אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
קניתי לפני שבוע בערך FENDA Multimedia Speakers A310 , הבעיה היא שהסאב כל הזמן משקיע קולות. הקטע הוא שבמערכת הקודמת שלי זה לא עשה את הרעש המוזר הזה. אני מנסה לשחק בהגדרות במחשב והורדתי גם דרייבר חדש אבל זה לא עוזר. מישהו לעזור? הרעש זה לא בהכרח כשיש מוזיקה או סרט.
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר טוב מאד שלי קנה לפ-טופ חדש של DELL והכרטיס המובנה בלוח שלו ממש פשוט ויש לו יציאה PL קטנה בלבד לאוזניות/רמקולים. מאחר ואין לו מחשב נייח בבית, הלפט-טופ הזה משמש אותו לצפייה בסרטים. יש לו מערכת קולנוע ביתי ברמה טובה והוא רוצה לשמוע את הסרטים בסראונד וברמה גבוהה עד כמה שניתן (עדיף כרטיס עם יציאת OPTICAL). הוא רצה לקנות אחד כזה של CREATIVE מ EBAY : http://ae.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=17751&listby= הבעיה היא שהם לא מוכנים לשלוח שם לארץ. בחנויות בארץ רוצים עליו סביב ה 400 ש"ח (שזה ממש חוצפה לפי דעתי..). השאלה שלי - האם למישהו יש רעיון מאיפה אפשר להביא כזה ביותר זול ? או האם יש פתרון לא פחות טוב ממנו בפחות כ…
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות רסיבר משומש אבל אני לא יודע כמה וואט לכל ערוץ כדאי לקנות.... כל מה שאני רואה זה 80W-100W לערוץ והרמקולים הממוצעים שאני רואה הם 150W כל אחד...מה אני מפספס פה?
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש את HS-02N ויש את HS-02A. שני אלו מוצעים למכירה בחנות כלשהיא, הראשון יותר יקר. בתחתית העמוד הראשון יש השוואה בין השניים ומיכוון שאין לי ממש מושג בנתונים טכניים אלו הייתי שמח אם היו אומרים לי עפ"י הנתונים האלו איזה סט עדיף. ורק לסקרנות, מה דעתכם לגבי הסט HS-04A? כמובן שאינני מצפה/צריך איכות כל טובה במיוחד, סבירה תספיק לי בהחלט (בעיקר לצרכי CS ;D ), אבל אם יש לכם המלצות על משהו אחר שניתן לקנות ברשת ואם לאו, אנא המליצו בבקשה (קישור לאתר היצרן עם תיאור מפורט יתקבל בברכה).
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפס תוכנה כזאת, שיכולה להקליט דרך הline out של הכרטיס קול, מוזיקה, וגם מסננת את הרעשים והסריטות של התקליטים. איפה אני יכול להוריד אותה.
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מערכת שמע אלחוטית בחדר העבודה שלי ככה שלא יהיה צורך לחבר כבלים כל פעם לנייד או לאייפוד. ראיתי שקיימים בשוק מוצרים כמו ה-Belkin Bluetooth Music Receiver שבעזרתם ניתן לשדר מוסיקה בצורה אלחוטית. את המשדר הזה אני מתכנן לחבר לרמקולים לקבלת איכות סבירה (אני לא אודיופיל ולא מחפש להוציא על רמקולים אלפי שקלים) יש לי מספר דברים שאני אשמח להתיחסות לגביהם: 1. או הפתרון הנ"ל נראה סביר או שעדיף לחפש רמקולים אלחוטיים למרות מחירם היקר? 2. באילו רמקולים עדיף להשתמש במערכת מהסוג הנ"ל? רמקולים רצפתיים כמו אלו - http://www.getit.co.il/Prod/32347/12 או שעדיף לחבר אותם לרמקולים של מחשב כמו http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=502704470&sog=c-speakers אני יודע שהרמקולים לא הכי א…
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש של קריאטיב עם יציאה אופטית בסביבות 400-450 שקל למשהוא יש הצעה? תודה. יאיר.
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי ספריית סרטים (קבצי AVI) מוכנה על דיסקים שאני צרבתי עם תרגום עברי בקובץ נפרד (לא מובנה), אני רוצה לראות את זה בסלון. מה הדרך הטובה ביותר (אין בעיה כספית) ואני לא רוצה להעביר את המחשב מהחדר בשביל זה. בתודה מראש, אסף.
