אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
עוד חודשיים בערך יש לי יום הולדת ואני מתכנן לקנות LCD לחדר. אני צריך שתמליצו לי על משהו בסביבות ה3000 ש"ח, לא יודע בקשר לגודל, אבל המרחק צפייה הוא כ2.5-3.0מטר. הטלוויזיה תשמש בשביל HD, בשביל שידורי כבלים(HOT)ולחיבור למחשב. לכן חשוב שיהיה לה את החיבורים המתאימים (גם PS3 גם ממיר וגם מחשב). עדיף שהיא תהיה מעוצבת יפה ובצבע שחור תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול חיברתי למחשב שלי רמקולים של קריאטיב Inspire 4400 שהם 4.1 רועד מהתרגשות הפעלתי את Half Life 2 אבל לא שמעתי דברים מאחורי - כלומר, הרמקולים האחוריים לא פעלו. ויתרתי, ועברתי לסרטים - אני שומע ברמקולים האחוריים את אותו הדבר שאני שומע בקידמיים (רק קצת יותר חלש) ישלי כרטיס קול מובנה בלוח האם (ג'יגה-בייט K8NF-9), וכשאני פותח את הדרייברים שלו הוא מאפשר להפעיל כל אחד מהרמקולים בנפרד - וזה דווקא עובד בסדר, אז הבעיה היא לא ברמקולים / בחיבורים. אם למישהו יש עוד רעיונות - אני אשמח לשמוע ! תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תוכנה שיודעת להשמיע תדרים מסויימים לפי בחירה שלי. ושאלה בנושא- איך כרטיס קול יכול להשפיע על השמעת התדר? (נגיד בתוכנה אני מגדיר 1KHZ- והאוזניות\ רמקולים לא מגבילים, איזה תדר הכרטיס יוציא לי? מדובר בכרטיס מובנה מג'אייף)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט מה יותר כדאי לקנות: http://us.creative.com/products/product.asp?category=3&subcategory=20&product=9200&nav=technicalSpecifications או שאת זה??? http://us.creative.com/products/product.asp?category=3&subcategory=20&product=4884&nav=technicalSpecifications נראה לי שאת השני עדיף ,לא????
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות טובות למחשב שישמשו למוזיקה בעיקר וגם למשחקים וסרטים. חשבתי על משהו של סנהייזר, HD202/201 או EH150 מה ההבדלים בין סדרת HD לEH ? איזה אוזניות עדיפות מבין שלושת הדגמים? אם יש עוד המלצות אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אהלן חברים.. סוף סוף אחרי חודשים של צעקות ובלאגנים מחליפים לי את הmedusa 5.1 שנהרסו לי לגרסא החדשה שלהם. אני מחפש כרטיס קול שתומך בEAX כמה שיותר גבוהה בכמה שפחות כסף.. חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7664 תומך בEAX 3 ואני לא צריך יותר מזה. המטרה העיקרית היא משחקים וקצת מוזיקה. האם אני ארגיש הבדל בין הOB שיש לי (AC97) לבין הכרטיס הזה עם האוזניות במשחקים?[br]פורסם בתאריך: 25.07.2007 בשעה 21:27:23 מישהו?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם! אם ברשותי DVD שיכול להריץ קבצי DIVX, האם יש אפשרות שהוא גם מריץ קבצי XVID? אם לא, האם אני חייב להמיר את הקבצים או שיש דרך אחרת לגרום לזה לפעול? תודה!
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
האוזניות האלו ידועות כאוזניות שמחלקות את התדרים באופן מושלם? טרבל, מידל, בס? כי זה חשוב לי מאד. אני שומע מטאל, רוק, פופ קל, הרבה גיטרות. לא טרנסים. זה יתאים? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
חיברתי טלויזיה שקניתי 42 אינצ למחשב דרך הקומפוננט (אדום כחול ירוק) ואני לא מצליח למצוא רזולוציה מתאימה או שהמסך של המחשב נפגע או המסך של הטלויזיה נפגע בכל אופן לא הצלחת ילמצוא משהו מתאים לשניהם או שזה קטן או גדול יש מישהו שמבין שיכול לתת לי מענה? תודה..
