אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
- 

כמו שנאמר בכותרת, אחרי שראיתי את הכתבה על זה בעמוד הראשי התעניינתי. אין לי בכלל טלוויזיה בבית, אין הוט ואין יס, אין כלום (אני בדירת סטודנטים ורואה הכל במחשב, מוריד וכו'). בקיצור, נראה לי פרקטי לקנות כזה ממיר דיגיטלי למחשב ולהתחיל לראות ערוץ 1/2/10 במחשב - בעיקר לקראת המונדיאל שישודר רובו בערוץ 1 ;D מעיון קצר בקטגוריה הרלוונטית בזאפ ראיתי שיש די הרבה אופציות מ-80 שקל ועד כמה מאות. חלק באים עם שלט, זה ממש לא מעניין אותי. לגבי הקלטה גם לא ממש נראה לי חשוב, אני מניח שזה אפשרי בכל מקרה עם תוכנות צד שלישי - אם כי העניין של 'pause' לשידור חי נראה מאד נוח, מה שיש ברובם לפי מה שהבנתי. במחיר של 100-200 שקל זה הרבה יותר פרקטי בשבילי מכל אופציה אחרת, בוודאי בשביל לראות את המונדיאל. … - 

- 0 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

יש לי אי פוד מיני והוא די התקלקל לי (עושה ריסטים כל הזמן )ואני לא יודע אם אני רוצה לשלוח אותו לתיקון... ואין לי מושג איך לפרק את הדבר הזה!!! אין ברגים אין חריצים אין כלום???? ולא אני לא הולך להשתמש בפטיש חמש.... אודה למי שיעזור לי חחחח - 

- 10 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

שלום לכולם!! אני עושה מן "מיני פרוייקט" בנושא מערכת קולנוע ביתית. קיניתי מערכת קולנוע ביתית בכמה חלקים: רסיבר- של פנסוניק 5.1 DVD - קורא DIVX של יונדאי מערכת רמקולים- Eltax 5.1 הכוללת רמקולים ריצפתיים, סאאב וכ'ו. את המערכת הנ"ל אני רוצה לחבר לטלוויזיה , וגם למחשב- החיבור למחשב הוא החלק הכי חשוב, המערכת חייבת להתחבר למחשב. כמה שאלות: 1. האם אני צריך שהכרטיס קול שלי (והוא לא כזה איכותי, וקיים כבר 3 שנים) צריך לתמוך ב5.1 או שרק המגבר צריך לתמוך בזה? 2. עם הכרטיס לא תומך ב5.1, מה אני יכול לעשות? 3. איך אני בודק שהכרטיס קול שלי תומך בזה? 4. איך אני מחבר את המחשב ואת הטלוויזיה למערכת בו זמנית? תודה רבה, זה ממש חשוב! ניב - 

- 7 תגובות
- 780 צפיות

- 

- 

אני צריך המלצה לאוזניות עד 150 ש"ח לשימוש שמיעת מוזיקה בפלאפון SGS2. מה שחשוב לי: איכות טובה, באסים סבבה לא מטורפים, שיהיו עמידים ושיתאימו טוב לפלאפון SGS2. חשבתי על אחד הדגמים האלה: www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e-headphone&modelsid=731921,595963,401055,595835 - 

- 21 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

קניתי רמקולי סטודיו מוגברים לא מזמן. לאחרונה אני מתחיל לשמוע כול מני רעשים של שלג מהטיוטר(אני לא בטוח אם זה לא היה קודם). לא מבין מה הגורם לקח אבל זה נורא מפריע לי. מישהוא נתקל פעם בבעיה מסוג כזה ומצא פתרון? קניתי אותם מארה"ב ושמתי להם מתאם כזה לחשמל. אולי שווה לנסות לקחת כבל עם חיבור ישראלי בלי שום מתאם?? ככה נראה הכבל : http://i7.tinypic.com/8bdw0lv.jpg הוא מחובר עם 3- עם ארכה.. ניסיתי גם על שקע ללא שום מרחיב נוסף, לא עוזר. - 

