אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אמממממ אין לי שמץ של מושג לאיזה פורום זה קשור. בקיצור קניתי 2 זרועות לתליית רמקולים - זרועות שצריך לקדוח בקיר בשביל לתלות אותם. השאלה שלי זה אם יש מכשיר שבודק שבקיר שאני קודח אין מאחוריו חוטי חשמל שאני יכול בטעות לפגוע בהם. ואם כן איך הוא נקרא כמה הוא עולה וכל זה... חחח תודה מראש:]
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים יש לי כמה שאלות בנושא כרטיסי קול: - אני אישית לא גיימר ובעיקר שומע מוזיקה במחשב. האם יש יתרונות מוכחים מבחינת איכות סאונד לכרטיס נפרד (למשל X-FI של קריאייטיב) או שיכול להספיק לי הכרטיס הנוכחי (7.1 של רילטק) המובנה - במידה ואני משתמש ביציאה האופטית דיגיטלית האם יש הבדל באיכות בין היציאה הזאת בכרטיס נפרד לבין אותה יציאה בכרטיס המובנה או שאין בהדל באיכות כי שניהם דיגיטלים תודה ויום טוב לכולם
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
Hello! Please help urgently! Need to decide: I'm new in audio, so entry level receiver for LED TV Samsung (new Pioneer DVD new with HDMI. Here is the list: Denon DRA 500, 1600 NIS AVR 1508 SR, 1000 nis AVR 1709 SP, 1000 nis AVR 390 , 1200 nis Kenwood 5300D, 900 nis I'm 62 years old, retired programmer. תודה רבה לכולם
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שיתחבר בUSB או PCMCIA תודה!
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עובד במפעל ולצערי האטמים הפשוטים לא עוזרים ב100% אני מחפש אזניות איכותיות שישמשו אותי כ10 שעות ביום בעבודה (במשרד רועש ביותר) סביבות המחיר 700 ש'ח סגנון מוזיקה שאני אוהב הוא עם המון בס (דאבסטפ ומסביב) אלקטרוני וגם רוק / מטאל. לבינתיים ראיתי את AKG K242 אבל אינני יודע עד כמה הן מבודדות. אשמח להצעות!
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
כן שאלה קצת מוזרה אבל אין לי מוסג מה להגיד לו אזזז... "אני רוצה לחבר את האוזניות שלי וגם את הרמקולים ולא בא לי ממש להחליף ביניהם כל פעם. אז אני צריך לקנות מפצל (לפי מה שהבנתי זו הדרך היחידה אם יש דרך אחרת משו עם הכרטיס כל אשמח לשמוע). אז יש לי מספר שאלות בקשר לזה: 1.האם האיכות נהרסת? 2.איזה מפצל אני צריך לקנות בדיוק? 3. כמה דבר כזה צריך לעלות ? (מעדיף כמה שיותר איכותי) 4. האם יש דרך אחרת לעושת את זה כמו מה שאמרתי מקודם? נ.ב. יש לי כרטיס קול 6 ערוצים"
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
קניתי אתמול מערכת רמקולים של לוג'יטק ויש בסנטר כל מיני לחצנים אתם יכולים להגיד לי מה הם עושים ???
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני יודע שפרטיסימו3 תומך ב7.1 אבל מה לגבי 6.1? אני שואל את זה בשביל לדעת אם יש תאימות מלאה בין CREATIVE Inspire 6600 6.1? ידוע לי שאודיגי2 תומך ב6.1 ותואם בצורה מלאה לסט הזה, מה לגבי פרטיסימו3?
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי את הרמקולים של altec lasing mx5021 והבנתי שצריך לעשות להם הרצה כדי להנות מהם כמו שצריך מישהו יכול להסביר איך אני עושה את זה ויש לי mac-book עד כמה כרטיס רול חיצוני ישדרג את הסאונד תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, קניתי סאונד בר של ימאהה yas 109 עם אלקסה, מישהו יודע כיצד להתקין את האפליקציה אמזון אלקסה בכדי שאוכל לתפעל את הסאונד בר? הורדתי את האפליקציה של ימאהה, הורדתי גרסת ביטא של אלקסה, אך אני לא מבין איך ומה לעשות? מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
http://news.teamxbox.com/xbox/12456/Prices-for-LCD-HDTVs-to-Drop-Up-to-40-Throughout-2007/ http://www.digitimes.com/displays/a20061218PD206.html
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים לרכב. התקציב בין 400 ל500 שח. מה שמעניין אותי ברמקולים זה פירוט טוב(לפחות יחסית) ובאס עמוק (לא חייב להיות חזק) שמעתי שJBL די אומדים בדרישות האלה, בעיקרון הם יעבדו בינתיים בלי מגבר אולי תעתיד אתפשר. תמליצו לי על משהו לא חייב להיות דווקא JBL, על הפיונר אני כבר ויתרתי הם באיכות צליל בינוני מינוס. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מה זה קומפוננט קומפוזיט סקארט איך כל אחד נראה ומה טוב בו? תודה
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