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי, כנראה שהמחשב שלי יהפוך לניד בקרוב ככה שאני אצתרך כרטיס קול חיצוני... יש המלצות למשהו טוב? כמה שיותר טוב.... (נגיד שתקציב נע ביין 500 ל-1000...) (יש לי סטייה קטנה לקראייטיב אבל אם אין אז לא נורא...) תודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
קניתי אתמול את הרסיבר Pioneer VSX-421-K ואני מחבר אליו כל מיני רמקולים שישי לי כב ממערכות קודמות.. שתיים קדמיים של Bose 201 אחוריים ממש ישנים של JBL ואני מנסה לחבר אליו סאב וופר של מערכת של רמלוקים למחשב Philips SPA9350 אבל הסאב לא עובד לי=\ (החיבורים מתאימים לשניהם צריך RCA) אני אשמח אם תוכלו להגיד לי למה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות שמיועדות בעיקר לגיימינג מאוד חשוב לי: שהם יהיו טובות לשמיעת צעדים במשחקי יריות. ושהם יוכלו להחליש את את רעשי הסביבה. אני מתכוון לשמוע איתם גם מוסיקה וסרטים אבל בעיקר למשחקי מחשב. התקציב שלי עומד על 1000 שקל אשמח אם תעזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלויזיה של גיגה בייט ב 200 ש"ח חשבתי " מותג " איכותי מסתבר שהוא על הפנים אי התאמה בין קול לתמונה ורעשים בהקלטה ממש קשים חשבתי לקנות כרטיס יותר יקר ב 420 שקל Hauppauge דגם : WINTV-PVR-150 אייבורי : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=477&CatCode=359 מה אתם אומרים ? זה עדיף או שגם במחיר הזה יהיה דיליי בין הקול לתמונה ורעשים בקול ?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום חברה. וואלה אני חייב להגיד שאני כבר משתגע מכל עניין האוזניות הזה. עד לא מזמן השתמשתי בSTEELSERIES 5HV2 כי אני משחק במחשב יחסית הרבה אבל הן נשברו לי והחלטתי שאני רוצה לקנות משהו איכותי הפעם והיות ואני לא מבין גדול בסאונד אני בטוח שבתקציב כזה אוכל למצוא משהו שיספק אותי. אז התחלתי לחקור ואני פשוט לא מסוגל להחליט יש כל כך הרבה אפשרויות... סגורות, פתוחות, מלא חברות ומלא דגמים ואני כבר חסר כיוון. בכל מקרה כרגע אני נוטה לכיוון הHD555 למרות ששמעתי הרבה דברים טובים על הAUDIO TECHNICA AD700 למרות שהייתי מעדיף לקנות מהארץ אלא אם כן הAD700 באמת עדיפות בצורה משמעותית. עכשיו הבנתי גם ששתי הדגמים האלה זה אוזניות פתוחות ושאפשר יהיה לשמוע את מה שאני שומע, אז השאלה שלי היא עד כמה זה ח…
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מישהו יודע איך הנגנים שלהם מאכסנים את קיבצי המילים של השירים? אני מסתכל בסיפריות ואין שם שום קובץ חוץ מהשירים. תודה
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, אני קונה בקרוב את הX5L ואני רוצה לקנות אוזניות חדשות בשבילו. התקציב שלי הוא עד 300 שקל, 350 מקסימום! ואני שומע בעיקר מטאל(דיי כבד- גריינד, בלאק, דת'...) אז מה אתם אומרים, מה הכי משתלם?! תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בהבנה של משהו -> המחשב שלי מחובר לרסיבר בכבל אופטי (כרטיס Realtek שיש על לוח Abit Ab9 Pro) והכל עובד פחות או יותר בסדר, אני עם ויסטה 64 ומלוח הבקרה תחת sound כשאני בוחר במאפיינים של היציאה הדיגטילית אני יכול לעשות שם test לכל מיני פורמטים ואני מוצי לרסיבר DTS וגם דולבי דיגטיל בלי בעיה גדולה. במדייה פלייר הוא מוציא לי stereo ואת זה אני יכול להבין (יש לו רק שני ערוצים במה שאני מנגן) מה שאני לא מצליח להבין למה במשחקים הוא גם מוציא לי רק סטראו ולא DTS או דולבי דיגיל ? גם במשחקים שאפשר להגיד להם שאני בקונפיגורציית 5.1 .. מה אני מפספס פה ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המפרט הבא, מריץ FHD או לפחות ?HDR AMD Athlon 64 3200+ DFI LanParty UT nf4 Ultra-D 2GB RAM DDR1 LEADTEK 6800gs pci-e 256mb@524mhz 1101mhz WD 160gb 8mb sata 2 תודה אריאל
