עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי כרגע אחלה רסיבר עם אחלה סנטר + 2 אחוריים רק מה ה2 קידמיים שלי נורא נורא ישנים ומפיקים חרא של צליל בעיקרון אני כולה צופה בסרטים ולא איש עם אוזן רגישה חשוב לי שיהיו רמוקלים יפים מבחינת עיצוב ושיתנו צליל בסיסי טוב שבטח יהיה יותר טוב מזה של הטלויזיה התקציב שאני רוצה להשקיע לא גבוה, יש אופציה כזאת ?

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  2. Started by ake,

ברשותי מערכת סטראו ישנה של yamaha בעלת שתי רמקולים . לכל רמקול יש שני חוטים חשופים(אדום ושחור) שמתחברים בעזרת קליפס אל המערכת אני רוצה לחבר את הרמקולים האלה למחשב שלי, איך אני יכול לעשות זאת מבחינת החיבור ?

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  3. אוקיי אחר חיפושים רבים אחרי רמקולים רצפתיים יד שניה שיהיו וים את ההשקעה מצאתי את הרמקולים הבאים : ACOUSTIC RESEACH של STW-510B! 150 W 40-46 KHZ 10 INCH WOOFER במחיר של 1600 שח !!! מה אתם אומרים עליהם ? אגב הרמקולים משנת 1992.

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  4. Started by ag43,

חזרתי הביתה אחרי העדרות של שבועיים, הפעלתי את המערכת וגיליתי שהסאונד חלש משמעותית. אם כאשר הייתי שומע מוזיקה מהקומפקט הייתי מגיע ל25% מהווליום, כעת אני צריך להגיע ל50-60% כדי לשמוע באותה עוצמה בדיוק. יש לציין שהבעיה קיימת בכל החיבורים ולא רק בקומפקט. עד כמה שהספקתי לשמוע - איכות הצליל עצמה לא נפגמה, רק הווליום. מה יכול לגרום לדבר כזה? המערכת שלי מורכבת מהPREAMP הזה: http://www.amchome.com/content/amc-av81-series ששולט על המגבר הזה: http://www.amchome.com/content/amc-2445a-234-channel-power-amplifiers-45w-x-4 ואליו מחוברים הרמקולים האלו: http://www.canton.de/de/archiv/produkt/ergo902dc.htm עריכה: ניסיתי לנקות את כל המגעים ולשחק עם כל מתג שנראה לי קשור ולא ראיתי שום שיפור.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  5. Started by Y-T-M,

קיבלתי המון המלצות על ה-Microlab FC-550 http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=224&bigclassid=15&smallclassid=63 אבל בעיקרון לא מצאתי שום מקום באיזור השרון שאני יכול לשמוע אותם..רציתי לדעת אם הם משתווים ל-Altec Lansing VS4121 מבחינת שמיעה של קול נקי ועוצמה... http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=vs4121 את ה- Altec Lansing דווקא כן שמעתי והם טובים מאוד למחיר שלהם אני חושב אבל הנתונים של הMicrolab נראים מזהירים יותר ויש עליהם המון המלצות.. אז יש איזושהן המלצות מה לבחור?או משהו אחר בכלל?

6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מאיפה אני יכול ליקנות את האוזניות Sennheiser mx 550 בישראל? אה ועוד שאלה ראיתי שהאוזניות האלה מגיעות עם קופסא וחבר שלי אמר שבתוך הקופסא יש מאריך, זה נכון? ועוד שאלה נכון של 500 יש אפשרות לכוון ווליום ול 550 אין?

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  7. Started by idoodi,

יש לי ערכה רמקולים 5.1 logitch X530 ועדיין רק שני רמקולים פועלים והתקנתי דרייברים לכרטיס קול..מה אפשר לעשות? תודה מראש לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  8. Started by dodoboy,

אני קניתי את הלוג'טיק X-530 בחלק מהמשחקים ועוד כל מני דברים קטנים הסאב שלי עושה רעש לא רציני אבל די מציק של זימזום כזה.... אבל במוזיקה הכל בסדר................ האם ככה זה אמור להיות או שהבעיה היא רק אצלי... הרמקולים הם די חדשים הם בערך שבועיים-שלוש אצלי.........