- 9 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום, ראיתי שרב הדיונים על הנושא ישנים, לפחות כמו גילאם של הקלטות שלי ברצוני לדעתי מה עלי לרכוש חומרה/תוכנה בכדי לבצע את ההמרה. ברשותי מחשב עם כרטיס מסך רגיל, (כניסת HDMI,VGA) תודה רבה וחג שמח - 

- 3 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

איזה אתרים ישראלים עם פורומים טובים ואתגרי צילום יש (חוץ מצפה )? סליחה טעות להעביר בבקשה - 

- 0 תגובות
- 548 צפיות

- 

- 

שלום לכולם וערב טוב . יש לי מגבר של PIONEER ומחוברים אליו רמקולים ( 7.1) ולא שומעים צלילים מהרמקולים. לפעמים הוא עובד ולפעמים לא . ביצעתי פריקת חשמל . אני חושב שהכל מחובר במקומו. **הרמקולים חדשים(לפני כחודש) והמגבר מלפני כמה שנים. - 

- 0 תגובות
- 513 צפיות

- 

- 

יש לי כרטיס טלויזיה עם יציאה אנטנה נקבה ויש לי במחיר AV אנטנה זכר / נקבה שתי כניסות ... איזה כבל אני צריך זכר זכר או זכר נקבה כדי לחבר לממיר YES ? - 

- 1 תגובה
- 1.1k צפיות

- 

- 

האם אחוזי הקרינה בטלוויזיה עם מקרן אחורי גבוהים? ז"א האם כמות הקרינה שטלוויזיה כזאת פולטת יכולה לפגוע או להזיק לדוגמא לילדים שרואים טלוויזיה ממרחק של חצי מטר? - 

- 1 תגובה
- 1.4k צפיות

- 

- 

אז ככה,אני מתכנן לקנות השבוע דרך האתר של החברה ב 89 דולר את האוזניות הנ"ל רציתי לדעת איך הן בהשוואה לאוזניות שנהרסו לי jbl reference 220 אני שומע הכל,מזרחית האוסים ,היפ-הופ...חשובה לי רמת הדיוק וחשוב לי שיהיה לי שדרוג משמעותי מה jbl ,להתקדם לשלב הבא אני ממש בקטע של סאונד וחשוב לי גם איכות הייצור,זתומרת שאם הjbl שרדו אצלי קרוב לשנתיים גם אלה יישרדו... ראיתי בבאג את האוזניות etymotic hf5 איך הן בהשוואה ל RE0 ?אני חושב עליהן בעיקר כי למרות שהן עולות 400 ש"ח יש עליהן אחריות לשנה. אודה לכם אם אני אקבל עד מחר תשובה ,או הצעה לייבוא של אוזניות אחרות כי אני סובל לבינתיים עם אוזניות כפתור jbl 210 והן ממש גרועות,לא קרובות אפילו לאלה שהיו לי. תודה רבה וחג שמח לכולכם... - 

- 27 תגובות
- 4.3k צפיות

- 

- 

לפני כשנה וחצי קניתי בצרפת מיני-דיסק של סוני מדגם MZ-R700PC. לפי השם ולפי מה שהסבירו לי אפשרא להעתיק שירים מהמחשב למיני-דיסק הזה אך לאחר ניסיונות והקלטות הבנתי שכל העניין היה שטות ואני חייב לחכות את כל הזמן של ההקלטה בזמן אמת כדי לשמוע את השירים :'( . ההקלטה נעשית באמצעות מתאם USB לכבל AUDIO (שיטה לא איכותית במיוחד, אם הייתי יודע לא בטוח שהייתי קונה) ובנוסף הגיע כבל אופטי ובמיני דיסק יש כניסה אופטית גם כן שכמה פעמים הקלטתי מהמערכת סטריאו למינידיסק. לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש עם כרטיס קול חדש (מובנה)- AVANCE AC'97 על לוח של Gigabyte 8PE667 Ultra 2. לפתע ראיתי על הכרטיס יציאה/כניסה אופטית והייתי בהלם! חשבתי שסוף סוף אני יוכל להעתיק בצורה נורמלית שירים למינידיסק בעזרת הכ… - 