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מתנה לאחיין שלי לבר מצווה אוזניות. הוא ביקש את הביטס סטודיו אבל רציתי להתייעץ אם יש משהו יותר טוב בטווח של עד 500 ש"חים. הוא בן 13 אז שגם יראו טוב. חשבתי על SkullCandy אבל אני ממש לא מבין בזה כבר. המוזיקה תנוגן מהפלאפון שלו או מאמפי זול כלשהו, והוא די שומע הכל, ממזרחית ועד רוק. תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לחבר למחשב שלי מגבר שאוכל לשמוע מוזיקה כמו שצריך. אין לי כסף כרגע אז אני לא יכול לקנות משהו. יש לי מערכת מאוד ישנה של סוני (בערך בגילי - 15 שנה) המערכת מחולקת לחמישה חלקים, נגן דיסקים, רדיו, אקולייזר, טייפים, ומגבר. חשבתי על לקחת את המגבר לבדו ולחבר אותו למחשב, זה אפשרי? המגבר הוא Sony D705 ומי שצריך תמונה [מכירת המגבר ב eBay מצאתי במקרה] : http://tinyurl.com/33tgj9 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
קראתי על זה בכמה מקומותאבל אמרו שזה חרטה... אבל אז שמתי לב שפתאום המחירים בPDA לדוגמה ירדו ובעוד כמה חנויות באינטרנט בארץ... זה בגלל שהפסיקו לייצר ויש מכירת חיסול או שסתם הורידו מחירים? רציתי לקנות בחופש אז אם זה נכון אני אקנה בשבוע הקרוב
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, מיכוון שיש לי שאיפה לאיכות שמיעה טובה ככל שאפשר (או ככל שהתקציב מותיר) החלטתי לשדרג את חווית השמיעה שלי בעזרת מגבר לאוזניות. רק שיש בעיה אחת, ממש אין לי מושג בנושא, אז החלטתי לבוא לפה ולבקש עזרה. איזה חברה מומלצת? איזה מוצר? מה כדאי לדעת בנושא? וכו' וכו'. בעקרון הטווח מחירים לא ממש משנה, גם אם זה יגיע ל300 שקל זה יהיה סבבה. תודה =]
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת לסלון לשמיעת מוזיקה (סטריאו) בתקציב של עד 2000 ש"ח. אני יודע שזה לא מספיק ליותר מידי, אבל בכל זאת עדיף לשאול... תודה על העצות.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום סוף סוף החלטתי לקנות אוזניות חדשות, חיפשתי בפורום אבל מרוב המלצות לא הצלחתי לבחור אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על אוזניות איכותיות השימוש הוא למוזיקה מהמחשב\DVD\XBOX360 האוזניות מחוברות לרסיבר קולנוע ביתי חשוב לי שהן יהיו נוחות, לא יחממו את האוזנים וכמובן שגם ישמעו טוב התקציב הוא עד 700 ש"ח (אם תוכלו לתת כמה אופציות זה מאוד יעזור) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
חיברתי אותה ושומעים מצוין וחזק , אבל רק משני הרמקולים האחוריים והסאב.. במוזיקה אני יודע שזה ככה אבל זה ככה גם בסרטים ובמשחקים כמו ניד פור ספיד החדש הגדרתי במשחק לסראונד ולא שומעים בכלל את הרעש של המנוע.. מהסנטר לדוגמא לא שומעים שום צליל ואני מזכיר שזה בסרטים שאמורים לשמוע מכולם וכן הגדרתי בוינדוס למערכת צליל היקפי 5.1.. אני נואש ומקווה למצוא פה מישהו שיוכל לעזור לי תודה לעוזרים נ.ב שכחתי לציין שיש לי כרטיס קול מובנה אבל שתומך ב 5.1 הלוח הוא Nforce 2 של ג'יגה בייט Gigabyte GA-7N400 Pro2 v2.0
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-