אהלן חברה, טוב זה הולך ככה: יש ברשותי מחשב עם יצאות 5.1 מהלוח אם . היו לי רמקולים creative inpire T6060 שעשו עבודה מצויינת , אך לצערי עברו מראשותי לבן משפחה אחר . עכשיו חשבתי להשתדרג טיפה , אני בטוח שאני יקבל תגובה שאין לי מה לחפש במערכת 5.1 למוזיקה מהמחשב כי זה יהיה בעצם זיוף ... לא יודע מה להגיד לכם , ב5.1 הקודם שלי הייתי ממש מרוצה גם במוזיקה . בגדול אני לא רוצה משהו כמו המערכות של לוג'יטק שמוכוונות למשתמש הבסיס ביותר , אבל הכוונה שהמבנה של המערכת יהיו בסגנון של Z5500. חשבתי על משהו בכיוון של MICROLAB אבל באמת שאני לא בקיא מספיק כדיי להציא על משהו שאני מעדיף . הדרישה המרכזית שלי היא שתיהיה אופציה בנוסף של חיבור מקור סאונד חיצוני נוסף חוץ מהמחשב , בעיקר לטובת הטלויזיה בח…
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
שוקל (עם הסתייגות מהמחיר) לקנות מערכת זו בעיקר לסרטים, אך גם למוזיקה ומשחקים. 1. יש לי כרטיס קול מובנה עם יציאה אופטית עובדת (את האנלוגית שרפתי ) בלוח אם בן כ-5 (ראו מפרט). האם הרמקולים יעבדו בצורה טובה עם הכרטיס הנ"ל? בפרט, ראיתי שיש להם תמיכה ב-DD ו-DTS, האם זה אומר שבמשחקים הם אלו שיבצעו את הקידוד ואני אשמע סראונד אמיתי? 2. האם סרטים עם קידוד סאונד AC3 ישמעו בסראונד? (ביציאה האופטית) 3. כרגע יש לי ATP3, כאשר לכל רמקול יש 3 אלמטים, ב-5500 ראיתי שיש להם רק אלמנט אחד. האם במוזיקה ואף סרטים לא תהיה ירידה באיכות כתוצאה מכך? 4. מיקום - האם העסק יעבוד כמו שצריך, אם אני אהיה קרוב יותר (במעט) לרמקולים הקדמיים, מאשר לאחוריים? 5. האם יש מערכת 5.1 עדיפה בתקציב של כ-2.5K, או ל…
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות כבל עם שני ראשים של XLR (זכר) וראש של כבל אודיו סטנדרטי 3.5 מ"מ בצד השני (משהו כזה). העניין הוא שאני מעוניין בכבל ברמה מקצועית, ויש המון חברות והמון כבלים כאלה. האם מישהו יכול לעזור לי למצוא כבל כזה? אציין כי הוא ירכש בניו יורק ויובא עם קרוב משפחה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
קיבלתי את המגבר מחבר טוב שלי, המגבר לפי מה שהבנתי רמה מעל המוצרים של סניו, המוצרים של סניו ממוצעים לפי מה שהבנתי. במידה ואני מחבר את המגבר למחשב, אני מאבד איכות? אם כן, מה אני יכול לעשות בשביל לא לאבד. כרגע אין לי רמקולים אז אני לא ממש יכול לתת השווה, אבל אחרי שאני יעשה ישחזר את ההלחמות במגבר אני יקח אותו לחבר שלי וניבדוק אותו על הרמקולים שלו. נקווה לטוב(:
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
עזוב אחי פה יודעים רק לעשות צחוק מאנשים... :-X גם עלי ירדו, לא נורא ככה זה פה חינוך גרוע אתה יודע... טוב בכל מקרה אל תתבאס.
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המכרז הזה של וואלה האם המחיר טוב ואיך הטלויזיה לחדר שינה ממוצע. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1RD32LH70YR
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום. יש לי LG 32LD460 ואני רוצה לקנות לאמא אוזניות אלחוטיות שתשמע טוב שידורים. אני לא יודע איזה לקנות אבל בזאפ התעניינתי באלה: PHILIPS SHC1300 LEXUS DH100 SHD8900 היעוד ראשי הוא לשבת 2 מטר מטלוויזיה ולשמוע. אך גם לחבר אוזניות למחשב בחדר אחר ולדבר בסלון דרך סקייפ לא יזיק. האם אופציה ראשונה תעשה את העבודה עם טלוויזיה וסקיים? או שרק טלוויזיה? DH100 קצת יקר בשבילי... תודה.
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש מחכשיר DVD בעל כניסת USB שתומך בדיסק קשיח חיצוני ללא ספק כח. מישהו מכיר דגם ספציפי שתומך בכך? ניסיתי על כמה מכשירים אקראיים ואף אחד לא תמך, אשמח מאד אם למישהו יש נסיון טוב עם דגם מסויים. תודה!
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
Toshiba Regza 32 - 32AV550 או Samsung 32 - LA32A450 ההבדל המרכזי הוא שהטושיבה תומכת HDMI 1.3 הבעיה המרכזית היא שאני לא מוצא את הדגם באתר הבית של טושיבה תיקון - נמצאה באתר של טושיבה מלזיה http://www.toshiba.com.my/product/product_details.jsp?productid=32AV550E עם זאת, בניגוד לאתרים בארץ, לא מצויין שהיא תומכת HDMI 1.3 יש לציין שהתמונה בסמסונג נראתה לי מעט טוב יותר אבל אני חושש לפספס משהו לנוכח הטכנולוגיה החדשה
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, ותודה מראש לעזרה! אני מחפש טלווזית LED, 32 אינץ', ומתלבט בין 3 הדגמים הבאים: של חברת LG: http://www.getit.co.il/Prod/70282/12 של חברת SHARP: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=816977 של חברת TOSHIBA: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=824204 של LG מצאתי ב1450 ש"ח, והשאר ב1400 ש"ח. כמובן שאם יש בידכם אלטרנטיבות, אני בראש פתוח לשמוע תודה רבה, לירן
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי קיימת לי האופציה לרכוש את המערכת הזאת ב1300 שקלים, השאלה שלי היא איך היא (למטרות מוסיקה, סרטים וכו'.. אין ממש הגבלה)והאם היא טובה ביחס לאפשרויות האחרות שקיימות בשוק. הבקשה היא מערכת 5.1. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-