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
רציתי להתייעץ כנהג טרי איזה מערכת לקנות אני זקוק למערכת+רמקולים.. השאלה שלי היא קודם כל מה זה אומר כל הקטע של 3 ways 4 ways וכו' ברמקולים עצמם ואיזה וואט נהוג לקחת אני רוצה 2 רמקולים אחוריים 2 קדמיים..איזה דגמים מומלץ מה טוב...אמרו לי שכדאי JBL?.. ואיזה מערכת סטריו עצמה כדאי לקנות KENWOOK PIONIR? וכו'...דגמים מומלצים...כל מה שיוכל לעזור לי לבחור בטוב ביותר בתקציב.. אני שומע בעיקר מוזיקת טראנס/האוס וראפ זאת אומרת שחשוב לי באס נקי.. נאמר לי שאם אני יקח רדיו דיסק שיהיה מספיק איכותי ורמקולים סבירים אני אוכל לוותר על מגבר ויהיה ווליום מספק..האם זה נכון? אשמח לתגובות מהירות וחג שמח! אביתר אגב אני מתלבט האם להרכיב בעצמי? מנסיון מישהו יכול ליעץ?
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
הזמנתי לפני שבועיים רמקולים של Altec ada880 לאחר שחבר שלי המליץ לי עליהם. הרמקולים הגיעו אתמול... הרכבתי וחיברתי את הכל וכעת שסיימתי יש לי מספר שאלות. שאלה ראשונה היא, אני לא בטוח שחיברתי את החיבור של ה-S/PDIF נכון למחשב. כמובן שלא יכולתי לחבר אותו סתם ככה כי יש לו פלאג של בננה משני הכיוונים. אז מצאתי בבית כבל שמצד אחד שלו הוא פלאג PL שאותו אני יכול לחבר לכרטיס קול, ומהצד השני הוא חיבור שמתחבר לבננה (של הכבל S/PDIF). אז חיברתי ועכשיו אני רוצה לדעת אם זה משנה לאיזה חיבור בכרטיס קול אני מחבר אותו. יש לי שם איזה 5 חיבורים של PL. ואם זה לא משנה, איך אני יודע שזה באמת עובד. הבנתי שהחיבור של ה-S/PDIF הכרחי כדי לשמוע בפורמט AC3. אז איך אני יכול לראות שזה באמת עובד וחיברתי את זה …
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
תקציב בסביבות 300 שקל ,יש לי כרגע מערת 5.1 של לנקו, אבל היא לא משהו בכלל למוסיקה, ולכן אני צריך 2.1 טובה אבל חייב שתהיה לה כניסת אוזניות
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור כבר הרבה זמן. באת ניגון קבצי ווידאו הצבעים שנראים על המסך מעווטים וישנה גרעיניות בעיקר בגוונים הבהירים (צילום באור יום ומנורות באיזור הצילום), יש לציין ששיחקתי עם האפשרויות השונות של הבהירות,רוויה, ניגודיות ושאר ההגדרות וגם ניסיתי מס' נגנים שונים ובכולם התוצאה זהה. מצורפת תמונה להמחשה,תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 2 רמקולים של Sherwood, דגמים SP-77 BASS REFLEX SYSTEM, ועוד רמקול שמשמש גם כסאב, מחברת SEAS. ה-OUTPUT המצויין על הרמקולים של SHERWOOD עומד על 80W ו-84dB כל אחד, ועל ה-SEAS מצויין 90W והוא בא עם סאב של 10", D.TWEETWER של 1" ו-MIDRANGE של 4". רמקול אחד של SHERWOOD עושה לי בעיות כאשר הוא על ווליום גבוה לכן ה-SEAS מחובר במקומו, יוצא ככה שמחובר רמקול 1 של SHERWOOD וה-SEAS. שניהם מחוברים למגבר שהכנתי מרמקול ג'נרי שכתוב עליו שהוא מספק 360W, דרכו אני גם שולט על הווליום, ה-BASS וה-TREBLE. הבעיה היא שה-OUTPUT שהרמקולים נותנים הוא חלש (אומנם הוא די חזק אבל אין באמת הרגשה של 90dB) גם בווליום מלא, וגם ב-BASS מעל 35% הרמקול של SHERWOOD מתחיל לחרחר, האם זו בעיה של ה"מגבר" ש…
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
הרמקולים האלו הם השדרוג של הx-530. זה בדיוק אותו מפרט רק שאפשר לשלוט על הרמקולים בשלט חוטי ששם גם אפשר לשלוט על הבאס לא כמו רמקלוים אחרים שזה על הסאב. הם עדיין יקרים אבל עוד מעט ירדו לדעתי למחיר של ה x-530. יש שם גם חיבור מיוחד לרמקולים האמצעי שמאפשר לו להיותר על כל מסך דק: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2177,CONTENTID=12254
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מקלדת פסנתר חשמלי ללא רמקולים. חשבתי להשתמש ברמקולים למחשב של harman kardon אבל ראיתי שתחום ההיענות של הרמקולי מתחיל ב- 44Hz בעוד שהתו הכי נמוך במקלדת הוא בתדר 27.5Hz. האם יש המלצות לרמקולים מוגברים או לא מוגברים שמתאימים להשמעת פסנתר חשמלי?