- 7 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

מכשיר קטן שיתחבר לרמקולים גדולים וישמיע בהם את מה שיש במחשב חשוב שייהיה קטן ואם תיהיה לו הפרדה בין אחורה לקדימה זה עוד יותר טוב - 

- 5 תגובות
- 875 צפיות

- 

- 

שלום לכולם! יש לי מגבר kenwood KRF-V9993D אני מחבר אותו בכבל אופטי אבל לא שומע כלום. ניסיתי לחבר גם למחשב וגם לDVD אבל עדיין לא שומעים כלום. יש אור אדום בכבל וגם הריסבר מדליק נורה על D.R.I.V.E יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה! - 

- 1 תגובה
- 939 צפיות

- 

- 

איך הוא מתחבר לכרטיס קול? ב 2 כבלים (REAR\FRONT) או 3 (REAR\FRONT\CENTER&SUB) ?? אני יודע שאין בו סנטר אבל בכל זאת אולי הוא משתמש ביציאה בשביל הסאב? - 

- 17 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

שלום, לאחרונה התחלתי להתעניין בזה ורציתי לחבר את הממיר שלי של YES למחשב ולצפות דרך המסך. בגלל שקניתי מחשב חדש +מקלדת ועכבר שאני עומד להזמין אין הרבה תקציב.משהו בסביבות 200 ש"ח ומטה (חריגה של 10-20 ש"ח מקסימום.) כמו שאמרתי-אני רוצה לחבר את הממיר של YES למחשב ולצפות דרך הLCD. אני לא ממש מבין בזה אבל הייתי רוצה אפשרות של הקלטת תוכניות וכו. עוד דבר-אני לא ממש יודע איך זה עובד- אני יכול עדיין להשתמש בשלט של יס או שיש שלט מיוחד לכרטיס טלויזיה? הבנתי שאין הרבה אופציות ואין אפשרות בעצם להקליט תוכניות.(תקנו אותי אם אני טועה)? בכל אופן מצאתי את אלו: http://skypc.co.il/pl_product~LV200~12~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~17305~12~0.htm יש אפשרות אחרת? או שאלה הם האופצ… - 

- 0 תגובות
- 534 צפיות

- 

- 

- 

באומץ רב רכשתי את המכשיר הזה - Haier L40A9A (שיווק/שרות ניופאן). ידוע, יצרן ללא שם בארץ... אך מתהדר במפרט די סביר (כאן: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3062003 ) וגם המחיר אכן קרץ... אני חייב לאמר שהתמונה מפתיעה באיכותה לטעמי. אבל... אמנם לא ציפיתי לSOUND איכותי מהרמקולים של 5W והתכנון היה לחבר למערכת הביתית דרך שני שקעי L/R AV OUT . כאן באה ההפתעה (הרעה) לפי כל הסימנים (=השמיעה שלי) אין יכולת קליטה והשמעה של שידור סטריאו (NICAM) . האם ייתכן לדעתכם ?במכשיר שהכל בו "כפול" עם R/L ועם HDMI ו HDTV ? זו תקלה או "תכונה" ? פרסום מטעה/לא-שלם ? עניין אחר מעצבן - מעבר למסך כחול בעת הרצה של קלטת VCR - LP במהירות קדימה/אחורה (FF). אני מתלבט אם להחזיר אותו, כי עדיין, העיק… - 

- 10 תגובות
- 911 צפיות

- 

- 

והם ניתן לשפר את האיכות שלו ? בעזרת איזשהי תוכנה ? - 

- 1 תגובה
- 1.4k צפיות

- 

- 

קניתי אותה היום ואני צריך בבקשה המלצות להגדרות לתמונה - 

- 0 תגובות
- 796 צפיות

- 

- 

שלום יש לי creative sound blaster audigy value יש לו 4 יציאות הראשונה למיקרופון, איזה כבל אופטי ועוד שטויות JACK 1 ל2.1 שלשם חיברתי את הסאב שלי והרמקולים עובדים טוב JACK 2 למי שיש 5.1 ומעלה JACK 3 למי שיש 6.1 ומעלה עכשיו לי אין שימוש בJACK 2 ואני לא יכול כרגע לחבר אליו אוזניות שיעבדו (כדי לחבר אוזניות צריך לחבר אותם ל-JACK 1 ולהוציא את הרמקולים מה שלא לעניין). איך אני יכול לשנות את המטרה של היציאה הזו שבמקום שתהיה ל5.1 תהיה לאוזניות? בטוח אפשר אבל לא מצאתי בשום מקום איך :\ תודה רבה. - 