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  9. Started by Sma1,

שלום, קודם כל הקדמה קצרה: כרטיס הקול שלי (SOUNDMAX) מחובר לרסיבר בעזרת כבל RCA רגיל. בזמן נגינת מוזיקה נשמעים מעין פצפוצים מידי פעם לפעם. התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר לכרטיס ובדקתי את הכבל. נראה שהכל תקין. מעוניין לקבל עצות לפתרון הבעיה. בתודה מראש...

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  10. Started by generalA,

אני מעוניין לקבל חו"ד לגבי ההשוואה בין ALTEC LANCING ATP3 לבין CREATIVE SBS 370 BLACK מי מהם יותר טוב, והאם הם באותה הרמה מבחינת: 1) איכות 2) עמידות לעוצמות גבוהות. 3) ועוצמת ה- SUB

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  11. Started by Godmoney,

טוב די. אני באמת רוצה כבר להנות מיכולות ה HD של הטלווזיה החדשה שלנו. אני לא מתכנן לקנות נגן BlueRay בקרוב וגם לא לקנות PS3. איך אני יכול לראות שידורי HD כיום?

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  12. Started by NOVA,

השימושים הם ביתיים: צפייה בסרטים, מוזיקה ופחות משחקים.. כל הדעות יתברכו, רק נמקו אותן..

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  13. שלום, אני מחפש מישהו שיש לו ידע בתוכנת RADIOBOSS, לצורך הפעלה ראשונית של השידור, והסבר כללי בסיסי. אם יש כאן מישהו כזה, אשמח שיגיב כאן.

14. יש לי את הכרטיס קול sound blaster live 5.1 ואת הרמקולים inspire t7900 של קרייטיב (בבקשה בלי הערות על למה כרטיס כזה עם רמקולים כאלה, הוא זמני ובקרוב יוחלף) יש לי פה שתי שאלות, לא עשיתי את זה מחובר כדי שלא יתבלבלו אבל הן על אותו הנושא בערך 1. בדרייברים של הכרטיס קול יש אפשרות בשם bass redirection שאמורה לשלוח את כל הבאס ישר לסאבוופר ולא לסטליטים במקום מגדירים שם frequency לפי hz מ10 עד ל200 על איזה מספר אני צריך לשים את המדד כדי שכל הבאס יצא דרך הסאב (פיצוצים, נשקים, בומים וכו') ? .2 ואני רוצה לציין שגם יש לי שינוי באס בשלט החוטי הוא נראה בערך ככה( למרות שהשלט הזה הוא ש הt7700 שהשינוי בו הוא שיש שם איזה חור לcreative zen) על כמה בערך לשים את הרמה של הבאס( לפני החצי? על החצי…

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  15. Started by דנדן,

מה קורה חבר'ה? חבר שלי מעוניין לקנות LCD 37" עדיפות לFHD, אבל אם התקציב לא יספיק, אז HD READY. יש המלצות? הטלויזיה תחובר לממיר של הוט. ובנוסף לחיבור HDMI של DELL 1537. אשמח להצעות.

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  16. היי, אני צריך מיקרופון למחשב ואני רוצה אלחוטי, האם יש אפשרות שאני אקנה מתאם יו אס בי בלו טוט למחשב ואני אוכל להשתמש באוזניות שנועדו לפלאפונים כמיקרופון למשחקים??? תודה רבה!!!.

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  17. Started by abc465,

מה קורה חברים??? אני ממש צריך עזרה... יש לי רמקולים microlab x23 5.1 ואני מאוד מרוצה מהם.. הבעיה היא שהסאב ממש חזק.. ואני לא מצליח להנמיך רק אותו.. הרמקולים מחוברים לכרטיס קול מובנה של הלוח אם של אסוס שיחסית למובנה הוא נראה לי חזק.. 8 ערוצים אם אני לא טועה ויש לי את התוכנה לאודיו של אסוס realtek hd audio manager אבל שם כשאני מנמיך את הסאב זה לא עוזר ורק כשאני מנמיך גם את הפרונט וגם את הסנטר הסאב משתתק.. כאילו הסאב מחובר גם לעוצמת קול של הפרונט והסנטר.. אם מישהו יכול לעזור לי או להביא לי תוכנה אחרת שתוכל לשלוט יותר טוב אני ממש אשמח ושיהיה חג שמח לכולם!!!

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  18. אני כבר הרבה זמן מחפס תוכנה כזאת, שיכולה להקליט דרך הline out של הכרטיס קול, מוזיקה, וגם מסננת את הרעשים והסריטות של התקליטים. איפה אני יכול להוריד אותה.

