אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
התקנתי ווינדוס אקס פי מחדש במחשב, אחרי שהחלפתי בו הארד דיסק שהתקלקל ולקחתי את ה"חדש ממחשב אחר, לאחר ההתקנה החומרה בעיקרון עבדה כראוי, למחשב יש לוח אם בלבד(כלומר לא מותקנים כרטיסים כל שהם, כרטיס קול, מסך, רשת, וכו', מובנים.) לאחר אותה התקנה(שלפניה הקול עבד כראוי.) הופיע במנהל ההתקנים לשונית של "התקנים אחרים" שלידה קיים סימן שאלה צהוב, בעוד כשבלשונית של התקן שמע ושל מאיץ גרפי, לא היו קיימים התקני הקול והמסך. ליד סימני השאלה הצהובים היה כתוב, התקן שמע, והתקן כרטיס מסך, נכנסתי להתקנת התקן השמע, והמחשב מצא התקן, והתקין כאילו כרטיס קול שהיה במחשב הקודם של ההארד דיסק ה"חדש"... מאז נעלם הסימן שאלה הצהוב של התקן השמע ומופיע בלשונית התקן השמע כאילו שקיים התקן שמע AC97 via או משהו …
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבאתי לחברה שלי מערכת סראונד 5.1 למחשב אבל מסתבר שיש לה כרטיס קול onboard דיי עלוב. קניתי לה כרטיס קול ולפני שאני מתקין אותו, רציתי להתייעץ עם המומחים: למרות שהוא כרטיס plug & play, האם צריך קודם לבטל את הכרטיס קול שבא עם הלוח אם (למשל דרך ה-bios)? או שהוא יחליף (יעשה מה שנקרא supersede) את הכרטיס הקודם? במידה וצריך, אשמח לדעת איך עושים את זה. אם ישנם עוד דגשים שכדי לציין, אנא אל תהססו. בתודה מראש, ליאור
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להתקין את התוכנה של הכרטיס על מחשב חדש ונתקל בבעיות של התקנה לאורך כמה ימים אשמח לעזרה מפורטת ככל האפשר תודה שמוליק
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
טוב מאז העידכון האחרון שהורדתי מהאתר של אפל לאייפוד אני ניתקל רק בבעיות השאלה היא אם אני מוחק אותו דרך הריסטור האם אני מוחק גם את כל התוכנות הנילוות ? ניראה לי לא הגיוני אבל בכל זאת שואל. ןהאם כדאי ודם למחוק את האייטונס והאייפוד קודם ואחרי זה לעשות ריסטור לאייפוד. בקיצר מה לעשות קודם ריסטור למיני או הסרה של האייפוד מהמחשב?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
רכשתי טלויזיה 65 אינץ של מולר. יש בה מערכת הפעלה משלהם שמבוססת על אנדרואיד פאי 9. השאלה היא: האם ניתן להסיר את התוכנה ולהתקין מערכת הפעלה של android tv נייטיב או שהחומרה מותאמת למע הפעלה הקיימת בלבד ולא ניתן לשינוי ? חיפשתי הרבה ברשת ולא הצלחתי למצוא משהו מסודר , אשמח לשמוע ממשהו שכבר התנסה עם זה.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב עם הלוח אם הזה http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=1792&zap=1 קניתי את הכרטיס emu1212m איך אני מתקין אותו על הלוח אם ?[br]פורסם בתאריך: 20.07.2007 בשעה 15:50:17 אוקי חיברתי אותו אותו על הכניסות pci והתקנתי דרייברים איך אני יכול לדעת עם המחשב קולט אותו? נראה לי שמחשב שלי עדיין רק מזהה את הכרטיס הישן[br]פורסם בתאריך: 20.07.2007 בשעה 18:05:56אנטולי לך היה את הכרטיס איך בדיוק התקנת אותו?חיברתי אותו על ה-pci התקנתי דרייברים ופטץ מיקס מהדיסק ושאני נכנס לפטצ מיקס הוא כותב לי שאין לי 1010 pci hardware אני מיואש זה בעיה בכרטיס קול עצמו?