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אני מגזים או לא אבל זה לא קרוב אפילו לביקורות שמהללות תמערכת ברשת הבאס סבבה לגמרי הבעיה היא ברמקולים עצמם אני לא יודע משהו חסר.... במוזיקה של האוסים הסאונד סבבה לגמרי אבל במוזיקה ישראלית זה לא קרוב אפילו לסאונד של האוזניות JBL REFERENCE 220 אולי אני מגזים??אולי אני אאודיופיל ואני לא יודע מזה ??אני בהתלבטות אם לזרוק לפנדה את הרמקולים האלה בפרצוף או לא אחרי הכל ב 420 ש"ח אין לי כזאת אלטרנטיבה אחרת ....
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
בוקר טוב, בתקופה האחרונה אני מחפש רמקולים למחשב. גודל החדר הוא 3.5 על 4.5 מ'. עדיין לא החלטתי אם עדיף מערכת 2.1 או 5.1 - אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנקודה זו. שמתי את העין על אחת מהמערכות הבאות: philips SPA7650 או philips SPA7350, מה דעתכם עליהן? או שיש המלצות למערכות אחרות באזור ה 600 שח ? אגב, במערכות שכאלה, חובה לחבר את כל הרמקולים או שניתן לחבר נניח רק 2 + הסאב ? מה המרחק של הכבל איתם הם מגיעים? איך אפשר להאריך אותו? תודה על כל תשובה, גלעד.
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, עוד מעט אני עובר לדירת חדר. החדר הראשי יכיל את הכל: מיטה, טלוויזיה, שולחן עבודה עם מחשב עליו, ספה קטנה וכד'. הגודל של החדר הוא 16 מ"ר (4X4). עד עכשיו לא ממש חשבתי על התחום של הסאונד. חשבתי שיהיו לי את המרקולים הרגילים של המחשב 2.1 על השולחן עבודה, ועם הטלוויזיה אני אסתפק ברמקולים הפנימיים שלה (אני הולך לקנות עכשיו LCD של 40"). התחלתי לחשוב שאולי יש אפשרות להשיג חווית סאונד טובה יותר. אין לי שימושים מיוחדים שבשבילם אני צריך רמקולים מטורפים - רק מוזיקה וסרטים. מה לפי דעתכם אני יכול לעשות כדי להפיק את המקסימום מהדירה הקטנה? חשבתי אולי לפזר 4 רמקולים בפינות של החדר, ואם יש אפשרות לחבר אותם גם לטלוויזיה וגם למחשב (אני לא מבין בתחום הזה אז אני לא יודע מה האפשרויות שלי) א…
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה בה הרמקול השמאלי מפסיק לעבוד מפעם לפעם ויש צורך לשחק עם הקונקטורים. זכור לי שמישהו נתקל פעם בבעיה כזו, אשמח לדעת אם ניתן לתקן זאת ואם מישהו הצליח (האם לרוב הבעיה בקונקטור על הכבל או זה שבסאב, מה המק"ט של הקונקטור וכו'). כמו כן, במידה ולא אצליח לתקן, אשמח לתחליף ראוי עד 500 ש"ח. יש לציין שאין לי צורך במשהו איכותי יותר מה-ATP3, לכן אעדיף מחיר זול ככל הניתן. תודה.
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מה זה קומפוננט קומפוזיט סקארט איך כל אחד נראה ומה טוב בו? תודה
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות רסיבר YAMAHA 2 רמקולים רצפתיים של Wharfedale ועוד 2 אחוריים וסנתר אחד. כול זה באיזה 3 וחצי אלף, שווה לי<?
-
- 14 תגובות
- 946 צפיות
-
-
קרובי משפחה באים מקרוב מארה"ב וראיתי שהמחיר שם (102$) הרבה יותר זול מבארץ (1000 ש"ח). עכשיו יש שני דגמים מאותה סידרה והם זהים לחלוטין 6600 ו6700, ההבדל הוא שה6700 הוא הגירסה האירופית (220V). נ.ב - הדגם שנמכר בארץ ככל שאני יודע הוא ה6600. האם תהיה בעיה לחבר את ה6600 האמריקאי (110V), לשקע ישראלי (220V)?????????? זה חשוב.... בתודה רבה.. MOOMOO
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היום נישברו לי הרמקולים, שכבר יש לי אותם 5 שנים חח , והם היו טובים אבל ישנים חבל''ז אז אני צריך רמקולים חדשים, באיזה סכום אפשר לקנות רמקולים שיחזיקו מעמד הרבה זמן ולא חודשיים כמו שקרה לי כבר :-\ ב 150-200 ש''ח איך הרמקולים יהיו? עם אפשר המלצות לרמקולים והשמות שלהם כדי שאני ילך לחנות עם השם........
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מינידיסק...כמובן שיד שניה. מה הדבר שהכי חשוב שאני יבדוק במהלך הקניה????? (אני מחפש דגם פשוט,אפילו הכי פשוט,אבל שזה יהיה מינידיסק,עם מטען... עד מחיר של 300 ש"ח)
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המכרז הזה של וואלה האם המחיר טוב ואיך הטלויזיה לחדר שינה ממוצע. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1RD32LH70YR
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-