודע האם המכשיר שבק חיים לנצח נצחים או ש"פשוט" הבטרייה נדפקה וכל שעליי לעשות הוא להחליפה. לכמה חברים שלי יש H10 וחשבתי לקחת בטרייה של …

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  16. Started by anatoli,

אהלן אנשים, נתקלתי ברמקולים של חברת SonicGear ברשת (לצערי עוד לא שמעתי אותם באמת), שמאוד מעניינים אותי. בין כל הדגמים שיש להן שנראים יפה אבל לא מעניינים אותי תאכלס כי המראה לא אומר כלום על הצליל, נתקלתי בכמה דברים מעניין. ההכי מעניין הוא ה-iSteroid. שימו לב, רמקולים 2.1 עם מגבר מנורות! לא יודע אם יש להם עוד דגמים כאלה, לא יודע איך זה נשמע, אבל זה בהחלט משהו מעניין מאוד. http://www.sonicgear.com.sg/pdetail.php אני מקווה שייצא לי לשמוע את הרמקולים האלה (בין אם אני אוהב ובין אם לא, הם מעניינים אותי). אם למישהו יש גישה לזוג, אתם יודעים מה לעשות Anatoli.

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  17. Started by giladoX,

בוקר טוב, בתקופה האחרונה אני מחפש רמקולים למחשב. גודל החדר הוא 3.5 על 4.5 מ'. עדיין לא החלטתי אם עדיף מערכת 2.1 או 5.1 - אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנקודה זו. שמתי את העין על אחת מהמערכות הבאות: philips SPA7650 או philips SPA7350, מה דעתכם עליהן? או שיש המלצות למערכות אחרות באזור ה 600 שח ? אגב, במערכות שכאלה, חובה לחבר את כל הרמקולים או שניתן לחבר נניח רק 2 + הסאב ? מה המרחק של הכבל איתם הם מגיעים? איך אפשר להאריך אותו? תודה על כל תשובה, גלעד.

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  18. Started by NOVA,

השימושים הם ביתיים: צפייה בסרטים, מוזיקה ופחות משחקים.. כל הדעות יתברכו, רק נמקו אותן..

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  19. Started by itaysk,

מישהו מוכן להסביר לי מה זה קומפוננט קומפוזיט סקארט איך כל אחד נראה ומה טוב בו? תודה

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  20. התחדשתי LCD 42 של טושיבה עכשיו היא מחושבת בRCA לממיר של הוט אם אני יביא ממיר HD שיתחבר לטלויזיה ב - HDMI גם האיכת של הערוצים הרגילים תשתפר או רק ערוצי ה HD?

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  21. וה IPOD בכלל לא נפוץ שם ואיפה שיש זה יקר הרבה יותר מהארץ אחרי זה נסעתי לאנדורה בציפיה ששם יהיה זול ומצאתי רק בחנות אחת זה10 ג'גה על לא פחות מ 2800 !!!!! אז עכישו אם אני מזמין מ"ידע" כמה עולה משלוח ? וגם אם כדאי לי לקנות את חיבור ל PC ופיירואל בייחד... כאילו יש טעם להשקיע בחיבור המיוחד הזה ולקנות כרטיס עם חיבור למשחב? או שזה עניין של כמה שניות הבדל במהירות בניהם ועדיף רק USB ? תודה אני מדבר על ה 10 ג'גה

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  22. Started by X-Gamer,

יש לי לוח אם P4B עם כרטיס קול שמובנה שתומך ב 5.1 הגדרתי בווינדוס 4 רמקולים, חיברתי תאוזניות ל Line In(היציאה השנייה) ואת הרמקולים ליציאה הראשונה במיקסר ה Line IN לא על Mute והאוזניות לא משמיעות כלום, שהם מחובר ליציאה הראשונה הם כן משמיעות אבל אני רוצה לחבר את הכל ביחד, יש אפשרות?

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  23. Started by huber,

שלום חברים. בחדר אצלנו מחובר HTPC לטלוויזיה. החלטתי לצרף גם שידורי עידן+ אך מכיוון שאנני רוצה לעבור מיציאה ליציאה ולחבר עוד מכשיר, נראה לי שהפתרון היעיל ביותר הוא לקלוט את הידורים ב HTPC ומשם לשדר אותם לטלוויזיהץ מכאן עולה הבקשה להמלצה על מקלט לעידן+ שמתחבר למחשב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  24. Started by LENOVO,

יש לי טלווזיה תלת מימד Samsung C7000 וקיבלתי איתם שני זוגות משקפי תלת מימד... איך אני מסנכרן בין המשקפיים לטלוויזיה לחצתי על הכפתור והוא מהבהב אדום ירוק למשך 20 שניות בערך וכלום לא קורה...

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  25. Started by Moo^Moo,

קרובי משפחה באים מקרוב מארה"ב וראיתי שהמחיר שם (102$) הרבה יותר זול מבארץ (1000 ש"ח). עכשיו יש שני דגמים מאותה סידרה והם זהים לחלוטין 6600 ו6700, ההבדל הוא שה6700 הוא הגירסה האירופית (220V). נ.ב - הדגם שנמכר בארץ ככל שאני יודע הוא ה6600. האם תהיה בעיה לחבר את ה6600 האמריקאי (110V), לשקע ישראלי (220V)?????????? זה חשוב.... בתודה רבה.. MOOMOO

• 2 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.