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  19. Started by Cyron,

יש בעיה מסויימת עם השליטה שנמצאת על ה-setellite של הווליום. כשאני נוגע יש זמזום ואי אפשר להגביר\להנמיך לפעמים זה עובד אבל רוב הזמן לא. יש למישהו מושג מה הבעיה ? יכול להיות קשור להפרעות ? תודה

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  20. Started by Pc-X,

שלום לכולם אני חדש פה אז שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש כרטיס סאונד טוב לא יקר מאוד ולא פשוט זול מידי. לא מקצועי ביותר ולא פשוט ביותר. משהו שיהיה לנצל אותו כמו שני כרטיסי סאונד לתחום המוזיקה לעשית מיקסים על ידי חיבור הכרטיס למיקסר. הייתי שמח לקבל חוות דעת והצעות בנוסף הודה לכם עם תוסיפו איפה אפשר לקרוא על הכרטיס ביקורות (עדיף שלא באתר החברה , תמיד שם הוא נראה הכי הכי טוב) תודה מראש Pc-X

21. Started by Wood-Elf,

מי לוקח? למישהו יש התנסות? (כמובן עם השניים, ביקורות חד צדדיות לא יעזרו לי) ביקורות? מישהו יודע מה איכות השמיעה בגראדו? אני אישית לא ממש מכיר אותם... אני נוטה יותר לסמוך על סנהייזר אבל לפי מה שאמרו לי הגראדו לוקחות... ועוד משהו - מישהו יודע כמה הן בערך אמורות לעלות, שאני אוכל לתאם עם המוכר? (עוד לא יודע איפה אני אקנה) אה, ד"א, בנוגע לסוגריים - יש הצעות למקומות שבהם ניתן לקנות תאוזניות האלו בזול? (כמובן בלי קומבינות)

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  22. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה, במחשב יש יציאת S-Video, ובטלויזיה יש SCART (אם אני לא טועה במונח, הכוונה לחיבור הרחב עם 20 פינים) כמו כן כרטיס המסך המובנה בלוח האם במחשב תומך בכך (NVidia משהו). לפני שאני הולך לקנות את כל הכבלים שבעולם, אשמח אם מישהו יוכל לומר לי אילו כבלים צריך בדיוק, אילו כבלים לסאונד, אילו לתמונה וכו'. אגב, כדי לעבוד בשלבים ולפשט את הנושא, האם יש אפשרות להשתמש בהתחלה רק בכבלים של העברת התמונה, לראות שיש בטלויזיה תמונה, ואז להעביר את ה Sound ? (או להיפך כמובן). אבל הכי חשוב, אני צריך לדעת מה לקנות ואיך לחבר, עשיתי חיפוש בפורום, אך לא מצאתי משהו מדוייק. אודה לכל תגובה. Thanks !

• 13 תגובות
    • 911 צפיות
  23. שלום לכולם. יש ברשותי מיני דיסק סוני דגם Mzr-909 וכרטיס כניסה אופטית במחשב. כאשר אני מחבר בין שניהם ומכוון על הקלטה המכשיר לא מקליט וכותב NO RECORD. האם מיששהו מכיר דרך כלשהי להקליט או לפתור את הבעיה. תודה

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  24. Started by aviran_n,

שלום, אני צריך המלצה לטלוויזיה חדשה. הטלוויזיה תשמש בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטי HD. מרחק הצפייה מהטלוויזיה למיטה הוא כ-3.3 מטרים. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שטלוויזיה טובה בגדלים האלה תעלה יותר מ10K, מה שאני לא מתכוון להשקיע. חשבתי להקציב 10K לכל המערכת ק"ב (רסיבר, רמקולים וטלוויזיה). הרסיבר שנבחר הוא הפיוניר VSX-421 מהדיוטיפרי ב200$ והרמקולים שכנראה ישודכו לו הם ה-JBL SCS200.5 שאני יכול לקנות בכ-1160 ש"ח, מה שמשאיר מהתקציב כ-8100 ש"ח לטלוויזיה. אבקש את המלצותיכם לטלוויזיות ממותגים אמינים ואיכותיים (טושיבה, פנסוניק סמסונג וכו') אשר יתאימו לצרכי ויעמדו בתקציב. תודה, אבירן.

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  25. http://216.239.39.104/translate_c?hl=en&u=http://gr.bolt.com/articles/gpod/gpod2.htm&prev=/search%3Fq%3DSamsung%2BYH-j70%26hl%3Den%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26sa%3DG

• 7 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.