- 4 תגובות
- 610 צפיות

- 

- 

שלום. אני קצת חושש לשאול, אחרי הקטילות שראיתי, אבל מה רע בזוג הרמקולים הקדמיים מדגם Magic 7 של Peerless ? המחיר שלהם מאוד סביר (פחות מ-1,000 ש"ח), הם נראים טוב (לא שזה קריטריון), וגם שמעתי אותם בחנות והם נשמעו מצוין. אמנם הם היו מחוברים שם לרסיבר מצוין של Yamaha, אבל נראה לי שגם עם רסיבר פחות טוב הם יישמעו בכלל לא רע. הנתונים שלהם: 1x8 woofer 1x6.5 Bass-midrange 1x6.5" Midrange 1x1 tweeter ferrofluid cooling הספק: 400W R.M.S. אימפדנס: 6 אום תחום תדרים: 27HZ-20000HZ נצילות: 92dB מידות בס"מ: גובה- 115 רוחב- 20 עומק- 38 אשמח לשמוע את דעתכם על הרמקולים האלה, בעיקר התייחסות לנתונים הטכניים שנראים מאוד טוב, ולא קטילה של פירלס, אבל תרגישו חופשיים להפציץ. תודה רבה. - 

- 8 תגובות
- 2.1k צפיות

- 

- 

אהלן! יש לימערכת הפעלה ויסטה פרימיום באנגלית ורציתי לשנות את תוכנית המדיה סנטר לעברית.... אפשרי? תודה מראש - 

- 0 תגובות
- 575 צפיות

- 

- 

היי לכולם, רציתי לחבר את המחשב שלי לרסיבר YAMAHA החדש שקניתי, כמובן שרציתי לחבר אותו לכניסה הדיגיטלית וקניתי כבל RCA, הכבל הוא של LEXUS מדגם SUB-50 שרשום עליו שהוא כבל מיוחד לחיבור סאבוופר. דרך אגב קניתי אותו כי זה מה שהמליצו לי במחסני חשמל לקחת. שאלתי היא האם הכבל הזה טוב לחיבור כזה כיון שרשום שזה כבל מיוחד לחיבור סאבוופר לשיפור העברת העוצמות הנמוכות? הנה לינק לכבל המדובר: http://sirius-electronics.co.il/Gallery/ShowProduct.aspx?ItemID=358&CategoryID=11111&ItemPosition=0 תודה מראש. - 

- 7 תגובות
- 858 צפיות

- 

- 

שלום לכל המומחים.. אני מרכיב מחשב בימים אלה, וצריך את העזרה שלכם בבחירת כרטיס הקול. בגלל שמוזיקה הוא אחד התחומים שאני יותר מתעסק בו במחשב, ואחד התחומים הבכלל חשובים לי בחיים אני חושב שכדאי לי להשקיע בכרטיס הקול קצת מעל לממוצע, ולא להישאר עם הכרטיס קול המובנה בלוח האם. אני רוצה כרטיס קול פנימי, לשמיעה באיכות גבוהה, וגם הקלטה טובה. אני חושב שהחברה תהיה Creative.. למשל Creative Live 5.1 או Creative Audigy 2 Value אני צריך אותכם גם כדי שתסבירו לי קצת על הכרטיס בכלליות, וגם על אלה שציינתי בפרט, או על אחר שאתם חושבים שיותר מתאים לצרכים שלי: מה זה כל חמשת השקעים שבכרטיס קול הזה, עד עכשיו הכרתי בכרטיס קול שלי (Creative Vibra 128) שיש שלושה שקעי אודיו (ירוק לרמקולים,ורוד למיקרופונ… - 

- 16 תגובות
- 1.3k צפיות

-