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום... ברשותי אייריבר h-120 ורק אתמול גיליתי על הרוקבוקס הזה. הבנתי שדרך זה אני יכול לראות עברית באייריבר שלי וזה שימח אותי. פה עשיתי חיפוש קטן בפורום וראיתי הרבה מאוד דיונים, אבל דיי ישנים שכתבו פה שעדיין לא מומלץ להתקין את זה.. אז יש לי שאלה: באתר שלהם הם מציינים שלא מומלץ להתקין את זה , מישהו פה ניסה? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי PRO-JECT USB DAC עם כניסה אופטית, קוקסיאלית וUSB. אני לא מצליח לגרום לו לעבוד דרך הUSB. מה אפשר לעשות כדי לגרום למחשב לזהות אותו ככרטיס קול חיצוני? כל פעם שאני מחשב אותו למחשב הוא רושם לי שההתקן לא מזוהה אני משתמש בווינדוס 8. תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתקין XBMC פעם ראשונה על מחשב HTPC שמריץ חלונות 8.1 התחלתי לקרוא את המדריכים ומנסה לעכל את טונות המידע. בנתיים המחשב מחובר למסך בחדר העבודה שלי ואני מתכנן לחבר אותו לרסיבר HT בסלון. שאלות ראשוניות: איזו גרסה להתקין אם אני רוצה תפריטים באנגלית אבל תמיכה בכתוביות בעברית? אין לי בסלון מקלדת אלחוטית בנתיים, אז האם ניתן לשלוט במחשב דרך תוכנת שליטה מרחוק ואיזו מומלצת? האם לאפשר למחשב להיכנס למצב שינה ? איך מגדירים שהמחשב יעלה ישר עם מסך הבית של XBMC ?
-
- 16 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי טלוויזיה חכמה של סמסונג 40 אינץ , שכולל WIFI זה הדגם: UE40J5202 http://www.wallashops.co.il/טלוויזיה-40-דגם-UE40J5202/pi6YO6YOUE48J52021 רציתי לדעת, האם ניתן להתקין את אפליקציית סלקום TV על הטלוויזיה הזאת? (למיטב הבנתי האפליקצייה אמורה לעבוד על טלוויזיות ANDROID ו-SMART TV) ואם כן, איך בדיוק? שאני נכנס לחנות האפליקציות של סמסונג לא מופיע שם אפליקציית סלקום TV אז האם ניתן בכלל להתקין את האפליקצייה על הטלוויזיה הזאת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 30.9k צפיות
-
-
אני קונה לוח-אם EPOX EP-9NPA+ ULTRA עם כרטיס קול מובנה בשבב של NFORCE4. אני שוקל לקנות גם כרטיס קול PCI איכותי. השאלה שלי היא האם לצורך התקנת כרטיס הקול PCI אני צריך לנטרל את הכרטיס קול המובנה על הלוח-אם (ג'מפרים?), או שהתקנת כרטיס קול PCI מנטרלת באופן אוטומאטי את הכרטיס קול המונה, או שהם יכולים לפעול ביחד בלי לנטרל אף אחד מהם, כאשר אתה בוחר במערכת הפעלה באיזה כרטיס קול אתה רוצה להשתמש ברגע נתון. כרגע, בפנטיום 2 יש לי כרטיס קול ISA וכרטיס קול USB. כאשר הכרטיס קול USB מחובר למחשב אז הוא מנטרל באופן אוטומאטי את הכרטיס קול ISA, אבל יש לי אפשרות לבחור במערכת הפעלה באיזה כרטיס קול אני רוצה להשתמש, כך שאני יכול להשתמש בכרטיס קול ISA במקום הכרטיס קול USB, גם כאשר הכרטיס קול USB …
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום. אני עובד אל לפטופ lenovo t400. היו לי בעיות של יציבות של הסאונד ולכן רכשתי כרטיס קול usb - creative דגם - sound blaster play. השאלה שלי היא האם נחוץ או מומלץ לנטרל את כרטיס הקול המובנה של המחשב (conexant 20561), לפני שאני מתקין את הכרטיס החדש, או שפשוט להתקין אותו בנוסף?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין כרטיס קול זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3369 בלוח אם זה http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2873 אבל הכניסה של PCI 1 חסומה האם יש מעביר לכרטיס הזה מ- PCI E 16 שנייתן שם להתקינו ?
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
קניתי לי סאב וופר (14") למערכת באוטו (ישלים לי סט של 4 רמקולים של קנווד 240W כל אחד ומגבר 5 ערוצים 4X80W+300W), ועכשיו ההתלבטות היא היכן לשים אותו. האם אפשר ונכון למקום סאב-וופר בתא-המטען הסגור? (אין כמעט מעבר אוויר בין תא-המטען לתא הנוסעים) איפה בד"כ שמים סאב ברכב והאם זה מצריך מעבר אוויר חופשי בין תא המטען לתא הנוסעים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי לבית החדש שלנו ולפני שאני בכלל חושב על הציוד אני חושש יותר לעניין ההתקנה עצמה. מישהו יכול לתת לי עצות איך מתחילים את תהליך התכנון ומה זה מצריך ממני? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות קניתי רמקולים לרכב של פיוניר 4 רמקולים 2 קדמיים 2 אחוריים וזוג טוויטרים נפרדים ומגבר של Boss 4x100Watt RMS מקצועי יש לי כבר באוטו רדיודיסק של Aiwa חדש שקיבלתי מתנה לא מזמן... בכל מקרה אני לא יודע לחבר את הכל לבד ורציתי לדעת איפה באזור הצפון אני יכול לקחת את הכל להתקנה ומקום שאולי יש לאנשים ניסיון איתו ולא יקר ועבודה בעיניים...(כי גם ככה כל העסק עלה לי לא מעט) יש לי כבר את כל החיבורים והכל ואני צריך התקנה מקצועית ולא יקרה מדי, עם אתם יודעים על מקום טוב באזור הצפון שלא ישדדו אותי על זה אז אתם מוזמנים להודיע לי תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן ברשותי המוצרים הכתובים בכותרת, וברצוני לחבר בין כולם. יש ברשותי מערכת קולנוע ביתית 5.1 ערוצים הבאתי תמונות של הרסיבר, של ה-DVD ושל הממיר הידיגטאלי ( כולם מאחורה) ניסיתי לשחק ולמצוא מידע אבל פשוט לא הצלחתי.. תמונה אני מצליח לראות בטולוויזיה דרך חיבור VCR וכנ"ל DVD דרך חיבור DVD רק שאין 5.1 ערוצים (בדקתי על DVD מקורי עם דולבי והכל). בבקשה האירו את עיני! בתודה מראש לכל העוזרים [br]פורסם בתאריך: 5.01.2008 בשעה 20:46:43 הקפצה!מישהו ?:\ [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי נגן IAUDIO 60 גיגה אני רוצה לעדכן את התוכנה מישהו יודע איפה אני מוריד את הגרסה הכי מעודכנת של התוכנה? איך מתקינים אותה?
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת ב WINAMP הווליום נשלט דרך התוכנה אבל MEDIA PLAYER לא איך או איפה אני מגדיר שה MEDIA PLAYER ישתמש במקודד אבל ייתן ל MEDIA PLAYER שליטה על הווליום
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש איזשהי דרך שאוכל להפעיל את הכרטיס קול שלי כי הדרייברים הרגילים לא מתאימים לי והוא לא מתקין אותם.
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מדבר על סאב וופר רציני... של מערכת...( המחשב שלי מחובר לרסיבר..) עכשיו שלא תבינו לא נכון הוא קרוב לרצפה ( הוא נמצא במקום ששמים תרגליים...) אז שומעים סבבה... אבל אני מפחד שהבומים יקפיצו את המחשב ויהרסו אותו אני שואל אאם זה באמת יכול לקרות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות, ומיקרופון טובים בניפרד או ביחד, העיקר שהמיקרופון יהיה טוב, דיבור חלק, אני משחק הרבה ב-Cs אז מיקרופון שישמעו אותי חלק, וטוב. ובקשר לאוזניות שישמעו חזק באסים, וצלילים נמוכים, יחסית חזק ובולט. תודה מראש לעוזרים, ולכול חברי הפורום סתם עם ניכנסתם חג שמח!!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות רמקולים חדשים בתקציב של 600 ש"ח +/- למטרת משחקים ,סרטים ומוזיקה עם דגש על סרטים ומוזיקה אני חשבתי ללכת על אחת מהאופציות הבאות GigaWorks T20 Inspire 5.1 P5800 X540 ATP3 אז מה אתם אומרים?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי סרט שפועל על AC3 A52 וכשאני מחליף בVLC תAUDIO DEVICE לA/52 S/PDIF לא שומעים כלום..
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היה זה יום סתיו נעים...הרוח הקרירה ליטפה את פני בעוד אני וחברי צ' צעדנו לנו לחנות אודיו במרומי הכרמל. מצוידים בדיסק Depeche Mode - Singles 81-85 (מקורי, למי שתהה) היו מוכנים לבחון מערכות סטריאו! נכנסנו פנימה והמוכר הנחמד הציע לנו לשבת. עם כניסתי לחדר, לא יכולתי שלא להתרשם ממה שיש שם: קופסאות מלבניות כסופות, בנויות לתלפיות, מסודרות בשורה באמצע הקיר הקידמי ומסביבן זוגות רמקולים שנראה כי עברו בקרת איכות נוקשה... המראה היה מהמם! אז מה היה לנו שם? Audio Analogue Puccini: מגבר איטלקי מדהים ביופיו, כסוף ובעל slick design. המראה שלו הרשים אותי במיוחד. המגבר פשוט "צעק" איכות: אפילו ממרחק מספר מטרים הוא נראה בנוי כמו טנק, והפאנל הקידמי שלו היה עשוי אלומיניום מוברש עבה במיוחד. שני …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-